INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Teknologi.

 ●   Næsten syv ud af 10 computere i verden kører nu med Chrome: Kun to browsere har tidligere haft markedsandele i samme størrelse
Chrome-browseren nærmer sig en global markedsandel på 70 procent..

 ●   Industry 4.0 bygger på farlig forudsætning om tillid
Klumme: Smart manufacturing er i vækst over hele kloden, og Danmark er med i front. Men er industrien klar til at håndtere målrettede hackerangreb, når eksempelvis industrirobotter, som tidligere var totalt isolerede fra omverdenen, får kontakt til internettet?.

 ●   Film: Omprogrammering sender hårdtslående robotbaby i armene på gangstere
Sci-Fi-dramaet Chappie af roste Neill Blomkamp er blevet tilgængelig på Netflix og følger en veludstyret politirobot, der opdrages af en flok gangstere..

 ●   Hjemmearbejdets mange klimafordele understreger behovet for mere energivenlige data
Klumme: Corona-krisen har øget vores forbrug af data på den korte og givetvis også på den længere bane. Derfor bør vi sætte yderligere skub i at energioptimere eksisterede datacentre og serverrum..

 ●   Coronakrisen er på retur. Cyberkrisen fortsætter. DKCERT's Trendrapport 2020 er på gaden
Klumme: Vi er i DK Cert klar med årets trendrapport, hvor vi blandt andet gennemgår de våben, som cyberkriminelle og statssponserede aktører anvender hele tiden og ikke kun i globale kriser. Kom til rapporten her..

 ●   Regeringen fik grønt lys til at lægge GPS-overvågning ind i dansk corona-app
I kampen mod corona undersøgte regeringen muligheden for at gøre brug af GPS-overvågning i dens corona-app. Kammeradvokaten gav grøn lys til det, viser et notat. Siden hen droppede regeringen planerne..

 ●   Github slår malware-alarm: Har fundet malware som spreder sig
En ny malware har floreret på Github, der nu har udsendt en sikkerhedsalarm, efter at det har spredt sig til flere Java-projekter..

 ●   Opgaverne vælter ind hos ATP's 300 it-folk: "Vi skal løbe stærkt. Sådan var det også under finanskrisen"
I kølvandet på coronakrisen er opgaverne væltet ind hos ATP's store it-afdeling, der skal være klar til at ændre i ATP's systemer, hvis regeringen ændrer på nogle af de ordninger, ATP administrerer. "Vores ordninger er ofte bygget på unikke regler og forskellige kernesystemer, og det skal vi ofte ind og ændre i manuelt," siger ATP's CIO Per Kjersgaard Rasmussen..

 ●   Microsoft har allerede fundet 10 fejl i splinterny Windows 10-opdatering: Se dem her
Microsoft arbejder på at fikse en hel række problemer i den splinternye Windows 10-opdatering, der netop er blevet udsendt..

 ●   Test: iPhone SE er årets mobilnyhed fra Apple – og det siger ikke så lidt om hvad mobilverdenen har udviklet sig til
Apples helt store topsællert er ikke længere selskabets fineste og dyreste. I stedet bliver det sandsynligvis deres billigste og enkleste – og det passer sikkert selskabet fint..

 ●   "Udover alle de sensorer, der er bygget ind i vores nye fabrikker, er vi begyndt at putte sensorer på vores net og trawlere"
"Ud over alle de sensorer, der er bygget ind i vores nye fabrikker, så har vi nu også indgået et samarbejde med Aarhus Universitet, der gør, at vi putter sensorer på vores net og trawlere".

 ●   Microsoft klar med ny Windows 10: Her er alt, du skal vide om den store opdatering
Windows 10 May 2020 Update er klar til sin debut. Her er det, som du skal vide, inden du går i gang med at installere det nye styresystem..

 ●   Første danske måling af 5G-mast: 5G-stråling ligger langt under grænseværdier
Strålingen i de første danske 5G-antenner ligger langt under grænseværdierne, viser den første måling af antennerne, som TDC har udarbejdet. Se rapporten her..

 ●   EG’s patientportal ramt af stort sikkerhedsbrud: Lukker helt ned for systemet
Brugere af EG's patientportal Clinea har haft adgang til uploadede filer om andre patienter. Selskabet vil ikke oplyse, hvor mange personer, det drejer sig om..

 ●   Datalagring med AI er et must
Klumme: AI er og bliver fortsat endnu mere central for alle, der har brug for storage- og datasystemer til moderne virksomheder, hvor informationen skal generere en umiddelbar fordel..

 ●   Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..

 ●   Indiens rigeste mand vil bygge verdens næste tech-gigant på størrelse med Google og Amazon
Verdens næste tech-gigant kan meget vel komme fra Indien. Landets rigeste mand er godt på vej til at skabe det, der kan bliver den næste kæmpe på størrelse med Google, Amazon, Alibaba og Tencent..

 ●   Omsætningen vokser med 169 procent hos Zoom under coronakrisen
Coronakrisen giver kronede dage til videoværktøjet Zoom. Omsætningen er vokset med 169 procent i første kvartal, og selskabet fordobler samtidig forventningerne for omsætningen til hele året. Zoom forventer nu at omsætte for 12 milliarder kroner fremfor den tidligere melding på 6 milliarder kroner..

 ●   TDC tilbyder alligevel fibernet til hundredevis af kunder i Slagelse Kommune
Hundredevis af husstande i Slagelse Kommune kan alligevel få fibernet fra TDC, selv om selskabet har afblæst fiberudrulningen i kommunen..

 ●   Danske Good Monday lander investering på 27,5 millioner: Gør klar til at indtage London
Good Monday henter ny investering på 27,5 millioner kroner, som skal bruges på at erobre London. Selskabet har samlet set rejst 46,5 millioner kroner i virksomhedens første to leveår..

 ●   Google sagsøges for kæmpe milliardbeløb for at indsamle brugeres data i inkognito-tilstand
Google er blevet genstand for et kæmpe søgsmål på over 30 milliarder kroner for at krænke brugernes privatliv, når de browser..

 ●   Abakion køber dansk BI-konsulenthus
Abakion er på opkøbtstogt igen. Denne gang opkøber det danske it-konsulenthus BI-selskabet Numeric..

 ●   TietoEvry og IBM lander ny omfattende mainframe-aftale og begraver stridsøksen
Nordens nye it-gigant TietoEvry og IBM begraver stridsøksen og dropper de anlagte sager mod hinanden. I stedet indgår de tidligere så stridende parter en ny omfattende samarbejdsaftale, der sender 180 IBM-medarbejdere til TietoEvry og 25 ansatte den anden vej. Se alle detaljerne her..

 ●   Morgen-briefing: Cisco udskyder konference som følge af amerikanske uroligheder / Telenor får adgang til Norlys' fibernet / Dansk Erhverv: "Det er en mærkedag i dansk tele- og digitaliseringspolitik" / Dansk Gartner-profil skifter til Combitech
Morgen-briefing: Cisco udskyder konference som følge af amerikanske uroligheder. Telenor får adgang til Norlys' fibernet. Dansk Erhverv: "Det er en mærkedag i dansk tele- og digitaliseringspolitik". Dansk Gartner-profil skifter til Combitech. Indisk it-gigant vil bringe stadionoplevelsen hjem i stuerne med virtual reality. NNIT er tæt på at være fuldtallig igen. Dansk DXC Technology-boss udgiver spændingsroman..

 ●   Google-ansatte får 6.700 kroner til indretning af hjemmekontoret
Hos Google får de ansatte nu 6.700 kroner, som de kan bruge til udstyr til hjemmekontoret. Det sker efter, at Googles topchef Sundar Pichai har stillet de ansatte en fremtid med mere hjemmearbejde i udsigt..

 ●   Huawei rammes af kollaps på smartphonemarkedet – går tilbage med 27 procent
En analyse fra Gartner viser, at den globale smartphone-marked har oplevet den største tilbagegang nogensinde..

 ●   Her er Pandoras nye it-sikkerhedschef: Henter top-CISO fra Vestas
Smykkegiganten Pandora har måtte sige farvel til selskabets it-sikkerhedschef efter bare syv måneder. Afløseren er allerede fundet blandt en af de øvrige danske C25-virksomheder..

 ●   Dansk Erhverv foreslår kæmpe investering i klimavenlig digitalisering: Nu skal det være attraktivt at sælge overskudsvarme
Dansk Erhverv har netop udsendt en omfattende grøn investeringsplan, der skal genoprette dansk økonomi og hjælpe til med at nedbringe CO2-forbruget. Signalerne tyder på, at udnyttelsen af overskudsvarme fra datacentre kan være lige på trapperne..

 ●   CGI vinder medicinsk it-opgave for alle landets regioner og kommuner
Landets fem regioner og 98 kommuner har indgået en telemedicinsk aftale med it-leverandøren CGI..

 ●   Pandoras it-sikkerhedschef stopper efter bare syv måneder: Her er hans nye job
Interview: Jesper Jakobsen stopper som it-sikkerhedsdirektør i Pandora efter bare syv måneder i stillingen. Se hvorfor han har truffet beslutningen om at stoppe..

 ●   TDC på vej med fiber-net til 3.000 adresser i Aarhus: Se dem her
TDC er på vej med gratis fiber-opkoblinger til 3.000 adresser i Aarhus..

 ●   Næsten syv ud af 10 computere i verden kører nu med Chrome: Kun to browsere har tidligere haft markedsandele i samme størrelse
Chrome-browseren nærmer sig en global markedsandel på 70 procent..

 ●   EG køber stor nordisk software-virksomhed
Norske Hano er nu blevet opkøbt af danske EG for et ukendt beløb. Dermed styrker EG sin position på markedet for sundheds-it..

 ●   Problemerne fortsætter for splinterny Windows 10-version: Nu må selv Microsofts egne enheder undvære opdateringen
En stribe af Microsofts egne Surface-enheder må vente med at få den nye Windows 10, da det volder problemer med tænd- og sluk-funktionerne..

 ●   Kassen er tom hos dansk netsupermarked - nu vælger selskabet helt ny strategi
Onlinesupermarked Osuma, der har røde tal på bundlinjen og negativ egenkapital, skifter nu strategi..

 ●   Danske Penneos aktiekurs stryger til tops efter børsnotering
Aktiekursen røg øjeblikkeligt i vejret, da danske Penneo her til morgen debuterede på First North-børsen..

 ●   Kommuner og regioner skal beskære deres forbrug af konsulenter med mere end en milliard kroner: IT-Branchen er bestyrtet
IT-Branchen: Reduktion af konsulenter i det offentlige udtryk for ‘farlig tilgang’..

 ●   Industry 4.0 bygger på farlig forudsætning om tillid
Klumme: Smart manufacturing er i vækst over hele kloden, og Danmark er med i front. Men er industrien klar til at håndtere målrettede hackerangreb, når eksempelvis industrirobotter, som tidligere var totalt isolerede fra omverdenen, får kontakt til internettet?.

 ●   Film: Omprogrammering sender hårdtslående robotbaby i armene på gangstere
Sci-Fi-dramaet Chappie af roste Neill Blomkamp er blevet tilgængelig på Netflix og følger en veludstyret politirobot, der opdrages af en flok gangstere..

 ●   Disse 15 it-leverandører sælger mest til det offentlige: KMD og Atea klart størst
Det offentlige bruger milliarder af kroner hos de private it-leverandører. Se de it-virksomheder, der scorer den største bid af kagen..

 ●   Politiet geoblokerer adgang til danske coronahjemmesider grundet frygt for DDoS-angreb
Politiets informationssider politi.dk og coronasmitte.dk har været geoblokeret i fem dage å grund af optræk til DDos-angreb. Hjemmesiderne kan kun tilgås fra Danmark, Færøerne, Grønland og Tyskland..

 ●   Hitachi vil indføre fast hjemmearbejde som 'new normal'
Hitachi indfører to til tre dages fast hjemmearbejde om ugen i Japan fra april 2021..

 ●   Wipro ansætter ny topchef: Henter Capgemini-veteran
Efter 25 år hos Capgemini skal Thierry Delaporte fra begyndelsen af juli være ny topchef for indiske Wipro..

 ●   Kendt hacker afsløret efter syv år
Den kendte hacker VandaTheGod er blevet afsløret..

 ●   Morgen-briefing: 3 tilbagebetaler lønkompensation / 7N dropper udbytte til ejerne / Facebook-ansatte gennemfører virtuel udvandring/ Teleselskaber positivt overrasket over få konkurser blandt kunder / Danske Radiobotics modtager bevilling på 10 millioner
Morgen-briefing: 3 tilbagebetaler lønkompensation. 7N dropper udbytte til ejerne. Facebook-ansatte gennemfører virtuel udvandring. Danske Radiobotics modtager bevilling på 10 millioner. Teleselskaber positivt overrasket over få konkurser blandt kunder. Jeff Bezos investerer i britisk startup. KMD og FC Midtjylland lancerer samarbejde om fodboldspilleres søvn. Investeringstjeneste lancerer Danmarks første robotrådgiver inden for pension..

 ●   Branchen.

 ●   Teknologiselskab kommer tilbage på danske hænder: Ledelse og investor køber selskab fra amerikanske ejere
Betalings- og sikkerhedsselskabet Cryptera har igen fået danske ejere. Bestyrelsesformanden og ledelsen har nemlig købt selskabet tilbage fra dets amerikanske ejere..

 ●   Jysks halvering af betalinger til it-leverandører kan ramme hårdt: "I værste fald kan det koste dele eller hele deres forretning. Det er virkelig dårlig stil"
Interview. Hvis store spillere ikke betaler deres regninger til den aftalte pris, så kan det have store konsekvenser for de danske it-selskaber. Sådan lyder det fra IT-Branchens direktør Natasha Friss Saxberg, der undrer sig over Jysks udmelding om kun at betale sine it-leverandører halvdelen af de aftale priser under krisen..

 ●   12 procent af de danske it-virksomheder forbereder sig på fyringer i løbet af de næste to uger: ”Det er dramatisk "
Den danske it-branche ser ud til at blive ramt af en bølge af fyringer i de kommende uger, viser nye tal fra Dansk Erhverv.

 ●   "De hjemmesider, jeg lavede, så helt sikkert forfærdelige ud, og jeg håber ikke, at der er nogen, som finder dem i dag"
"Det handler ofte om, at man skal møde de rigtige mennesker, der kan give en skubbet. Det skete for mig, da jeg gik i 9. klasse. Det var her, at min vej ind i it-branchen så småt startede.".

 ●   SimCorp har kun 1.300 potentielle kunder i hele verden: "Vi kigger efter den kundegruppe, der har omkring 100 milliarder kroner at investere for"
Interview: Når SimCorp udvider kundebasen, så er det kun de helt store fisk, der hales ind. Det danske it-selskab har nøje kortlagt de 1300 potentielle kunder verden over, der er god for mere end 100 milliarder kroner. Her forklarer Klaus Holse SimCorps markedsstrategi..

 ●   Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..

 ●   Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..

 ●   Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..

 ●   Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..

 ●   Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..

 ●   Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..

 ●   Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..

 ●   Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..

 ●   Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..

 ●   It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..

 ●   It-markedet.

 ●   Her er KMD's læringer fra corona-krisen: "Vi ser mange fordele poppe op"
Coronakrisen har vendt de traditionelle arbejdsrutiner på hovedet. Hos KMD er man allerede i gang med at høste erfaringerne for at danne fremtidens måde at arbejde på. It-selskabet går nu mod en mere fleksibel model, forklarer HR-direktør Michael Holst..

 ●   Omsætningen falder hos NNIT efter stor nedgang i samhandel med Novo Nordisk: "Faldet i omsætning fra Novo Nordisk-koncernen har påvirket vores resultater"
Novo Nordisk-omsætningen hos NNIT falder med 29 procent, men topchef Per Kogut er alligevel tilfreds med selskabets første kvartal 2020. NNIT fastholder desuden forventningerne til hele året på en omsætningsnedgang på mellem fire og otte procent..

 ●   Image 2020: Lenovo har skabt sig et suverænt omdømme hos de danske kunder: “Vi er helt maniske med kundetilfredshed”
Computerworld Image 2020: Lenovo har skabt sig et suverænt omdømme ude hos kunderne. Det er det lange, seje træk, der gør forskellen, lyder det fra dansk landechef Peter Juul Jørgensen, som står i spidsen for en organisation, hvor kundernes tilfredshed er topprioriteten..

 ●   Faretruende signaler truer ERP-markedet: "Priserne for projekterne falder"
Priserne for ERP-projekter kan meget vel falde i kølvandet på de økonomiske udfordringer, mange danske virksomheder er kastet ud i. Det viser en turboundersøgelse foretaget af ERP-ekspert Herbert Nathan. "Vi vil se flere kunder, der i lyset af det her, ikke ønsker sig store projekter," lyder analysen..

 ●   Milestones tidligere topchef Lars Thinggaard nåede lige præcis den magiske milliard inden sin exit: "Jeg er utrolig stolt over, at det lykkedes"
Lars Thinggaard nåede at indfri en personlig ambition, inden han slap tøjlerne som topchef hos Milestone Systems efter 17 år..

 ●   Apple-leverandøren Foxconn ramt af corona-krisen: Salget faldt med 7,7 procent i marts
Foxconn, der er storleverandør til Apple, lider stadig under corona-situationen. Det kinesiske selskab oplevede et fald i salget på 7,7 procent i marts måned..

 ●   Elbek & Vejrup sikrer medarbejderne mod fyringer under corona-krisen: "Så vil vi hellere have en periode, hvor vi ikke tjener penge"
Interview: Det danske it-selskab Elbek & Vejrup er udfordret med at få solgt nye projekter under corona-krisen. Men direktør og medstifter Niels Elbek er ikke i tvivl om, at selskabet kommer helskindet ud på den anden side. Derfor er alle medarbejdere også blevet forsikret om, at krisen ikke vil føre til fyringer..

 ●   Kommuner har lækket data fra Aula 165 gange siden oktober - fejl nu rettet i Aula
Siden den digitale undervisningsplatform Aula gik i luften i oktober sidste år, har danske skoler 165 gange lækket oplysninger fra platformen. 64 af dem skyldes en fejl i Aula, som nu er rettet, lover Kombit..

 ●   IT-Branchen: Tre områder af den danske it-industri risikerer at bliver særligt hårdt ramt af corona-virus
Interview: Tre områder af den danske it-branche er særligt påvirket af coronavirsussen, vurderer IT-Branchen. Administrerende direktør Natasha Friis Saxberg mener samtidig, at det er en anledning til at tale om en omstilling, som alle virksomheder skal i gang med..

 ●   Hvad tænker HR-afdelingerne på, når de fravælger ældre it-folk?: "Det er tosset, at man både har ledige stillinger og ledige hænder"
Interview: Det er et paradoks, at vi i et glohedt arbejdsmarked samtidig har folk med en lang erfaring, der har svært ved at komme i arbejde. "Det virker ikke som om, at der foregår nogen rationel beslutningstagning hos HR-afdelingerne," lyder det fra formanden for Ansattes Råd i ingeniørforeningen IDA, Morten Thiessen..

 ●   SAP afblæser alle konferencer i marts: Stor dansk konference i april bliver også ramt
Tyske SAP, der er et af verdens største softwarefirmaer, har valgt at aflyse alle konferencer og begivenheder i marts 2020, men dansk konference i april bliver også ramt. Det sker på baggrund af corona-virussen og den smittefare, der opstår, når mange mennesker samles..

 ●   IBM og SDC i flyverskjul efter million-nederlag til Skat: Vil de anke dommen eller ej?
IBM og SDC holder lav profil, efter Skatteministeriet i sidste uge fik medhold i årelang retssag om millioner af kroner..

 ●   Regeringen på vej med flere tiltag til at sikre danske virksomheder kvalificeret it-arbejdskraft: En kæmpe-opgave venter
Regeringen er klar med flere tiltag, der skal sikre, at danske virksomheder i fremtiden kan skaffe kvalificerede it-medarbejdere. Uddannelses- og forskningsminister, Ane Halsboe-Jørgensen (S) anerkender, at det er kæmpe opgave, der stadig ikke er løst efter mange års forsøg..

 ●   Danske virksomheder bygger it-sikkerhed i kviksand: Sådan skal du bruge dine penge på cybersikkerhed
Der bliver invisteret i it-sikkerhed som aldrig før i disse år, men alt for mange virksomheder ender med at smide penge ud af vinduet uden reelt at løse problemerne, mener en ekspert..

 ●   Tradeshift er fordoblet i værdi på to år: Sigter efter børsnotering næste år
Den danske iværksættersucces Tradeshift har mere end fordoblet på bare to år. Det sker efter flere kapitalindsprøjtninger senest på svimlende 1,6 milliarder kroner..

. .OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |