INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed
 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Plejecenter Lundehaven søger social- og sundhedsassistent, Ballerup Kommune

Ballerup KommunePlejecenter Lundehaven søger social- og sundhedsassistent

Ballerup Kommune, Skovlunde

Da en af vores social- og sundhedsassistenter har valgt at gå i nattevagt søger vi en social- og sundhedsassistent til dagvagt med tiltrædelse 1. december 2020 eller efter aftale. Du skal sammen med os være med til at bibeholde det værdige ældreliv for vores beboere.

 • Stillingen er på 32 timer/uge samt hver 3. weekend.
 • Plejecenter Lundehaven består af 48 plejeboliger samt 19 ældreboliger.

I Ballerup Kommune arbejder vi i øjeblikket med kompetenceudvikling i forhold til medicinhåndtering, og vi har gennemgået forløb med demensrejseholdet i efteråret 2019 på vores plejecentre. Lokalt på Lundehaven har vi et stort ønske om at arbejde videre med værdighed i ældreplejen i 2020. Kunne du tænke dig at være med til dette, så læs videre.

.

 ●   Pedel/servicemedarbejder, Aurehøj Gymnasium

Aurehøj GymnasiumPedel/servicemedarbejder

Aurehøj Gymnasium, Gentofte

Vi søger en pedelmedhjælper/servicemedarbejder med tiltrædelse den 1. januar 2021.

Den nye medarbejder skal indgå i et pedelteam på i alt 4 medarbejdere. Vi forventer, at den kommende medarbejder indgår i følgende arbejdsopgaver:

 • Opgaver indenfor faglig IT og AV, eksempelvis CTS-styring, brand- og tyverialarm
 • Arbejde på udearealer – herunder vinter- og havearbejde
 • Forberedelse til skolens mange arrangementer, herunder kan der indgå tunge løft
 • Øvrige forefaldende håndværks- og reparationsarbejder
.

 ●   Elektriker/El-montør, Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Elektriker/El-montør

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Vi søger erfarne og engagerede elektrikere/El-montører. Vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor det er sjovt at gå på arbejde, så har vi måske jobbet til dig.

Opgaverne består primært af el-montage på gadebelysning og stikkabler. Du skal trives med at arbejde i det fri i tæt samarbejde med andre montører samt gravfolk.

Hos Nordkysten vil du få et afvekslende job med gode kollegaer og en uformel omgangstone. Ligeledes vil du indgå i et tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

 • Montering af muffer på kabler i jorden
 • Montering af sikringselementer
 • Montering af belysningsarmaturer på rørmaster
.

 ●   Labour Law Specialist – Transform Laws to Digital Solutions, SameSystem A/S

Jobindex A/S
Labour Law Specialist – Transform Laws to Digital Solutions

Jobindex A/S recruiting on behalf of SameSystem in Værløse

Make your impact and be part of shaping the future for SameSystem.

SameSystem is a comprehensive Workforce Management solution that enables our customers across Europe to achieve better sales and higher productivity in their stores, while at all time staying fully compliant with the labour laws in the given country – and in order to deliver on that promise, we need to have our own Labour Law Specialist that will work closely with the Product Team.

Your role will be to seek out knowledge on laws, regulations and union agreements; interpret this and transform it into tangible solutions in our product. You’ll have a significant role in the Product Team, and you will initiate and drive your own projects, while also assisting with projects owned by other Product Managers.

Jobindex A/S
.

 ●   Erfaren salgsassistent med ambitioner til Blue Moon, hvor kunden er i centrum, Blue Moon A/S

Blue Moon A/SErfaren salgsassistent med ambitioner til Blue Moon, hvor kunden er i centrum

Blue Moon A/S, København

Drømmer du om en alsidig og udfordrende hverdag i højt tempo, hvor kundepleje er i centrum og hvor du får mulighed for at tage et stort ansvar i butikken, så er jobbet som salgsassistent hos Blue Moon måske noget for dig.

Vi søger en kollega, som er selvstændig, serviceminded og engageret. Der har erfaring med personligt salg og kan yde en venlig, tålmodig og professionel vejledning. En kollega der tager ansvar for egne opgaver og ved, at ikke alle kunder er ens og formår at agere derefter.

Vi tilbyder dig at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor du får 2 engagerede kolleger i butikken, 1 kollega på vores netbutik og 6 kollegaer i form af vores deltidschauffører. Hvor personlig træning og faglig udvikling er en selvfølgelighed, og hvor en alsidig og udfordrende hverdag i højt tempo er en naturlighed.

.

 ●   Dispatcher, Miele A/S

Miele A/S
Dispatcher

Miele A/S, Glostrup

Som Dispatcher i Serviceafdelingen kommer du fortrinsvis til at have daglig kontakt til vores teknikere, men også øvrige kollegaer i firmaet. Hovedopgaven består i planlægning af service- og eftersynsbesøg. Dagligdagen forudsætter et solidt overblik, problemløsning og håndtering af akutte og komplekse situationer. Der er også til planlægger-funktionen tilknyttet en række administrative opgaver. Kommunikationsværktøjerne spænder over bl.a. telefon, mails og chat. Du kan forvente at få en grundig introduktion til opgaverne.

Vi tilbyder et selvstændigt og alsidigt job i en virksomhed med gode ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø og mulighed for udvikling i jobbet. Lønpakken er med pension og mulighed for sundhedsforsikring.

.

 ●   Lærlinge til CMP, Copenhagen Malmö Port

Copenhagen Malmö Port
Lærlinge til CMP

Copenhagen Malmö Port, Nordhavn

Vi har travlt i CMP med lastning og losning af containerskibe og logistikopgaver af forskellig karakter. Derfor søger vi nye friske ungdomslærlinge, der sammen med vores faste stab af dygtige havnearbejdere, fortsat skal sørge for at vores kunder får den bedste og mest effektive service.

I CMP ser vi det som en naturlig opgave at medvirke til at give unge mennesker en chance for at tage en erhvervsfaglig uddannelse. Til 1. januar 2021 søger vi derfor 2 ungdomslærlinge (18-25 år), der gerne vil uddanne sig som havne- og terminalarbejder. Uddannelsen varer i alt 2½ år.

At være havnearbejder i CMP kræver mange forskellige kompetencer, der alle bidrager til at skabe en effektiv organisation med et stort kundefokus. Som lærling i CMP vil vi lære dig, hvad det kræver.

Copenhagen Malmö Port
.

 ●   Havnearbejdere til CMP, Copenhagen Malmö Port

Copenhagen Malmö Port
Havnearbejdere til CMP

Copenhagen Malmö Port, Nordhavn

Vi har travlt i CMP med lastning og losning af containerskibe og logistikopgaver af forskellig karakter. Derfor søger vi nye friske havnearbejdere, der sammen med vores faste stab af dygtige havnearbejdere, fortsat skal sørge for at vores kunder får den bedste og mest effektive service.

At være havnearbejder i CMP kræver mange forskellige kompetencer, der alle bidrager til at skabe en effektiv organisation med et stort kundefokus.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af:

 • Losning og lastning af skibe
 • Forefaldende arbejde i forbindelse med driften på terminalen
 • Ind- og udlevering af elementer af forskellig art
Copenhagen Malmö Port
.

 ●   eBike Mechanic, Mate.Bike International IVS

Mate.Bike International IVSeBike Mechanic

Mate.Bike International IVS, Copenhagen

MATE is on the lookout for an eBike Mechanic to join our workshop, currently located in Kødbyen. As an eBike Mechanic you’ll be diagnosing and repairing mechanical and electrical problems whilst ensuring that your customers receive the best experience in the process.

An advanced level of English is a necessity as you will be working cross-functionally with colleagues of different nationalities. In-shop experience is preferred.

Some of the job duties and responsibilities

 • Identifying faults, damage and wear.
 • Repairing and/or replacing damaged or worn-out components.
 • Fitting accessories and assembling new ebikes.
.

 ●   Affaldskonsulent til vejledning og sagsbehandling om byggeaffald, Frederiksberg Kommune

Frederiksberg KommuneAffaldskonsulent til vejledning og sagsbehandling om byggeaffald

Frederiksberg Kommune

På Frederiksberg bliver der bygget – og det skal gå ordentligt til. Vi har brug for én der er skarp til opsøgende arbejde og ved noget om byggeri og affald. Stillingen er tidsbegrænset til og med 2023.

Vi tilbyder en stilling i et fagområde, der er i konstant udvikling, og hvor du har direkte indflydelse på miljøpåvirkninger og genanvendelse. Du kan gøre en forskel!

Vi søger en affaldskonsulent, som er god til dialog og til at begå sig blandt alle byggeriets parter. Såvel interne myndighedskolleger, bygherrer, entreprenører og arkitekter vil være en del af dine daglige samarbejdsrelationer. Er det dig, vi leder efter?

Du kan vejlede i korrekt sortering, håndtering, gennemgå analyseresultater og tage på gennemgang af bygninger, før, under og efter byggeprojekter. Hele tiden med øje for at vejlede, så myndighedskrav bliver overholdt gennem alle byggeriets faser.

.

 ●   Museumsinspektør med blik for den kongelige danmarkshistorie, De Danske Kongers Kronologiske Samling På Rosenborg

Kongernes SamlingMuseumsinspektør med blik for den kongelige danmarkshistorie

Kongernes Samling, København

Vi er i disse år inde i en rivende udvikling, med omfattende udviklingsplaner og stærkt fokus på formidlingen af museets samlinger og udstillinger. Ikke mindst udvidelsen af Kongernes Samling med den nye afdeling på Koldinghus fra årsskiftet betyder helt nye perspektiver og muligheder.

Derfor søger vi en museumsinspektør til en stilling med solid erfaring og stærke kompetencer inden for museumsformidling og -forskning, der kan være med til at løfte vores fælles ambitioner, i tæt samarbejde med organisationens ledelse og gode kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at indgå i forløsningen af vores omfattende særudstillingsprogram, og derudover deltage i udviklingen museernes permanente udstillinger, samt bidrage til varetagelsen af museets samlings- og forskningsforpligtelser.

.

 ●   Paid Social Executive, Mate.Bike International IVS

Mate.Bike International IVSPaid Social Executive

Mate.Bike International IVS, Copenhagen

We are now on the lookout for an experienced Paid Social Executive to join our growing E-commerce team. You will play a pivotal role in the success of our global business, in reaching the global commercial targets and meeting the expectations of our D2C sales channel.

As our Paid Social Executive, your primary goal is to constantly acquire paid social traffic that converts, continuously optimize campaigns & CPA and secure a high ROI on all marketing investments. The role is global with the responsibility of executing our paid social across 4 continents from the start - creating campaigns, continuously optimizing and running A/B tests.

As a Paid Social Executive for MATE your main responsibilities will include:

 • Develop, manage and optimize paid social channels
 • Optimize campaign bids, budgets, and ongoing tests to ensure KPIs are met
 • Troubleshoot performance discrepancies
.

 ●   Ernæringsassistent til Lindevangs køkken, Lindevangshjemmets Fond

Lindevangshjemmets FondErnæringsassistent til Lindevangs køkken

Lindevangshjemmets Fond, Helsingør

Vi er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud, som søger en ernæringsassistent til vores køkkenteam med start den 15.december 2020, eller snarest derefter. Ugentlig arbejdstid er 37 timer i tidsrummet mellem 6.30 og 19.00 i hverdage, samt hver 3. weekend i fast grundrul.

Du bliver en del af et køkkenteam på fem, som dagligt betjener 56 beboere samt ca. 40 medarbejdere. Måltider serveres både i vores cafe, samt i boenheder, hvor vi samles om måltidet.

Vi har beboere i beskæftigelse i køkkenet og vægter beboerinddragelse i kostproduktionen meget højt.

Vi kan tilbyde

 • En arbejdsplads i udvikling
 • Et køkken med gode ergonomiske arbejdsforhold
 • Et køkken med et højt ambitionsniveau og bronzemærket i økologi
.

 ●   Ernæringsassistent – med passion for mad og særlig interesse for at bage, OK-Fonden

OK-Fonden
Ernæringsassistent – med passion for mad og særlig interesse for at bage

OK-Fonden, Frederiksberg

OK-Fonden Lotte søger en ernæringsassistent på 34 timer pr. uge med start den 1. januar 2021. Fast rul med weekendvagt hver 3. weekend. Arbejdstiden er i tidsrummet mellem kl. 07:30 og kl. 15:00 samt på nogle helligdage.

Vi ved det godt. Du er dygtig og eftertragtet og helt afgørende for, at vi kan udleve vores ambitioner om at være det bedste sted at bo og leve livet. Derfor har vi brug for dig.

Ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt, så er dette job også noget for dig. Søg jobbet – og få syn for sagen!

OK-Fonden Lotte er et moderne plejecenter med plads til 60 beboere, fordelt på seks etager og inddelt i tre afdelinger. Vi har eget køkken og fysioterapi.

.

 ●   Miljøteknologpraktikant, Hillerød Service

Hillerød ForsyningMiljøteknologpraktikant

Hillerød Forsyning

Skal du i gang med den praktiske del af miljøteknologuddannelsen, og har du lyst til at arbejde med affald inden for den spændende forsyningsverden, så er det måske dig, vi søger.

Hillerød Forsyning søger en miljøteknologpraktikant til opgaver primært i Hillerød Affaldshåndtering A/S, men med mulighed for at komme rundt i flere forsyningsarter, alt efter interesse.

Du vil arbejde tæt sammen med forsyningens affaldsplanlæggere og være med i en omskiftelig hverdag med mange forskellige projekter inden for affaldsområdet. I 2021 skal vi bl.a. lave kampagne om farligt affald, nyhedsbrev til husstandene i Hillerød, evaluere på forsøg med sortering i kommunens institutioner og svare på henvendelser fra vores kunder.

Du vil desuden blive introduceret til de forskellige dele af Hillerød Affaldshåndtering A/S, som ud over planlægningsafdelingen består af genbrugsstationen, genbrugshuset, skraldemændene og kundeservice.

.

 ●   Udadvendt regnskabskonsulent til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse, Ecit Services A/S

ECIT ServicesUdadvendt regnskabskonsulent til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

ECIT Services, Herlev

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag med din egen kundeportefølje? Så er stilling som konsulent måske noget for dig.

Du får en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje, fordelt på mindre- og mellemstore virksomheder. Her hjælper du med hele eller dele af deres regnskabsfunktion.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Bogføring og afstemninger af finans-, debitor- og kreditormoduler
 • Kreditor- og debitorstyring
 • Afstemninger
.

 ●   Erfaren service-/spjældelektriker til at servicere vores kunder – hovedsageligt i Storkøbenhavn, Wirework A/S

Wirework A/SErfaren service-/spjældelektriker til at servicere vores kunder – hovedsageligt i Storkøbenhavn

Wirework A/S, Søborg

Vi udfører primært serviceopgaver for erhvervs- og privatkunder. Vi går op i at levere en god service og kvalitet til vores kunder. Derudover er det vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade for at komme på arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i elektrikeropgaver indenfor service- og spjældarbejde. Da vi dækker stort set hele elbranchen, vil vi bestræbe os på at finde de opgaver du synes er mest spændende.

Dine arbejdsopgaver kunne være:

 • Større og mindre renoveringer og ombygninger af erhvervsbygninger, butikker, private hjem m.v.
 • Service for boligselskaber og faste samarbejdspartnere
 • Intelligente bygningsinstallationer
.

 ●   Psykolog til børne- og ungeområdet (Frederiksberg), Hejmdal Privathospital A/S

Hejmdal Privathospital A/SPsykolog til børne- og ungeområdet (Frederiksberg)

Hejmdal Privathospital A/S

Hejmdal Privathospital vækster, og vi søger derfor endnu en autoriseret psykolog til fastansættelse på fuld tid i den ambulante klinik på en spændende, ambitiøs og kollegial arbejdsplads på Frederiksberg.

Hvis du trives godt i et kompetent psykolog- og tværfagligt team, med stor indflydelse, selvstændige ansvarsområder og en vis grad af fleksibel arbejdsplanlægning, vil du befinde dig godt på Hejmdal. Vi sætter nemlig faglig ekspertise højt, og vi bifalder og understøtter gode inputs til fortsat udvikling af vores tilbud og organisation.

Dine arbejdsopgaver vil primært være udrednings, behandlings- og konsultative opgaver – herunder eventuelt men ikke nødvendigvis VISO-opgaver i forhold til autisme og komplekse psykiske lidelser.

.

 ●   Senior Financial Manager, P+

P+
Senior Financial Manager

P+, Frederiksberg

Er det dig, som systematisk og samvittighedsfuldt vender hvert et blad og elsker struktur? Kan du både udvikle og drifte og bringe dine analytiske evner i spil? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af vores regnskabsafdeling, som er et lille team, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden. Det er vigtigt, at du brænder for regnskab, og at du kan tage ansvar for den faglige ledelse af regnskabsteamet. Du får reference til regnskabschefen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver af både udviklings- og driftsmæssig karakter og er bl.a.:

 • Udarbejdelse af årsregnskab for pensionskassen og tilknyttede selskaber
 • Håndtering af pensionsafkastskat, moms og selskabsskat
 • Udarbejdelse af intern og ekstern økonomisk rapportering
P+
.

 ●   Drift- & oplevelseschef til Ungdomsøen, Fugl Leonhardt ApS

FUGL LEONHARDTDrift- & oplevelseschef til Ungdomsøen

FUGL LEONHARDT søger for Ungdomsøen i København

Ungdomsøen er placeret midt i Øresund bare 900 meter fra København, og de over 70.000 m2 udgør en unik og eventyrlig ramme – potentialet er stort! Hertil søger vi en drifts- & oplevelseschef.

Vi ser dig som struktureret, mega skarp på processer og du forstår at udleve værtskabet. Du kan motivere og lede på alle niveauer. Som drift -& oplevelseschef får du ansvaret for et mindre team som kan vokse under afvikling af vores forskelligartede events og i takt med at forretningen udvikles.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Udvikle Ungdomsøens gæste- og serviceoplevelse igennem alle processer
 • Lede et team af ansatte og frivillige, der står for kundedialog, planlægning og afvikling af bookinger, samt værtskab, service og drift på øen -fra første kontakt til ”farvel og på gensyn”
 • Sikre godt samarbejde med underleverandører
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |