GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Udadvendt storkunderådgiver til Storkunder København, Nykredit
Nykredit
Udadvendt storkunderådgiver til Storkunder København

Nykredit

Vi søger branchens bedste storkunderådgiver. Vil du være en del af et succesfuldt team og være med til at bringe det til nye højder? Så er det dig, vi mangler i storkundeteamet i region København.

Som storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje – til gavn for både kunden og Nykredit. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje. Dine ansvarsområder bliver at:

 • foretage opsøgende og udadvendte aktiviteter over for netværk og nye erhvervskunder
 • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder
 • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet med kunderne
.
.: Bliv lønkonsulent i Danmarks største serviceorganisation, ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/SBliv lønkonsulent i Danmarks største serviceorganisation

ISS Facility Services A/S, Søborg

Ønsker du at blive en del af en stor organisation, hvis ambition er at blive verdens bedste inden for service? Og er du derfor klar til at yde en god service og daglig support overfor ISS’ ledere og medarbejdere, så vi kan realisere denne ambition? Så har vi måske det rigtige job til dig.

Vi søger en lønkonsulent til vores lønafdeling på vores hovedkontor i Søborg. Som vores nye lønkonsulent, vil du arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer i vores lønteam. Derudover skal du også være med til at drive en digital forandring og forenkling af vores arbejdsprocesser.

Som lønkonsulent bliver du en del af et stærkt team, der løbende har fælles sparring og fokus på udvikling af vores arbejdsprocesser. Noget af det, som er særligt ved både ISS og vores afdeling, er vores evne og lyst til at gribe både ventede og uventede opgaver og løse dem i fællesskab.

.
.: Global Training Manager, LEO Pharma
LEO Pharma
Global Training Manager

LEO Pharma, Ballerup

We are looking for a new colleague that will be the global commercial training lead to prepare for the launch of tralokinumab our phase 3 monoclonal antibody targeting atopic dermatitis. The person will be driving the development and execution of the commercial training plan by working cross-functionally to ensure full alignment with global business objectives to meet critical needs across the organization and by defining a global training plan for MSL, KAM, Sales Reps and other commercial roles.

The Global Training Manager will be responsible for developing, maintaining, and delivering disease, therapy, product, sales/account management skills, market knowledge and operations training intended for members of the commercial organization and will provide a conduit to all cross functional commercial partners in identifying, building and executing training to ensure launch readiness.

LEO Pharma
.
.: Europe, North Africa and Russia (ENAR), IT Support specialist, FLSmidth
FLSmidth
Europe, North Africa and Russia (ENAR), IT Support specialist

FLSmidth

Are you looking for a job in a fast-paced environment, where two days are never the same, and where you become part of a hard-working team, with service and technology as some of the keywords in every task? If so, there is a great opportunity for you in FLSmidth.

As IT Customer supporter, your focus will be acting as a great problem solver. You will be part of the Onsite IT team consisting of 20 employees operating across the ENAR region. You will be located together with 6 team members at FLSmidth’s headquarter in Valby.

You will work in a team responsible for delivering a high-quality support service to users of all levels and a diverse range of IT issues. But you should not be afraid to grab a bag and to travel onsite to any location in the ENAR region if the situation requires it.

FLSmidth
.
.: Souschef, Fakta Hundested, Coop Danmark A/S
fakta a/s
Souschef, Fakta Hundested

fakta a/s

Har du en leder i maven og drømmer du om din egen butik på sigt?

Du bliver en del af lederteamet i butikken og får mulighed for at prøve kræfter med ledelse. Jobbet som souschef er en blanding mellem daglige praktiske opgaver i butikken, ledelse og kundeservice.

Du brænder for salg og god service. Sammen med kollegerne i butikken sikrer du, at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer samt glade og kundeorienterede medarbejdere.

Du motiveres af en afvekslende hverdag med praktiske opgaver og et højt tempo. Du er god til at smøge ærmerne op og få tingene gjort.

Når butikschefen er fraværende, er du ansvarlig for ledelse og drift af butikken. Det betyder at du sikrer at butikken fremstår velopfyldt og indbydende for kunderne, ligesom du varetager den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at du altid går forrest som et godt eksempel – både overfor kunder og medarbejdere.

fakta a/s
.
.: Butikschef, Fakta København, Coop Danmark A/S
fakta a/s
Butikschef, Fakta København

fakta a/s

Drømmer du om et lederjob i en uformel organisation med masser af spændende udfordringer og udviklingsmuligheder? Så bliv butikschef i fakta!

Du brænder for salg og god service. Du tager ansvar for, at dine medarbejdere er glade og serviceorienterede – og at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer.

Du motiveres af at arbejde struktureret med resultater og daglige nøgletal – med henblik på at indfri butikkens mål. Du evner at træffe velovervejede beslutninger i en hverdag, hvor tempoet er højt.

Du ved, at resultater skabes gennem god ledelse. Derfor involverer du dine medarbejdere og uddelegerer opgaver, der motiverer og udvikler den enkelte. Via en anerkendende ledelsesstil med masser af feedback, er du oprigtigt interesseret i, at alle medarbejdere udfolder deres fulde potentiale og får indfriet deres karrieremål.

fakta a/s
.
.: PhD scholarship in 3D Printed Microenvironments for Mini-Organ Culture, Danmarks Tekniske Universitet
Danmarks Tekniske Universitet
PhD scholarship in 3D Printed Microenvironments for Mini-Organ Culture

Danmarks Tekniske Universitet

At DTU Nanotech we conduct cross-disciplinary research where micro- and nanotechnology is applied for a wide range of applications. The PolyCell group explores 3D microengineering of soft materials for advanced cell culture to create new opportunites for improving biological understanding and enabling future personalized medicine.

We invite you to join us on our current journey to engineer human mini-organs. We invite applications from you, a highly qualified candidate, for a 3-year PhD scholarship on stereolithographic 3D printing of soft materials for engineering the mechanical microenvironment of human cells to produce mature mini-organs.

The work will include 3D microprinting, modification, and analysis of printed structures to engineer their mechanical properties, and assessment of the printed structures’ ability to induce differentiation and maturation of 3D cell cultures

.
.: DELTID – Sæt 4G-turbo på din karriere som Salgsrådgiver, Telia Danmark
Telia DanmarkDELTID – Sæt 4G-turbo på din karriere som Salgsrådgiver

Telia Danmark, København

Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtigt for os.

Med en grundig oplæring på vores onboardingkurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som salgsrådgiver.

Vi har et ønske om, at du er meget fleksibel i forhold til arbejdstider og også kan arbejde mere end de 10 timer om ugen. Det gælder både hverdage og weekender i hele butikkens åbningstid.

.
.: Har du en juridisk profil og har du mod på at være med til at fremme et robust finansielt system?, Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Har du en juridisk profil og har du mod på at være med til at fremme et robust finansielt system?

Erhvervsministeriet, København

Vil du være med til at forebygge nye finansielle kriser, sikre gode finansielle rammevilkår og en ordentlig forbrugerbeskyttelse? Så har vi brug for dig i Erhvervsministeriet. Du bliver en ud af 20 medarbejdere i vores område for finansielle forhold.

I området for finansielle forhold arbejder vi med at sikre den finansielle stabilitet i Danmark. Vi beskæftiger os til daglig med nye politiske initiativer, både nationalt og i EU, finansiel lovgivning samt tilsyn med pengeinstitutter og realkreditinstitutter. Vi arbejder også med forhold, som gør det nemt og sikkert at være forbruger i den finansielle sektor.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, som alle relaterer sig til det finansielle område. Sammen med dine kolleger analyserer, udvikler og implementerer du nye politiske initiativer.

.
.: Driftssekretær, BO-VEST
BO-VEST
Driftssekretær

BO-VEST, Albertslund

Vil du være med til at yde en god og professionel service til vores beboere i vestegnens største boligsamarbejde? Hos os får du gode kolleger, høj faglighed og engagement samt afvekslende arbejdsopgaver.

Din nye arbejdsplads bliver på ejendomskontoret i vores afdeling Kanalens Kvarter, hvor du får 3 gode kolleger, herunder en ejendomsmester, en ejendomsservice-tekniker og en ejendomsfunktionær. Du indgår i et team af kompetente kolleger, som er dedikeret til at yde en god service til vores beboere med fokus på en professionel opgavevaretagelse i et tæt samarbejde.

Du får en bred kontakt til beboere, kolleger, håndværkere og leverandører, og du vil i samarbejde med kollegerne fungere som bindeled mellem beboerne og ejendomskontoret. Du bliver ejendomskontorets administrative omdrejningspunkt, der skal medvirke til, at alle beboere får en god service.

BO-VEST
.
.: Student Assistant for Markets IT, Group IT, Danske Bank
Danske BankStudent Assistant for Markets IT, Group IT

Danske Bank, Copenhagen

Are you an ambitious student curious about the intersection between investment banking and technology? Then you might be our new Student Assistant in Markets IT, which is part of Danske Bank's business unit, Corporates & Institutions.

We specialize in:

 1. Front Office (Trading) systems in the capital markets space, including Equities, Fixed Income and Foreign Exchange.
 2. Next generation web platform for large corporate customers.

We deliver value by:

 • Developing a modern, scalable and flexible IT platform.
 • Believing in open source, sharing good ideas and lots of innovation.
 • Continuously delivering functionality in line with the business strategy.
.
.: Product Manager med speciale i installations- og industrielle kabler søges til virksomhed i vækst, Coferro Cables
Jobindex A/S
Product Manager med speciale i installations- og industrielle kabler søges til virksomhed i vækst

Jobindex A/S søger for Coferro Cables i Herlev

Coferro Cables søger en Product Manager (PM), der kan være med på vores vækstrejse, en PM, der ligesom os har kobber og kabler som en del af sit DNA.

Vi tilbyder et alsidigt og selvstændigt fuldtidsjob. Som PM har du det tekniske og kommercielle ansvar for vores kabelprodukter. Du er en del af et PM-team, men med dit klart definerede produktområde, og med berøringsflader til hele organisationen.

Det er dig der evaluerer og vælger de kabelprodukter vi skal have på hylderne, identificerer og forhandler med internationale leverandører, samt sikrer at de produkter der kommer ind på lageret, har rigtig kvalitet og lever op til lovgivningstandarder.

Jobindex A/S
.
.: Teknisk konsulent med flair for netværk, Sharp Business Systems Danmark A/S
Jobindex A/S
Teknisk konsulent med flair for netværk

Jobindex A/S søger for SHARP i Albertslund

Tag plads på forreste parket på en rejse ud i fremtiden hos en global elektronisk gigant, der skubber grænserne for og definerer, hvad der er teknologisk muligt.

Som teknisk konsulent gør vi dig til produktekspert, så du kan hjælpe vores kunder med udfordringer, være teknisk backup ved salg og deltage i implementeringsprojekter.

Mere præcist bliver du en del af det operationelle team, og det bliver dit ansvar at yde teknisk support på vores produkter til både nye og eksisterende kunder. Du hjælper også med at implementere nye løsninger hos vores kunder. Det gør du, når du:

 • yder telefonisk support til spørgsmål eller udfordringer, vores kunder har til vores produkter
 • deltager sammen med vores sælgere på kundemøder, hvor du besvarer de tekniske spørgsmål
 • er med i projektplanlægningen og implementeringen af nye løsninger hos vores større kunder.
.
.: Faste weekendafløsere og tilkaldevikarer til Hjemmeplejen, Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup KommuneFaste weekendafløsere og tilkaldevikarer til Hjemmeplejen

Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at gøre en medmenneskelig forskel for mennesker, der har brug for pleje og omsorg, så er det måske dig, vi søger til faste weekendvagter eller som tilkaldevikar i hjemmeplejen.

Vores hjemmepleje består af 3 velfungerende grupper: Nord, Syd og Vest, der alle løfter i flok og gør brug af hinandens kompetencer, så vi sammen skaber arbejdsglæde og trivsel i hverdagen og livskvalitet for vores borgere. Da flere af vores medarbejdere er begyndt at arbejde hver 3. weekend, mangler vi dig til at hjælpe os.

.
.: Aktiv og nærværende vuggestuepædagog søges til lille privat institution på Frederiksberg (33 timer), Dansk Tysk Børnehus ApS
Dansk Tysk Børnehus ApS
Aktiv og nærværende vuggestuepædagog søges til lille privat institution på Frederiksberg (33 timer)

Dansk Tysk Børnehus ApS

Vi er en lille integreret institution med 12 vuggestuebørn og 44 børnehavebørn. Vi er en engageret personalegruppe som søger en ny kollega til vores vuggestue-team.

Vi forventer at vores medarbejdere arbejder på et højt fagligt niveau. Det er vigtigt for os at gøre en forskel i børnenes liv og give dem de bedste læringsmuligheder – hvor vi arbejder ud fra et bredt læringsbegreb hvor værdifuld leg med aktive voksne er en del af hverdagen. Vores dagligdag bærer præg af struktur og små børnefællesskaber.

Vi tilbyder:

 • en arbejdsplads, hvor fokus på børnene og deres kompetencer skaber høj faglighed og fælles retning
 • et team med et godt kollegialt samarbejde, hvor det at grine sammen er en naturlig del af hverdagen
 • kollegaer med en hel særlig åbenhed for at prøve nye idéer af
 • tydelig og positiv ledelse
 • faste turdage og tid til forberedelse samt refleksion
Dansk Tysk Børnehus ApS
.
.: Vil du være ernæringsassistentelev?, Rudersdal Kommune
Rudersdal KommuneVil du være ernæringsassistentelev?

Rudersdal Kommune, Birkerød eller Nærum

Her er en uddannelse med udviklings- og karrieremuligheder - hvor du får løn under hele uddannelsen. Er du interesseret i en spændende sundhedsuddannelse, er Rudersdal Kommune stedet.

Hverdagen som ernæringsassistentelev består af en lang række opgaver i forhold til tilberedning af mad til ældre borgere i Rudersdal Kommune.

Du får en god og alsidig uddannelse, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling. Uddannelsen giver mulighed for at læse videre på en mellemlang videregående uddannelse.

Vi sætter fokus på, at du får et godt læringsmiljø med tid til faglig udvikling og giver dig derfor mulighed for at mødes med andre elever og faglige workshops.

.
.: KEA søger undervisere, der har forstand på udvikling af it-systemer, Københavns Erhvervsakademi
Københavns ErhvervsakademiKEA søger undervisere, der har forstand på udvikling af it-systemer

Københavns Erhvervsakademi

Er du dygtig til at udvikle it-systemer? Og kunne du tænke dig at undervise i det?

Som underviser vil du løbende få mulighed for at tilegne dig den nyeste viden inden for programmering, analyse, organisation, teknik mv. og samtidig være med til at uddanne Danmarks kommende it-udviklere.

Du kommer til at undervise i programmering, herunder i emner som Java, Node JS, Mongo DB. Du skal formidle, hvordan man analyserer forretningens behov herunder emner som agiludvikling, UML og OOA/OOD.

Du kan komme til at undervise i teknik blandt andet Cloud Computing, Hardware, TCP/IP. Har du et emne, du brænder for, kan du komme til at udvikle et af vore nye valgfag. I forvejen har vi mobiludvikling på IOS, kodning i C#, it-sikkerhed samt en hel masse andre valgfag.

Du får også chancen for at formidle den vigtige sammenhæng mellem organisation og udvikling af it-systemer.

.
.: Lead Data Manager to support our data lake, Ørsted
Ørsted Group Functions
Lead Data Manager to support our data lake

Ørsted Group Functions, Gentofte

Are you a data geek, and do you want to be part of the digitalisation journey at a company working towards ensuring a world that runs entirely on green energy?

Join us and become a Data Manager in Advanced Analytics where you’ll be part of projects and labs responsible for developing our new data backbone.

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Group Functions
.
.: Finansiel Rådgiver, Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel Rådgiver

Lån & Spar Bank, Lyngby

Er du en udadvendt og kundefokuseret rådgiver? Og har du lyst til at være en del af et dynamisk hold med et højt humør og stor mulighed for indflydelse? Så er du måske den nye gode kollega, vi er på udkig efter?

Vi har mange formuende og komplekse kunder, hvilket giver mulighed for udvikling af din faglighed og mere kompleks rådgivning. Derudover er vi i en rivende udvikling og står foran en ny spændende strategiperiode, hvilket giver stor mulighed for medindflydelse og nye gode idéer lokalt.

Du får din egen portefølje med spændende kunder, der er tilpasset, så du også kan deltage i aktiviteter i forhold til samarbejdspartnere m.fl.

Lån & Spar Bank
.
.: Souschef - Amager, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Amager

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |