GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Teknologi.
.: Forskere advarer: Om få år vil din kryptering nemt kunne knækkes
Næsten alle kendte krypterings-teknologier er dybt sårbare over for kvantecomputing, som er lige på trapperne..
.: Apple klar med nye AirPods: Her er opgraderingerne
Andengenerationen af Apples AirPods har netop ramt gaden. Her er opgraderingerne og prisen for Apples nye trådløse høretelefoner..
.: Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her..
.: "Huawei vil ikke have, at man begår en fejl. Det er helt ekstremt rigidt. Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende. Så nej, jeg er slet ikke urolig for, at Huawei skulle spionere"
"I begyndelsen var jeg i tvivl om, hvorvidt jeg skulle skifte til den andens side af bordet. Men så mødte jeg ledelsen i Huawei. Og jeg blev altså dybt imponeret over selskabets tilgang til udvikling og fokus på kundernes behov og på, hvor mange penge, man mener, at man skal bruge på research and development for at være sustainable over tid.".
.: Google på vej med streaming-spiltjeneste: Skal blive spilverdenens Netflix
Google er på vej med spil-streamingtjenesten Stadia, der skal gøre det muligt at spille spil på alle enheder..
.: IBM klar med første finansielle blockchain-projekt: Bliver nu sat i produktion
Blockchain-løsningen World Wire er nu officielt tilgængelig på flere markedet. Løsningen er IBM's bud på grænseoverskridende betalinger i realtid med brug af digitale tokens..
.: Ericsson vil skrotte al udstyr fra Huawei på TDC-nettet: Alt vil være væk i 2020
Ericsson vil skrotte al udstyr fra Huawei på TDC’s netværk, medddeler det svenske selskab..
.: TDC vil fortsat anvende udstyr fra Huawei
TDC vil fortsat anvende udstyr fra Huawei, selv om selskabet nu indgår ny leveringsaftale om 5G-udstyr med Ericsson..
.: Asiatiske lande står nu for mere end halvdelen af verdens indleverede teknologi-patenter: Huawei slår alle rekorder
De asiatiske lande står nu for mere end hver anden internationale patent-ansøgning, der bliver indsendt til FN-organet Wipo. Huawei sætter rekorden som det selskab, der nogensinde har søgt flest patenter på et år. Kina kan overhale USA allerede til næste år..
.: Ugen i tech: Om et til to år får vi den perfekte mobilskærm at se / Ikeas nyeste højtalere vil spille sammen med Sonos / Denne app afgør, om du er klar til en elbil
Samsung er maksimalt et par år fra at have udviklet den perfekte mobilskærm. Lovende højttalere på vej fra Ikea og interessant app fra Mercedes..
.: Prøvekørt: Her er fem ting jeg lærte om livet med en foldbar smartphone
Efter et par timers møde med Huaweis vilde, foldbare Mate X enhed, er jeg blevet fan af konceptet. Jeg tvivler dog på, at Mate X bliver den man skal vælge..
.: Teslas splinternye Model Y ligner en Model 3 med plads til syv
Tesla Model Y byder på masser af plads, imponerende ydelse og bliver halv så dyr som selskabets nuværende SUV’er..
.: Investeringer i kunstig intelligens stiger eksplosivt: Her er de industrier, der kommer til at bruge flest penge i 2019
Der er fart på investeringerne i kunstig intelligens. Ifølge IDC vil de samlede globale investeringer i AI-systemer stige med 44 procent sammenlignet med 2018. Udviklingen er drevet af især investeringer fra retailvirksomheder og banker..
.: Google Cloud kaprer endnu en Oracle-topfigur efter næsten 25 år i Larry Ellisons inderkreds
Thomas Kurian forlod Oracle i september for at skifte til stillingen som topchef for Google Cloud. Nu fisker Google Cloud endnu en stor Oracle-profil..
.: Her er seks gode løsninger til help desk fra open source-miljøet
Open source buldrer frem, og der er en lang række muligheder, når det kommer til at understøtte en central funktion som virksomhedens kundeservice. Her er et kig på nogle af de bedste, der er kommet fra open source-miljøet..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Spiltest: The Division 2 lever op til de høje forventninger
Ubisoft har taget alle elementer fra det første spil op til genovervejelse, og har alligevel formået at skabe en efterfølger der virker velkendt og fantastisk fængende..
.: Sådan ser det intelligente drømmekontor ud: Her kæmper 240 mennesker om 150 siddepladser - og de elsker det
I Polys kontor er det lykkedes at klemme 240 ansatte i et kontor med 150 siddepladser. Aligevel er medarbejdertilfredsheden er i den absolutte superliga..
.: Proact får ny landechef i Danmark efter stor omstrukturering: Dansk topchef færdig efter 16 år i selskabet
Proact har i al stilhed skiftet den danske landechef ud. Vice president Jakob Høholdt forlader selskabet efter 16 år. Han erstattes nu af den tidligere salgschef, Jacob Kronborg, som led i stor omstrukturing på koncernniveau..
.: Er dit nye job inden for it-support? Find dit nye job her blandt 10 udvalgte annoncer fra it-jobbank
Er du it-supporter? Så læs med her, hvor du kan finde ti udvalgte support-stillinger, der er ledige lige netop nu..
.: Dansk outsourcing-selskab har vendt skuden efter syv år med underskud: "Vi har inviteret hele firmaet ud at rejse som en kollektiv fejring"
Interview: Efter en årrække med millionunderskud leverer den danske outsourcing-virksomhed Progressive igen sorte tal på bundlinjen. Det har udløst en kollektiv fejring i form af en udlandsrejse for hele firmaet. De positive resultat kommer efter, at stifterne igen har overtaget forretningen..
.: Svindel med din telefon: Her er de kriminelles nyeste metoder, som du skal holde øje med
Klumme: Svindel med din telefon og teleinfrastrukturen - eller telecom fraud, som det hedder på fagsproget - er en gammel disciplin for de kriminelle. Men metoderne har forandret sig en del. Her er et overblik over de nyeste typer af svindel. Og hvad der kan gøres ved det..
.: Hydro Danmark stadig ramt fire døgn efter globalt hackerangreb: "Vi har i øjeblikket problemer"
Aluminiumsvirksomheden Norsk Hydros danske afdelinge har fortsat ikke fået kontrol over dets telefon- og computerbeskeder, efter selskabet for fire dage siden blev ramt af hackerangreb..
.: Milestone-direktør truer med at slukke for softwarelicenser, hvis kunder ikke opfører sig ordentligt
Milestone, der sælger udstyr til overvågning, er klar til at slukke for selv store kunder, hvis de overtræder menneskerettighederne, siger direktør..
.: Her er Kinas næste stjernemobil: Huawei P30
Seneste lækkede detaljer om Huaweis næste toptelefon, Huawei P30, lader ikke meget tilbage til fantasien..
.: Oticon har sat turbo på agil udvikling med rammeværket SAFe: "Det giver bedre styring og en ro i organisationen og en større arbejdsglæde blandt medarbejderne"
Danske Oticon brugte to et halvt år på at implementere det agile rammeværk SAFe. Det har været nødvendigt i takt med at software fylder mere og mere i organisationen og det rigtige valg, lyder det fra Oticons udviklingsdirektør..
.: Derfor har Kriminalforsorgen droppet it-projekt til 180 millioner kroner fire år henne i projektet
Det er for høj risiko for fiasko, der har fået Kriminalforsorgen til at droppe indførelse af nyt sagsbehandlingssystem til 180 millioner kroner fire år henne i projektet og istedet fortsætte med et forældet system..
.: Her er Amazons næste store vækst-område: Kan ende med at blive større end AWS
Amazon er på jagt efter nye vækstområder. Og svaret kan meget vel liggge i Amazon Business, som har potentiale til at blive større end både AWS og Amazons e-handel, lyder opsigtsvækkende vurdering..
.: Atea har lukket innovationsprojekt i al stilhed efter mindre end to år: "Atea ville ikke investere mere, og derfor blev afdelingen lukket ned"
Atea Future Growth Lab nåede ikke at fylde to år. Innovationsprojektet, der skulle skabe langsigtet vækst for Ateas kunder, blev lukket i al stilhed i november 2017, da Atea ikke længere ønskede at investere i projektet, ifølge projektets leder Natasha Friis Saxberg..
.: Efter måneders forsinkelse gøres NemLog-in nu klar til drift: NNIT flytter løsningen over på ny platform om få dage
Efter måneders forsinkelser er den nye NemLog-in-løsning nu ved at være klar til drift. Løsningen flyttes mandag over på ny driftsplatform..
.: Advarselslamper tændt over næsten hver tredje af de nuværende statslige it-projekter: Se hvilke her
Advarselslamperne er tændt over næsten hver tredje af de nuværende, statslige it-projekter. Røde lamper over fem projekter, hvor pris og tidsplan er ved at løbe af sporet..
.: Kun omkring halvdelen af de statslige it-projekter når i mål til tiden og prisen: Derfor løber de af sporet
Kun omkring halvdelen af de statslige it-projekter når i mål inden for de opsatte tids- og budgetrammer. .
.: Morgen-briefing: Mellem 200 og 600 millioner Facebook-passwords opbevaret uden kryptering / Vestager ikke kandidat til en kommende EU-toppost / Porsches el-bil på hemmeligt besøg i Købenavn fanget på foto
Facebook har ikke passet særligt godt på 200 millioner til 600 millioner passwords, Vestager er ikke EU-kandidat, Apple og Microsofts aktier stiger stødt, Bitcoin-boss har skovlet penge ind og spion-fotos afslører Porsches el-bil i København..
.: Nokia-telefoner sender personlige oplysninger til Kina
Nokia 7-Plus-telefoner sender personlige data til en server i Kina. HMD Global, der står bag Nokia-brandet, erkender fejlen, men har løst problemet med en software-opdatering i slutningen af februar. Den finske ombudsmand er gået ind i sagen..
.: Vestager bekræfter: Er i spil til EU-topposter
EU's danske konkurrencekommissær, Margrethe Vestager, er ved at positionere sig til kampen om topposterne i EU forud for Europa-Parlamentsvalget i maj..
.: Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu.
.: Norsk Hydro var ved en fejl ikke koblet på statslig overvågningsnetværk før globalt hackerangreb
Aluminiums selskabet Norsk Hydro var ved en fejl ikke tilsluttet det norske overvågningsnetværk der ellers skulle have advaret selskabet om mulige hackerangreb..
.: Tradeshift bliver alligevel i Danmark efter ændringer af ny overvågningslov: “Tvangselementet eksisterer stadigvæk, men det er fint nok i forhold til rigets sikkerhed”
Den danske milliardvirksomhed Tradeshift åndede lettet op i sidste uge, da man kunne konstatere, at regeringen havde indgået en politisk aftale om en ny lov for Center for Cybersikkerhed. For Tradeshift har tidligere truet med at forlade landet på grund af loven..
.: Endnu en ekstra-regning på vej for problemramt offentligt it-system: Justitsminister skal komme med en forklaring
Der er endnu en ekstra-regning på vej for Domstolsstyrelsens problemramte it-system Civilsystemet. Men i Folketinget er man ikke begejstret..
.: Ny Dell-undersøgelse viser, at Danmark har Europas mindst digitale erhvervsliv… men kan det nu også passe?
De mindst digitale virksomheder i Europa kommer fra Danmark, mens Tyrkiet har de mest digitale virksomheder i Europa, hævdes det i en ny undersøgelse fra Dell. Men kan det nu også passe, spørger vi Dell. Se her, hvad selskabet svarer..
.: Dansk software-selskab får millionindsprøjtning af Vækstfonden: "Vi regner med, at det er første skridt på en vild vækstrejse"
Det danske it-selskab Keepit har oplevet stor vækst på kundefronten de sidste to år. Nu får selskabet, der laver backup-løsninger i skyen, tilført 20 millioner kroner, der skal sætte endnu mere skub på væksten og den globale udrulning..
.: Datatilsynet fordobler budgettet efter GDPR: Antallet af nye sager er steget med 147 procent på bare 12 måneder
Datatilsynet har offentliggjort sin årsrapport for 2018, der blandt andet viser, at budgettet for 2019 bliver næsten dobbelt så stort, som før GDPR trådte i kraft..
.: Datatilsynet står med millioner af ikke-brugte lønkroner på grund af ubesatte stillinger: "Er ikke lykkedes med at komme i mål med de nødvendige ansættelser"
Datatilsynet kunne i 2018 uden at bekymre sig have brugt flere millioner kroner mere på løn til de ansatte, end det var tilfældet. Men tilsynet har haft problemer med at få fyldt de ledige stillinger ud..
.: DSB klar med kæmpe it-udbud til flere hundrede millioner kroner: Vinderen kan blive it-leverandør til DSB i op til 14 år
DSB klar med kæmpeudbud på stor it-løsning til 320 millioner kroner. Selskabet forventer mindst tre bud på kæmpeordren..
.: SAS Institute klar med kæmpeinvestering i kunstig intelligens: "Der er ikke de nødvendige kompetencer i markedet i forhold til, hvor høj efterspørgslen er på kunstig intelligens"
Interview: SAS Institute smider en milliard dollar i kunstig intelligens over de næste tre år. Den teknologiske fremmarch skal byde på nye produkter og uddannelse af kunderne, så teknologien ikke kun "bliver prøvet af i et hjørne af virksomheden," lyder det fra nordisk chef, Keld Zornig..

.: Branchen.
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..
.: Forpremiere på folketingsvalget: Hvad stemmer du 18. juni?
Den 18. juni skal du sætte dit kryds til folketingsvalget. På Computerworld tager vi forskud på de demokratiske glæder med en prøveafstemning. Her kan du være med til at bestemme farven på den regering, som it-Danmark ønsker sig..

.: It-markedet.
.: Københavns Kommune har stort fokus på overholdelse af tid og budget - alligevel overskrides tidsplanen i næsten halvdelen af tilfældene
Tidsplanen for Københavns Kommunes kritiske it-projekter holder i knap halvdelen af tilfældene ikke trit med virkeligheden. Og i fire tilfælde er det blevet til forsinkelser på over 23 måneder. En del af forklaringen er begrænset viden, når der søges finansiering til projekterne, melder projektråd, der samtidig erfarer, at der er stort fokus på at overhold tidsplanen..
.: Projektråd langer ud efter forvaltningerne i Københavns Kommune: "Rapporteringerne tegner generelt et lidt for positivt billede af projekternes status"
Forvaltningerne i Københavns Kommune har en tendens til at tegne et lidt for positivt billede af deres it-projekters status. Og flere it-projekter bliver først risikovurderet sent i forløbet. Det fremgår af en ny årsrapport for 2018 af Københavns Kommunes IT-projektråd, der i samme ombæring melder om få problemer med kommunens kritiske it-projekter..
.: Morgen-briefing: Netcompany-bud kan splitte e-Boks’ digitale postkasse / Nyt it-system skal monitorere rejsende til Europa / Uber frikendt for dødsulykke / Elon Musk sagsøges for sit ’ukontrollerede brug af Twitter’
Netcompany-bud kan splitte e-Boks’ digitale postkasse. Nyt it-system skal monitorere rejsende til Europa. Uber frikendt for dødsulykke. Elon Musk sagsøges for sit ’ukontrollerede brug af Twitter’.
.: Ny rektor på IT-Universitetet vil sætte turbo på: Satser på 100 flere nyuddannede om året
Opdateret: Den nye rektor på IT-Universitetet i København håber at opfylde et hedt ønske fra mange it-virksomheder, som leder med lys og lygte efter kvalificeret arbejdskraft. Han har ambitioner om at sende 100 flere nyuddannede ud i samfundet om året..
.: Overblik: Verdens største tech-selskaber har netop afleveret regnskab: Her er de vigtigste detaljer
Microsoft, Facebook, Alibaba, Tesla og en række andre store tech-selskaber har netop afleveret opdaterede regnskabstal. Der er fremgang for nogle, mens andre taber terræn. Her er overblikket..
.: Gode trick til rekruttering: Sådan får du fat på it-medarbejdere via joboplag og LinkedIn
Ikke alle har råd til dyre rekrutteringskonsulenter i jagten på it-talenter, men du kan gøre meget via jobopslag og LinkedIn. Her er en række gode tricks og værktøjer til at ramme plet med jeres jobopslag og udnyttelse af LinkedIn..
.: Her er de 10 mest værdifulde brands i it-sektoren
IBM er vippet af pinden som det mest værdifulde brand i it-verden, efter at Accenture i 2018 har hævet sin brandværdi med over 50 procent. Se hele listen her..
.: Nu bliver der solgt mere isenkram til skyen end til traditionelle datacentre: Markedet sætter ny rekord på over 100 milliarder kroner
Aldrig før i historien er der blevet solgt så mange infrastrukturprodukter til cloud-miljøer. De største producenter har solgt isenkram for mere end 100 milliarder kroner alene i tredje kvartal af 2018..
.: Kommunale it-chefer glæder sig over ny KMD-ejer: "De tidligere ejere stod ikke for et drømme-ejerskab"
Det er positivt for de danske kommuner, at japanske NEC står til at overtage KMD, mener danske it-chefer. "De tidligere ejere stod ikke for et drømmeejerskab som kunde hos KMD, hvor man har mærket en stor interesse for at optimere indtjeningen, der til tider har virket meget kortsigtet. Det ser ud til, at NEC vil noget andet, og at den bakker op om den nuværende forretningsstrategi," lyder det..
.: KMD-prisskilt på otte millarder kroner forbløffer: ’Overraskende højt og positivt’
Prisen på it-koncernen KMD overrasker markedsanalytiker. For selskabet har flere møgsager i bagagen..
.: Jan Elbæk fik tre jobtilbud efter Atea-afsked: Derfor endte han med at sige ja til IT Relation
Interview: Jan Elbæk har været "dybt seriøst" inde i flere af de jobtilbud, han har fået siden september måned, men valget er faldet på IT Relation. "Det har altid været et mantra for mig, at vi skal overlevere lidt i forhold til forventningerne," lyder det fra den tidligere Atea-direktør om ambitionerne hos den nye arbejdsgiver..
.: Danske kommuner satser stort på cloud computing: "Det kan ikke længere betale sig for os at have servere stående selv"
Interview: Kommunerne er i gang med en omstilling fra traditionel it-drift med servere i kælderen til en ny verden, hvor cloud er et helt uundværligt værktøj. Sådan lyder det fra formanden for Foreningen af Kommunale it-chefer, Henrik Brix..
.: Microsoft: Næsten alle store danske virksomheder er i gang med kunstig intelligens - men halter på implementeringen
Danske virksomheder ligger i front, når det handler om AI-projekter, viser ny undersøgelse. Men implementeringen halter dog stadig. Og brugen er stadig simpel..
.: Så mange penge bruger din kommune på it: "Der eksisterer et betydeligt uudnyttet effektiviseringspotentiale"
It i det offentlige: Kommunerne bruger hvert år milliarder af kroner på it, men er ikke særlige effektive. Der er et stort ikke-udnytte effektiviseringspotentiale, viser ny analyse.
.: Afsløring: KMD kalder det "ny viden" - men selskabet har kendt til problematisk udflytning af persondata siden 2014
KMD har hidtil fastholdt, at det har været "ny viden" for selskabet, at følsomme persondata fra landets jobcentre ikke må sendes ud af landet. En SKI-aftale viser dog, at KMD har kendt til reglerne siden 2014. "Selv i det omfang, at KMD ikke har haft de fornødne juridiske kompetencer, burde alle advarselslamper da have blinket i forhold til teksten i SKI-aftalen," lyder det fra juridisk ekspert..
. .OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |