GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

              


.: Teknologi.
.: Chrome møder kritik efter ny opdatering: Logger automatisk brugerne på Chrome-konto, når de bruger deres Google-konto
Den nyeste opdatering fra Googles Chrome browser møder kritik fra flere sider. Når du logger ind på en Google-tjeneste, vil du nemlig automatisk blive logget ind på Chrome samtidig..
.: Markedet for AI eksploderer: Så mange milliader bliver der brugt på løsninger baseret på kunstig intelligens
Der bliver postet mange penge i AI-løsninger. I 2022 vil der blive brugt tre gange så mange penge som i dag. Det viser en forecast fra IDC, der nu omtaler AI som mainstream. Se tallene her..
.: Sådan ser programmering ud om 10 år: Er du klar til det store skifte?
En række teknologier og tendenser peger i retning af, at det bliver langt lettere at programmere i fremtiden, end det er i dag. Her er, hvad vi kan forvente..
.: Ny Windows 10 i horisonten: Disse funktioner udgår ved næste opdatering
En stribe funktioner udgår i Microsofts store oktober-opdatering af Windows 10..
.: Test: Mate 20 Lite beviser, at mellemklassen ikke længere er Huaweis stærkeste kort
Test: Huawei lever ikke helt op til det, der ellers længe har været selskabets hofdisciplin: Prisstærke mellemklasse-telefoner..
.: Mangel på danske it-folk får DFDS til at åbne it-afdeling i Tyrkiet
Besvær med at finde danske it-udviklere får det danske transportselskab DFDS til at åbne it-udviklingsafdeling i Istanbul..
.: Linus Torvalds holder pause fra Linux - vil søge hjælp efter mange års uacceptabel opførsel over for andre udviklere
Linux-skaber Linus Torvalds vil holde pause fra sit arbejde med Linux-kernen for istedet at fokusere på at ændre sin opførsel over for andre udviklere..
.: Knald eller fald for Microsofts opkøb af GitHub: Vil EU sige ja eller nej?
EU er på trapperne med en afgørelse om Microsofts køb af GitHub for 50 milliarder kroner..
.: Her er klodens første 5G-telefon: Vi har taget et smugkig
Smugkig: 5G på mobilen er lige om hjørnet. Løsningen er ikke lige elegant i øjeblikket, men teknologien er lovende..
.: Netflix er blevet en jungle af halvdårlige serier: Så meget er brugeranmeldelserne dykket
Kvantitet fremfor kvalitet synes at være Netflix’ dagsorden. Imens fjernes brugernes mulighed for at frasortere de dårlige produkter..
.: OnePlus præsenterer nyt produkt: Vil nu sælge fjernsyn
Den kinesiske mobilproducent Oneplus udvider nu for første gang produktporteføljen med andet end mobiltelefoner. Selskabet vil nemlig til at sælge fjernsyn..
.: Test: iRobot 980 har sparet mig for at støvsuge 2.248 m2 - men jeg er ikke sikker på at det er noget for dig
Test: Efter flere måneders test og 2.248 m2 støvsugning har vi dommen klar over iRobots topmodel..
.: En slags nekrolog: Den fikse, kompakte smartphone er endegyldigt død
Det her bliver lidt af en af en nekrolog. Men med ugens iPhone-lancering ser fremtiden skidt ud for dem, der foretrækker en mobil, som kan betjenes med en hånd..
.: Apple præsenterer nye iPhones i aften - men kommer de til at understøtte 5G?
ComputerViews: Er Apple på trapperne med 5G-iPhones? Her er et godt argument for og et godt argument imod en snarlig 5G-lancering..
.: Microsoft kan være på vej med ny smartphone: Kalder selv devicen for en 'helt ny, disruptive form factor'
Trods næsten total fiasko i tidligere forsøg, tyder meget på, at Microsoft igen er på vej med en smartphone - eller i hvert fald en smartphone-lignende, mobil enhed..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Danske venturefonde ændrer kurs: Investerer mindre i startups
Flere års skiftende resultater betyder, at danske pengefonde har skiftet strategi. Fra at investere i mange start ups og mindre virksomheder, ser de danske venturefonds i stigende grad mod modne it-kometer..
.: Morgen-briefing: Pludselig stop af teleauktion tages op på Christiansborg / Apple har nu overtaget Shazam / Carestream vinder udbud i Region Syddanmark / Aarhusiansk it-firma satser på mindfullness
Pludselig stop af teleauktion tages op på Christiansborg. Apple har nu overtaget Shazam. Carestream vinder udbud i Region Syddanmark. Aarhusiansk it-firma satser på mindfullness. 20 millioner kroner til pensions-startup. RTX’ finansdirektør forlader firmaet..
.: Microsoft-boss klar til at give kunderne kontrollen over deres data tilbage: Indleder stort samarbejde med Adobe og SAP
Reportage, Orlando: Til åbningen af årets Microsoft Ignite-konference i Orlando inviterede Microsoft-topchef, Satya Nadella, topcheferne for både SAP og Adobe på scenen for at annoncere et nyt samarbejde..
.: Microsoft erklærer (igen) kodeordet for dødt: Ny service skal kunne logge ind på hundredevis af apps
Endnu engang erklærer Microsoft at kodeordet som vi kender det er færdigt. Det skal vise sig, om den amerikanske gigant skal få ret denne gang..
.: John Strand: Derfor er frekvens-auktion blevet bremset
Teleanalytiker John Strand tror, at den store frekvensauktion er blevet bremset i sidste øjeblik på grund af konflikt med Bredbåndpuljen..
.: Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu..
.: Chrome møder kritik efter ny opdatering: Logger automatisk brugerne på Chrome-konto, når de bruger deres Google-konto
Den nyeste opdatering fra Googles Chrome browser møder kritik fra flere sider. Når du logger ind på en Google-tjeneste, vil du nemlig automatisk blive logget ind på Chrome samtidig..
.: Nu har alle danske kommuner valgt side i leverandørkrigen mellem KMD og Schultz: Se hvem der har vundet flest kommuner her
To kommuner manglede at vælge ny it-leverandør til kommunernes jobcentre. Det gør de ikke længere. Dermed har samtlige kommuner valgt side i krigen mellem KMD og Schultz, der begge har kæmpet indædt for at vinde kontrakterne om fagsystem-leverandør til jobcentrene landet over. Se det endelige resultat her..
.: Her er seks alvorlige it-sikkerhedsfejl, som mange virksomheder begår
Regelmæssig gennemgang af log-filer og to-faktorgodkendelse er bare nogle af de helt basale it-sikkerhedstiltag, som det stadig halter med at få på plads i virksomhederne. Se her, om din virksomhed lever op til de seks mest basale tiltag..
.: Alt for mange virksomheder tror, at de er agile uden at være det - hvad er der lige gået galt?
Klumme: Mange virksomheder tror, at de er agile uden at være det. De store virksomheder kan kun håbe på, de mest talentfulde CxO-aspiranter vil interessere sig for overhovedet at blive ansat i en dinosaur af en enterprisevirksomhed, hvor unødigt bureaukrati trives..
.: GlobalConnect på trapperne med flere opkøb og fyresedler: Første købsaftaler kan blive underskrevet inden for få måneder
Interview: Flere opkøb og afskedigelser. Det er et par af punkterne i fremtidsplanerne for fusionen mellem GlobalConnect og Broadnet. Se her, hvad Globalconnect er på udkig efter - og hvad fremtidsplanen er..
.: Energistyrelsen afblæser pludselig stor dansk frekvensauktion i allersidste øjeblik: Men vil ikke fortælle hvorfor
Energistyrelsen udskyder pludseligt den store auktion til kommende mobilfrekvenser - men vil intet sige om hvorfor. "Jeg kan ikke engang fortælle dig, hvorfor jeg ikke kan fortælle det," lyder det fra styrelsen til Computerworld..
.: Skal du have nyt job? Her er syv spændende it-sikkerhedsjob, der er ledige lige nu
It-branchen skriger i øjeblikket efter it-sikkerhedsfolk. Vi har fundet syv spændende sikkerhedsstillinger, der netop nu er ledige hos store virksomheder som B&O, KMD og Symantec..
.: Guide: Forstå AWS' komplicerede infrastruktur i Danmark
AWS' fysiske infrastruktur består af et hav af forskellige begreber og lokationer. Selskabet har netop udvidet den fysiske tilstedeværelse i Danmark, men det kan være ganske kompliceret at navigere i infrastrukturen. Det hjælper vi dig med her..
.: Tilsyn modtager bunkevis af indberetninger om Sundhedsplatformen: ”Vi har ikke noget fortilfælde. Vi har aldrig haft en lignende tilsynssag i forhold til et nyt it-system.”
Der er så store problemer med Sundhedsplatformen, at Styrelsen for Patientsikkerhed melder, at den aldrig før har set lignende i forhold til et it-system - både i forhold til problemets omfang og varighed..
.: Kæmpe tv-handel på plads: Internationalt medieselskab sælges for 250 milliarder kroner
Comcast har sikret sig opkøbsrettighederne over Sky, som bliver solgt for omkring 250 milliarder kroner..
.: Morgen-briefing: 300 millioner britiske venturekroner er klar til danske iværksættere / S vil droppe skattefri mobil og betalt internet / It-distributøren DCC gennemfører generationsskifte / Ny millioninvestering i dansk dagbogs-app
Morgen-briefing: 300 millioner britiske venturekroner er klar til danske iværksættere / S vil droppe skattefri mobil og betalt internet / It-distributøren DCC gennemfører generationsskifte / Ny millioninvestering i dansk dagbogs-app / Det digitale kørekort er første skridt på vejen til mere digitalt ID / Tidligere Google-topchef: Kina og USA vil opdele internettet i to.
.: Ugen i tech: Massiv Samsung S10-offensiv på vej med 5G, stribevis af smart-højtalere fra Amazon og Google og Audi udfordrer Tesla.
Samsung liner op til en lancering af intet mindre en fire supertelefoner i foråret, mens Amazon og Google vil kæmpe om dit hjem..
.: Anmeldelse: Mystiske monstre frygter også geværer og spredehagl
Hvis du og vennerne er blevet træt af verdenskrige og alt for meget seriøsitet, har engelske Rebellion et eventyr klar til jer..
.: Nvidias RTX 2080 Ti monster-grafikkort til test: Dyrt, overlegent og skabt til fremtidens spil
Man får bestemt noget avanceret teknologi for pengene, men er det nok for nu?.
.: Facebook er virksomheden der kan eje verden, hvis den kommer helskindet igennem sin identitetskrise
Selvom Facebooks aktie er blevet sendt til tælling over sommeren, har den gode odds i fremtiden. Selvskabet har nemlig en unik evne til at navigere igennem kriser..
.: Hurtigtvoksende bilfirma kopierer Amazon: Din næste øse skal sælges med dette snedige salgstrick
En bilforhandler har fundet på en ny smart Amazon-lignende løsning på problemerne med at købe en brugt bil på nettet. I dag er Carvana en af de hurtigstvoksende forhandlere i USA..
.: Amazon går amok: Her er selskabets 13 smart-nyheder til hjemmet og bilen
Hjemmet skal være propfyldt med smart-enheder, og det skal ikke koste alverden at få opgraderet hjemmet, når man ser på Amazons efterårskollektion af smart-enheder..
.: Markedet for AI eksploderer: Så mange milliader bliver der brugt på løsninger baseret på kunstig intelligens
Der bliver postet mange penge i AI-løsninger. I 2022 vil der blive brugt tre gange så mange penge som i dag. Det viser en forecast fra IDC, der nu omtaler AI som mainstream. Se tallene her..
.: Medarbejderne betaler prisen, når virksomheder bliver hacket: 31 procent af alle databrud ender med fyringer
Det kan få store konsekvenser for medarbejdere, hvis deres arbejdsgiver rammes af et hackerangreb. Men et kendt sikkerhedsfirma advarer mod, at man skrider hårdt til værks overfor medarbejderne..
.: Spotify blæser til krig mod pladeselskaberne med helt ny funktion
Snart kan musikere uploade deres musik direkte til Spotify uden om pladeselskaberne. Målet er at skabe en helt ny digital markedsplads for musikere..
.: Softwarerobotterne invaderer de danske kommune: Flere end hver fjerde kommune har allerede sat robotterne i arbejde
Landets kommuner har for alvor taget softwarerobotter til sig. Faktisk har mere end hver fjerde kommune allerede implementeret teknologien, og endnu flere forventer at gøre det de kommende år..
.: Virksomheder stopper 87 procent af alle cyberangreb: Derfor er det stadigvæk ikke godt nok
Antallet af cyberangreb der bliver forhindret i at gøre skade er steget med 17 procentpoint i forhold til sidste år. Det er på trods af, at antallet af cyberangreb stadig er stigende. Men det er for tidligt at ånde lettet op, lyder det fra Accenture..
.: Sony vil også surfe på retro-bølgen: Nu kommer en lillebitte ’PlayStation Classic’
Japanske Sony vil have en ny, gammel PlayStation-konsol klar til julehandlen..

.: Branchen.
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..
.: Forpremiere på folketingsvalget: Hvad stemmer du 18. juni?
Den 18. juni skal du sætte dit kryds til folketingsvalget. På Computerworld tager vi forskud på de demokratiske glæder med en prøveafstemning. Her kan du være med til at bestemme farven på den regering, som it-Danmark ønsker sig..
.: IT-Branchens formand får nyt job - skal være nordisk direktør i amerikansk it-firma
For et år siden blev Cecilia Bonefeld Dahl valgt til formand for IT-Branchen på et løfte om sætte større fokus på udvikling af især de mindre it-virksomheders forretning. Nu skal hun være nordisk direktør i amerikansk konsulenthus..

.: It-markedet.
.: Danske venturefonde ændrer kurs: Investerer mindre i startups
Flere års skiftende resultater betyder, at danske pengefonde har skiftet strategi. Fra at investere i mange start ups og mindre virksomheder, ser de danske venturefonds i stigende grad mod modne it-kometer..
.: Har DXC ramt bunden? Ulmende opgør i det offentlige kan trække tæppet væk under selskabet
ComputerViews: Den nye topchef hos DXC Technology har stillet diagnosen og udskrevet medicinen til en omfattende mirakelkur, der skal kurere DXC Technology, men er det for sent? Et ulmende opgør i det offentlige kan vise sig at få fatale konsekvenser for selskabet, der ikke nødvendigvis har ramt bunden endnu..
.: Tidligere dansk landechef hos Tech Mahindra lander nyt direktørjob: Skal lede it-konsulenthus i Danmark og Europa
Vikash Chowdhary stoppede som landechef for Tech Mahindra i Danmark blot få måneder efter, at den indiske it-gigant tabte kampen om en stor outsourcing-aftale med KMD. Nu har Vikash Chowdhary vundet sig en ny direktørstilling hos et ukendt it-konsulenthus..
.: Top 100: Nu går Computerworld på jagt efter Danmarks dygtigste it-firma 2018
Top 100/2018: Hvad er navnet på Danmarks dygtigste it-firma? Computerworld har sat den store beregningsmotor i gang med at tygge sig igennem årsregnskaber fra godt 440 firmaer, og 28. september kårer vi vinderen af Top 100. Frem til da afslører vi vinderne i nogle af de over 20 branchekategorier i Top 100..
.: Fynske robotvirksomheder begejstrer Silicon Vally-sværvægter: Vil etablere ny dansk venturefond på to milliarder kroner
En amerikansk superinvestor fra Silicon Valley har netop besøgt Fyn for at gøre klar til en større venturefond, der skal investere i fremadstormende robotvirksomheder..
.: Nationalbankens nye it-platform bliver næsten dobbelt så dyr som ventet
Nationalbankens nye it-system har været forsinket i halvandet år. Nu er Kronos2-systemet endeligt blevet taget i brug, men forsinkelsen har været en dyr fornøjelse for de danske banker..
.: Dustin i udbudsslagsmål: Konkurrent køber sig til stor pc-rammeaftale gennem konkursbo
Der har udviklet sig lidt af en stridighed på det svenske udbudsmarked, efter at et selskab, der oprindelige tabte en rammeaftale, alligevel gaflede opgaven ved at overtage den fra vinderen, der gik konkurs. Dustin har nu taget sagen til svensk domstol..
.: Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet..
.: KMD opsiger aftale om stort it-system med Lyngby-Taarbæk kommune tre måneder før tid: Skal have nyt it-system klar til nytår
KMD opsiger aftale om jobcenteret i Lyngby Taarbæk Kommunes it-system ved udgangen af året. Det er tre måneder før tid. "Jeg synes, det er ærgerligt, at leverandører opsiger aftaler før tid, for det gør, at vi skal ændre vores prioriteter," lyder reaktionen fra kommunen..
.: Her er IBM's store plan, der skal vende mange års nedtur: "Nu har vi den portefølje, der er behov for i denne æra for it-branchen"
Interview: Efter en årrække med stagnerende vækstrater og tilbagegang i antallet af medarbejdere, er IBM's forretning nu fintunet, så den passer ind i en ny æra for it-branchen. "I it-branchen er man altid i forandring, og forandringen sker sindssygt hurtigt, men der er nogle megatrends, som man skal fange," lyder det fra IBM..
.: Danmark har tradition for kuldsejlede it-projekter i det offentlige: I hvilke andre brancher accepterer man en vare med 1.000 fejl?
ComputerViews: Danmark har udviklet en tradition for skandaleramte it-projekter i den offentlige sektor, men har de kuldsejlede projekter også været med til at sænke standarderne og forventningerne til udviklingen af de nye offentlige it-systemer? Mentaliteten skal ændres, og alle parter bærer en del af ansvaret..
.: Københavns Universitet udskød it-system fire gange på fem år, før det blev lagt i graven
Fire gange blev Epos-systemet, der skulle erstatte et omkring 20 år gammel system på Københavns Universitet, udskudt, før systemet blev skrottet i juni. Universitetet ønsker ikke at kommentere sagen..
.: Flemming er superbruger af Sundhedsplatformen: “Jeg har aldrig følt mig ‘super’ - jeg har mere været psykolog for mine kolleger
Psykolog Flemming Rasmussen er dybt skuffet over Sundhedsplatformen, som han bruger dagligt. Samtidig mener han, det er en katastrofe for Danmark, at vi ender med at have i hvert fald to forskellige EPJ-systemer. Nu tager han kampen op med det hele i et nyt Borgerforslag, som på kun 14 dage har fået cirka 7.500 underskrifter..
.: Fujitsu besejrer Netcompany og Formpipe i kampen om nyt it-system til Københavns Kommune: "Det er den største aftale, som vi har indgået i 2018"
Interview: Fujitsu vinder stort udbud fra Københavns Kommune foran Netcompany og Formpipe. Dermed fortsætter selskabet som leverandører af ESDH-systemet til medarbejderne i Københavns Kommune. "Det er den største aftale, som vi har indgået i 2018 og uden tvivl en af vores største offentlige kontakter," lyder det fra Fujitsu..
.: Staten skal kortlægge sine it-systemer efter massiv kritik: Kvaliteten er for svingende, og der mangler overblik over, hvad pengene bruges til
Statlige myndigheder skal nu kortlægge deres portefølje af it-systemer og udarbejde en handlingsplan, der skal sendes til gennemsyn hos Statens it-råd. Det er meldingen fra Digitaliseringsstyrelsen..
. .OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |