GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Servicetekniker med flair for elektronik, Multicheck A/S
Jobindex A/S
Servicetekniker med flair for elektronik

Jobindex A/S søger for Multicheck

Er du klar til at servicere og reparere branchens bedste kontrol- og inspektionsudstyr? Så kan du blive vores nye servicetekniker og få hele Danmark som din arbejdsplads, topprofessionelle sparringspartnere og verdens bedste kollegaer.

Først får du grundig oplæring, derefter kører du ud til kunder i hele Danmark, hvor du:

 • laver vores årlige servicering ude hos kunderne
 • giver dine kunder en professionel og ordentlig oplevelse – ved hvert besøg

Du kan forvente ca. 10 overnatninger om året, når du bliver sendt ud på en opgave, som ligger langt fra Horsens.

Læs mere om stillingen her.

Jobindex A/S
.
.: Bygherre & Projektleder, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/SBygherre & Projektleder

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vi søger en dedikeret og motiveret projektleder med stort drive og lyst til at gøre en forskel. Du har en baggrund indenfor byggeri og gerne som konstruktør, ingeniør eller lignende. Du skal kunne trives i en til tider selvstændig og udfordrende stilling. Du skal være omstillingsparat, og trives med et højt aktivitetsniveau med forskelligartede opgaver.

Som projektleder og bygherrerepræsentant, tilbydes du en spændende stilling i et team bestående af dygtige og engagerede kolleger med forskellige faglige kompetencer. Vi er kendt for et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor, og ikke mindst et stærkt sammenhold.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i en dynamisk branche, der kræver, at vi altid er på forkant og altid er klar til at hjælpe hinanden. Vores internationale succes og vækst betyder jobsikkerhed, og at fremtidsmulighederne ikke stopper ved grænsen.

Lidl Danmark K/S
.
.: Controller, AQUA-TEKNIK A/S
AQUA-TEKNIK A/S
Controller

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt arbejde i et økonomi team i en virksomhed, hvor vi arbejder med spændende vandbehandlingsprojekter? Vi arbejder med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver.

Vi kan tilbyde en alsidig stilling med mange forskellige økonomifunktioner. Du vil indgå i vores økonomi team og få et tæt samarbejde med vores projektafdeling samt direktionen.

Som controller hos Aqua-Teknik vil du få forskellige ansvarsområder, som du selvstændigt styrer, samtidig med, at du tager del i virksomhedens generelle økonomifunktioner.

AQUA-TEKNIK A/S
.
.: Monjasa Oil & Shipping Trainee, Monjasa
Monjasa
Monjasa Oil & Shipping Trainee

Monjasa, Fredericia

Would you like a career that takes you on an international adventure in the oil and shipping industry and one that combines hands-on experience with great learning opportunities? Do you aspire to navigate the complex markets of the future and sit amongst colleagues who share the belief that it must be fun to go to work?

You will be part of global rotations (2x3 months) across our Monjasa offices such as Singapore, Dubai, Denmark, Cyprus or Panama, which will give you a unique understanding of different business contexts and cultures.

Your knowledge of our business areas will gradually develop, and your challenges and complexity of tasks will similarly grow day by day.

Monjasa
.
.: Key Account Manager til Boligsektoren, KAR+CO
KAR+CO
Key Account Manager til Boligsektoren

KAR+CO søger for kunde

Har du erfaring med salg til boligforeninger? Vil du sælge bæredygtige energi- og miljøløsninger?

Kan du få succes med at sælge og præsentere et innovativt koncept indenfor energi- og miljø til boligforeninger i Sydjylland og på Fyn?

Kender du målgruppen boligforeninger, og har du haft succes med at sælge til dem? Så ved du, hvordan de er organiseret, hvordan købsbeslutninger træffes, og hvilke love og regler de er underlagt.

Med reference til salgs- og marketingchefen får du selvstændigt ansvar for at opbygge en salgsmæssig succes i distriktet Sydjylland og Fyn - og på sigt får du det landsdækkende ansvar for en af de større kunder i boligsektoren.

KAR+CO
.
.: Chef for Planlægning og projektstyring, Testmanden ApS
Testmanden ApS
Chef for Planlægning og projektstyring

Testmanden ApS søger for Give Elementfabrik A/S

Nu kan du blive chef for et fagligt stærkt team hos Give Elementfabrik A/S. ... En førende leverandør af beton- og letbetonelementer til landbrugs- og industribyggeri.

Med reference til den adm. direktør sikrer du en god kommunikation med kunden og interessenter hos Give Elementer. Alt sammen med henblik på tilfredse kunder og korrekt afklarede ordrer, der kan få en optimal fremdrift gennem vores produktion og den efterfølgende montage.

Du afklarer projektrelevante og produktionstekniske spørgsmål med kunderne, enten via telefon, mail, eller ved personlige møder. Du håndterer eventuelle ændringer i leveringsønsker og informerer om dette gennem live opdatering af planlægningssystemet.

Testmanden ApS
.
.: IT Onsite Support Engineer, Zeppelin Danmark A/S
Zeppelin Danmark A/SIT Onsite Support Engineer

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg/Aarhus

Zeppelin Danmark A/S er, som eneforhandler af Caterpillar, blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner og dieselmotorer i Danmark.

Du vil have medansvar for drift- og supportopgaver samt brugeradministration for ca. 100 brugere fordelt på to store lokationer, Skejby ved Århus og Esbjerg, samt en mindre i Horsens.

Du skal levere en stabil og engageret service og support til dine kollegaer - herunder

 • Brugersupport på lokationerne for både software- og hardware-relaterede opgaver.
 • Håndtering af indkomne henvendelser, enten via telefon, personlig henvendelse eller via vores sagssystem (ServiceNow).
 • Implementere, troubleshoote og vedligeholde systemer som f.eks. desktops, laptops, printere, netværk og lign, dertil tablets og mobiltelefoner.
Zeppelin Danmark A/S
.
.: Esbjerg Byhistoriske Arkiv søger e-arkivar, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Esbjerg Byhistoriske Arkiv søger e-arkivar

Esbjerg Kommune

Da vores e-arkivar har fået andet arbejde, søger Esbjerg Byhistoriske Arkiv en e-arkivar pr. 1. april 2020 eller snarest derefter. Har du lyst til at udfolde dig inden for arkivverdenen, bliver du måske den 4. e-arkivar ved Esbjerg Byhistoriske Arkiv siden 1999.

Som e-arkivar får du hovedansvaret for digital arkivering i arkivets § 7-sektion. Det gælder i første række Esbjerg Kommune, men Esbjerg Byhistoriske Arkiv har samarbejdsaftaler med seks andre kommuner om digital arkivering, så en væsentlig del af stillingen er derfor at varetage og pleje disse relationer.

Vigtige opgaver er således planlægning af den løbende arkivering, test af arkiveringsversioner lavet efter bekendtgørelse 1007, planlægning og håndtering af den fysiske opbevaring af arkivalierne samt fremsøgning af oplysninger i de arkiverede data.

.
.: Lagerassistent til aftenhold, Tjellesen Max Jenne A/S
Tjellesen Max Jenne A/S
Lagerassistent til aftenhold

Tjellesen Max Jenne A/S, Vejle

Trives du med at arbejde eftermiddag/aften, og passer dette arbejdsmønster perfekt med dit private setup, så læs videre!

Til vores aftenhold på lageret i Vejle søges en medarbejder, der har sans for systematik, orden, produktivitet og har høj grad af fleksibilitet! Hvis du kan genkende dig selv i dette, så er du måske vores nye kollega.

Vi er en logistikvirksomhed, der dagligt plukker, pakker og leverer varer til danske apoteker.

Vi tilbyder:

 • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning og andre personalegoder
Tjellesen Max Jenne A/S
.
.: Dygtig økonomimedarbejder – fremtidens grønne energiløsninger, GreenHydrogen ApS
GreenHydrogen ApS
Dygtig økonomimedarbejder – fremtidens grønne energiløsninger

GreenHydrogen ApS, Kolding

Med et tæt samarbejde opbygget med større danske og udenlandske partnere i energimarkedet er fundamentet på plads. Vi vokser hastigt og derfor vi søger nu en dygtig og alsidig økonomimedarbejder med et stort drive.

Som økonomimedarbejder i GreenHydrogens produktion vil du få en vigtig rolle i økonomiafdelingen og i den generelle administration af selskabet.

Dine arbejdsområder vil omfatte følgende:

 • Daglig registrering af alle typer bilag
 • Afstemning af bank, debitorer og kreditorer
 • Medvirken ved controlling-opgaver og udarbejdelse af materiale til årsregnskaber

Som medarbejder hos GreenHydrogen får du en chance for at være med til at sætte dit præg på en virksomhed der er på vej frem indenfor en af de bærende teknologier for optimal udnyttelse af den vedvarende energi. Du vil blive del af en innovativ virksomhed, hvor der er fokus på udvikling, nytænkning og samarbejde.

GreenHydrogen ApS
.
.: Social- og sundhedshjælperelever, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælperelever

Esbjerg Kommune

Et spændende job, som hver dag byder på nye udfordringer med omsorgs-, pleje-, praktiske, rehabiliterings- og aktiverende opgaver inden for ældreområdet.

Uddannelsen til social- og sundhedshjælper foregår i samarbejde mellem kommunen og social- og sundhedsskolen og veksler mellem skoleforløb og praktik.

Vi tilbyder:

 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau.
 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt.
 • Struktur på uddannelsen, og hvor der er klare aftaler om elevforløb.
.
.: Social- og sundhedsassistentelever, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistentelever

Esbjerg Kommune

Et spændende job, som hver dag byder på nye udfordringer og ansvar i tæt samarbejde med borgere, pårørende, kolleger, tværfaglige og tværsektorielle samarbejdspartnere.

Uddannelsen til social- og sundhedsassistent foregår i samarbejde mellem kommunen, regionen og social- og sundhedsskolen og veksler mellem skoleforløb og praktik.

Vi tilbyder:

 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau.
 • Et miljø, hvor eleverne prioriteres højt.
 • Struktur på uddannelsen og hvor der er klare aftaler om elevforløb.
.
.: Kundesupporter med sans for at finde løsninger, Applus Danmark A/S
Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

.
.: Sygeplejersker til udekørende Distrikt 4 - Plejen, Fredericia Kommune
Fredericia KommuneSygeplejersker til udekørende Distrikt 4 - Plejen

Fredericia Kommune

Er det hjemmesygeplejen, du brænder for?
Vægter du kvalitet og høj faglighed?

Da tre af vores sygeplejersker gennem mange år har valgt henholdsvis at gå på efterløn og at søge nye udfordringer, søger vi nu tre sygeplejersker til faste stillinger på 32-37 timer pr uge.

Hos os vægter vi:

 • Høj kvalitet i vores pleje og omsorgsarbejde med borgeren i centrum
 • Den rehabiliterende tankegang i mødet med borgeren
 • At værne om hinanden og dermed et godt arbejdsmiljø
 • Høj grad af medansvarlighed

Vi tilbyder:

 • En hverdag med høj sygeplejefaglig standard i pleje og behandling af komplekse borgerforløb, palliativ behandling, forebyggelse og fokus på tidlig opsporing af sygdom
 • En høj grad af medindflydelse på egen arbejdsdag
 • God introduktion og mentorordning
.
.: Gør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter, Universe Fonden (Kata Fonden)
Kata FondenGør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med kendskab til den danske grundskole og med flair for analyse, dokumentation og systematisering. Du vil indgå i vores LEAPS-team, hvor dit ansvar bliver at opbygge vores nye LEAPS-videnscenter, hvor vi opsamler, analyserer, udvikler og formidler bedste praksis i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere, projektchef og direktør. Tiltrædelse snarest muligt.

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der skal være vores ”knowledge manager”. Dine opgaver vil inkludere analyse af data fra LEAPS skoler, systematisering af LEAPS metoder, koordinere online formidling af LEAPS praksis gennem web-løsningen leapsskoler.dk og LEAPS PRO i samarbejde med en ekstern konsulent. Du vil være med til at lægge en flerårig strategi for udviklingen af et virtuelt LEAPS-videnscenter.

.
.: Graphic Designer, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/SGraphic Designer

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du en knivskarp Graphic Designer, der mestre at arbejde i Adobe-pakken, Illustrator, InDesign og Photoshop?

Til hovedkontoret i Kolding søger vi, med direkte reference til vores Online & Social Media Manager, en dygtig Graphic Designer til vores marketingsafdeling. Du bliver en del af vores grafiske afdeling med 6 medarbejdere, hvor vi arbejder med opsætning af en række projekter, kampagner, og events og er bl.a. ansvarlige for produktionen af Lidls tilbudsavis, instore materiale til butikkerne og meget mere. I forbindelse med denne brede pallette af opgaver, leder vi efter en knivskarp Graphic Designer, som brænder for grafisk arbejde.

I Lidl er vi drevet af trangen til at præstere, yde vores bedste og levere bedre og bedre resultater. Hverdagen er præget af dynamik, mange spændende opgaver og skarpe deadlines, en uformel omgangstone og ikke mindst masser af godt humør.

Lidl Danmark K/S
.
.: Timelønnet Servicemedarbejder u. 18 år (Deltid) - Ny butik, Billund, jem & fix A/S
jem & fix A/STimelønnet Servicemedarbejder u. 18 år (Deltid) - Ny butik, Billund

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

.
.: Timelønnet Assistance (Deltid) - Ny butik, Billund, jem & fix A/S
jem & fix A/STimelønnet Assistance (Deltid) - Ny butik, Billund

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil. Med stillingen følger et lukkeansvar, hvor du får ansvaret for butikken og aflåsning af denne, når ledelsen ikke er tilstede.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

.
.: Butiksassistent (Fuldtid) - Ny butik, Billund, jem & fix A/S
jem & fix A/SButiksassistent (Fuldtid) - Ny butik, Billund

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet. Med stillingen følger et lukkeansvar, hvor du får ansvaret for butikken og aflåsning af denne, når ledelsen ikke er tilstede.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

.
.: Souschef - Ny butik, Billund, jem & fix A/S
jem & fix A/SSouschef - Ny butik, Billund

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |