INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   E-commerce koordinator, Quooker Skandinavien a/s

Quooker Skandinavien a/s
E-commerce koordinator

Quooker Skandinavien a/s, Gentofte

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser, for at være en del af en virksomhed i rivende udvikling og for at arbejde for et fremadstormende brand – og har du det bedst med en tempofyldt arbejdsdag – så er det måske dig, vi leder efter!

Hos Quooker har vi i de sidste år oplevet en stigning i vores online B2C-salg gennem vores webshop. Derfor søger vi en medarbejder til håndtering af vores e-commerce platform og til at sikre at vi fortsat udvikler os sammen med vores kunder.

Du vil få det overordnede ansvar for daglig håndtering af alle ordrer fra vores webshop. Hertil at sikre, at ordrerne oprettes i vores ERP-system og håndteres korrekt af vores lagerteam.

Derudover vil du få ansvaret for at besvare henvendelser fra vores kunder, samarbejdspartnere samt interne spørgsmål vedr. vores webshop.
Quooker Skandinavien a/s
.

 ●   Bernadotteskolens Legestue/SFO søger uddannet pædagog eller lignende uddannelse, 25 timer om ugen gerne pr. 1.8. 2020 eller snarest derefter, Bernadotteskolen

Bernadotteskolen
Bernadotteskolens Legestue/SFO søger uddannet pædagog eller lignende uddannelse, 25 timer om ugen gerne pr. 1.8. 2020 eller snarest derefter

Bernadotteskolen, Hellerup

Stillingen er i vores afdeling for 3. klasser. Timerne er fordelt på ugens 5 hverdage.

Bernadotteskolen består af en mangfoldighed af gamle charmerende huse med flere udendørs boldbaner, legepladser, bålpladser og gode gemmesteder. Her hersker et musisk og kreativt miljø, og vi har mange hyggelige traditioner.

Du må gerne være særlig interesseret i at tage initiativ til boldspil og udendørslege, både indendørs og udendørs.

.

 ●   Faglært servicemedarbejder til Hjælpemiddeldepot, Ballerup Kommune

Ballerup KommuneFaglært servicemedarbejder til Hjælpemiddeldepot

Ballerup Kommune

Vi søger en ny kollega til Hjælpemiddeldepotet i Ballerup Kommune. Stillingen er på 37 timer om ugen med start den 1. oktober 2020. Vores opgaver forudsætter, at du er uddannet inden for et håndværksmæssigt eller teknisk fag og samtidig gerne har erfaring med lager og logistik. Vi forventer, at du er en selvkørende, frisk og initiativrig medarbejder.

Vi tilbyder et job med spændende, alsidige og udfordrende opgaver, hvor du vil indgå i et team, hvor du får et stort selvstændigt ansvar i tæt samarbejde med engagerede kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være at håndtere låseenheder og nødkald, reparation samt tilpasning og levering af øvrige hjælpemidler. Opgaven med låseenheder og nødkald kommer til at bestå af opsætning og nedtagning af disse hos borgerne.

.

 ●   Strategisk indkøber – brug dine evner inden for category management, Saint-Gobain Distribution Denmark A/S

Jobindex A/S
Strategisk indkøber – brug dine evner inden for category management

Jobindex A/S søger for Saint-Gobain Distribution Denmark A/S i Brøndby

Vil du spille en central rolle i at udvikle sortimentet for Danmarks største VVS-grossist, Brødrene Dahl – og selvstændigt forhandle leverandøraftaler på plads?

Så kan vi tilbyde dig gode udviklingsmuligheder i en international koncern med høj faglighed, et professionelt miljø og en flok gode kolleger.

Vil du vide mere? Så læs mere her og bliv vores nye strategiske indkøber.

Jobindex A/S
.

 ●   Senior Legal Advisor til Wealth Management Legal, Danske Bank

Danske BankSenior Legal Advisor til Wealth Management Legal

Danske Bank, Lyngby

Er du jurist med erfaring indenfor asset management, MiFID eller forvaltning af UCITS eller AIF’er? Har du i tillæg eller alternativt erfaring med investeringer, M&A og juridisk projektstyring?

Som vores nye kollega vil du indgå i teamet Fund and Asset Management Legal i afdelingen Wealth Management Legal, hvis primære ansvarsområde er juridisk assistance til de dele af Danske Bank-koncernen, der leverer asset management og forvaltning af UCITS og AIF’er.

Arbejdet er forskelligartet og strækker sig fra rådgivning om konkrete finansielle produkter og fonde og om salg og forvaltning af samme over rådgivning om alle dele af MiFID fra produkter og services til investorbeskyttelse.

.

 ●   SFO-leder, Rungsted private Realskole

Rungsted private RealskoleSFO-leder

Rungsted private Realskole

For at få et bredere ansøgerfelt har vi valgt at genopslå stillingen.

Rungsted private Realskole søger en ny SFO-leder, da vores nuværende leder gennem mere end 10 år har fået nye opgaver på skolen.

Rungsted private Realskole er en velfungerende skole med ca. 630 børn fra Miniforskole til 9. klasse og 90 ansatte.

Der er knap 200 børn i vores SFO og 10 ansatte, som hver dag sørger for, at børnene har en spændende, udfordrende og sjov ”efter-skoletid”.

De fysiske rammer er særdeles gode. Der er både yderst velegnede udendørs som indendørs faciliteter, som hver især gør spændende aktiviteter mulige. Blandt andet er ”Junglen” et område, hvor børnene er ude hele året - uanset vejret. Der er både områder og lokaler, som SFO deler med skolen og områder, som SFO'en alene råder over.

.

 ●   Lagermedarbejder, Formula Automobile AS

Spares.netLagermedarbejder

Spares.net, Kgs. Lyngby

Spares.net er en selvstændig forretningsenhed i FORMULA-gruppen, hvor vi handler og distribuerer reservedele på verdensplan. Alle reservedelene importeres og eksporteres fra vores lagre i Danmark.

Vi har brug for en ny kollega til vores nye lager i Lyngby. Vi arbejder med nogle af de fineste bilmærker i verden og det forpligter, så vi gør os umage hver dag.

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at være:

 • Sikring af at alle modtagelser håndteres og registreres korrekt
 • Sikring af lagervarer placeres rigtigt hver gang
 • Daglig pluk af bestillinger på lagervarer

SPARES kan tilbyde dig en stilling på vores lager, der ikke ligger langt fra FORMULA, hvor vi hver dag spiser frokost. Herudover er der tale om en stilling, hvor du selv kan være med til at skabe og tilrettelægge din hverdag i nogen grad.

.

 ●   Operationssygeplejerske til Parken, Kysthospitalet Skodsborg A/S

Kysthospitalet (Parken) A/S
Operationssygeplejerske til Parken

Kysthospitalet (Parken) A/S, København

Da vi overtager Aleris Hamlets hospital i Parken, vil vi fra d. 1. juli have to hospitaler: Skodsborg og Parken. Bemærk venligst, at denne stilling er til Parken. Parken er centralt placeret midt på Østerbro i dejlige nyrenoverede lokaler.

Da vi står overfor en udvidelse af vores hospital og samtidig oplever en øget aktivitet, søger vi lige nu dygtige og erfarne operationssygeplejersker til 28-37 timer/uge, som kan indgå i vores team i Parken.

Du vil blive en del af et tværfagligt og engageret team med flere års erfaring indenfor vores forskellige specialer. Fælles for vores team er et højt kvalitetsniveau, omsorg, respekt samt fleksibilitet.

Kysthospitalet (Parken) A/S
.

 ●   Ambitiøs og struktureret Planlægger, PROCOM A/S

PROCOM A/SAmbitiøs og struktureret Planlægger

PROCOM A/S, Frederikssund

Brænder du efter at gøre en forskel, hvor du sikrer høj kvalitet og opfølgning i den daglige produktionsplanlægning, og er du skarp til proces flow og systemer – er du optaget af at udfordre nuværende processer og implementere nye forbedrede måder at gøre tingene på, og er du god til at skabe relationer på tværs af afdelinger – så er det måske dig vi søger efter.

Som Planlægger bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af produktionen og håndtering af produktionsordrer fra A-Z
 • Håndtering af forespørgsler fra Customer Service
 • Supportere og koordinere den daglige produktion i tæt samarbejde med afdelingslederne og Driftslederen
.

 ●   Souschefer til Amager, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/S
Souschefer til Amager

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   Development Engineer, M.Sc. (R&D) – Development of optical fibers, Freltec

O’Sullivan ConsultingDevelopment Engineer, M.Sc. (R&D) – Development of optical fibers

O’Sullivan Consulting recruiting on behalf of OFS Fitel Denmark in Brøndby

You will be team member # 13 in the R & D product development group together with specialists: engineers, physicists and chemists. We are constantly striving to be # 1 – or at least # 2 in everything we do! As a member of a global company, you will have the opportunity not only to collaborate with your 220 colleagues at OFS in Denmark, but also with teams in the US and our Japanese owners at Furukawa.

The R & D product team is responsible for developing new optical fibers for data transmission, fibers for amplifiers, fiber lasers and fiber-based sensors and other new applications.

Your main activities will be product development with particular focus on the influence of the protective polymer coating around glass optical fiber impacts.

.

 ●   Gulvslibere til omgående ansættelse, Nemovo ApS

Nemovo ApSGulvslibere til omgående ansættelse

Nemovo ApS, Glostrup

Vi har rygende travlt og har hårdt brug for flere flittige hænder.

NEMOVO er et firma med fokus på kvalitet, sans for detaljerne og høj faglig stolthed.

Vi anser os selv som værende de bedste på markedet, og vores medarbejdere som de mest kvalificerede.

Vi er specialiserede i alle typer opgaver i forbindelse med flytning, ombygning og istandsættelse.

Som arbejdsplads tilbyder vi:

 • God løn
 • Godt sammenhold
 • Godt, positivt og sundt arbejdsmiljø
.

 ●   Vikarbureau søger socialrådgivere til Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet, Kommune Konsulenterne

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
 • Vedr. børn og handicap: opdateret viden på SEL § 41, 42 og 44/84
Kommune Konsulenterne
.

 ●   Engageret matematik- og idrætslærer til Frederiksværk skole, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneEngageret matematik- og idrætslærer til Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og udenfor Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.

Vores udskoling har fokus på at sikre et fagligt løft af de fagligt svageste, dette sker i samarbejde med UVM. Desuden har vi fokus på, at løfte elever med særlige forudsætninger gennem projektet High Performance.

Vi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer. Du har blik for fællesskabet i klassen og i udskolingen, ligesom du er nysgerrig på din egen undervisning og hvordan den bedst tilrettelægges didaktisk.

.

 ●   Dygtig tysklærer til Frederiksværk skole, Halsnæs Kommune

Halsnæs KommuneDygtig tysklærer til Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og udenfor Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.

Vores udskoling har fokus på, at sikre et fagligt løft af de fagligt svageste, dette sker i samarbejde med UVM. Desuden har vi fokus på, at løfte elever med særlige forudsætninger gennem projektet High Performance.

Skolen har ca. 450 elever, engagerede medarbejdere og en ny ledelse af erfarne skoleledere. Vi har derfor fokus på, at skabe vores nye fortælling om Frederiksværk skole som det naturlige valg for områdets børn, hvor fællesskab og læring er i højsædet. Vi skal bygge ny skole, som skal stå færdig i august 2022.

.

 ●   Cleaner, United Nations Development Programme

United Nations Development ProgrammeCleaner

United Nations Development Programme, Copenhagen

Do you want to work at a unique workplace with 2,000 staff from more than 100 countries that work towards poverty reduction and sustainable development globally? UN City in Copenhagen is hiring cleaners for the cleaning of the building.

We offer a 1-year consultancy contract (with the possibility of extension) that is tax-free at a market competitive level. The work environment is friendly and culturally very diverse.

The work entails:

 • Clean, stock and supply designated facility areas (dusting, sweeping, vacuuming, mopping, cleaning ceiling vents, restroom cleaning etc)
 • Perform and document routine inspection and maintenance activities
 • Carry out heavy cleansing tasks and special projects
.

 ●   Vil du være med til at præge og udvikle næste generation af unikke IT-løsninger til autobranchen?, Vitec Datamann A/S

Vitec Datamann A/SVil du være med til at præge og udvikle næste generation af unikke IT-løsninger til autobranchen?

Vitec Datamann A/S, Herlev

Har du lyst til at udgøre en central del af et epokegørende projekt målrettet den danske autobranche?

Så har Vitec Datamann en super sjælden og spændende stilling, på en rigtig god arbejdsplads i vores udviklingsteam.

Der skal udvikles fra et helt blankt stykke papir. 100 % ny platform skal bygges fra bunden. Alt fra arkitektur, design og drift m.v. er den del af scopet, som du vil indgå som en central del og vigtig brik i. Der er dermed ikke tale om at supportere et eksisterende system i denne stilling.

.

 ●   Modeludvikler – Kreditrisikomodeller, DLR Kredit A/S

Jobindex A/S
Modeludvikler – Kreditrisikomodeller

Jobindex A/S søger for DLR Kredit i København

Vil du have et rigtig godt og stabilt job, hvor du både nørder med dit fag og spiller en vigtig rolle for forretningen?

DLR Kredit er et realkreditinstitut med speciale i udlån til landbrug og erhverv. Til vores modeludviklingsteam søger vi en kandidat, som brænder for at udvikle statistiske kreditrisikomodeller til brug for kapital- og forretningsmæssig styring.

Som modeludvikler arbejder du med udviklingsprojekter og får en bred indsigt i, hvordan et avanceret IRB-institut arbejder med modeludvikling. Mere konkret skal du arbejde med at:

 • videreudvikle eksisterende IRB-modeller
 • udvikle og implementere nye IRB-modeller
 • overvåge og validere modellerne
Jobindex A/S
.

 ●   Account manager med speciale i PPE, Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/SAccount manager med speciale i PPE

Lemvigh-Müller A/S

Har du lyst til salg af personlige værnemidler?

Du bliver en del af en stærk salgsafdeling med over 100 medarbejdere, som servicerer Lemvigh-Müllers industrikunder. Mange af vores kunder er dansk forankrede, men har produktion i udlandet. Du kommer som Account Manager til at tilbringe det meste af din tid ude hos kunderne – både i Danmark men også i udlandet.

Dit ansvar bliver at styrke salget af PPE i region Øst- og Syddanmark samt i udlandet. Derfor skal du forvente 40-60 rejsedage om året for at mødes med alt fra indkøberen på kontoret til teknikeren og produktionsmedarbejderen på produktionsgulvet. Du genererer selv leads eller følger op på leads genereret af dine øvrige kollegaer i salgsorganisationen; du driver dine egne salgsprocesser, og du lukker salget. Kort sagt håndterer du selvstændigt opgaverne fra første kontakt til kunden til ordren er i hus.

.

 ●   Kommunikations- og administrationsansvarlig, Kraka Advisory ApS

KrakaKommunikations- og administrationsansvarlig

Kraka, København

Vi tilbyder et spændende og fagligt udfordrende job i et uformelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor du bl.a. vil komme til at arbejde med kommunikation af aktuelle økonomisk-politiske problemstillinger.

Du vil bl.a. få ansvaret for følgende arbejdsopgaver:

 • Videreudvikling og eksekvering af Krakas kommunikationsstrategi, fx brug af sociale medier samt offentliggørelse og kommunikation af Krakas arbejde, herunder opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside.
 • Medvirke til, at Krakas faglige analyser formidles både korrekt og forståeligt, herunder både korrekturlæsning og klar formidling af budskaber.
 • Planlægning og eksekvering af forskellige events – bl.a. det årlige Folkemøde på Bornholm samt interne sociale arrangementer.
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |