GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

              


.: Teknologi.
.: Test af OnePlus 6T: Er OnePlus ved at løbe tør for nye idéer?
OnePlus 6T er igen en fin telefon, men der er vist gået rutine i selskabets mobiler..
.: Dommer kræver at Amazon udleverer private Echo-optagelser i mordsag
Dommer forlanger, at Amazon udleverer de optagelser, som selskabets Echo-enhed måse har optaget i forbindelse med en mordsag..
.: Windows 10-opgradering nu 35 dage forsinket: Microsoft er tavs
Det er nu mere end en måned siden, at Microsoft pludselig annullerede den store efterårs-opgradering til Windows 10. Nu begynder konsekvenserne at vise sig..
.: Sådan griber DMI kritiske it-udbud an - tidsplanen er ikke det vigtigste
Interview: Hos DMI er udviklingsarbejdet ikke noget med lidt agilt arbejde her og der. Når man arbejder med vejr, er det sin sag at udrulle og udbyde løsninger. Her fortæller it- og økonomichef, Thomas Kjellberg Christensen, hvordan han griber det an..
.: Oracle-topchef: Nærmest alle forsøger at hacke os - 'problemet er grænseløst'
I de seneste år er håndtering af it-sikkerheden blevet meget vanskelig og kompleks, lyder det fra Oracle-topchef. “Næsten alle typer forsøger at hacke os.”.
.: MacBook Pro og iPhone X ramt af fejl: Apple vil reparere begge modeller kvit og frit
Apple er klar til at reparere den hundedyre iPhone X samt MacBook Pro kvit og frit, efter selskabet har opdaget fejl i begge enheder..
.: Ekspertgruppe: Disse fire pejlemærker udvikler vi folkeskolens nye it-fag efter
En ekspertgruppe under Undervisningsministeriet er klar med første udkast til det, som folkeskolens nye it-fag skal indeholde..
.: Galt igen med Windows: Server-fejl nedgraderer og sletter Windows 10 Pro-licenser - se her, hvad du skal gøre
En fejl hos Microsoft gør, at Windows 10 Pro brugere får deres licenser nedgraderet eller sløjfet. En løsning er på trapperne..
.: Microsofs Cortana-chef stopper pludselig: Udløser tvivl om Cortanas fremtid i Microsoft
En af de helt centrale figurer for udviklingen af Microsofts tale-assistent, Cortana, Javier Soltero, forlader pludselig Microsoft. Cortana får tæv af både Googles Assistant og Amazon Alexa. Hvad skal der nu ske?.
.: Test: Apples iPhone Xr - missionen lykkes for Apple denne gang
Apple plejer ikke at have held med sine billigere iPhones. Det har selskabet i denne omgang..
.: Blockchain i praksis: Her er seks lovende pilotprojekter
Projekter med blockchain er i gang verden over, hvor virksomheder kæmper med den nye og umodne teknologi, som måske rummer enorme gevinster. Her er seks lovende pilot-projekter, som er i gang med at presse værdi ud af teknologien..
.: Samsung løfter sløret for selskabets første foldbare smartphone: Se den i aktion her
Samsung fremviser enheden ’Infinity Flex’ - det første bud på en funktionel smartphone med et foldbart display. Forvent den i forretningerne en gang i det næste år..
.: Test: Kinesisk mobilproducent skyder med skarpt med Huawei Mate 20 Pro – her er mere udstyr end i nogen anden smartphone
Der er nærmest ikke den feature, som ikke findes i den nyeste mobil fra Huawei. Det kommer der en særdeles imponerende telefon ud af..
.: Amazon gør klar til juleræs med robotter og automatisering: Ansætter kun 100.000 deltidsansatte
Selvom Amazon op mod juleræset vil hyre omkring 100.000 yderligere ansatte for at følge med, er det faktisk et lavere tal end tidligere år. Det er ifølge en analytiker et tegn på, at Amazon lykkes med sine planer om at automatisere og gøre brug af robotter..
.: Her er DMI's trumf, der skal sikre helt nøjagtige vejrudsigter: Kæmpe IoT-netværk lurer i horisonten
Reportage: DMI har modtaget små 10 millioner kroner til at opgradere instituttets enorme oberservationsnetværk. Det er en opgave, der skal være med til at give os alle sammen endnu mere præcise vejrudsigter. Men hvornår får så helt nøjagtige prognoser? Vi er taget på tur med DMI for at få et svar..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Fujitsu vinder it-udbud om drift og infrastruktur til 40 millioner i Høje-Taastrup Kommune
Den japanske teknologivirksomhed vinder udbud fra Høje-Taastrup Kommune til 40 millioner kroner og vipper dermed KMD af pinden. Fremover skal Fujitsu stå for drift og vedligeholdelse af kommunens it-systemer og infrastruktur..
.: Morgen-briefing:Erhvervsledere frygter cyber-angreb mere end noget andet / Amazon offentliggør planer om nyt hovedkvarter / Danske topchefer er helt blanke på blockchain /Chef for internetgigant træder tilbage efter sexchikane-anklager
Erhvervsledere frygter cyberangreb mere noget andet. Amazon offentliggør planer om nyt hovedkvarter. 81 procent af de danske topchefer er helt blanke, når det gælder blockchain. Singles day slog alle rekorder og i indien er stifteren af en amerikansk-ejet internetgigant trådt tilbage efter beskyldninger om sexchikane..
.: Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnement - nu vil Netflix sænke priserne
Topchefen for den amerikanske streamingtjeneste gør det klart, at Netflix nu vil sænke priserne på en række markeder. Han vil endnu ikke afsløre, hvilke markeder der er tale om, men Danmark har de dyreste Netflix-abonnementer i verden..
.: Tyskland øremærker 22 milliarder til kunstig intelligens-projekter
Den tyske regering vil bruge mere end 22 milliarder kroner på kunstig intelligens frem imod 2025. Hvilke konkrete projekter pengene skal gå til er endnu uvist..
.: Test af OnePlus 6T: Er OnePlus ved at løbe tør for nye idéer?
OnePlus 6T er igen en fin telefon, men der er vist gået rutine i selskabets mobiler..
.: Eksplosiv cloud-udvikling truer hostingbranchen: "Hosting-virksomhederne kan ikke blive ved med at vente"
I fremtiden er det slut med høje vækstrater indenfor hostingbranchens kerneforretning, der lider under et hårdt press fra det blomstrende marked for public cloud. Det viser tal fra IDC..
.: Skal du have fat i de unge talenter? Så har du hårdt brug for next practice - og ikke best practice
Klumme: Virksomheder har brug for at ruske op i sig selv, arbejde sammen med andre, skabe nye teams og udvikle anderledes ideer. Alternativet er at skærme sin nuværende forretning mest muligt og håbe på, at andre ikke får øje på den. Det er defensivt og perspektivløs. Og de unge gider det ikke..
.: "Jeg tror, at du ville blive skræmt, hvis du vidste, hvor meget grej, der står derude og bare venter på, at den forkerte kommer forbi"
"Det giver altid sådan et sug igennem salen første gang, der bliver vist et livestream oppe på storskærmen.".
.: Dommer kræver at Amazon udleverer private Echo-optagelser i mordsag
Dommer forlanger, at Amazon udleverer de optagelser, som selskabets Echo-enhed måse har optaget i forbindelse med en mordsag..
.: Vil ikke besvare spørgsmål: Se IBM's reaktion på kommende annullering af million-aftale med Region Hovedstaden
IBM vil ikke svare på Computerworlds spørgsmål om den kommende ophævelse af selskabets AI-kontrakt med Region Hovedstaden. Se vores spørgsmål her. Og IBM's reaktion..
.: Tech fra Toppen: Peter Schrøder er Mærsk Tankers allerførste CDO - hør om hans arbejde og udfordringer
Stadig flere virksomheder ansætter en CDO. En af dem er Peter Schrøder, som er Mærsk Tankers første CDO. Sammen med CIO Torben Ruberg skal han gøre virksomhedens forretning digital. Hør hvordan samspillet mellem CDO og CIO forløber i dette afsnit af Tech fra toppen..
.: Frankrig vil finde skattesnydere ved at trawle sociale medier igennem
Grundig gennemgang af sociale medier skal fra 2019 kunne afsløre skattesnydere i Frankrig..
.: Danske Better Collective vil til USA - satser stort på nyt eventyr
Ny lovgivning gør, at danske Better Collective ser store muligheder på det amerikanske marked..
.: Windows 10-opgradering nu 35 dage forsinket: Microsoft er tavs
Det er nu mere end en måned siden, at Microsoft pludselig annullerede den store efterårs-opgradering til Windows 10. Nu begynder konsekvenserne at vise sig..
.: Sådan griber DMI kritiske it-udbud an - tidsplanen er ikke det vigtigste
Interview: Hos DMI er udviklingsarbejdet ikke noget med lidt agilt arbejde her og der. Når man arbejder med vejr, er det sin sag at udrulle og udbyde løsninger. Her fortæller it- og økonomichef, Thomas Kjellberg Christensen, hvordan han griber det an..
.: 238 byer meldte sig på banen - men nu har Amazon besluttet sig: Her kommer Amazons nye hovedkvarter til at ligge
Amazon vil senere tirsdag offentliggøre, hvor selskabets nye hovedkvarter, HQ2, kommer til at ligge. Men beslutningen er allerede truffet: HQ2 skal deles mellem to byer..
.: Dansk it-firma ramt af cyber-angreb: 12.391 e-mail-adresser blev stjålet
Et hacker-angreb på en dansk it-virksomhed førte til et tyveri af over 12.000 e-mail-adresser. Meget tyder på, at det hele skyldes en mand, der havde set sig sur på en jysk idrætsforening..
.: Morgen-briefing: Dårlig nyhed får Apples aktiekurs til at rasle ned / Nets’ topchef klar til opkøb: Skal være størst i Europa / Skam dig! Cloud-tjenester er en overset klima-synder / Blev Trump-elskende Facebook-chef fyret af politiske årsager?
Dårlig nyhed fra vigtig leverandør får Apples aktiekurs til at rasle ned. Nets’ topchef klar til opkøb: Skal være størst i Europa. Skam dig! Cloud-tjenester er en overset klima-synder. Apple æder markedsandele på tablet-markedet og sidst men ikke mindst spekulerer amerikanske medier i om en en Trump-elskende Facebook-chef blev fyret af politiske årsager?.
.: Danske software-selskaber fusionerer for at forbedre kundernes investeringer
Den danske it-virksomhed Ogencia køber software-selskabet Boardplace. Målet med fusionen er at tilbyde virksomhedens kunder en samlet produktsuite til håndtering af bestyrelsesarbejdet og investeringsporteføljen..
.: Tech Mahindra forlader sit danske hovedkvarter: Tre tilbageværende medarbejdere flytter på kontorhotel
Det indiske selskab Tech Mahindra forlader sit danske hovedkvarter i Ballerup og er i stedet flyttet på kontorhotel med kun tre medarbejdere. Computerworld har besøgt de forladte lokaler. Se billederne her..
.: Atos danske landechef færdig: Ny direktør indsat i al diskretion
Helt diskret har it-giganten Atos skiftet sin danske landechef ud. Den nye danske topchef for selskabets godt 100 medarbejdere i Danmark er fundet internt..
.: Danske tech-topfolk blæst bagover efter besøg i Kina: Danmark er nødt til at gøre noget
Danmark skal i den grad op i gear, hvis ikke vi skal køres helt bag ad dansen af Kina, lyder det fra bekymrede danske techfolk efter besøg i Kina..
.: Odense Kommunes it-sikkerhedschef stopper efter 24 år i kommunen: Skifter til ministerium
Efter et kvart århundrede som it-sikkerhedschef for en af landets største kommuner skifter John Bonnerup nu job. " Jeg har arbejdet rigtig mange år i Odense Kommune, hvorfor jeg nærmest har været opfattet som synonym for it-sikkerheden. Så jeg vil gerne afprøve mine kompetencer og egenskaber i en anden sammenhæng," siger han til Computerworld..
.: Lone Bundgaard og Coloplast er midt i stor strategisk it-omstilling: Inviterede Oracle, Salesforce, Microsoft, Veeva og SugarCRM til at komme med bud
Interview. Danske Coloplast står midt i udrulningen af et centralt it-system, som skal sikre virksomheden tættere kontakt med virksomhedens slutbrugere..
.: Oracle-topchef: Nærmest alle forsøger at hacke os - 'problemet er grænseløst'
I de seneste år er håndtering af it-sikkerheden blevet meget vanskelig og kompleks, lyder det fra Oracle-topchef. “Næsten alle typer forsøger at hacke os.”.
.: SAP køber amerikansk it-selskab for 52 milliarder kroner
Tyske SAP lægger mere end 52 milliarder kroner på bordet for amerikanske it-selskab. Opkøbet sker som led i SAP’s indtog på CRM-markedet..
.: KMD byder konkurrenterne inden for i varmen på ny platform: "Man kan ikke længere overleve på den lange bane ved at lave lukkede systemer"
Med Logic har KMD udviklet et digitalt økosystem til landets kommuner, som giver konkurrenterne mulighed for at bygge nye systemer på KMD's platform. "Der er selvfølgelig den indbyggede risiko, at man kannibaliserer sin egen forretning. Men vi er nødt til at lukke helt op," lyder det fra KMD..
.: Simcorp får børstæsk efter "halvsløjt" kvartalsregnskab
Simcorp har afleveret et halvsløjt kvartalsregnskab, erkender virksomhedens finansdirektør..
.: Norsk datacenteroperatør udpeger driftschef for Danmark
Digiplex opruster ved at ansætte nye chefer for driften i henholdsvis Danmark og Sverige. Den nye danske chef skal blandt være med til Digiplex's ekspansion på det danske marked. Målet er, at Digiplex i 2020 skal have tre danske datacentre. I dag har selskabet et..

.: Branchen.
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..
.: Forpremiere på folketingsvalget: Hvad stemmer du 18. juni?
Den 18. juni skal du sætte dit kryds til folketingsvalget. På Computerworld tager vi forskud på de demokratiske glæder med en prøveafstemning. Her kan du være med til at bestemme farven på den regering, som it-Danmark ønsker sig..

.: It-markedet.
.: Danske kommuner satser stort på cloud computing: "Det kan ikke længere betale sig for os at have servere stående selv"
Interview: Kommunerne er i gang med en omstilling fra traditionel it-drift med servere i kælderen til en ny verden, hvor cloud er et helt uundværligt værktøj. Sådan lyder det fra formanden for Foreningen af Kommunale it-chefer, Henrik Brix..
.: Microsoft: Næsten alle store danske virksomheder er i gang med kunstig intelligens - men halter på implementeringen
Danske virksomheder ligger i front, når det handler om AI-projekter, viser ny undersøgelse. Men implementeringen halter dog stadig. Og brugen er stadig simpel..
.: Så mange penge bruger din kommune på it: "Der eksisterer et betydeligt uudnyttet effektiviseringspotentiale"
It i det offentlige: Kommunerne bruger hvert år milliarder af kroner på it, men er ikke særlige effektive. Der er et stort ikke-udnytte effektiviseringspotentiale, viser ny analyse.
.: Afsløring: KMD kalder det "ny viden" - men selskabet har kendt til problematisk udflytning af persondata siden 2014
KMD har hidtil fastholdt, at det har været "ny viden" for selskabet, at følsomme persondata fra landets jobcentre ikke må sendes ud af landet. En SKI-aftale viser dog, at KMD har kendt til reglerne siden 2014. "Selv i det omfang, at KMD ikke har haft de fornødne juridiske kompetencer, burde alle advarselslamper da have blinket i forhold til teksten i SKI-aftalen," lyder det fra juridisk ekspert..
.: Staten beordrede kommunerne til at stoppe med at sende personfølsomme data ud i landet i juni: Siden er 11 nye kommuner begyndt at sende data til Holland
I slutningen af juni blev KL beordret af staten til at stoppe danske kommuners tilslutning til it-systemer, der fører data på beskæftigelsesområdet ud af landet. Det er ikke sket. Til gengæld har yderligere 11 kommuner tilsluttet sig KMD Momentum siden..
.: Kommuner vil ikke svare på ministerens spørgsmål i sag om udflytning af persondata: Se hele deres redegørelse her
De danske kommuner nægter at svare på beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) spørgsmål om, hvordan de vil sikre, at personfølsomme data ikke forlader Danmark..
.: Kommuner kan ende med en dobbeltregning, hvis KMD Momentum gøres ulovlig
Interview: Herning Kommune frygter, at det vil ende med en ekstra regning på kommunernes bord, hvis det viser sig at KMD Momentum er ulovlig. Det bliver en udfordring at sige til 44 kommuner, at de selv skal betale den, mener it-chef Poul Venø..
.: Danske it-virksomheder rammes hårdt af manglende persondata-afklaring: "Det er gift for innovationen og udviklingen i Danmark"
Interview: "Det er alt for lang tid. Det er skadeligt for markedet, udviklingen og innovationen at vente. Det er skadeligt for Danmark." Dommen over regeringen er hård fra IT-Branchen, der mener, at den danske it-sektor lider stor skade, mens flere offentlige it-systemer er efterladt i et juridisk limbo..
.: Regeringen vil have Kammeradvokaten til at afgøre sagen om udflytning af danske data: Minister dumper kommunernes svar
Mandag skal de danske kommuner stå skoleret for beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) i sagen om udflytning af følsomme danske data til udlandet. Kommunernes tidligere svar har ikke været tilfredsstillende, oplyser han til Computerworld..
.: Hvordan kunne KMD ikke vide noget om problematisk udflytning af data? Rivalen Schultz spurgte staten om lov i 2017 og fik nej
Interview: Schultz, der er KMD's konkurrent som leverandør af it-systemer til landets jobcentre, har hele tiden vidst, at de personfølsomme data, som nu 32 danske kommuner i strid med en aftale har sendt til Holland, ikke må sendes ud af landet. Schultz forespurgte selv staten om muligheden for at drifte fra udlandet i oktober 2017. Det afviste staten..
.: KMD peger på kommunerne efter afsløring af aftalebrud: Alle har været klar over, at vi sender danske persondata til udlandet
Kommunerne har givet deres samtykke til KMD om, at persondata kan sendes til udlandet, meddeler KMD. Det er sket, selv om alle danske kommuner over for staten har forpligtet sig til ikke at sende særligt følsomme oplysninger ud af landet..
.: KL vil ikke svare på spørgsmål om kommunernes aftalebrud med staten: Her er de vigtige spørgsmål, som KL nægter at svare på
KL nægter at besvare Computerworlds spørgsmål efter afsløringen af, at næsten en tredjedel af de danske kommuner i strid med aftale sender cpr-numre, adresser og navne ud af landet. Se spørgsmålene, som KL ikke vil svare på..
.: Har 12 dage: Regeringen forlanger hastesvar fra kommunerne om udflytning af særligt følsomme persondata til udlandet
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) reagerer nu skarpt på, at mange kommuner stik imod en aftale med staten sender personfølsomme data til udlandet. Ministeren kræver, at kommunerne senest 15. oktober redegør tilfredsstillende for, hvordan de vil sikre, at de følsomme data forbliver i Danmark. Se hele ministerens brev her..
.: Afsløring: 31 kommuner blæser på aftale med staten og sender personfølsomme data ud af landet - og fra nytår er det 44
Selvom alle landets kommuner har aftalt med staten, at de ikke må sende særligt følsomme oplysninger ud af landet, sker det alligevel i næsten hver tredje kommune. Fra nytår sender 44 danske kommuner følsomme oplysninger til udlandet..
.: Danske venturefonde ændrer kurs: Investerer mindre i startups
Flere års skiftende resultater betyder, at danske pengefonde har skiftet strategi. Fra at investere i mange start ups og mindre virksomheder, ser de danske venturefonds i stigende grad mod modne it-kometer..
. .OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |