GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

              


.: Dagens Medicin
Uafhængig nyhedsavis om sundhedssektoren.
.: Randers får ny ledende overlæge på medicinsk afdeling
Pernille Sarto tiltræder som ledende overlæge på medicinsk afdeling på Regionshospitalet Randers..
.: Næstved Sygehus bliver Sjællands første specialsygehus
Næstved Sygehus skal omdannes til et specialsygehus, og bliver ifølge sygehusdirektør regionens åbne ambulante og elektive sygehus. .
.: Ingen læger ønsker at praktisere i Vollsmose
Regionsrådets omdiskuterede beslutning om at binde to nye ydernumre i Odense til Vollsmose har indtil videre ikke båret frugt. Ikke en eneste praksislæge har reageret på jobopslaget..
.: Beskæftigelsesminister: Overbelægning giver ikke automatisk dårligt arbejdsmiljø
Overbelægning behøver ikke give dårligt arbejdsmiljø på sygehusene, mener regeringen. Ikke desto mindre skal det holdes på et minimum..
.: Udbrændte læger skal have flammen tændt igen
En tredjedel af alle praktiserende læger er udbrændte. Det skal afhjælpes ved et større fokus på at italesætte arbejdspresset, og så skal politikerne leve op til sit ansvar, mener praktiserende læge Flemming Bro..
.: Seksualitet er fortsat et tovejstabu i almen praksis
De praktiserende læger skal blive bedre til at skabe naturlighed omkring at snakke om seksualitet med patienterne, mener praktiserende læge..
.: Ellen Trane: Almen praksis skal indeholde flere fagligheder
De praktiserende læger får en afgørende rolle i en kommende sundhedsreform, og det kræver, at lægerne styrker de faglige fællesskaber. Sådan lød det fra sundhedsministeren til åbningsarrangementet under Lægedage..
.: Statsministeren diskuterede sundhedsreform med læger
Sundhedsvæsenets medarbejdere var i dag inviteret på Marienborg for at tale med statsministeren om en kommende sundhedsreform. .
.: Hovedstadens hospitalsdirektører: Vi ved, hvor vi vil behandles
Drop skræmmebilledet af Region Hovedstadens hospitaler, opfordrer hovedstadens hospitalsdirektører. .
.: Ventetiden i børne- og ungepsykiatrien brager ned
Antallet af patienter i børne- og ungdomspsykiatrien stiger, samtidig med et det er lykkedes at skære ventetiden med næsten tre fjerdedele på landsplan siden 2010, viser tal fra regionerne. .
.: Freitag og det faglige fællesskab
Almen praksis kommer i fokus i regeringens kommende reform, og fremtiden hedder sundhedsfaglige fællesskaber, mener formanden for Praktiserende Lægers Organisation..
.: Prisvinder skaber sammenhæng mellem forskning og kvalitetsudvikling
Praktiserende læge og professor Flemming Bro er årets modtager af Halfdan Mahler-prisen. Han modtager prisen for sit arbejde med at skabe sammenhæng mellem forskning og kvalitetsudvikling..
.: Personlig medicin gør lægegerningen mere kompleks
Lægernes faglighed bliver udfordret med indtoget af personlig medicin, hvor flere patienter ønsker svar på komplicerede spørgsmål. De praktiserende læger skal i højere grad agere sparringspartner, mener professor og overlæge Henrik Ullum..
.: Undersøgelse fastslår forskel på etik og moral hos læger og sygeplejersker
Læger er resultatorienterede, mens sygeplejerskerne prioriterer omsorg højest. Det viser en ny undersøgelse fra Aalborg Universitet..
.: Socialdemokratiet: Timing for styringsdebat er mærkelig
Det er mærkeligt at skulle diskutere styringsreform, når regeringen endnu ikke har lagt sit forslag til en sundhedsreform frem, indvendte Socialdemokratiet, da Folketinget fredag debatterede regeringens lovforslag om nærhedsfinansiering. S stemmer dog for alligevel..
.: Hovedstaden indstiller kandidat til direktørposten
Ansættelsesudvalget melder om skarp konkurrence mellem fire kandidater til posten om at blive regionsdirektør i Hovedstaden. Udvalget er enig om en kandidat, der nu skal godkendes. .
.: Operation i tyktarmen ser ud til at øge risikoen for at udvikle diabetes
Patienter, der får foretaget en operation i tyktarmen, har en forhøjet risiko for at udvikle type 2 diabetes. Det viser et nyt studie, som en gruppe danske forskere står bag..
.: Regionsrådsmedlemmer protesterer mod at skrive psykiatrien ud af KBU
I et bekymringsbrev til sundhedsministeren advarer to medlemmer af regionsrådet i Midtjylland om at gøre alvor af at sløjfe psykiatrien af KBU, som lægedækningsudvalget har anbefalet. Det vil kappe forsyningslinjen til psykiatrien, siger de..
.: Prestigeprojekt om kunstig intelligens smuldrer
En femårig rammeaftale med IBM skulle hjælpe Region Hovedstaden til at blive føren­de inden for kunstig intelligens. To ud af tre projekter er dog strandet, og nu vil regionen ud af samarbejdet. Investeringerne i kunstig intelligens fortsætter dog på et lavere niveau..
.: Region: Aftale med IBM har vist sig at være en forhindring
Svigtende finansiering og et ønske om større smidighed er grunden til, at regionen har opsagt den femårige millionaftale med IBM om kunstig intelligens før tid..
.: Martin købte et ekstra ydernummer i nabobyen og fik en ny kompagnon
Blot 10 PLO-lægeklinikker driver i øjeblikket mere end ét ydernummer i Danmark, ifølge nye tal fra Danske Regioner. Martin Aagaard Poulsens solopraksis var tidligere en af de få, og for ham har opkøbet været en succes. Både økonomisk og kollegialt. .
.: Praksislæger udnytter ikke mulighederne i sundhedsloven
Anders Kühnau, chefforhandler for Danske Regioner på overenskomstområdet, ærgrer sig over, at praksislæger afholder sig fra at tage et ekstra ydernummer og i det hele taget ikke udnytter sundhedslovens talrige muligheder. -Omvendt skal Regioner og PLO blive bedre til at informere -lægerne om de nye tiltag, siger han.  .
.: 78-årig praksislæge udskød pension for at finde en afløser – nu opgiver han
78-årige Luciano Stievano er bekymret for sine patienters fremtid, når han lige straks går på pension. For han har ikke kunnet finde en arvtager til sin praksis. Det var langtfra sådan, han havde forestillet sig at takke af. Gennem mere end 30 år har han oplevet almen praksis indefra, og hvordan der er kommet flere opgaver, mere kontrol og alt for mange patienter pr. læge. Det går ud over både kvaliteten og arbejdsglæden, siger han. .
.: Alt for få praksislæger tager ­efteruddannelse i supervision
Patientpresset i almen praksis har aldrig været større, og supervisionsgrupper kan være et afgørende redskab for ikke at brænde ud. Men ønsker nyetablerede grupper en praktiserende læge som supervisor, findes der blot ganske få. Vi er nødt til at efteruddanne nogle flere, lyder opråbet fra to af områdets nuværende kræfter.  .
.: Aflys reformen
Det vil tjene statsministeren til ære, hvis han i stedet for natlige panikløsninger aflyser sundhedsreformen..
.: Uanstændigt og fornærmende forslag!
Populistiske forslag gavner ikke patienterne, og de opfattes som latterlige af de professionelle..
.: »Mit kreative frirum gør mig til en bedre læge«
Praktiserende læge Jonas Dyhr Rask trækker på sin baggrund som læge, når han fotograferer, og henter samtidig overskud til arbejdet som læge i rolle som fotograf i fritiden. Han blev i 2014 officiel fotograf for fotokoncernen Fujifilm..
.: Fond vil støtte forskning i endokrinologi og metabolisme
Novo Nordisk Fonden etablerer nyt forskningsprogram med 600 mio. kr. til forskningsledere på forskellige karrierestadier inden for endokrinologi og metabolisme..
.: Forskning i diabetespsykologi bliver styrket
Britiske professor i psykologi skal lede nyt forskningsområde etableret i samarbejde mellem ​Steno Diabetes Center Copenhagen og Københavns Universitet..
.: SGLT-2-hæmmer kan reducere risiko for hjertesvigt
Real-world-studie viser, at behandling med SGLT-2-hæmmer kan reducere indlæggelser med hjertesvigt hos patienter med type-2 diabetes..
.: Overlæger: Kommuner har ikke de rette sundhedstilbud
I en undersøgelse blandt overlæger på landets sygehuse svarer en stor andel, at de oplever, at der er kommuner, der ikke har de sundhedstilbud, som patienterne har brug for..
.: ‘Like’ resulterer i redegørelse af koncerndirektørs ytringsfrihed
Regionsrådsformand i Region Hovedstaden igangsætter redegørelse, efter Svend Hartling ‘liker’ et kritisk tweet om bevarelsen af akutklinikkerne i hovedstadsområdet. .
.: Engagement i ledelse – og et begrænset antal patienter – sikrer kvalitet i praksis
Praksislægers brug af egen kvalitetsrapport afhænger ifølge et nyt dansk studie i høj grad af deres engagement i ledelse. Jo mere de engagerer sig, jo tættere følger de deres data. Det kan løfte kvaliteten – som dog bliver truet, hvis antallet af patienter bliver for højt. .
.: CT-scanning af rygere kan reducere dødelighed ved lungekræft
Et nyt, europæisk studie viser, at CT-scanning af rygere kan sænke dødeligheden ved lungecancer. Det er længe ventede resultater, siger professor..
.: Otte læger står til at blive fyret i Region Sjælland
Seks overlæger og to yngre læger er indstillet til afskedigelse i Region Sjælland. En yngre læge er indstillet til at gå ned i tid..
.: Gøtzsche: Jeg har ikke fået en plausibel grund for fritagelse for tjeneste
Peter Gøtzsche er blevet fritaget for tjeneste af Rigshospital indtil videre og må ikke vise sig på sin nu tidligere arbejdsplads. .
.: Sundhedsminister vil regulere medicinpriser ved lov
Står det til sundhedsministeren skal medicinalvirksomheder, der ikke har tilsluttet sig prisloftsaftalen, fremover prisreguleres ved lov gennem et eksternt referenceprissystem..
.: Danske klynger bør højst bestå af 12-14 læger
Åbenhed om egne data og politisk tålmodighed er afgørende, hvis de nye klynger i almen praksis skal blomstre – og så er flere af de danske klynger for store. Det pointerer Dr. Gregor Smith, der er en af drivkræfterne bag klyngearbejdet i Skotland.
.: Sundhedsstyrelsen kritiserer Hovedstaden for at bevare akutklinikker
Region Hovedstadens beslutning om at bevare mindre akutklinikker går mod Sundhedsstyrelsens anbefalinger..
.: Sundhedsvæsenets julesang
Afdelingslæge skriver julesang om tingenes tilstand i sundhedsvæsenet. .
.: Tre vinkler på reduktion af tvang
Hvordan kommer vi væk fra det åg, som fysisk tvang i psykiatrien er for både ansatte og patienter? Vores top tre-ønsker er investeringer og omprioriteringer, en stærk, visionær og anerkendende lægefaglig dialog om tvang, og en topmoderne specialiseret retspsykiatrisk akutfunktion..
.: Peter Gøtzsche er fritaget for tjeneste
Rigshospitalet vil arbejde for, at det Nordiske Cochrane Center fortsætter som en del af det internationale Cochrane-samarbejde.
.: Efter skoletid
Frede Olesen – stop mobberiet af kommunernes sundhedsvæsen, som fint står sig i sammenligningen med det regionale sundhedsvæsen – og lad os i stedet sammen løse de virkelige udfordringer i fremtidens sundhedsvæsen..
.: Fejl og mangler i artikel om hjerte-CT
Misvisende og usikre validerede tal, og en overskrift, der peger i øst og en diskussionen i artiklen, der peger i vest..
.: Fælles tilbud fra region og kommuner til børn og unge
Nyt tilbud i Region Sjælland skal koordinere indsats over for børn og unge med psykiske problemer..
.: Region Sjælland afskediger 198 medarbejdere i dag
Over halvdelen af fyringerne i Region Sjælland rammer ikke medarbejdere i fronten men derimod i administrationen, siger regionsrådsformand Heino Knudsen. .
.: Hvidovres patologiafdeling får ny ledende overlæge
Det er et detektivarbejde at være patolog, mener Bettina Filtenborg-Barnkob, der er ny ledende overlæge på Patologiafdelingen på Hvidovre Hospital..
.: Farmaceuter skal kunne genordinere 28 lægemidler
Sundhedsministeriet har offentliggjort listen over de lægemidler, man tiltænker at lade farmaceuter på danske apoteker genordinere til patienter, som led i et lovforslag fra sundhedsminister, Ellen Trane Nørby (V)..
.: Læger protesterer imod at bevare akutklinikker
Region Hovedstaden har besluttet, at de mindre akutklinikker skal bevares. Det vækker bekymring hos 21 overlæger, der er sendt et åbent protestbrev..OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |