GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Udlandet
Danmarks største jobmarked.
.: Senior Netværkskonsulenter, Inu:It A/S
Inu:It A/SSenior Netværkskonsulenter

Inu:It A/S, Thisted eller Nuuk

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur. Vi har travlt og mangler Senior Netværkskonsulenter til at eksekvere tiltag (drift, projekter og designs) kontinuerligt for vores kunder.

Mødestedet er i Thisted Danmark eller Nuuk Grønland. Er mødestedet Nuuk, stiller vi bolig til rådighed.

Arbejdsområder og scope:

 • Rådgive og sparre med vores kunder omkring netværksarkitektur og kundernes behov.
 • Udvikle løsningskoncepter og strategier ude hos kunderne indenfor inu:its produktporteføljer. Dvs. analysere, designe, implementere og supportere komplekse netværksløsninger.
.
.: ILLERNIT – Qeqertarsuaq – søger Forstander, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
ILLERNIT – Qeqertarsuaq – søger Forstander

Grønlands Selvstyre

Brænder du for det socialfaglige arbejde i relation til familier, der har været udsat for vold, og har du en god forståelse for anerkendende relationspædagogik i praksis? Kan du metodisk og struktureret foretage observationer og beskrivelser samt vurdere behov i en socialfaglig kontekst? Så er ILLERNIT krise- og behandlingscenter for voldsudsatte kvinder med børn måske noget for dig.

Det er vigtigt for os, at du er fagligt velfunderet, og at du har en terapeutisk tilgang til behandling. Vi stiller et stort krav til, at du er i stand til at være fleksibel og formår at omstille dig i forhold til de mangfoldige situationsbestemte arbejdsopgaver, der er nødvendige for, at arbejdspladsen kan fungere optimalt. Både rent praktisk og i terapeutisk øjemed.

Grønlands Selvstyre
.
.: Angerlarsimaffik Uulineq søger ergo- eller fysioterapeut, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Angerlarsimaffik Uulineq søger ergo- eller fysioterapeut

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Uulineq er en døgninstitution med tre afdelinger samt et enkeltmandsprojekt for henholdsvis børn, unge og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF). Vi mangler en sundhedsfaglig medarbejder til sundhedsøjemed-kolleger i Angerlarsimaffik Uulineq.

Vi er bl.a. i gang med et større efteruddannelsesprojekt indenfor autismepædagogik i Grønland i samarbejde med Det Nationale Autismeinstitut i Danmark.

Arbejdsopgaverne er i et krydsfelt imellem samarbejde med målgruppen i Angerlarsimaffik Uulineq-beboer, og oplæring af personalet, samarbejde både med personale, beboerne samt andre eksterne samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
.
.: Category Manager for Toms in Sweden, Toms Gruppen
Toms GruppenCategory Manager for Toms in Sweden

Toms Gruppen, Halland

Would you like to develop marketing and sales insights for strong FMCG brands?

Then step into this newly established role as a category manager for Toms in Sweden. Here, you get to drive the development of category management in Sweden and shape your own role in Toms – one of the largest confectionary companies in Scandinavia.

You become a part of Nordic Sales Development, where 4 of your colleagues are located in Ballerup, Denmark. Together, we are responsible for category management, shopper marketing and sales development.

Your primary responsibility is facilitating business development by providing useful insights. To do so, you track and analyse data on categories, retail chains and channels and identify optimisation possibilities across assortment, distribution, price and promotion.

.
.: Genopslag - 2 sundhedsassistenter til Utoqqaat Illuat/job-nr. 91/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag - 2 sundhedsassistenter til Utoqqaat Illuat/job-nr. 91/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Arbejdsopgaver:

 • Grundlæggende – sygepleje, omsorg og behandling af fysisk, psykisk, socialt og åndeligt af demensramte beboere i samarbejde med demenskoordinator og demenshjælpere og Utoqqaat Illuats andet personale
 • Vi arbejder ud fra beboerens behov og ønsker
 • Tværfagligt samt tværsektorielt samarbejde omkring beboerne
 • Forebyggende tiltag for beboernes velfærd
 • Aktivering af beboerne

Vi tilbyder:

 • Medinddragelse
 • Sammenhold/samarbejde i hele huset
 • At der løbende interne er kurser man kan tilmelde sig
Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Plejefamiliekonsulent til Plejefamilieteamet i Nuuk/job-nr. 89/20, Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Plejefamiliekonsulent til Plejefamilieteamet i Nuuk/job-nr. 89/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 1 dygtig og engageret plejefamiliekonsulent, med uddannelse som socialrådgiver, pædagog eller rådgiver i socialt arbejde, til tiltrædelse snarest efter aftale.

Plejefamiliekonsulentens primære opgaver er; indstillinger til godkendelse af plejefamilier, sagsbehandling for plejefamilier, social og pædagogisk rådgivning af plejefamilier samt sikre, at arbejdet kører i henhold til gældende lovgivning. Nærmeste overordnede vil være afdelingsleder for Forebyggelsesafdelingen i Forvaltning for Børn og Familier.

Kommuneqarfik Sermersooq
.
.: Afdelingsleder, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Afdelingsleder

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Angerlarsimaffik Uulineq søger 1 afdelingsleder

Uulineq er en døgninstitution med fire afdelinger for henholdsvis børn, unge og voksne med autismespektrumforstyrrelser (ASF). Vi mangler en afdelingsleder i én mandshjemsafdeling.

Afdelingslederens arbejdsopgaver er dels af ledelsesmæssig og dels af koordinerende art, og du vil i et vist omfang indgå i det daglige arbejde i afdelingen. Skiftende vagter kan forekomme.

Der er gode muligheder for, at du kan være med til at præge udviklingen samt muligheder for personlig og faglig vækst. Vi er i gang med flere udviklingsprojekter indenfor autismepædagogik i Grønland.

Grønlands Selvstyre
.
.: Rengøringsleder, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Rengøringsleder

Grønlands Selvstyre, Qaqortoq

Til tiltrædelse pr. 1. april 2020 eller efter nærmere aftale søger vi en rengøringsleder. Campus Kujalleq har 3 bygninger; Gymnasiet, butikskolen og skolebygningen (GUX, NI, DKC). Om året er der ca. 400 elever samt ca. 95 ansatte.

Arbejds- og ansvarsfordeling er blandt andet:

 • Fordele arbejde til 3 rengøringsmedarbejdere og gøre rent sammen med dem i ovennævnte bygninger.
 • Lagerstyring af rengøringsartikler.
 • Forestå mindre forplejningsopgaver for kursister.
 • 1-2 gange årlig hovedrengøring af skoler.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, være stabil og i samarbejde med de øvrige rengøringsmedhjælpere løse opgaver. Du skal være indstillet på i begrænset omfang at arbejde aften/weekend.

Grønlands Selvstyre
.
.: Construction Manager, Italy, European Energy A/S
European Energy A/S
Construction Manager, Italy

European Energy A/S

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to work on our project under construction in Italy?

As construction manager you will be acting as European Energy’s representative with authority towards contractors and stakeholders for construction works to ensure time, cost and quality.

You will be on our construction sites at least 3 times a week doing progress monitoring and facilitating construction meetings and coordinating contractors on site. You will continuously assist to improve EPC and contractor agreements and arrange for various sub contracts or materials for the site as required within agreed budget.

European Energy A/S
.
.: Production Manager, Tornbjerg Schou ApS
Tornbjerg Schou ApS
Production Manager

Tornbjerg Schou ApS søger for Probeco A/S i Chicago

Brænder du for innovation og digitalisering, motiveres du af at sætte standarder for fremtidens niveau, og har du modet og kompetencerne til at starte en helt ny produktion op i Chicago, USA?

For vores kunde Probeco, søger vi en Production Manager. Med en solid kundeportefølje, et efterspurgt produkt og dertilhørende vækst, er tiden nu kommet til at udvide produktionen med en afdeling i USA, og du får i rollen ansvaret for at igangsætte og drifte en produktionslinje til private label-produktion af customized lommer indeholdende en digital trykmaskine samt en special bygget linje til færdiggørelse.

Med reference til virksomhedens ledelse bliver du ansvarlig for den nyopstartede produktion i USA, som foruden ledelse af medarbejdere indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.

.
.: Politisk rådgiver – Asger Christensen i Europa-Parlamentet, Europa-Parlamentet
Politisk rådgiver – Asger Christensen i Europa-Parlamentet

Europa-Parlamentet, Bruxelles

Vil du arbejde i et spændende internationalt politisk miljø, hvor du fordyber dig i EU-politik, hvor arbejdstempoet er højt, og hvor det sociale miljø er givende?

Medlem af Europa-Parlamentet Asger Christensen søger en ny politisk rådgiver. Du bliver en del af et dygtigt team, som støtter Asger i sit daglige arbejde, hvor han sidder i to vigtige udvalg: Landbrugs- og miljøudvalget.

Dine opgaver vil inkludere blandt andet politisk rådgivning, parlamentarisk forberedelsesarbejde, projektstyring samt administrativ og logistisk støtte.

Vi søger en rådgiver, som kan fungere som en politisk blæksprutte. Du skal gerne være proaktiv, engageret og gribe opgaver, som lander på dit bord.

.
.: Adjunkt/Lektor i pædagogik med funktion som afdelingsleder på Institut for Læring, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Adjunkt/Lektor i pædagogik med funktion som afdelingsleder på Institut for Læring

Grønlands Selvstyre, Nuuk

1 adjunkt/lektor i pædagogik med funktion som afdelingsleder på Institut for Læring til besættelse 15. marts 2020 eller efter aftale.

Har du lyst til at stå i spidsen for en uddannelse i udvikling, og har du erfaring med undervisning samt pædagogisk ledelse, så er du måske vores nye adjunkt og afdelingsleder!

Læreruddannelsen er en professionsrettet bacheloruddannelse under Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet, på Institut for Læring. Du vil indgå som en del af en undervisergruppe på omkring 25 undervisere.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage undervisning af lærerstuderende i pædagogiske fag
 • Studieledelse i henhold til Inatsisartutlov nr. 12 af 12.juni 2019 om Ilisimatusarfik
 • Studenterkontakt for både centrale og fjernstuderende/decentrale studerende
Grønlands Selvstyre
.
.: Studieadjunkt/-lektor eller Adjunkt til undervisning i faget grønlandsk, Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Studieadjunkt/-lektor eller Adjunkt til undervisning i faget grønlandsk

Grønlands Selvstyre, Nuussuaq

1 studieadjunkt/-lektor eller adjunkt til undervisning i faget grønlandsk på Institut for Læring til ansættelse 15. marts 2020 eller aftale.

Læreruddannelsen er en professionsrettet bacheloruddannelse under Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet, på Institut for Læring. Du vil indgå som en del af en undervisergruppe på omkring 25 undervisere.

Vi søger en underviser, der brænder for at ruste vores studerende til at varetage rollen som folkeskolelærere i Grønland samt styrke det eksisterende lærerkorps i Grønland gennem relevante efter- og videreuddannelser.

Grønlands Selvstyre
.
.: Software Architect/Senior Developer, Oticon Medical
Oticon MedicalSoftware Architect/Senior Developer

Oticon Medical, Smørum or Sophia Antipolis

Are you looking for a company working with the latest technologies and tools and one that at the same time, continuously growing in size and revenue? Then we might have an exciting position for you as a software developer in Oticon Medical’s R&D team.

You can look forward to a challenging position with following responsibilities:

 • Architect, design, and develop the software solutions. By driving design discussions, decisions and participate in supporting daily tasks within the team.
 • Ensure software quality standards and compliance to Oticon Medical QMS Design control procedures are met through documentation, risk analysis, design reviews etc.
 • Identify and drive activities for improving engineering practices, tools, infrastructure and other quality system processes and deliverables
.
.: Freight Handling Specialist til sommerkontrakt i lufthavnen, Thule Air Base, Grønland, Vectrus Services A/S
Vectrus Services A/S
Freight Handling Specialist til sommerkontrakt i lufthavnen, Thule Air Base, Grønland

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base, Grønland. Vi søger en freight handling specialist til basens lufthavn til hurtig ansættelse og udrejse. Stillingen er til besættelse 25. marts 2020, eller snarest derefter, og frem til 16. september 2020.

Vi kan tilbyde spændende og afvekslende arbejde i en afdeling, hvor der virkelig sker noget. Du vil komme til at arbejde med:

 • Fly- og fragt-bagagehåndtering.
 • Ned- og udpakning af USAF personales personlige ejendele.
 • Udbringning og afhentning af forskelligt gods, møbler m.m.
Vectrus Services A/S
.
.: Salgschef, Front-Z A/S
Front-Z A/SSalgschef

Front-Z A/S, Herning

Produktionsvirksomhed ved Herning søger salgschef – Vækst – Internationalisering – Hands-on

Som salgschef hos en af Europas største leverandører af malede MDF-låger, får du ansvaret for at skabe og forstærke positionen på en række markeder i samarbejde med det øvrige salgsteam. Du får en hovedrolle i Front-Z's udvikling med til at øge væksten i en virksomhed, som allerede i dag vækster kraftigt.Med direkte reference til direktøren, bliver din primære arbejdsopgave at udbygge og fastholde salget på de pågældende markeder. Du skal kunne skabe en stærk relation med nuværende såvel som nye kunder.

Meget af dit arbejde vil foregå i felten, hvor du vil være i direkte kontakt med kunderne. Du skal kunne vedligeholde og skabe nye relationer, som er baseret på god faglig rådgivning og tillid hos kunden, så du har derfor gode relationsskabende evner.

.
.: International Sales Manager - strong hospitality network within the technology field, Triax A/S
Triax A/SInternational Sales Manager - strong hospitality network within the technology field

Triax A/S, Hornsyld

You will be in charge of developing and motivating our current partner network. You need to be good at motivating partners to achieve ambitious goals, but also assist in training, commercial coaching, co-visits and seek business development opportunities.

You will also be responsible for attracting new potential partners. You know where you are heading, know how to deal with decision makers and influencers on different levels. You are a self-starter, who can work in a team with assistance from product management, marketing and global sourcing.

You will primarily be finding commercial opportunities in a network of sales channels within:

 • Hospitality solutions (TV/IP/Guest Entertainment Systems)
 • Wholesale product sales (coax, fiber, cat)
 • Broadband network operators
.
.: Mekanikere til servicering og reparation af entreprenørmateriel m.v., Thule Air Base, Vectrus Services A/S
Vectrus Services A/S
Mekanikere til servicering og reparation af entreprenørmateriel m.v., Thule Air Base

Vectrus Services A/S

Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Thule Air Base – et lille, helt specielt samfund i det nordvestligste hjørne af Grønland.

Vi søger en erfaren og selvstændig mekaniker til at deltage i servicering, vedligehold og reparation af basens tunge materiel. Det drejer sig om fastansættelse med udrejse 22. april 2020 eller efter aftale.

Opgaverne vil primært være:

 • Servicering og reparation af basens entreprenørmaskiner, lastbiler, anhængere m.v.
 • Reparation og fejlfinding på hydrauliksystemer og el-systemer
Vectrus Services A/S
.
.: Grafiker, Brugseni, Nuuk, Coop Danmark A/S
Kalaallit Nunaanni BrugseniGrafiker, Brugseni, Nuuk

Kalaallit Nunaanni Brugseni

Følger du med i de grafiske trends inden for layout og branding, og brænder du for studiefotografering? Så er dit næste job måske hos os. Vi søger en dygtig grafiker, som også har evnerne til at gå dybere ned i studiefotografering.

Dine arbejdsområder:

 • Grafisk design og produktion, herunder design og rentegning af al form for analogt og digitalt design.
 • Studiefotografering af diverse produkter samt miljø- og madfotos.
 • Tæt samarbejde med vores grafiske koordinator omkring udbygning af designmanualer, samt fastholdelse og udvikling af visuelle koncepter.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv arbejdsplads i hjertet af Nuuk.
 • Et rigtig godt fællesskab med gode kolleger i et travlt og uformelt miljø.
 • Mulighed for stor faglig og personlig udvikling.
.
.: Internationale Serviceteknikere til robot-teamet, Marel A/S

Internationale Serviceteknikere til robot-teamet

Marel A/S, Aarhus

Brænder du for at levere service på højt niveau i et internationalt miljø?

Dit primære ansvar vil være at bistå robot-installationer verden over, herunder også forberedelsen af opgaven. Samtidig har du også en vigtig rolle i at sikre, at den værdifulde know-how, som vi opbygger, bliver delt med dine servicekolleger verden over. Dine vigtigste opgaver vil derfor være:

  Forberedelse og udførelse af installationer globalt med afsluttende kommissionering
 • Assistance til Marels servicenetværk i fejlfinding på installerede kundeløsninger af mekanisk, elektrisk, elektronisk og programmeringsmæssig karakter
 • Udvikling af træningsmateriale og afholdelse af træningskurser
Marel A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |