GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Salgs- og afdelingsleder til analyseområdet, FORCE Technology
FORCE Technology
Salgs- og afdelingsleder til analyseområdet

FORCE Technology, Vejen eller Brøndby

Brænder du for forretningsudvikling i laboratorieverdenen? Er du en dygtig leder med kommercielt drive? Så har vi jobbet til dig!

Til vores laboratorier i Vejen og Brøndby søger vi en erfaren salgs- og afdelingschef, som kan udvikle og vækste vores danske marked yderligere og samtidig motivere og lede et team af dedikerede medarbejdere.

Som salgs- og afdelingschef bliver du laboratoriets daglige leder med reference til forretningschefen for området. Det er målet, at toplinjen skal vokse samtidigt med, at afdelingen skal have flere medarbejdere, og det bliver dit ansvar at sørge for, at vi når vores mål.

Dine nøgleopgaver bliver at:

 • drive forretningsudvikling, markedsføring og salgsaktiviteter, herunder at udarbejde salgsstrategier, -budgetter og forecast
 • drive opsøgende salg og kundebesøg, ofte i selskab med en teknisk fagperson
 • sikre kvalitet og sikkerhed og udvikle vores faciliteter
FORCE Technology
.
.: Erfaren konstruktør – specialdesign løfteudstyr fra bunden, Certex Lifting Products & Services
Jobindex A/S
Erfaren konstruktør – specialdesign løfteudstyr fra bunden

Jobindex A/S søger for CERTEX Danmark A/S i Vojens

Vil du designe løfteudstyr, der løser lige den problemstilling, vores kunde har?

Dit fokus er på at løse kundens konkrete problemstilling – så regner dine ingeniørkolleger på, om det kan holde. Det er opgaver, du ikke får andre steder, og det er dine idéer, der skaber løsningerne.

  ”Opgaverne er lige så forskellige som kunderne. Det kan være, at en kunde skal have løftet et traktorhjul fra vandret til lodret, eller en anden skal have løfteudstyr til at aflaste deres medarbejdere i et ufremkommeligt område i deres produktion. Du får info, og så designer du løsningen,” forklarer teknisk chef Arne Møller.

Har du erfaring med 3D-modelering, og vil du arbejde på hele unikke sager?

Så kom tættere på jobbet her.

Jobindex A/S
.
.: Stevedoreformand til vores Port Service Division, Blue Water Shipping A/S
Blue Water Shipping A/S
Stevedoreformand til vores Port Service Division

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Vi søger lige nu en formand til vores stevedoreafdeling på Multi Terminalen på Esbjerg Havn. Har du stort overblik, drive og gode færdigheder indenfor planlægning og koordinering? Har du mod på at varetage udfordringerne og rollen som formand, hvor du bliver målt på din evne til at sikre effektivitet og sikkerhed i de daglige operationer?

Som stevedoreformand vil du varetage en bred vifte af opgaver relateret til ledelse, administration og praktisk arbejde. Du vil derudover få en nøglerolle i forhold til at tilrettelægge de daglige arbejdsopgaver og koordinere dit team af stevedorers indsats. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Stedfortræder for manageren på Multi Terminalen
 • Koordinering og ledelse af RoRo-operationer
 • Praktisk arbejde i forbindelse med lastning og losning af RoRo-skibe på Multi Terminal
Blue Water Shipping A/S
.
.: Servicetekniker til vedligehold og service af lagersystemer, SSI Schäfer A/S
SSI Schäfer A/S
Servicetekniker til vedligehold og service af lagersystemer

SSI Schäfer A/S, Fredericia

Vil du have et selvstændigt job med tekniske udfordringer og en alsidig stilling, der stiller krav til dine tekniske evner? Her får du gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder, samtidig med at du bliver en del af et stærkt team med et godt kammeratskab.

Til at servicere og vedligeholde lagersystemer hos vores kunde i Fredericia, skal vi bruge en ny tekniker. Der er tale om en fast ansættelse, hvor du indgår i det team af serviceteknikere, der er tilknyttet opgaven. Din arbejdsdag foregår udelukkende hos kunden, og overordnet set kommer du til at tage dig af:

 • service på og drift af højlager og transportanlæg
 • fejlhåndtering/fejlfinding på anlægget (mekanisk, elektrisk og it-mæssigt)
 • diverse ad hoc-opgaver.
.
.: Tekniker, Vejle, DANISH CROWN A/S
Tulip Food Company
Tekniker, Vejle

Tulip Food Company

 • Har du lyst til at blive en del af en af verdens førende konservesfabrikker?
 • Vil du have det mekaniske ansvar for moderne udstyr til automatiseret produktion af konserves?
 • Kan du arbejde i en travl hverdag og påtage dig et kritisk ansvar for, at vores produktion kører upåklageligt?

Som mekanisk tekniker sørger du for at vores automatiske produktionsudstyr kører optimalt. Det er en ren mekanisk opgave, hvor du bl.a. hjælper til ved produktionsopstart, omstilling, justering og reparation af produktionsudstyr. Det betyder, at du får et stort ansvar for at udstyret kører med høje oppetider.

Med jobbet følger skiftende arbejdstider fra tidlig morgen til sen aften – vi lytter dog til dine ønsker. Vi forventer ikke nødvendigvis, at du kender til fødevareproduktion.

Tulip Food Company
.
.: Bankrådgiver til Aabenraa med interesse for erhverv, Jyske Bank
Jyske Bank
Bankrådgiver til Aabenraa med interesse for erhverv

Jyske Bank

Er du en forretningsorienteret teamplayer, hvor udvikling af dig som rådgiver og af vores forretning kan gå hånd i hånd, så har vi en god portefølje af familie- og seniorkunder klar til dig. Der vil også indgå mindre erhverv i porteføljen – som gerne skal udvikle sig.

Vi har en værdibaseret ledelsesadfærd, der tager afsæt i rammer – hvor du tager ansvar og kan bidrage med din del af forretningen – i samarbejde med teamet. Der er høj aktivitet – højt til loftet og ikke mindst en rigtig god stemning, der smitter udadtil.

Udover arbejdet med din bestående portefølje deltager du også i jagten på nye kunder, som gerne vil være en del af vores grønne bank.

Jyske Bank
.
.: Telenor søger Souschef til butikkerne i Vejle & Horsens, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikkerne i Vejle & Horsens

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Som Souschef skal du sammen med Butikschefen sikre butikkens samlede performance, ligesom du er med til at understøtte den løbende udvikling af teamet og butikken.

.
.: Telenor søger Souschef til butikken i Kolding, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikken i Kolding

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Som Souschef skal du sammen med Butikschefen sikre butikkens samlede performance, ligesom du er med til at understøtte den løbende udvikling af teamet og butikken.

.
.: Discipliningeniør, PeopleLink
PeopleLinkDiscipliningeniør

PeopleLink søger for Shell i Fredericia

Alsidige opgaver indenfor drift, vedligeholdelse og udvikling

Du kommer til at indgå i teamet af discipliningeniører, hvor du får fagligt ansvar for det roterende udstyr på raffinaderiet. I samarbejde med drifts-, vedligeholds- og projektorganisationerne bliver du den faglige tovholder indenfor dit felt, der sikrer optimal sikkerhed, ressourceudnyttelse og rentable løsninger.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af teknologier indenfor pumper, kompressorer, turbiner m.v. – og med meget høje krav til stabil drift og sikkerhed.

Blandt dine vigtigste opgaver kan nævnes:

 • Udbygning af redskaber, procedurer samt inspektionsmetoder, som sikrer optimal sikkerhed, ressource-udnyttelse og rentabilitet
 • Udarbejdelse af kravspecifikationer for nyt udstyr
 • Forestå den faglige afklaring og have løbende kontakt med leverandører under udvikling og gennemførelse af projekter og større vedligeholdelsesopgaver
.
.: Assistent til Group Finance – kreditorafdelingen, Blue Water Shipping A/S
Blue Water Shipping A/S
Assistent til Group Finance – kreditorafdelingen

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Formår du at fastholde fokus på struktur og service i en travl hverdag? Har du erfaring med kreditorbogholderi og bilagsregistrering og en sans for at løse dine opgaver med høj kvalitet og effektivitet?

Blue Water Shipping A/S er Danmarks mest alsidige transport- og shippingvirksomhed. Organisationen udvikler sig hastigt og det samme gør vores finansafdeling. Vi kan derfor tilbyde dig en hverdag med fart over feltet i et dynamisk team, hvor du vil få ansvar og udfordringer fra din første dag.

Du kommer til at varetage nedenstående kreditoropgaver for et eller flere af vores kontorer:

 • Bilagsregistrering
 • Bogføring og kontering af bilag
 • Håndtering af fejl, match til reservation/indkøbsordre
Blue Water Shipping A/S
.
.: Speditør til Reefer-afdeling, Blue Water Shipping A/S
Blue Water Shipping A/S
Speditør til Reefer-afdeling

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Hvis du har det store overblik og kan sætte dig ind i vores kunders specifikke behov for leverancer, så har du chancen for et godt og dynamisk job i Blue Water Shipping A/S i Esbjerg.

Til vores Esbjerg-afdeling søger vi en dygtig speditør eller disponent, som skal indgå i teamet, der arbejder med at levere skræddersyede løsninger inden for køle- og frysetransport. Teamet er præget af en positiv indstilling og et uformelt miljø, der danner rammerne om vores arbejde med at levere en høj standard og sikkerhed i vores kunders transporter. Dine primære opgaver vil være:

 • At sikre god kontakt til kunder, leverandører og chauffører
 • Disponering af import- og eksportbiler
 • Udvikling af nye og eksisterende trafikker
 • Løbende bidrag til kvalitetssikring og optimering af vores arbejdsgange
Blue Water Shipping A/S
.
.: Account Executive til vores afdeling i Kolding, TNT Danmark ApS
TNT Danmark ApSAccount Executive til vores afdeling i Kolding

TNT Danmark ApS

Er du en succesfuld Account Executive med erfaring i B2B-salg, som brænder for at bidrage til vores salgsmål? Så er vores ledige stilling som Account Executive måske din næste udfordring!

Du bliver ansvarlig for omsætningsmål i dit område. Du åbner døre ved at identificere og udvikle muligheder for salg i dit område, samtidig med at du vedligeholder positive og langsigtede relationer til eksisterende kunder.

Primære arbejdsopgaver:

 • Selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje med personlige mål
 • Gennemføre opsøgende salg til nye kunder via bookede besøg og kanvasbesøg
 • Etablere og videreudvikle forretningsrelationer til eksisterende kundeportefølje
.
.: CFO, Humain ApS
Humain ApS
CFO

Humain ApS søger for kunde

– Til international koncern i stor vækst

Med reference til CEO sikrer du rettidig og præcis analyse af budgetter, økonomiske trends og prognoser. Du rådgiver om økonomiske konsekvenser af forretningsaktiviteter på tværs af lokale og internationale skatteforhold.

Som CFO står du i spidsen for en økonomifunktion med 35 medarbejdere, hvoraf de fleste har arbejdssted i udlandet (Europa). Du udvikler effektive interne kontroller samt sikrer overholdelse af gældende lokale lovgivninger og regler for finansiel og skattemæssig rapportering.

Du strømliner, udvikler og effektiviserer økonomifunktionens arbejdsprocesser og forretningsgange. Samtidig sikrer du, at relevante medarbejdere, gennem uddannelse/træning, har det rette kompetence- samt forståelsesniveau.

.
.: Industrimiljø søger akademisk miljømedarbejder, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Industrimiljø søger akademisk miljømedarbejder

Esbjerg Kommune

Vi har en ledig fuldtidsstilling pr. 1. oktober eller snarest muligt i Industri­­miljø, som er en del af Miljøafdelingen.

Vi har en travl og spændende hverdag, hvor dialog og tværgående sam­arbejde internt såvel som eksternt har høj prioritet. Esbjerg Kommune er som Energimetropol i en rivende udvikling med stort fokus på energi og et godt dynamisk miljø for erhvervsudviklingen og udvikling af byen inden for rammerne af vores vision.

Opgaver i Industrimiljø:

 • tværgående samarbejder for at udvikle erhvervs- og byområder
 • miljøsagsbehandling i forhold til fx støj, spildevand og affald
 • dialog med både store og små virksomheder om deres miljøforhold
 • behandling af forespørgsler fra både borgere og virksomheder om miljø
.
.: Social- og sundhedshjælpere søges til Hjemmeplejen, Aftenvagt Nord, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere søges til Hjemmeplejen, Aftenvagt Nord

Esbjerg Kommune

Aftenvagten Nord søger to social- og sundhedshjælpere. En til en fast stilling samt en til et barselvikariat. Vi er fleksibel i forhold til timetal, der kan vælges 28-30-32-34-36 timer. Der arbejdes hver 2. weekend. Ansættelse 1. september 2019 eller hurtigst muligt derefter.

Vi er et aftenvagt-team i Hjemmeplejen Nord, som alle kører ud fra Områdecenter Gjesing midtby. Teamet er delt op i 4 zoner. Hver zone består af en social- og sundhedsassistent, og et antal hjælpere samt springere.

Vi søger to kollegaer, som:

 • Er uddannet social- og sundhedshjælper
 • Er fortrolig med IT
 • Sætter borgerne i centrum i en foranderlig verden
 • Er en god ambassadør for Esbjerg Kommune
.
.: Lokalkoordinator, Home-Start Tønder
HOME-START TønderLokalkoordinator

HOME-START Tønder

Brænder du for frivilligt socialt arbejde? Trives du med stor selvstændighed i dit arbejde? Og har du svært ved at forestille dig noget mere meningsfuldt end at bidrage til at give børn en god start i livet? Så er det måske dig, der skal være koordinator i HOME-START Tønder, som er en ny lokalafdeling under landsorganisationen HOME-START Familiekontakt Danmark.

HOME-START Familiekontakt er en frivillig social organisation, som tilbyder praktisk hjælp, venskabelig støtte og forældre-til-forældre-sparring til småbørnsfamilier, som kæmper med at få hverdagen til at hænge sammen. Formålet er at give forældre overskud og selvtillid, så de kan give deres børn en god og tryg opvækst.

Du håndterer mange forskelligartede opgaver. De vigtigste er relateret til den frivillige indsats:

 • Rekruttering og ledelse af frivillige
 • Undervisning og individuel rådgivning af frivillige
 • Besøg hos og match mellem frivillige og familier
.
.: Project Quality Director, Schneider Electric IT Denmark
Schneider Electric IT Denmark
Project Quality Director

Schneider Electric IT Denmark, Kolding

Do you want to drive strategic and operational QA for one of the world leaders in energy solutions, and are you looking for a senior global position with high impact?

As Project Quality Director, you work out of Kolding, Denmark, in a global role where you collaborate closely with local project managers, the Schneider quality network, QA managers and the VP of a Global Line of Business. You will set both quality standards and strategies for the business area and participate in actual development projects across our many global sites. In your new role, you will:

 • Ensure that lessons learned from field experience are incorporated into the new designs and that new offer development from concept to manufacture follows PMP (Project Management Procedure)
 • Act as a quality gatekeeper; challenge and veto at stage gate reviews
 • Ensure that proper project risk analyses and mitigation plans are implemented
Schneider Electric IT Denmark
.
.: Agile Architect leader, Schneider Electric IT Denmark
Schneider Electric IT Denmark
Agile Architect leader

Schneider Electric IT Denmark, Kolding

Do you enjoy providing, communicating and evolving a shared technical and architectural direction, enabling a continuous delivery pipeline and leading your team to success? Do you want to become an expert among experts and work with state-of-the-art technologies?

As our new agile architect lead, you will head up the platform team. Support the team with their excellent focus on our stabile environments, automated testing, security and various kinds of upgrades. Shield the team with good stakeholder management skills and collaboration with 3rd party vendors. Foster a collaborative and empowered environment amongst the various teams.

In addition, you will be part of the engineering leadership team and help set the direction for our product vision, architecture and ways of working and growing.

Schneider Electric IT Denmark
.
.: Kundeservicemedarbejder, Danpo A/S
Danpo A/S
Kundeservicemedarbejder

Danpo A/S, Give

Vi er i kraftig vækst og stiler altid efter professionel kundeservice alle ugens dage året rundt. Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af logistikafdelingen, der består af tre andre logistikmedarbejdere.

Du møder ind mandag til fredag kl. 13-17 for derefter at være til rådighed hjemmefra over telefonen kl. 17-22 om aftenen – på nær fredag, hvor du har fri kl. 17. Kundeservice- og logistikopgaverne består typisk af at:

 • besvare kundehenvendelser over telefonen og håndtere ordrer, bookinger, reklamationer og lignende
 • være kontakt mellem Danpo og leverandør
 • stå for emballageregistrering og emballageindtastning
Danpo A/S
.
.: Forretningsudvikler B2C, EWII A/S
EWII
Forretningsudvikler B2C

EWII, Kolding

Vi søger en kommercielt stærk forretningsudvikler indenfor energiområdet med stærke eksekveringsevner til styrkelse af vores position overfor privatkunde-segmentet. Du ansættes i en moderne og innovativ virksomhed, hvor vi prioriterer vækst og udvikling højt sammen med faglig og personlig udvikling.

Din rolle bliver at:

 • Forfine og konceptualisere en specifik forretningsidé
 • Udvikle forretningsidéen til en konkret kommerciel løsning, der kan skaleres og udvikle sig til et nyt forretningsområde
 • Inddrage og kombinere faglig viden og udvælge forretningsideer fra EWII's eksisterende forretning
 • Indgå i et udviklende samarbejde med eksterne, innovative partnere.
EWII
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |