GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Formand til Arkil Anlæg i København, Arkil A/S
Arkil A/S
Formand til Arkil Anlæg i København

Arkil A/S, Greve

Kunne du tænke dig at stå for den daglige ledelse og koordinering af medarbejdere, og har du erfaring fra bygge- og anlægsbranchen?

Afdelingen, som du bliver tilknyttet, arbejder primært med projekter i Storkøbenhavn. Projekterne spænder vidt, lige fra klimatilpasning, byggegruber, bassinledninger, tunnelering og byrumsudvikling til traditionel anlægning af veje, kloakker og forsyningsledninger.

Du vil blive tilknyttet vores kontor i Greve, men vil primært befinde dig ude på projekterne primært i Storkøbenhavn. I samarbejde med projektledelsen får du ansvaret for den daglige ledelse af vores medarbejdere og byggepladser, herunder bl.a. planlægning af de daglige arbejdsopgaver samt sikkerheds- og kvalitetsarbejde.


Indrykket 29. juni
.
.: Vi søger en dygtig låsesmed til vores afdeling i Slagelse, Certego A/S
Certego A/SVi søger en dygtig låsesmed til vores afdeling i Slagelse

Certego A/S

I CERTEGO har vi travlt, og vi søger en dygtig låsesmed med erfaring inden for låsearbejde dørautomatik, adgangskontrolsystemer til vores afdeling i Slagelse med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder:

 • Ansættelse i en spændende virksomhed i rivende udvikling.
 • At du kommer til at arbejde med bl.a. mekaniske og elektroniske låseprodukter, ARX, Aptus, SMARTair, Aperio, Salto, Ruko Cliq Remote m.m.
 • Et afvekslende job i en professionelt drevet virksomhed.

Indrykket 29. juni
.
.: Engagerede økonomikonsulenter søges til Økonomi, Kalundborg Kommune
Kalundborg Kommune
Engagerede økonomikonsulenter søges til Økonomi

Kalundborg Kommune

Har du lyst og kompetencer til at blive en del af et professionelt og engageret team af økonomikonsulenter med direkte reference til direktionen, stor kontaktflade til andre dele af organisationen og med fokus på understøtning af organisationens økonomistyring, så er du måske vores nye kollega i Økonomistaben.

En af vores kollegaer går på pension, og en anden har valgt at søge andre udfordringer, så vi har to ledige fuldtidsstillinger, som vi ønsker besat snarest muligt.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Støtte og controlling i forhold til økonomistyring samt generel service på økonomiområdet i forhold til en række enheders ledere, medarbejdere og direktører (p.t. den ene stilling primært på skole- og dagtilbudsområdet og den anden på det tekniske område og anlægsområdet)
 • Du får ansvaret for budgetlægning og regnskab og den månedlige budgetopfølgning på baggrund af de budgetansvarlige lederes dispositionsregnskaber

Indrykket 29. juni
.
.: Afdelingschef, Stark Group A/S
SILVAN Kæden
Afdelingschef

SILVAN Kæden, Nykøbing Sjælland

Er du både en erfaren leder og en dygtig sælger, der kan motivere dine medarbejdere til at yde super kundeservice? Har du lysten og drivet til på sigt at blive varehuschef i SILVAN?

Som afdelingschef i SILVAN får du alle muligheder for at være med til at sætte dagsordnen. Du får det overordnede og daglige ansvar for din egen afdeling. Du vil derfor komme til at varetage mange forskellige opgaver hver dag, herunder aktivt opsøgende salg, bemandingsplanlægning, varebestilling og -opfyldning samt optimering af din afdeling, så den altid fremstår indbydende og inspirerende.

Du er desuden budgetansvarlig for afdelingens resultater. Gennem salgscoaching og delegering motiverer og inspirerer du til, at dine medarbejdere har fokus på salg og excellent kundeservice.

SILVAN Kæden

Indrykket 29. juni
.
.: Servicemedarbejder/ungarbejdere til Sunset Boulevard, Sunset Boulevard
Sunset BoulevardServicemedarbejder/ungarbejdere til Sunset Boulevard

Sunset Boulevard, Ringsted

Står du og mangler et spændende job?

Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil, og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring, gøre rent samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.


Indrykket 29. juni
.
.: Er du Dansk Servicerådgivnings nye udbudskonsulent?, Dansk Servicerådgivning
Dansk ServicerådgivningEr du Dansk Servicerådgivnings nye udbudskonsulent?

Dansk Servicerådgivning

For at styrke vores organisation inden for udbud af varer og tjenesteydelser søger vi en kompetent udbudskonsulent til tiltrædelse den 1. oktober 2017 eller snarest muligt efter nærmere aftale.

Dansk Servicerådgivning bistår en række offentlige myndigheder (kommuner, sygehuse, statsinstitutioner og selvejende institutioner) og private virksomheder i hele landet i forbindelse med udbud, analyser og kvalitetssikring. Du vil i Dansk Servicerådgivning blive en del af vores udbudsteam, som gennemfører udbud for vore kunder i hele landet.

Dit arbejde vil bestå i

 • selvstændig projektledelse i forbindelse med gennemførelse af udbudsprocesser i henhold til Udbudsloven
 • ansvar for kundens indkøb fra endelig behovsafdækning til underskrift af kontrakt (projekter af typisk 6-8 måneders varighed)
 • projektoverblik og -styring, herunder inddragelse af kollegaer

Indrykket 29. juni
.
.: Kok, Egfond
EgfondKok

Egfond, Sorø

Du skal have lyst til at være med til at kreere et godt miljø i vores køkken og kantine og være i stand til at samarbejde med kolleger og konsulenter på tværs af fagområder. Det er Egholts ambition at være blandt landets bedste miljøterapeutiske behandlingsmiljøer for børn/unge og unge voksne med psykiske lidelser, hvorfor vi lægger vægt på kvalitet og professionalisme.

Egholts kantine bruges i hverdagene både af beboere og medarbejdere og der serveres morgenmad i formiddagspauserne samt varm mad i frokostpausen. Endvidere bruges kantinen til diverse arrangementer.

Du vil stå for den daglige drift af køkkenet og kantinen, herunder den daglige madlavning, indkøb af madvarer og køkkeninventar, bearbejdning af egne produkter, egen kontrol og rengøring. Derudover sørger du for forplejningen til interne møder.


Indrykket 29. juni
.
.: Salgskonsulent til Sjælland, Häfele Danmark A/S
Häfele Danmark A/SSalgskonsulent til Sjælland

Häfele Danmark A/S

Vi søger en dynamisk og selvkørende sælger der med udgangspunkt i hjemmeadressen selvstændigt kan servicere vores mange dygtige, driftige og idérige kunder på Sjælland og de østlige øer. Distriktet omfatter både mindre og større inventar-, køkken- og møbelsnedkerier, kontor- og indretningsfirmaer som alle anvender vores brede udvalg af produkter.

Du vil som ekstern salgskonsulent blive understøttet af dygtige og erfarne kolleger fra salgskontoret i Skive hvor omgangstonen er uformel og det faglige niveau er højt.

Kvalifikationer

 • Indgående kendskab til håndværk/beslag
 • Stor teknisk forståelse
 • Erfaring med komplekse opgaver i beslagverdenen

Indrykket 29. juni
.
.: Reklamation- og garantibehandler søges, Andersen & Martini A/S
Andersen & Martini A/S
Reklamation- og garantibehandler søges

Andersen & Martini A/S, Greve

Til vores Eftermarkedsafdeling søger vi lige nu dig, som er ordensmenneske og elsker at arbejde inden for faste rammer og procedurer. Så kan du genkende dig selv i nedenstående og trives med en hverdag, hvor orden, procedurer, rapportering og kvalitetskontrol er nøgleordene. Så er det netop dig vi søger!

Din nye arbejdsplads er i Greve på vores hovedkontor, hvor du bliver en fast del af vores Serviceafdeling bestående af 15 kollegaer, hvor humøret er højt og humor er en fast del af hverdagen.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Håndtering samt rapportering af KIA-reklamationer til importøren
 • Håndtering samt indtastning af indsendte arbejdsordrer i forbindelse med reklamationer
 • Håndtering af opfølgning på reklamationssager både internt og eksternt

Indrykket 29. juni
.
.: Account Manager - kombination af newbizz og mersalg til eksisterende kunder – Storkøbenhavn, Kleven & Partners Rekruttering ApS
Kleven & Partners Rekruttering ApSAccount Manager - kombination af newbizz og mersalg til eksisterende kunder – Storkøbenhavn

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Techem Danmark A/S

 • Har du lyst og evne til både at sælge til nye og eksisterende kunder?
 • Har du interesse for at sætte dig ind i tekniske løsninger?

Techem A/S sælger og installerer tekniske løsninger til individuel forbrugsmåling af el, vand og varme til udlejere og administratorer i ejendomsbranchen. Ud fra ejendommens udgifter og individuelle fordelingsmålere, fremstiller Techem fordelingsregnskaberne samt de tilhørende forbrugsopgørelser. De varetager samtidig alle relevante lejerhenvendelser.

Du bliver ansvarlig for at skabe vækst hos såvel nye som eksisterende kunder i dit område, med en fordeling på 60 % nye kunder og 40 % salg til eksisterende kunder. De enkelte kunder/emner tilknyttes den aktuelle sælger, der naturligt er ansvarlig for salg og vedligeholdelse af relationer hos disse.


Indrykket 29. juni
.
.: Projektsalg – Vægsystemer, People Company
People CompanyProjektsalg – Vægsystemer

People Company, søger for Triplan International A/S

Opsøgende salg til bygherrer, arkitekter, entreprenører, bygmestre

Med udgangspunkt fra dit hjemmekontor i området, skal du opsøge byggeprojekter, hvor der indgår glasvægssystemer, ligesom der fra Triplans tilbudsafdeling udarbejdes mange tilbud, som skal følges op på og bearbejdes.

Med reference til salgschefen får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Opsøgende og gennemførende projektsalg af glasvægssystemer dit område. Du skal arbejde målrettet med at skabe new-bizz ved at være opsøgende i forhold til nye projekter i form af bearbejdning af såvel nye som eksisterende relationer i dit eget netværk med henblik på et senere salg
 • Du booker selv og afholder dine kundemøder. Du skal løbende ajourføre dit opsøgende salgsarbejde i CRM-systemet, som er et vigtigt værktøj for alle i salgsafdelingen

Indrykket 29. juni
.
.: Projektleder, Moestrup Alufacader ApS
Moestrup Alufacader ApSProjektleder

Moestrup Alufacader ApS, Tune

Moestrup Alufacader Aps er i vækst. Vi søger derfor en erfaren projektleder til vores alu-opgaver. Vores kontor ligger i Tune, og de fleste opgaver løses på Sjælland.

Vores nye projektleder skal have erfaring inden for projekt-/entrepriseledelse, og være i stand til og gennemføre projekter fra første streg til afleveringsforretningen sammen med kunden. Han/hun skal samtidig være vant til at projektgranske/forhandle med underleverandører, entreprenører, arkitekter og bygherre m.m.

Vores nye projektleder bliver en del af et stærkt hold og får mange varierende opgaver inden for projektledelse, budgetansvar, tilbudsgivning, byggepladsstyring, kvalitetsstyring og egenproduktion samt kontakt til et bredt udvalg af byggeriets forskellige parter.


Indrykket 29. juni
.
.: Senior Business Development Manager - Large Enterprise B2B, Targus Europe Ltd
Targus Europe Ltd
Senior Business Development Manager - Large Enterprise B2B

Targus Europe Ltd

Targus is recognised as the market leading global provider of mobile computing and workspace solutions. They continue to set the standards of excellence for protection, craftsmanship, and functionality of carrying cases, accessories and docking and workspace solutions for businesses. As a truly global enterprise, Targus has offices in more than 30 geographies and sales in more than 150 countries.

Quite simply, we’re looking for a dynamic, experienced B2B corporate and Channel Business Developer who has the drive, energy and ambition to really make things happen. We need someone who understands the importance of forging strong relationships with channel partners (particularly the Enterprise Sales Teams) in order to leverage brand profile and demand creation whilst also winning direct end user corporate business.

Targus Europe Ltd

Indrykket 29. juni
.
.: Finansøkonomer til praktik i januar 2018, Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i januar 2018

Spar Nord Bank A/S

Tidligere i foråret søgte vi praktikanter, og vi mangler stadig til nogle bankområder.

Vi tilbyder et unikt praktikforløb med mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som rådgiver. I løbet af praktikken får du mulighed for på skift, at følge Spar Nords lokale fagspecialister, så du får kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, bolig, pension, forsikring, investering og erhverv. Vi har en konkret praktikplan klar fra dag ét, og du får tilknyttet en mentor i hele perioden, som giver dig feedback og lytter til dine ønsker, så I sammen får planlagt det optimale praktikforløb for dig.

Vi støtter dig gennem hele dit praktikforløb, og sørger for at du er ’klædt på’ til din efterfølgende eksamen og fremtidige traineestilling.


Indrykket 28. juni
.
.: Boreformand, Geo- og Miljøboringer ApS
Geo- og Miljøboringer ApS
Boreformand

Geo- og Miljøboringer ApS, Hvalsø

Stabil boreformand søges til borevirksomhed på Midtsjælland.

Vi tilbyder en god løn samt ordnede arbejdsforhold.

Der er mulighed for 4-dages arbejdsuge, hvis du kommer langvejs fra.

B-certifikat og stort kørekort er et krav.


Indrykket 28. juni
.
.: Vil du være hjemmesygeplejerske i Odsherred?, Odsherred Kommune
Odsherred KommuneVil du være hjemmesygeplejerske i Odsherred?

Odsherred Kommune, Højby

Vi har mulighed for at tilbyde en spændende stilling i hjemmesygeplejen, da en af vores sygeplejersker har søgt nye udfordringer. Stillingen er med fortrinsvis dagvagter, der vil være få aften- og nattevagter, og vi arbejder hver fjerde weekend. Arbejdstiden er 30-37 timer ugentligt, det aftaler vi individuelt.

Sygeplejegruppen er entusiastisk og energisk med et højt fagligt niveau, og det vedligeholder vi med kontinuerlig faglig udvikling og kollegial sparring. Vi mærker en tydelig opgaveglidning fra region til kommunen, som medfører flere komplekse sygeplejeopgaver hos os. Vi sikrer løbende, at vi har de rette kompetencer til at varetage opgaverne ved hjælp af interne og eksterne undervisere.

Der er en stor samarbejdsflade med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, hvor sygeplejerskerne er en naturlig tovholder i borgerens sygdomsforløb.


Indrykket 28. juni
.
.: Skarpe analytikere til større og komplicerede efterforskninger, Rigspolitiet
Københavns PolitiSkarpe analytikere til større og komplicerede efterforskninger

Københavns Politi, Karlslunde

Vi har brug for flere dygtige analytikere, som synes, at efterforskning er et interessant arbejdsområde, som kan lide se, at arbejdet bærer umiddelbar frugt, og som vil være med til at udvikle politiet i en endnu mere analyse- og vidensbaseret retning.

Din vigtigste opgave er at afdække trends og kriminalitetsmønstre på baggrund af målrettet og systematisk indsamling og analyse af informationer fra flere forskellige informationskilder for herefter at skabe en sammenhæng og gøre dem direkte anvendelige i efterforskningen.

Derudover løser du opgaven med at monitere strategisk udpegede kriminalitetsområder og i tæt samarbejde med efterforskerne, politikredsene og ledelsesteamet sørger du for, at politiet kontinuerligt har et overblik over kriminalitetsudvikling og de kriminelle aktører.


Indrykket 28. juni
.
.: Medarbejder med truckkort til opstart hurtigst muligt, Hartmanns A/S
Hartmanns A/SMedarbejder med truckkort til opstart hurtigst muligt

Hartmanns A/S søger for Doka Danmark i Gadstrup

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og med mulighed for fastansættelse.

Doka Danmark udlejer stilladsforme til byggebranchen. Når disse kommer tilbage fra udlejning, skal de optælles, rengøres og lægges på plads. Eventuelle skader skal registreres på optællingslisterne.

Du vil primært arbejde på lageret, som ikke er opvarmet, du skal derfor være indstillet på, at det kan blive koldt og bør klæde dig varmt på.


Indrykket 28. juni
.
.: Dataanalytiker til Særlig Efterforskning, Rigspolitiet
Københavns PolitiDataanalytiker til Særlig Efterforskning

Københavns Politi, Karlslunde

Du tjekker nyhederne på din mobil torsdag morgen – politiet har anholdt flere personer med forbindelse til organiseret kriminalitet. Dagene op til har du lavet en målrettet analyse på baggrund af massive mængder data fra flere kilder, og dine findings og anbefalinger har været med til at sikre, at politiet kunne identificere og anholde fokuspersoner i et organiseret kriminelt netværk.

Du leverer eksempelvis analyser til brug for både konkrete straffesager og efterretningsarbejde. Det kan være analyser af kommunikationstrafik eller andre datakilder. Du integrerer metadata i efterforskningsarbejdet og sikrer, at dit analytiske arbejde har brede anvendelsesmuligheder. Dine analyser kan f.eks. bruges som input til adfærdsanalyser ved at besvare spørgsmål som:

 • Hvem pågældende er i kontakt med
 • Hvor pågældende bevæger sig
 • Mønstre på tværs af gerningssteder mv.

Indrykket 28. juni
.
.: Host Capacity Manager, Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/SHost Capacity Manager

Hansen Toft A/S søger for JN Data A/S i Silkeborg eller Roskilde

Sammen med dine fem kollegaer i kapacitetsteamet får du ansvaret for styring af kapacitet internt i JN Data og hos deres kunder, som er Jyske Bank, Nykredit, Silkeborg Data samt it-udviklingshusene BEC, SDC og Bankdata, der tilsammen har over 200 banker og pengeinstitutter som kunder. Teamet dækker alle it-kapacitetsområder – hvor mainframe, AIX, Windows/intel og Storage er de primære.

Dit hovedansvar er løbende afdækning af dine kunders kapacitetsbehov og at sikre, at JN Data leverer optimale host-løsninger ud fra forretningsbehov, tekniske muligheder og økonomi.

Dette gør du bl.a. ved at:

 • Analysere og fastlægge kundernes kapacitetsbehov
 • Identificere, beskrive, visualisere og præsentere kundens kapacitetsanvendelse
 • Styre og deltage i workshops med mindre kundegrupper omkring minimering af kapacitetsforbrug

Indrykket 28. juni
.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |