INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Social- og sundhedshjælperelever til start november 2020, Solrød Kommune

Solrød KommuneSocial- og sundhedshjælperelever til start november 2020

Solrød Kommune

Brænder du for at hjælpe andre mennesker og vil du hjælpe Solrøds borgere med at bevare deres livskvalitet og leve et meningsfuldt liv?

Så har du nu mulighed for at udfordre dig selv og uddanne dig til social- og sundhedshjælper. Du kan glæde dig til et udfordrende elevforløb, hvor vi har fokus på at skabe gode læringsmiljøer. Under hvert praktikforløb får du din egen praktikvejleder, som sammen med dig planlægger hvordan du når dine praktikmål ved ugentlige samtaler og planlagt fordybelsestid. Vi har også en elevcafe i Solrød Kommune, hvor du én gang ugentligt får mulighed for at mødes med andre elever og sammen fordybe jer i faglige emner.

Du tager en uddannelse, der kan bruges både på plejecentre og i hjemmeplejen og vi sørger for dine praktikpladser gennem hele din uddannelse.

.

 ●   Sagsbehandlere til bekæmpelse af sort økonomi, Skattestyrelsen

SkattestyrelsenSagsbehandlere til bekæmpelse af sort økonomi

Skattestyrelsen, Næstved

Vil du være en af vores nye sagsbehandlere inden for kontrol af sort økonomi? Har du indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber, budgetter og privatforbrugsberegninger? Og vil du være med til at sikre, at alle borgere og virksomheder betaler den skat, de skal? Så er her muligheden for at gøre en synlig forskel – da vi søger nye medarbejdere til vores enhed i Næstved.

Skattestyrelsen kontrollerer borgere, der driver uregistrerede virksomheder, og som derfor ikke afregner den korrekte skat til samfundet. Som sagsbehandler bliver du en del af vores team, der arbejder med kontrol af disse uregistrerede virksomheder.

Din hverdag vil bestå af bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Kontrol af sort økonomi, herunder gennemgang af bankudtog, pengestrømsanalyse, privatforbrugsberegninger samt regnskaber mv.
 • Tværgående samarbejde med Skatteforvaltningens øvrige afdelinger.
 • Samarbejde med andre myndigheder.
Skattestyrelsen
.

 ●   Fuldtidsøkonomimedarbejder/bogholder, ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/S

ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/SFuldtidsøkonomimedarbejder/bogholder

ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/S, Herlufmagle

Er du en struktureret økonomimedarbejder, med interesse og gerne erfaring for ejendomsbranchen? Så er det måske dig vi leder efter.

Du kommer til at arbejde med hele virksomhedens økonomi og administration, som indebærer alt fra bogføring til afrapportering. Dine opgaver vil være udfordrende og være præget af selvstændigt arbejde.

Du vil få en bred kontaktflade og løbende dialog med ejer, lejere, kreditinstitutter og øvrige interessenter i ejendomsbranchen. Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver blandt andet udgøre:

 • Tovholder på de juridiske og økonomiske processer i virksomhedens ejendomshandler
 • Total administration af selskabet
 • Udarbejdelse af lejekontrakter
.

 ●   Er du Lille Egede Friskoles kommende børnehaveklasseleder?, Lille Egede Friskole S/I

Lille Egede Friskole S/IEr du Lille Egede Friskoles kommende børnehaveklasseleder?

Lille Egede Friskole S/I, Boeslunde

Lille Egede Friskole søger en dygtig børnehaveklasseleder med tiltrædelse pr. 1. oktober 2020.
Vi søger en uddannet pædagog, som har kompetencerne til at give vores yngste elever den bedste start på skolelivet og som også kan se meningen med at have timer i SFO’en, så gode overgange mellem skole og SFO understøttes bedst muligt.

Lille Egede Friskole er en grundtvigsk orienteret friskole med ca. 190 elever fra 0.-9. klasse, samt med egen børnehave.

Hos os tilbyder vi bl.a.

 • fantastiske fysiske rammer
 • spændende læringsmiljøer
 • 35 hjælpsomme og friske kolleger, der er klar til at samarbejde med dig
.

 ●   Søbæk Have søger nye medarbejdere, Holbæk Kommune

Holbæk KommuneSøbæk Have søger nye medarbejdere

Holbæk Kommune, Jyderup

Har du ambitioner, stærke relationelle og kommunikative evner? Er du velfunderet og ser du styrken i teamsamarbejde, så er en af de nedenstående stillinger måske noget for dig?

Ens for alle stillingerne gælder det at vi fagligt arbejder efter den anerkendende og relationsorienterede tilgang, og vi inddrager forskellige pædagogiske metoder tilpasset den enkelte borger. I vores faglige tilgang møder vi borgeren respektfuldt og yder støtte til størst mulig livsmestring, selvbestemmelse og indflydelse på eget liv. Søbæk Have har en kompetenceudviklingsstrategi, og i 2020/2021 har vi fokus på neuropædagogisk borgersupervision, samt KRAP-uddannelse.

Vi søger:

 • En pædagog med koordinatorfunktion, 37 timer om ugen pr. 1/11 2020.
 • 2 socialfaglige medarbejdere 32 timer om ugen i 6 mdr. vikariat med mulighed for fastansættelse.
 • Timelønnede vikarer til dækning ved ferie og sygdom.
.

 ●   Pædagog til Børnehuset Troldehaven, Vordingborg Kommune

Vordingborg KommunePædagog til Børnehuset Troldehaven

Vordingborg Kommune

Vi søger en pædagog 37 timer fra den 1. september 2020.

Vi kan tilbyde:

 • Et højt kvalificeret pædagogisk miljø i konstant udvikling, der tager sit afsæt i det professionelle arbejde med implementering af de nye styrkede læreplaner, den nye dagtilbudslov og ICDP.
 • Samarbejdspartnere der kan og vil kollegial sparring.

Vi søger en medarbejder der:

 • Er mødestabil og fleksibel. Der både kan åbne og lukke, samt viser sig fleksibel ift. omlægning af timer, som kan og vil arbejde med hele aldersgruppen fra 0-6 år.
 • Der brænder for det pædagogiske arbejde og samværet med børnene.
.

 ●   Konsultationssygeplejerske, Henlon

Vordingborg LægehusKonsultationssygeplejerske

Vordingborg Lægehus

GENOPSLAG

Vi søger en serviceminded, struktureret og energisk sygeplejerske, der er glad for at møde mange mennesker i løbet af en arbejdsdag.

Du skal have lyst til at være visiterende sygeplejerske sammen med vores dygtige sekretær i tidsrummet kl. 8-12. Derudover skal du have interesse inden for kronikeromsorg og akutte patienter, da du om eftermiddagen vil have egne konsultationer med blandt andet denne patientgruppe.

Har du andre interesseområder og kompetencer inden for almen praksis, hører vi gerne om det i jobansøgningen også.

.

 ●   Nordbakkeskolen søger en lærer til et barselsvikariat, Ringsted Kommune

Ringsted KommuneNordbakkeskolen søger en lærer til et barselsvikariat

Ringsted Kommune

Da en af vores dejlige lærere skal på barsel, søger vi fra 1. oktober 2020 eller snarest muligt en barselsvikar i hendes stilling.

Stillingen er på 90 % og indebærer fagkombinationen dansk, engelsk, historie og kristendom i 3. og 4. klasse. Du vil få 19 lektioners undervisning, fortrinsvis i 3. klasse og 3 ressourcelektioner, hvor du er sammen med en anden lærer. Desuden vil der være mulighed for, at du skal med på lejrtur, da vi i år har prioriteret, at alle klasser skal afsted.

Du er uddannet dansklærer og har lyst til at indgå i et tæt teamsamarbejde omkring to klasser. Du skal have en positiv og ressourceorienteret tilgang til arbejdet med børn, og du skal være god til at indgå i udviklende relationer til børnene, deres forældre og dine kolleger.

.

 ●   Sygeplejerske til almen lægepraksis, Lægerne Gry Kambskard og Dorthe Holmenlund I/S

Lægerne Gry Kambskard og Dorthe Holmenlund I/SSygeplejerske til almen lægepraksis

Lægerne Gry Kambskard og Dorthe Holmenlund I/S, Skælskør

Har du lyst til at være vores nye kollega?

Vi tilbyder ansættelse i veldrevet delepraksis med 2400 patienter. Klinikken drives af to kvindelige læger. Vi har to sygeplejersker på deltid samt en uddannelseslæge.

Du skal være indstillet på sekretariatsarbejde med blandt andet patientvisitation og derudover varierende patientkonsultationer, alt afhængig af dine faglige kvalifikationer.

Forventet arbejdstid er ca. 22-28 timer ugentligt med mulighed for senere øgning efter faglig udvikling. Det er fleksibelt, hvordan arbejdstimerne kan planlægges.

Lægerne Gry Kambskard og Dorthe Holmenlund I/S
.

 ●   FREELANCE VIRKSOMHEDSKONSULENTER, AS3 A/S

AS3 EmploymentFREELANCE VIRKSOMHEDSKONSULENTER

AS3 Employment, Holbæk

Som samarbejdspartner til jobcentre og pensionsområdet hjælper vi vores kandidater tættere på arbejdsmarkedet. AS3 Employment søger lige nu resultatorienterede, proaktive og ambitiøse freelance virksomhedskonsulenter til vores center i Holbæk.

Du kommer til at arbejde med målgruppen forsikrede ledige og ledighedsydelsesmodtagere. Målet er, at vores kandidater kommer i job. Gennem individuelle samtaler, opsøgende virksomhedskontakt og undervisning spiller du en væsentlig rolle i kandidaternes vej tilbage på arbejdsmarkedet.

.

 ●   Marketingmedarbejder – ekspert i markedsføring på Facebook og Instagram, GN Triova ApS

LovelyMineMarketingmedarbejder – ekspert i markedsføring på Facebook og Instagram

LovelyMine, Tybjerg

Er du en kreativ sjæl, der brænder for at skabe et godt online marketing content, SoMe 'awareness', og har du gode skriftlige kommunikative evner? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som marketingmedarbejder.

Vi er en gruppe online virksomheder, som tilsammen søger en marketingperson. Virksomhederne er alt fra kvalitetsvine, til ridetøj, børnetøj, legetøj, beauty -produkter, kaffe m.m. Fælles for virksomhederne er, at vi er en familiedrevet enhed, og derfor deler arbejdsplads.

Primære arbejdsområder:

 • SoMe-ansvarlig, herunder Facebook og Instagram generisk indhold
 • Facebook- og Instagram-markedsføring (betalte annoncer)
 • Photoshop (redigering af billeder med budskaber der fanger på Facebook og Instagram til annoncering)
.

 ●   To byggerådgivere til Sjælland, Hybel Sjælland A/S

Hybel Sjælland A/STo byggerådgivere til Sjælland

Hybel Sjælland A/S, Roskilde

Vil du være med til at omsætte boligdrømme til virkelighed i en virksomhed, der oplever stor efterspørgsel? Hybel søger to engagerede, udadvendte og erfarne byggerådgivere til vores kontor i Roskilde.

Din hverdag er fyldt med kundemøder, hvor du lytter og sparrer med vores kunder omkring indretning, arkitektur, materialer, byggebudget m.m. Du sørger for at få kontrakterne hjem og er herefter med i hele processen frem til aflevering af det færdige hus.

Jobbet består kort og godt i at sælge husene; og herefter sørge for, at de bliver bygget i samarbejde med vores specialister.

.

 ●   Engageret sundhedsplejerske, Køge Kommune

Køge KommuneEngageret sundhedsplejerske

Køge Kommune

Lægger du vægt på høj faglighed og kvalitet i dit arbejde? Kan du balancere mellem at arbejde selvstændigt og indgå i et team? Så er du måske den kollega, vi søger

Vi tilbyder dig et spændende job med engagerede og fagligt kompetente kolleger i et inspirerende arbejdsmiljø med mange udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt.

Vi tilbyder:

 • Struktureret introduktion
 • Engagerede kollegaer med høj faglighed
 • Base i et af vores 3 faste teams
 • Supervision ved eksterne supervisorer
.

 ●   Psykolog samt psykolog/socialrådgiver med psykoterapeutisk efteruddannelse til kræftrådgivningen i Næstved, Kræftens Bekæmpelse

Kræftens BekæmpelsePsykolog samt psykolog/socialrådgiver med psykoterapeutisk efteruddannelse til kræftrådgivningen i Næstved

Kræftens Bekæmpelse

Kræftrådgivningen i Næstved søger en psykolog 30 timer om ugen og en psykolog eller socialrådgiver med psykoterapeutisk efteruddannelse 20 timer om ugen. Vores ene gode kollega er gået på pension og den anden har fået nye arbejdsudfordringer, derfor søger vi to nye kollegaer.

Kræftrådgivningen i Næstved tilbyder åben rådgivning alle hverdage uden tidsbestilling. Kræftpatienter og pårørende kan gøre brug af en lang række tilbud i rådgivningen, herunder individuelle samtaler, familiesamtaler, samtalegrupper, aktiviteter og samvær.

Som psykolog/socialrådgiver skal du primært varetage følgende opgaver:

 • Psykosocial rådgivning af kræftramte, pårørende og efterladte
 • Grupper, kursusforløb og undervisning
 • Koordinering og sparring i forhold til frivillige
.

 ●   Pædagogisk medarbejder til opholdssted, Den Selvejende Institution Ungdomskollegiet "Rosenvænget"

Den Selvejende Institution Ungdomskollegiet "Rosenvænget"Pædagogisk medarbejder til opholdssted

Den Selvejende Institution Ungdomskollegiet "Rosenvænget", Holbæk

Rosenvænget er et opholdssted for unge der ikke kan bo hos forældre eller alene. De er i aldersgruppen 16-25 år. De unge er meget forskellige, men alle er under uddannelse eller i arbejde.

Du skal have lyst til at være en del af et lille sted, og du skal kunne arbejde selvstændigt og kunne være medansvarlig for den daglige drift, både pædagogisk og praktisk. Vi søger en person, som kan tage den personlige samtale med den unge og samtid helt lavpraktisk, at have evnen til skabe en hyggelig stemning.

Du skal have lyst til at sætte dit personlige præg på Rosenvænget igennem dit engagement og lyst til at skabe nogle hyggelige rammer for de unge. Du vil typisk have 3 tre eftermiddage/aftener om ugen.

.

 ●   Field Service Engineer, SearchKompagniet

SearchKompagnietField Service Engineer

SearchKompagniet søger for OLYMPUS Danmark

– Technical Service, Support, Installation and training – complex imaging systems

Your tasks and responsibility as a Field Service Engineer will among other consist of:

 • Technical support within SSD (Scientific Solution Division) in Denmark and the Nordics primarily
 • Focus on research facilities at universities, university hospitals and pharmaceutical companies
 • Focus on complex imaging systems (confocal laser scanning microscopes, multiphoton microscopes, super-resolution technology and slide scanner microscopes)

Olympus offers an independent job with influence on your daily work and lots of responsibility. You will receive extensive education and training at the European Headquarter in Hamburg as well as at the office in Ballerup. Also, you will be among engaged colleagues and you will be part of an organization, known for quality, innovation, and strong team-spirit.

.

 ●   FVU-læselærer, Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & Handelsgymnasium

Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & HandelsgymnasiumFVU-læselærer

Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & Handelsgymnasium

Køge Handelsskole, en del af Campus Køge, søger en kompetent FVU-læselærer til at forestå vores FVU- undervisning.

Vi har mange indskrevne kursister, og mærker en stor søgning fra vores målgruppe til FVU-tilbuddet, derfor ønsker vi at udvide vores lærerstab med en ny og dygtig FVU-læselærer.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende, kreativt job med gode personlige udviklingsmuligheder
 • Et fag i udvikling, nye muligheder for at undervise i FVU engelsk og it
 • Et område med vækst-dagsorden. Vi ønsker at udvikle vores aktivitet på virksomhedsområdet
.

 ●   Detaljeorienterede og kvalitetsbevidste sagsbehandlere til Vurderingsstyrelsen i Roskilde, Vurderingsstyrelsen

VurderingsstyrelsenDetaljeorienterede og kvalitetsbevidste sagsbehandlere til Vurderingsstyrelsen i Roskilde

Vurderingsstyrelsen

Vil du være med til at gøre en forskel og bidrage til udviklingen af Vurderingsstyrelsen, og trives du med et arbejdsliv i bevægelse? Har du lyst til at arbejde med værdiansættelse af grunde og bygninger, og motiveres du af spændende og udfordrende sagsbehandling? Så er det netop dig, vi søger til det fortsatte arbejde med ejendomsvurderinger.

Vi har brug for dig, som kan arbejde selvstændigt, har sans for kvalitet og har et godt flow i afviklingen af sager. Arbejdsopgavernes fokus bliver på konkret sagsbehandling inden for bl.a. vurderinger, genoptagelsessager og klagesager.

Vores ambition om altid at lave korrekte ejendomsvurderinger står på tre ben – de skal være lovlige, forståelige og ensartede. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores sagsbehandling er gennemskuelig for borgere og virksomheder.

Vurderingsstyrelsen
.

 ●   Accountants, 2 personer, Freltec

O’Sullivan ConsultingAccountants, 2 personer

O’Sullivan Consulting søger for Frese A/S i Slagelse

Regnskabsmedarbejdere til international produktionsvirksomhed i Slagelse

Til vores regnskabsafdeling søger vi 1 regnskabsmedarbejder/bogholder samt 1 regnskabsmedarbejder/controller begge med brede kompetencer, kvalitetssans, gåpåmod og godt humør. I kommer til at være en meget vigtig del af et team af 6 kompetente og imødekommende kollegaer i Slagelse - vi glæder os til at tage imod jer!

Afdelingen står for regnskab, bogholderi og controlling i Freses 5 danske selskaber og vi fordeler opgaverne så vi kan hjælpe hinanden. I vil bl.a. – alt efter stillingen - komme til at arbejde med:

 • Kreditorer, debitorer og moms
 • Anlægskartotek
 • Projektregnskaber
 • Månedlige afstemninger og månedsafslutning
.

 ●   Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til Havecenteret, BAUHAUS

BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til Havecenteret

BAUHAUS, Holbæk

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidigt med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden?

Som Afdelingschef bliver din primære opgave at skabe et team at højtkvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der kan give branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Derfor er det vigtigt at du har en solid ledererfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Dine opgaver som Afdelingschef vil bl.a. bestå af at:

 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen til at hjælpe vores kunder
 • Sikre den løbende konceptopfølgning og høje butiksstandard i afdelingen
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |