GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Teknologi.
.: Hård duel på cloud-markedet: Sådan klarer public cloud-giganterne sig
For niende år i træk topper Amazon Web Services Gartners Magic Quadrant i kategorien infrastructure as a service. Se her, hvordan giganterne er placeret netop nu..
.: Trump vil kigge nærmere på cloud-aftale til 65 milliarder: "Nogle af de største virksomheder i verden klager over det"
Oracle og IBM er langt fra tilfreds med den måde, Pentagon har skruet en cloud-kontrakt til 65 milliarder kroner sammen på. Tidligere har Oracle lagt sag an mod den amerikanske regering, som den mener har designet kontrakten til Amazon Web Services. Nu vil USA's præsident se nærmere på milliardudbuddet..
.: Kontrol med TDC's telenetværk flytter til Rumænien: "Det er i allerhøjeste grad et problem"
Ekspert er rystet over, at Center for Cybersikkerhed ikke kan føre tilsyn med TDC's telenetværk, når Ericsson flytter til driften til Rumænien..
.: Dansk Falck-CIO outsourcer 1.200 servere og 1.000 applikationer på 14 måneder: "Det stod værre til, end vi regnede med"
Interview: Bo Bendsen outsourcer Falcks it-infrastruktur på 14 måneder, men projektet har mødt flere bump på vejen. Alle it-folk i England forsvandt, og selskabets planer om at øge mængden af systemer i skyen blev udskudt. "Vi havde en ide om, at vi havde lidt mere end 400 applikationer, der skulle flyttes ind i HCL's datacentre, men nu er vi nået op omkring 1.000 applikationer," lyder det fra Falck-CIO'en. Læs mere om udfordringerne her..
.: Næste Windows 10 er klar til at understøtte alternativer til Cortana
Den kommende version af Windows 10 styresystemet fra Microsoft vil lade andre stemmestyrede assistenter komme til..
.: Netflix taber kunder i USA for første gang i otte år: Planlægger nyt billigt abonnement
Streaming-giganten Netflix planlægger at rulle et nyt type abonnement ud på det indiske marked i jagten på nye abonnenter. Om den billigere spakke kommer til andre lande, vides ikke..
.: Facebook hæver prisen for Workplace: Ny prismodel skal gøre det mere attraktivt for store virksomheder
Med en ny licensmodel ændrer Facebook på priserne og strukturerne for at købe adgang til Workplace. Det skal gøre det mere attraktivt for store virksomheder, som dog må se frem til at betale mere per bruger..
.: Mozilla følger Googles eksempel: Alle HTTP-sider skal markeres som usikre i Firefox
I 2018 valgte Google at putte et 'not secure' på alle HTTP-sider. Nu følger Mozilla trop, når open source-browseren udgives i en ny version til oktober..
.: Microsoft Teams og Slack udkæmper en hård enterprisekrig: Nu har Teams fået overhånden med 13 millioner daglige brugere
Microsoft Teams har nu 13 millioner brugere. Det betyder, at kommunikationsplatformen fra Microsoft har overhalet rivalen Slack..
.: Amerikansk lovforslag har tech-giganterne i sigtekornet: Hold jer fra finansielle services og digitale valutaer
Kommer lovforslaget 'Keep big tech out of finance act' i spil, vil der uddeles dagbøder i millionklassen til blandt andet Facebook..
.: Nu møder Nvidia omsider modstand: AMD’s nyeste grafikkort er et glimrende alternativ
Test af AMD Radeon RX 5700 og 5700 XT: Nu er AMD igen konkurrencedygtig, når det gælder grafikkort..
.: KMD-nedbrud lagde flere kommunale it-systemer ned: Her er status
Et stort nedbrud hos KMD lagde flere it-systemer ned hos kommunerne. Nedbruddet skyldes en planlagt SAN-ændring, som fortsat skaber problemer..
.: Københavns Universitet opretter to nye fag i datalogi: De studerende vælter ind
Landets studerende har med to nye datalogifag nu mulighed for at kombinere uddannelsen på helt nye måder på Københavns Universitet. Ansøgningerne til datalogi er samtidig steget markant..
.: Google giver ikke op: Lancerer nyt socialt medie
Google forsøger sig med endnu et socialt medie: Den hyperlokale tjeneste ’Shoelace’..
.: Få hele overblikket her: Derfor kan den offentlige sektor benytte Microsoft Azure – men vær opmærksom på databehandleraftalen
Interview: Offentlige kunder må gerne benytte internationale cloud-services, men hvordan skal man forholde sig til dataoverførsler uden for EU, de fysiske tilsyn og forstå it-giganternes komplicerede databehandleraftaler? Få hele gennemgangen her..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Morgen-briefing: Hver tredje må ikke gå i shorts på arbejde / Rusland vil gøre russisk software obligatorisk / Dansk it-virksomhed med 15 ansatte vil købe op i Sverige og Norge / Cbrain lander første it-kontrakt i Frankrig
Hver tredje må ikke gå i shorts på arbejde. Rusland vil gøre russisk software obligatorisk. EU-borgere i Storbritanien kan beholde .eu-domæner efter Brexit. Dansk it-virksomhed med 15 ansatte vil købe op i Sverige og Norge. Cbrain lander første it-kontrakt i Frankrig..
.: Huawei tilbyder Danmark en antispionage-aftale: Vil forpligte sig til at oplyse regeringen om spionage
Den danske regering skal kunne afbryde samarbejdet med den kinesiske teleproducent Huawei, hvis den kinesiske stat kræver at virksomheden spionerer mod Danmark. Det forslår Huawei selv med en såkaldt antispionage-aftale..
.: Forbrugerrådet: Stigende problem med virksomheder, der lokker forbrugere i digitale abonnementsfælder
Der er virksomheder, der spekulerer i, at det skal være enormt let at tegne et abonnement, men betydeligt mere bøvlet at opsige det, lyder det fra Forbrugerrådet Tænk, der efterlysere skrappere regler over for digitale abonnementsfælder.
.: Bulgarsk kæmpehack: Et helt lands skatteoplysninger flagrer nu omkring på nettet
De bulgarske skattemyndigheder er blevet lænset for skatteborgernes personfølsomme oplysninger..
.: Bo bygger splinternyt globalt it-landskab for Falck på to år: Her er top-CIO'ens store fem punkts-plan
Interview: På to år skal Bo Bendsen ensarte Falcks netværksstruktur over hele verden, outsource hele it-infrastrukturen og nedbringe antallet af forretningsapplikationer markant. Det er bare et lille udpluk af den danske Falck-CIO's store femsøjlede it-strategi. "Det hele skal gå meget hurtigt. At nå så mange ting og lave så fundamentale ting om fra et så lavt modenhedsniveau på to år er meget aggressivt," siger han..
.: Trump inviterer tech-giganter til Det Hvide Hus for at diskutere Huawei-forbud
Den amerikanske præsident Donald Trumps økonomiske rådgiver, Larry Kudlow, har indkaldt flere store, amerikanske tech-virksomheder for at diskutere forbudet mod kinesiske Huawei..
.: Google lapper hul i Chrome-browseren: Hjemmesider kan ikke længere spore brug af den sikrede browsertilstand
Chrome-browserens ’inkognito’-mode vil fremover ikke kunne identificeres af hjemmesider..
.: Microsoft indgår milliardaftale med telegigant
Et partnerskab mellem Microsoft og AT&T er netop blevet annonceret. Aftalen kan give en større milliardomsætning hos Microsoft..
.: It-kriminelle udnytter viralt app-hit til hackerangreb: Sådan får hackere adgang til din mobil
Internettet flyder i disse dage over med billeder fra den populære app FaceApp. Men der er grund til at være særlig varsom, hvis du vil følge med på trenden..
.: Guldfeberen raser i Kinas nye tech-børs: En aktie skyder over 500 procent i vejret
Kinas nye teknologi-børs, STAR, får en eksplosiv start på sin første handelsdag..
.: Slack nulstiller passwords på tusindvis af brugere efter hackerangreb
Den populære kommunikationsplatform Slack tager nu konsekvensen af et fire år gammelt hackerangreb og tvinger omkring 100.000 brugere til at skifte kodeord.
.: Derfor ender mange med at betale alt for meget for public cloud: "Selvom public cloud er smart, så er det faktisk dyrt"
Public cloud er ikke billigere end traditionel infrastruktur, mener Jesper Sommer, der er business manager hos Progressive, der netop har oprettet den nye cloud-løsning Cloudstack. Her kan kunderne ifølge Jesper Sommer få priser til det halve af Amazon Web Services..
.: iPhone-brugere falder fra til fordel for Samsung
En amerikanske undersøgelse viser, at iPhone-brugere i stigende grad vil afprøve alternativerne fra Android-verdenen..
.: Russisk efterretningstjeneste udsat for historisk stort datalæk
Over 7,5 terabyte data er blevet lænset fra den russiske efterretningstjeneste FSB..
.: Morgen-briefing: Danmark får bronze i innovation / Internettet skyld i eksplosion i sager om sexafpresning / Dansk virksomhed bag HR-platform henter 75 millioner i venturekapital / Ny film indtager pladsen som verdens mest indbringende
Danmark får bronze i innovation. Internettet skyld i eksplosion i sager om sexafpresning. Dansk virksomhed bag HR-platform henter 75 millioner i venturekapital. Københavnsk skole vinder verdensomspændende IoT-konkurrence. Ny film indtager pladsen som verdens mest indbringende..
.: Ugen i tech: Oprydning i Teslas sortiment: Modeller udgår og Model 3 gøres billigere / Her er efterårets kraftigste mobil-CPU fra Qualcomm / Airbus’ hybrid-konceptfly ligner en rovfugl med plads til 80 passagerer
Oprydning i Teslas sortiment: Modeller udgår og Model 3 gøres billigere / Her er efterårets kraftigste mobil-CPU fra Qualcomm / Airbus’ hybrid-konceptfly ligner en rovfugl med plads til 80 passagerer.
.: For 50 år siden trådte mennesket på månen for første gang: Derfor har det haft afgørende indflydelse på din computer og smartphone
Månelandingen for 50 år drev verdens it-virksomheder til at lave stadig mere kompakt og mere kraftfuld teknologi, og det har sit sine tydelig spor i den teknologi, som du har i hånden lige nu..
.: iOS 13 tager form: Her er otte grunde til at styresystemet vil gøre din iPhone mere sikker end nogensinde
Apples næste version af iOS-styresystemet rummer et væld af sikkerhedsmæssige forbedringer..
.: Pornosider er rene datafælder: 93 procent lækker saftige oplysninger om brugerne
En ny videnskabelig undersøgelse viser, at pornosider i stort omfang lækker data, er fyldt med trackere samt at kun ganske få af siderne har en privacy-politik..
.: Hvorfor data IKKE er det nye olie - men kan blive det
Klumme: Store virksomheder samler rigtig meget data sammen i deres forskellige siloer, men oftest formår de ikke at udbytte denne råvare. Her har du fem overordnede forhold, der skal være på plads for at en virksomhed kan få en god start på sin rejse mod at blive datadreven..
.: DR klar med it-konsulentudbud til 160 millioner: Her er detaljerne i de to delaftaler
Danmarks største udbyder af public service, DR, har netop sendt en rammeaftale om it-konsulentbistand i markedet. Værdien af rammeaftalen er på 160 millioner kroner..
.: Hård duel på cloud-markedet: Sådan klarer public cloud-giganterne sig
For niende år i træk topper Amazon Web Services Gartners Magic Quadrant i kategorien infrastructure as a service. Se her, hvordan giganterne er placeret netop nu..
.: VMware opkøber fremadstormende machine learning-startup
Selskabets teknologi bliver nu en del af VMwares vSphere platform..
.: Microsoft udsender historisk regnskab: Nu er Windows og Office ikke længere de primære vækstmotorer
Selskabet som siden sin grundlæggelse har været synonym med styresystemer og kontorprodukter har fået et nyt stærkt ben at stå på..
.: Radikale vil have samme kontrol med TDC's telenetværk i Rumænien: "Kan det ikke lade sig gøre, må det undersøges, om udflytningen kan stoppes"
Det er ikke i orden, at kontrollen med TDC's telenetværk bliver ringere, fordi overvågningen bliver flyttet til Rumænien. Det mener De Radikale, der nu vil have undersøgt mulighederne, og i sidste instans have stoppet udflytningen..
.: Jeg har flere abonnementer end nogensinde før, men hvordan pokker opsiger jeg dem?
Kommentar: Flere og flere ydelser sælges i dag på abonnement, og virksomhederne bag arbejder hele tiden på at gøre sign-up-processen stadig mere gnidningsfri. Til gengæld er det overraskende svært at opsige sit abonnement, og indtil videre er der kun ganske få regler på området..
.: Trump vil kigge nærmere på cloud-aftale til 65 milliarder: "Nogle af de største virksomheder i verden klager over det"
Oracle og IBM er langt fra tilfreds med den måde, Pentagon har skruet en cloud-kontrakt til 65 milliarder kroner sammen på. Tidligere har Oracle lagt sag an mod den amerikanske regering, som den mener har designet kontrakten til Amazon Web Services. Nu vil USA's præsident se nærmere på milliardudbuddet..
.: Kontrol med TDC's telenetværk flytter til Rumænien: "Det er i allerhøjeste grad et problem"
Ekspert er rystet over, at Center for Cybersikkerhed ikke kan føre tilsyn med TDC's telenetværk, når Ericsson flytter til driften til Rumænien..
.: Streamingtjenesten Viaplay stormer frem: Henter 65.000 nye kunder på tre måneder
Den nordiske streamingtjeneste Viaplay henter tusindvis af nye kunder og er nu nordens næststørste streamingtjeneste. Der er dog lang vej op til førstepladsen..

.: Branchen.
.: Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..

.: It-markedet.
.: Dafolo har været uden topchef i 13 måneder - men står til at lande det bedste resultat i flere år: "Det har kørt ganske roligt, og vi har ikke haft travlt, for ledergruppen har fungeret godt"
Interview: Frederikshavn-selskabet Dafolo er gået uden direktør i et år, men alt tyder på, at selskabet i samme periode har fået vendt flere års millionunderskud til sorte tal på bundlinjen. "Det her år har fungeret rigtig godt," lyder det fra bestyrelsesformanden..
.: Afsløring: Kommuner og regioner dropper AWS i stor aftale på grund af bekymring om persondata
Landets kommuner og regioner fravælger Amazon Web Services (AWS) som underleverandør på det landsdækkende FUT-projekt på grund af bekymringer om beskyttelse af persondata, dataudveksling uden for EU og fysisk kontrol på AWS-datacentrene. I stedet har man valgt en on premise-løsning..
.: Her er Nordens nye it-gigant med 30.000 ansatte: Evry og Tieto i kæmpe fusion til 10 milliarder
Norske Evry og finske Tieto fusionerer og bliver til en ny nordisk it-gigant ved navn Tietoevry, der får 30.000 ansatte. Prisen er over 10 milliarder kroner. "Det fusionerede selskab vil være godt positioneret til at spille en central rolle i den digitale transformation i Norden," lyder det..
.: Axcel-formand trækker 35 millioner kroner ud i ekstraordinært udbytte: Har opbygget egenkapital på knap 600 millioner
Formanden for Axcel, der over det seneste år har solgt ud af selskabets aktiver inden for it-branchen, har hævet en millionbonus i 2018, selvom hans personlige selskab ender med et minus på bundlinjen..
.: Mjølner har fejret 30-års jubilæum på kloster i Piemonte: 'Spiste, drak, dansede og sang' i fire dage
Mjølner Informatics leverer fremgang i regnskabet for 2018, som betragtes 'som tilfredsstillende' af ledelsen. Det aarhusianske selskab kunne i 2018 også fejre 30-års jubilæum, hvilket blev fejret med fire dage på kloster i Piemonte i Italien..
.: Automatisering og kunstig intelligens vil fjerne utallige it-jobs: Her er de stillinger, der står først for skud og strategien til at forblive relevant
Flere og flere opgaver i it-afdelingen bliver overtaget af softwarerobotter og intelligente algoritmer. Her er de stillinger, der vil forsvinde, og de kompetencer, du som it-professionel bør fokusere på..
.: IT-Branchen trækker i land om udsigten til ny rød regering: Var bekymret før valget - men glæder sig nu til samarbejde
Interview: Før valget frygtede IT-Branchen en rød erhvervsminister. Et budskab der gentages torsdag i brancheforeningens nyhedsbrev. Men sådan forholder det sig slet ikke, ifølge IT-Branchens øverste chef, Birgitte Hass. "Vi glæder os til at møde den nye erhvervsminister. Men jeg siger ikke, at jeg er glad for, at Rasmus Jarlov (K) stopper," lyder det..
.: Efter et af EG's største opkøb nogensinde: Her er topchefens plan for den nye forretningsdivision
Danske EG har netop afsluttet en større handel, hvor selskabet har tilegnet sig et norsk it-selskab. Det afføder en ny retail-division i koncernen. Her er topchef Mikkel Bardrams plan for den nye forretningsenhed..
.: Huawei udelukket fra at bruge SD-kort og microSD
Seneste udvikling i blokeringen af Huawei er nu, at den kinesiske smartphoneproducent ikke længere må gøre brug af SD- eller microSD-kort..
.: Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske..
.: Danske Pleo lander rekordinvestering på 375 millioner kroner: "Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det"
Den dansk fintech-virksomhed Pleo har netop landet den største serie B-investering nogensinde på det danske marked. Med den nyrejste kapital har Pleo nu samlet over en halv milliard kroner til at tage virksomheden ud på det europæiske marked. "Vi har rigeligt med kontanter," lyder det fra selskabets administrerende direktør. Han har nu brug for masser af folk..
.: Se listen og læs alle artiklerne online: Her er magasinet om de 50 mest værdifulde danske it-succeser ... og 10 boblere
De danske it-himmelstormere 2019: Hvad sker der med millliarderne fra Tradeshifts kommende børsnotering? Hvordan ser Blue Ocean Robotics succesfulde forretningsmodel ud? Og hvilke virksomheder er de største danske it-succeser målt på valuation? Det får du svaret på i Computerworlds nyeste A4-magasin, som du kan læse online her..
.: 12 kommuner går sammen om stort it-indkøb til knap 150 millioner kroner
Med ansvaret for 700.000 borgere går 12 kommuner i gang med at afsøge markedet for it-løsning, der skal håndtere en række vigtige kommunale områder..
.: Kæmpe løneksplosion i telebranchen: Gennemsnitslønnen steg med over 10.000 kroner på tre måneder
På et enkelt kvartal i 2018 steg lønnen i telebranchen med 25 procent. Kvartalet efter var lønhoppet dog tæt på pist væk. Her er noget af forklaringen på den mærkværdige lønudvikling..
.: Sådan vil Energinets it-direktør tackle dramatisk ændring i it-organisationen oven på store outsourcingplaner
Interview: Der kommer til ske en væsentlig reduktion i den interne it-afdeling hos Energinet efter annonceringen af selskabets store outsourcingagenda. Her er it-direktør hos Energinets plan med paradigmeskiftet..
. .OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |