GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Bankrådgiver til seniorsegmentet i Næstved, Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver til seniorsegmentet i Næstved

Jyske Bank

Er du en erfaren bankrådgiver, der kan gøre en forskel i dit arbejde, såvel for kunder, som for dem, du kommer til at arbejde sammen med? Så læs videre her.

Du vil overtage en spændende portefølje, primært bestående af senior segmentet. Her vil du få et spændende og afvekslende job, hvor kontakten med kunderne har førsteprioritet. Det er en vigtigt del af dit job at omsætte bankens koncepter til gode kundeoplevelser, som resulterer i forretninger for banken.

Vi kan tilbyde dig et job, hvor du skal:

 • Arbejde med alsidige faglige opgaver inden for senior segmented
 • Kende dine kunder, deres behov og proaktivt agere herpå
 • Have en proaktiv adfærd og interesse for at skabe vækst i porteføljen
Jyske Bank

Indrykket 20. januar
.
.: Få en elevplads med betydning for hele Danmark – bliv kontorelev ved ATP, ATP
ATPFå en elevplads med betydning for hele Danmark – bliv kontorelev ved ATP

ATP

Vil du være med til at sikre enkel og effektiv administration? Og vil du skabe gode kundeoplevelser i en forretning, hvor stort set alle danskere er kunder? Hos ATP sikrer vi, at over 220 mia. kr. når ud til danskerne som blandt andet boligstøtte, folkepension og mange andre velfærdsydelser.

Lige nu søger vi ambitiøse kontorelever inden for specialet Offentlig Administration med tiltrædelse 1. september 2017. Vi søger i alt 11 elever: 2 i Hillerød, 2 i Vordingborg, 2 i Holstebro, 2 i Haderslev og 3 i Frederikshavn.

Som elev i ATP veksler din hverdag mellem skoleforløb på handelsskolen og praktik på et af vores kontorer. Du får en solid uddannelse, samtidig med at du udvikler dig både fagligt, personligt og socialt.


Indrykket 20. januar
.
.: Sælger, VORDINGBORG KØKKENET
Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Roskilde

KAN og VIL du være professionel sælger i en køkkensucces, som vækster? Vi vokser helt vildt og mangler dygtige køkkenkonsulenter i Roskilde!

Du har tidligere arbejdet succesfuldt med større salgsforløb og ved hvad der kræves, for at lukke en handel. Vi forventer, at du har en dybere forståelse for salgets grundlæggende faser, og du ved at KPIér det er noget som skal nås, hvis man er sælger.

Vi lægger meget vægt på, at du har karisma, er energisk og tillidsvækkende. Kørekort er påkrævet og du er villig til at bruge egen bil i jobbet, mod kørepenge. Det forventes, at du som person er en fighter og gennem dit liv har bevist, at du ikke er bange for at gøre en forskel.

VORDINGBORG KØKKENET

Indrykket 20. januar
.
.: Senior Controller Group Transfer Pricing, Danfoss A/S
Danfoss A/SSenior Controller Group Transfer Pricing

Danfoss A/S

Do you want to take your talent for financial analysis, accounting and transfer pricing to the next level as Danfoss’ new Senior Controller – Transfer Pricing? Do you want to work with the most current topic in international corporate taxation, and would a challenging position in one of Denmark’s largest industrial organisations appeal to you? With this position, you will get a unique opportunity to gain insight into Danfoss’ Global Business Model.

You will operate as a Senior Controller in the Transfer Pricing department consisting of six other team members and support multiple transfer pricing initiatives within Danfoss. Thus, you will obtain in-depth knowledge about the operations of a global organisation and build a close relationship with the various business units of the Danfoss Group, at segment, division and product line level.


Indrykket 20. januar
.
.: Slagtersvend, SuperBrugsen Ølsemagle, SuperBrugsen
SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen Ølsemagle

SuperBrugsen

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af convenience-varer
 • Opfyldning af færdigpakket kød
 • 100% overholdelse af egenkontrol
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsæde, og et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder.


Indrykket 20. januar
.
.: Graduateforløb, Jyske Bank
Jyske Bank
Graduateforløb

Jyske Bank

Har du talent for at skabe netværk og lyst til at arbejde med nogle af de største danske selskaber? Vil du være en del af team Large Corporate i Jyske Bank?

Graduateforløbet på to år er sammensat af flere elementer…

 • Forløbet skræddersyes til dine nuværende kompetencer og består af praktisk læring på pladsen, suppleret med interne og eksterne kurser, ophold i specialenheder og case-arbejde.
 • Det faglige niveau er højt, og opgaverne, du møder, er forskelligartede. Du kommer til at forberede og deltage på møder med nogle af landets største selskaber, lærer at arbejde med kreditbehandlinger, regnskabsanalyser, risikobetragtninger, likviditetsstyring, opsøgende salg og meget mere.
Jyske Bank

Indrykket 20. januar
.
.: Kan du udvikle og lede en salgsafdeling på Sjælland?, erwin andersen a/s
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for green light aps

Kan du udvikle og lede en salgsafdeling på Sjælland?

Stærk salgsprofil * Karrierestilling i solid vækstvirksomhed * Unikt og markedsledende

Med reference til ledelsen i Middelfart og indledningsvis med udgangspunkt fra et hjemmekontor, skal du styrke virksomhedens salgsaktiviteter på Sjælland. I starten skal du, som ”enkeltkæmper”, udbygge salget på det sjællandske marked. Du skal således, via personligt salg, skabe fundamentet for etablering af en selvstændig, sjællandsk salgsorganisation, som du selv skal ansætte, indsatsstyre og udvikle. Via hårdt arbejde, personligt salg og godt købmandskab, skal du selv bygge fundamentet for din egen personlige udvikling.

I tæt samarbejde med et kompetent, teknisk bagland i Middelfart, skal du gennemføre opsøgende og vedligeholdende salg på hele Sjælland, indledningsvis med vægt på Hovedstadsområdet. Du får markedets stærkeste produktprogram og et unikt koncept inden for energioptimering.

erwin andersen a/s

Indrykket 20. januar
.
.: Forsikringsmedarbejder, Global Forsikring
Global Forsikring
Forsikringsmedarbejder

Global Forsikring, Karlslunde

Har du erfaring fra bank- eller forsikringsbranchen? Og kan du se dig selv i et job, hvor kunderne er i centrum?

Som forsikringsmedarbejder bliver din vigtigste opgave at sidde klar ved telefonen, når kunderne ringer. Du har dagligt kontakt til både privat- og erhvervskunder, når du hjælper dem med spørgsmål omkring og administration af deres bilforsikring.

Din kerneopgave er kundepleje. Men herudover er mulighederne mange – det kommer helt an på dit initiativ og gåpåmod. Du kan blandt andet gribe salgs- og marketingopgaver som at optimere vores kundebase eller udarbejde nyhedsbreve og Facebook-kampagner.


Indrykket 19. januar
.
.: Tagrenoverer, Konsulenthuset ballisager a/s
Konsulenthuset ballisager a/sTagrenoverer

Konsulenthuset ballisager a/s søger for TAKFORNYING A/S

Norges største tagrenoveringskæde TAKFORNYING A/S vil etablere franchisekæde i Danmark.

Vi søger derfor Danmarks bedste tagrenoverer, der har en drøm om at blive selvstændig.

TAKFORNYING A/S er Norges største professionelle tagrenoveringskæde og renoverer alle typer af tage.

TAKFORNYING A/S ønsker at tiltrække topmotiverede, selvstændige, ansvarlige og modige franchisetagere, som vil tage ejerskab og have fokus på at yde den bedste service over for kunden.

Franchisetagerne må gerne have erfaring fra maler- eller tagdækkerbranchen, men det er ikke et ubetinget krav.


Indrykket 19. januar
.
.: Produktionsteamleder til International virksomhed, PPC Denmark
PPC DenmarkProduktionsteamleder til International virksomhed

PPC Denmark, Præstø

PPC Denmark blev grundlagt i 1996 og er en del af Belden-koncernen der har sit hovedsæde i USA. Vi er markedsførende og udvikler, producere og sælger jumpere, konnektorer og filtre til kabel-TV.

Vi eksporterer primært til det Europæiske og Amerikanske marked og beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere.

Vores medarbejdere er kvalitets- og miljøbevidste og respektere det enkelte menneskes forskellighed. De er alsidige, fleksible og kan arbejde i et miljø hvor tingene går hurtigt. De er engagerede og ansvarsbevidste i det arbejde de udfører og udviser empati for deres kollegaer.

Vi søger en ny Teamleder til vores Montage og Warehouse og forestiller os, at du har en baggrund som tekniker, eller anden relevant uddannelsesbaggrund. Vi ser gerne, at du har suppleret med noget efteruddannelse inden for områder såsom ledelse, LEAN, projektstyring eller planlægning.


Indrykket 19. januar
.
.: Assisterende erhvervsrådgiver, Nykredit
Nykredit
Assisterende erhvervsrådgiver

Nykredit, Næstved

Har du overblik og forretningsforståelse og lyst til at være 2. kundeansvarlig på en udvalgt gruppe af vigtige kunder? Så kan du nu blive en del af en finansiel koncern, der sætter en ære i at tænke nyt med kunden i centrum.

Du bliver back-up for 7 seniorerhvervsrådgivere og deres kundeporteføljer, som dækker både erhvervskunder og landbrugskunder. Vi arbejder med at skabe fortsat vækst via rådgivning med kunden i centrum, og det arbejde bliver du en vigtig del af.

Du evner at sætte dig grundigt ind i de enkelte kunders engagementer, og dermed identificerer du behov og støtter seniorrådgiverne i deres arbejde med at udvikle og sælge individuelt sammensatte finansielle løsninger. Udarbejdelse af tilbud og dokumenter varetages af dine kolleger i supportteamet, så du kan koncentrere din indsats om at understøtte rådgiverne.


Indrykket 19. januar
.
.: Key Account Manager, SalesOnly ApS
SalesOnly ApSKey Account Manager

SalesOnly ApS søger for CRC Danmark

Trives du med en dagligdag med en stor grad af frihed under ansvar, selvstændighed og mulighed for at prioritere egne indsatser?

Med reference til salgschefen i Sverige, og i samarbejde med en salgskonsulent i Danmark, bearbejder du eksisterende og nye kunder på det danske marked, som primært er grossister af en vis størrelse.

CRC har en nøje beskrevet taktisk plan for markedet i Danmark, og bistår dig med et godt bagland og support fra Sverige. De har ligeledes tilrettelagt et grundigt introforløb, så du kommer godt fra start og får de bedste betingelser for at lykkedes i jobbet! Din dagligdag vil i høj grad være præget af kundebesøg, hvor du dels får ansvar for at øge salget til de eksisterende kunder dels udøve opsøgende salg mod nye potentielle kunder i hele landet.


Indrykket 19. januar
.
.: Ejendomsfunktionær søges til Roskilde-området, Ubsbolig A/S
Ubsbolig A/SEjendomsfunktionær søges til Roskilde-området

Ubsbolig A/S

I dit arbejde bliver du ansvarlig for kontakten med beboerne i bebyggelsen og håndværkere.

Du skal i samarbejde med Ubsbolig A/S’ driftsleder indhente tilbud og udarbejde oplæg til vedligeholdelsesplaner og budgetter. En del af dit job er renholdelse af afdelingens grønne områder og bygninger, føre tilsyn med håndværkere og tekniske installationer samt lave flyttesyn.

Du skal have lyst til at arbejde ude, være i kontakt med mange mennesker, være god til at bruge hænderne og have erfaring med at passe grønne områder.

Du skal primært varetage den daglige drift, bygninger, grønne områder samt beboerservice i vores bebyggelse med ca. 312 lejemål (4 kollegier). Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt, men med et godt bagland/netværk. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.


Indrykket 19. januar
.
.: Lærer - Arenaskolen, Greve Kommune
Greve KommuneLærer - Arenaskolen

Greve Kommune

Lærer med naturfaglig profil søges til Arenaskolens mellemtrin.

Arenaskolen søger uddannet lærer, som aktivt kan medvirke til, at Arenaskolen fortsat er en skole som:

 • Skaber optimale og progressive læringsmiljøer
 • Udvikler den profil, der allerede er en integreret del af vores virkelighed

Arenaskolen er en profilskole, hvor tryghed, sundhed og fysiske aktiviteter er væsentlige værdier, og hvor digitale medier spiller en central rolle. Alle lærere har iPads og MacBook Air, alle lokaler har smartboard og alle elever har deres egen iPad. I dette skoleår er fokus på kollegaobservationer og videreførelse af igangsatte tiltag, herunder idrætsprofil.

Vi søger en lærer til vores mellemtrin, som primært skal undervise i matematik, naturfaglige fag og drengeidræt. Hvis du har sløjd og svømning vil det være rigtig godt, men ikke et krav.


Indrykket 19. januar
.
.: Uddeler SuperBrugsen Faxe Ladeplads, SuperBrugsen
SuperBrugsenUddeler SuperBrugsen Faxe Ladeplads

SuperBrugsen

SuperBrugsen Faxe Ladeplads er netop genåbnet i et helt nyt butiksanlæg og indeholder alt det bedste fra SuperBrugsens koncept (K15).

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Det indebærer f.eks.:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Ressourceplanlægning på kort og lang sigt for at sikre bemandingen, også i spidsbelastningsperioder
 • Ansættelse og løbende udvikling af dine medarbejdere
 • At være struktureret og have sans for detaljer

Indrykket 19. januar
.
.: Slagtermester, Kvickly, Haslev, Kvickly
KvicklySlagtermester, Kvickly, Haslev

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 70 medarbejdere. Vi er en travl butik med en masse dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik, og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Du får ansvaret for at pleje og profilere slagterafdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål. Du sikrer gennem din motiverende og faglige ledelse af dit team, som udover dig består af 5 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Du vil have disse hovedopgaver:

 • Ansvar for produktion, delikatesse, salg, indtjening, løn og arbejdsplaner i slagterafdelingen
 • Ansvar for at afdelingen lever op til de gældende hygiejnekrav
 • Salgsklar butik hver dag

Indrykket 19. januar
.
.: Finance Controller, Garia A/S
Garia A/SFinance Controller

Garia A/S, Greve

Garia søger en Finance Controller til nyoprettet stilling, som kommer til at indgå i vores administration- og økonomiteam i Greve som pt. består af 2 økonomimedarbejdere. Stillingen er fuld tid.

Garia er et dansk firma som udvikler, producerer og sælger Golf- og Utility-biler. Køretøjerne udvikles på vores hovedkontor i Greve, produceres i Viborg og sælges i hele verden. Garias produkter kendetegnes ved den højeste kvalitet og bedste performance i branchen.

Hovedopgaver:

 • Udarbejdelse af måneds-/kvartalsrapportering
 • Klargøring af materiale og udarbejdelse af årsregnskaber
 • Lede og deltage i daglige opgaver i regnskabsafdelingen

Indrykket 19. januar
.
.: Pædagogisk leder søges til integreret børnehus med DGI-profil i Område Nordstevns, Stevns Kommune
Stevns KommunePædagogisk leder søges til integreret børnehus med DGI-profil i Område Nordstevns

Stevns Kommune

Vil du arbejde med ledelse i en børneverden, hvor hverdagen er præget af engagement, meninger og spændende udfordringer?

Lodbjerggård i Område Nordstevns er en integreret institution med i alt 5 børnegrupper og ca. 15 personaler. Vi har mange ressourcer både fagligt og menneskeligt, og vi er kendetegnet ved at være rummelige og at kunne skabe plads til mangfoldighed iblandt vores mange dejlige børn. Men, vi savner en god, erfaren leder, der kan stå i spidsen for at samle husets ressourcer såvel fagligt og socialt omkring kerneopgaven, og som kan skabe trivsel og udvikling til glæde for både børn og personaler.


Indrykket 19. januar
.
.: Shopping advisor indenfor børnetøj, MILK Copenhagen
MILK Copenhagen
Shopping advisor indenfor børnetøj

MILK Copenhagen

Er du vild med børnetøj og mode, har du nu chancen for at blive ambassadør for et af Danmarks mest fashionable og succesfulde børnetøjsfirmaer, nu også med WOMAN styles til mødrene. Vil du gøre din fritid mere sjov, spændende og tjene ekstra penge, så er du måske vores nye Shopping Advisor.

Hvem er du?

 • Du elsker at netværke, har børn og dermed daglig kontakt til familier med børn i målgruppe (3-14 år)
 • Du er en smilende, tillidsvækkende og åben person, og du glæder dig over at vejlede, sælge og inspirere andre
 • Du er initiativrig og evner at se alle muligheder frem for begrænsninger
 • Du arbejder målrettet og passioneret med de ting du engagerer dig i
 • Du har bil til din rådighed

Som MILK COPENHAGEN Shopping Advisor får du et meget fleksibelt job, hvor du selv tilrettelægger din tid. Din fornemmeste opgave består i at præsentere vores 2 årlige kollektioner, som sælges via social shopping- og Åbent Hus events i dit lokalområde.


Indrykket 19. januar
.
.: Dagplejer, Sorø Kommune
Sorø KommuneDagplejer

Sorø Kommune

Dagplejen i Sorø har brug for en dygtig og engageret dagplejer i Ruds Vedby-distriktet.

Vi vægter den pædagogiske faglighed højt, hvilket vi selvfølgelig i samarbejde med dig vil være med til at udvikle. Du skal være motiveret for at arbejde med børn fra 0-3 år., samt udvikle dig på bl.a. kurser og uddannelse. Lige p.t. er dagplejerne midt i et spændende projekt, hvor uddannelsen "Den gode dagpleje", indsigt og sprog er i fokus. Du skal have et anerkendende børnesyn med fokus på tryghed, udvikling og læring.

I Sorø Kommunes dagpleje er ansat 47 dagplejere. Dagplejen er inddelt i dagtilbudsområde Nord og Syd, med henholdsvis 26 og 19 dagplejere. Du vil komme til at arbejde i område Nord.


Indrykket 19. januar
.OM SIDEN | © Copyright 2016 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |