INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Udviklingskonsulent med sans for analyser og samarbejde på tværs, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Udviklingskonsulent med sans for analyser og samarbejde på tværs

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave for udsatte børn, unge og voksnes velfærd? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så er stillingen som udviklingskonsulent i Sekretariat for Borger & Arbejdsmarked noget for dig.

Som udviklingskonsulent får du en bred opgaveportefølje med særligt fokus på Esbjerg Kommunes opgaver med børn, unge og voksne, der er udsatte, psykisk sårbare eller har et handicap. Vi er i gang med en sammenlægning af det specialiserede børne- og voksenområde. Det betyder, at vi sam- og gentænker vores områder.

Din opgave bliver at bidrage til processen med analyser og projektledelse. Samtidig er området under økonomisk pres, så vi har fokus på, hvordan vi sikrer en høj faglighed og en god ressourceudnyttelse.

.

 ●   Industriel IT-specialist – Vil du være med i den nye industrielle revolution?, Saint-Gobain Denmark A/S

Saint-Gobain Denmark A/S
Industriel IT-specialist – Vil du være med i den nye industrielle revolution?

Saint-Gobain Denmark A/S, Vamdrup

Vi søger en erfaren industriel IT-specialist til udvikling og vedligeholdelse af produktions IT-platform. I samarbejde med et stærkt automationsteam varetages udvikling og den daglige drift af platformen, og digitalisering af processer som de bærende kræfter.

Du har ansvaret for driftssupport af alle produktionstekniske installationer i Saint-Gobain Denmarks produktionsanlæg i Vamdrup, Kalundborg, Karlstrup og Galten. Som Industriel IT-specialist spiller du en væsentlig rolle i forhold til udvikling og drift af Saint-Gobain Denmarks OT-installationer. Du samarbejder med Saint-Gobain Denmarks CIO og automationsgrupperne på fabrikkerne.

Stillingen er tilhørende i Vamdrup, men du har rejseaktivitet til de øvrige fabrikker efter behov.

Saint-Gobain Denmark A/S
.

 ●   Kantineleder, ISOVER

Saint-Gobain Denmark A/S
Kantineleder

Saint-Gobain Denmark A/S, Vamdrup

Brænder du for at lave god, sund og varieret mad? Trives du med at arbejde sammen med engagerede kolleger?
Så bliv kantineleder hos Saint-Gobain Denmark, ISOVER

Som kantineleder indgår du i et team, der hver dag laver frokost til ca. 100 medarbejdere og sikrer ”madpakker” og sandwich til de medarbejder der er på arbejde om aftenen og natten. Derudover laves der mad til arrangementer med gæster og generel mødeforplejning.

Vi laver så vidt muligt mad fra bunden, og forsøger at glæde kantinens brugere med sund og varieret frokost. Det betyder der laves både varm og kold mad, en lækker salatbuffet og at bage et godt brød

Du har ansvaret for kantinens daglige drift, herunder planlægning, indkøb af råvarer og produktion af mad, der samtidig skal laves til en pris, som alle medarbejdere kan betale. Du sikrer at kantinen til enhver tid lever op til gældende lovkrav i henhold til fødevarekontrol, hygiejne og lignende.

Saint-Gobain Denmark A/S
.

 ●   Sælger, Bygma

Bygma
Sælger

Bygma, Haderslev

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig får du ansvaret for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du får en arbejdsdag, der veksler mellem personlig kundebetjening og opsøgende salgsarbejde. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet – fx gennem tilrettelæggelse af salgsbesøg.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
.

 ●   IT-Assistent med flair for IT og administration, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/SIT-Assistent med flair for IT og administration

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Har du flair for IT og motiveres du af at administrere processer? Har du lyst til at være IT-Assistent på en spændende, dynamisk og international arbejdsplads, hvor du dagligt har kontakt med mange forskellige mennesker? Så er det måske dig, vi er på udkig efter!

Som IT-Assistent har du ansvaret for de administrative processer i IT-afdelingen. Dette dækker over håndtering af kontrakter med leverandører og samarbejdspartner, styring af software-licenser, anskaffelse af hard- og software igennem lokale og globale aftaler samt organisering af møder og events.

Du understøtter afdelingens specialister med relevant tal- og budget-materiale og kan analysere komplekse sammenhænge i disse. I vores team har vi en uformel omgangstone, og humøret er altid højt og kendetegnet ved masser af gåpåmod.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   Mentor Nonfood, SuperBrugs-kæden, SuperBrugsen

SuperBrugsenMentor Nonfood, SuperBrugs-kæden

SuperBrugsen

Vil du være med til at sikre kundemødet og optimere driften på Nonfood?

Vi søger lige nu mentorer, som skal supportere vores butikker:
Salgsglæde, daglig drift, inspiration, samt fastholdelse af vores koncepter i butikkerne er væsentlige faktorer i jobbet. Nøgleordene i arbejdet er høj service til vores butikker, inspirerende Skønhed og Helse, Isenkram og Tekstil-afdelinger samt sund drift.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Sikre et stærkt kundemøde på Nonfood i kædens butikker
 • Træne, coache, skabe følgeskab og motivere butikkerne
 • Skabe salgsdynamik samt salgs- og indtjeningsudvikling i butikkerne

Vi kan tilbyde:

 • Et job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder.
 • Fleksibilitet med stor frihed under eget ansvar.
 • Løn efter kvalifikationer.
.

 ●   2 prøvesagkyndige, Rigspolitiet

Syd- og Sønderjyllands Politi2 prøvesagkyndige

Syd- og Sønderjyllands Politi, Varde og Aabenraa

Syd- og Sønderjyllands Politi søger 2 prøvesagkyndige i henholdsvis Varde og Aabenraa. Din primære arbejdsopgave er at planlægge og afholde køreprøver i kategori B. Du afvikler også teoriprøver og holder tilsyn under prøverne.

Faglige kompetencer:

 • Gode kompetencer og gerne erfaring inden for området, fx kørelærer, køredommer i forsvaret eller tidligere prøvesagkyndig m.m.
 • Arbejdet med køreprøver er meget målrettet og har et aktuelt krav om kendskab til Undervisningsplaner, Lektionsplaner, Kørekortbekendtgørelsen, Retningslinjer for afholdelse af køreprøver og ansvar for at prøverne afvikles på et fagligt højt niveau.
 • Relevant uddannelse i forhold til afholdelse af køreprøver i politiet skal gennemføres og bestås.
.

 ●   Studentermedhjælp til HR, Nordic Waterproofing A/S

Nordic Waterproofing A/S
Studentermedhjælp til HR

Nordic Waterproofing A/S, Vejen

Kunne du tænke dig at blive vores nye studentermedhjælp i HR?

Som studentermedhjælp i HR-afdelingen i Nordic Waterproofing kommer du til at bistå vores HR-chef med at løse opgaver inden for blandt andet rekruttering og onboarding, ansættelsesjura, personalesystemet AX, GDPR-opgaver samt de almindelige daglige driftsopgaver, som findes i en HR-afdeling.

Jobbet giver dig et bredt kendskab til forskellige, klassiske HR-opgaver, og du bliver godt klædt på til et job inden for f.eks. HR, ledelse, eller organisationsudvikling efter endt uddannelse.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Du varetager en stor del af den interne kommunikation på virksomheden ved at forfatte nyheder til informationsskærme og indlæg til vores Medarbejdermagasin, som udkommer 6 gange årligt.
 • Du vil stå for udbygningen af vores personaledatabase i AX2012 gennem diverse registreringer og digitalisering af fysiske dokumenter.
Nordic Waterproofing A/S
.

 ●   MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt database-server og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med databaser og Microsoft SQL.

Jobindex Kurser
.

 ●   MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud-services, samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
.

 ●   SAP Enterprise Architect, Brinch & Partners

Brinch & Partners recruiting on behalf of DLG Group in Fredericia, Aarhus, or Copenhagen

SAP Enterprise Architect

Will you be highly motivated, if you were responsible for driving the implementation and evolution of the Enterprise Architecture strategy in a group common SAP landscape? And is it one of your core competencies to align business needs with applications architecture? Then this role could be your future career path.

As the new Enterprise Architect, you are responsible for driving the implementation and evolution of the overall Enterprise Applications Architecture strategy in Solutions. You will be responsible for the creation, maintenance and management of architecture models and their solution components. You will also independently support the delivery of improved business results via better and integration utilization of the new S/4 platform.

.

 ●   Work Preparation Engineer, Total Denmark

Work Preparation Engineer

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Do you have a desire for organizing material and tool preparation as a key task in the onshore process or plan to ensure safe and efficient execution offshore? If yes, then this position at Total in Esbjerg office might be your match!

Overall, you have the responsibility of preparing jobs for offshore execution. You are the one to ensure and prepare the on-site maintenance activities in compliance with company standards, legislation, correct materials and resources. This to ensure readiness of the activities from material and tool to resources and planning.

These areas of responsibilities will include tasks such as:

 • Contributing to the scheduling process together with the onshore scheduler.
 • Following up, together with the offshore work prepare, on next week’s activities to ensure alignment.
 • Contributing to kick of meetings related to maintenance operation.
Total E&P Danmark A/S
.

 ●   Fleksible og servicemindede deltidssælgere, ILVA

ILVA
Fleksible og servicemindede deltidssælgere

ILVA, Vejle

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
.

 ●   Produktionskoordinator til Delikatessen - Kolding, Bilka

BilkaProduktionskoordinator til Delikatessen - Kolding

Bilka

Har du smag for god kvalitet? Og vil du være med til at lave indbydende, friske og velduftende specialiteter til Bilkas kvalitetsbevidste kunder?

Sammen med slagtermesteren er det nemlig dig, der tager ansvaret for, at delikatessen leverer lækre retter – hver dag!

Delikatessen er en del af Bilkas slagterafdeling, så du har Danmarks største sortiment af kød, fisk, køle- og mejerivarer til rådighed.

Mange varer tilbydes direkte fra disken eller fra vores store convenience-udbud. Derudover leverer vi store anretninger ud af huset, hvor vi tilbyder buffeter, brunch, festmiddage, tapas, smørrebrød og meget andet til enhver anledning.

Du er bindeled mellem delikatessen og slagtermesteren, og du er med til at skabe gejst i afdelingen, hvor du støtter dine kolleger i at forbedre deres præstationer gennem samarbejde og faglig udvikling.

.

 ●   Senior Supply Chain Specialist, Danfoss A/S

Danfoss Power SolutionsSenior Supply Chain Specialist

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions is looking for a Senior Supply Chain Specialist with a strong operational focus who can drive continuous improvement activities to ensure that our Supply Chain processes stay efficient. You will be part of a high performing and experienced planner & OFR team with strong focus on the end customer ensuring high delivery performance to our global markets. You will be a key driver in the forecast planning process. You will develop and optimize processes and tools used in the local Supply Chain in alignment with our global Supply Chain processes.

In more detail, the key responsibilities for this position include:

 • S&OP responsibility – Ensure demand plan evaluation and alignment in SAP APO.
 • Planning process – Support the team to ensure good synchronized production planning in all areas.
 • Ensure high quality & ownership of the order fulfillment processes in the plant.
.

 ●   Koordinator til teleforretningen, Norlys

Norlys
Koordinator til teleforretningen

Norlys, Kolding

Trives du med forskelligartede opgaver? Er du den fødte koordinator og har et godt overblik, men samtidig kan nytænke og se optimeringsmuligheder? Trives du med ansvar, og kan du træffe selvstændige beslutninger? Så mangler vi dig som koordinator i vores afdeling!

Din hverdag vil være alsidig, og dine opgaver favner bredt, så du skal trives i en fleksibel hverdag. Du bliver bindeleddet mellem ledere, teknikere og andre afdelinger. Du vil få ansvaret for den daglige kontakt til vores vikarer, samt sikre, at vi bruger de ressourcer, der er til rådighed i afdelingen, bedst muligt.

I din afdeling får du ansvaret for:

 • Skabe overblik over afdelingens opgaver og sikre rette prioritering og koordinering heraf
 • Opfølgning på kundesager for at sikre en god kundeoplevelse
 • Deltagelse på samarbejdsmøder
Norlys
.

 ●   Teknisk supporter, DuPont Nutrition Biosciences ApS

DuPont Nutrition Biosciences ApS
Teknisk supporter

DuPont Nutrition Biosciences ApS, Grindsted

Kan du lide at arbejde med teknik og lagerdrift – så er det dig vi søger til jobbet som Teknisk Supporter til færdigvarelageret hos DuPont i Grindsted.

Fabrikken er verdens største CO2 neutrale Emulgator producent, som producerer funktionelle ingredienser til fødevareindustrien. Stillingen indgår i et driftsteam med driftsleder og administrativ supporter, og stillingen har direkte reference til lagerchefen. Lageret er delvist fuldautomatiseret og er i drift døgnet rundt. DuPont i Grindsted producerer årligt 100.000 tons varer.

Din primære opgave vil blive at sikre driften af alt teknisk udstyr i samarbejde med håndværkere og andre specialister. Udstyret omfatter automatiske kraner og trucks, robotter, pakkemaskiner, løfteudstyr og førerbetjente trucks. Derudover er supporteren superbruger på lagerets IT systemer og deltager i almindelige driftsopgaver.

DuPont Nutrition Biosciences ApS
.

 ●   Risk Manager til DLG's Group Treasury-team, DLG

DLGRisk Manager til DLG's Group Treasury-team

DLG, Fredericia

Vil du være med til at sikre en proaktiv finansiel risikostyring i hele DLG-koncernen på et internationalt plan? Har du flere års erfaring inden for en Treasury-funktion og ønsker nu at videreudvikle dig i et nyetableret team? Så kunne denne stilling som Risk Manager i DLG-koncernens Group Treasury-team være noget for dig.

Pga. DLG’s igangværende flytning af hovedkontor fra København til Fredericia består teamet af fem – fortrinsvist nyansatte- kollegaer, som har fået en central rolle i koncernens finansielle strategi.

Du vil komme til at arbejde på tværs af hele DLG-koncernen, som er et af Europas førende landbrugsselskaber, og med denne stilling ønsker vi at tilføre koncernen flere finansielle kompetencer, da vi stræber efter at levere toppræstationer i alt, hvad vi foretager os.

.

 ●   Kreativ kok/ernæringsassistent pr. 01.08.20, Friskolerne

Balle Musik- & IdrætsefterskoleKreativ kok/ernæringsassistent pr. 01.08.20

Balle Musik- & Idrætsefterskole, Bredsten

Til vores køkkenteam søger vi en kreativ kok/ernæringsassistent, der sætter pris på at lave sund og velsmagende mad og trives i et til tider hektisk job med mange forskellige opgaver.

Stillingen er på 33 timer om ugen.

Vi laver som udgangspunkt alt mad fra bunden og har stort fokus på bæredygtighed og reducering af madspild og har bronze i det økologiske spisemærke.

Vi kan tilbyde:

 • En god arbejdsplan, fast turnus (med fleksibilitet), aftenvagt (en om ugen), weekendvagt (en hver 4. uge og en bagvagt hver 4. uge)
 • Køkken med gode faciliteter og en flot spisesal (maden serveres på buffet)
 • En arbejdsplads med muligheder for at udfolde sig kreativt, og hvor kun din egen fantasi næsten sætter en stopper for, hvad du kan lave
.

 ●   CEO, Hansen Toft A/S

Hansen Toft A/SCEO

Hansen Toft A/S søger for kunde

Vores kunde er en særdeles velindtjenende nichevirksomhed, som står overfor yderligere professionalisering, markedsekspansion og øget internationalisering. I forbindelse med et generationsskifte og for at forløse virksomhedens potentiale yderligere søges en ny administrerende direktør.

Under det nuværende ejerskab har virksomheden realiseret en sund organisk vækst med gode økonomiske resultater til følge. Tiden er derfor inde til at accelerere væksten igennem fokuserede initiativer på både de interne linjer igennem eks. produktionsoptimering, LEAN etc. såvel som på de eksterne linjer.

Du får det overordnede ansvar for virksomhedens resultat og fortsatte strategiske udvikling. Du arbejder tæt sammen med dygtige og erfarne medarbejdere og bestyrelse og bliver samlingspunkt for hele organisationen og sparrer på tværs af alle funktionsområder.

.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |