GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Teknologi.
.: Her er årets 10 it-kometer blandt systemintegratorer
Årets it-komet 2019: Et stigende behov for at få systemer og data til at spille sammen skaber gode forretningsmuligheder for danske systemintegratorer. Her kan du se de systemintegratorer, der klarer sig bedst i Årets It-komet..
.: Skarp kritik af det danske udbudssystem: "Når man videofilmer samtaler med leverandører for at have bevis i tilfælde af en klagesag, begynder det at blive morsomt"
Det danske udbudssystem er fanget i en "dødsspiral", hvor der er mere fokus på at gøre tingene rigtigt i stedet for at gøre det rigtige. Det mener Ejvind Jørgensen, formand for Dansk IT's udvalg for it i den offentlige sektor. Han opfordrer til at nedlægge Klagenævnet for Udbud..
.: Ugen i tech: Danmarks billigste elbil koster under 150.000 kr / Vovet forudsigelse: Apple vil afskaffe ledningen til iPhone / Nu triller de første elbusser i København.
.: Tre pointer fra ugen der gik: Væksten buldrer afsted i den danske it-branche, AWS cementerer sin position på cloud-markedet - men Microsoft spøger og overgangen til ny offentlige it koster penge
En begivenhedsrig uge er ovre i den danske it-branche. Vi har samlet de tre vigtigste pointer fra ugen der gik, som du kan tage med dig ind i næste..
.: Advents-quiz: Vind Jabras Elite 85h og skru ned for kollegaernes larm
Adventskonkurrence: Vær med i konkurrencen om et sæt trådløse, komfortable og støjreducerende hovedtelefoner fra Jabra..
.: Visma E-conomic presses af Microsoft-partner i ERP-markedet: "Der er en høj efterspørgsel efter Dynamics-kompetencer, og det tror jeg, at hele branchen kan mærke lige nu"
Årets it-komet 2019: Det er solid vækst i det danske ERP-marked, hvor Visma E-conomic fortsætter sit vækstrit. Men konkurrencen spidser til fra især Microsofts Dynamics-løsninger, som der ifølge ERP-huset Pingala lige nu er en høj efterspørgsel efter..
.: Slack puster nyt liv i krigen med Microsoft Teams: “Kunderne vælger i stort tal at betale for Slack, selv om de allerede har betalt for Teams”
Slagsmålet mellem de to store samarbejdsværktøjer Slack og Microsoft Teams når nye højder. Microsoft bryster sig af høje brugertal, men Slacks CEO siger nu, at Teams-brugernes engagement i applikationen er ‘svagt’ og peger på, at Office 365-kunderne skam i voksende antal gerne betaler for Slack, selv om allerede har betalt for Teams..
.: DSB får tre leverandører af VR- og AR-teknologi: Se dem her
Tre danske leverandører skal dele opgaverne i DSB's udbud om VR- og AR-teknologi mellem sig. Se leverandørerne og hvordan delopgaverne bliver fordelt her..
.: Uber udgiver ny rapport om sikkerheden for sine brugere: Mere end 3.000 udsat for seksuelle overgreb og 58 bilulykker på ét år
3.000 amerikanere har anmeldte et seksuelt overgreb, efter at have benyttet taxi-appen Uber. Det viser en ny rapport fra selskabet selv..
.: Amerikansk datacenter-leverandør ramt af ransomware-angreb
En af de helt store amerikanske datacenter-leverandører, Cyrusone, er lige nu ramt af et rasomware-angreb..
.: Her er de danske ERP-huse der vækster mest: Visma E-conomic vinder tæt forfulgt af fire Microsoft-partnere
Årets it-komet 2019: Computerworlds it-komet 2019 er på trapperne, og vi indleder jagten på Danmarks dygtigste it-virksomhed i kontinuerlig vækst med et kig på en række af underkategorierne. Her tager vi et kig på landets mest vækstende ERP-huse..
.: Episerver ansætter SAP-profil som ny topchef
Software-selskabet Episerver har netop udnævnt en ny CEO for selskabet. Den nye direktør kommer fra tyske SAP, hvor han har været i de sidste knap 15 år..
.: Huawei udfordrer amerikanske telemyndigheder i retten
Den kinesiske tech-gigant vil snart tørne sammen med de amerikanske telemyndigheder ved USA’s domstole..
.: AWS lancerer automatisk kode-kontrol for alle nørder: Kan finde fejlene i din kode
AWS re:Invent 2019, Las Vegas: Machine learning kan bruges til mange ting. AWS lancerer kode-kontrol til alle nørder. Løsningen sammenligner din kode med 10.000 kode-projekter for at se, om du har dummet dig..
.: Danske virksomheder er ikke rustet til destruktive angreb: Her er fem simple råd til et sikkerhedsmæssigt tigerspring
Klumme: Trods massivt fokus på cybersikkerhed i både dansk erhvervsliv og det offentlige betyder en travl hverdag, at mange organisationer stadig er uden reelle planer for, hvordan ansatte skal håndtere destruktive hackerangreb. Her følger fem enkle råd, som kan give jeres sikkerhedsstrategi et tiltrængt løft..

.: Computerworld
Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere..
.: Itadel overtager Fluggers it-support
Itadel skal sikre Flügger-koncernen it-support i både Danmark, Sverige og Polen..
.: Dansk it-leverandør opruster og køber jysk hosting-selskab
Den danske it-virksomhed Unit IT udvider markedspositionen med opkøbet af et jysk hosting-selskab, der kommer med 10 ansatte..
.: Jeg er it-chef, men jeg bruger altså forholdsvis lidt tid på it
Klumme: For ofte handler digitaliseringen lige så meget om at rette brug og processer ind som at skifte ud i arkitekturen. Vi er nødt til at have fokus på strategi frem for teknologi – og så købe ind dér, hvor teknologien rent faktisk understøtter strategien..
.: Her er årets 10 it-kometer blandt systemintegratorer
Årets it-komet 2019: Et stigende behov for at få systemer og data til at spille sammen skaber gode forretningsmuligheder for danske systemintegratorer. Her kan du se de systemintegratorer, der klarer sig bedst i Årets It-komet..
.: I dag bliver klodens første e-sportsaktie solgt: Sådan er det gået med den danske Astralis-aktie
Den danske e-sportsspecialist debuterer på børsen denne uge. Sådan har den nyslåede aktie, ASTRGRP, klaret sig i de første timer..
.: Advarsel: Din it-portefølje lider sandsynligvis af svær overvægt
Klumme: Nu har jeg jo aldrig set din IT-portefølje, så jeg kan ikke vide det med sikkerhed. Men statistisk set har vi svært ved at afvikle og nedlægge. Og lettere ved at tilføje. Og derfor gætter jeg på, at din IT-portefølje lider af svær overvægt..
.: Skarp kritik af det danske udbudssystem: "Når man videofilmer samtaler med leverandører for at have bevis i tilfælde af en klagesag, begynder det at blive morsomt"
Det danske udbudssystem er fanget i en "dødsspiral", hvor der er mere fokus på at gøre tingene rigtigt i stedet for at gøre det rigtige. Det mener Ejvind Jørgensen, formand for Dansk IT's udvalg for it i den offentlige sektor. Han opfordrer til at nedlægge Klagenævnet for Udbud..
.: "Jeg bliver spurgt, om man kan faxe til e-Boks. Det spørgsmål har jeg aldrig fået før"
"Jeg bliver spurgt, om man kan faxe til e-Boks. Det spørgsmål har jeg aldrig fået før.".
.: TDC's 5G-leverandør betaler milliardbøde for korruption: Har bestukket embedsmænd
Svenske Ericsson, der arbejder på at klargøre TDC's mobilnetværk til 5G, har netop indvilliget til at betale en skyhøj bøde på 6,7 milliarder kroner efter anklager om korruption..
.: Konsulenthuset Accenture har haft super vækst i fire år: "Vi var ret godt klædt på til, at ketchuppen kom ud af flasken på den digitale omstillingsbølge"
Årets it-komet 2019: En vild vækstrejse har placeret Accenture øverst blandt Danmarks it-konsulenthuse. For at rekruttere nok kompetente it-medarbejdere har selskabet droppet et krav om, at nye medarbejdere skal lære dansk. "Vi kan tiltrække de kompetencer, vi har brug for på det digitale område, og det havde vi nok ikke kunnet, hvis vi ikke havde kunnet tage vores egen medicin," lyder det. I dag har selskabet ansatte fra 41 lande i Danmark..
.: De mindre danske virksomheder tøver fortsat med at købe cyberforsikringer - forsikringsbranchen undrer sig
De såkaldte SMV’er er fortsat temmelig tilbageholdende med at forsikre sig mod cyberangreb trods advarsler og skræmmende eksempler..
.: Så må bankerne igen bruge Office 365: Ny aftale skåret til af Finanstilsynet, JN Data og Microsoft
Finanstilsynet sagde i november nej til JN Datas aftale med Microsoft om Office 365 og dermed store dele af banksektoren. Men nu er aftalen skåret til og godkendt..
.: Morgen-briefing: Hver tredje computer med biometrisk data er inficeret / Norsk Google-chef stopper på posten efter knap 15 år / Erfaringer fra Storebæltsbroen åbner for nyt teknologisamarbejde / Nets skifter ud i bestyrelsen
Morgen-briefing: Hver tredje computer med biometrisk data er inficeret. Norsk Google-chef stopper efter knap 15 år på posten. Erfaringer fra Storebæltsbroen åbner for nyt teknologisamarbejde. Fynsk robotvirksomhed flytter til nyt stort domicil. Prisen for fysisk lagerplads stiger. Nets skifter ud i bestyrelsen. Amazon Primes fodbold-rettigheder sikrer rekordantal nye abonnenter..
.: Ugen i tech: Danmarks billigste elbil koster under 150.000 kr / Vovet forudsigelse: Apple vil afskaffe ledningen til iPhone / Nu triller de første elbusser i København.
.: Star Wars Jedi - Fallen Order anmeldelse: Respawn genopliver Star Wars som soloeventyr med stor succes
Det tog sin tid, men Star Wars-fans over hele verden har endelig fået chancen for at nyde et fortrinligt Jedi-eventyr der er tro mod det sagnomspundne univers..
.: Kigger du efter nyt job som it-support? Tjek disse 10 fede stillinger ud
Hvis du er it-supporter og på udkig efter dit næste job, så læs med her..
.: Tre pointer fra ugen der gik: Væksten buldrer afsted i den danske it-branche, AWS cementerer sin position på cloud-markedet - men Microsoft spøger og overgangen til ny offentlige it koster penge
En begivenhedsrig uge er ovre i den danske it-branche. Vi har samlet de tre vigtigste pointer fra ugen der gik, som du kan tage med dig ind i næste..
.: Advents-quiz: Vind Jabras Elite 85h og skru ned for kollegaernes larm
Adventskonkurrence: Vær med i konkurrencen om et sæt trådløse, komfortable og støjreducerende hovedtelefoner fra Jabra..
.: Kameraer og kunstig intelligens afslører, når du bruger telefonen ulovligt i din bil: 100.000 bilister i Australien røg i fælden på et halvt år
Ligesom i Danmark er bilisters ulovlig brug af mobiltelefoner under kørslen et stort problem i Australiens folkerige delstat New South Wales. Nu sætter de australske myndigheder som de første i verden kameraer og kunstig intelligens ind i kampen mod ulovlighederne efter et succesfuldt pilotforløb, hvor over 100.000 bilister blev afsløret..
.: Visma E-conomic presses af Microsoft-partner i ERP-markedet: "Der er en høj efterspørgsel efter Dynamics-kompetencer, og det tror jeg, at hele branchen kan mærke lige nu"
Årets it-komet 2019: Det er solid vækst i det danske ERP-marked, hvor Visma E-conomic fortsætter sit vækstrit. Men konkurrencen spidser til fra især Microsofts Dynamics-løsninger, som der ifølge ERP-huset Pingala lige nu er en høj efterspørgsel efter..
.: Slack puster nyt liv i krigen med Microsoft Teams: “Kunderne vælger i stort tal at betale for Slack, selv om de allerede har betalt for Teams”
Slagsmålet mellem de to store samarbejdsværktøjer Slack og Microsoft Teams når nye højder. Microsoft bryster sig af høje brugertal, men Slacks CEO siger nu, at Teams-brugernes engagement i applikationen er ‘svagt’ og peger på, at Office 365-kunderne skam i voksende antal gerne betaler for Slack, selv om allerede har betalt for Teams..
.: Apple Macbook Pro 16 til test: Snusfornuften hersker
Det kan være svært at se, præcis hvordan Apple har opdateret sin spritnye Macbook Pro. Efter et par uger med maskinen er man dog ikke i tvivl. Et hav af snusfornuftige greb, gør maskinen enestående..
.: Disse fem EDH- og ESDH-leverandører brager frem: Vinderen har haft en vækst på over 500 procent
Årets it-komet 2019: Behovet for øget kontrol med GDPR-compliance og sagsbehnadling er vokset eksplosivt i de seneste få år. Her er de EDH- og ESDH-leverandører, der har haft mest fart på i løbet af de seneste år..
.: Kan sikkerhed og kundeservice gå hånd i hånd i netsvindlerens tidsalder?
Klumme: Det kan være svært at gøre det rigtige, når svindlerne påtager sig falske identiteter og udgiver sig for autoriteter fra både finansielle virksomheder og myndigheder i forsøget på at franarre os vores hårdt tjente penge. Men sikkerhed kommer før bekvemmelighed..
.: Itslearning solgt til finsk koncern: Se konsekvenserne for Skoleintra
Interview: Itslearning, der står bag Aulas forgænger Skoleintra, er blevet købt af finsk koncern. Læs her, hvilken betydning opkøbet får for den danske forreting og Skoleintra..
.: DSB får tre leverandører af VR- og AR-teknologi: Se dem her
Tre danske leverandører skal dele opgaverne i DSB's udbud om VR- og AR-teknologi mellem sig. Se leverandørerne og hvordan delopgaverne bliver fordelt her..
.: Google Maps viser nu vej udenom de mørkeste gyder
Kort-app’en fra Google er i færd med at blive opdateret med data om vejbelysning..
.: GlobalConnect har stadig ikke adgang til alle it-systemer to uger efter hackerangreb: Så meget ekstra arbejde kostede angrebet
Interview: Knap to uger efter GlobalConnect blev ramt af et omfattende hackerangreb, mangler selskabet fortsat adgang til enkelte it-systemer. Driftsdirektør Carsten Bryder forklarer dog, at alle kritiske systemer igen er fuldt operationelle..
.: "Det er bare så nederen, for vi ved, at der er én chance ud af 15.000 for, at det går galt, og vi ligner komplette idioter, når vi trækker stikket nu. Men vi er stadig nødt til at gøre det"
"Det er bare så nederen, for vi ved, at der er én chance ud af 15.000 for, at det går galt, og vi ligner komplette idioter, når vi trækker stikket nu. Men vi er stadig nødt til at gøre det".

.: Branchen.
.: SimCorp har kun 1.300 potentielle kunder i hele verden: "Vi kigger efter den kundegruppe, der har omkring 100 milliarder kroner at investere for"
Interview: Når SimCorp udvider kundebasen, så er det kun de helt store fisk, der hales ind. Det danske it-selskab har nøje kortlagt de 1300 potentielle kunder verden over, der er god for mere end 100 milliarder kroner. Her forklarer Klaus Holse SimCorps markedsstrategi..
.: Her er danske Ezentas planer efter salg til global konkurrent
Interview: Nixu Danmark skal erobre det danske marked, men uden at sælge flere teknologier til de store selskaber, lyder det fra topchef hos Ezenta, Niels Kemal Onat, der netop er blevet solgt til finsk konkurrent..
.: Danske softwarevirksomheder sender væksten i it-branchen på himmelflugt
Top 100/2018: Vækstlokomotivet buldrer afsted i den danske it-branche, og softwarevirksomhederne har indtaget de forreste vogne. Umiddelbart tyder intet på, at udviklingen vil stoppe i de kommende år, men mørke skyer kan alligevel spottes i horisonten..
.: Danske kapitalfonde er på jagt efter it-selskaber
Mange af de danske kapitalfonde er på udkig efter it-selskaber, viser ny undersøgelse..
.: Gratis magasin: Hent Computerworld Brancheguiden 2017 her
Computerworld er klar med ny og opdateret udgave af Brancheguiden, der er den mest komplette guide til den danske it-branche. Hent Computerworld Brancheguiden 2017 gratis her..
.: Vi har desperat brug for et par milliarder kroner, hvis vi for alvor skal blive konkurrencedygtige - lad os nu tage fat
Klumme: Manglen på it-specialister hægter Danmark af den digitale revolution. Det er et problem, som kun kan løses af branchen i fællesskab..
.: Gratis magasin: Her er de danske it-firmaer, som er årets dygtigste til vækst
Computerworld it-komet 2016 Formpipe Lasernet er danmarks dygtigste it-firma til vækst. Det viser Computerworlds store regnskabsanalyse It-komet 2016, som netop er offentliggjort i et magasin, du kan læse gratis her. Se blandt andet, hvilke firmaer der ligger i toppen i de forskellige brancher..
.: Drengerøvskulturen skader indtjeningen i it-branchen
Klumme: Vi har ventet i 30 år på at få kvinderne ind i it-branchen - uden resultat. Det er på tide at få ryddet op i drengerøvskulturen og headhunte kvinder målrettet. Det vil pynte på både moralen, arbejdsmiljøet og bundlinjen..
.: Edlund-direktør fratræder som direktør efter salg til KMD: Derfor sælger Edlund hele butikken
Interview: Edlunds direktør og medejer, Thomas Jøhnk, er glad for salget til KMD, selv om salget med tiden vil koste ham jobbet. "Vi har aftalt, at vi skal finde en ny direktør," siger han..
.: Microsofts nye Edge-browser plages af samme sikkerheds-huller som Internet Explorer
Microsofts nye Edge-browser ser ud til at være udstyret med de samme sikkerhedshuller som forgængeren Internet Explorer, der har et blakket rygte, når det gælder it-sikkerhed..
.: It-selskaber er de mest værdifulde i verden - hvorfor mangler it-branchen så folk?
It-selskaber topper endnu engang listen over de mest værdifulde virksomheder i verden. Her forklarer en arbejdsmarkedsforsker, hvorfor topplaceringerne ikke smitter af på hele it-branchen..
.: Her er sidste års vindere af Computerworld Top 100
Top 100/2015: Årets Computerworld Top 100-konkurrence er i fuld gang. Beregningerne af, hvem der er de dygtigste inden for de mange underkategorier, bliver afsløret i de kommende uger, og 25. september afslører vi, hvem der er Danmarks bedste it-virksomhed 2015. Her får du overblikket over, hvem der vandt sidste år..
.: Sådan er Top 100-virksomhederne placeret i kategorier
Top 100/2015: Beregningsmotoren bag Computerworld Top 100 placerer virksomhederne i syv hovedkategorier og en sværm af underkategorier, som stammer fra Brancheguiden. Her får du overblikket over alle kategorierne.
.: IT-Branchen i Danmark jubler: Det kommer stop for it-told til at betyde
Der er udsigt til billigere it-produkter og et digital løft i Danmark, efter at en vigtig international aftale om at fjerne told på en række it-produkter er faldet på plads..
.: Vigtig aftale på plads: Fjerner afgifter på masser af it-produkter
Der kan være udsigt til billigere it-produkter, efter at en international aftale om at fjerne import-afgifter er faldet på plads..

.: It-markedet.
.: Dansk it-leverandør opruster og køber jysk hosting-selskab
Den danske it-virksomhed Unit IT udvider markedspositionen med opkøbet af et jysk hosting-selskab, der kommer med 10 ansatte..
.: Flere danske luftfartsselskaber ramt af cyberkriminalitet
Den digitale trussel mod de danske luftfartsselskaber "meget høj," vurderer Center for Cybersikkerhed i sin seneste trusselsvurdering mod de danske virksomheder i flybranchen..
.: Lille it-sikkerhedsleverandør scorer millioner på SMV-markedet: ”Vi sælger ikke længere teknologi. Vi sælger security-as-a-service”
Interview: Efter flere store hackerangreb har alle danske virksomheder fået fokus på den digitale sikkerhed. Her er de danske it-sikkerhedsvirksomheder, der har været bedst til at udnytte det fornyede fokus..
.: Disse 10 it-sikkerhedsvirksomheder har den største vækst: De danske selskaber uddeler klø til de udenlandske giganter
Årets it-komet 2019: Danske selskaber topper listen over it-sikkerhedsvirksomheder med den største vækst, og banker de store internationale konkurrenter på det danske marked..
.: Dell overvejer milliardsalg af forretningsenhed: Forventer pris på seks milliarder kroner
Den amerikanske pc-gigant Dell Technologies er ved at overveje et salg af cybersikkerheds-forretningen RSA Security for minimum en milliard dollar..
.: GlobalConnect-direktør om hacker-angreb i weekenden: "Det er med 99 procents sikkerhed et ransomware-angreb" - sådan er selskabet blevet ramt
Interview: Det var et ukendt type ransomware-angreb, der i weekenden ramte GlobalConnect og lukkede for flere interne it-systemer. Det er endnu usikkert, hvad det kommer til at betyde for selskabet..
.: Dell satser på at samle cloud-giganterne: Men selskabet er langt fra alene om den plan
Interview: I fremtiden skal alt cloud-data samles hos Dell uanset, hvilken udbyder du bruger. Det er i hvert fald planen for det amerikanske it-selskab. Men Microsoft arbejder på en lignende model..
.: Microsofts danske ansatte tjener nu over 100.000 kroner om måneden i gennemsnit: Så høj er lønningerne i 20 toneangivende danske it-virksomheder
Jagten på talenterne/Jobglæde 2019: For andet år i træk er Microsoft det selskab, der har de højeste gennemsnitslønninger på det danske marked blandt de 20 it-virksomheder, der indgår i Jobindex’ Jobglæde-undersøgelse. Microsofts ansatte tjener nu over 100.000 kroner i snit om måneden. Se hele listen over lønniveauet her..
.: Michael Holm fra Systematic er kåret til årets bedste ejerleder: "I sin egen branche står han som et fyrtårn"
Systematics topdirektør og stifter, Michael Holm, er netop blevet tildelt titlen af Årets Ejerleder 2019 ved en ceremoni hos PwC i Hellerup. "Årets Ejerleder 2019 arbejder hårdt for at gøre en forskel i samfundet, men også i sin egen branche står han som et fyrtårn," lyder det..
.: Hver tredje danske it-medarbejder dropper efteruddannelsen: "Rigtigt mange laver et karrieremæssigt selvmål"
Mere end en tredjedel af de danske it-professionelle har ikke været på efteruddannelse i løbet af det seneste år..
.: It-forhandleren Dustin udsat for rambuktyveri i Sverige: Gummiged bragede ind i lagerbygning
Den svenske hardware-forhandler Dustin er blevet ramt af et rambuktyveri, hvor gerningsmændene har kørt en gummiged ind i en 20.000 kvadratermeter stor lagerbygning uden for Stockholm..
.: Oracle investerer massivt i cloud-forretningen: Leder efter 2000 nye medarbejdere
Amerikanske Oracle er gået på jagt efter 2.000 nye medarbejdere. Det sker som et fremstød på cloud-markedet, hvor tech-giganten nu vil gøre indtog i flere lande og give Amazon og Microsoft konkurrence til stregen..
.: Netcompany er indstillet til storstilet Digital Post-kontrakt - men e-Boks kræver udbud annulleret: Se e-Boks' klage her
Digitaliseringsstyrelsen har besluttet sig for at tildele Netcompany opgaven med at levere fremtidens Digital Post-løsning, men aftalen kan ikke underskrives, da e-Boks for anden gang kræver Digital Post-udbuddet annulleret. Få indblik i forløbet og læs e-Boks' klage her..
.: Rigspolitiet vil købe it-konsulentydelser for 25 millioner
Til anslået 25 millioner kroner søger Rigspolitiet konsulentydelser i forbindelse med integration til enterprise service bus (ESB).
.: Danmarks bedste konsulentvirksomhed: “Mange virksomheder står over for det, som vi kunne kalde digitalisering 2.0”
Computerworld Top 100: Rådgivning om digitale transformation til nogle af landets største virksomheder er opskriften på at blive blandt de danske it-virksomheder med den største vækst, lyder det fra en af de bedste herhjemme, Ecapacity..
. .OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |