GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

              


.: Dagens Medicin
Uafhængig nyhedsavis om sundhedssektoren.
.: Kammeradvokaten frikender Styrelsen for Patientsikkerheds politianmeldelser
Kammeradvokaten konkluderer, at der ikke er grundlag for at kritisere Styrelsen for Patientsikkerheds politianmeldelser af ansatte i sundhedssektoren. Lægeformænd kritiserer undersøgelsens resultater og understreger, at der er behov for at evaluere hele styrelsens praksis..
.: Akutmodtagelser skal have fokus på speciallægekompetencer
Ny kortlægning af akutmodtagelserne viser, at der er færre unødige indlæggelser end for ti år siden. Dog har hospitalerne en udfordring i at sikre, at de rette lægefaglige kompetencer er til stede..
.: Regionsdirektør får gyldent håndtryk på næsten fem mio. kr.
Fratrædelsesomkostningerne i forbindelse med Jacob Steengaard Madsens afskedigelse som Midtjyllands regionsdirektør ender på næsten fem mio. kr. .
.: Praksislæger slipper for at tilbagebetale penge for overflødige blodprøver
Selvom et stort antal praktiserende læger ifølge Region Syddanmark har taget blodprøver uden faglig begrundelse, vil lægerne ikke blive mødt med et tilbagebetalingskrav..
.: Vi forsvarer ikke Sundhedsplatformen ukritisk
Men vi tror, at det kommer til at fungere ligesom det gør i Cambridge, hvor Epic blev kraftigt modarbejdet af læger, men hvor destruktion er blevet til optimisme..
.: Læger: Gode toner og få penge i ny plan for psykiatrien
Psykiatere glæder sig over, at de har fået politikernes opmærksomhed og ser positive initiativer i regeringens plan for psykiatrien..
.: Psykiatrien får flere penge – hvor mange er uklart
Regeringen lover 2,1 mia. kr. til psykiatrien over fire år, men sundhedsministeren kan ikke sætte præcist beløb på det reelle økonomiske løft, fordi udløbne bevillinger ikke tages med i regnestykket. OPDATERET..
.: Forsker og fleksjobber
Marie Bagger Bohn er ansat på Regionshospital Horsens som forsker på flekstid. Senfølger efter en kræftsygdom betyder, at hun ikke kan følge den slagne lægekarriere, Hun håber, at hun med sit eksempel kan ruske op i en lidt for strømlinet læge- og forskerbranche..
.: Her er de 43 initiativer i regeringens plan for psykiatrien
Børn og unge med psykiske problemer er i fokus i ny handlingsplan fra regeringen, der med 43 initiativer og 2,1 mia. kr. over fire år vil sikre, at den psykiatriske behandling i Danmark kan stå mål med udfordringerne..
.: Centerchef fra Rigshospitalet bliver vicedirektør i Sundhedsstyrelsen
Lars Juhl Petersen skifter jobbet som centerchef på Rigshospitalet ud med en post som vicedirektør i Sundhedsstyrelsen. Derudover får styrelsen to nye centerchefer..
.: Nykøbing F. Sygehus får ny lægefaglig vicedirektør
Thomas Houe tiltræder 1. november som ny lægefaglig vicedirektør på Nykøbing F. Sygehus..
.: Hospitalsdirektører får gyldent håndtryk til mio. efter afskedigelse
Afskedigelserne af de to hospitalsdirektører ved Hospitalsenheden Midt har medført et sammenlagt gyldent håndtryk på omkring fire mio. kr..
.: Fagudvalg inddrager tre nye gigtmidler i behandlingsvejledning
De to JAK-kinase hæmmere Tofacitinib og Baricitinib samt samt IL-6 hæmmeren Sarilumab er inkluderet i Medicinrådets seneste vejledning over lægemidler, der anbefales som muligt førstevalg i behandlingen af patienter med kronisk leddegigt..
.: Dansk forsker søger partnere til medicinsk detektivarbejde
Internationalt samarbejde er helt afgørende for at få løst gåden om ekstrem sjælden og uforklarlig lungesygdom hos børn, mener overlæge Frederik Buchvald..
.: Gensignaturer åbner op for individualiseret behandling af svær astma
En ny teknik, som aktuelt er under afprøvning på Bispebjerg Hospital, rummer potentiale til at kunne afgøre, hvilke patienter med svær astma, der vil have bedst effekt af hvilket nyt biologisk lægemiddel..
.: Sundhedsminister: Nordic Cochrane Center skal evalueres
Sundhedsministeren har sat en uafhængig evaluering af Nordic Cochrane Center og ministeriets bevilling i gang. .
.: Kunstig intelligens hjælper læger med at stille diagnoser
Computer med kunstig intelligens er bedre end læger til at stille en præcis diagnose på baggrund lungefunktionstest..
.: Behov for større opmærksomhed om lægemiddeludløst lungefibrose
Læger bør altid være opmærksomme på, om det lægemiddel, de bruger til deres patient, kan give lungeskader i form af f.eks. lungefibrose, opfordrer klinisk lektor, overlæge Elisabeth Bendstrup..
.: Adgang til parker modvirker lungeproblemer
Forurening giver problemer med luftvejene, men adgang til grønne områder kan i en vis udstrækning modvirke problemerne. Personer med lungeproblemer bør måske søge mod parker og andre grønne steder, siger forsker..
.: Hovedstadens første regionsklinik kan åbne om to uger
Amager Hospital har ingen problemer med at bemande regionsklinik, der kan være klar til at åbne fra 1. oktober. I første omgang kan 1.600 patienter blive tilknyttet det nye lægetilbud..
.: Unge og midaldrende med luftvejsobstruktion har dårlig prognose
Nedsat lungefunktion i forhold til alder, køn og højde kan også være en advarsel om øget risiko for lungebetændelser, hjertesvigt og tidlig død, viser resultater af Herlev-Østerbro-undersøgelsen præsenteret på ERS-kongressen i Paris..
.: Kühnaus forklaring: Derfor måtte Jacob Stengaard Madsen stoppe
Medarbejdernes udvandring fra møde med ledelsen var en tydelig markering af, at der skulle gøres noget for at genskabe tilliden, siger regionsrådsformand Anders Kühnau ovenpå fyringen af regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen..
.: Medie: Regeringen vil have regioner uden folkevalgte politikere
Lars Løkke Rasmussen lægger op til at gøre regioner til administrative enheder. Sundhedsklynger skal skabe sammenhæng mellem almen praksis, kommuner og hospitaler..
.: Regionsdirektør i Region Midtjylland fratræder
Jacob Stengaard Madsen fratræder som regionsdirektør efter afskedigelserne af de to hospitalsdirektører på Hospitalsenheden Midt, .
.: ‘Varm tobak’ er den nye kampplads mellem læger og tobaksindustri
Professor Charlotta Pisinger er stærkt bekymret for ‘heated tobacco’ som er tobaksindustriens seneste tiltag for at fastholde rygere, og tiltrække nye generationer af rygere. Europæiske lungelægers organisation advarer mod produkterne..
.: Ny metode hjælper lungemedicinere med at undersøge bivirkninger
Danske undersøgelser præsenteret på ERS-kongressen afkræfter tidligere formodninger om bivirkninger til hyppigt anvendte astmamidler. Forskerne har benyttet ny farmakoepidemiologisk metode til at screene for bivirkninger..
.: Mannitolinhalation er en effektiv test til astmadiagnostik
Brug af mannitol til at diagnosticere astma er en enkel og hurtig test, som med stor præcision kan finde frem til både dem, der har astma, og udelukke dem, der ikke har. Dansk forsker mener, at testen bør bruges i almen praksis..
.: Rygning giver systemisk inflammation
Data fra Herlev-Østerbroundersøgelsen viser, at personer med genvarianter, der får folk til at ryge mere, får et højere niveau af systemisk inflammation..
.: Målrettet lungedenervation hjælper patienter med KOL
Første forsøg med at åbne tillukkede luftveje hos patienter med KOL viser, at ny teknik signifikant kan reducere problemer associeret med sygdommen..
.: Pesticider giver dårligere lungefunktion i barndommen
Babyer, som har været udsat for organoklorin-pesticider, mens de var i mors mave, udvikler dårligere lungefunktion i barndommen. Det viser ny forskning..
.: Region Sjælland afsætter penge til at gøre Sundhedsplatformen mere brugervenlig
​Ny politisk aftale skaffer fem til ti mio. kr til at gøre Sundhedsplatformen nemmere at bruge for Region Sjællands medarbejdere på sygehusene..
.: Budget på plads i Region Syddanmark
Budgetforliget i Syddanmark sikrer ekstra penge til psykiatrien og kompetenceudvikling af medarbejdere på sygehusenes fælles akutmodtagelser, medicinske afdelinger og i psykiatrien. .
.: Danmark og Norge indgår aftale om fælles indkøb af medicin
Første skridt til et fælles nordisk udbud af lægemidler blev taget i dag, da den danske og norske sundhedsminister underskrev en fælles medicinaftale..
.: Hovedstaden ser bort fra fødselslægers advarsler mod nyt fødeafsnit
Region Hovedstaden holder fast i sin plan om at etablere et nyt fødested på Bispebjerg Hospital, selv om flere sundhedsfaglige råd har protesteret imod planerne..
.: Angsten hæmmer kræftpatienters evne til at modtage information
Frygten for en lungekræftdiagnose får de fleste patienter til at gå i en choktilstand, som blokerer for informationer og for patienternes tidligere evner. Derfor skal der mere fokus på patienternes angst, involvering af patienternes netværk, og at bruge forskellige former for information, peger kvalitativ undersøgelse på..
.: Tværsektorielt lungeteam har effekt på KOL-patienters indlæggelser
Forebyggende pleje og tilbud om hjemmebehandling af KOL-patienter ser ud til at have effekt på både antallet af hospitalsindlæggelser og længden af indlæggelserne, viser undersøgelse fra Aarhus..
.: Træning af vejrtrækning giver patienter med svær astma bedre sygdomskontrol
Dysfunktionel vejrtrækning hos patienter med svær astma kan bedres signifikant med fysioterapi og hjemmeøvelser, viser undersøgelse fra Bispebjerg Hospital præsenteret på ERS-kongressen..
.: Lungelæger har behov for systematisk oplæring i brug af ultralyd
Analyse af den videnskabelige litteratur peger på stærkt uensartede krav til lægers teoretiske og praktiske kundskaber som forudsætning for at kunne lave lungeundersøgelser med ultralyd..
.: Problematiske bakterier i livmoderen kan behandles sikkert med antibiotika
Bakterier, som enten kan smitte børn i løbet af graviditeten eller under fødslen og lede til for tidlige fødsler og vejrtrækningsproblemer, kan behandles sikkert med antibiotika..
.: Paracetamol i barndommen koblet til øget risiko for at få astma
Forbrug af paracetamol i barndommen kan øge risikoen for udvikling af astma senere i livet. Specielt én specifik genvariant ser ud til at spille en stor rolle i forhold til risikoen for at udvikle lungeproblemer..
.: Nem undersøgelse reducerer indlæggelser og brug af antibiotika
Ny test for virusinfektioner kan sikre, at patienter ikke får unødvendig behandling med antibiotika. Testen kan også spare hospitaler for mange penge..
.: Peter Gøtzsche fortsætter som chef for Det Nordiske Cochrane Center
Peter Gøtzsche er blevet ekskluderet fra det internationale Cochrane, men arbejdet i Det Nordiske Cochrane Center fortsætter som hidtil med ham som chef, bekræfter Peter Gøtzsche..
.: Statsministeren opretter særlig enhed til sundhedsreformen
Et nyoprettet sekretariat i Finansministeriet skal komme med løsninger til den kommende sundhedsreform..
.: Hospitalsenheden Midt har fundet ny lægefaglig direktør
Claus Brøckner Nielsen er ansat som ny lægefaglig direktør på Hospitalsenhed Midt..
.: DF vil lade Forsvaret overtage lægehelikoptere
Forsvaret bør overtage opgaven om at drive lægehelikoptere fra regionerne, mener Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup. .
.: Recepter giver fingerpeg om sammenhænge mellem erhverv og astma
Danske registerdata udpeger kvindeligt rengøringspersonale og mandlige trykkeriarbejdere som nogle af de erhvervsgrupper, der har størst forekomst af astma..
.: Lungekræftpatienter lever længere efter indførelse af opfølgning med CT-scanninger
Dansk studie viser markant overlevelsesgevinst for lungekræftpatienter, der får tæt opfølgning med CT-scanninger efter behandling med henblik på overlevelse..
.: Struktureret psykoedukation for pårørende er løsningen
Landsdækkende og systematisk psykoedukationsforløb vil være et eftertragtet tilbud for pårørende og en hjælp for både den syge og personalet..
.: Personer med astma har højere risiko for at udvikle fedme
Fedme er en risikofaktor for astma, men et nyt studie viser, at det omvendte også gælder: Personer med astma har højere risiko for at udvikle fedme..OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |