INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Netradio
Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk  |  Ufaglært.dk - Ufaglært
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
40plus.dk - Dating  |  Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Teknologi.

 ●   19-årig blev tilbudt 50.000 kroner for at stoppe med at tracke Elon Musks privatfly - nu overvåger han Mark Zuckerberg
Teenageren Jack Sweeney overvåger en række tech-milliardæres privatfly, hvilket blandt andet har været til frustration for Elon Musk. Nu har den 19-årige identificeret Mark Zuckerbergs fly..

 ●   Her er 10 fede tricks til Windows
Når man bruger Windows i hverdagen enten derhjemme eller i arbejdssammenhæng, kan mam godt misse en del af de smarte funktioner og genveje, der faktisk er i styresystemet, fordi man kører på rutinen. Så her er 10 funktioner, der er værd at se nærmere på..

 ●   Om få timer slår Microsoft dørene op for kæmpe-konferencen Build: Her er, hvad du kan forvente
Microsoft slår om få timer dørene op for den store konference Microsoft Build-konference. Det betyder traditionelt set en del store annonceringer fra tech-giganten. Her er, hvad vi kan forvente – både fra officielle kanaler og fra diverse læk..

 ●   AI er afhængig af forskellighed: Teamet bag skal helst ikke være enige om alt
Klumme: Er kunstig intelligens ikke fuldstændig ligeglad med hvem der er med i teamet? Svaret er nej. Løsningens succes afhænger nemlig helt af AI teamets kompetencesammensætning, og det kan være en fordel, at de ikke fra starten er helt enige..

 ●   Test: Hvis jeg svømmede i penge, så var dette 4K-webcam mit
Test: Jabras Panacast 20 er blandt de fedeste og lækreste webcams, som jeg nogensinde har prøvet. Teknologisk er det i topform, og da det samtidig har lækker metal indpakning, er der ikke meget at være ked af. Altså bortset fra prisen..

 ●   Microsoft erklærer Windows 11 klar til "bred implementering": Kan nu hentes af alle - hvis altså de har den rigtige pc
I en stille annoncering meddeler Microsoft, at Windows 11 nu er klar til en bred implementering..

 ●   5G sætter turbo på IoT og en sløjfe på min karriere
Klumme: 5G åbner for mange af de visioner, som ligger og simrer inden for IoT, VR og AR. Da jeg i sin tid forlod telebranchen til fordel for ERP, havde jeg ikke lige set, at CIO’erne skulle til at styre deres egen telekommunikation..

 ●   Spilanmeldelse: Et fængede familieforetagende gives nyt kapitel med Rogue Legacy
Det første Rogue Legacy var med til at definere en genre og trods at efterfølgeren ikke er helt lige så kreativ, er her stadig tale om en særdeles fængende oplevelse..

 ●   Test: De fleste ergonomiske mus er spild af tid - men denne her fungerer faktisk
Jeg har altid ment at langt de fleste ergonomiske mus er spild af tid og en sikker måde at få ondt i arm og håndled. Men Logitechs Lift kunne faktisk fungere, må jeg erkende efter en uge med den aparte mus..

 ●   Udstilling: Data afslører hvad der sker når katastrofen rammer
Fra 20. maj kan man på Louisiana se, hvordan en frivillig og ekstremt grundig gravergruppe bruger data og arkitektoniske metoder til at afdække, hvad der præcis sker under konflikter og katastrofer..

 ●   Microsoft søger nyt patent om komplet foldbar telefonskærm uden akavet midterlinje – men LG er allerede et skridt foran
Den næste Surface Duo kan være med en omvendt foldbar skærm, viser et nyt patent, som Microsoft har søgt..

 ●   It-administratorer brokker sig: Quick Assist virker ikke ordentligt efter ændringer fra Microsoft
Microsoft seneste ændring af Hurtig Hjælp-værktøjet er frustrerende for administratorer..

 ●   Acer annoncerer en sværm af nye pc’er og chromebooks
Acer kommer med en stribe af nye hardwareenheder..

 ●   Test: In-ear hovedtelefonen der lukker verden ind, giver faktisk mening
Test: Sonys LinkBuds adskiller sig signifikant fra markedets øvrige true wireless-hovedtelefoner. Både design og konstruktion er bygget efter, at du skal kunne høre dine omgivelser lige så godt som musikken. Spørgsmålet er, om det overhovedet giver mening..

 ●   Google åbner splinternyt hovedkvarter - har gentænkt kontorarbejdet fra bunden: Tag med inden for i det innovative byggeri - tegnet af Bjarke Ingels
Efter næsten fem års byggeri slår Google dørene op for sit prangende nye hovedkvarter, Bay View. Det vilde byggeri er tegnet med fleksibilitet i højsædet. Bag det står danske Bjarke Ingels arkitekt-firma, BIG..

 ●   Danske virksomheder griber SAP-projekter helt forkert an: Misser de egentlige gevinster
Modernisering af SAP-kernen volder mange danske og nordiske virksomheder problemer. Man går ind til projekter med en forventning om besparelser, men de indfries sjældent, fordi det gribes forkert an. Det er konklusionen i en ny undersøgelse..

 ●   Apple klar med fem geniale nyheder: Smart skanner i din iPhone kan hjælpe blinde med at finde rundt
En række nye og smarte funktioner til blandt andet iPhone og Apple Watch kan hjælpe blinde, svagtseende og hørehæmmede i dagligdagen..

 ●   Microsoft ændrer i sine opdateringskanaler: Her bør it-professionelle og Windows Insidere være opmærksomme 
Der er en række ændringer på Microsofts forskellige kanaler, og det kan få betydning for, hvilken kanal brugerne bør befinde sig på..

 ●   Tom Soderstrom er teknologi-direktør i verdens største cloud-virksomhed: Her er hans otte forudsigelser for det næste årti
"Min hjerne er i skyen, mit hjerte er i rummet," griner teknologi-direktøren, da Computerworld møder ham i Stockholm. Og dette er mantraet for flere af de otte tendenser, som Tom Soderstrom mener tegner hele verdens digitale fremtid. Se dem alle her..

 ●   Sikkerhedskopien er ikke længere tilstrækkelig til at beskytte data
Klumme: It-sikkerhed og databeskyttelse på flere forskellige niveauer er et absolut must for at sikre virksomheder og organisationer i dag. Korrekt implementeret giver en god strategi såkaldt cyberresiliens. I klartekst handler det om at få en virksomhed i gang hurtigt efter et cyberangreb..

 ●   Efter læk begynder Microsoft nu officielt at udrulle nyt Outlook – se de nye funktioner
Det startede med, at programmet lækkede, og Microsoft advarede mod brugen af den uofficielle version. Nu går Microsoft så i gang med den officielle udgivelse..

 ●   Apple frigiver en række nye opdateringer: Forbedrer Apple Cash og podcasts
Så er der endnu engang ny softwareopdatering til dine Apple-produkter..

 ●   Pro-russiske hackere forsøgte at forpurre ukrainsk Eurovision-triumf
To pro-russiske hackergrupper forsøgte at angribe Eurovisions it-infrastruktur, da det internationale melodigrandprix løb af stablen i Torino sidste uge, men de italienske myndigheder havde held til at imødegå angrebene..

 ●   Apple kan være på vej til at bøje sig for EU-krav: Ny iPhone med USB-C er angiveligt på trapperne
Noget tyder på, at du allerede til næste år kan få en iPhone med USB-C-stik. Dermed kan Apple være på vej til at bøje sig for en række helt nye EU-krav..

 ●   Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..

 ●   Interpol beder virksomherne om hjælp til at kaste lys over gigantisk mørketal på cybersikkerhedsområdet
På årsmødet i World Economic Forum rakte Interpol ud til de private virksomheder for at få hjælp: Der er et stort hul i myndighedernes datasæt som kun erhvervslivet kan lappe..

 ●   ATP klar med genudbud af centralt pensionssystem udviklet af CGI: Estimerer opgaven til at koste 40 millioner kroner
ATP går nu i udbud med den fortsatte drift, vedligehold og videreudvikling af pensionssystemet PENSAB, der er udviklet af CGI. Opgaven forventes at beløbe sig til 40 millioner kroner..

 ●   Startup-kometen Gorillas i kæmpe fyringsrunde – kan være på vej til at forlade Danmark
Mindre end et år efter sin lancering i Danmark bliver der nu sået tvivl om den tyske startup-komet Gorillas fremtid på det danske marked..

 ●   Preben Damgaard skovler penge ind: Har fordoblet sin indtjening i 2021 - egenkapital nærmer sig 810 millioner kroner
It-rigmanden Preben Damgaards investerings-selskab har mere end fordoblet sit overskud i 2021. Selskabets egen-kapital nærmer sig 810 millioner kroner..

 ●   Hvem er de mest populære it-virksomheder i Danmark? Sådan har vi fundet vindere og tabere i Computerworlds store image-analyse 2022
Image 2022: Computerworlds store image-undersøgelse 2022 er på trapperne. Se her, hvordan vi har fundet frem til, hvordan landets it-professionelle vurderer 50 af landets vigtigste it-virksomheders image..

 ●   19-årig blev tilbudt 50.000 kroner for at stoppe med at tracke Elon Musks privatfly - nu overvåger han Mark Zuckerberg
Teenageren Jack Sweeney overvåger en række tech-milliardæres privatfly, hvilket blandt andet har været til frustration for Elon Musk. Nu har den 19-årige identificeret Mark Zuckerbergs fly..

 ●   Atea presses af manglende leveringer fra Cisco: Har været nødt til at placere sine dyre Cisco-konsulenter på bænken
Atea plages af, at Cisco ikke kan levere de produkter, som Atea har bestilt. Det koster selskabet dyrt. Hovedinvestor Ib Kunøe er stærkt utilfreds..

 ●   Her er 10 fede tricks til Windows
Når man bruger Windows i hverdagen enten derhjemme eller i arbejdssammenhæng, kan mam godt misse en del af de smarte funktioner og genveje, der faktisk er i styresystemet, fordi man kører på rutinen. Så her er 10 funktioner, der er værd at se nærmere på..

 ●   EU på vej med ny dataforordning: Vil tvinge data ud af it-selskabernes hænder
EU er på trapperne med ny dataforordning, der skal tvinge it-selskaber til at slippe data fra sensorer, maskiner og lignende fri. Mange bør begynde at gøre sig klar til de nye vilkår allerede nu..

 ●   Om få timer slår Microsoft dørene op for kæmpe-konferencen Build: Her er, hvad du kan forvente
Microsoft slår om få timer dørene op for den store konference Microsoft Build-konference. Det betyder traditionelt set en del store annonceringer fra tech-giganten. Her er, hvad vi kan forvente – både fra officielle kanaler og fra diverse læk..

 ●   Krigen i Ukraine presser salget af mobiltelefoner i Europa: Kinesiske producenter vinder kraftigt frem - her er de største
Salget af smartphones dykker brat på det europæiske marked, hvor de kinesiske mærker for alvor vinder frem i en usikker tid..

 ●   AI er afhængig af forskellighed: Teamet bag skal helst ikke være enige om alt
Klumme: Er kunstig intelligens ikke fuldstændig ligeglad med hvem der er med i teamet? Svaret er nej. Løsningens succes afhænger nemlig helt af AI teamets kompetencesammensætning, og det kan være en fordel, at de ikke fra starten er helt enige..

 ●   Kæmpe opdatering til den populære standardkontrakt D17 klar: Indfører helt ny måde at tackle public cloud på
Interview: Standardkontrakten til it-drift D17 har fået en større overhaling. Nyeste version kommer med helt nyt punkt, der sætter rammerne for brugen af public cloud i en it-driftskontrakt. "Det konsoliderer fornuftigt den måde, branchen i de seneste år har famlet sig frem mod en balanceret regulering af brugen af public cloud," siger it-advokat Lau Normann Jørgensen..

 ●   Den kontroversielle it-virksomhed Clearview får massiv millionbøde: Dømt til at slette data
Det stærkt kritiserede firma Clearview AI skal betale en bøde på 63 millioner kroner. Samtidig kræver de britiske datamyndigheder, at selskabet sletter en række data, som virksomheden har indsamlet..

 ●   Problemfyldt dansk it-virksomhed droppede børsnotering i sidste øjeblik
It-virksomheden Bluetown, der sætter wifi-master op i tredjeverdenslande, droppede i sidste øjeblik en børsnotering på First North. Selskabet skal skaffe over 25 millioner kroner inden september, hvis det skal overleve..

 ●   Morgen-briefing: 200 Mastercard-medarbejdere får kontor i nyt teknologicenter / Hyundai skyder fem milliarder dollar i selvkørende biler / Tidligere VMware-chef er spillet om muligt salg
200 Mastercard-medarbejdere får kontor i nyt teknologicenter. Hyundai skyder fem milliarder dollar i selvkørende biler. Tidligere VMware-chef er spillet om muligt salg. EU’s bankchef kalder kryptovaluta værdiløst. Medie kritiserer Vestager for manglende slagkraft..

 ●   Endnu engang demonstrerer ekspert hvordan Teslas biler kan hackes - én handling kan låse bilen op
Ét eneste trin er der i guiden til at låse en Tesla model 3 op. Det demonstrerer sikkerhedsekspert Sultan Qasim Khan. Se hvor simpelt det er her..

 ●   Nordjysk satellit-selskab klar med plan for satellitter på abonnementsordning
Fra 2030 skal virksomheder kunne købe satellitter på abonemmentsordning. Det vil den nordjyske virksomhed Gomspace sørge for. Se forretningsplanen her..

 ●   Test: Hvis jeg svømmede i penge, så var dette 4K-webcam mit
Test: Jabras Panacast 20 er blandt de fedeste og lækreste webcams, som jeg nogensinde har prøvet. Teknologisk er det i topform, og da det samtidig har lækker metal indpakning, er der ikke meget at være ked af. Altså bortset fra prisen..

 ●   Cisco Danmark mørklæggger direktør Carsten Videcrantz pludselige exit
Efter en karriere på 16 år hos Cisco Danmark er Carsten Videcrantz stoppet. Og virksomheden vil ikke kommentere på, hvorfor den danske landechef nu er fortid i Cisco..

 ●   "I gennemsnit involverer kaffebønnens rejse til din kop hele 29 firmaer, og de krydser 15 grænser før, de når frem til dig"
Alt for få firmaer tænker over, hvor komplicerede deres supply chains er. Og det gør dem sårbare. Men prøv at tænk på bønnerne i den kop kaffe, du drak her til morgen..

 ●   Bog: Da Apple vandt verden - men mistede sin innovative superkraft
Toneangivende techjournalist fælder hård dom over Apples udvikling de seneste 10 år i ny spændende bog..

 ●   Microsoft erklærer Windows 11 klar til "bred implementering": Kan nu hentes af alle - hvis altså de har den rigtige pc
I en stille annoncering meddeler Microsoft, at Windows 11 nu er klar til en bred implementering..

 ●   Sådan tackler Danmarks bedste CIO'er de største it-problemer: Mød de nominerede til Årets CIO 2022
Hør tre af Danmarks bedste CIO'er dele ud af deres erfaringer om it-sikkerhed, ERP-projekter og problemerne med at skaffe medarbejdere på det ophedede jobmarked..

 ●   Region Hovedstaden vil købe ITSM-løsning for 95 millioner kroner
Region Hovedstaden er på udkig efter en ny leverandør til håndtering af regionens service management og står klar med en kontrakt til op mod 95 millioner kroner..

 ●   5G sætter turbo på IoT og en sløjfe på min karriere
Klumme: 5G åbner for mange af de visioner, som ligger og simrer inden for IoT, VR og AR. Da jeg i sin tid forlod telebranchen til fordel for ERP, havde jeg ikke lige set, at CIO’erne skulle til at styre deres egen telekommunikation..

 ●   Danske Microdata går efter omsætning på 100 millioner kroner - indleder storstilet opkøbsplan med opkøb af dansk AV-selskab
Danske Microdata er med en kapitalfond i ryggen klar med en ny opkøbsstrategi. Selskabet har netop opkøbt det danske AV-selskab 1stLevel som første led i planen. Og ambitionerne er tårnhøje..

 ●   Kommunerne vil skrue markant op for digitaliseringen: Enorm mangel på arbejdskraft skal opvejes med ny teknologi - se planen her
Kommunerne vil med ny plan øge brugen af digitale teknologier markant i blandt andet ældreplejen, jobcentrene og håndtering af infrastrukturen. Teknologi skal modvirke den markant mangel på arbejdskraft, som kommunerne står overfor..

 ●   Her er Kristian Hjort-Madsens plan for sammensmeltningen af Alm. Brand og Codans it-landskab: "Alt skal være cloud-baseret over tid. Strategien er cloud only"
Interview. Alm. Brands 12,6 milliarder kroners opkøb af Codan er effektueret, og sammenlægning af de to forsikringskæmper er indledt. På it-siden har Kristian Hjort-Madsen planen klar, der skal være med til at løfte samlede synergier ud på 600 millioner kroner i 2025. "Det er begyndelsen på en enorm transformation, som vi kommer til at bruge de næste tre til fire år på," siger han til Computerworld..

 ●   Branchen.

 ●   Repræsentant for 100 partnere frygter Microsofts nye strategi: Den favoriserer de store
Organisationen IAMCP, som repræsenterer en række forskellige Microsoft-partnere, frygter, at Microsofts ændringer til partnernetværket vil gå ud over de mindre partnere. Meldingen fra Microsoft er, at ingen partnere mister noget, men mindre ISV’er frygter at miste kunder..

 ●   14 danske fiberselskaber går sammen om ny brancheforening
Fiberselskaber på dansk jord er nu gået sammen om en ny brancheforening, der hedder Tele & Fiberalliancen..

 ●   Brancheorganisationer om finanslov for 2022: Kæmpe bommert på trods af gode takter
Der er generelt tilfredshed med den nye finanslov hos DI Digital og IT-Branchen. Men en af de største udfordringer lige nu, adresseres slet ikke, mener begge organisationer. "Det er bekymrende," lyder det..

 ●   Nye kundekrav får Salesforce Danmark til at refokusere: Ansætter nu dyre folk fra helt andre brancher i stor stil
Interview: Salesforce danske direktør, Jacques Soelberg, har fået placeret Danmark som nummer ét i sin region. Men det koster. For kunderne efterspørger dyre folk med branchekendskab og en langt bredere organisation. "Vi ansætter folk, som aldrig har tænkt. at de skal være software-sælgere. Vi har pivoteret mod mere industri, mere viden og mere proces," fortæller han..

 ●   EG køber finsk softwareselskab: Niende opkøb i 2021
Danske EG opsluger nyt softwareselskab, hvilket er det niende opkøb i 2021. Denne gang er det finske Silverbucket med 13 medarbejdere, der kommer ind under EG-paraplyen..

 ●   Nye kunde-behov får opkøbsbølge til at strømme ind over den danske it-branche
ComputerViews: It-kunderne ønsker færre leverandører, der kan levere en langt bredere pallette af services. Dette ønske har sat turbo på en voldsom konsolideringsbølge i det danske it-landskab, hvor opkøb og fusioner er hverdagskost. Men hvorfor sker det lige nu?.

 ●   EG gennemfører tredje opkøb i 2021: Overtager softwareselskab målrettet byggebranchen
Danske EG køber et it-selskab, der udvikler software til beregning af el-priser. Derved udvider EG sit forretningsområde, der specialiserer sig i løsninger til byggebranchen..

 ●   Den danske it-branche satte rekord i 2020: Omsatte for næsten 250 milliarder kroner
Den danske it-sektor kommer styrket ud af 2020, hvor flere rekorder blev slået. Omsætningen ender på højeste niveau nogensinde samtidig med, at der aldrig har været flere ansatte i de danske it-selskaber..

 ●   Proshops CEO siger op - stifter ærgrer sig: "Føler lidt, at jeg er blevet hacket og har fået stjålet en af mine gode spillere"
Proshops CEO stopper. Det bliver virksomhedens oprindelige stifter, Poul Thyregod, der igen tager førepinden. Se hvorfor Ivan Jæger Christiansen siger farvel til Proshop ..

 ●   Corona har flået kvinder i tech-branchen tilbage til kønsstereotype arbejdsopgaver
Den skulle have sat speed på kønsdiversiteten i tech-branchen. Men nedlukningen er endt med at spænde ben for kvinders karriereudvikling, og tvunget dem ind i mere kønssteotype opgaver..

 ●   IT-Branchen og Dansk Erhverv sender høringsvar til EU i kølvandet på Schrems II-dom: Efterspørger klar overførselsaftale
Der er brug for nye aftaler om overførsel af persondata til tredjeland, ellers risikerer den digitale udvikling at blive sat over styr. Sådan lyder det i en fælles erklæring fra IT-Branchen og Dansk Erhverv..

 ●   Hver syvende danske it-selskab har fyret og hver 10. har sat medarbejderne ned i løn under corona-krisen
Coronakrisen har ført til fyringer og lønnedgang for en lang række ansatte i den danske it-branche. Det viser en ny undersøgelse, der kortlægger krisens effekt på it-sektoren. Se tallene her:.

 ●   Nye tal viser: Hver anden danske it-virksomhed forgyldt af corona-krisen - resten har det svært
Coronakrisen har delt it-branchen op i to: Vindere og tabere. Mens den ene halvdel har oplevet vækst som følge af pandemien, lider den anden halvdel. Det viser en ny undersøgelse..

 ●   Ny brancheforening for tech-startups er gået i luften: Se den nyvalgte bestyrelse her
Den nye brancheforening for tech-startups er ved at tage form. Foreningen er stiftet, bestyrelsen er valgt og første møde er afholdt. Se listen over de syv bestyrelsesmedlemmer her:.

 ●   Nye tal afslører: Efter hårdt corona-forår stiger omsætningen igen i de små it-virksomheder
Helt nye fra regnskabsprogrammet Billy indikerer, at der igen er fremgang at spore hos de små virksomheder i den danske it-branche..

 ●   EG køber endnu en dansk software-virksomhed: Opretter ny forretningsenhed
EG har købt endnu et software-selskab på dansk jord. Denne gang er det et 20 mand højt legaltech-firma med fokus på software på advokatfirmaer..

 ●   Konstitueret topchef for DI Digital færdig på posten: "Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have fortsat som branchedirektør for DI Digital
Christian Hannibal er færdig som konstitueret direktør for DI Digital - en stilling han har bestredet i omkring et halvt år. I stedet har DI fundet en afløser for Christian Hannibal, der nu helt vil forlade DI efter knap 10 år hos branchefællesskabet..

 ●   Netcompany ansatte topchef trods seksuelle krænkelser, og det kan få konsekvenser for rekrutteringen: "Det er jo en branche, hvor man meget gerne have en mere ligelig kønsfordeling"
Interview: Det kan få konsekvenser for it-virksomheders evne til at rekruttere unge it-talenter og sikre en ligelig kønsfordeling i virksomheden, hvis de ikke håndterer sager om seksuelle krænkelser korrekt, vurderer det fra en ekspert..

 ●   Fujitsu Danmark lander første overskud i otte år efter samlet tab på 120 millioner kroner siden 2012: "Det har været en lang rejse"
Interview: Efter otte år med dundrende underskud tjener Fujitsu Danmark for første gang siden 2012 penge. Overskuddet på en omsætning på 743 millioner kroner lander på beskedne 40.000 kroner, men direktør Søren Rinnov Østergaard er alligevel glad. "En af mine opgaver har været at få lukket hullet i bunden," siger han..

 ●   Over 200 tech-startups har allerede meldt deres støtte til ny it-brancheforening: "Jeg er meget positiv overrasket"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, og mere end 200 selskaber har på få uger allerede erklæret deres støtte. Det er en særdeles positiv overraskelse, fortæller Esben Gadsbøll, en af initiativtagerne bag..

 ●   Opblomstringen af ny it-brancheforening får ikke Saxberg til at frygte medlemsflugt: "Jeg ser det ikke som en konkurrent"
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling, men det får ikke Natasha Friis Saxberg, direktør i IT-Branchen, til at ryste på hånden. Hun ser ikke den nye spiller som en konkurrent, der vil koste ITB medlemmer..

 ●   Ny brancheforening for tech-startups afblæser krig mod ITB: "Der er på ingen måde en mission om, at vi skal kapre hinandens medlemmer”
En ny brancheforening for tech-startups er under opsejling. Men der er ikke tale om et opgør mod ITB, lyder det fra Jeppe Rindom, en af initiativtagerne bag. "Der skal ikke være krig, vi har bare forskellige virksomheder.".

 ●   50 tech-iværksættere er gået sammen om ny brancheforening: Se listen med de prominente navne her
En ny brancheforening for tech-startups er på vej til at se dagens lys. 50 prominente iværksættere har allerede skrevet under på støtteerklæringen. Se dem her..

 ●   Teknologiselskab kommer tilbage på danske hænder: Ledelse og investor køber selskab fra amerikanske ejere
Betalings- og sikkerhedsselskabet Cryptera har igen fået danske ejere. Bestyrelsesformanden og ledelsen har nemlig købt selskabet tilbage fra dets amerikanske ejere..

 ●   It-markedet.

 ●   Office og Azure er de mest kendte, men denne platform kan være Microsofts næste store forretningsområde
ComputerViews: Hvor skal Microsofts vækst komme fra i fremtiden? Power Platform kan blive forretningsområdet, hvor tech-giganten scorer kassen om nogle år..

 ●   Regeringen vil strø 2,1 milliarder ud over it-Danmark: Sådan bliver pengene fordelt
Ni indsatsområder står til at modtage trecifrede millionbeløb over de kommende år..

 ●   Det globale smartphone-marked har det skidt: Forklaringen findes i Kina
Antallet af solgte smartphones er styrtdykket med 11 procent igennem det sidste år..

 ●   It-sektoren slår rekord igen: Så meget har den danske it-branche omsat for i 2021
Branchen har opnået en rekordomsætning for året 2021, viser en opgørelse, hvor softwareudvikling blandt andet vokser med over en fjerdedel. Derudover er der flere ansatte i branchen end nogensinde før..

 ●   Partnerdirektør om Microsofts nye strategi: "Helt overordnet set måler vi på tre kriterier, når man er solutionpartner"
De seneste tiltag fra Microsofts side vedrørende selskabets partnere handler om at skabe et nemmere samarbejde og et større fokus på cloud. Læs om ændringerne og partnerdirektør i Microsoft Danmark, Morten Kvist Thomsens, udlægning her..

 ●   Det har været et afsindigt år på cpu-markedet - og nu haler AMD for alvor ind på Intel
Der bliver slået rekorder til højre og venstre i det boomende pc-marked..

 ●   Den danske it-sektor sætter ny omsætningsrekord og nærmer sig 100.000 ansatte
Omsætningen fortsætter med at skyde i vejret i den danske it-sektor, der sætter ny omsætningsrekord i 3. kvartal af 2021. Og så er branchen ved at have rundet 100.000 ansatte. Tjek her, hvor det går mest frem..

 ●   Mens smartphone-salget dykker: Apple tordner frem
Apple vinder store markedsandele i et hårdt prøvet smartphone-marked.

 ●   Sløje tal: Kun en ud af 500 maskiner kører med det nye Windows 11
Windows har slet ikke fået fodfæste i virksomheder eller organisationer, viser nye tal..

 ●   Disse selskaber vil de danske it-folk helst arbejde for: Google mister førstepladsen for første gang i 10 år - se listen her
Søgemaskine-giganten Google må for første gang i 10 år vige sin førsteplads som Danmarks foretrukne arbejdsplads for it-professionelle. Årets nummer ét har sine rødder i Billunds muld. Se hele listen her..

 ●   Google Play-appens påståede monopol-misbrug har indbragt en opsætning på 70 milliarder kroner i 2019
En retssag udspiller sig i disse dage mod Google, der menes at presse markedet med sin monopol-status, hvilket nu viser sig at have givet virksomheden en omsætning på 70 milliarder kroner i 2019. Sagsøgerne består af 37 forskellige amerikanske stater og distriker samt en række tech-virksomheder..

 ●   Kombit dropper at finde ny leverandør til Aula: Indgår ny aftale med Netcompany efter flere måneders stridigheder
Efter måneders stridigheder og trusler om at finde ny leverandør er Kombit og Netcompany nået frem til en ny aftale om driften af skolernes intranet-system Aula. Dermed dropper Kombit sin tidligere trussel om at genudbyde systemet efter beskyldninger om, at Netcompany krævede mere for at drive systemet, end der oprindeligt var aftalt. En anklage Netcompany selv afviste..

 ●   Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona
Allerede inden coronakrisens indtog havde smykkegiganten Pandora investeret kraftigt i digitalisering. Det var de her investeringer, der var med til at fordoble Pandoras onlinesalg alt imens selskabets butikker var tvangslukkede..

 ●   Tiltrådte for en måned siden som CEO for Stibo: Nu er Sten Dyrmose klar med koncernens nye 2025-strategi
Interview: Stibo Group er klar med koncernens nye 2025-strategi, der er ved at blive implementeret i de tre selskaber. Sten Dyrmose, der tiltrådte CEO-posten for en måned siden, fortæller, at Stibo står med en stor mulighed på hånden. Få indblik i strategien her..

 ●   Forsikringssag udløser første underskud for danske 3 Step IT i syv år
Danske 3 Step IT hævede omsætningen med 20 procent i 2020, hvor 357 millioner kroner løb gennem kassen. Selskabet lander dog første underskud i årevis, der er udløst af en overraskende sag med forsikringsselskabet, lyder det fra direktøren..

 ●   Unge kvinder har fået øjnene op for it-branchen, men kønsfordelingen er stadig skæv
Ny undersøgelse viser, at it-branchen trækker i de unge kvinder mellem 18 og 34 år. Men der er flere barriere, der stadig holder kvinderne fra at vælge en karriere inden for it..

 ●   Fem pointer fra Satya Nadellas Ignite 2021 keynote: Sådan vil clouden udvikle sig i det kommende årti
Microsoft Ignite 2021: Få Microsoft-topchef Satya Nadelles fem bud på de dominerende megatrends indenfor cloud og teknologi..

 ●   Sådan ansætter du den rigtige CISO i din organisation. Hint: det er nok dig, der er problemet
Alle efterspørger efterhånden mere it-sikkerhed. Men det er få, der forstår, hvad en CISO faktisk har af opgaver, mener headhunter Camilla Treschow Schrøder. Her er hendes fire gode råd til at finde og få det bedste samarbejde med din virksomheds CISO..

 ●   Nedtællingen i gang: Få timer til Satya Nadella og Microsoft skyder kæmpemessen Ignite 2021 i gang
Microsoft Ignite 2021:Der er ikke længe til, at Microsoft afholder årets første kæmpe-event. Se med her..

 ●   Stillingen i cloud-krig lige nu: AWS fører, men om tre år kan det være slut
AWS skal ikke regne med at holde fast i cloud-tronen alt for længe, for cloud-giganten synes at tabe pusten i forhold de øvrige cloud-specialister..

 ●   IBM: Corona kommer til at ramme investeringerne i blockchain-projekter
Coronakrisen har efterladt et stort aftryk på de fleste områder og investeringer i verdens storstilede blockchain-projekter er ingen undtagelse. Her er IBM's forventninger til teknologien i 2021..

 ●   Hver fjerde virksomhed oplever stridigheder med sin it-leverandør: "Det kan betale sig at tage konflikterne"
Lidt over hver fjerde danske virksomhed har oplevet konflikter med sin it-leverandør det seneste år, viser en undersøgelse fra Danske IT-advokater, der samtidig slår fast, at det kan betale sig at tage konfrontationerne..

 ●   Netcompany skal levere dansk smitteapp til Norge helt gratis
Norge overtager den danske smitteopsporings-app helt gratis fra Netcompany efter, at Danmark har betalt over 20 millioner for løsningen..

 ●   Væksten er forsvundet i den danske it-branche: Markedet er i opbrud
Computerworld Top 100: Trods høje krav om digitalisering er markedet presset, konkurrencen benhård og it-giganterne sultne. Det samlede resultat af Computerworlds Top 100-undersøgelse viser en nedgang i primær drift på 20 procent. De bedste danske it-leverandører viser dog vejen frem med imponerende vækstrater..

. .OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dk