GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: 2 controllere søges til Aarhus Universitet i Roskilde, Aarhus Universitet
Aarhus Universitet2 controllere søges til Aarhus Universitet i Roskilde

Aarhus Universitet

Brænder du for økonomistyring i et internationalt universitetsmiljø? Og vil du være med til at administrere spændende forskningsprojekter?

Vi søger 2 nye og dygtige forretningscontrollere til Institut for Bioscience, Institut for Miljøvidenskab og Nationalt Center for Miljø og Energi (DCE) – alt sammen placeret i Roskilde. Som samarbejdspartnere for myndigheder og erhverv arbejder vi på et højt fagligt niveau for at sikre miljø og klima, og vi har brug for dig til at være med til at holde styr på økonomien undervejs.

Som forretningscontroller bliver du sparringspartner i alle økonomiske spørgsmål for instituttets og centerets ledelse. I samarbejde med projektøkonomerne, som administrerer forskningsprojekterne, vil du få ansvaret for koordineringen af instituttets og centerets økonomi- og projektstyring. Som forretningscontroller bliver det din opgave – gennem tæt dialog – at rådgive i økonomiske spørgsmål.

.
.: Indkøbsassistent, Dana Lim A/S
Dana Lim A/SIndkøbsassistent

Dana Lim A/S, Køge

Har du erfaring fra en indkøbsafdeling, og har du lyst til at arbejde i Dana Lim en traditionsrig produktionsvirksomhed i stadig vækst? Trives du i et uformelt miljø, hvor vi også arbejder for sidemanden og er indstillet på mangeartede opgaver? Så er du måske vores nye kollega …

Vi søger en indkøbsassistent, der dels kan varetage egne ansvarsområder og dels have den fleksibilitet, der kræves i en mindre afdeling. Du vil få en stor kontaktflade – både internt i virksomheden samt til vores indenlandske og udenlandske leverandører.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Ordreopfølgning (ordrebekræftelser, levering m.m.)
 • Fakturamodtagelse
 • Disponering i mindre omfang
 • Vareoprettelse
.
.: Montør/montørpar – glas og alu, Moestrup Alufacader ApS
Moestrup Alufacader ApSMontør/montørpar – glas og alu

Moestrup Alufacader ApS, Tune

Moestrup Alufacader Aps har travlt. Vi søger derfor en dygtig, faglært montør eller et montørpar til montageopgaver snarest muligt.

Hos Moestrup hænger vi os i detaljen, og det er vigtigt, at du også gør og sætter en stor ære i dit arbejde. Du bliver en del af et stærkt hold af medarbejdere, som står klar til at byde dig velkommen på din nye arbejdsplads hos Moestrup Alufacader.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et job med opgaver inden for montage af glas og alu på det meste af Sjælland, ligesom du deltager i arbejdet på vores værksted/produktion
 • En afvekslende hverdag med forskelligartede opgaver i et til tider højt tempo
 • Gode kompetente kollegaer og ordnede forhold
.
.: Socialrådgivere eller socialformidlere til Visitation/Forebyggelse og indsatsgruppen Børn, Slagelse Kommune
Slagelse KommuneSocialrådgivere eller socialformidlere til Visitation/Forebyggelse og indsatsgruppen Børn

Slagelse Kommune

Vil du være med til at styrke den tidlige, forebyggende indsats for børn og unge i Slagelse Kommune, og har du lyst til at være med på holdet i en organisation, der er i gang med en positiv faglig udvikling, så er det lige dig, vi har brug for i afdeling for Børn og Unge

Aktuelt er vi på jagt efter to nye kollegaer. En fast stilling til Visitation/Forebyggelse, hvor den primære arbejdsopgave bliver at indgå i vagtteamet.
Et længerevarende vikariat i børnegruppen, hvor arbejdsopgaverne er, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, handleplaner og andet myndighedsarbejde.

Vi tilbyder dig muligheden for

 • en ambitiøs arbejdsplads
 • høj faglighed
 • kompetenceudvikling
.
.: Telenor søger Souschef til butikkerne i Slagelse, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikkerne i Slagelse

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Som Souschef skal du sammen med Butikschefen sikre butikkens samlede performance, ligesom du er med til at understøtte den løbende udvikling af teamet og butikken.

.
.: Telenor søger Souschef til butikkerne i Hundige, Ishøj & Rødovre, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikkerne i Hundige, Ishøj & Rødovre

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Som Souschef skal du sammen med Butikschefen sikre butikkens samlede performance, ligesom du er med til at understøtte den løbende udvikling af teamet og butikken.

.
.: Økonomiansvarlig, Coronet Cake Company
Coronet Cake CompanyØkonomiansvarlig

Coronet Cake Company, Viby Sj.

Har du erfaring med at styre økonomien i en produktionsvirksomhed og er du hands-on i hverdagen?

Som Økonomiansvarlig er du ansvarlig for at optimere og videreudvikle økonomifunktionen således, at afdelingen kan understøtte vækst og sikre økonomisk overblik. I dagligdagen fungerer du som sparringspartner for direktøren, hvor du er ansvarlig for at sikre, der er godt styr på alle relevante økonomiske data – herunder moms, likviditet og controlling.

Som person går du gerne forrest for at få opgaver løst, samtidig med, at du er den strukturerede part i en hektisk hverdag. Vi forventer, du har en god erfaring, men stadig er ivrig for at vise, du kan løse opgaven og udvikle dig i takt med virksomheden.

.
.: Souschef - 37 timer om ugen - Jyllinge, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - 37 timer om ugen - Jyllinge

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

.
.: SSH. til udekørende aftenvagt i Distrikt Præstø, Vordingborg Kommune
Vordingborg KommuneSSH. til udekørende aftenvagt i Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi har en stilling ledig som social- og sundhedshjælper i vores udekørende aftenvagtsteam.

Stillingen er på 28 timer ugentligt i aftenvagt. Du skal arbejde hver 2. weekend.

Vagten er nuværende fra kl. 15-23, der mødes ind på Præstø Multicenter, hvor telefoner, kørelister og biler er klar. Efter et kort startmøde, køres der ud til opgaverne i hjemmene. Der er både praktisk og personlig hjælp og der læres op til visse sygeplejefaglige opgaver.

Vi har et godt samarbejde og er gode til at hjælpe hinanden. Der er social- og sundhedsasistenter og social- og sundhedshjælpere i gruppen, samt en sygeplejerske, der kan kontaktes ved behov.

.
.: Social- og sundhedsassistent til udekørende aftenvagt i Distrikt Præstø, Vordingborg Kommune
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til udekørende aftenvagt i Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi har komplekse borgerforløb i hjemmene, derfor ønsker vi øget bemanding af social- og sundhedsassistenter til vores aftenvagtsteam.

Stillingen er på 28 timer ugentligt i aftenvagt, og der arbejdes hver 2. weekend. Der ydes fastholdelsestillæg for aftenvagt.

Derfor skal du vælge os:

 • Vi har mange forskellige kompetencer og vi vil være klar til at give dig en grundig introduktion.
 • Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med mange udfordringer og en stor grad af selvstændighed.
 • Vi arbejder bevidst med faglig sparring og vidensdeling.
.
.: 2 pædagoger/ssa'er søges til neuropædagogiske opholdssteder for unge med hjerneskader, Familiecentret Lille Nørremark
Jobindex A/S
2 pædagoger/ssa'er søges til neuropædagogiske opholdssteder for unge med hjerneskader

Jobindex A/S søger for Familiecentret Lille Nørremark i Nørre Asminderup

Vi drømmer om at finde den helt rigtige kollega, som vil være aktivt deltagende i at støtte og skabe kvalitet for vores unge i deres udvikling.

En kollega med øje for at udvikling tager tid, tillid og tryghed for den unge.

En kollega der har blik for at engagement, stabilitet og autenticitet skaber kvalitet og trivsel, hvilket er delelementer i en udviklingsproces hos den unge.

Derfor søger vi en kollega der:

 • Har lyst til at følge den unge gennem vores 3-trins raket fra ankomst til fraflytning
 • Er kvalitetsbevidst i den pædagogiske indsats
 • Har erfaring eller er nysgerrig på det neuropædagogiske felt
Jobindex A/S
.
.: Konsulent med flair for proces og strategi inden for det specialiserede børneområde søges til et barselsvikariat, Ringsted Kommune
Ringsted KommuneKonsulent med flair for proces og strategi inden for det specialiserede børneområde søges til et barselsvikariat

Ringsted Kommune

Er du god til at tænke strategisk og analytisk, har en høj administrativ faglighed, arbejder struktureret og går op i høj kvalitet? Børnecentret i Ringsted Kommune søger en konsulent med socialfaglig baggrund, der har erfaring inden for det specialiserede børneområde samt kendskab til serviceloven, kapitel 11.

Udviklingsopgaverne vil i mange tilfælde være organiseret som projekter, hvor du kommer til at indgå som projektleder i nogle af de eksisterende projekter. I andre projekter bliver opgaven at følge op på konkrete projekter og tiltag med fokus på at skabe en varig forankring i praksis. Derudover får du følgende opgaver og ansvar:

 • Ledelsesunderstøttelse af børnecenterchef og leder af Børne- og Familierådgivningen
 • Skrive sagsfremstillinger til Børn- og Ungeudvalget
 • Udarbejde analyser
.
.: Pædagog til naturskønne Klippinge børnehus, Stevns Kommune
Stevns KommunePædagog til naturskønne Klippinge børnehus

Stevns Kommune, Strøby

Pædagog til 30-37 timers barselsvikariat søges til børnehus i naturskønne omgivelser.

Klippinge børnehus ligger i et naturskønt område omkranset af tre dejlige legepladser. I huset er der tre stuer. En med de yngste vuggestuebørn, en småbørnsstue og en børnehavestue. Stillingen er i børnehaven.

Vi er et hus, der vægter de nære relationer højt og arbejder som udgangspunkt fordybet i mindre grupper. Vi lægger stor vægt på, at læringsmiljøet er inkluderende og tilpasset de børnegrupper, der er i huset, og at de støtter og inspirerer børnenes kreativitet i deres fantasi og leg. Derudover arbejder vi meget struktureret i forhold til det pædagogiske arbejde med børnegrupperne.

Vi arbejder fokuseret i sprogarbejdet med alle børnene, dette både i vores daglige kommunikation med børnene, også i form af dialogisk læsning, rim og remser, sang osv.

.
.: Virksomhedskonsulent, Solrød Kommune
Solrød KommuneVirksomhedskonsulent

Solrød Kommune

Tænder du på at skabe resultater, er vedholdende og har et stort virksomhedsnetværk så ser vi meget gerne du søger stillingen hos os som virksomhedskonsulent.

Din primære opgave er, at sikre vores borgere vender hurtigst muligt tilbage i job. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med borgeren. Sammen med sagsbehandlerne skal du kunne facilitere udviklingsforløb med borgerne og i det samarbejde skabe en klar jobstrategi for den enkelte.

Din funktion vil ligeledes være, at servicere virksomhederne således, at Solrød Kommune fortsat fremstår som en professionel og foretrukken samarbejdspartner. Der er ligeledes administrative funktioner hvorfor dette skal falde dig naturligt. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år men med mulighed for forlængelse.

.
.: Kørende sælger til Danmark, område Sjælland (m/k), Meusburger Georg GmbH & Co KG
Meusburger Georg GmbH & Co KGKørende sælger til Danmark, område Sjælland (m/k)

Meusburger Georg GmbH & Co KG

Vi forstærker vores team!

Du leder efter nye udfordringer i en succesfuld og hurtigt voksende virksomhed, og har de ønskede kompetencer og kvalifikationer?

Hvilke opgaver får du?

 • Kvalificeret rådgivning samt vedligeholdelse og opbygning af eksisterende og nye kunder
 • Opsøgende salg
 • Føre salgssamtaler og prisforhandlinger
.
.: Trainee til drift, føtex
føtexTrainee til drift

føtex, Greve

I føtex Greve leder vi på nuværende tidspunkt efter en ny management trainee, som interesserer sig for salgsarbejde, men også det driftmæssige bag.

Vores nye management trainee vil have sin daglige gang i en af salgsafdelingerne, men vil blive udlært i driften.

Du vil skulle på skole ca. 8 gange i løbet af din uddannelse på to år. Vi har på nuværende tidspunkt 10 elever ansat, hvoraf 2 er management trainees, så der bliver rig mulighed for at sparre med dine kollegaer, få nye venner og samtidig få indblik i hvad det vil sige, at arbejde i Danmarks største og bedste detailhandel.

.
.: Vi søger erfaren malersvend, TR Service Gruppen ApS
TR Service Gruppen ApSVi søger erfaren malersvend

TR Service Gruppen ApS, Karlslunde

Er du vores nye kollega?

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Malerarbejde både inde og ude.
 • Renovering samt serviceopgaver.
 • Spartel- og slibearbejde.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads med en uformel kultur og hvor der er kort vej fra tanke til handling, hvilket giver rig mulighed for indflydelse.
 • Du bliver en del af et team bestående af kompetente og gode kollegaer med høj faglighed.
 • God løn og firmabil med hjem.
 • Arbejdstid er mandag-torsdag kl. 7.00-15.00 og fredag kl. 7.00-14.00.
 • Timelønsansættelse efter maleroverenskomst og kvalifikationer.
.
.: RÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I KØGE, Telia Danmark
Telia DanmarkRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I KØGE

Telia Danmark

Vores team i vores Telia-butik i Køge består af 4 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtig for os.

Du får grundig oplæring og træning og bliver klædt rigtig godt på til at møde vores kunder. Du vil hurtigt få dine egne indsatsmål, som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som rådgiver.

Du vil samtidig være med til at skabe Danmarks bedste butiksoplevelse, hvor du vil rådgive inden for telefoni, data, digitale løsninger og TV/Bredbånd. Vi vil sammen arbejde på at give både nye og eksisterende kunder rådgivning i verdensklasse. Du vil deltage i spændende salgskampagner og events.

.
.: DELTIDSRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I KØGE, Telia Danmark
Telia DanmarkDELTIDSRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I KØGE

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Køge.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Du får grundig oplæring og træning og bliver klædt rigtig godt på til at møde vores kunder. Du vil hurtigt få dine egne indsatsmål, som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som rådgiver. Får du lyst til at prøve kræfter med en fuldtidsstilling, så er der mange gode karrieremuligheder for dig der har præsteret flot gennem din indsats.

.
.: Scrum Master Certified – online-kursus (start 19. aug. i e-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified – online-kursus (start 19. aug. i e-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til software leverance-projekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet samt sikre, at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |