GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Sekretær søges til barselsvikariat på Vadehavsskolen, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Sekretær søges til barselsvikariat på Vadehavsskolen

Esbjerg Kommune, Gredstedbro

En af vores dygtige sekretærer skal på barsel og vi har derfor brug for en barselsvikar under hendes fravær.

Vi søger en sekretær på 25 timer pr. 8. januar 2020 eller hurtigst muligt derefter, som skal indgå i skolens team af sekretærer. Vi forventer, at vikariatet løber ca. 1 år.

Din primære ansættelse vil være på Gredstedbro Skole Vadehav. Du skal i samarbejde med Vadehavsskolens øvrige ledelse og administrative personale medvirke til effektiv løsning af de administrative opgaver og servicering af skolens brugere og personale.

.
.: Jurist til borgmesterkontoret, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Jurist til borgmesterkontoret

Esbjerg Kommune

En af vores erfarne jurister har fået nyt job, derfor søger vi snarest en dygtig jurist med relevant erfaring, der kan indgå i vores juridiske team på i alt 4 jurister.

Som jurist i borgmesterkontoret skal du arbejde med juridisk bistand, rådgivning, sekretariatsbetjening og sagsbehandling på alle niveauer.

Opgaverne i stillingen indbefatter især juridisk rådgivning inden for forvaltningsret og kommunalret samt formueretlige emner som fx erhvervslejeret, lejeret, erstatningssager, dagpengeregres, kontrakter, vedtægter, pantebreve og aftaleret.

.
.: Intern portsælger med teknisk flair, Lindab A/S
Lindab A/SIntern portsælger med teknisk flair

Lindab A/S, Rødding

Til vores salgskontor for porte i afdelingen i Jels søger vi en intern portsælger med teknisk flair, som arbejder systematisk, er venlig og imødekommende, og som har lyst til at arbejde med kunder, sælgere, montører og produktion.

I vores interne portsalg har vi en meget travl hverdag, hvor professionel og faglig sparring med eksterne sælgere og kunder er i højsædet. Vores dygtige medarbejdere forstår at sætte kunden i centrum og skabe værdi for kunden, når det kommer til at vælge den rigtige løsning til det givne projekt indenfor Lindabs brede portsortiment.

Vi sørger for, at din værktøjskasse bliver fyldt op via et grundigt produktkendskab indenfor Lindabs portprogram, således at du er i stand til at råde og vejlede kunden omkring egenskaber og anvendelsesteknik i overensstemmelse med Lindabs montagevejledninger og tekniske specifikationer.

.
.: Teknisk account manager til Region Syd- og Østdanmark, Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/STeknisk account manager til Region Syd- og Østdanmark

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Er du ekspert inden for svejsning, og kunne du tænke dig en stilling, hvor du netop kan bruge din tekniske viden til at sparke døren ind hos nye kunder?

”Du kommer i kontakt med mange forskellige beslutningstagere, fra den erfarne strategiske indkøber til den praktisk orienterede maskintekniker. Så du får virkelig lov til at være både sælger og teknisk ekspert og bruge begge dine talenter til at skabe interesse omkring vores produkter,” fortæller salgschef Kenneth Mørk.

Bliv teknisk account manager hos Lemvigh-Müller, og få et stærkt brand i ryggen.

.
.: Intern teknisk sælger, Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/SIntern teknisk sælger

Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Kunne du tænke dig en stilling, der giver dig helt unik viden inden for salg?

Hos Lemvigh-Müller kan du tage både dine franske og engelske sprogkundskaber i brug, når du supporterer sælgere og kunder specifikt inden for personal protective equipment.

”Fordi du er den, der vejleder kunderne og sælgerne, er du med til at sørge for, at teknikeren får de rigtige arbejdssko, og håndværkeren de rigtige handsker. Så du kommer til at bruge din tekniske viden til at skabe en tryggere arbejdsdag for vores mange kunder i Danmark og internationalt,” fortæller salgschef Kenneth Mørk.

Vous êtes intéressé? Så klik her!

.
.: Ny pædagogisk leder til Område Midt- og Østerbyen, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Ny pædagogisk leder til Område Midt- og Østerbyen

Esbjerg Kommune

Børneområdet i Esbjerg er i en rivende udvikling, og vi går gerne forrest – det er vi kendte for. Vil du være med?

Der er tale om spændende ledelsesmæssige opgaver med store muligheder for udvikling, udfordringer og læring for den rette leder.

Du kommer til at lede sammen med vores nuværende pædagogiske leder og skal lede en personalegruppe på ca. 35 personaler.

I lederteamet er der i alt 6 pædagogiske ledere og en områdeleder, som glæder sig til at byde en ny kollega velkommen.

.
.: Teamleder - Branderup, Arla Foods
Arla Foods
Teamleder - Branderup

Arla Foods

Er du en motiverende leder, der kan sætte retning, har fokus på udvikling af dig selv og dine medarbejdere, og ønsker at være en del af et progressivt mejeri i kraftig udvikling?

Du får den daglige ledelse af osteriets 23 dygtige operatører og ansvaret for, at driften fungerer optimalt. Som leder sætter du retningen, motiverer og udvikler dine medarbejdere, så sikkerhed, trivsel, kvalitet, effektivitet og performance går op i en højere enhed.

Stillingen fordrer at du er en teamplayer og god til at kommunikere og samarbejde. Du får stor indflydelse på mejeriets generelle drift gennem tæt samarbejde med den øvrige organisation på Branderup mejeri, og du vil indgå i produktionens ledergruppe.

Arla Foods
.
.: Operations Manager, BESTSELLER
BESTSELLER
Operations Manager

BESTSELLER, Haderslev

Kan du lede og udvikle på tværs af afdelinger? Har du drivet og evnerne til at sætte dit præg på et af Nordens største logistikcentre?

Så byder stillingen som Operations Manager på en unik mulighed for at blive en bærende kraft i udviklingen af det fremtidige setup for BESTSELLER Logistics!

I jobbet som Operations Manager for Logistics Center North får du en central rolle i BESTSELLER Logistics. Du bliver ansvarlig for BESTSELLERs fuldautomatiske distributionscenter i Haderslev, og du indgår i BESTSELLER Logistics’ taktiske ledergruppe. Du har ansvar for ca. 200 medarbejdere, primært timelønnede fordelt på 3 holdskift og med 5 afdelingsledere i direkte reference.

Som Operations Manager er det din opgave at lede og udvikle BESTSELLER Logistics Center i Haderslev. Du sikrer en effektiv operation med fokus på lead time, kvalitet og optimering af processer.

.
.: Business Intelligence Architect (ID 19532BR), Danfoss A/S
Danfoss A/SBusiness Intelligence Architect (ID 19532BR)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding, Vejle, Silkeborg, USA or China

Danfoss Group Business Intelligence (BI) is looking for a BI Business Architect for Finance track to be part of our journey towards supporting and proactively delivering value-adding support, analysis and insight.

Our BI solutions are used to support the Danfoss digital journey, increase transparency and support our growth ambitions as we use the newest technology platforms, such as SAP BW on HANA, along with SAP BO, SAC (Analytics cloud), PowerBI. You will be part of the Danfoss Group BI team which ensures reporting, governance, business partnering, change management and support on BI tools.

.
.: Business Intelligence Consultant (ID 19531BR), Danfoss A/S
Danfoss A/SBusiness Intelligence Consultant (ID 19531BR)

Danfoss A/S, Nordborg, Kolding, Vejle, Silkeborg, USA or China

For our global Group BI team, we are looking for a colleague to help support and guide our stakeholders in navigating the BI reporting landscape. Group BI ensures reporting, governance, business partnering, change management, support on BI tools and user training materials in order to guide and help improve decision making in our businesses.

You will be analyzing data incidences and processes to optimize BI solutions as you engage in continuously improving training materials, report documentations and proactively advise ways of enhancing interaction and communication with users. We value teamwork, thus, in an environment with many stakeholders and changing priorities, it is important that you have a positive and flexible approach to the tasks at hand and contribute to the common success of the team.

.
.: Underviser til kosmetologskole, DK Holding af 12. MARTS 2014 ApS
Underviser til kosmetologskole

International Training Academy A/S, Kolding

Vi er på udkig efter en underviser til kosmetologuddannelsen med en høj faglig viden og med stort fokus på vejledning og kundeservice. Stillingen kræver, at du er ambitiøs, udviklingsorienteret og omstillingsparat og du er en person, der går ind og tager ejerskab fra dag et.

Jobbet vil stille krav til dine pædagogiske og styringsmæssige kompetencer, din indsigt i branchen og ikke mindst dine kommunikative evner.

Til dagligt vil du arbejde tæt sammen med skolelederen og de øvrige undervisere på afdelingen.

ARBEJDSOPGAVER omfatter blandt andet:

 • Undervisning og supervisering af elever og elevbehandlinger
 • Vejledning af elever i skolens salg af behandlinger og produkter
 • Medansvarlig for indkøb (disponering af salgsprodukter og klinikprodukter til skolen)
 • Afholdelse af arrangementer med eksterne kunder (temaaftener)
 • Afholdelse af brand-fokusdage
.
.: Daily Progress Reporting (DPR) Specialist, Ørsted
Ørsted Wind Power – EPC
Daily Progress Reporting (DPR) Specialist

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Would you like to support wind farm construction with data-driven insights on progress and performance, to drive down the cost of electricity?

Join us and become Daily Progress Reporting Specialist in Offshore Operation, Logistics & DPR where you’ll be responsible for overseeing the entire DPR data pipeline, from point of capture through data quality assurance and analyses to delivery of data-driven insights to relevant stakeholders.

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Wind Power – EPC
.
.: Senior Project Manager (f/m/d) (ID 19605BR), Danfoss A/S
Danfoss A/SSenior Project Manager (f/m/d) (ID 19605BR)

Danfoss A/S, Nordborg or Hamburg

In this position you will plan and manage projects from start to end. You will be the owner of specific projects, and you must be able to effectively overcome various "road blocks”. You are overall project responsible but will be working with your direct colleagues in DCE as well as representatives from Danfoss regions and segments to ensure that projects are delivered on time and with a proper level of quality.

As you will be part of a truly global company you will communicate with stakeholders at all levels, where you will take the lead, making things happen.

Your responsibilities will include:

 • Manage project throughout the entire project duration, including follow up on user adoption.
 • Ensure that project scope and prerequisites are signed off with key stakeholders and controlled from start to end.
 • Manage delivery with the agreed project budget.
.
.: Færdselsstyrelsen søger 2 teamledere til bilsynsområdet, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Færdselsstyrelsen søger 2 teamledere til bilsynsområdet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Har du lyst til at stå i spidsen for et antal engagerede udkørende inspektører, hvor faglighed og holdånd er i førersædet? Motiveres du af en afvekslende dagligdag, hvor vi arbejder for at gøre vejene mere sikre? Så er du måske én af vores nye teamledere på bilsynsområdet.

Som teamleder på bilsynsområdet bliver du ansvarlig for et team på ca. 8 udkørende inspektører, der enten har praktisk tilsyn med synsvirksomhederne (Team Biltilsyn) eller vejsidesyn (Team Vejsidesyn) som primær opgave.

Biltilsynet udføres hovedsageligt ude hos synsvirksomhederne, men vi laver også administrative tilsyn bag skrivebordet i Færdselsstyrelsen. Vejsidesynene sker i samarbejde med politiet og foregår i hele Danmark på alle tidspunkter af døgnet.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
.
.: Bindende svar i Skattestyrelsen søger engagerede sagsbehandlere til nyoprettet kontor i Ribe, Skatteforvaltningen
SkattestyrelsenBindende svar i Skattestyrelsen søger engagerede sagsbehandlere til nyoprettet kontor i Ribe

Skattestyrelsen

Vil du bruge din viden og dine evner til god sagsbehandling, og synes du, at det er vigtigt at give borgerne en god oplevelse med præcise og rettidige afgørelser? Så har du nu mulighed for at være med til at behandle anmodninger om bindende svar.

Borgere og virksomheder kan bede om bindende svar om de skattemæssige konsekvenser af en handling, som de påtænker eller har gennemført. Skattestyrelsens svar binder Skatteforvaltningen, så borgeren eller virksomheden kender konsekvenserne af den beslutning de træffer. Bindende svar i Ribe arbejder med bindende svar til borgere.

Du skal træffe afgørelser, hvor du inddrager brede dele af skattelovgivningen, og du kommer derfor til at være ajour med regler og retspraksis. Der er samtidig et tæt samspil med Skattefaglig afdeling i fagdirektørområdet Jura, som behandler bindende svar med principiel betydning.

Skattestyrelsen
.
.: Kundeorienteret Erhvervssupporter til Realkredit Danmarks Kompetencecenter, Group Services, Realkredit Danmark
Realkredit DanmarkKundeorienteret Erhvervssupporter til Realkredit Danmarks Kompetencecenter, Group Services

Realkredit Danmark, Vejle

Har du lyst til at gøre en forskel for kunder og kolleger? Og har du interesse for lån, kredit og bolig på erhverv- og realkreditområdet?

I kompetencecenteret er vi i alt ca. 45 erhvervssupportere fordelt på 3 teams. Du bliver en del af et team på 17 skarpe medarbejdere, der alle sætter en ære i at levere exceptionelle kundeoplevelser. Nogle gange kan vi godt være lidt nørdede, men det er fordi vi virkelig brænder for det vi laver!

I vores afdeling er vores nøgleopgaver bl.a. at lave lånetilbud samt en lang række forskellige supportopgaver, og vi arbejder netop nu på nye tiltag, der kan give vores kunder endnu bedre oplevelser end dem vi allerede giver dem i dag.

.
.: Electronics Engineer, Maersk Container Industry (MCI)
Maersk Container Industry (MCI)
Electronics Engineer

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

Are you an expert in troubleshooting and have hands-on experience with PCB hardware and electronic components? Do you possess skills in project management and have a structured and systematic approach to problem-solving?

Your key responsibilities will be to:

 • Take ownership of troubleshooting on electrical and electronic components on the Star Cool refrigeration machine
 • Identify mitigation areas, actions and specifying improvements to relevant parts
 • Be the preferred go-to-person on the Star Cool refrigeration machine

You will be investigating and troubleshooting on the electronic components such as print boards or sensors based on input from the Quality department. Therefore, it is important that you have good project management skills.

.
.: Organisation og arbejdspsykologi - For ledige (start 7. jan. i Kolding), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Organisation og arbejdspsykologi - For ledige (start 7. jan. i Kolding)

Jobindex Kurser

Opnå trivsel og effektivitet i medarbejderstaben

Bliv klædt på til at skabe balance mellem krav og ressourcer. Lær, hvordan du designer innovative systemer for indsats og belønning. Få indblik i, hvordan effektive organisationer og afdelinger er struktureret.

Undervisningen veksler mellem faglige oplæg fra underviseren, øvelser og refleksion. Du præsenteres for teoretiske modeller, der kan omsættes til praktiske redskaber, du kan bruge i din dagligdag.

Jobindex Kurser
.
.: Salgstrainee til Autohuset Vestergaard i Fredericia, Autohuset Vestergaard A/S
Autohuset Vestergaard A/SSalgstrainee til Autohuset Vestergaard i Fredericia

Autohuset Vestergaard A/S

Vil du lære at sælge biler, har du her muligheden for at lære af de bedste.

I Autohuset Vestergaard A/S arbejder vi hver dag med fokus på kundetilfredshed og lønsomhed for at realisere vores Vision om at blive Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger. Udgangspunktet for dette fokus er vores stærke virksomhedsværdier - Troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandskab og med disse værdier som afsæt skaber vi unikke kundeoplevelser, der gør at kunderne kommer igen og samtidig anbefaler os til andre. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere en nyt job hos os.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Kundebetjening.
 • Forefaldende arbejde i salgsafdelingen.
 • Diverse administrative opgaver.
.
.: Scrum Master Certified - Online kursus (start 6. jan. i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Online kursus (start 6. jan. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til software leverance-projekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |