INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Pædagog søges til Ungebyen i Præstø, Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune Pædagog søges til Ungebyen i Præstø

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig. Vi søger nemlig en dygtig pædagog til Ungebyen i Præstø.

Du bliver en del af et team, bestående af 9 faste personaler, heraf 2 nattevagter.

Ungebyen er et moderne husbyggeri, som i 2013 blev indviet af 10 unge mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Beboerne er nu i alderen 30-40 år og bor i hver deres lejlighed med plads til individuel fordybning og gode muligheder for at dyrke det sociale i fællesarealerne.

.

 ●   Pædagogisk assistent/medhjælper til Horslunde Landsbyordning, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Pædagogisk assistent/medhjælper til Horslunde Landsbyordning

Lolland Kommune, Horslunde

Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du inspirere og blive inspireret? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde? Så er du den brik, vi står og mangler i vores team.

Vi søger en pædagogisk assistent/medhjælper til Horslunde Landsbyordning, en person der, som vi, tager børneperspektivet alvorligt og som vil inddrage dette perspektiv i det daglige pædagogiske arbejde. En person der, som vi, møder både børn, forældre og kollegaer i øjenhøjde og sætter en ære i at have et samvær med nærvær, og så skal du helst kunne tiltræde senest 1. december 2022.

Vi søger en pædagogisk assistent/medhjælper, der vil engagere sig både fagligt og socialt med kollegaer og børn på tværs af hele Landsbyordningen.

.

 ●   Stomarkskolen søger naturfagslærer med kompetence i matematik, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Stomarkskolen søger naturfagslærer med kompetence i matematik

Lolland Kommune, Nakskov

Er du en naturfagslærer, som kunne tænke dig at arbejde et eller flere hovedfag; Geografi, Biologi og Matematik? Har du lyst til at arbejde i en stilling med fleksible arbejdstider, og hvor der er plads til ideer der gør undervisningen endnu bedre? Så har Stormarkskolen en spændende stilling til dig!

Vores værdsatte kollegaer har fundet nye udfordringer tættere på deres nærområde, og vi søger derfor nogle nye gode kollegaer til vores skønne Stormarksskole!

Du indgår i skolens stærke netværk, hvor du også får mulighed for at dele din tanker, og være sparringspartner for dine kollegaer og ledelsen. Du får en mentor, så du altid har en go-to person, og som understøtter dig i, at komme godt ind i jobbet. Du vil ligeledes opleve et vejlederkorps, der står til rådighed med sparring på eksemplevis faglig udvikling, bevægelse i undervisningen og elevinddragelse.

.

 ●   Stormarkskolen søger dansklærer med den humanistiske fagpakke, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Stormarkskolen søger dansklærer med den humanistiske fagpakke

Lolland Kommune, Nakskov

Er du en dansklærer, som kunne tænke dig at arbejde et eller flere hovedfag; dansk, samfundsfag og historie? Har du lyst til at arbejde i en stilling med fleksible arbejdstider, og hvor der er plads til ideer der gør undervisningen endnu bedre? Så har Stormarkskolen en spændende stilling til dig!

Du indgår i skolens stærke netværk, hvor du også får mulighed for at dele din tanker, og være sparringspartner for dine kollegaer og ledelsen. Du får en mentor, så du altid har en go-to person, og som understøtter dig i, at komme godt ind i jobbet.

Vi søger dig, der har et naturligt fokus på dine elevers trivsel og udvikling, og ser det som en vigtig forudsætning for at skabe læring. I denne mission deler du vores tilgang til et sundt og konstruktivt samarbejde med forældre og en høj grad af elevinvolvering, og formår at skabe en god relation i børne- såvel som voksenhøjde.

.

 ●   Stormarkskolen søger praktisk-musisk sproglærer, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Stormarkskolen søger praktisk-musisk sproglærer

Lolland Kommune, Nakskov

Er du en praktisk-musisk sproglærer, som kunne tænke dig at arbejde et eller flere hovedfag; Billedkunst, Musik, Engelsk og Tysk? Har du lyst til at arbejde i en stilling med fleksible arbejdstider, og hvor der er plads til ideer der gør undervisningen endnu bedre? Så har Stormarkskolen en spændende stilling til dig!

Vores værdsatte kollegaer har fundet nye udfordringer tættere på deres nærområde, og vi søger derfor nogle nye gode kollegaer til vores skønne Stormarksskole!

Du indgår i skolens stærke netværk, hvor du også får mulighed for at dele din tanker, og være sparringspartner for dine kollegaer og ledelsen. Du får en mentor, så du altid har en go-to person, og som understøtter dig i, at komme godt ind i jobbet. Du vil ligeledes opleve et vejlederkorps, der står til rådighed med sparring på eksemplevis faglig udvikling, bevægelse i undervisningen og elevinddragelse.

.

 ●   Stormarkskolen søger lærer med kompetence i naturfag, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Stormarkskolen søger lærer med kompetence i naturfag

Lolland Kommune, Nakskov

Er du naturfagslærer, og kunne du tænke dig at arbejde med et eller flere hovedfag: geografi, biologi og matematik? Har du lyst til at arbejde i en stilling med fleksible arbejdstider, og hvor der er plads til ideer, som gør undervisningen endnu bedre?

Du indgår i skolens stærke netværk, hvor du også får mulighed for at dele dine tanker og være sparringspartner for dine kollegaer og ledelsen. Du får en mentor, så du altid har en go-to-person, og som understøtter dig i at komme godt ind i jobbet.

Vi søger dig, der har et naturligt fokus på dine elevers trivsel og udvikling og ser det som en vigtig forudsætning for at skabe læring. I denne mission deler du vores tilgang til et sundt og konstruktivt samarbejde med forældre og en høj grad af elevinvolvering og formår at skabe en god relation i børne- såvel som voksenhøjde.

.

 ●   Pædagog til Horslunde Landsbyordnings SFO til 30 timer, Lolland Kommune

Lolland Kommune
Pædagog til Horslunde Landsbyordnings SFO til 30 timer

Lolland Kommune

Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn uanset forudsætning og baggrund? Brænder du også for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du inspirere og blive inspireret? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde?

Vi leder efter dig, der ligesom os tager børneperspektivet alvorligt, og som inddrager dette perspektiv i det daglige pædagogiske arbejde. Som det mest naturlige møder du både børn, forældre og kollegaer i øjenhøjde og sætter en ære i at have et samvær med nærvær. Du er typen, som engagerer dig både fagligt og socialt med kollegaer og børn på tværs af hele Landsbyordningen.

Derudover kommer du til at stortrives i stillingen, hvis du:

 • er nærværende og har overblik
 • er en person med glimt i øjet og humor
 • er fleksibel, stabil og ansvarsbevidst
.

 ●   Ejendomscenteret i Solrød Kommune søger en erfaren projektleder, Solrød Kommune

Solrød Kommune Ejendomscenteret i Solrød Kommune søger en erfaren projektleder

Solrød Kommune

I Solrød Kommune er vi ambitiøse med de kommunale ejendomme. Både de eksisterende bygninger, der skal vedligeholdes, og med de nye vi bygger. Da en af vores dygtige projektledere har søgt nye græsgange, søger vi en erfaren projektleder, der får ansvar for nybygningsopgaver såvel som vedligeholdelses-, ombygnings- og genopretningsprojekter.

Stillingen er tilknyttet Ejendomscenteret, som med 30 medarbejdere er en del af Teknik og Miljø, med i alt 80 medarbejdere fordelt på 5 forskellige teams. Det forventes at, du i stillingen som projektleder tager ansvar for projektledelsen af forskellige projekter inden for afdelingens område. Du står for den fulde proces fra idefase over brugerinddragelse til udarbejdelse af udbudsmateriale, udbud, kontrahering og gennemførelse af byggeri. Vi bruger eksterne rådgivere på alle større projekter.

.

 ●   Afdelingsleder til Kalvehave Skole & Børnehus - KSBH, afdeling Mern, Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune Afdelingsleder til Kalvehave Skole & Børnehus - KSBH, afdeling Mern

Vordingborg Kommune

KSBH skal have ansat en afdelingsleder på vores afdeling i Mern, som kan medudvikle indskolingen og klub (SFO). Har du høje ambitioner for børnenes læring og trivsel, er det dig, vi søger.

Vores vision er at understøtte børns læring, udvikling og livsmestring. Som organisation justerer vi os i takt dermed, både fysisk, pædagogisk og didaktisk.

Afdelingslederen understøtter skole- og dagtilbudslederen, som har det strategiske og overordnede ansvar for skole og børnehusets drift og udvikling. Afdelingslederen medvirker til, at skole- og dagtilbudslederen kan sætte retning, organisere de pædagogiske og administrative ressourcer og sikre, at skole og børnehuset altid arbejder for at skabe de bedste rammer for børns trivsel og udvikling - fagligt, socialt og personligt.

.

 ●   Global Expansion Coordinator, C-Leanship A/S

C-Leanship A/S
Global Expansion Coordinator

C-Leanship A/S, Køge

As our new Global Expansion Coordinator, you will be working out of our Head Office in Køge, Denmark and you will be reporting to our Global Expansion Manager

Your responsibilities will be, but not limited to:

 • Analyzing the global shipping market with eyes on suitable locations for our operation.
 • Close contact/communication to suppliers, partners and stakeholders in selected locations and in general
 • Oversee and execute the day-to-day operations of setting up new hubs
C-Leanship A/S
.

 ●   Træningsafdeling Stevnshøj søger fysioterapeut med interesse for rehabilitering og forflytning, Stevns Kommune

Stevns Kommune Træningsafdeling Stevnshøj søger fysioterapeut med interesse for rehabilitering og forflytning

Stevns Kommune, Hårlev

Bliver du begejstret af at arbejde med genoptræning og rehabilitering i tæt samarbejde med borgere, mono- og tværfaglige kolleger samt pårørende? Og vil du kombinere det med en central rolle indenfor forflytningsområdet – så er du måske Træningsafsnittets nye fysioterapeut.

Vi søger nemlig en fysioterapeut, som skal indgå i genoptræningsteamet på vores Rehabiliteringscenter Stevnshøj i Store Heddinge. Stillingen rummer samtidig den vigtige rolle, som forflytningskoordinator i Center for Sundhed & Omsorg.

I Træningsafsnittet er vi 4 ergoterapeuter, 11 fysioterapeuter, 1 administrativ medarbejder og 1 leder. Dine nærmeste kolleger på rehabiliteringscentret består udover dig af to fysioterapeuter og en ergoterapeut.

.

 ●   Juridisk konsulent til kerneområdet Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Holbæk Kommune

Holbæk Kommune Juridisk konsulent til kerneområdet Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice

Holbæk Kommune

Kan du se dig selv i rollen som den, der yder juridisk rådgivning til ledere og medarbejdere inden for områderne forsørgelse og job, den kommunale ungeindsats og Borgerservice? Vil du hjælpe os med at sikre borgernes retssikkerhed, herunder høj kvalitet i sagsbehandlingen? Formår du at omsætte lovgivning og afgørelser til vejledning og sparring i et let forståeligt sprog, som er afstemt med den kommunale virkelighed? Så er du måske den juridiske konsulent, vi søger.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at:

 • Være juridisk rådgiver og sparringspartner for ledelse og kolleger i forhold til generelle forvaltningsretlige problemstillinger samt spørgsmål inden for særligt beskæftigelses-og ydelsesområdet
 • Være tovholder for implementering af ny lovgivning
 • Være den, der kommunikerer ny lovgivning og juridisk praksis ud til ledelse og kolleger
.

 ●   Genopslag - Skolepædagog med specialpædagogisk erfaring søges, Holbæk Kommune

Holbæk Kommune Genopslag - Skolepædagog med specialpædagogisk erfaring søges

Holbæk Kommune, Gislinge

Til Gislinge Skole søger vi hurtigst muligt en dygtig kollega med specialpædagogisk erfaring til vores LKT-team og SFO/Klub.

Vigtigst af alt er, at du er en engageret og nærværende holdspiller, der brænder for at skabe alsidig læring gennem en stærk faglighed tilsat anerkendende relationsdannelse. Du skal have særlig interesse for at arbejde med inkluderende læringsfællesskaber og mellemformer.

Vores skole skal være et godt sted at lære og at være. Vi søger derfor dig, der har et ”drive” og gerne vil være med til at skabe den bedste version af børnenes skole. Du får gode muligheder for at forme en interessant og værdifuld dag sammen med elever og kollegaer. I skoletiden skal du samarbejde med skolens LKT-lærer og ledelse omkring fordelingen af klasseindsatser og individuelle udviklingsforløb.

.

 ●   Frisk gartner, Oxygreen Botanic Engineering ApS

Oxygreen Botanic Engineering ApS
Frisk gartner

Oxygreen Botanic Engineering ApS

OXYGREEN søger snarest erfaren gartner til etablering og vedligeholdelse af indendørs beplantninger, da vi udvider vores medarbejderstab.

Vi forventer du

 • Er uddannet inden for det grønne område
 • Har erfaring med vedligeholdelse af indendørs beplantninger
 • Kan arbejde selvstændigt

Du vil få såvel faste kunder, men også ad hoc-opgaver med arbejdsdage, der vil være afvekslende. Du vil få et job, hvor der er gode udviklingsmuligheder blandt gode kolle-ger, og hvor du får mulighed for at anvende dine faglige kvalifikationer.

Oxygreen Botanic Engineering ApS
.

 ●   Ledende koordinator – få hele den danske landbrugsproduktion imellem hænderne, TystofteFonden

Jobindex
Ledende koordinator – få hele den danske landbrugsproduktion imellem hænderne

Jobindex søger for TystofteFonden i Skælskør

Vil du bygge ovenpå din erfaring med forvaltning og koordinering eller ovenpå din naturfaglige baggrund i en ny lederrolle?

Så kom og led et team af fagligt stærke kolleger, når I sammrn har ansvarer for, at nye frøsorter bliver certificeret korrekt.

”Det er en kompleks opgave, men du kunne ikke ønske dig et bedre bagland til at løse den,” siger Gerhard Deneken.

Se din faglighed gro – læs mere her.

Jobindex
.

 ●   Teknisk Salgskonsulent til igus - inden for automation, robotter og styringer, HR-Sprint

HR-Sprint
Teknisk Salgskonsulent til igus - inden for automation, robotter og styringer

HR-Sprint søger for Igus ApS

Vil du yde teknisk rådgivning til kunderne inden for lineær teknologi, glidelejde teknologi og motion plastics? Er du opsøgende og nysgerrig, og vil du udvikle dine salgskompetencer hos igus®? Så kan du være vores nye kollega!

Til igus®søger vi en teknisk salgskonsulent til distrikt Sjælland & Fyn, som vil arbejde ud fra sin bopæl på Sjælland eller Fyn. Du bliver kollega i en stor tysk virksomhed, hvor vi producerer og leverer produkter af høj kvalitet, og det giver dig en klar salgsfordel ude hos kunden. I igus® har vi mulighed for at tilpasse produktet til kunden, så ud over at repræsentere et stort variabelt produktsortiment får du mulighed for at rådgive om meget kundespecifikke løsninger og projekter.

HR-Sprint
.

 ●   Lønkonsulent – udlev dine ambitioner i en 32-timers stilling, A-Z Bogholderi ApS

Jobindex
Lønkonsulent – udlev dine ambitioner i en 32-timers stilling

Jobindex søger for A-Z Bogholderi ApS i Ringsted

Leder du efter et job, hvor du får masser af udfordringer? Og vil du have en hverdag, du i høj grad selv kan planlægge?

Så bliv en del af A-Z Bogholderi. Hos os får du indblik i de helt store og helt små virksomheder i København og på Sjælland, mens du hjælper dem med at skabe effektiv lønkørsel.

"Jeg ønsker at have en arbejdsplads, hvor folk har balance i deres liv. Selvfølgelig arbejder vi effektivt, men her er plads til hjemmearbejde og familieliv," fortæller Linda.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex
.

 ●   Sagsbehandlende ergo- eller fysioterapeut - Visitation & Hjælpemidler, Lejre Kommune

Lejre Kommune Sagsbehandlende ergo- eller fysioterapeut - Visitation & Hjælpemidler

Lejre Kommune, Hvalsø

Visitation & Hjælpemidler søger en terapeut til behandling af ansøgninger om hjælpemidler, forbrugsgoder og boligindretning

Brænder du for den gode kommunikation med borgerne – på skrift, over telefon såvel som i borgers hjem? Kan du bringe dine kolleger og tværfagligheden i spil, når der er brug for det? Giver det dig motivation at se den enkelte borger bliver selvhjulpen ved bevilling af et hjælpemiddel?

Visitation og Hjælpemidler tilbyder dig følgende:

 • Arbejdsområder indenfor servicelovens §§ 112, 113, 116, arbejdsmiljølovens § 15, sundhedslovens § 140, servicelovens § 83a samt sundhedsaftalen.
 • Sagsbehandling med høj grad af borgerinddragelse og involvering, hvor vi bl.a. bruger hjemmebesøg til belysning af borgers funktionsniveau.
 • Arbejdsopgaverne spænder vidt – fx vagtfunktion med telefonbetjening, hjemmebesøg, administrativ sagsbehandling, intern og eksternt samarbejde.
.

 ●   Regnskabsprofil, Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen Regnskabsprofil

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Har du flair for regnskab og processer? Kunne du tænke dig at være med til at drive den centrale økonomistyring i en statslig styrelse? Så er du måske vores nye kollega til kontoret Økonomi i Vurderingsstyrelsen.

Du bliver en del af økonomiteamet, der har ansvaret for al udarbejdelse af budgetter, regnskaber og økonomistyring i styrelsen. Teamet indgår derfor i tæt dialog med styrelsens direktion, driftsenheder og departementet om den økonomiske udmøntning og styring af de aktiviteter som styrelsen er ansvarlig for.

Du får en central rolle i at bidrage til kerneopgaverne i kontoret. Du kommer til at arbejde med opgaver af forskellig karakter herunder:

 • sikre korrekt registrering af vores udgifter
 • bidrage til opfølgning på månedlige afstemninger
 • bidrage til kvartalsregnskab, årsregnskab og årsrapportering til Skatteministeriets departement
Vurderingsstyrelsen
.

 ●   Faglig stærk sagsbehandler med holdhånd, Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen Faglig stærk sagsbehandler med holdhånd

Gældsstyrelsen, Roskilde

Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden? Har du det engagement og ansvarsfølelse, der skal til for at arbejde med inddrivelse af gæld? Så er du måske den fagligt stærke sagsbehandler, vi søger til vores enhed i Gældsstyrelsen, Driftscenter Roskilde.

Du bliver en del af et team på fire kolleger, hvor samarbejde og sparring er i centrum for at sikre en tilstrækkelig høj faglighed, som ingen vil kunne løfte alene. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Håndtere skriftlige henvendelser fra skyldnere og deres rådgivere
 • Træffe afgørelser om forældelse
 • Udarbejde høringssvar vedrørende processer i Gældsstyrelsen
 • Kvalitetssikre krav til inddrivelse.
Gældsstyrelsen
.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk