INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Netradio
Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk  |  Ufaglært.dk - Ufaglært
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
40plus.dk - Dating  |  Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Dagens Medicin
Uafhængig nyhedsavis om sundhedssektoren.

 ●   Hver tredje astmapatient bliver ikke korrekt udredt
Udredning af danske astmapatienter er mangelfuld og kun 69 pct. får de test, som er nødvendige for at fastslå, om patienten har astma eller en anden luftvejssygdom. Testene er helt afgørende for en effektiv behandling, siger speciallæger i lungemedicin..

 ●   De nominerede til årets bedste kliniske forsøg er fundet: »Niveauet er meget højt«
Et akutforsøg på hjertepatienter inden og udenfor hospitalet, omfattende dansk deltagelse i Novartis' store, globale firmaforsøg og de indledende afprøvninger af steroidbehandlinger mod COVID-19 er blandt de nominerede til priserne for årets bedste kliniske forsøg og afprøvninger..

 ●   Praktiserende læge fortsætter som næstformand i Lægeforeningen
Bestyrelsen i Lægeforeningen har genvalgt praktiserende læge Anna Mette Nathan som foreningens næstformand..

 ●   Osteoporoseforeningen har fået ny formand
Linda Garlov er valgt som formand for Osteoporoseforeningen for en 2-årig periode. Hun tager over fra Ulla Knappe, der er trådt af efter 23 år på posten..

 ●   Svær graviditetskvalme: En myte, at kvalmestillende behandling til gravide er no-go
Anne Ostenfeld, læge på Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Nordsjællands Hospital, skriver ph.d. om svær graviditetskvalme. Her svarer hun på spørgsmål om emnet..

 ●   Danske karkirurger er udbrændte
Hovedparten af de danske karkirurger er udbrændte, viser spørgeskemaundersøgelse..

 ●   Læge skriver børnebog, der foregår i kroppen
Om tre år er Maria Rytter efter planen speciallæge i almen medicin, og nu kan hun også skrive børnebogsforfatter på visitkortet. Den 36-årige læge har netop udgivet den første bog om ‘NullerBørge’, der bor i navlen, men må flygte, da han bliver fordrevet af feber og baktusser..

 ●   Anders Fomsgaard modtager Lægeforeningens Ærespris
Lægeforeningens Ærespris 2022 går til Anders Fomsgaard, overlæge og leder af Virus Forskning & Udviklingslaboratoriet på Statens Serum Institut, professor i Infektionsmedicin, Syddansk Universitet. Han tildeles prisen for at have løftet dansk virusforskning markant og for sin karrielange indsats for diagnosticering og bekæmpelse af vira, senest under COVID-19-pandemien..

 ●   Kliniklaboratorium baner vejen for nye opgaver til sygeplejersker
Danmarks første laboratorium for udvikling af almen praksis forsker blandt andet i kompetenceudvikling af personale, så sygeplejersker kan overtage opgaver fra lægerne..

 ●   Susanne Wammen valgt til formand for Overlægeforeningen
Konstitueret formand og overlæge Susanne Wammen er valgt til ny formand for Overlægeforeningen. Derudover blev Bjarne Skjødt Hjaltalin valgt til bestyrelsen..

 ●   Sundhedsreform: Tiltag på medicinområdet skal fjerne pres på læger
Regeringen og aftalepartierne lægger i den første del af sundhedsreformen op til, at apotekerne skal varetage flere opgaver, end de gør i dag. Desuden overvejes en efterspurgt ændring af medicintilskudssystemet..

 ●   Sundhedsaftale skal sikre markant flere praktiserende læger i Danmark
Danskerne skal have 5.000 praktiserende læger at vælge imellem i 2035, fremgår det af den nye sundhedsreform, som blev præsenteret fredag. Udmeldingen vækker glæde hos PLO, der dog understreger, at 5.000 læger ikke kommer rendende af sig selv. .

 ●   Her er hovedpunkterne i aftalen om første del af den nye sundhedsreform
Der er indgået en bred aftale blandt alle partier på Christiansborg om den del af sundhedsreformen, der ikke indebærer forebyggelse. Her er et overblik over hovedpunkterne i aftalen. .

 ●   For de fleste var sterilisation den eneste vej væk
En ny rapport sætter fokus på overgreb og svigt af tusinder af børn og voksne, som var anbragt under sær- og åndssvageforsorgen i det meste af det 20. århundrede. Dengang kom samfundets tarv før individets, og overlægerne havde stor magt, forklarer historieprofessor Poul Duedahl, der er en af forfatterne bag rapporten..

 ●   En undskyldning er måske på vej
Den danske stat har allerede sagt undskyld til de anbragte på børnehjemmet Godhavn og 22 grønlandske børn, der var en del af et socialt eksperiment. Nu kan der komme en undskyldning til tidligere anbragte i særforsorgen, vurderer ekspert i officielle undskyldninger..

 ●   Karkirurgi på AUH får egen cheflæge
Ekstern analyse af karkirurgien i Region Midtjylland betyder, at specialet får egen repræsentation i afdelingsledelsen i Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi på AUH..

 ●   Blandet modtagelse af sundhedsreformens første del
Regeringen har indgået aftale om en sundhedsreform med samtlige partier på Christiansborg. Aftalen beskrives blandt sundhedsordførerne som både en 'lille prut' og en 'historisk aftale'. .

 ●   Usaglig mistænkeliggørelse af læger: Styrelsen for Patientsikkerhed underminerer vores retssikkerhed
Patientsikkerhed og lægers retssikkerhed går hånd i hånd, men Styrelsen for Patientsikkerhed underminerer begge dele med den måde, man agerer på, skriver Lægeforeningens formand..

 ●   Landets største velfærdstalenter hyldet på Christiansborg 
Danmarks 100 største talenter på velfærdsområdet blev mandag i denne uge hyldet, da Pensam og FOA for femte år i træk fejrede de unge mennesker, der hver dag gør en særlig indsats for landets yngste, ældste og mest sårbare borgere. .

 ●   RKKP skal stå for national analyse af amputationer og forebyggende behandlinger
Region Midtjylland har bedt RKKP om at stå for analyse, som skal bruges til at planlægge udviklingen af karkirurgien i regionen..

 ●   Ny undersøgelse: Læger overbehandler af frygt for klagesager 
Hellere have ryggen fri og bestille en unødvendig undersøgelse eller behandling end at blive ramt af en klagesag. Sådan tænker mange af landets læger, viser rundspørge fra Lægeforeningen. .

 ●   Alvorlig sygdom gav Christian Freitag det sidste skub mod Folketinget: »Jeg er blevet mere modig«
For et år siden var Christian Freitag tæt på at dø af kræft i en alder af blot 55 år. Nu stiller han op til Folketinget og træder dermed direkte ind på den politiske scene, han gennem mere end et halvt årti blev mere og mere frustreret over som formand for PLO..

 ●   20 millioner kroner til forskning i HIV-kur
Thomas A. Rasmussen, der er 1. reservelæge ved institut for infektionssygdomme og lektor ved institut for Klinisk Medicin på AUH og AU, vil finde en kur mod HIV-virus. Til det projekt har han netop modtaget stor bevilling på 20 millioner kroner..

 ●   AUH henter ny cheflæge i øjensygdomme 
Aarhus Universitetshospital henter ny talentfuld leder til stillingen som cheflæge i Øjensygdomme. Den nye mand i chefstolen er Rune Salling Holmbjørn..

 ●   Psykolog: Selvskade blandt unge kan nedbringes med nysgerrighed
I dag afholdes den første nationale konference om selvskade blandt unge. Her vil et af budskaberne være, at sundhedspersonale og andre voksne kan være med til at stoppe selvskadende unge ved at turde spørge ind til mistrivsel og selvskade. Det siger Lotte Rubæk, der er psykolog og leder af Team for selvskade i Region Hovedstaden..

 ●   Midtjylland vil have landsdækkende analyse af amputationer og forebyggende behandlinger
Nationale og regionale data for amputationer skal give Region Midtjylland mere præcis og sikker viden om regionens brug af amputationsforebyggende behandlinger..

 ●   Steno-direktør om nyt diabetesmiddel: »Der er ikke kun tale om kosmetik, men om en klinisk forskel«
Eli Lillys tirzepatid, der kombinerer GIP- og GLP-1-analogerne, viser lovende takter og har nu fået FDA-godkendelsen i hus. EMA gransker lige nu firmaets SURPASS fase 3-studier, og ifølge professor og Steno-direktør Allan Flyvbjerg viser studierne større effekt end Novo Nordisks semaglutid..

 ●   Christian Freitag er ny folketingskandidat for Konservative
Det Konservative Folkeparti i Slagelse Kommune har på en ekstraordinær generalforsamling tirsdag aften valgt tidligere PLO-formand Christian Freitag som ny folketingskandidat..

 ●   Flygtninge fra Ukraine fordeles blandt praktiserende læger
Ny aftale mellem PLO og Danske Regioner sikrer, at flere ukrainere får en læge tæt på deres bopæl, og at de alment praktiserende læger deles om opgaven..

 ●   Lægepraksis på hospitalsmatrikel giver styrket samarbejde
Lægehuset Amager er placeret på Amager Hospital til stor glæde for personalet og patienterne. »Jo mere vi kender til hinanden, desto bedre kan vi samarbejde – også når det bliver vanskeligt,« siger Anna S. Mogensen, praktiserende læge og kompagnon, om samarbejdet med hospitalslægerne..

 ●   Ikke alle danske læger er lige gode til at yde kronikeromsorg
Ny dansk forskning viser, at de fleste patienter med flere kroniske sygdomme bliver tilbudt årskontroller hos deres praktiserende læge. Dog viser studiet også, at der er stor variation mellem de forskellige praksisser i forhold til, hvor gode de er til at tilbyde kronikerydelser..

 ●   Er der HOPE for læger?
Forskningsprojektet HOPE handler i høj grad om kommunikation. Hvordan den opfattes, og hvordan den bedst afsendes..

 ●   Opinion: Et bidrag til at nuancere det offentlige billede af en fyret topleder
Vi har oplevet Ole Thomsen som åben, ordentlig og retfærdig. Han har utvivlsomt stødt nogle aktører med sin direkte stil, men har også undervejs erkendt fejl, der uundgåeligt opstår efter 20 års virke på toplederniveau, skriver en række samarbejdspartnere i et læserbrev.  .

 ●   Forhandlinger om sundhedsreform splittes i to
For at opnå en bred aftale bliver forhandlingerne om sundhedsreformen delt, så delen om forebyggelse bliver forhandlet i et særskilt spor. Det erfarer Kommunal Sundhed..

 ●   Ole Thomsens fyring koster regionen 6,5 millioner kr.
Region Midtjyllands nu tidligere koncerndirektør Ole Thomsen har forhandlet sig frem til to års løn plus pension udover en opsigelse på 12 måneder. De i alt tre årslønninger resulterer i en udgift på 6.489.314 kroner..

 ●   Engelsk læge og innovationschef: Venlighed er kerneværdien i sundhedsvæsenet
Fremtidens sundhedsvæsen skal tage udgangspunkt i venlighed, både i samarbejdet mellem sundhedsprofessionelle og i plejen af patienterne, mener Bob Klaber, engelsk børnelæge og innovationschef hos Imperial College Healthcare NHS Trust..

 ●   Professor i ernæring opfordrer: Styrk opmærksomheden på sygdomsrelateret underernæring
Sygeplejersker i almen praksis kan spille en afgørende rolle i at standse eller reducere underernæring og ufrivilligt vægttab hos patienter. Det viser et forskningsprojekt i fem nordjyske praksisser..

 ●   Fra tanker på Twitter til toprådgiver
Nok så virksomme vacciner og behandlinger nytter ikke, hvis ingen vil tage imod dem. Derfor handler pandemibekæmpelse også om psykologi, viden om adfærd og kunnen inden for den vanskelige disciplin kommunikation, lyder det fra lederen af HOPE, Michael Bang Petersen..

 ●   Alvorligt psykisk syge udvikler oftere diabetes-komplikationer
Ny dansk registerforskning viser, at hvis man både har type 2-diabetes og alvorlig psykisk sygdom, har man 15 til 40 pct. højere risiko for at udvikle komplikationer til type 2-diabetes. Personer med alvorlig psykisk sygdom udvikler også komplikationerne tidligere end personer uden psykisk sygdom..

 ●   Sagsbehandlingstider: Bunkerne på bordene i Styrelsen for Patientsikkerhed bliver mindre
De seneste år har bunken med ansøgninger om dansk autorisation fra læger uden for EU vokset sig større og større. I dag er Styrelsen for Patientsikkerhed således tre år om bare at påbegynde behandlingen. Nu ser kurven dog ud til at være knækket, og særligt en type ansøgere vil mærke effekten..

 ●   Lars Ilkjær stopper som chef for karkirurgisk afdeling på AUH 
Cheflægen for anæstesiologien overtager ledelsesansvaret for karkirurgien på Aarhus Universitetshospital. Stillingen som cheflæge for karkirurgien skal besættes senere på året..

 ●   Mikkel Rasmussen stopper som ledende overlæge i Vejle
Sommerferien bliver måske lidt længere i år, for 30. juni stopper Mikkel Rasmussen som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Vejle..

 ●   Praktiserende læger kæmper med at opdage kræft i bugspytkirtlen
Når personer, der senere får stillet diagnosen bug­spytkirtelkræft, henvender sig for første gang til deres praktiserende læge, mistænker lægen kun i en tredjedel af tilfældene, at årsagen til patientens symptomer­ skyldes kræft. Studiet siger dog ikke noget om kausalitet, pointerer forsker..

 ●   Hjerteoverlæge om amputationer i Midtjylland: Analyse er skævvridende
Professor Kim Houlinds analyse af karkirurgien i Region Midtjylland anvender en skævvridende metode, der ikke inkluderer hele Region Syddanmark, skriver hjerteoverlæge Per Hostrup Nielsen, Hjerte-Lunge-Karkirurgisk afdeling, Aarhus Universitetshospital, Skejby..

 ●   Overleveren brugte sit sidste liv
Den nu forhenværende koncerndirektør i Region Midtjylland Ole Thomsen har redet mange storme af gennem næsten 12 år som koncerndirektør. Amputationsskandalen blev én gang for meget for politikerne i regionsrådets forretningsudvalg, som i dag fyrede Ole Thomsen..

 ●   Hvad blev der af Peter?
Et af de meget store dyr på den internationale, sundhedsvidenskabelige savanne, dr.med. Peter Christian Gøtzsche, mistede for lidt over tre år siden alle officielle poster og job og blev katapulteret ind i en post-karriere tilværelse, som han hverken havde planlagt eller lyst til. Men noget otium er der ikke tale om..

 ●   Showdown in the Cochrane Corral
Spændingerne om retning og strategi i det prestigefyldte internationale forskernetværk Cochrane var så stærke, at bestyrelsen splintredes på generalforsamlingen i 2018. Den danske medgrundlægger af netværket, Peter Gøtzsche, var omdrejningspunktet og endte med at blive ekskluderet..

 ●   Ny aftale: Praktiserende læger skal hjælpe 1813 med ventetiden
Lange ventetider til akuttelefonen baner nu vej for en ny politisk aftale i Region Hovedstaden, der giver praktiserende læger comeback i vagttid med muligheden for at tage telefonerne i 1813..

 ●   Forbruget af antipsykotisk medicin til mennesker med demens på plejehjem stiger
I seks af ti kommuner er forbruget af antipsykotika til mennesker med demens steget fra 2016 til 2020. Det viser en undersøgelse fra Alzheimerforeningen. Foreningens direktør siger, at demenshandlingsplanen har spillet fallit..OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dk