GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Kørende teknisk salgskonsulent, Sjælland, Danseal A/S
Jobindex A/S
Kørende teknisk salgskonsulent, Sjælland

Jobindex A/S søger for Danseal A/S

Er du klar til at bruge din maskintekniske uddannelse som salgskonsulent til industrien?

Og hvad siger du til at repræsentere en virksomhed, som har skabt et godt ry i branchen gennem kvalitet og høj service? Vi leder efter en ny kollega til at træde ind og overtage en allerede succesfuld kundeportefølje.

Dit distrikt på Sjælland vil blive nærmere defineret med afsæt i hvor du bor.

Som salgskonsulent får du ansvar for at pleje og betjene vores kunder på Sjælland. Vores kundeportefølje spænder fra meget store virksomheder til de små og mellemstore, og du får derfor mulighed for at komme omkring hele vores produktsortiment.

Læs mere om de spændende muligheder ved at klikke her.

Jobindex A/S
.
.: Account Manager - projektsalg, HumanTrust A/S
HumanTrust A/S
Account Manager - projektsalg

HumanTrust A/S søger for STM Vinduer A/S

Er du på udkig efter en salgsstilling med stor handlefrihed? Motiveres du af opsøgende salg og relationssalg, hvor du i høj grad får mulighed for at fastsætte din egen strategiske salgstilgang, som gør dig til distriktets mest likeable sælger?

STM VINDUER A/S designer, producerer og leverer vinduer og døre til kundernes ønskeboliger. Det store produktsortiment er inspireret af dansk arkitektur, og som Account Manager bliver du ansvarlig for projektsalget i distriktet, hvor du får en nøglerolle som virksomhedens ansigt udadtil.

Du får følgende arbejdsområder:

 • Salg og rådgivning til kunder i distriktet som primært er forhandlere, tømrermestre og entreprenører
 • Tæt opfølgning på samarbejdet, samt på igangværende sager og projekter hos kunder
 • Planlægning af årshjul på alle kunder
HumanTrust A/S
.
.: Autismecenter Storstrøm søger pædagoger, Vordingborg Kommune
Vordingborg KommuneAutismecenter Storstrøm søger pædagoger

Vordingborg Kommune, Nørre Alslev

Autismecenter Storstrøm er et døgn- og dagtilbud til voksne, børn og unge med en diagnose inden for autismespektret.

Vores skærmet afdeling består af 6 individuelle tilbud. Orehovedafdelingen består af 6 pladser.

Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Dine arbejdsopgaver er at:

 • Guide vore beboere gennem hverdagen efter fastlagte pædagogiske metoder, som er udarbejdet ud fra individuelle behov for støtte og vejledning.
 • Skabe struktur og forudsigelighed for beboerne.
 • Deltage aktivt og støttende i beboerens hverdag med alle daglige gøremål og ledsage beboeren uden for hjemmet til bl.a. fritidsaktiviteter og lægebesøg.
.
.: Butiksassistent, TORP IT SERVICE V/CHRISTIAN TORP
TORP IT SERVICE V/CHRISTIAN TORPButiksassistent

TORP IT SERVICE V/CHRISTIAN TORP, Ringsted

Vil du være med til at videreudvikle en IT-virksomhed i stor vækst?

Kommunikation og tæt samarbejde er to vigtige brikker, der i hverdagen er med til at skabe et rigtig godt miljø og er med til at sikre at vi når vores mål.

Du kommer til at få en spændende hverdag hvor dagene sjældent er ens. Med en tæt kontakt til teknikerne på værkstedet, skal du stå for kundekontakt og salg i vores butik i Ringsted, samt ringe op med tilbud på de forskellige reparationer vores teknikere udfører. Derudover skal du sørge for butikken er fyldt op med varer og står flot.

Vi har stor interesse i at udvikle virksomheden og lige så vel vores medarbejdere, så vi tilbyder også gerne relevante kurser, certificeringer og uddannelser.

.
.: Personal Assistant, Sonion A/S
Sonion A/S
Personal Assistant

Sonion A/S, Roskilde

Sonion A/S is looking for a professional Personal Assistant with experience in communication and PR to support our CEO & President.

Your main responsibility will be to provide general support to the CEO. For the right candidate you will also have the responsibility to strengthen internal and external communication, PR and collaboration in relevant fora, in close cooperation with the CEO and the digital marketing responsible in our location in the Netherlands.

As Personal Assistant you are proactive and have a business-oriented focus. You will be located together with the CEO in our office in Roskilde. The position is estimated to 30-37 hours/week.

Sonion A/S
.
.: Finance Assistant til Accounts Payable, Primagaz Danmark A/S
Primagaz Danmark A/SFinance Assistant til Accounts Payable

Primagaz Danmark A/S, Køge

Primagaz leder efter en erfaren og engageret Finance Assistant som skal håndtere Accounts Payable i vores finansafdeling.

Med base på hovedkontoret i Køge og med reference til vores Senior Finance Business Partner skal du arbejde i vores Accounts Payable- and Receivables-team bestående af 3 personer udover dig.

Dit hovedfokus bliver at håndtere betalingerne til vores leverandører til Primagaz Danmark, Sverige og Norge, fra modtagelse af faktura og indscanning, til betaling samt afstemning af kreditorkonti og intercompany afregninger. Derudover forventes du i forbindelse med måneds- og årsluk at støtte bredt i afdelingen.

Du vil få et spændende og udfordrende job med masser af ansvar fra første dag. Du bliver en del af et erfarent team i et uformelt miljø, hvor der er rig lejlighed til at sætte sit præg på tingene og til at udvikle sig fagligt og personligt.

.
.: Barselsvikar til Julemærkehjemmet Liljeborg, Julemærkefonden
JulemærkefondenBarselsvikar til Julemærkehjemmet Liljeborg

Julemærkefonden, Roskilde

Vi søger en uddannet pædagog til et barselsvikariat i perioden 01.06.2020 til 31.12.2020 – stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt.

Du skal være uddannet pædagog for at komme i betragtning.

Julemærkehjemmet har plads til 48 børn i alderen 7-14 år. Et ophold på Julemærkehjemmet varer 10 uger, og børnene er på hjemmet i tre weekender under deres ophold.

Vi tilstræber at skabe et rart og trygt miljø, hvor der er en systematisk og gennemtænkt tilrettelæggelse af hverdagen for børnene, og hvor de via en struktureret hverdag med obligatorisk og frivillig motion, kost og vejledning herom, samt en anerkendende støtte fra voksne, får mulighed for at opleve fysisk og mental sundhed, og hermed muligheden for at vælge et sundere liv til efter opholdet.

.
.: Kundesupporter med sans for at finde løsninger, Applus Danmark A/S
Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

.
.: Gør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter, Universe Fonden (Kata Fonden)
Kata FondenGør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med kendskab til den danske grundskole og med flair for analyse, dokumentation og systematisering. Du vil indgå i vores LEAPS-team, hvor dit ansvar bliver at opbygge vores nye LEAPS-videnscenter, hvor vi opsamler, analyserer, udvikler og formidler bedste praksis i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere, projektchef og direktør. Tiltrædelse snarest muligt.

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der skal være vores ”knowledge manager”. Dine opgaver vil inkludere analyse af data fra LEAPS skoler, systematisering af LEAPS metoder, koordinere online formidling af LEAPS praksis gennem web-løsningen leapsskoler.dk og LEAPS PRO i samarbejde med en ekstern konsulent. Du vil være med til at lægge en flerårig strategi for udviklingen af et virtuelt LEAPS-videnscenter.

.
.: Vil du være med til at tage ansvar for en organisation i udvikling i en 37-timers stilling?, S/I Huset ved Skoven
S/I Huset ved SkovenVil du være med til at tage ansvar for en organisation i udvikling i en 37-timers stilling?

S/I Huset ved Skoven, Kalundborg

Har du ben i næsen og benene plantet solidt på jorden? Kan du sætte grænser og være omsorgsfuld på samme tid?

Har du erfaring med og brænder for at arbejde med miljøterapi, er det måske dig, vi søger.

Vi søger en uddannet pædagog eller sundhedsfagligt uddannet person, der vil være med til at skabe “gode dage” for borgere i et nyt hus med 3 beboere pr. 1. april 2020.

Det er borgere, som til tider har det svært, som kan være selvskadende og udadreagerende, men mest også med dage, hvor der kan være aktiviteter og hygge i huset.

De fysiske rammer rummer både hus og have, og på sigt også høns og urtehave, og du skal være indstillet på at være med til at holde de udvendige rammer, også gerne fantasi og ideer.

.
.: Enhedschef til ejendomsområdet, Greve Kommune
Greve KommuneEnhedschef til ejendomsområdet

Greve Kommune

Er du en dygtig leder, der kan udvikle og understøtte en organisation af fagligt dygtige medarbejdere i arbejdet med kommunens bygninger? Så søg stillingen som enhedschef på stabs- og ejendomsområdet.

Greve Kommunes Center for Teknik & Miljø er ved at ændre organiseringen på ejendomsområdet. For at styrke ledelsen af de mange vigtige opgaver, og for at udvikle den tværgående opgaveløsning, er det tidligere ejendomscenter blevet delt op i to nye enheder.

Du vil blive enhedschef for engagerede og motiverede medarbejdere i en udviklingsorienteret kommune, hvor nye ideer og høj faglighed er i fokus. Du vil møde en uformel tone og en flad struktur, med lyst til at samarbejde om opgaverne.

.
.: Enhedschef til Ejendomsservice, Greve Kommune
Greve KommuneEnhedschef til Ejendomsservice

Greve Kommune

Er du en dygtig leder, der kan udvikle og understøtte en organisation af fagligt dygtige medarbejdere i arbejdet med kommunens bygninger? Så søg en stillingen som enhedschef på ejendomsområdet.

Greve Kommunes Center for Teknik & Miljø er ved at ændre organiseringen på ejendomsområdet. For at styrke ledelsen af de mange vigtige opgaver, og for at udvikle den tværgående opgaveløsning, er det tidligere ejendomscenter blevet delt op i to nye enheder.

Du vil blive enhedschef for engagerede og motiverede medarbejdere i en udviklingsorienteret kommune, hvor nye ideer og høj faglighed er i fokus. Du vil møde en uformel tone og en flad struktur, med lyst til at samarbejde om opgaverne.

.
.: Parkeringskontrollør til Parkeringsteamet i Køges Teknik- og Miljøforvaltning, Køge Kommune
Køge KommuneParkeringskontrollør til Parkeringsteamet i Køges Teknik- og Miljøforvaltning

Køge Kommune

Kan du gå i konstruktiv dialog med personer, som er ærgerlige over deres P-afgift, selv når hverdagen er travl, og du er presset? Hvis du kan overbevise os om, at du møder andre med respekt for forskellighed og er lydhør og åben, så er det måske dig, vi har brug for, som vores nye kollega i Parkeringsteamet.

Dine opgaver vil, blandt andet, bestå af:

 • At kontrollere at parkeringsreglerne bliver overholdt
 • At udstede afgifter til parkanter, der overtræder reglerne
 • At vejlede og hjælpe trafikanter, der søger P-plads m.m.

Som parkeringskontrollør indgår man i et team og skal derfor have gode samarbejdsevner. I Køge Kommune løses opgaverne i et arbejdsfællesskab. Arbejdet er tilrettelagt med rullende arbejdsplaner med skift på dag-, aften- og weekendvagter.

.
.: Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Holbæk, BAUHAUS
BAUHAUS
Engageret og kundeorienteret Afdelingschef til BAUHAUS Holbæk

BAUHAUS

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidig med at du kan føre an og gøre en forskel for arbejdsglæden? Så er det måske dig, som skal være Afdelingschef i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Afdelingschef bliver din primære opgave at skabe et team at højtkvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der kan give branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Derfor er det vigtigt at du har en solid ledererfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Dine opgaver som Afdelingschef vil bl.a. bestå af at:

 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Sikre, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen til at hjælpe vores kunder
 • Sikre den løbende konceptopfølgning og høje butiksstandard i afdelingen
.
.: Morgenfrisk salgsassistent til vareopfyldning og varekørsel, Dagrofa aps
Dagrofa Foodservice
Morgenfrisk salgsassistent til vareopfyldning og varekørsel

Dagrofa Foodservice, Roskilde

Vores veldrevet og ambitiøse butik i Roskilde er på jagt efter en salgsassistent. Som salgsassistent i butikken vil du være med til at sikre, at det høje butiksniveau forsætter og videreudvikles.

Sammen med dine kolleger skal du sikre, at vi altid er klar til at byde vores kunder velkommen i en salgsklar butik. I Dagrofa Foodservice Roskilde arbejder vi med professionelle kunder b2b, og du vil derfor have en tæt relation og et godt kendskab til dine kunder.

Du bliver en del af vinderholdet, hvor vi hver dag arbejder målrettet på at skabe resultater. Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen og kan blandt andet tilbyde:

 • Selvstændigt ansvar for egen afdeling og opgaver
 • Et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • At blive en del af et dygtigt team af engagerede kolleger
.
.: Bliver du motiveret af at få organisationen til at lykkes?, Professionshøjskolen Absalon
Professionshøjskolen Absalon
Bliver du motiveret af at få organisationen til at lykkes?

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde og Sorø

Vores teamleder har fået nyt job, og vi søger derfor en ny teamleder til Ledelsessekretariatet.

Har du erfaring med ledelsesunderstøttelse, det gode samarbejde på tværs af en stor organisation, og evner du at videreudvikle et arbejdsfællesskab med fokus på sparring og videndeling? Så er her måske en stilling for dig.

Dine opgaver fordeler sig overordnet i to dele. Du skal som ledelseskonsulent understøtte direktøren for Pædagogik og Ledelse, samt varetage tværgående opgaver.

Samtidig skal du være teamleder for syv løsningsorienterede og engagerede ledelseskonsulenter, der hver især understøtter en centerchef.

.
.: Kunderådgiver, Fibia P/S
Fibia P/S
Kunderådgiver

Fibia P/S, Svinninge

Fibia Kundeservice søger sælgende kunderådgiver, så har du et stort talent inden for rådgivning, salg og kundeservice, kan du bevare roen og smilet i både med- og modvind, og brænder du for at give kunderne en god oplevelse, er det dig, vi søger.

Du vil indgå i et velfungerende kundeserviceteam med 30 engagerede kollegaer, som alle glæder sig til at tage imod dig. Du vil få oplæring i alt, hvad du behøver at vide, og der er tilrettelagt et godt og grundigt oplæringsforløb til dig.

Arbejdsopgaver:

 • Rådgive kunden i kundens rejse i Fibia
 • Rådgive kunden i brug og anvendelse af medfølgende udstyr
 • Håndtering af regningsspørgsmål
Fibia P/S
.
.: IT-hosting Implementeringskonsulent, ReQruiting ApS
XDC gruppen A/SIT-hosting Implementeringskonsulent

XDC gruppen A/S, Køge

Kunne du tænke dig at tage ansvaret for den tekniske implementering af innovative hosting-løsninger?

Som implementeringskonsulent hos XDC gruppen, er du drivkraften i implementering af IT hosting-løsninger hos XDC gruppens kunder. Du får ansvaret sammen med IT-projektchefen, at implementere, konfigurere, migrere og opsætte virtuelle servere, applikationer m.m. Samt at stå for tilrettelæggelsen af implementeringerne og sikre at vi kommer godt i mål.

Typiske opgaver vil være:

 • Behovsafdækning, rådgivning, design og løsningsbeskrivelse sammen med KAM, IT-projektchef og kunder
 • Planlægning, implementering og migrering af Cloud-løsninger
 • Kvalitetssikre leverancer og udførelsen af projekterne
.
.: Area Sales Manager (m/k/d) med ansvar for Danmark, Norge og Sverige, Connecting Markets GmbH
HEWI Heinrich Wilke GmbHArea Sales Manager (m/k/d) med ansvar for Danmark, Norge og Sverige

HEWI Heinrich Wilke GmbH

Vi tilbyder

 • Frihed under ansvar og rig mulighed for at gøre en forskel
 • Skræddersyede kvalifikationsprogrammer og udviklingsmuligheder
 • Konkurrencedygtig løn og fleksibel arbejdstid

Dine opgaver

 • Betjening og rådgivning af vores kunder (arkitekter, bygherrer og forhandlere)
 • Udbygning og pleje af bestående og nye kundekontakter såvel som forretningspartnere
 • Styrkelse af vores brand og tilstedeværelse i Skandinavien
.
.: Danmarks største feriehusudlejer søger stærke salgsprofiler til NOVASOL i Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn og på Sjælland, NOVASOL A/S
NOVASOL A/S
Danmarks største feriehusudlejer søger stærke salgsprofiler til NOVASOL i Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn og på Sjælland

NOVASOL A/S

NOVASOL, Danmarks største feriehusudlejer, oplever stor vækst i disse år og søger derfor efter dynamiske og solide salgsprofiler med fokus på at fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse. Stillingerne er baseret i henholdsvis Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn samt på Sjælland.

Det bliver bl.a. dit ansvar at tegne kontrakter på nye huse til udlejning gennem NOVASOL. En lige så vigtig arbejdsopgave er rådgivningen af nuværende feriehusejere i forbindelse med udlejning, ombygning og restaurering, med henblik på at optimere udlejningen af deres feriehus.

NOVASOL A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |