GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Sagsbehandler/ejendomsmægler til home Servicecenter, home
homeSagsbehandler/ejendomsmægler til home Servicecenter

home, Nykøbing F

Servicecenteret varetager eftersagsbehandlingen for 44 home forretninger, herunder opfølgning på købsaftaler, diverse korrespondance, gennemgang af skøder og refusionsopgørelser samt berigtigelser, herunder tinglysningsmæssige ekspeditioner, kundekontakt pr. mail og telefon m.v.

Vi har travlt og søger derfor snarest muligt en ny kollega med følgende kvalifikationer:

 • Sans for høj faglig kvalitet og kundeservice.
 • Evner for selvstændigt arbejde.
 • Erfaring med sagsbehandling og gerne berigtigelse af ejendomshandler fra ejendomsmæglerforretning, pengeinstitut, advokatkontor el. lign., hvor du har ekspederet ejendomshandler.

Indrykket 27. april
.
.: Adjunkt/lektor til ergoterapeutuddannelse, University College Sjælland
University College SjællandAdjunkt/lektor til ergoterapeutuddannelse

University College Sjælland, Næstved

Vi søger en adjunkt/lektor med forankring på ergoterapeutuddannelsen, som er en af centerets 3 uddannelser sammen med fysioterapeutuddannelsen og ernæring- og sundhedsuddannelsen.

Ansøger skal have et grundlæggende ønske om at være med til at udvikle ergoterapeutuddannelsen i et tæt samarbejde med uddannelsens undervisere, ledelse og centerets interne og eksterne samarbejdspartnere. Herunder uddannelsens samarbejde med kliniske undervisningssteder.

I udgangspunktet ligger de primære opgaver inden for grunduddannelsens aktiviteter vedrørende udvikling og undervisning. Da uddannelsen også varetager et e-læringsudbud, er det vigtigt også at besiddes stærke kompetencer inden for e-lærings-didaktik. Erfaring med dette er derfor en fordel. Dertil er det også et ønske, at den kommende adjunkt/lektor varetager opgaver inden for det internationale felt.


Indrykket 27. april
.
.: Aftensygeplejerske - Køge hjemmepleje, Køge Kommune
Køge KommuneAftensygeplejerske - Køge hjemmepleje

Køge Kommune

Stillingen er ledig pr. 1 juni eller tidligere. Stillingen er på 29,75 time og der arbejdes 5-2 med weekendvagt hver anden uge. Har du interesse i et andet vagtrul eller andet timetal, er du velkommen til at søge og beskrive dine ønsker. Stillingen kan evt. kombineres, så blandede vagter forekommer, dag og aften.

Den komplekse sygepleje er omdrejningspunktet og det er en forudsætning, at vores nye sygeplejersker har et højt fagligt engagement. Du skal kunne lede sygeplejen i praksis og kunne iværksætte den sygeplejefaglige indsats ud fra den enkelte borgers behov for pleje og sygepleje.

Som sygeplejerske i vores erfarne teams skal du kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ til, at udvikle kvaliteten af plejen og sygeplejen til borgerne i området i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Du skal kunne formidle din faglighed og være i stand til at vejlede og undervise i teamet.


Indrykket 27. april
.
.: Analysekonsulent til Koncern HR, Styring og Analyse, Regionshuset i Sorø, Region Sjælland
Region SjællandAnalysekonsulent til Koncern HR, Styring og Analyse, Regionshuset i Sorø

Region Sjælland

Er du skarp i statistisk metode og skrap til at jonglere med store datamængder?

Vi opnormerer vores analyseteam og søger en talstærk akademiker, der selvstændigt kan forestå analyse-, statistik- samt controlling- og budgetopfølgningsopgaver inden for HR-området. Stillingen er 2-årig, med evt. mulighed for forlængelse.

Eksempler på tilbagevendende opgaver, der løses i teamet

 • Sygefraværsstatistik
 • Personale- og lønstatistikker - udvikling samt formidling af disse
 • Datagrundlag til brug for lønforhandlinger

Indrykket 27. april
.
.: Strategic Sales Account Manager in Denmark, Procter & Gamble
Procter & Gamble
Strategic Sales Account Manager in Denmark

Procter & Gamble

By joining P&G SALES (SLS), you will become the 'face' of P&G to Danish retailers. Our goal, as account managers, is to build the business in collaboration with our customers, through category and brand plans that delight shoppers, in store and online.

If you want to work in a dynamic multi-functional team environment, have business responsibility for iconic consumer brands from day one, develop collaborative relationships and align business strategies with Danish retailers, and to work in a fast-paced, innovative and constantly changing industry, then you should explore career opportunities in Strategic Sales at P&G.

You will receive in-depth corporate, sales-specific, and one-to-one training, as well as ongoing coaching and mentoring from your line manager and other colleagues, to enable you to succeed and develop from day one.

Procter & Gamble

Indrykket 27. april
.
.: PhD Position - Enhancing the role of Electric Vehicles for Balancing Distributed Resources Driven Power Systems, Danmarks Tekniske Universitet
Danmarks Tekniske Universitet
PhD Position - Enhancing the role of Electric Vehicles for Balancing Distributed Resources Driven Power Systems

Danmarks Tekniske Universitet

The Center for Electric Power and Energy (CEE) at the Department of Electrical Engineering invites applications for a 3-year PhD position associated with the Danish project ACES (Across Continents Electric Vehicles Services).

The project ACES aims at holistically investigating technical and economic system benefits and impacts by large scale electric vehicles integration on Bornholm, augmented by real usage patterns, grid data and field testing for across continents replicability. ACES includes partners from DTU, the car manufacturer Nissan, the service provider NUVVE and Bornholm local utility (Bornholm Energi og Forsyning).


Indrykket 27. april
.
.: Salgsleder til Data, Elgiganten A/S
Elgiganten A/SSalgsleder til Data

Elgiganten A/S, Holbæk

Nu har du muligheden for at arbejde som leder i Elgiganten, hvor vindermentalitet og kundefokus går hånd i hånd.

Som salgsleder i Elgiganten har du ansvaret for din egen afdeling i varehuset. Det er dig, der er budgetansvarlig for afdelingens resultater. Du skal motivere dine medarbejdere og medvirke til, at de indgår i et positivt og innovativt arbejdsmiljø. Du skal skabe glade kunder ved at gå forrest og få det bedste ud af dit team.

Din succes afspejler sig i dine medarbejderes succes og din afdelings pæne butikslayout. I jobbet som salgsleder arbejder du med medarbejderudvikling, coaching og motivering af medarbejdere samt ej at forglemme det gode købmandskab. Er det dig?


Indrykket 27. april
.
.: Vi søger en jernbanesignaltekniker, ALSTOM Transport Danmark A/S
ALSTOM Transport Danmark A/SVi søger en jernbanesignaltekniker

ALSTOM Transport Danmark A/S

Det danske signalprogram gennemfører i øjeblikket opgradering af 800 toge med den nyeste European Railway Traffic Management System (ERTMS) teknologi samt udvikling og installation af ERTMS level 2-teknologi på jernbanen i Østdanmark.

Alstom søger i øjeblikket en jernbanesignaltekniker, der ønsker at arbejde med fremtidens teknologi inden for jernbanesikkerhed. Du vil blive en del af vores nye serviceorganisation og i samarbejde med Alstoms Service Desk, vil du sikre udførelsen af de vedligeholdelsesopgaver, der vil komme i forbindelse med vores installation i Østdanmark.

Det vil være hensigtsmæssigt, hvis du bor i området omkring Roskilde/Ringsted eller København, da størstedelen af aktiviteterne skal udføres på stedet, direkte i sporet og inde i teknikhytterne (teknisk bygning nær sporet).


Indrykket 27. april
.
.: Kvalitetsbevidst procesoperatør til langægsafdelingen, DANÆG A/S
Danæg Products A/SKvalitetsbevidst procesoperatør til langægsafdelingen

Danæg Products A/S, Roskilde

Til Danæg koncernens langægsafdeling i Roskilde søges en kvalitetsbevidst procesoperatør gerne med erfaring inden for fødevareindustrien til at varetage arbejdsopgaver i produktionen af langæg samt tankrum.

Vi tilbyder:

 • At du kommer til at arbejde efter kvalitetsstyringssystemet ISO 22000 også kaldet HACCP
 • En fuldtidsstilling med arbejdstid fra kl. 15.00 til 22.18 mandag til fredag
 • Ansættelse på aftenhold, hvor andre arbejdstider også kan komme på tale
 • At du primært kommer til at arbejde med nedlukning af langægsmaskiner, blandinger i produktionen, CIP-rengøring af tanke og de opgaver, der knytter sig hertil

Indrykket 27. april
.
.: Souschef, Fakta Vestsjælland, Coop Danmark A/S
fakta a/s
Souschef, Fakta Vestsjælland

fakta a/s

Vil du gøre karriere i Danmarks største detailvirksomhed?

Hvis du har en leder i maven eller allerede er godt i gang, har vi et godt tilbud til dig. Vi tilbyder et job som souschef i en af vores 410 butikker – og for de rigtige kandidater er det en sikker vej til at blive butikschef – eller gøre karriere i en af COOPs 1200 andre butikker.

Du bliver en del af lederteamet i butikken og får mulighed for prøve kræfter med ledelse og kickstarte din karriere. Sammen med personalet i butikken har du ansvaret for at give vores kunder en inspirerende og ”usvær” indkøbsoplevelse.

fakta a/s

Indrykket 27. april
.
.: Entreprenørmekaniker til service og reparation af Hitachi gravemaskiner på Sjælland, H.P. Entreprenørmaskiner A/S
H.P. Entreprenørmaskiner A/SEntreprenørmekaniker til service og reparation af Hitachi gravemaskiner på Sjælland

H.P. Entreprenørmaskiner A/S, Bjæverskov

H.P. Entreprenørmaskiner A/S søger en udekørende entreprenørmekaniker.

Du skal arbejde med service og reparation af entreprenørmaskiner, primært hydrauliske gravemaskiner af mærket Hitachi.

Du vil blive tilknyttet vores serviceafdeling i Bjæverskov, men vil komme til at køre på hele Sjælland. Din baggrund er enten entreprenørmekaniker, landbrugsmekaniker eller traktormekaniker.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har gode samarbejdsevner og sans for god kundebetjening.

Vi giver en grundig oplæring og instruktion af produkterne.


Indrykket 27. april
.
.: Salgskonsulent - med særlige evner for prøvebagning og kurser, F10 Human Resource
F10 Human Resource
Salgskonsulent - med særlige evner for prøvebagning og kurser

F10 Human Resource søger for Valsemøllen A/S

Er du klar til at prøve dine salgsevner af med Valsemøllens produkter? Har du kendskab til melindustrien, og kan du videreformidle Valsemøllens budskab på en værdifuld og kvalitetsbevidst måde?

Vi søger en ambitiøs salgskonsulent, som kan udvikle foodservice til at nå nye højder.

Du får her en fantastisk mulighed for at præge både organisationen og egen rolle i en stilling, hvor du kan udfordre og udvikle egne salgsevner og potentiale.

Har du lyst til at bidrage til den positive udvikling hos Valsemøllen A/S? Så søg stillingen nu.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 5115

F10 Human Resource

Indrykket 27. april
.
.: Account Manager Denmark, Argon Medical Devices Danmark A/S
Argon Medical DevicesAccount Manager Denmark

Argon Medical Devices

We are looking for an Account Manager in Denmark. The main responsibility will be the Danish Market, covering the Capital Copenhagen, Zealand, Fyn and Jutland. You will be the only Account Manager based in Denmark, working with a Nordic team of 10 colleagues with extensive travel activity you will therefore mostly be working alone.

The role will involve selling a portfolio of Interventional medical devices products to both new and existing customers, building and maintaining professional business relationships within the medical sector, developing and implementing tactical sales plans to grow new business within the territory, providing sales forecasting and compiling management reports, and conducting regular market analysis.


Indrykket 27. april
.
.: Pædagogiske medarbejdere, S/I Huset ved Skoven
S/I Huset ved SkovenPædagogiske medarbejdere

S/I Huset ved Skoven, Asnæs

Bostedet Huset ved Skoven søger hurtigst muligt pædagogiske medarbejdere til vikariat min. 2 mdr. der er sandsynligvis mulighed for fuldtidsansættelse.

Huset ved Skoven er en selvejende institution under §107/108. Med hovedkontor Holbækvej 189A Kalundborg. Vi har 4 mindre afdelinger.

Afdelingen hvor vi søger vikariat er beliggende i Asnæs 4550. Ejendommen er en 240m2 ældre villa, beboet af 3 borgere, 2 mænd og en kvinde alle i tyverne, alle er selvhjulpne, men har brug for støtte og vejledning i hverdagen, huset er døgndækket med 2 personaler fra 09.00 til ca. 21.00 og en medarbejder fra ca. 21.00 og til 09.00.


Indrykket 26. april
.
.: Kørende servicetekniker inden for ventilation - Sjælland, Konsulenthuset ballisager a/s
Konsulenthuset ballisager a/sKørende servicetekniker inden for ventilation - Sjælland

Konsulenthuset ballisager a/s søger for Airmaster

Brænder du for at arbejde med service? Lyder det som en god udfordring at yde service på decentrale ventilationsanlæg til det professionelle marked?

Du får med direkte reference til servicechefen ansvar for at udføre service på Airmasters decentrale ventilationsanlæg. Der er tale om elektromekaniske anlæg med avancerede styringsrutiner, hvilket kræver bred teknisk indsigt.

Jobbet er meget selvstændigt med udkørsel fra bopælen, men også med tæt samarbejde i serviceteamet, hvor man mødes min. hver 14. dag på virksomheden, som ligger i Aars i Nordjylland.

Som servicetekniker er dine opgaver at:

 • Udføre opstart og indregulering samt give driftsinstruktioner og vejledninger til brugere
 • Gennemføre fejlsøgning og fejludbedring
 • Udføre planlagte løbende service på anlæg

Indrykket 26. april
.
.: Sales Representative, Cook Medical
Cook MedicalSales Representative

Cook Medical, Bjæverskov

Your primary responsibility will be to develop the business by providing our customers with the best solution based on our quality products and services aligned with our sales strategy. In your daily job, you will also be responsible for prioritizing own accounts and defining business opportunities and customer needs.

You will need to develop a strong knowledge of your own product and competitor product portfolio and an in-depth understanding of customer needs based on good relationships and collaboration with healthcare professionals.

The position is field based and requires up to 3-4 days travel per week (overnights included).


Indrykket 26. april
.
.: Er du vores nye kollega til akutteamet?, Olivia Danmark
Olivia Danmark
Er du vores nye kollega til akutteamet?

Olivia Danmark

- Social og sundhedsassistent til spændende og alsidigt job.

Vi søger en ny kollega til vores akutteam. Som en del af vores akutteam rykker du ud til brugere over hele landet, når der opstår akut behov for hjælp i et hjem.

Jobbet er en fuldtidsstilling, hvor du indgår i en fast vagtplan. Du vil få 15 standby vagter á 24 timer pr. måned, hvor du skal stå standby hjemmefra og være klar til at rykke ud på vagt når vi ringer. Når du bliver kaldt ud til en borger, er det primært på 12 timers vagter, men kan variere fra 4 til 24 timer, som er fordelt på både dagvagter og vågne nattevagter.

Vi ringer nogle gange med kort varsel, så du skal kunne køre af sted inden for kort tid, når du er på vagt.

Olivia Danmark

Indrykket 26. april
.
.: RA-specialist, Unomedical A/S, A ConvaTec Company
Unomedical A/S, A ConvaTec CompanyRA-specialist

Unomedical A/S, A ConvaTec Company, Lejre

Vores regulatoriske specialister varetager internationale opgaver i forbindelse med registrering og salg af vores produkter. Teamet består i dag af 3 regulatoriske specialister og en regulatorisk assistent. Arbejdsmiljøet er præget af en uformel tone med stor indflydelse på planlægning og udførelse af eget arbejde.

Hovedarbejdsopgaver:

 • Internationale registreringer af vores produkter
 • Udarbejdelse/vedligehold af tekniske filer
 • Regulatorisk rådgivning af andre afdelinger i virksomheden

Indrykket 26. april
.
.: Social- og sundhedsassistent søges til Plejecenter Plushøj, Stevns Kommune
Stevns KommuneSocial- og sundhedsassistent søges til Plejecenter Plushøj

Stevns Kommune

Plushøj søger pr. 1/6 2017 eller efter aftale en erfaren og rutineret social- og sundhedsassistent til fast stilling i blandet vagter, men fortrinsvis dagvagt. Stillingen er på 37 timer med weekendvagt hver anden uge i lige uger.

Plejecentret Plushøj har plads til 25 beboere, og du vil blive en del af et dagvagtsteam bestående af assistenter og hjælpere samt vores centersygeplejersker.

Det er ønskeligt, at du er uddannet praktikvejleder og brænder for elevarbejde. Det er ligeledes ønskeligt, at du er ”superbruger” i vores omsorgssystem og har lyst til at formidle dokumentationsarbejdet til såvel kollegaer som elever. Du skal have lyst til at arbejde ud fra PPS (praktiske procedurer i sygeplejen) og anvende PPS i dokumentationsarbejdet.


Indrykket 26. april
.
.: Servicetekniker til medico-branchen (Fyn/Sjælland), A/S Electro Service
A/S Electro ServiceServicetekniker til medico-branchen (Fyn/Sjælland)

A/S Electro Service

A/S Electro-Service forhandler og servicerer udstyr til medico-branchen for autoklavering og maskinel desinfektion af udstyr på danske hospitaler, laboratorier og i den farmaceutiske industri. A/S Electro-Service er etableret i 1988 og en af de ledende aktører på markedet.

Med reference til den tekniske chef bliver du en del af et kompetent og erfarent teknisk team, som står for udførelse af installation, servicering og validering af udstyr til offentlige hospitaler, privathospitaler, øvrig sundhedssektor samt laboratorier og farmaceutisk industri i hele Danmark.

Du vil, efter en introduktionsperiode, stå for udførelse af installation, eftersyn og løbende service på den installerede maskinpark hos vore kunder, primært på Fyn/Sjælland, men lejlighedsvis også i resten af landet. Du vil få en grundig oplæring i nogle interessante tekniske maskiner.


Indrykket 26. april
.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |