GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Ambitiøs og tydelig Centerchef for Skole og Dagtilbud, Egedal Kommune
Egedal Kommune
Ambitiøs og tydelig Centerchef for Skole og Dagtilbud

Egedal Kommune, Ølstykke

Centerchefen skal i samspil med direktøren for Velfærdsområderne varetage den overordnede og strategiske ledelse af området, der udgør omtrent halvdelen af kommunens medarbejdere. Herunder ledelse af 14 ledere. Du får ansvaret for 4 skoledistrikter, 4 dagtilbudsområder, Klubberne, Ung Egedal, PPR, Sundhedstjenesten/Tandplejen og Sekretariatet.

Opgaver der venter dig

 • Implementere ændringstiltag sat i gang på det specialiserede område for skoler og dagtilbud – herunder oprettelse af dagbehandlingstilbud i tæt samarbejde centerchef for Socialområdet.
 • Nedbringe sygefraværet for centerets ca. 1500 medarbejdere.
 • Renovering og om- og tilbygning af kommunens skoler, hvor der er afsat over en halv milliard kr. de kommende 10 år.
.
.: Læreruddannet ekspert indenfor ADHD, autisme og angst, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneLæreruddannet ekspert indenfor ADHD, autisme og angst

Ballerup Kommune

Skovvejens Skole i Ballerup søger en læreruddannet ekspert med stor viden indenfor ADHD, autisme i normalskolen samt angst og andre udfordringer, som elever kan have. Vi ønsker en stabil, robust og fleksibel lærer, som både har stor viden og stor erfaring med at arbejde med elever i vanskeligheder. Vi forventer, at din værktøjskasse er ekstrem stor.

Vi søger en fuldtidslærer, som får frie hænder til at vejlede kollegaer, arbejde konkret med elever og grupper af elever, får medansvar for at udarbejde og følge op på handleplaner, netværksmøder og forældresamarbejde. Vi forventer en lærer, som har meget konkret og brugbar erfaring, som vedkommende både kan dele ud af men også vise i arbejdet med eleverne.

.
.: Kørende teknisk salgskonsulent, Sjælland, Danseal A/S
Jobindex A/S
Kørende teknisk salgskonsulent, Sjælland

Jobindex A/S søger for Danseal A/S

Er du klar til at bruge din maskintekniske uddannelse som salgskonsulent til industrien?

Og hvad siger du til at repræsentere en virksomhed, som har skabt et godt ry i branchen gennem kvalitet og høj service? Vi leder efter en ny kollega til at træde ind og overtage en allerede succesfuld kundeportefølje.

Dit distrikt på Sjælland vil blive nærmere defineret med afsæt i hvor du bor.

Som salgskonsulent får du ansvar for at pleje og betjene vores kunder på Sjælland. Vores kundeportefølje spænder fra meget store virksomheder til de små og mellemstore, og du får derfor mulighed for at komme omkring hele vores produktsortiment.

Læs mere om de spændende muligheder ved at klikke her.

Jobindex A/S
.
.: Start din karriere som kontorelev i Dansk Industri, DI Dansk Industri
DI Dansk IndustriStart din karriere som kontorelev i Dansk Industri

DI Dansk Industri, København

Kan du se dig selv skrive et referat med den ene hånd, mens du trykker send på afdelingens nyhedsbrev med den anden? Du har muligheden som kontorelev i DI.

Kontoreleverne i DI rokerer rundt i 3 til 4 forskellige afdelinger i løbet af 2 år, som hver især byder på forskellige udfordringer. Du skal blandt andet deltage i møder, blive superbruger i systemerne, udsende information til medlemmer, klargøre materialer til konsulenterne, booke rejser og mødelokaler, planlægge arrangementer, læse korrektur og alle mulige andre sekretæropgaver.

I løbet af elevtiden skal du på skole af 1-2 ugers varighed, hvor du vil få undervisning i ting, der relaterer sig til det, du arbejder med. Gennem hele elevtiden er du tilknyttet en elevvært i DI, som vil gøre alt for at guide dig igennem til en god fagprøve. Som færdigudlært kontorelev hos DI har du både forståelse for god administration, kommunikation og service.

.
.: Få en udviklende karriere som skatterådgiver med fokus på M&A og international selskabsskat, PwC
Få en udviklende karriere som skatterådgiver med fokus på M&A og international selskabsskat

PwC, Hellerup

Vi har rygende travlt i International & Deals Tax i København og søger derfor 1-2 nye kolleger, som vil være en del af vores succes.

Dine arbejdsopgaver hos os vil omfatte en bred vifte af skattemæssige udfordringer, herunder rådgivning og due diligence i forbindelse med køb og salg af virksomheder, internationale forhold, udarbejdelse af selvangivelser for selskaber samt løbende skattemæssige rådgivning af virksomheder.

Vi arbejder for og hjælper kunder, som blandt andet omfatter kapitalfonde, de største danske virksomheder samt andre danske og internationale virksomheder inden for alle segmenter. Herudover vil du have en tæt kontakt til kollegaer på vores udenlandske kontorer.

PwC
.
.: Er du Applikationssupporter og søger du nye udfordringer?, PwC
Er du Applikationssupporter og søger du nye udfordringer?

PwC, Hellerup

Vi søger en verdensklasse applikationssupporter, der kan hjælpe PwC med at løfte vores digitale agenda.

Du kan omsætte ide til praksis og tænke ud af boksen når løsningerne skal laves. Du er ikke bundet af tidligere værktøjsvalg og kan hjælpe vores bruger med at finde “the right tool for the job”.

Du skal brænde for at arbejde med informationsteknologier, her er det en fordel hvis du tidligere har arbejdet med Google suiten eller måske arbejdet med Data Analytics. Dine ambitioner skal være at arbejde internationalt såvel som lokalt med service management.

PwC
.
.: Relationship Manager/Project Manager med flair for juridiske problemstillinger og compliance, Computershare A/S
Computershare A/SRelationship Manager/Project Manager med flair for juridiske problemstillinger og compliance

Computershare A/S, Kgs. Lyngby

Har du lyst til at arbejde med børsnoterede virksomheder? Skal dit næste job være i en international virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på at arbejde som ét team og den nære kunderelation? Så læs videre her.

Som Relationship/Project Manager vil dit primære ansvarsområde være at drive og udvikle din kundeportefølje, og dit arbejde vil bestå i rådgivning og projektledelse overfor kunderne i forbindelse med administrationen af deres aktionærer og insidere samt ved afviklingen af generalforsamlinger. Vi anvender vores unikke IT-platform som udgangspunkt for vores services, og du vil dagligt være i direkte kontakt med dine kunder.

Udover de kundedrevne projekter vil der være mulighed for at prøve kræfter med tværfaglige projekter, som skal fremtidssikre vores compliance-løsninger og samtidig bringe nye forretningsområder i spil.

.
.: Souschef - Vesterbrogade, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Vesterbrogade

Lidl Danmark K/S, København

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: Souschef - Friheden, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Friheden

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: Serviceleder til Glostrup, Lindpro A/S
Lindpro A/S
Serviceleder til Glostrup

Lindpro A/S

Trives du med stort kundeansvar og kan du styre serviceopgaver sikkert i mål i en af Danmarks største teknik- og servicevirksomheder? Og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er sjovt at gå på arbejde, så er du måske lige den, vi mangler.

Som serviceleder får du blandt andet ansvaret for at opretholde den gode kunderelation til kunder i hovedstadsområdet. Din dagligdag kommer til at være en palette af forskelligartede opgaver, så det er vigtigt, at du trives med stor afveksling og selvstændighed i jobbet.

Det ene øjeblik er du i gang med tilbudsgivning, planlægning/koordinering og opfølgning, mens du det næste øjeblik er i gang med materialebestilling eller fakturering. Og hele tiden har du kundens behov for øje og forstår at koordinere medarbejderressourcerne på en motiverende måde, så tilfredsheden blandt både medarbejdere og kunden opretholdes på et højt niveau.

Lindpro A/S
.
.: Account Manager - projektsalg, HumanTrust A/S
HumanTrust A/S
Account Manager - projektsalg

HumanTrust A/S søger for STM Vinduer A/S

Er du på udkig efter en salgsstilling med stor handlefrihed? Motiveres du af opsøgende salg og relationssalg, hvor du i høj grad får mulighed for at fastsætte din egen strategiske salgstilgang, som gør dig til distriktets mest likeable sælger?

STM VINDUER A/S designer, producerer og leverer vinduer og døre til kundernes ønskeboliger. Det store produktsortiment er inspireret af dansk arkitektur, og som Account Manager bliver du ansvarlig for projektsalget i distriktet, hvor du får en nøglerolle som virksomhedens ansigt udadtil.

Du får følgende arbejdsområder:

 • Salg og rådgivning til kunder i distriktet som primært er forhandlere, tømrermestre og entreprenører
 • Tæt opfølgning på samarbejdet, samt på igangværende sager og projekter hos kunder
 • Planlægning af årshjul på alle kunder
HumanTrust A/S
.
.: Projektleder Datacenter, Cibicom A/S
Cibicom A/S
Projektleder Datacenter

Cibicom A/S, Taastrup

Mestrer du projektledelse og sætter du samtidig en ære i korrekt udførelse af projekter? Så er det måske dig vi mangler til at være med til at drive vores forretningsområde inden for Datacenter!

Med reference til Customer Solution Manager, bliver du en del af vores projektafdeling der på nuværende tidspunkt tæller 6 kollegaer, som hver især er specialister inde for vores forskellige forretningsområder, hvor der er stor fokus på samarbejde og kommunikation i afdelingen og på tværs i hele Cibicom.

Som Projektleder får du bl.a. følgende opgaver og ansvar:

 • Ansvarlig for projekter omkring etablering af Datacenter.
 • Økonomisk opfølgning i henhold til nuværende opgaver og projekter.
 • Håndtering af aftaler med tredjeparts-leverandører, som sikrer korrekt opførelse af datacenter.
Cibicom A/S
.
.: Vikarjobs inden for det socialpædagogiske område – SSA'ere til Gladsaxe, Pareta ApS
Pareta A/S
Vikarjobs inden for det socialpædagogiske område – SSA'ere til Gladsaxe

Pareta A/S

Vil du være med til at levere høj service til borgerne på døgninstitutioner – og have gode, ordnede forhold imens?

Hos os får du en arbejdsdag, hvor du kommer ud til de opgaver, du brænder for. Det kan være, at du gerne vil ud forskellige steder, eller du gerne vil i længere vikariat ét sted. Det sørger vi for.

Samtidig får du et stærkt bagland. Vores uddannede vagtplanlæggere, som sender dig ud på opgaver, har selv pædagogiske og socialfaglige baggrunde. De kender din hverdag og står klar med råd, vejledning og sparring. Og du arbejder efter vikaroverenskomst med høj løn og pension og feriepenge oveni.

Pareta A/S
.
.: Erfaren accountant/kreditorbogholder, Cobblestone A/S
Cobblestone A/SErfaren accountant/kreditorbogholder

Cobblestone A/S, Valby

Trives du med håndtering af bogføring og bogholderi? Har du erfaring med at holde styr på flere bogføringskredse? Ønsker du at være en del af en progressiv og ekspanderende Property Management virksomhed? Så er her den helt rigtige stilling for dig.

Cobblestone Investment Properties er en del af Cobblestone gruppen og varetager med ca. 50 medarbejdere opgaver for vores kunder, med administration af investeringsejendomme og selskaber.

.
.: Office and Facility Manager, Pepperminds Danmark ApS
Pepperminds Danmark ApS
Office and Facility Manager

Pepperminds Danmark ApS, Copenhagen

In your job as Office and Facility Ninja you are the one who makes sure the team can work smoothly and can focus on giving full speed. You understand what it takes to keep facilities running, and you are hands-on when suddenly the fridge in one of our offices breaks. You are forward-thinking and have a knack for finding cost efficient and sustainable solutions.

You know how to assist Finance and HR with administrational tasks. Like a spider in the web you connect the offices, your country’s headquarter as well as international departments. You know how to organize cool events together with the management team and make sure our HQ is always fresh and shiny. You are a strong relationship builder that knows what is going on at Pepperminds – what people think, how they feel, and what they need to focus on their work.

Pepperminds Danmark ApS
.
.: Ergoterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter, Frederiksberg Kommune
Frederiksberg KommuneErgoterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter

Frederiksberg Kommune

Ambulant Genoptræning & Rehabilitering på Frederiksberg Sundhedscenter søger en ergoterapeut til fast stilling på 37 timer/ugen i neurologisk gruppe pr. 1. maj 2020.

Vi søger en terapeut med interesse og gerne erfaring indenfor det neurologiske område. Du skal kunne vurdere og teste borgere samt udarbejde træningsprogrammer og handleplaner for forløbene. Endvidere skal du kunne varetage såvel holdtræning som individuel træning. Du skal arbejde ud fra det rehabiliterende paradigme.

De neurologiske opgaver foregår ambulant på sundhedscenteret samt hjemme hos borgerne. Diagnoserne vil typisk være apopleksi, hjernetumor, parkinson eller sklerose. Du vil blive en del af Neurologisk gruppe bestående af 4 fysioterapeuter samt 3 ergoterapeuter, der arbejder tæt sammen omkring borgeren. Herudover er der et tæt samarbejde med kommunens hverdagsrehabilitering og neurologiske terapeuter på andre af kommunens institutioner.

.
.: Pædagogmedhjælper til Børnehuset Kornblomsten, Ballerup Kommune
Ballerup KommunePædagogmedhjælper til Børnehuset Kornblomsten

Ballerup Kommune

Børnehuset Kornblomsten søger snarest muligt en pædagogmedhjælper til at hjælpe os, imens en af vore medarbejdere er på uddannelse.

Stillingen er på 37 timer i en tidsbegrænset periode fra 5. marts 2020 til 4. februar 2021.

Du har lyst til at indgå i et samarbejde med vores personalegrupper, og du vil være aktiv i samværet med børnene.

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

.
.: Pædagog til Børnehuset Skovfogedlodden, Halsnæs Kommune
Halsnæs KommunePædagog til Børnehuset Skovfogedlodden

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Børnehuset Skovfogedlodden søger pædagog på 35 timer/uge i vores børnehave pr. 1. april 2020 eller snarest herefter.

Du kommer til at arbejde i vores børnehave i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere, hvor den primære opgave er at sikre en god, tryg og udviklende hverdag for børnene. Desuden skal du indgå i et bredt samarbejde i hele børnehuset, da vi er et hus ”der løfter i flok” og du vil derfor kunne blive bedt om at klare opgaver i vuggestuen. Vi er et lille hus med dejlige børn, men der kan godt være travlt. Du skal derfor kunne arbejde i et højt tempo uden at miste dit smil og dit gode humør.

Som pædagog i Børnehuset Skovfogedlodden kommer du til at indgå i en personalegruppe der løfter i flok og som er i gang med at udvikle pædagogisk praksis gennem implementering af den nye styrkede læreplan.

.
.: Børneinstitutionen Globen i Ballerup søger pædagogmedhjælper, Ballerup Kommune
Ballerup KommuneBørneinstitutionen Globen i Ballerup søger pædagogmedhjælper

Ballerup Kommune

Distrikt Hedegården i Ballerup søger pædagogmedhjælper. Stillingen er på 37 timer ugentligt og er til besættelse 1. marts eller snarest derefter.

Vi bor i et dejligt hus med mange muligheder for kreative og fysiske udfoldelser. Vi har et stort værksted og en endnu større sal, hvor vi har mulighed for at udfolde os både kreativt og aktivt, om det så er det spontane eller i mere tilrettelagte projekter. Ligeledes har vi et dejligt udeområde med en nyere legeplads, græsareal og en miniskov.

Globens børne- og forældregruppe afspejler området vi bor i med mangfoldigheden som største fællesnævner. Personalegruppen består af knapt 30 medarbejdere foruden vikarer, køkken- og rengøringspersoner. Vi spænder vidt både alders- og erfaringsmæssigt, hvilket giver en god dynamik, fagligt og socialt.

.
.: ERFAREN PRESSERÅDGIVER, Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
ERFAREN PRESSERÅDGIVER

Landbrug & Fødevarer, København

Du ved, hvordan man sætter en dagsorden, og du har en sikker hånd i både med- og modvind. Din analytiske sans og politiske forståelse gør, at du kan rådgive vores talspersoner og vedligeholde en professionel dialog med journalister, selvom der er travlt.

Du står fast, når det blæser, og du ser samtidig vejen frem for de mange gode historier relateret til fødevareklyngen. Sammen med dine kollegaer får du ansvaret for Landbrug & Fødevarers pro- og reaktive presseindsats, og du formår at påtage dig et stort ansvar for rådgivningen af såvel vores kollegaer i huset som vores mange og forskellige medlemmer.

Du skal blandt andet:

 • Opsøge og formidle de mange gode historier fra landbruget og fødevaresektoren
 • Rådgive vores talspersoner og medlemmer i mediesager på tværs af traditionel presse og sociale medier
 • Holde dig orienteret og følge med i nyhedsstrømmen
Landbrug & Fødevarer
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |