GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Legal Counsel, Tryg Forsikring A/S
Tryg Forsikring A/S
Legal Counsel

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Brænder du for at bruge dine juridiske kompetencer til at arbejde i krydsfeltet mellem jura og investering? Er du ambitiøs, har du et højt drive og overblik?

Du bliver en del af Trygs juridiske afdeling med i alt 14 medarbejdere, hvor din rolle bliver selvstændig opgaveløsning indenfor dit fagområde. Vi understøtter Trygs danske forretning med juridisk bistand, compliancearbejde og bestyrelses- og direktionsbetjening.

Du vil have mulighed for at deltage i projekter, der går på tværs af Tryg koncernen, men vil særligt arbejde med opgaver for Tryg Invest. Du kommer til at arbejde med juridisk bistand i forbindelse med forvaltningen af koncernforbundne og eksterne kunder.

Tryg Forsikring A/S
.
.: Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer, Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
.
.: Rekrutteringspartnere til Danmarks største rekrutteringsopgave, Skatteforvaltningen
Administrations- og ServicestyrelsenRekrutteringspartnere til Danmarks største rekrutteringsopgave

Administrations- og Servicestyrelsen

Vil du være med til at understøtte en historisk stor rekrutteringsopgave i forbindelse med udviklingen af de syv styrelser? Får du samtidig energi af at gennemføre succesfulde rekrutteringer og sikre det rigtige match mellem den enkelte styrelse og kandidat?

Du tager udgangspunkt i den enkelte styrelses forretningsmæssige situation og bliver helt central i opgaven med at tiltrække de rigtige ansøgere. Afhængig af opgavens karakter vil du både skulle arbejde med Search og selve rekrutteringsprocessen for at sikre det allerbedste kandidatfelt.

Du vil være i dialog med lederne, hvor du sparrer og hjælper med at kvalificere deres rekrutteringsbehov og sikrer, at det er de rette kompetencer, der søges og ansættes.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • udarbejde search-strategi
 • identificere og vurdere kandidater
 • fungere som tovholder på rekrutteringsforløb.
Administrations- og Servicestyrelsen
.
.: Akademiske medarbejdere til Ledelsessekretariatet i Særlig Kontrol i Skattestyrelsen, Skatteforvaltningen
SkattestyrelsenAkademiske medarbejdere til Ledelsessekretariatet i Særlig Kontrol i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Høje Taastrup

Kunne du tænke dig at arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser og understøtte indsatsen mod organiseret og grænseoverskridende kriminalitet?

Som en af vores nye medarbejdere kommer du til at arbejde med mange forskellige og udfordrende opgaver, herunder blandt andet spørgsmål fra Skatteudvalget, høringer fra Skatteministeriet, Rigsrevisionen og Folketingets Ombudsmand samt andre både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du får endvidere et tæt samarbejde med de sagsbehandlende afdelinger under Særlig Kontrol, når du arbejder med juridiske problemstillinger i forhold til fagområdet, beslutningsoplæg til ledelsen af området og koordinering inden for f.eks. lovforberedende arbejde, vedligeholdelse af interne retningslinjer og opfølgning på eksterne undersøgelser.

Skattestyrelsen
.
.: Bliv salgstrainee i Bygma, Bygma


Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
.
.: Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma, Bygma


Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Bygma

Vil du være en af Danmarks dygtigste inden for lager og logistik? En del af en familieejet virksomhed med solide rødder, højt til himlen og et stærkt sammenhold? Så har vi store planer for din fremtid.

Som elev bygger du et solidt fundament til din fremtidige karriere. Efter uddannelsen kan du for eksempel blive pladsmedarbejder, kørselsleder eller logistikchef i en af vores mange forretninger landet over.

Under din elevtid får du en varieret hverdag, hvor en vigtig opgave er at holde styr på vores lagerkapacitet. Du lærer at modtage en ordre, finde varen frem og pakke den til videre transport.

Hos Bygma får du:

 • 2½ års uddannelse som lager- og logistikoperatør. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleperioder på den nærmeste erhvervsskole.
 • grundlæggende viden om transport, opbevaring og distribution af varer.
 • adgang til godt grej – og en hverdag med fokus på sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø.
Bygma
.
.: Chauffør til håndtering af hjælpemidler – borgernes hjælpende hånd, Zealand Care A/S
Zealand Care A/SChauffør til håndtering af hjælpemidler – borgernes hjælpende hånd

Zealand Care A/S, Helsinge

Vil du have en hverdag med praktisk arbejde og kundekontakt, og vil du være en del af en virksomhed, der har specialiseret sig i at hjælpe borgere til en lettere hverdag?

”Hos os får du gode og hjælpsomme kolleger og en flad organisationsstruktur i en travl, men sjov og selvstændig hverdag med mange forskellige praktiske opgaver,” fortæller driftsleder Jesper Sørensen.

Din primære opgave vil være levering af hjælpemidler hos borgere i Gribskov og/eller Halsnæs Kommune og vil derfor være præget af stor selvstændighed og frihed under ansvar. Ud over kørsel af hjælpemidler indeholder din hverdag opgaver som:

 • lastning og tømning af servicebiler
 • akutkørsler
 • tilpasning af hjælpemidler inden kørsel samt tilpasning og indstilling hos borgeren
.
.: Lønbogholder, Danmarks Skibskredit A/S
Danmarks Skibskredit A/SLønbogholder

Danmarks Skibskredit A/S, København

Er du struktureret, pligtopfyldende og god til at danne overblik? Og sætter du en ære i at sikre, at dine kolleger får den korrekte løn til tiden?

Med reference til Head of Payments & Control bliver du en del af et kompetent økonomiteam bestående af 6 dygtige kolleger. Dine primære opgaver er lønstyring og rapportering. Du er ansvarlig for alt fra oprettelse af nye medarbejdere i lønsystemet til bogføring af lønkørsler.

Stillingen er på 30 timer om ugen fordelt efter nærmere aftale. Med stillingen følger et stort ansvar i fleksible rammer, så du selv kan være med til at planlægge din hverdag. Foruden samarbejde med kolleger i egen afdeling løser du også opgaver i tæt samarbejde med HR-afdelingen.

.
.: Produktrådgiver, Soudal Danmark
Soudal DanmarkProduktrådgiver

Soudal Danmark

Soudal Danmark søger en dygtig produktrådgiver, til at præsentere vores produkter for den professionelle håndværker, samt vores forhandlere på Sjælland/Storkøbenhavn.

Din primære arbejdsopgave vil bestå i at arbejde med ”fugebussen”/demobilen fra Soudal, samt forhandlerbesøg med fokus på relationsopbygning, rådgivning, kampagneintroduktioner, hyldeoptimering, demo af vores produkter, kursus for vores forhandlere, ordreoptagelse m.m.

Du skal hele tiden have fokus på at yde vores kunder den optimale service og ad den vej opnå det fulde Soudal-potentiale, som den enkelte butik indeholder.

.
.: Tømrer, Moestrup Alufacader ApS
Moestrup Tømrer og Snedker ApSTømrer

Moestrup Tømrer og Snedker ApS, Tune

Er du vores nye tømrer?

Moestrup Tømrer og Snedker ApS har en stigende ordretilgang og er i vækst. Derfor søger vi dygtige faglærte tømrere til tiltrædelse snarest muligt. Hos Moestrup hænger vi os i detaljen, og det er vigtigt, at du også gør og sætter en stor ære i dit arbejde.

Vi har mange forskelligartede arbejdsopgaver, der indbefatter alt fra renovering, større og mindre hovedentrepriser, til spjæld og serviceopgaver. Et stærkt hold af medarbejdere står klar til at byde dig velkommen på din nye arbejdsplads hos Moestrup.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et job med afvekslende opgaver inden for renovering, spjæld, service, specialopgaver, større og mindre hovedentrepriser
 • Gode kollegaer og ordnede forhold
 • Løn efter kvalifikationer
.
.: Ny kollega til vores callcenter-service, M Mobility A/S
M Mobility A/SNy kollega til vores callcenter-service

M Mobility A/S, København

En af M Mobilitys fornemmeste opgaver er at servicere vores kunder. Vi prioriterer vores serviceniveau højt, og gør derfor en dyd ud af at yde en ekstraordinært god kundeservice. Vi mangler en ny kollega til at hjælpe med denne opgave og til at indgå i vores professionelle og hårdtarbejdende team.

Ingen dage ligner hinanden hos os, og det gør arbejdet både spændende og udfordrende. Vi er et ungt team med forskellige personligheder og kvaliteter, og frem for alt et højt ambitionsniveau.

Dine opgaver

 • Besvare eller viderestille opkald fra vores kunder
 • Modtage kunder og partnere i vores reception
 • Assistere i vores kundeservice generelt
.
.: auto.nu søger bilkonsulent til digital bilvurderingstjeneste, Interdan Bil A/S
auto.nuauto.nu søger bilkonsulent til digital bilvurderingstjeneste

auto.nu, Glostrup

Du vil referere til vores Remarketing Manager, og dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Prisvurdering af brugte biler
 • Rådgivning vedr. biler og bilhandel generelt
 • Kundeservice

For den rette medarbejder er der gode karrieremuligheder i en succesfuld og dynamisk koncern i vækst, som er kendetegnet ved succes, ambitioner og en stærk kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling.

.
.: Erfaren projektleder, J.J. Nyholm A/S
J.J. Nyholm A/SErfaren projektleder

J.J. Nyholm A/S

Har du erfaring som projektleder eller formand indenfor anlægsbranchen og kan du styre anlægsentrepriser på det faglige og det økonomiske område? Har du samtidig erfaring med anlægsentrepriser i kommuner og forsyningsselskaber samt et godt netværk, så kunne du være vores nye projektleder.

Som projektleder bliver du en del af vores fagligt stærke og engagerede anlægsstruktører, kloakmestre, rørlæggere, brolæggere, anlægsgartnere og maskinfører. Projekterne spænder bredt fra mindre anlægsopgaver til udførelse af større anlægsopgaver i hovedentrepriser.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Projektledelse af projektorganisation
 • Styring af projektøkonomi
 • Styring af leverancer og underentreprenører

.
.: Stokholtbuen søger social- og sundhedsassistenter, Ballerup Kommune
Ballerup Kommune
Stokholtbuen søger social- og sundhedsassistenter

Ballerup Kommune, Herlev

På Stokholtbuen er man som social- og sundhedsassistenter en del af den daglige opgaveløsning i et team, og man arbejder sammen med andre fagligheder med henblik på at give borgeren den bedst mulige tilværelse.

Vores fælles kerneopgave er at: ”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”.

Du bliver desuden en del af et sundhedsfagligt team af social- og sundhedsassistenter og sygeplejerske!

Ballerup Kommune
.
.: Grønne anlægsgartnere/anlægsgartnermedhjælpere til Grøn Vækst, Grøn Vækst A/S
Grøn Vækst A/S
Grønne anlægsgartnere/anlægsgartnermedhjælpere til Grøn Vækst

Grøn Vækst A/S

Til sæsonstart 2020 søger vi dygtige og engagerede anlægsgartnere som har viljen og lysten til at gøre en forskel.

Vi har ledige stillinger på hele Sjælland, på Fyn samt i Holstebro området og vi glæder os til at høre fra dig!

Vi tilbyder

 • Dygtige og engagerede kollegaer.
 • En behagelig og uformel omgangstone.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt.
Grøn Vækst A/S
.
.: Konsultationssygeplejerske, Lægehuset I/S (Lægerne Langesvej)
Lægehuset I/S (Lægerne Langesvej)Konsultationssygeplejerske

Lægehuset I/S (Lægerne Langesvej), Hillerød

Har du lyst til at være en del af vores lægehus, så er der nu mulighed for at søge en sygeplejerskestilling på 24 timer pr uge, fordelt på 4 dage. Stillingen er ledig pr 1. maj 2020, da vi efter 24 års ansættelse siger farvel til en af klinikkens sygeplejersker, der har valgt at gå på pension.

Den ledige stilling er 24 timer pr. uge, men vi forventer fleksibilitet i forhold til merarbejde ved ferie og kursusafvikling blandt kollegaerne.

Vi ser en ære i at behandle mennesket bag patienten med varme og empati. Vi vægter dog også faglighed højt, og har veludbyggede behandlingsvejledninger du kan tage afsæt i.

.
.: Sundhedsfaglige rådgivere – barselsvikarer, Dansk Sundhedssikring A/S
Dansk Sundhedssikring A/S
Sundhedsfaglige rådgivere – barselsvikarer

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder, så har du nu muligheden. Vi søger barselsvikarer med sygeplejekomptencer til at hjælpe med at rådgive vores mange forsikrede kunder.

I tæt samarbejde med andre erfarne sygeplejersker får du ansvaret for at rådgive vores kunder videre til den rigtige behandling. Du bliver det første bindeled i forbindelse med den telefoniske kontakt med vores kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning og vejledning i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring.

Det er vigtigt for os, at vores kunder hver dag rådgives af dygtige og kompetente sygeplejersker. Som ny sygeplejerske i sundhedstemaet vil du derfor gennemgå et grundigt onboarding-program, så du bliver klædt godt på.

Dansk Sundhedssikring A/S
.
.: Logistik- og lagermedarbejder, Gustaf Fagerberg A/S
Gustaf Fagerberg A/SLogistik- og lagermedarbejder

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Til vores lager søger vi en medarbejder, hvis primære opgaver er plukning og pakning af varer. Du vil blive en del af vores logistikafdeling på i alt 10 kolleger.

Vi tilbyder blandt andet:

 • En arbejdsplads med en uformel omgangstone og plads til humor.
 • Gode kolleger med positiv tilgang til opgaverne.
 • Mulighed for at bruge din tidligere erfaring, samt sætte dit præg på afdelingen.
 • Adgang til massageordning samt mange sjove aktiviteter gennem firma og personaleforening.
.
.: Social- og sundhedshjælper til aftenvagt, Ballerup Kommune
Ballerup Kommune
Social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Ballerup Kommune

Ballerup Hjemmepleje Team 3 søger social- og sundhedshjælper til en fast aftenvagtstilling. Arbejdstider og timeantal kan aftales fleksibelt.

Vores team består af engagerede sygeplejersker, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter, som i et tværfagligt fællesskab varetager de ydelser, borgerne har fået visiteret. Der er spændende og udfordrende sundhedsfaglige opgaver hos borgerne. Vi har valgt at sætte fagligheden i front og har derfor tæt samarbejde med de andre faglige teams. Undervisning, kompetenceudvikling og sparring med dygtige kollegaer bliver prioriteret højt.

VI KAN TILBYDE

 • En spændende hverdag med gode kollegaer
 • Fælles introduktion
 • Individuel oplæring
Ballerup Kommune
.
.: Erfaren salgsassistent til vores butik i Waves, NEYE A/S
NEYE A/S
Erfaren salgsassistent til vores butik i Waves

NEYE A/S, Hundige

Du bliver butikslederens højrehånd og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats.

Dine primære arbejdsopgaver:
Videreudvikle butikken med fokus på kvaliteten af salg og service i samarbejde med butikslederen, samt sørge for at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder.

 • Personligt salg og service, samt sikre gode kundeoplevelser
 • Efterlevelse af fastlagte budgetter i samarbejde med butikslederen
 • Efterlevelse af KPI’er som er fastlagt (basket size mv.)
 • Salgsfremmende tiltag i butikken, selvstændigt og i samarbejde med butikslederen
 • Varemodtagelse, opfyldning og visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept
NEYE A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |