GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Compliance Officer, JN Data A/S
JN Data A/S
Compliance Officer

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Som Compliance Officer er du omdrejningspunkt for forvaltning af vores compliance. Vi tager udgangspunkt i de krav, der stilles til finansielle virksomheder og har en proaktiv forvaltning af dette. Hvis du har erfaring inden for området, er god til at samarbejde bredt og arbejder struktureret, er dette jobbet for dig.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur.

Som Compliance Officer skal du:

 • Løbende sikre dokumentation for at vi overholder gængs praksis i vores forvaltning
 • Koordinere auditeringer
 • Være ansvarlig for, at der træffes de rigtige beslutninger i vores IT-drift
JN Data A/S

Indrykket 21. august
.
.: Leder til serviceafdelingen, IMC Business Consulting A/S
IMC Business Consulting A/S
Leder til serviceafdelingen

IMC Business Consulting A/S søger for C5 VVS-Teknik A/S i Roskilde og Rødovre

Brænder du for at have et stort ansvar og arbejde med udvikling, salg samt ledelse? Har du en baggrund indenfor VVS-området, og ønsker du at blive en del af en virksomhed med et godt socialt sammenhold og fagligt spændende projekter?

Kan du skabe resultater som leder for en serviceafdeling, hvor hverdagen balanceres mellem forretningsudvikling, kundekontakt, faglig sparring med medarbejderne og resultatskabende tiltag, så er denne stilling noget for dig.

Som servicechef vil du have det forkromede overblik og ansvar for serviceafdelingen, hvor du både står for kontakten til kunderne, fordeling af ressourcer og ledelse af de 5 medarbejdere i afdelingen samt faglig sparring med disse. Du vil have et skrivebord både i virksomhedens afdeling i Roskilde samt i virksomhedens nyoprettede filial i Rødovre og dermed have en bred berøring internt i organisationen.

IMC Business Consulting A/S

Indrykket 21. august
.
.: Mangler du et job, og kan du starte med det samme?, SalesPartners TM A/S
SalesPartners TM A/S
Mangler du et job, og kan du starte med det samme?

SalesPartners TM A/S, Odense, Vanløse, Roskilde og Aalborg

Som telefonsælger hos SalesPartners TM bliver du en del af en social arbejdsplads, hvor du som fuldtidsansat f.eks. kan sælge lønforsikringer, tv-abonnementer, mobilabonnementer eller hjælpe en velgørenhedsorganisation med at skaffe støttemidler. Lyder det interessant?

Så har SalesPartners Telemarketing jobbet til dig:

 • Du får minimum 110 kr/timen (+ feriepenge)
 • Du får en høj salgsbonus udover timelønnen (mange af vore medarbejdere tjener over 250 kr/timen)
 • Du får gode og ordnede forhold
 • Du bliver en del af en social virksomhed med masser af fester

Indrykket 21. august
.
.: Erfaren styringstekniker til projektafdeling, Coromatic A/S
Coromatic A/S
Erfaren styringstekniker til projektafdeling

Coromatic A/S, Roskilde

En af Coromatics dygtige styringsteknikere, starter nu uddannelse som stærkstrømsingeniør. Trods at han fortsætter i et ”studiejob”, har vi så travlt, at vi søger hans afløser, til afdelingen i Roskilde.

Sammen med resten af teamet, arbejder du aktivt for at sikre stabile forhold på kundernes kritiske installationer. Det giver dig mange afvekslende opgaver fordelt rundt i hele landet – og enkelte gange i udlandet, som du formår at danne dig et overblik over, og roligt navigerer igennem.

Du kommer ind i en hurtig, omskiftelig hverdag, hvor du grundet din store selvstændighed og erfaring, vil få et stort ansvar i udførelsen af dine opgaver. Disse opgaver spænder bredt – lige fra opbygning og idriftsættelse af generatorstyringer – til at være fagspecialisten, når både kunden eller dine kolleger i salg, spørger ind til forskellige muligheder, prissætninger mv.


Indrykket 18. august
.
.: Selvstændig Projektmontør til projektafdeling, Coromatic A/S
Coromatic A/S
Selvstændig Projektmontør til projektafdeling

Coromatic A/S, Roskilde

Til forskelligt projektarbejde, primært på UPS – søger Coromatic i Roskilde nu en stærk projektmontør til commisioning.

Sammen med resten af teamet, arbejder du aktivt for at sikre stabile forhold på kundernes kritiske installationer. Det giver dig mange afvekslende opgaver fordelt rundt i hele landet – og enkelte gange i udlandet, som du formår at danne dig et overblik over, og roligt navigerer igennem.

Du kommer ind i en hurtig omskiftelig hverdag, hvor du grundet din store selvstændighed og erfaring, vil få et stort ansvar i udførelsen af dine opgaver. Arbejdet er i hele landet, og du skal derfor være god til at disponere og planlægge dit arbejde.


Indrykket 18. august
.
.: Regnskabskonsulenter, Addea Accounting ApS
Addea Accounting ApSRegnskabskonsulenter

Addea Accounting ApS, Roskilde eller København

Vi søger erfarne regnskabskonsulenter, der kan holde hovedet koldt og bevare overblikket, i et spændende job hos Addea – er det dig?

Dine primære opgaver

 • Daglig bogføring for kunderne
 • Erfaring med kreditor- og debitorbogholderi
 • Løn via forskellige lønsystemer.

Hos os får du en dynamisk hverdag på en professionel og spændende arbejdsplads. Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed, hvor du får muligheder for personlig og faglig sparring og videreudvikling. Vi tror på, at det er muligt at kombinere et godt arbejds- og familieliv, hvis man har de rigtige vilkår og den fornødne fleksibilitet.


Indrykket 18. august
.
.: Driftstræner til kunder i Kalundborg Kommune, ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/SDriftstræner til kunder i Kalundborg Kommune

ISS Facility Services A/S

Er du inspirerende og god til at lære fra dig? Har du sans for kvalitet? Motiveres du af en varierende arbejdsdag, i et mangfoldigt team? Så er du måske den driftstræner vores kunder i Kalundborg Kommune søger.

Som driftstræner i Kalundborg får du til opgave at hjælpe dine kollegaer med at sætte kvalitet i fokus. Du skal gennem on-side træning motivere og inspirere dem til at nå deres arbejdsopgaver og sikre dig, at dine medarbejdere har de rette kompetencer til at udføre deres arbejdsopgaver med fokus på høj kvalitet. Service with a Human Touch er kernestenen i vores virksomhed.

Vi bliver kun verdens bedste serviceorganisation, når vi hver dag leverer ekstraordinære serviceoplevelser, der overgår vores kunders forventninger. Det er vores medarbejderes indsats, der gør hele forskellen, derfor er det vigtigt at du gennem træning af medarbejderne sætter Service with a Human Touch i fokus.


Indrykket 18. august
.
.: Ordrebehandling og kundeservice, Centrum Personale A/S
Centrum Personale A/S
Ordrebehandling og kundeservice

Centrum Personale A/S søger for kunde, Karlslunde

… i en landsdækkende virksomhed i Karlslunde

Bliver kunderne i godt humør efter en samtale med dig? Har du en håndfuld års erfaring med kundeservice og ordrebehandling – og nu vil du gerne videreudvikle dig i en produktions- og handelsvirksomhed?

Vi søger en medarbejder til opgaver inden for ordrebehandling, kundeservice, koordinering og administration hos vores kunde – en landsdækkende virksomhed med en række af Danmarks førende virksomheder som kunder. Der er tale om en fast stilling på fuldtid med ansættelsesstart snarest muligt.

Et mindre team byder dig velkommen og giver dig mulighed for sparring og vidensdeling. Her bliver din indsats synlig og værdsat. Du får frihed til selv at tilrettelægge din arbejdsdag og dine opgaver. Du bliver en del af et professionelt team, der har det sjovt sammen.


Indrykket 18. august
.
.: Erhvervsrådgiver til Slagelse, Sydbank
Sydbank
Erhvervsrådgiver til Slagelse

Sydbank

Du får ansvar for din egen kundeportefølje med mellemstore erhvervskunder, som du også er ansvarlig for at udbygge og udvikle. Det er derfor vigtigt, at du har stort mod på det opsøgende arbejde. Din rådgivning er kendetegnet ved at være kompetent og proaktiv.

Du får energi af at skabe behovsorienterede løsninger til kunderne sammen med dit team, og du trives som holdspiller. Du ser det som en spændende udfordring at arbejde med strategisk rådgivning overfor kunderne, hvor du her vil være en vigtig sparringspartner overfor kunden. Du har lyst til at gå forrest, og du får stor frihed til at udvikle dine bestående og ikke mindst nye kunder.

Sydbank

Indrykket 18. august
.
.: Teknisk supervisor, Banedanmark
BanedanmarkTeknisk supervisor

Banedanmark, Roskilde

Vil du være med til at løse nogle af vores spændende projekter inden for udvikling og drift af jernbanemateriel? Så er du måske vores nye tekniske supervisor.

Du bliver en del af Materielstyring og Maskinteknik, der er en afdeling på Banedanmarks maskinstation i Roskilde. Dvs. at du kommer til at arbejde på kontoret i Roskilde, hvor du bliver en del af et engageret team på omkring 50 dygtige medarbejdere, der arbejder tæt sammen på tværs af alle afdelinger.

Maskintekniks overordnede opgaver er bl.a. at sikre godkendelser af materiellet, risikovurdering samt tilbudsindhentning og indkøb af materielinvesteringer. Desuden er vi i afdelingen også ansvarlige for større projekter som f.eks. renovering af 36 arbejdskøretøjer i Sverige samt Banedanmarks montering af signaludstyr på ’den gule flåde’ i forbindelse med Signalprogrammet.


Indrykket 18. august
.
.: Laborantpraktikant - Lindholm, Danmarks Tekniske Universitet
Danmarks Tekniske Universitet
Laborantpraktikant - Lindholm

Danmarks Tekniske Universitet

DTU Veterinærinstituttet forsker i infektiøse sygdomme med særlig fokus på husdyrsygdomme med store konsekvenser for det danske landbrug samt på zoonoser, der kan smitte til mennesker.

I en af forskningsgrupperne på DTU Veterinærinstituttet, Lindholm, forskes der i virulens af virus (evne til at fremkalde sygdom) og de molekylære mekanismer, der ligger bag, for at kunne udvikle nye effektive bekæmpelsesstrategier. Forskningen er centreret omkring teknologier, der gør det muligt at designe skræddersyede virus, som kan anvendes til detaljerede undersøgelser af, hvordan virus tilpasser sig og interagerer med værtsceller/værtsdyr.

Laborantpraktikanten vil indgå aktivt med eksperimentelt arbejde i forskningsgruppens projekter. Laborantpraktikanten vil dels arbejde med molekylærbiologiske metoder, og virologiske metoder.


Indrykket 18. august
.
.: Salgskonsulent til svejseudstyr, Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Salgskonsulent til svejseudstyr

Hammer Andersen Sales Recruitment & Development søger for V. Løwener A/S

Der søges en salgskonsulent til Industriteknik til salg af Svejseudstyr. Optimal bopæl vil være Fyn/Trekantsområdet, men vi leder efter den rette kandidat! Der er mulighed for hjemmekontor.

Du får ansvaret for at sælge svejseudstyr og håndplasma-skæreudstyr i hele Danmark. Du skal servicere både nye og eksisterende kunder (split 70/30). Kunderne findes typisk i industrien, det maritime, forsynings- og uddannelsessektoren. Du vil typisk være 4 dage på kundebesøg og 1 dag på kontoret.

Jobbet indebærer kvalificering af kunder, mødebooking og kundebesøg. Salgsprocesserne kan være alt lige fra det kvikke styksalg til mere komplekse projekter. Salgsprocessen kan indebære flere møder og flere beslutningstagere og påvirkere.


Indrykket 18. august
.
.: Sælger, VORDINGBORG KØKKENET
Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Slagelse

VI UDVIDER! – Vil du være professionel sælger i en køkkensucces, som vækster?

Vi vokser helt vildt og mangler dygtige køkkenkonsulenter i Slagelse!

Hvem er du?

 • Du brænder for at SÆLGE, nå dine mål og skabe de bedste resultater!
 • Du er altid klar til at byde kunder velkommen og sætte dem i centrum!
 • Du har en fremragende salgsteknik, er serviceminded og troværdig!

Hvad får DU i Vordingborg Køkkenet?

 • En garanteret høj fast grundløn, med en skarp provisionsordning.
 • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet – Luksus alle har råd til.
 • Salg af ALT inklusive køkkener i alle prisklasser og rabatmuligheder, der gør det umuligt at miste ordrer!
VORDINGBORG KØKKENET

Indrykket 18. august
.
.: Global Manager - Business Applications, Jupiter Bach A/S
Jupiter Bach A/S
Global Manager - Business Applications

Jupiter Bach A/S, Køge

Do you want to join a dynamic international company? Jupiter Bach is the world’s largest supplier of nacelle and spinner covers to the global wind industry. The company is headquartered in Køge, just outside Copenhagen, and has more than 1,300 employees worldwide. Jupiter Bach is the result of the merger between Jupiter Group and Bach Composite Industry in April 2017.

Referring to the Director - Business Process Management & QHSE you will lead the merging of both existing Business Applications and the development and implementation of new ones in the global organisation.

Key responsibilities

 • Developing the necessary Business Applications to ensure real time data from the (operational) processes
 • Cooperation with all Jupiter Bach departments to develop the tools to collect the necessary real-time information for taking decisions
 • Developing and owning Jupiter Bach Business Process Management System

Indrykket 18. august
.
.: Skadeservicemedarbejder, Hartmanns A/S
Hartmanns A/SSkadeservicemedarbejder

Hartmanns A/S søger for kunde

Arbejdsopgaverne såvel som lokationerne kan skifte. Man ved aldrig, hvornår eller hvor der slår et lyn ned eller går hul på en vandledning. Derfor er det vigtigt, at man er fleksibel, kan rykke akut og at man er selvtransporterende. Mange af opgaverne vil du forventes at udføre selvkørende - naturligvis efter instruktion. Derfor er det vigtigt, at man er pålidelig og omhyggelig samt kan holde et fornuftigt tempo.

Hvad du har af erfaring er ikke afgørende – det vigtigste er, at du:

 • Er frisk på skiftende opgaver som f.eks. nedrivning, rengøring og oprydning af forskellig art
 • Har egen bil til rådighed og kan rykke ud med kort varsel
 • Ikke er bange for at tage fat og blive sort under neglene
 • Kan arbejde selvkørende efter instruktion

Indrykket 18. august
.
.: Vil du være en del af Danmarks bedste kran-distributionsteam?, Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/SVil du være en del af Danmarks bedste kran-distributionsteam?

Lemvigh-Müller A/S, Køge

Lemvigh-Müller søger 2 chauffører til distributionscenter i Køge

Lemvigh Muller, Danmarks førende leverandør af stål udvider staben og står og mangler 2 chauffører til ståldistribution på Sjælland. Distributionen vil foregå ud fra vores lokation i Køge.

Du får til opgave at levere stål til Lemvigh-Müllers kunder. Som chauffør ved Lemvigh-Müller er du virksomhedens ansigt udadtil – dette gælder både på vejene og hos kunderne. Lemvigh-Müller ønsker at, at vores kunder både modtager deres varer indenfor det aftalte tidsrum og samtidigt får en positiv oplevelse. Vores ambition er ikke mindre end at være de bedste i "klassen”. Du vil indgå i et team, hvor der til daglig kan være travlt.


Indrykket 18. august
.
.: Frisk og fleksibel bogholder, GN Triova ApS
GN Triova ApSFrisk og fleksibel bogholder

GN Triova ApS, Herlufmagle

Vi har brug for en frisk, dygtig og fleksibel bogholder, som udover de regnskabsmæssige opgaver, også har lyst til at hjælpe vore sælgere i handelsafdelingen med administrative opgaver indenfor salg af staldinventar.

Du bliver en del af et moderne og åbent kontormiljø med ca. 10 medarbejdere, hvor tonen er uformel. Vi arbejder meget selvstændigt, men har brug for hinanden og prioriterer et godt arbejdsklima.

Bogholderimæssigt vil dine arbejdsopgaver være:
 • Bogføring
 • Afstemninger (Bank, Eurocard m.m.)
 • Momsafregning

Indrykket 18. august
.
.: Erfaren Fysioterapeut - der vil have nye muligheder, HR-Kompagniet ApS
HR-Kompagniet ApS
Erfaren Fysioterapeut - der vil have nye muligheder

HR-Kompagniet ApS søger for Regstrup Fysioterapi

Vi er en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads under stadig stor udvikling. Vi er i gang med at løfte Regstrup Fysioterapi til nye højder – og vil rigtig gerne have dig med på holdet af stor kompetence.

Vi følger tidens trend, ønsker at holde mennesker aktive på alle niveauer og går rigtig langt for at yde det bedste til vores kunder. Vi arbejder med individuel tilgang til den enkelte kunde, og er samtidig åbne for at samarbejde med hinanden omkring behandlingerne i fysioterapien.

Vi har skab et dynamisk sundhedshus, hvor Regstrup Fysioterapi tilbyder et helt unikt sted for vores kunder. Desuden rummer huset byens lægehus, en fodterapeut, en ernæringskonsulent samt en akupunktør.


Indrykket 18. august
.
.: Finansiel Rådgiver til en ungdommelig og topengageret rådgivningscenter i Roskilde, Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel Rådgiver til en ungdommelig og topengageret rådgivningscenter i Roskilde

Lån & Spar Bank

Vil du være en del af en bank, der både skaber arbejdsglæde og gode resultater?

I Lån & Spar har vi et særligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Vi modtog Global Healthy Workplace Award 2015 for verdens bedste arbejdsglæde og sundhedsprogram. I 2015 fik vi også EU´s arbejdsmiljøpris for at være en af Europas bedste arbejdspladser.

Du bliver personlig rådgiver for din egen kundeportefølje, hvor opgaven er at pleje de eksisterende kunder og tiltrække nye. Din primære arbejdsopgave bliver derfor at møde vores privatkunder og rådgive om alle aspekter af deres økonomi. Det inkluderer bl.a. økonomiske beregninger og kreditvurderinger. Og du får tid og plads til at fokusere på kunderådgivningen, for dine dygtige kolleger i vores supportafdeling sørger for at udarbejde dokumentationen.

Lån & Spar Bank

Indrykket 18. august
.
.: Veterinærkonsulent til København, Sjælland og Lolland-Falster, Roi Rekrytering Sverige AB
Roi Rekrytering Sverige ABVeterinærkonsulent til København, Sjælland og Lolland-Falster

Roi Rekrytering Sverige AB søger for Royal Canin Danmark

Vi søger en kompetent og engageret VETERINÆRKONSULENT, der kan sælge, servicere og rådgive dyrlæger, dyreklinikker og dyrehospitaler om kvalitetsfoder til hund & kat. Du skal sammen med vores øvrige salgsafdeling gå forrest og sikre, at vi yder den gode service, vi er kendt for og derigennem styrke vores samarbejde med vores dyreklinikker.

DU FÅR MANGE SPÆNDENDE OPGAVER...

 • Proaktivt at sælge og formidle Royal Canins veterinære produkter, kampagner, værdier og viden til dyrlægerne og derved sikre kontinuerlig vækst i salget.
 • Arbejde målrettet på at levere fremragende salgsresultater i det geografiske område, som du har ansvar for.
 • Altid sikre den bedst mulige synlighed for Royal Canins produkter hos dyreklinikkerne.

Indrykket 18. august
.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |