GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Sjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Familieterapeut søges til Familiehuset, Stevns Kommune
Stevns KommuneFamilieterapeut søges til Familiehuset

Stevns Kommune

Unik mulighed for Familieterapeut med pædagogisk baggrund

Hvis du har lyst til at arbejde konsultativt og behandlende i forreste række, så har du en unik mulighed i denne stilling. Stevns kommune ønsker at styrke det tidlige forbyggende arbejde for kommunens børn, unge og deres familier.

Stillingen som familieterapeut er således halvt i PPR-regi, konsultativt tværfagligt arbejde samt halvt terapeutisk familiebehandling inden for servicelovens rammer.

Stevns Kommune er inddelt i distrikter med tværfaglige teams (familieterapeuter, sundhedsplejersker, psykologer, logopæder og sagsbehandlere). Disse teams giver sparring til pædagoger og lærere på skoler og institutioner om det tætte forbyggende arbejde. Du vil i dette arbejde skulle bidrage til den tidlige forbyggende indsats med din grundlæggende pædagogiske viden - gerne med konkret erfaring fra enten daginstitution eller skole.

.
.: Social- og sundhedsassistent til dagvagt 32 timer, Solrød Kommune
Solrød KommuneSocial- og sundhedsassistent til dagvagt 32 timer

Solrød Kommune

Sammen gør vi en forskel, vi tager ansvar og har indflydelse, vi er et fællesskab og er i bevægelse. Det er Solrøds værdier for arbejdsfællesskabet. Kom og vær med.

Vi søger en fagligt stærk sosu-assistent til dagvagt i en bo-gruppe med 10 beboere, beliggende med udsigt til Danmarks største sansehave.

Plejecentret Christians Have rummer 80 boliger der er delt op i bo-enheder med 10-15 beboere i hver gruppe. Alle grupper drives efter leve-bo-miljøtanken. Det betyder at der købes ind og tilberedes måltider fra bunden i hver gruppe. Måltiderne er noget centralt i beboernes dagligdag. Vi tilstræber rolige og hjemlige omgivelser og arbejder med værdighed ud fra borgerinddragelse, tryghed, nærhed og genkendelighed som vigtige værdier.

.
.: Ny medarbejder til specialiseret botilbud Søbæk Have, Holbæk Kommune
Holbæk KommuneNy medarbejder til specialiseret botilbud Søbæk Have

Holbæk Kommune, Jyderup

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med komplekse og udfordrende arbejdsopgaver. Et fuldtidsjob, med dag- og aftenvagter samt hver anden weekend. Vi sætter høj faglighed, åbenhed og ordentlighed som de bærende værdier i vores samarbejde.

Vi arbejder hen imod kerneopgaven – livsmestring – evnen til at mestre dele af, eller hele sit liv, via de faglige tilgange – den anerkendende og relationsorienteret tilgang. Vi er et § 108 tilbud i Holbæk Kommune. Vi er en del af Søbæk Have.

Du er uddannet socialpædagog eller social- og sundhedsassistent. du har erfaring indenfor det specialpædagogiske område og har en anerkendende og respektfuld tilgang. Du er nysgerrig og udforskende og loyal. Du har mod på nye opgaver. Du har kørekort.

.
.: Pædagoger, D.S.I Høng Erhvervsskole
D.S.I Høng ErhvervsskolePædagoger

D.S.I Høng Erhvervsskole

Høng Erhvervsskole er i rivende udvikling og søger:

 • 2 uddannede pædagoger på 37 timer ugtl.
 • 1 uddannet pædagog med håndværkeruddannelse (gerne tømrer eller lignende) 20-37 timer ugtl.

Forventet tiltrædelse er 15/12 2019 eller snarest derefter.

Pædagogisk arbejdes med en involverende, anerkendende og relationsorienteret tilgang. Der lægges vægt på et struktureret, trygt og udviklende miljø, der tager hensyn til den enkelte elevs mål, behov og forudsætninger.

.
.: Seniorprojektleder til vandforsyning, HR-Kompagniet ApS
HR-Kompagniet ApS
Seniorprojektleder til vandforsyning

HR-Kompagniet ApS søger for Kalundborg Forsyning

Kalundborg Forsyning er en virksomhed med 78 medarbejdere, og anses for at være blandt frontløberne inden for forsyningsbranchen.

Vi søger en engageret seniorprojektleder til vandområdet i Kalundborg Forsyning. Kalundborg Forsyning er en ambitiøs organisation med fokus på bæredygtighed og innovation.

Som Seniorprojektleder kommer du til at indgå i et team i en professionel projektledelsesorganisation i Plan- og Projektafdeling i team Vand og Varme.

Opgaverne omfatter:

 • Ansvar for renovering af kildepladser, arbejde med at lokalisere og udvikle nye kildepladser.
 • Lodsejerdialog og interessenthåndtering, herunder arbejde med BNBO-områder.
 • Ansvar for projekter som projektleder fra start til slut. Det vil sige, at du er med til rammesætning, og står for med ansvaret for udvikling af koncept, design, udførelse og efterfølgende læring
HR-Kompagniet ApS
.
.: Byskovskolen søger 3 lærere til afd. Asgård, Ringsted Kommune
Ringsted KommuneByskovskolen søger 3 lærere til afd. Asgård

Ringsted Kommune

Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse med hver sin SFO-afdeling, foruden SFO Gården. Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 150 ansatte (lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.

Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema på afdeling Asgård, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver på begge afdelinger, hvis der er behov herfor.

Du vil have tilknytning til et årgangsteam, og indgå naturligt i både afdelingsteam og fagteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for skolens elever.

.
.: Servicetekniker - Kølecertifikat min. kat. 2 påkrævet, Varmepumpesyn ApS
Varmepumpesyn ApSServicetekniker - Kølecertifikat min. kat. 2 påkrævet

Varmepumpesyn ApS

Varmepumpesyn ApS er en virksomhed med højt til loftet. Vi har travlt og søger derfor en kollega, som har lyst til at vækste passionen med os.

Arbejdsopgaver bistår i at servicere private kunder, som er indehavere af luft/luft- og luft/vand-varmepumper, samt jordvarmeanlæg. Oplæring vil forekomme, da vi udfører service med høj faglighed og grundighed efter foreskrevne regler på området. Erfaring er påkrævet.

Foruden service af ovennævnte anlæg, vil arbejdsopgaver omfattet reparationer, nysalg, montage mv.

.
.: Delikatesseleder, Kvickly Køge, Kvickly
Kvickly
Delikatesseleder, Kvickly Køge

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 78 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Kvickly
.
.: Revisorelev, Multi Revision I/S
Multi Revision I/SRevisorelev

Multi Revision I/S, Næstved

Hos Multi Revision vil du opleve en hverdag præget af høj faglighed og engagement på en velfungerende arbejdsplads, hvor der er en god balance mellem arbejde og privatliv.

Kontoret er kendetegnet ved en fri og uformel tone, hvor hver enkelt ansat har plads og mulighed for at præge sin egen karriere.

Hvis du ønsker at arbejde i en moderne virksomhed, som leverer ydelser præget af høj faglighed og som sætter kunden i centrum, så er det måske dig vi leder efter? Hos Multi Revision I/S tilbyder vi nemlig vores kunder en bred vifte af produkter, herunder digital bogføring med alt fra totaladministration og løbende rapportering og rådgivning til den årlige årsrapport

De opgaver, som du typisk vil udfylde dagen med i starten er bogføring og andre administrative opgaver, hvor du fra allerede fra start vil få faste opgaver, som du er ansvarlig for.

.
.: 37 timers pædagog til vores interne skole, Fonden Skole- og Behandlingshjemmet Skovgården
Skole- og Behandlingshjemmet Skovgården37 timers pædagog til vores interne skole

Skole- og Behandlingshjemmet Skovgården, Fuglebjerg

Skovgården er et behandlingshjem for børn i alderen 6-17 år. Der er to døgnafdelinger, dagbehandling og en intern skole.

Skovgården er en åben og respektfuld arbejdsplads med mange forskellige faggrupper, der sammen skaber den gode stemning og dynamik, der gør, at Skovgården skal være et godt sted at være.

Vi søger en medarbejder, der har lyst til at blive en del af hverdagen på vores dejlige skole. I skolen er der i øjeblikket indskrevet 34 børn i alderen 6-17 år. Eleverne fordeler sig på 5 klasser og modtager særligt tilrettelagt undervisning. Skolen lever op til kravene i Folkeskoleloven. Vi skræddersyr den enkelte elevs skema under hensyntagen til den enkelte elevs behov og forudsætninger, og samtidig arbejder vi målrettet frem mod at alle elever der kan, får en 9. kl. eller 10. kl. afgangsprøve.

.
.: Bygningsingeniør/Bygningskonstruktør til rådgivning & tilsyn, 2T ApS
2T ApSBygningsingeniør/Bygningskonstruktør til rådgivning & tilsyn

2T ApS, Roskilde

2T Arkitekt & Ingeniør er et rådgivende arkitekt- & ingeniørfirma med speciale inden for renovering. Vi har gennem mange år specialiseret os primært med renovering af rådgivning til boligforeninger, almennyttig, kommuner samt udvikling af erhverv.

Vi har travlt med mange spændende byggeprojekter og har derfor brug for endnu en bygningsingeniør eller bygningskonstruktionsingeniør, med minimum 3-5 års solid erfaring, der kan være med til at sikre kvaliteten i vores byggeprojekter med en stor teoretisk og praktisk viden.

Som bygningsingeniør/konstruktør hos 2T kommer du bl.a. til at lave beskrivelser, udbud og føre tilsyn med egne og andres byggesager samt stå for løbende opfølgning.

Din hverdag vil foregå både på kontoret og på byggepladser og du vil være et vigtigt bindeled mellem bygherre og entreprenør samt have ansvaret for den direkte kontakt til pågældende bygherre.

.
.: Projektmedarbejder til flyttesporet, Programmet for Fremtidens SUH, Sjællands Universitetshospital, Region Sjælland
Region SjællandProjektmedarbejder til flyttesporet, Programmet for Fremtidens SUH, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland, Køge

Vil du være med til at udvikle Danmarks nye universitetshospital?

Vi søger en medarbejder med erfaring fra store flytteprojekter og med en systematisk tilgang til opgaverne. Du får muligheden for at indgå i planlægningen af det nye universitetshospital i Køge, der bygges færdig frem mod 2024. Stillingen er en del af den oprustning, vi i øjeblikket laver for at sikre en god og sikker indflytning i det nye byggeri.

Du vil få til opgave at sikre overblikket over de konkrete aktiviteter i flytteopgaven. Det indebærer blandt andet at samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere om deres leverancer i flytningen, at skabe overblik over afhængigheder og risici, og at sikre at leverancerne sker i den rigtige rækkefølge.

.
.: Projektleder til flyttesporet, Programmet for Fremtidens SUH, Sjællands Universitetshospital, Region Sjælland
Region SjællandProjektleder til flyttesporet, Programmet for Fremtidens SUH, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland, Køge

Vil du være med til at udvikle Danmarks nye universitetshospital og sikre en god indflytning i det nye Sjællands Unversitetshospital?

Vi søger en medarbejder med sans for detaljer, kompetencer til at facilitere udviklingsprojekter og erfaring med store flytteprojekter til at indgå i planlægningen af det nye universitetshospital i Køge, der bygges færdig frem mod 2024. Stillingen er en del af den oprustning, vi i øjeblikket laver for at sikre en god og sikker indflytning i det nye byggeri.

Blandt dine hovedopgaver vil blive ansvaret for at drive flytteopgaven. Det indebærer blandt andet opgaven med at udvikle de ”flyttepakker” med redskaber til afdelingerne, som bliver centrale for at hver afdeling kan komme sikkert og nemt igennem flytningen.

.
.: Intern sælger – elteknisk salg, Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Intern sælger – elteknisk salg

Solar Danmark A/S, Nykøbing Falster

Vil du være ansvarlig for en stor, lokal kundekreds, er du glad for tæt kundekontakt, og motiveres du af at lave et godt salg?

Hvis svaret er ja, så er stillingen som intern sælger EL på vores kontor i Nykøbing Falster den rette udfordring for dig.

Du er ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr. telefon og e-mail. Udover dette udarbejder du tilbud samt udfører mindre projektstyringsopgaver. Det falder dig naturligt at drive aktivt salg og med opfølgning tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner.

Solar Danmark A/S
.
.: BLIV TAGDÆKKER HOS JYDSK TAGTEKNIK, Jydsk Tagteknik A/S
Jydsk Tagteknik A/S
BLIV TAGDÆKKER HOS JYDSK TAGTEKNIK

Jydsk Tagteknik A/S, Greve

Vi har rivende travlt og søger en dygtig tagdækker eller et makkerpar til fast arbejde i vores afdeling i Greve. Vi tilbyder dig et super spændende job med faglige udfordringer og gode kollegaer i et sundt og positivt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et professionelt team med bred erfaring, hvor du selvstændigt kan arbejde med dine opgaver. Du kan selv tilrettelægge din arbejdsdag og dermed variere dine opgaver og dage efter behov.

DET TILBYDER VI DIG

 • Fast arbejde året rundt
 • Nogle af de bedste akkorder i branchen
 • En helt ny servicebil
.
.: Intern bygherrerådgiver til Center for Kommunale Ejendomme, Slagelse Kommune
Slagelse KommuneIntern bygherrerådgiver til Center for Kommunale Ejendomme

Slagelse Kommune, Korsør

Vi søger en kompetent bygherrerådgiver, gerne med 5+ års erfaring, der kan påtage sig ansvaret for bygherrerådgivning i forbindelse med bygge- og anlægsopgaver fra programfase til drift, sammen med et team af erfarne og dygtige medarbejdere som er konstruktører, arkitekter og ingeniører.

Du kommer til at arbejde i et tæt tværfagligt arbejdsmiljø og får gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Visionen i Center for Kommunale Ejendomme lyder; ”Vi vil yde den bedste service for brugerne i kommunens ejendomme”, og derfor er udvikling af vores organisation og arbejdsmetoder en vigtig del af vores DNA.

Funktioner

 • Udfører bygherrerådgivning i forbindelse med: ideoplæg, valg af rådgiver, brugerinddragelse, byggeprogram, projektering, valg af entreprenør og udførelsesfasen.
.
.: FREELANCE AUTORISERET PSYKOLOG - Køge, AS3 A/S
AS3 Work&CareFREELANCE AUTORISERET PSYKOLOG - Køge

AS3 Work&Care

Grundet stor vækst i samarbejdsaftaler med større pensions- og forsikringsselskaber i Danmark søger vi nu en autoriseret psykolog til vores AS3 Center i Køge, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt setup, hvor vi arbejder målrettet og med fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

Som samarbejdspartner til AS3 Work&Care vil du blive en del af et stort netværk af psykologer, fysioterapeuter, læger, jobcoaches m.fl., hvor dine kerneopgaver vil være behandling af psykologiske problemstillinger, der spænder bredt og kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder.

.
.: Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger og sætte præg på det pædagogiske felt?, Professionshøjskolen Absalon
Professionshøjskolen Absalon
Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger og sætte præg på det pædagogiske felt?

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Pædagogik i Roskilde søger flere adjunkter eller lektorer til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsen, i vores efter- og videreuddannelse samt til at indgå i forsknings- og udviklingsopgaver.

Du skal alene og sammen med dine dygtige kollegaer skabe synergi mellem dine opgaver. Du er hovedperson i din egen faglige udvikling, og samtidig er du god til at give og modtage sparring. Som underviser i Center for Pædagogik vil du opleve, at dit arbejde foregår inden for tre områder:

 • Grunduddannelsen.
 • Efter- og videreuddannelsen.
 • Forskning og udvikling.
.
.: Tjener til Restaurant Store Børs, PlejeVikar ApS
LejeVikar ApS
Tjener til Restaurant Store Børs

LejeVikar ApS søger for Restaurant Store Børs i Roskilde

For vores kunde Store Børs i Roskilde søger vi en tjener til Á la carte-betjening. Vagterne er både hverdag og weekend.

Har du det fulde overblik over dine gæster, ro i maven og kan samtidig servere hver eneste ret med respekt for det, som køkkenet kan præstere, så er det ikke afgørende for os, om du er faglært eller ufaglært. Det, der lægges mest vægt på, er dit engagement, interesse for jobbet og tidligere erfaring fra faget.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Personlig og professionel servering for selskaber på ml. 2 og 40 personer
 • Vejledning til restaurantens gæster i valg af menu samt vine inkl. mersalg
 • Præsentation af menu samt vin ved bordet
LejeVikar ApS
.
.: Projektingeniør/Maskin - Procesinstrumentering - Sydsjælland, Profil Search

Projektingeniør/Maskin - Procesinstrumentering - Sydsjælland

Profil Search søger for Insatech A/S

Er du den dygtige, engagerede og udadvendte projektingeniør, der ønsker at arbejde med udvikling, mekanisk konstruktion og projektgennemførelse af kundespecifikke instrumenteringsløsninger? Så er denne stilling sikkert noget for dig.

Insatech A/S er i vækst og er Danmarks førende leverandør af procesudstyr og løsninger til procesindustrien. Virksomheden forener et heldækkende sortiment med stor teknisk kompetence og kvalificeret rådgivning og henvender sig bredt til procesindustrien. De primære kunder ligger indenfor følgende industrier: pharma, fødevarer, kemi, energisektoren, marine, off-shore og anlægsbyggere.

Virksomheden søger en dygtig projektingeniør/tekniker til en alsidig teknisk design- og backofficefunktion, hvor du kommer til at arbejde med alle dele i projektforløbet.

Søg information om virksomheden på www.insatech.com

.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |