INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Økonomikonsulent med relationelle kompetencer til Vækst og Bæredygtighed, Holbæk Kommune

Holbæk KommuneØkonomikonsulent med relationelle kompetencer til Vækst og Bæredygtighed

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune rykker i disse år på den grønne dagsorden; der skal bygges bæredygtigt og med fremtidens velfærd for øje. Kommunen har i 2020 et ambitiøst anlægsprogram på 320+ mio. kr., der skal resultere i nye daginstitutioner, cykelstier, plejehjem, energirenoveringer og havneudvikling – alt sammen til glæde for kommunens borgere.

Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er fokus på høj kvalitet og effektivitet. Du får en spændende og varieret arbejdsdag i et tværfagligt miljø med stor kontaktflade indadtil i organisationen. Dine primære samarbejdspartnere vil være økonomimedarbejdere, projektledere, konsulenter og ledelsen i Vækst og Bæredygtighed samt økonomikonsulenter i den centrale økonomiafdeling.

I stillingen vil du blive tilbudt ansvar og få stor mulighed for at vise, at du kan mestre både den daglige drift og kan udvikle økonomistyring i en kompleks organisation.

.

 ●   Ungeindsatsen søger 3 uddannelsesvejledere, Holbæk Kommune

Holbæk KommuneUngeindsatsen søger 3 uddannelsesvejledere

Holbæk Kommune

2 fuldtidsvejledere, med fokus på grundskoleområdet, 1 fuldtidsvejleder til en kombinationsstilling, hvor der dels varetages uddannelsesvejledning, dels dækkes kontaktpersonordning i Den Kommunale Ungeindsats (KUI).

Skolevejledning
De to ledige vejlederstillinger er som skolevejledere i grundskolerne og foregår i tæt samarbejde med skolerne. Arbejdet omfatter:

 • kollektiv-, gruppe- og individuel vejledning af unge i 7.-10. klasse
 • støtte til udarbejdelse af uddannelsesplaner
 • vurdering af uddannelsesparathed

Kombinationsstilling – Uddannelsesvejledning/Kontaktpersonordning
Arbejdet omfatter:

 • at du kan indgå i de ovennævnte funktioner som uddannelsesvejleder
 • at du har lyst til at indgå i et lille team, hvor du med en del af din arbejdstid, skal dække kontaktpersonordningen i den kommunale ungeindsats
.

 ●   Opholdssted for børn og unge søger engageret socialpædagog/sygeplejerske 37 timer ugentligt, Dueslaget Opholdssted For Børn Og Unge

Dueslaget Opholdssted For Børn Og UngeOpholdssted for børn og unge søger engageret socialpædagog/sygeplejerske 37 timer ugentligt

Dueslaget Opholdssted For Børn Og Unge, Hvalsø

Er du uddannet pædagog eller sygeplejerske og har du erfaring inden for specialområdet? Og vil du være en del af en teoretisk velfunderet organisation, hvor høj faglighed og hjerte følges ad?

Som miljøterapeut på Dueslaget, arbejder du typisk enten fra 14-22.30 eller fra 14-8.45 (inkl. ”sovevagt”). Du har som udgangspunkt 2 eftermiddags-/nattevagter samt fri hver anden weekend.

Som miljøterapeut på Dueslaget, bliver du kontaktperson for 1-2 unge. En opgave der indebærer;

 • Du sikrer at der, i samarbejde med dine kolleger og ledelsen, bliver taget hånd om alle de basale omsorgsfunktioner som f.eks. aftaler med læge, tandlæge, evt. psykiatri, tøjkøb, støtte til at styre økonomi, støtte til at holde sit værelse, planlægning af fritidsaktiviteter
 • Du holder ”ugesamtale” med den unge på fast tidspunkt hver uge
.

 ●   Stenhusbakken søger SSA i primært dagvagt, Holbæk Kommune

Holbæk KommuneStenhusbakken søger SSA i primært dagvagt

Holbæk Kommune

Vi siger farvel til en god kollega og søger derfor en SSA, der har lyst til at arbejde på en spændende arbejdsplads hvor dagene ikke er ens.

Stillingen er på 32 timer med weekendvagt efter vagtplan, nuværende hver 2. weekend. Der er ingen planlagte aftenvagter i dit arbejdsrul, aftenvagter kan forekomme efter aftale.

Vi er et lyst og venligt hus, med dejlige grønne arealer og terrasser. Vi har 25 midlertidige pladser og 28 plejeboliger. I de midlertidige pladser modtager vi komplekse borgere, der af forskellige årsager har behov for pleje og omsorg og hvor kompleksiteten gør, at de ikke er i stand til at være i eget hjem.

Arbejdsfeltet er meget bredt og der er altid nye udfordringer, man som medarbejder skal forholde sig til. Vi er et tværfagligt team sammensat af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, fysioterapeut, ergoterapeut, husassistenter og en ernæringsfaglig medarbejder.

.

 ●   Rengøringsassistent til Den kommunale Hjemmepleje, Solrød Kommune

Solrød KommuneRengøringsassistent til Den kommunale Hjemmepleje

Solrød Kommune

Er du engageret og positiv, og kan du arbejde selvstændigt? Vil du have en arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens? Og har du erfaring med rengøring? Så er det måske lige dig, vi søger!

Den kommunale Hjemmepleje søger en medarbejder til rengøring hos borgere, som er visiteret til praktisk hjælp i eget hjem. Stillingen er på 32 timer ugentligt fordelt på alle hverdage.

Du vil blive en del af vores rengøringsteam på fire medarbejdere som udfører rengøringsopgaver ud fra kommunens godkendte serviceniveau. Du vil opleve en alsidig arbejdsdag, hvor to dage ikke er ens. Det er nødvendigt, at du er grundig og både har sans for detaljen og det store overblik.

.

 ●   Juridisk personalekonsulent til HR, IT og Digitalisering, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Juridisk personalekonsulent til HR, IT og Digitalisering

Lolland Kommune, Maribo

Har du styr på paragrafferne, og kan du agere arbejdsgivermyndighed på en empatisk facon? Har du lyst til at udforske juridiske opgaver inden for HR-området? Kan du håndtere potentielt konfliktfyldte situationer på en professionel og dialogorienteret måde?

Team HR-Jura i sektoren HR, IT og Digitalisering søger pr. 1. august 2020 en ny juridisk personalekonsulent. HR-Jura servicerer organisationen som arbejdsgivermyndighed. Teamet består i øvrigt af fire dygtige personalekonsulenter med både juridisk og administrativ baggrund.

Opgaver i stillingen er bl.a.:

 • Konkret personalejuridisk sagsbehandling, herunder rådgivning af ledere.
 • Forhandlinger.
 • Juridisk informationssøgning og formidling inden for HR, IT og Digitalisering.
.

 ●   Brænder du for at arbejde sammen med mennesker med demens og deres pårørende?, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneBrænder du for at arbejde sammen med mennesker med demens og deres pårørende?

Ringsted Kommune

Plejecenter Solbakken søger en social- og sundhedsassistent til vores demenshuse, da Anne-Marie efter 27 år i Ringsted Kommune, og 12 år i vores demenshuse skal på efterløn.

Stillingen er på 28 timer pr. uge i aftenvagt, med weekendvagt hver anden uge i lige uger, med tiltrædelse 1. august 2020 i vores demenshuse.

Solbakken er et moderne plejecenter, som ligger centralt i Ringsted. Centret består af 8 selvstændige huse, hvoraf de tre er skærmede enheder.

I demensenheden gør vi os umage for at skabe de bedst mulige rammer for beboerne. Det veksler meget, hvad der er det bedste, så vi arbejder i en meget foranderlig og kreativ hverdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andre distriktspsykiatrien og kommunens demenskonsulent. Vi arbejder ud fra socialpædagogisk metode og anvender pædagogiske handleplaner som arbejdsredskab.

.

 ●   Mentor Nonfood, SuperBrugs-kæden, SuperBrugsen

SuperBrugsenMentor Nonfood, SuperBrugs-kæden

SuperBrugsen

Vil du være med til at sikre kundemødet og optimere driften på Nonfood?

Vi søger lige nu mentorer, som skal supportere vores butikker:
Salgsglæde, daglig drift, inspiration, samt fastholdelse af vores koncepter i butikkerne er væsentlige faktorer i jobbet. Nøgleordene i arbejdet er høj service til vores butikker, inspirerende Skønhed og Helse, Isenkram og Tekstil-afdelinger samt sund drift.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Sikre et stærkt kundemøde på Nonfood i kædens butikker
 • Træne, coache, skabe følgeskab og motivere butikkerne
 • Skabe salgsdynamik samt salgs- og indtjeningsudvikling i butikkerne

Vi kan tilbyde:

 • Et job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder.
 • Fleksibilitet med stor frihed under eget ansvar.
 • Løn efter kvalifikationer.
.

 ●   MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt database-server og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med databaser og Microsoft SQL.

Jobindex Kurser
.

 ●   MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
.

 ●   Warehouse Operator, Logistic, Lundbeck

LundbeckWarehouse Operator, Logistic

Lundbeck, Lumsås

Til vores kemiske fabrik i Lumsås ved Sjællands Odde søger vi en dygtig lagermedarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af både praktiske og administrative opgaver. Du vil sammen med kollegaer få ansvaret for indkøb af varer samt håndtere råvarer ved modtagelse og prøveudtagning. Derudover skal du foretage forsendelser af API til vores produktion i Valby og til eksterne kunder. Der vil ligeledes være opgaver i forbindelse med håndtering af diverse affaldsfraktioner fra vores produktion.

Lundbeck tilbyder gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. Vi har et veltilrettelagt introforløb, som består dels af teori og praktisk oplæring.

.

 ●   Logistikelev – start din karriere i logistik i en spændende virksomhed, Stryhns AS

Stryhns ASLogistikelev – start din karriere i logistik i en spændende virksomhed

Stryhns AS, Roskilde

Er du klar til at tage din elevtid hos producenten af nogle af Danmarks førende brands? Så er det måske dig, der skal på en elevrejse i logistik

 • Få lagt en ambitiøs og målrettet udviklingsplan, der passer til dine kompetencer samt løbende sparring og støtte fra din mentor
 • Få unikke karrieremuligheder, og vær med til at sætte dagsordenen i nogle af Danmarks førende mærkevarehuse
 • Bliv en del af en moderne virksomhed med stort fokus på trivsel og arbejdsglæde.

Hos Stryhns har vi bragt høj kvalitet og god smag til den danske madkultur i snart 4 generationer. Du kender allerede vores navn, for vi står bag kendte brands som Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten Salater og K-Salat samt Langelænderpølserne, som du kender på knækket.

Stryhns AS
.

 ●   Ingeniør/Produktspecialist – Gear og Gearmotorer – Sjælland inkl. København, BRD. KLEE A/S

Ingeniør/Produktspecialist – Gear og Gearmotorer – Sjælland inkl. København

Profil Search søger for Brd. Klee A/S

Vi søger en forretningsorienteret maskiningeniør med en stærk teknisk baggrund, der ønsker at kombinere teknisk rådgivning med kommercielle tiltag rettet ud mod kundeapplikationer, herunder sambesøg med vores sælgere i forbindelse med kundeprojekter, forespørgsler og tilbud.

Du refererer til divisionschefen for GE og bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgs- og produktorganisation, hvilket medfører opgaver som:

 • Teknisk support og rådgivning til kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere, samt teknisk backup for GE-divisionen, herunder vejledning af det til formålet optimale produkt samt fremskaffe tekniske beregninger/data og tegninger.
 • Salgsstøtte til intern og ekstern salg, tilbudsberegning og aktiv deltagelse i salgsarbejdet, både ifm. kundeprojekter og ved telefoniske kundebetjening

Søg information om virksomheden på www.klee.dk.

.

 ●   Administration Apprentice specializing in quality, Itinera Danmark

 Køge Hospital Project Team I/SAdministration Apprentice specializing in quality

Køge Hospital Project Team I/S

At KHPT we can offer you an interesting apprenticeship with varied and exciting tasks. The company is a joint venture between Itinera and CMB, two Italian companies with experience building hospitals. You have the chance to be part of this international organization and contribute to a super exciting project.

We can offer:

 • The opportunity to work in an international company, in which you get to use the English language in your every day.
 • A company still being established, so you get to experience the development of processes and execution of these.
 • The opportunity for more independent responsibility during your education.
.

 ●   1. assistent - Stensved, Salling Group

Netto1. assistent - Stensved

Netto

Vi savner en god kollega, der kan spille sammen med os og vores kunder. Vi har et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til os som team.

Du er med overalt i butikken, men har særligt ansvar for dine egne områder i butikken. Nogle gange om ugen har du ledelsesansvaret i et kortere tidsrum, når du åbner eller lukker butikken.

Du sætter en ære i at gøre butikken pæn og præsentabel.

Naturligvis er det en fordel, at du er uddannet i butik og har haft et vist ledelsesansvar, men vi sørger for en grundig oplæring.

Som ansat i Netto har du mulighed for at benytte en lang række personalegoder.

 • Personalerabat i Bilka, føtex og Netto
 • Leje af sommerhuse til favorable priser
 • Frisk frugt og grønt på arbejdspladsen hver dag
.

 ●   Erfaren IT support medarbejder til 1st. line support, Dagrofa aps

Dagrofa aps
Erfaren IT support medarbejder til 1st. line support

Dagrofa aps, Ringsted

Har du erfaring med IT-support i en 1st line support, og trives du med en travl hverdag med mange incidents og kunden i fokus, så er denne stilling måske noget for dig. Dagrofa IT Support søger en ny kollega, som motiveres af at arbejde med IT og første klasses kommunikation med kunder.

Primære opgaver

 • 1st. line IT Support, løsning af incidents og runner på opgaver hos brugere på vores kontor og terminal i Ringsted.
 • Koordinering af henvendelser, og dermed skabe overblik og korrekt prioritering af sagerne.
 • Sparring med interne og eksterne samarbejdspartnere

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job i en af Danmarks største detailkoncerner
 • En spændende og varieret hverdag med mange udfordringer, i en flad IT-organisation, hvor der ikke er er langt fra beslutning til handling
 • Gode kollegaer, som giver sparring og udfordrer til de bedste løsninger i et uformelt miljø
Dagrofa aps
.

 ●   Chef- eller Specialkonsulent til Koncern Økonomi, Region Sjælland

Region SjællandChef- eller Specialkonsulent til Koncern Økonomi

Region Sjælland, Sorø

Vil du være med til at udvikle og styrke sygehusdriften i Region Sjælland? Så er det måske dig, vi mangler i enheden for virksomhedsstyring under Koncern Økonomi i Regionshuset i Sorø. Vi er en enhed under udvikling, så du kan i høj grad være med til at definere dine arbejdsopgaver, og du vil opleve at få stort selvstændigt ansvar. Til gengæld tilbyder vi stor variation i din arbejdsdag og særdeles fleksible arbejdsforhold.

Som chef- eller specialkonsulent i Koncern Økonomi får du til opgave

 • at designe og udføre analyser af økonomiske problemstillinger i relation til sygehusene
 • at udarbejde driftsaftaler med sygehusene og stå for opfølgningen, i dialog med direktion og sygehuse
 • at skrive sagsfremstillinger til politisk behandling
 • at bidrage til økonomiopfølgningen for det nye universitetshospital i Køge
.

 ●   1-2 passionerede og engagerede lærere søges til Højelse Skole, Køge Kommune

Køge Kommune1-2 passionerede og engagerede lærere søges til Højelse Skole

Køge Kommune, Lille Skensved

Brænder du for et eller flere af fagene engelsk, madkundskab, pigeidræt, matematik eller de naturfaglige fag, har vi en spændende stilling

Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold i et udviklingsorienteret miljø med 275 motiverede børn og unge. Vi er en skole, hvor der er gode muligheder for at præge sin egen undervisning og forberedelse. Vores elever er kendetegnet ved at være motiverede og engagerede, således at det er nemt at gennemføre undervisningen. Vores interesserede forældre bakker op om skolens aktiviteter, og står til rådighed for skolens udvikling.

Vi er en skole som har fokus på udvikling af elevernes kompetencer til at begå sig i fremtidens samfund eksemplificeret ved arbejdet med 21st Century Skills. Vi ønsker at skabe livsduelige selvstændigt tænkende unge mennesker.

.

 ●   Brænder du for at komme ud og se hele verden? Og vil du sejle nogle af verdens største containerskibe?, CompanYoung for Maersk Line

Maersk Line
Brænder du for at komme ud og se hele verden? Og vil du sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til skibsfører hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden!

Vi søger dig, der har et stort overblik og som drømmer om at sejle verden rundt som kaptajn! Vi forventer, at du er ansvarsfuld og selvstændig, eftersom du skal tage del i det praktiske arbejde ombord på et af vores skibe. Til gengæld får du en spændende uddannelse i et internationalt miljø med gode karrieremuligheder.

Efter endt uddannelse kommer du til at bruge mange timer på havet, og du er ofte væk i mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som skibsfører hos os. For at komme i betragtning på vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line
.

 ●   Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?, CompanYoung for Maersk Line

Maersk Line
Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til maskinmester hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden.

Vi søger dig, der har teknisk forståelse, stort overblik og lyst til at se store dele af verden – en hverdag hos Maersk foregår nemlig ombord på et af vores skibe rundt om i verden! Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig og har et godt drive. Til gengæld får du en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder.

Din praktiktid foregår på havet, og du er væk mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som maskinmester hos os. For at komme i betragtning til vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |