GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.
.: Rådgivere søges til AML - Aarhus, Vejle, Odense og Høje Taastrup, Banking DK, Danske Bank
Danske BankRådgivere søges til AML - Aarhus, Vejle, Odense og Høje Taastrup, Banking DK

Danske Bank, Aarhus, Vejle, Odense og Høje Taastrup

Vil du være med til at bekæmpe hvidvask, terrorfinansiering og anden økonomisk kriminalitet? Har du lyst til at arbejde med et spændende, samfundsrelevant fagområde der er i kraftig udvikling? Lige nu søger vi flere dygtige kollegaer til vores teams i Aarhus, Vejle, Odense og Høje Taastrup.

Som AML rådgiver varetager du legitimation og dokumentation af vores kunders identitet og adfærd (Customer Due Diligence CDD & Enhanced Due Diligence EDD). Det er vigtigt at du har en kritisk og undersøgende tilgang til kunderne, samtidigt med at du har fokus på den gode kundeoplevelse.

Du kommer fra en stilling som rådgiver eller har anden relevant erfaring fra et regulatorisk arbejdsområde. Du arbejder opsøgende, analytisk og kundefokuseret.

.
.: Bostedet Bakkegården søger uddannet pædagog til fast stilling 37 timer ugentligt samt et vikariat til en uddannet pædagog, Frederiksberg Kommune
Frederiksberg KommuneBostedet Bakkegården søger uddannet pædagog til fast stilling 37 timer ugentligt samt et vikariat til en uddannet pædagog

Frederiksberg Kommune

Pensionatet Bakkegården søger snarest en pædagog til fast stilling 37 timer ugentligt samt et vikariat på 37 timer ugentligt fra 1/9-2019 til 31/8-2020

Arbejdet indeholder skiftende arbejdstider med både dag- og aftenvagter og for begge stillingers vedkommende ligger vagterne både på hverdage, i weekender og på helligdage.

Bakkegården er et botilbud under §108 og er beliggende på Frederiksberg tæt på Søndermarken i en skøn nyrenoveret fredet villa. På Bakkegården bor 14 beboere i alderen 33-75 år, hvor alle har en grad af varig nedsat psykisk og fysisk funktionsevne.

.
.: Videnskabelig assistent til projekter om løse ansættelser, arbejdstid og helbred, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Videnskabelig assistent til projekter om løse ansættelser, arbejdstid og helbred

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, København

Vil du være med til at gennemføre epidemiologiske studier af sammenhænge mellem løse ansættelser, arbejdstid og helbred? Så har vi en spændende stilling som videnskabelig assistent til dig.

I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) forsker vi i arbejdsmiljøets betydning for helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet og udføre forskning med et klart samfundsmæssigt sigte.

Som videnskabelig assistent vil du skulle bidrage til forskningsprojekter med fokus på arbejdsmiljø og helbred. I projekterne anvendes både fysiologiske målinger af fx hormoner i spyt og søvn i feltstudier og kvantitative, epidemiologiske analyser af egne og andres data og registre.

.
.: To talstærke AC-medarbejdere til direktionsbetjening, Ankestyrelsen
AnkestyrelsenTo talstærke AC-medarbejdere til direktionsbetjening

Ankestyrelsen, København

Kan du skabe mening med tallene? Kan du omsætte data til klar information, der styrker direktionens arbejde og beslutninger? Og kan du se dig selv som en del af professionel og ambitiøs direktionsbetjening i en stor statslig organisation? Så har vi brug for dig.

I Ankestyrelsen afgør vi borgernes sager – godt og vel 55.000 om året. De handler blandt andet om børn og familier, pension, beskæftigelse, arbejdsskader og støtte til ældre, enlige og personer med handicap. Det er en stor og vigtig opgave, og afgørelserne har stor betydning for borgernes liv.

For at sikre borgerne rigtige og hurtige afgørelser har vi løbende fokus på at udvikle kvaliteten og effektiviteten i vores organisation. Solid information om vores sagsbehandling er nødvendig, når vi skal træffe beslutninger om retning og indsatser. Den information skal du hjælpe med at udvikle og formidle.

.
.: Jurist med erfaring inden for ophavsret og ansættelses- og arbejdsret, Det Kongelige Teater
Det Kongelige TeaterJurist med erfaring inden for ophavsret og ansættelses- og arbejdsret

Det Kongelige Teater, København

Vil du være med til at skabe de bedste rammer for udøvelsen af landets fineste scenekunst?

Det Kongelige Teater søger en erfaren jurist til at yde juridisk bistand til teatrets ledelse samt kunstneriske og producerende afdelinger med hovedvægt på ansættelses- og arbejdsret samt ophavsret, men også inden for andre juridiske områder.

Stillingen er placeret i HR og Jura, som løser opgaver inden for en lang række juridiske områder, herunder ophavsret, kontraktret, offentlig ret, ansættelses- og arbejdsret, persondataret m.m. Afdelingen forhandler og fortolker 12 egne overenskomster. Derudover varetager afdelingen den centrale personaleadministration, HR-rådgivning og HR-udvikling, og driver teatrets arbejdsmiljøorganisation og samarbejdsudvalg.

.
.: Pressechef, Børns Vilkår
Børns Vilkår
Pressechef

Børns Vilkår, Valby

Vil du stå i spidsen for pressearbejdet i en organisation i stærk udvikling? Vores nuværende pressechef har fået nye spændende udfordringer, så nu har du muligheden.

Som pressechef bliver du ansvarlig for et mindre team bestående af en pressemedarbejder og en student. Du skal understøtte hele Børns Vilkår i pressen tæt integreret med den politiske strategi og du refererer direkte til Børns Vilkårs direktør.

Du får en central placering i forhold til at sikre og opretholde vores store synlighed i pressen både landsdækkende og lokalt. Jobbet kræver, at du har en høj journalistisk faglighed og forstår, hvordan pressen arbejder. Du bruger Twitter og har solid erfaring med digitale medier, der kan understøtte en presseindsats.

Børns Vilkår
.
.: Forsker til projekter om løse ansættelser, arbejdstid og helbred, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
Forsker til projekter om løse ansættelser, arbejdstid og helbred

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, København

Vil du være med til at gennemføre epidemiologiske studier af sammenhænge mellem løse ansættelser, arbejdstid og helbred? Kan du godt lide at arbejde med store registerbaserede datasæt og bruge komplekse epidemiologiske design? Og har du mod på at skabe anvendelsesorienteret viden af høj forskningsfaglig kvalitet? Så har vi en spændende stilling som forsker til dig.

På NFA er der fem overordnede forskningsområder. Stillingen er forankret i det ”Psykosociale arbejdsmiljø-område” og ”Området for Arbejdsulykker, Sikkerhed og Sikkerhedskultur”. De to områder er organiseret i en fælles forskningsenhed. Her forsker vi blandt andet i, hvilke forhold i det psykosociale arbejdsmiljø fx arbejdstidens tilrettelæggelse der påvirker medarbejdernes fysiske og mentale helbred.

.
.: SAS-udvikler, Coop Danmark A/S
Coop Bank
SAS-udvikler

Coop Bank, Albertslund

Brænder du for data, har du erfaring med SAS og kan du omsætte forretningsmæssige behov til SAS-udtræk, så har vi jobbet.

Som en del af bankens IT-afdeling på otte dygtige og hjælpsomme kolleger arbejder I sammen om at omsætte forretningens behov og ønsker til specifikke løsninger. Som SAS-udvikler sparrer og arbejder du tæt sammen med forretningen, hvor projekter og opgaver blandt andet er:

 • at understøtte marketingafdelingen med data og dataudtræk i forhold til kampagner og markedsføring
 • at understøtte kreditafdelingen med data og dataudtræk i forhold til kreditprocesser
 • at understøtte den resterende organisation med rapportering og segmentering

Generelt forholder du dig kritisk til data, og du forstår data og datasammenhænge i forhold til forretningens behov og ønsker. Det er en forudsætning, at du har erfaring med SAS.

.
.: Research Project Manager, Gubra ApS
Gubra ApSResearch Project Manager

Gubra ApS, Hørsholm

Gubra is looking for a science-driven Research Project Manager to join our rapidly growing organisation. Gubra delivers pre-clinical contract research services in the metabolic area including NASH, obesity, diabetes and diabetic complications.

In addition, Gubra has a fully-fledged biotech arm with a portfolio of internal and partnered/funded projects. For this we are now hiring a Research Project Manager to lead 2-3 of our internal Gubra Innovation (GUI) projects and work with project teams in a matrix structure.

Your tasks as a Research Project Manager include:

 • Lead 2-3 target discovery and/or peptide drug development project core teams.
 • Take responsibility for the maturation of Gubra’s pipeline.
 • Set and meet ambitious goals for the projects and report via Gubra’s governance structure.
.
.: Lead Migration Expert with focus on document migration, Ørsted
Ørsted Group Functions
Lead Migration Expert with focus on document migration

Ørsted Group Functions, Gentofte

Do you want to build a new domain area around migration of documents and processes and lead the way to how we can standardise IT?

Your key tasks will be to

 • take the lead role in how we migrate documents and processes from one system to another
 • develop migration strategies and scripts
 • orchestrate the migration strategies

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Group Functions
.
.: Administrative medarbejdere til Løn og HR-administration, Det Kongelige Teater
Det Kongelige TeaterAdministrative medarbejdere til Løn og HR-administration

Det Kongelige Teater, København

Det Kongelige Teater søger 2-3 nye medarbejdere, som har lyst til at være med til at opbygge et nyoprettet HR administrativt team, som skal være et fagligt stærkt team med høj service over for teatrets mange afdelinger.

Det Kongelige Teater samler Løn og HR-administration i et fælles team, som skal servicere alle teatrets medarbejdere og afdelinger med ansættelseskontrakter, løn, refusioner m.v.

Teamet udarbejder ansættelsesbreve for alle medarbejdere på teatret; varige og tidsbegrænsede, kunstnere, teknisk personale og administrative medarbejdere, og både medarbejdere på ny løn, gammelt lønsystem og på individuelle kontrakter.

.
.: Intern for electrical engineering projects, Ørsted
Ørsted Wind Power - Operations
Intern for electrical engineering projects

Ørsted Wind Power - Operations, Skærbæk near Fredericia or Gentofte

Join us and become Intern in the Electrical HV/LV department where you’ll influence decisions and handle tasks on your own, thereby contributing your knowledge and expertise. The department is responsible for the integrity of all electrical installations on our offshore wind farms in operation in Denmark, Germany and the UK. This responsibility means that we handle major technical faults in the fleet, and that we specify the preventive maintenance to be carried out.

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Wind Power - Operations
.
.: Senior Migration Expert with a focus on document migration, Ørsted
Ørsted Group Functions
Senior Migration Expert with a focus on document migration

Ørsted Group Functions, Gentofte

Do you want to be part of building a new domain area around migration of documents and processes and ensure that project migrations run smoothly?

Join us and become our Senior Migration Expert in DRM & QHSE Systems where you’ll help us build a domain expertise in migrating documents and processes from old legacy systems to new and up-to-date systems.

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Group Functions
.
.: Bioinformatician, SNIPR Biome ApS
SNIPR Biome ApSBioinformatician

SNIPR Biome ApS, Copenhagen

We are now looking for an experienced bioinformatician with fundamental skills in biological data analysis. The ideal candidate should have significant and proven experience (5+ years) handling next-generation sequencing data, working with large datasets, and with excellent interpersonal communication skills, fluent in English, meticulous attention to detail, and the ability to quickly adapt to changing tasks and projects.

Duties and Responsibilities

 • Lead in genome assembly and annotation from next-generation sequencing platforms
 • Lead in structure-function relationship analysis using state-of-the-art tools
 • Querying and mining (public) genomic databases

In addition to competitive salaries, we offer a competitive benefits package, including health insurance.

.
.: Ingeniør til analyser og projektopgaver vedrørende driften af gassystemet, Energinet
Energinet
Ingeniør til analyser og projektopgaver vedrørende driften af gassystemet

Energinet, Ballerup

Vær med til at skabe grundlaget for effektiv drift af morgendagens gassystem gennem analyser og projektarbejde, der forener fysik og gasmarked. Som vores nye kollega i afdelingen Systemdrift Gas får du med grundlag i dine tekniske kompetencer og økonomiske forståelse en central rolle i at udvikle de grundlæggende principper for den nye driftsstrategi, som skal sikre fortsat effektiv og værdiskabende drift af et nyt og anderledes gassystem med store transitmængder og grønne gasser. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup.

Du er med til at analysere de sammenhænge mellem fysisk og markedet, som er helt centrale for et velfungerende gassystem, ligesom du med din logiske og analytiske tilgang er med til at udfordre eksisterende metoder og opfattelser på en konstruktiv facon.

Energinet
.
.: Salgsassistent til Østerbro, Specsavers
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Østerbro

Louis Nielsen A/S, København

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden samt interesse for mode og personlig fremtoning hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, at du besidder evnen til at bevare overblikket selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken, hjælper du med varebestilling og indretning af butikken samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
.
.: Laboratory Technician, SNIPR Biome ApS
SNIPR Biome ApSLaboratory Technician

SNIPR Biome ApS, Copenhagen

We are now looking for a qualified Laboratory Technician with fundamental skills in molecular biology to our lab scientist. The ideal candidate should have significant and proven experience in molecular biology and microbiology, and with excellent interpersonal communication skills, fluent in English, meticulous attention to detail, and the ability to quickly adapt to changing tasks and projects.

Duties and Responsibilities

 • Perform a variety of standard molecular and cellular biology techniques, including DNA isolation, PCR, cloning, gel electrophoresis and culturing bacteria
 • Preparation of reagents, buffers, and cell culture media
 • Work closely with and report concerns and issues to supervisor

In addition to competitive salaries, we offer a competitive benefits package, including health insurance.

.
.: Optiker til Fisketorvet i København, Specsavers
Louis Nielsen A/S
Optiker til Fisketorvet i København

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har stort fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau, vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare.

Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
.
.: Danmarks bedste salgstalent til Danmarks bedst beliggende køkkenbutik!, DESIGNA
DESIGNA
Danmarks bedste salgstalent til Danmarks bedst beliggende køkkenbutik!

DESIGNA, København

DESIGNA Køkken åbner ny stor flagship butik i hjertet af det københavnske køkkenmekka i toppen af Gl. Kongevej. Til at indgå i butikkens team, søger vi et salgstalent med et udpræget servicegen, der skal tage imod alle kundebesøg og håndtere mindre salg i butikken.

Du bliver en del af et erfarent hold af kompetente køkkenfolk og trives med at sparre med dine kollegaer og chef om, hvordan I får endnu flere kunder i butikken til at sige ”ja tak” til DESIGNA!

Hos DESIGNA København får du en stor kontaktflade til både privat- og erhvervskunder samt håndværkere. Dine primære opgaver vil være at:

 • Tage imod alle kunder og vise vej til den rette person i butikken
 • Tage imod alle indgående opkald til butikken og viderestille til dine kollegaer
 • Varetage salg af bad og garderober
DESIGNA
.
.: Telemarketing - Salgskonsulent, Storm Group
Storm Group
Telemarketing - Salgskonsulent

Storm Group, Aarhus, Herning og København

Har du god energi? Kan du lide at tale med mennesker?

Til vores vækstende telemarketingteam leder vi efter kompetente salgsprofiler, der kan tage Storm til ”next level”!

Du vil blive mødt af en topmotiveret, engageret ledelse, der søger for cutting egde-træning, som sikrer din udvikling. Vi styrker dine kompetencer inden for salgsteknikker, kommunikation og mentaltræning.

Hos Storm Group får du:

 • Teamspirit - et godt fællesskab, der sikrer udvikling og motivation!
 • Åben-dør-politik i en flad organisation
 • Salg på vegne af markedets stærkeste NGO'er og kommercielle brands
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |