GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Teknologi.
.: Facebook skrotter planer om endnu et nordisk datacenter
Endnu engang har Facebook trukket tæppet væk under planerne om at opføre et nordisk datacenter. Det sker på trods af, at en kommune allerede havde investeret 15 millioner kroner i planere..
.: Lækkerier til ørerne: Her er efterårets mest lovende lydnyheder
Flere danske virksomheder er ude med lovende lydnyheder til efteråret. Få et overblik over efterårets mest interessante produkter til musikelskerne..
.: Her er smartphonen som du nemt selv kan fikse – der følger endda en skruetrækker med
Hollandske Fairphone slipper en ny mobil løs. Modsat det markedet ellers byder på, kan selskabets Fairphone 3 let repareres af brugeren selv..
.: Mystisk bitcoin-overførsel på milliarder vækker opsigt
Aldrig før er der blevet flyttet så stort et beløb i bitcoin, og ingen ved hvem der står bag..
.: Vi tester Macbook Pro 13: Det er nok det bedste køb, man kan finde i hele Apples portefølje
Test: Apples billigste Macbook Pro lever omsider op til navnet og forener høj ydelse og lækker finish til en relativ skarp pris..
.: Stor international delebilstjeneste lancerer tjeneste i danske landsbyer: Viborg skal være forsøgsby for nyt koncept med globalt potentiale
Et nyt digitalt delebilskoncept får nu premiere i en række landsbyer i Viborg Kommune. Bliver det en succes, kan ideen blive udbredt til resten af Europa, lyder det fra den internationale koncern, der står bag løsningen..
.: Københavns Kommune annullerer it-udbud efter graverende fejl: Må nu begynde helt forfra
Landets største kommune trækker udbud tilbage efter, at der er blevet konstateret så store fejl i materialet, at man må begynde helt forfra..
.: Tag med inden for: Så vild er Facebooks nye datacenter i Odense til 6,5 milliarder kroner
Se billederne: Byggeriet blev indledt i 2017, det har kostet 6,5 milliarder kroner og har tiltrukket ansatte fra hele verden. Nu står Facebooks kæmpe datacenter klar. Tag med Computerworld på rundtur i de hellige datahaller..
.: Danske Android-telefoner sender nu gps-data til alarmcentralen
Hvis du har en Android-telefon, så bliver dine lokationsdata nu automatisk videresendt til alarmcentalen, når du foretager 112-opkald. Funktionen vil også snart understøtte iPhones..
.: TDC efter næsten et døgn med telefon-problemer: "Vi er i øjeblikket ved at undersøge, hvad årsagen er til problemet"
Kunder hos det TDC-ejede Fullrate har næsten i et døgn været ramt af telefon-problemer, men selskabet har endnu ikke været i stand til at identificere årsagen til problemerne..
.: Fullrate ramt af telefon-nedbrud for anden dag i træk - endnu uvist hvornår problemet er løst
Kunder hos internet- og teleselskabet Fullrate har siden onsdag været ramt af telefonproblemer..
.: Status på 8K-revolutionen: Der er fortsat lang, lang vej til gennembruddet
Status: Årets IFA-messe dannede rammen om den 8K-revolution, som vi ikke fik. Men vi blev klogere på, hvorfor der kommer til at gå længe 8K-fjernsynet overtager din stue..
.: SKI om ny rammeaftale: "Vi har skabt en aftale, som nok rummer noget af det bedste, der er på markedet i dag"
Interview. Med it-driftsrammeaftalen 02.22 har SKI begået en genialitet, mener SKI's markedschef Bjarne Jørgensen. "Det er en vanvittigt stærk og fleksibel aftale," siger han. Se hvad den nye rammeaftale indeholder..
.: For en gangs skyld er det Apples billigste produkt, der fortjener al omtalen: Apple TV+ vil indlede en heftig priskrig
Når konkurrenters aktier falder med over 10 procent på under et døgn, er det tegn på, at Apple har fat i noget..
.: Microsoft lukker kritiske sårbarheder - du skal patche nu: 20 år gammel sårbarhed giver admin-rettigheder til alle versioner af Windows
Microsoft er klar med patches på intet mindre end 17 sårbarheder, som selskabet vurderer som “kritiske.” Derudover er der yderligere 73 sårbarheder, som Windows-brugere bør fixe med det samme..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Apple angriber Vestagers skatte-afgørelse: "Den strider imod virkeligheden sund fornuft"
Den danske konkurrencekommissærs afgørelse om, at Apple skal betale 13 milliarder euro i skat strider imod sund fornuft, siger selskabet, der har anket den tre år gamle EU-afgørelse..
.: Apple iPhone 11 til test: Anmelderne er særligt begejstrede over ’fantastisk’ kamera og imponerende batteri
De første anmeldelser af Apples nye iPhone 11 trio er ude. Kameraet, batteriet og højttalerne får ros, mens softwaren og prisen møder kritik..
.: Prosa sender konfliktvarsel til IBM: Strejke kan bryde ud i næste uge
Opdateret med kommentar fra IBM klokken 16.45.: Fagforbundet Prosa udsender andet konfliktvarsel til IBM. En strejke kan bryde ud allerede i næste uge..
.: Danske Daniel Korski var rådgiver for den britiske premierminister: I dag kæmper han for offentlige it-kontrakter til iværksættere
I Danmark bør vi designe de offentlige udbud, så det bliver lettere for iværksættere at udfordre konsulenthuse som KMD, NNIT og Netcompany. Det mener danske Daniel Korski, der i dag er iværksætter, men tidligere har var været særlig rådgiver for den tidligere britiske premierminister David Cameron og har rådgivet den afghanske regering om narkotikabekæmpelse..
.: Den Eneste Metode Du Får Brug For Fra Nu Af Og I Al Evighed. Amen
Klumme: Man bliver ikke fyret for at bruge Agile, Cloud og DSN. Det kan jeg garantere..
.: Dansker bliver topchef for Oracle i Japan: "Mine ledelsesevner kommer virkelig på prøve"
Oracle Open World, San Francisco: Kenneth Johansen fortsætter med at kravle opad den internationale karrierestige hos Oracle. Danskeren skifter nu topchef-jobbet i Tyskland ud med en lignende stilling i Japan. Men det store jobskifte kommer med en pris. "Det jeg får ud af jobbet personligt, skal kunne opveje de ting, jeg går glip af i familien," lyder det..
.: Fra Bording Data til Fiftytwo: Sådan har it-selskabet skabt en ny identitet - nu venter den store internationalisering
Interview: Bording Data har skiftet ham og er derved blevet til Fiftytwo. Forude venter en stor internationalisering. Læs her, hvordan direktør Henrik Salicath har været med til at støve selskabet af og gøre det klar til fremtiden..
.: Morten Strunge sætter tal på succes for ny streaming-platform: "Jeg bliver slemt skuffet hvis ikke vi får 250.000 abonnenter
Den danske it-iværksætter Morten Strunge lægger nu hovedet på blokken og sætter et mål for sin nye streaming-satsning Podimo..
.: Mobilepay ramt af nedbrud i formiddag - kender endnu ikke årsagen
Opdateret: Den populære betalingstjeneste har tirsdag formiddag været ramt af et nedbrud..
.: Efter tab af flere storkunder lander NNIT femårig aftale med stort energiselskab
NNIT har netop landet en femårig aftale med energiselskabet Norlys, der er skabt af fusionen mellem Eniig og SE. Her skal konsulenthuset sammenlægge centrale it-systemer og udvikle selskabets ERP- og CRM-systemer..
.: Demant mangler fortsat fuld adgang til kritiske it-systemer to uger efter angreb: Her er status på det omfattende cyberangreb
To uger efter det omfattende hackerangreb, er den danske virksomhed Demant fortsat ikke tilbage på fuld styrke. Produktionen forventes at være tilbage til normal i denne uge..
.: YouSee indgår tre partnerskaber i kæmpe streamingsatsning: Det får det af betydning for kunderne
YouSee forsøger med tre nye partnerskaber igen at bremse tv-kundernes flugt til de amerikanske streaming-tjenester. Samtidig ændrer YouSee indholdet i de faste tv-pakker. Her er, hvad YouSee's kunder kan se frem til..
.: Google sætter dato på stor hardware-lancering: Nye Pixel-smartphones bliver bare en af nyhederne
Amerikanske Google vil vise sin efterårskollektion af produkter frem i midten af oktober..
.: Larry Ellison i nyt frontalangreb på AWS: "Put dine data i et autonomt system. Ingen personfejl. Ingen datatab. Det er den store forskel på Oracle og AWS"
Oracle Open World, San Francisco: Larry Ellison vil revolutionere it-verdenen med autonom teknologi. For autonome systemer kan ikke lave fejl. "Den eneste måde, man kan forhindre datatyveri, er ved at fjerne menneskelige fejl. Den eneste måde at gøre det på er med en autonom database. Vi har en, og det har vores konkurrenter ikke," lød det fra Oracle-stifteren natten til tirsdag, hvor han også uddelte de traditionelle verbale lussinger til AWS..
.: Facebook skrotter planer om endnu et nordisk datacenter
Endnu engang har Facebook trukket tæppet væk under planerne om at opføre et nordisk datacenter. Det sker på trods af, at en kommune allerede havde investeret 15 millioner kroner i planere..
.: Din telefon kan overtages med en sms - men danske teleselskaber afviser at være ramt af ny sikkerhedstrussel
En ny type sikkerhedstrussel gør det muligt at overtage kontrollen med et simkort ved at sende en ondsindet sms-besked. Men ifølge de fire store danske teleselskaber kan de danske telekunder tage det helt roligt..
.: Morgen-briefing: Amazon favoriserede egne produkter ved at justere algoritme / Apple i offensiv mod Disneys kommende streaming-tjeneste / Dansk tech-selskab får udenlandsk hæder
Amazon favoriserede egne produkter ved at justere algoritme / Apple i offensiv mod Disneys kommende streaming-tjeneste / Dansk tech-selskab får udenlandsk hæder / Digiplex investerer 450 millioner i to nye datacentre / Dansk tech-startup bag motion capture-dragt får millionindsprøjtning.
.: Apples salg af iPhones ser ud til at vende: Forventes at sælge 75 millioner enheder efter rekord-lave salgstal
Der er allerede tegn på, at Apples nye "folketelefon" iPhone 11 får gode salgstal når den bliver tilgængelig verden over, lyder det fra flere analytikere.
.: Apple udfordrer Vestager-dom: Nægter at betale 13 milliarder euro i skat
Den amerikanske iPhone-producent vil forsøge at udfordre EU's afgørelse om at Apple skal betale 13 milliarder euro ekstra i skat til Irland..
.: Lækkerier til ørerne: Her er efterårets mest lovende lydnyheder
Flere danske virksomheder er ude med lovende lydnyheder til efteråret. Få et overblik over efterårets mest interessante produkter til musikelskerne..
.: Trods skrotningskrav fra overlæger: Regionsrådsformand vil beholde Sundhedsplatformen
På trods af advarsler fra Det Regionale Overlægeråd i Region Sjælland fastholder regionen, at Sundhedsplatformen ikke skal skrottes..
.: Her er smartphonen som du nemt selv kan fikse – der følger endda en skruetrækker med
Hollandske Fairphone slipper en ny mobil løs. Modsat det markedet ellers byder på, kan selskabets Fairphone 3 let repareres af brugeren selv..
.: Efter Billy-salg forbereder Toke Kruse massive investeringer i egne selskaber: "I den kommende tid kommer jeg samlet set til at investere et tocfiret millionbeløb"
Interview: Toke Kruse scorede et stort millionbeløb på salget af Billy, og de penge ønsker han nu at kanalisere ud i sine øvre virksomheder. Han betragter det som en risikospredning..
.: Det store offentlige Praksys-projekt bremses af ballade om 17 fejl
Det stærkt forsinkede sygesikrings-projekt Praksys bremses af uenighed og ballade om 17 fejl. Parterne skændes om, hvem der har ansvaret for hver af fejlene..
.: Følsomme data på stort set alle indbyggere i Ecuador lækket online
Følsomme data på stort set hele befolkningen i Ecuador ligger offentligt tilgængeligt online på grund af en forkert konfigureret database..
.: "Det undrer mig, at der ikke er nogen, der har lavet noget tilsvarende på det private marked"
"Det undrer mig, at der ikke er nogen, der har lavet noget tilsvarende på det private marked..
.: Podcast: Peter Kruse finder de typiske fejl i it-sikkerheden, som virksomhederne overser
Podcast: I denne episode af Security Central zoomer vi ind på de typiske fejl i it-sikkerheden, som Peter Kruse løber ind i. Så lyt med. For nu kan du blive klogere på virus – og på de typiske fejl, der efterlader it-systemerne sårbare..
.: Danmarks cyberhær er operativ: Danmark klar til at gennemføre militære cyberangreb
Danmark er i fuld gang med at opbygge en decideret cyber-hær, der skal kunne deltage aktivt i krig. Den såkaldte ‘kapacitet’ er allerede operativ, men endnu ikke fuldt udbygget..
.: EU vil indføre ‘web-skat’ inden udgangen af 2020 - vil forsøge at få alle G20-lande med
EU vil indføre en særlig skat på digitale services inden udgangen af 2020. I første omgang vil EU forsøge at få verdens økonomisk mest slagkraftige lande med på en aftale..

.: Branchen.
.: Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..
.: Dansk hotelbranche jubler over Airbnb: Trækker mange turister til Danmark
Selvom udlejningsportaler som Airbnb skyder op af internettets fundament som skyskrabere i disse år, frygter den danske hotelbranche ikke konkurrencen. Tværtimod kan det gavne den danske turistindustri, hævder branchen..

.: It-markedet.
.: Systematic vinder femårig it-opgave hos Ørsted
Ørsted har valgt Systematic til at levere et nyt offshore management system til energiselskabet..
.: SKI om ny rammeaftale: "Vi har skabt en aftale, som nok rummer noget af det bedste, der er på markedet i dag"
Interview. Med it-driftsrammeaftalen 02.22 har SKI begået en genialitet, mener SKI's markedschef Bjarne Jørgensen. "Det er en vanvittigt stærk og fleksibel aftale," siger han. Se hvad den nye rammeaftale indeholder..
.: HCL brager frem på det danske marked: På fem år er omsætningen steget med 245 procent
HCL hæver omsætningen på det danske marked for femte år i træk, mens bundlinjen øges med hele 80 procent. Den høje vækst kan især tilskrives tilgangen af en stor kunde..
.: Arbejder du i Danmarks dygtigste it-firma? Nu går Computerworld på jagt efter 2019-vinderen af Top 100
Top 100/2019: Mandag tænder Computerworld for den store beregningsmotor for at finde Danmarks dygtigste it-virksomhed 2019. Vi analyserer regnskaber fra godt 430 virksomheder, og den 27. september kan vi kåre årets vinderen af Top 100. Frem til da afslører vi vinderne i nogle af de over 20 branchekategorier i Top 100..
.: Tag med bag facaden hos Folketingets it-chef Johanne Albjerg: Stod med kæmpeopgave efter valget i 2019 - se hendes store it-plan her
Interview: Når folketingsvalget bliver udskrevet, finder it-chef Johanne Albjerg helt bogstaveligt sin store it-valgmanual frem fra skuffen. Computerworld tager dig med bag facaden på Christiansborg og giver indblik i det intense it-forløb efter folketingsvalget 2019, hvor 60 folketingsmedlemmer blev udskiftet. Her kan du blandt andet blive klogere på folketingsmedlemmernes it-udstyr..
.: Kom med bag kulissen hos en af Danmarks største it-forhandlere: Mød de tre ejere på gulvet i virksomheden
Hos Comm2igs logistikcenter i underetagen på hovedkontoret håndteres der over 100.000 varer om året, som tæller alt fra tastaturer, computerer, videoudstyr og tablets. Kom indenfor hos landets andenstørste it-forhandler, der vokser 10 procent om året..
.: Lyngby-Taarbæk Kommune sender ERP-ordre til 45 millioner kroner i udbud: Se opgaven her
Storkøbenhavnske Lyngby-Taarbæk Kommune går i markedet med et ERP-udbud på 45 millioner kroner. Løsningen skal være i drift fra 2021..
.: Gratis domstolsdatabase bliver forsinket med over fire år: Nu skal Netcompany levere projektet
Netcompany overtager det forsinkede projekt med at levere en gratis domstolsdatabase. Hvis den nye tidsplan holder, bliver projektet til virkelighed med flere års forsinkelser..
.: Erhvervsministeren vil fjerne lovgivning der spænder ben for it-iværksættere: "Danmark har mistet sin digitale førerposition"
Danmarks nye erhvervsminister, Simon Kollerup (S), proklamerer nu, at regeringen vil tilbagerulle lovgivning, der står i vejen for it-iværksættere..
.: SKI er klar med it-udbud til en halv millliard til folkeskolerne
Staten og kommunernes indkøbsservice, SKI, er på udkig efter leverandører til en ordrer på en halv milliard. Udbuddet omfatter nye digitale læringsmidler til folkeskolen. SKI giver mulighed for at mindre virksomheder kan blive en del af millionudbuddet..
.: Stort dansk mediehus ramt af it-nedbrud: 12 danske medier er gået i sort
Hjemmesiderne hos 12 JP/Politikens Hus-medier er gået i sort. Jylland-Posten er blandt de ramte medier..
.: Trods fem års udvikling: Danmarks kommende sygesikringssystem har hverken tidsplan eller fast pris
Udviklingen af landets kommende sygesikringssystem har nu været fem år undervejs og kostet 276 millioner kroner. Oprindeligt skulle it-systemet have været klar i 2016. Alligevel ved landets regioner ikke, hvornår systemet er klar, eller hvad den endelig pris for projektet bliver..
.: Stort it-nedbrud forhindrer check-in hos internationalt flyselskab: Passagerer ramt af lange køer, aflysninger og forsinkelser
Massive it-problemer hos British Airways har ramt passagerer i flere britiske lufthavne. Passagerer kan ikke checke in, og flere fly kan ikke lette..
.: Dafolo har været uden topchef i 13 måneder - men står til at lande det bedste resultat i flere år: "Det har kørt ganske roligt, og vi har ikke haft travlt, for ledergruppen har fungeret godt"
Interview: Frederikshavn-selskabet Dafolo er gået uden direktør i et år, men alt tyder på, at selskabet i samme periode har fået vendt flere års millionunderskud til sorte tal på bundlinjen. "Det her år har fungeret rigtig godt," lyder det fra bestyrelsesformanden..
.: Afsløring: Kommuner og regioner dropper AWS i stor aftale på grund af bekymring om persondata
Landets kommuner og regioner fravælger Amazon Web Services (AWS) som underleverandør på det landsdækkende FUT-projekt på grund af bekymringer om beskyttelse af persondata, dataudveksling uden for EU og fysisk kontrol på AWS-datacentrene. I stedet har man valgt en on premise-løsning..
. .OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |