INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Sydjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Køkkenfaglærte kokke, catere og smørrebrødsjomfruer - Fastansættelse, Gate Gourmet Denmark

Gate Gourmet Denmark
Køkkenfaglærte kokke, catere og smørrebrødsjomfruer - Fastansættelse

Gate Gourmet Denmark, Billund

Vi har travlt og har derfor brug for nye kolleger. Har du en faglig baggrund enten som kok, cater, skibskok eller smørrebrødsjomfru? Stortrives du med en afvekslende hverdag, er du stolt af dit håndværk og præsterer du gerne lidt mere end det forventede? Så er du måske en af vores nye kolleger.

Som faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru vil du være medansvarlig for den daglige tilberedning af mad til størstedelen af de flyvende passagerer fra Billund Lufthavn.

Din primære opgaver vil blandt andet være.:

 • Tilberede eller anrette meals til såvel Economy, Business som First Class
 • Tilberede eller anrette meals med fokus på allergener
 • Producere store batches af sovs, ris, mos, og lignede til vores produktion
Gate Gourmet Denmark
.

 ●   Brandmand, Billund Lufthavn A/S

Billund Lufthavn A/SBrandmand

Billund Lufthavn A/S

Som brandmand i Billund Lufthavn er din vigtigste opgave at sikre en hurtig og effektiv redningsindsats i forbindelse med havari eller andre ulykker.

Du bliver medansvarlig for sikkerheden på manøvreområdet. Som brandmand vil du desuden indgå i turnus som daglig ansvarlig for vores bagagesorteringsanlæg og vaskeri. I vinterperioden vil du indgå i vintertjenesten, som har til opgave at udføre forebyggelse samt rydde sne og is på lufthavnens områder.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Assistere i forbindelse med spild af brændstof, olie eller andre kemikalier
 • Bagageoperatør på bagagesorteringsanlæg
 • Dagligt eftersyn og vedligeholdelse af afdelingens køretøjer
 • Hjælpe assistancekrævende passagerer herunder fysisk og psykisk handicappede
.

 ●   Sundhedsfaglig konsulent, Vejen Kommune

Vejen KommuneSundhedsfaglig konsulent

Vejen Kommune, Vejen

Ældre & Rehabilitering er en udviklingsorientereret afdeling med omkring 850 medarbejdere. Heraf har ca. 55 medarbejdere udgangspunkt fra områdekontoret i Rødding og de øvrige er tilknyttet decentrale institutioner som f.eks. plejecentre, hjemmepleje, sygepleje, aktivitetscentre, Hjælpemiddelservice og Madservice. Afdelingen står stærk i forhold til kvalitet i opgaveløsningen på alle niveauer. Der er et stort fokus på sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering samt anvendelse af velfærdsteknologi og digitale løsninger til at understøtte borgernes frihed, værdighed, selvhjulpenhed og tryghed, medarbejdernes arbejdsmiljø og effektive arbejdsgange.

Vi kan tilbyde et spændende sted at arbejde fordi:

 • Vejen Kommune har en flad organisation med kort fra beslutning til handling
 • Vi har et stærkt samarbejde på tværs af organisatoriske skel – her arbejder vi ud fra begrebet fælles faglighed og ansvar for såvel enhed som helhed.
.

 ●   Administrativ medarbejder - CSV, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Administrativ medarbejder - CSV

Esbjerg Kommune

Vi søger en administrativ medarbejder på 18 timer i en tidsbegrænset stilling hurtigst muligt. Stillingen er tidsbegrænset til ultimo februar 2022

CSV og beskæftigelse er en del af JobAktiv, og består af 5 fysiske afdelinger, CSV-Esbjerg i Vester Nebel, Jobteam Bilka & UCsyd og Cafe Patricia beliggende i Esbjerg, samt Cafe Sct. Peder i Ribe.

Din primære ansættelse vil være på CSV-Esbjerg i Vester Nebel, hvor vi underviser unge STU-elever og voksne VSU-kursister. Det der kendetegner vores målgruppe, er forskellige diagnoser og fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Du skal i samarbejde med ledelsen og det administrative personale medvirke til effektiv løsning af afdelingernes administrative opgaver og servicering vores borgere og personale.

.

 ●   Er du den bedste salgskonsulent?, Agenci ApS

Agenci ApS
Er du den bedste salgskonsulent?

Agenci ApS, Vejle

Bliver du drevet af gode resultater og har en vindermentalitet?

Du får:

 • Kompetent salgstræning og rigtig gode udviklings- og karrieremuligheder.
 • En af Danmarks bedste provisionsordninger, med fast høj grundløn.
 • Invitation til den årlige firmarejse til udlandet med alt betalt.

Som sælger hos os baner du vejen og hjælper danske virksomheder med at opnå deres drøm, ved at tilbyde dem annonceløsninger i vores produkter. Når du ringer op, har du sat dig grundigt ind i din nye potentielle kunde, så du forstår deres forretning og behov.

Agenci ApS
.

 ●   Sales Executive, Sydvestjylland, Blue Water Shipping A/S

Blue Water Shipping A/S
Sales Executive, Sydvestjylland

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Med en transportmæssig baggrund har du i en årrække arbejdet med salg af transportløsninger med stort engagement og succes. Dine kunder værdsætter dig, da jeres partnerskab er baseret på tillid og karakteriseret ved et professionelt samarbejde, hvor du formår at forstå kundernes behov og forventninger, samtidig med at du udvikler salget. Du brænder for at opsøge og udvikle langvarige kunderelationer.

Du kommer til at arbejde med udekørende, opsøgende salg i hele Sydvestjylland, så du kan drive dig selv og har stor grad af selvstændighed.

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt job i en anerkendt virksomhed, hvor vi gør en stor indsats for at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på den enkelte og hele teamet. Tonen er uformel, og vi løfter som et hold, der vil vinde.

Blue Water Shipping A/S
.

 ●   Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation (barselsvikariat), FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation (barselsvikariat)

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu, hvis du fik et barselsvikariat, hvor du kunne udvide din interesse for IoT? Og få adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne prøve kræfter med at designe innovative løsninger til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få forskningsresultater ud i de danske virksomheder. Det indebærer, at du er i dialog med universiteter omkring forskningsprojekter, ligesom du arbejder tæt sammen med kunder omkring det konkrete udviklingsforløb.

En del af din rolle er også at deltage i kommercielle udviklings-projekter – ligesom du vil deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden for design og innovation.

FORCE Technology
.

 ●   Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation, FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu, hvis du fik mulighed for at udvide din interesse for IoT og adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne designe innovative løsninger til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få ny teknologi – og nogle gange nye forskningsresultater - ud i de danske virksomheder. Det indebærer, at du både vil være i dialog med universiteter omkring forskningsprojekter, ligesom du vil arbejde tæt sammen med kommercielle kunder omkring konkrete udviklingsforløb. En del af din rolle er derfor også at deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden design, forretning og innovation.

Du vil ret hurtigt komme til at arbejde på dine egne udviklingsprojekter. Det kan både være nye innovationsprojekter og udvikling af state-of-the-art-løsninger, hvor kunden allerede har et defineret behov for IoT-løsninger.

FORCE Technology
.

 ●   Designer/designingeniør til produktinnovation og forretningsdesign, FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til produktinnovation og forretningsdesign

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du fik adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne designe innovative løsninger og opbygge forretningsmodeller til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få ny teknologi ud i de danske virksomheder. Det kan indebære samarbejde med både universiteter omkring forskningsprojekter og samarbejde med andre teknologileverandører.

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med kommercielle kunder omkring konkrete udviklingsforløb og en del af din rolle er derfor også at deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden design, forretning og innovation.

FORCE Technology
.

 ●   Elektronikingeniør til teknisk projektledelse med IoT, FORCE Technology

FORCE Technology
Elektronikingeniør til teknisk projektledelse med IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du kunne være med til at gøre Danmark til det sted i verden, der er bedst til at udvikle og anvende IoT-løsninger? Og havde adgang til den nyeste forskning på området og de dygtigste specialister siddende in-house?

Dine primære ansvarsområder bliver først og fremmest at lede vores demonstrations- og innovationsprojekter. Dernæst bliver det at identificere og definere nye muligheder og nye projekter samt løbende at holde dig ajour på teknologifronten.

Det er altså ofte dig, som identificerer projekterne, og dernæst finder de bedste samarbejdspartnere. Det indebærer at identificere de rette eksperter i vores brede netværk til universiteterne samt de førende IoT-virksomheder, som det givne projekt vil være relevant for. At opbygge et netværk i forskningsmiljøet, hos leverandører og mulige kunder er derfor også en væsentlig del af denne stilling.

FORCE Technology
.

 ●   Automationsingeniør med interesse for IoT, FORCE Technology

FORCE Technology
Automationsingeniør med interesse for IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du kunne arbejde praktisk med IoT og være med til at øge digitaliseringen i danske produktionsvirksomheder?

Det kan du hos os. Som ét af de 7 danske GTS-institutter i Danmark er vi helt fremme på teknologiudviklingen. Du har altså den nyeste forskning og state-of-the-art teknologier til rådighed, når du sammensætter og afprøver løsninger fra ”slide wear” til ”street wear”.

Du bliver en del af teamet IoT Technology & Architecture, der består af 7 specialister. Vi indgår i forretningsenheden IDSI (se nederst), der arbejder med udvikling og validering af nye teknologier til produkter – hovedsageligt inden for IoT-området. Du kan læse mere om os her.

FORCE Technology
.

 ●   Chef for Center for Avancerede Sensorteknologier, FORCE Technology

FORCE Technology
Chef for Center for Avancerede Sensorteknologier

FORCE Technology, Hørsholm, Aarhus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du fik muligheden for at etablere et helt nyt center, der skal være et samlingspunkt for de virksomheder, som har brug for sparring omkring avanceret sensorteknologi og universiteterne, som forsker i dette?

Som chef for det nye center bliver din opgave først og fremmest at stå for etablering af centeret i tæt samarbejde med kolleger fra IoT-forretningsområdet.

Herunder skal du etablere et netværk af forskere til at bidrage med nyeste viden omkring f.eks. nye sensorteknologier og nye måder at verificere sensordata på. Og ligeledes skal du etablere centeret hos FORCEs kunder med henblik på samarbejde.

FORCE Technology
.

 ●   Værkstedsleder til lastvognsværksted, ReQruiting ApS

Lastvognscenter SydVærkstedsleder til lastvognsværksted

Lastvognscenter Syd, Vojens

Vi søger en værkstedsleder, der vil stå i spidsen for vores 12 dygtige mand på vores lastvognsværksted. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, og du vil få et betydeligt ansvar for vores kundehåndtering og kvalitet.

Du er en god planlægger, hjælpsom, og du værdsætter hurtige skift i hverdagen. Du arbejder struktureret og tager lederansvaret, hvor du skal gå foran vores mekanikere og få deres hverdag til at glide bedst muligt.

Du skal blandt andet:

 • Have en god teknisk forståelse, gerne på lastvogne, entreprenørmaskiner, traktorer, truckudstyr, personvogne eller hydraulik.
 • Have en god forretningssans.
 • Være en dreven leder og kunne lide at arbejde med forskellige typer, hvor det går stærkt.
.

 ●   Manager O&M Engineering (m/f/d), Vattenfall A/S

Vattenfall A/S
Manager O&M Engineering (m/f/d)

Vattenfall A/S, Kolding, Hamburg, Amsterdam or London

As manager for the recently started O&M Engineering team, you will be responsible for developing resources, processes and competencies for O&M design and O&M product developments.

You will ensure the constant development of our capabilities, enabling the organization to develop maintenance concepts and service agreements for future assets. Your team is delivering products to ensure the best possible future O&M design.

Vattenfall A/S
.

 ●   Manager Energy Systems Engineering (m/f/d), Vattenfall A/S

Vattenfall A/S
Manager Energy Systems Engineering (m/f/d)

Vattenfall A/S, Kolding, Hamburg, Amsterdam or London

As manager for the recently started Energy Systems Engineering team, you will be responsible for increasing and developing our competencies within all areas relating to the integration of offshore wind into the energy system. This includes grid services, grid integration of hybrid power plants, and production of green hydrogen.

You will play a key role in the further development of our hydrogen strategy. Your team is the technical competence centre for energy systems topics within the wind organization.

Vattenfall A/S
.

 ●   Senior Strategy Manager, KIRKBI A/S

LEGO Ventures Senior Strategy Manager

LEGO Ventures , Billund

Are you looking for a unique opportunity to work in the intersection of strategy, technology, and innovation? At LEGO Ventures, the venture capital arm of the LEGO Group, we’re looking for an analytical Senior Strategy Manager to support our global leadership team and further strengthen our strategic capabilities and operational excellence.

In this newly established position, you will be working with LEGO Ventures’ global leadership team to further strengthen the strategic and operational excellence of the business. The role will be instrumental in the long-term success of LEGO Ventures and as such, we are looking for a candidate who is used to navigating corporate entities, supporting executive management teams, and driving strong operational excellence and discipline.

.

 ●   Data Science & Analytics Lead, KIRKBI A/S

LEGO Ventures Data Science & Analytics Lead

LEGO Ventures , Billund or London

As Data Science & Analytics Lead, you will be joining an ambitious team who is responsible for both informing LEGO Ventures’ strategic direction and making those plans a reality. This is a newly-established function within the LEGO Ventures team and will therefore require an entrepreneurial approach and results-oriented attitude.

As Data Science & Analytics Lead, your main area of responsibility will be to lead the establishment of the needed infrastructure as well as identifying, analyzing, and making sense of relevant datasets to inform the outlook and strategy within our investment and incubation verticals. This includes:

 • Building an outstanding data-driven culture, infrastructure, and backbone in the newly established Data & Insights team
 • Mapping our data needs, acquiring, and building proprietary datasets and models for our industry and verticals to inform our outlook and strategy
.

 ●   Analytisk projektleder til Saxo Bank, Moment

Analytisk projektleder til Saxo Bank

Moment søger for Saxo Bank A/S

Moment søger en skarp analytisk projektleder til Saxo Bank, der brænder for at arbejde i et professionelt miljø, og som kan starte hurtigst muligt.

Du vil i jobbet agere som det koordinerende bindeled på diverse projekter. Det bliver i den forbindelse dit ansvar at stå for den nødvendige opfølgning med interne interessenter, og du vil desuden skulle sørge for, at alle deadlines overholdes til fulde – og ikke mindst sige til, såfremt deadlines er ved at blive overskredet. Af samme grund forventes det, at du har et veludrustet ’stakeholder management gen’, da dette er essentielt for at lykkes i jobbet.

Der er tale om et fuldtidsvikariat med opstart hurtigst muligt. Projektansættelsen vil vare året ud.

.

 ●   Butiksansvarlig med stor selvstændighed og overblik, NY FORM A/S

NY FORM A/SButiksansvarlig med stor selvstændighed og overblik

NY FORM A/S, Kolding

Drives du af vilje til at opnå succes, og ønsker du at have et synligt arbejde, så er det lige præcis dig, vi søger til at være en del af vores team hos nyform A/S. Vi er i en rivende udvikling og ønsker at styrke den positive fremgang ved at vores butikker fremstår knivskarpe.

Jobbet og vores forventning:

Vi har brug for vores butikker fremstår indbydende og præsentable. Derfor søger vi en sparringspartner, som i samarbejde med den enkelte butiksbestyrer får det optimale ud af butikken. Vi har brug for, du har butikserfaring – gerne fra sportsbutik og ved hvad der kræves i travle perioder. Vi forventer, du er meget fleksibel og initiativrig, hvor bl.a. dekoration og trimning af butik ligger lige til højre benet. Der er med jobbet – udover at have sin gang på hovedkontoret i Kolding at besøge vores butikker beliggende i Jylland, samt Fyn og Sjælland. En fordel du er bosat i Trekantsområdet.

.

 ●   Kommerciel chef, New Business, Curia

Curia
Kommerciel chef, New Business

Curia søger for Jysk Fynske Medier

Brænder du for at skabe relationer til nye kunder, have effektskabende dialoger og lave opsøgende salg? Og er du generøs med din digitale viden og en stærk rådgivningspartner på tværs af brancher og segmenter?

Dine arbejdsopgaver bliver at møde de nye kunder og sætte deres behov i centrum, men du skal også:

 • Arbejde med større og eksisterende kunder.
 • Udarbejde en go-to-market-strategi.
 • Fortsætte væksten og ”bygge videre” på New Business-afdelingen.
 • Arbejde tæt med øvrige teams i koncernen.

Du er den coachende leder med ansvaret for fire teams med fire Team Leaders i reference, som sidder i henholdsvis København, Odense, Aarhus og Vejle. Stillingen er nyoprettet som en del af forretningsstrategien, og du vil referere direkte til salgsdirektøren hos Jysk Fynske Medier.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk