INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i København
Danmarks største jobmarked.

 ●   Vil du være Udviklingsplatformens nye administrative leder og være med til at opkvalificere og udvikle scenekunsten i Danmark?, Udviklingsplatformen for Scenekunst S/I

Udviklingsplatformen for Scenekunst S/I Vil du være Udviklingsplatformens nye administrative leder og være med til at opkvalificere og udvikle scenekunsten i Danmark?

Udviklingsplatformen for Scenekunst S/I, København

Udviklingsplatformen for Scenekunst skal til at begynde et nyt kapitel i et nyt hus og med nye spændende opgaver. Det betyder, at vi har brug for en erfaren administrativ leder, meget gerne med erfaring fra scenekunstbranchen.

Som administrativ leder bliver du hverdagens bindeled mellem økonomi, resurser, personale og organisering samt en del af at udvikle og fastholde relationer til eksterne samarbejdspartnere. Dit arbejde vil blandt andet omfatte følgende opgaver:

 • Nærmeste sparringspartner med leder – og stedfortræder i dennes fravær
 • Udvikling af og opfølgning på resultatkontrakter, mål og leverancer
 • HR-ansvarlig, herunder ansvar for virksomhedens arbejdsmiljø, overenskomster, ansættelseskontrakter samt medarbejderudvikling
.

 ●   Lægesekretær, Lunge- og Allergiklinikken, København

Lægesekretær

Lunge- og Allergiklinikken, København

Vi er en stor speciallægeklinik i centrum af København, der har driftsoverenskomst med Region Hovedstaden. Vi er en speciallæge, tre sygeplejersker og to sekretærer.

Vi udreder og behandler patienter med lungesygdomme og allergiske lidelser. Hovedparten er patienter med allergisk astma, høfeber, KOL og andre lungelidelser.

Du er lægesekretær med bred faglig baggrund. Du er imødekommende, serviceminded, mødestabil, kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret samt være frisk på nye udfordringer.

Du må gerne have erfaring fra praksissektoren, men det er ingen betingelse. Vi sørger for den fornødne oplæring. Du er villig til at indgå i et team af ansvarsfulde, kompetente og engagerede kollegaer. Du taler engelsk og gerne et andet fremmedsprog.

.

 ●   Logistics Coordinator , Hammers A/S

Hammers A/S Logistics Coordinator

Hammers A/S, København

Vi søger en Logistics Coordinator til at varetage vores Supply Chain og logistik-opgaver, så del gerne dette opslag, hvis du har én I tanker, som kunne være relevant for os.

Er du uddannet indenfor logistik/indkøb, brænder du for det og trives du med at have mange projekter i gang på samme tid - så er du måske vores nye Logistics Coordinator?

Jobbet består i at booke og koordinerer vores forsendelser fra Kina/Østen, hvor vi har alt fra FCL, LCL, air, kurer osv. Vi arbejder med kunder i både Danmark og Europa, så det vil være forsendelser som går til DK, men også til lande, som f.eks. Sverige, Tyskland, Polen mv.

.

 ●   Psykolog til Behandlingsskolerne, Fortuna Østerbro, Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne ApS
Psykolog til Behandlingsskolerne, Fortuna Østerbro

Behandlingsskolerne ApS, København

Da to af vores kollegaer går på barsel, søger vi nye kollegaer – du bliver fastansat på Behandlingsskolerne.

Elevgruppen på Fortuna består af børn og unge med særdeles komplekse psykiske problematikker.

Som psykolog på Fortuna er du primær behandlingsansvarlig for en gruppe af elever - typisk en sagsstamme omkring 14-16 børnesager. Her laver du både individuelle interventioner med den enkelte elev og superviserer det personale, der arbejder med elevens udvikling. Psykologerne på Fortuna er tovholdere på elevernes udvikling, og heri ligger der også et vigtigt samarbejde med elevernes hjem. Psykologerne på skolen er en synlig del af elevernes og personalets hverdag og deltager som en naturlig medspiller i dagligdagen. Der er fem psykologer tilknyttet Fortuna, og du indgår i Behandlingsskolernes gruppe på ca. 40 psykologer, så der er gode muligheder for faglig sparring og udvikling.

Behandlingsskolerne ApS
.

 ●   Har du sort bælte i gode relationer og tværfagligt samarbejde? , Den Selvejende Institution Bostedet Caroline Marie

Den Selvejende Institution Bostedet Caroline Marie Har du sort bælte i gode relationer og tværfagligt samarbejde?

Den Selvejende Institution Bostedet Caroline Marie, København

Botilbud søger nye kollegaer til botilbud efter Servicelovens § 107 – 30/37 timer dag/aften/weekend.

Her på Caroline Marie er vi i gang med at udvide, og vi mangler netop dig til at understøtte denne proces og samtidig være med til at skabe en ny frisk ånd i vores botilbud.

Vi søger flere kollegaer, der indgår i ligeværdige funktioner med os andre.

En af vores nye kollegaer må meget gerne have god erfaring med området spiseforstyrrelser på et pædagogisk praktisk plan.

En af vores nye kollegaer må meget gerne have erfaring eller lyst til at arbejde med kost og ernæring, i samspil med de unge.

.

 ●   Relationsstærk matematiklærer til NEXT 10. klasse, NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København Relationsstærk matematiklærer til NEXT 10. klasse

NEXT Uddannelse København

Er du matematiklærer med stort M? Kan du lide at eksperimentere med nye undervisningsformer, formidle på nye måder, og synes du, at det lyder spændende at koble matematikken til værkstedsfag? Så er du den, vi søger.

Vi søger lige nu en ny matematiklærer til vores 10. klasser på Nørrebro og Østerbro, da vores nuværende dygtige lærer skal ud at rejse med familien.

Vi er en meget engageret lærergruppe, som har et stort drive og lyst til at arbejde med netop denne specifikke målgruppe. Vi arbejder hårdt for at nå vores mål med eleverne, og heldigvis har vi det sjovt, mens vi arbejder.

.

 ●   Pædagogisk konsulent til skolevægringsenheden Vendepunktet, Behandlingsskolerne ApS

Behandlingsskolerne ApS
Pædagogisk konsulent til skolevægringsenheden Vendepunktet

Behandlingsskolerne ApS, København

Brænder du for helhedsorienterede indsatser, er du både effektiv og motiverende, og vil du have et meningsfyldt job? Så kom og bliv en del af vores team!

Vi søger lige nu endnu flere dygtige kollegaer til at blive en del af vores skolevægringsenhed Vendepunktet, hvor fokus er, at eleverne bryder skolevægringen og igen kan komme i skole.

Som konsulent på Vendepunktet er du tilknyttet 2-5 elever, som har skolevægring i større eller mindre grad. Du er altid i team med en behandlingsansvarlig psykolog. Du arbejder der, hvor det giver mening for eleverne og tilrettelægger selv det meste af din tid. Opgaven går ud på at danne gode, vedvarende relationer med eleverne, øge deres motivation for undervisning og understøtte og varetage elevernes behandlingsplan og interventioner. Du vil være en vigtig brik i behandlingsarbejdet og i elevernes indslusning på skolerne.

Behandlingsskolerne ApS
.

 ●   Advokat eller jurist med interesse i udbudsret og kontrakter søges til inhouse advokat-team, centralt i København, Sund & Bælt Holding A/S

Sund & Bælt Holding A/S
Advokat eller jurist med interesse i udbudsret og kontrakter søges til inhouse advokat-team, centralt i København

Sund & Bælt Holding A/S

Er du teamspiller og trives du i et stærkt fagligt miljø? Synes du at mega-projekter inden for infrastruktur er spændende?

Vi søger efter en advokat eller jurist med interesse for udbudsret og kontrakter. Du bliver en del af et team af højt specialiserede og engagerede inhouse advokater og jurister. I teamet er vi syv erhvervsadvokater og en stud.jur.

Vi er ansvarlige for alle de forretningsnære juridiske forhold i Sund & Bælt-koncernen og gennemfører udbud på eksisterende infrastruktur såsom Storebæltsbroen, igangværende infrastrukturprojekter såsom Femern og kommende kritisk infrastrukturprojekter. Vi arbejder tæt sammen med både ledelsen og de enkelte forretningsområder. Vi leverer værdiskabende, forretningsorienteret juridisk rådgivning med fokus på Sund & Bælt-koncernens mål og interesser.

Sund & Bælt Holding A/S
.

 ●   Receptionist/Facility Koordinator, CBRE GWS Denmark ApS

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Receptionist/Facility Koordinator

CBRE Corporate Outsourcing ApS, København

Ønsker du at blive en del af CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau, og medvirke til fortsat at udvikle vores afdeling og tage det til nye højder? Så er dette job måske noget for dig.

Jobbet er en kombination af receptionsopgaver og administrative koordinationsopgaver. Du skal kunne navigere i et internationalt miljø, hvor multikulturelle forskelle er en del af din hverdag.

For at få succes i jobbet skal du kunne navigere mellem kundens krav og forventninger på den ene side og de serviceydelser, der er aftalt kontraktuelt. Jobbet indebærer ligeledes en særdeles høj grad af selvstændighed i forhold til planlægning og løsning af opgaver.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
.

 ●   Engagementskonsulent , Fonden Ungdomsøen

Fonden Ungdomsøen
Engagementskonsulent

Fonden Ungdomsøen, København

Vil du være med til at støtte op om unges drømme for projekter og aktiviteter på Ungdomsøen?

Vi søger en engagementskonsulent, der kan sikre, at kendskab og interesse omsættes til engagement blandt unge i hele Danmark. Vi leder derfor efter dig, der trives med den direkte kontakt til Ungdomsøens kernemålgruppe af unge i alderen 15 til 30 år. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • at drive udviklingen og organiseringen af Ungdomsøens frivillige fællesskab
 • at understøtte øens engagementsgrupper og de projekter, de brænder for
 • at være ansvarlig for koordinering af events for unge og frivillige
.

 ●   Lærernes a-kasse søger en engageret forsikringskonsulent med et kæmpestort servicegen, Lærernes a-kasse

Lærernes a-kasse
Lærernes a-kasse søger en engageret forsikringskonsulent med et kæmpestort servicegen

Lærernes a-kasse, København

Er du vild med at servicere og vejlede i telefonen?
Motiveres du af at hjælpe og tale med andre mennesker? Så er det dig, som vi har brug for i vores team.

Vores kerneopgave er at sikre et professionelt og økonomisk sikkerhedsnet for alle vores medlemmer. Vi hjælper ledige medlemmer hurtigt i arbejde med relevant jobrådgivning, og vi klæder de beskæftigede medlemmer på, så de mindsker risikoen for at blive ledige. Vi er en fagligt afgrænset a-kasse for lærere og undervisere.

Vi søger en forsikringskonsulent til vores forsikringsteam i København.

Vi hjælper vores medlemmer med korrekt ind- og udmeldelse af a-kassen, svarer på spørgsmål om kontingent, sikrer korrekt kontingentopkrævning og bidrager til en aktiv fastholdelsesindsats af medlemmerne.

.

 ●   Head of Risk & Quality, DNB Denmark

DNB Denmark Head of Risk & Quality

DNB Denmark, Copenhagen

DNB Denmark is a branch of DNB Bank ASA, the largest financial institution in Norway. DNB has been present since 1996 in Denmark, providing financial services to large corporate clients and Norwegian corporate clients in Denmark.

DNB Denmark is now looking to recruit a Head of Risk & Quality within its Business Support unit in Denmark for the purposes of helping the business to identify, manage and mitigate non-financial risks as well as provide non-financial risk advice and guidance to the business. Currently, Risk & Quality consist only of the Head of Risk & Quality.

Key Responsibilities

 • Responsible for acting as subject matter expert in Copenhagen and sparring partner for all day-to-day non-financial risk questions
 • Engaging with the business in their work with identifying and mitigating risks in respect to projects, new and existing products and end-to-end processes etc.
 • 1LoD compliance
.

 ●   Giraffen søger ny pædagog, pædagogisk assistent eller PGUer på 37 timer til den skønne og harmoniske børnehavegruppe Løvestuen, Trygge Institutioner ApS

Børnehuset Giraffen Giraffen søger ny pædagog, pædagogisk assistent eller PGUer på 37 timer til den skønne og harmoniske børnehavegruppe Løvestuen

Børnehuset Giraffen, København

Vil du være den nye teamplayer i vores dejlige børnehavegruppe pr. 1/11 eller snarest derefter?

Vi har en ledig stilling på 37 timer (eller mindre, hvis du ønsker det) ugentligt i vores børnehavegruppe (25 børn) på Amager. Vi vægter og værner institutionens nærvær højt, som vi mener er pædagogisk kvalitet, og vi har et godt og professionelt samarbejde, hvor vi gør hinanden bedre i hverdagen pga. vores faglige fællesskab.

Vi vil opleves af børn, forældre og kollegaer som en dygtig børnehave, hvor det professionelle er omdrejningspunktet, samtidig med at vi har et godt arbejdsmiljø.

Vi har en hverdag hvor der ikke er mange unødvendige forstyrrelser, så vi er fordybet i det pædagogiske arbejde med vores børn, vi laver kun meningsfuld dokumentation, og har tid til planlægning på stuerne ugentligt.

.

 ●   Receptionist, DGI Byen

DGI Byen
Receptionist

DGI Byen, København

Vil du være med til at give gæsterne på CPH Hotel og i CPH Conference en oplevelse, de aldrig glemmer? Og har du lyst til at sætte dine evner på spil i en kendt københavner-venue med mange forskellige oplevelses- og forretningsområder? Så er det dig, vi søger til vores nyrenoverede hotel og femstjernede konferencecenter.

Vi søger en receptionist, som kan indgå i vores team, der byder vores gæster velkommen i CPH Hotel og CPH Conference. Ved større arrangementer i Øksnehallen har du også mulighed for at bidrage ved værtskabet der.

Din vigtigste opgave er at være receptionist for gæster på CPH Hotel og CPH Conference. Det gør du bedst ved at være proaktiv og have øje for, hvad der skal til, for at gæsten oplever at være ventet og velkommen.

DGI Byen
.

 ●   Er du vores næste fundraising-talent?, UNICEF Danmark

UNICEF Danmark
Er du vores næste fundraising-talent?

UNICEF Danmark, København

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner? Så er du måske vores næste fundraising-talent, og det talerør som børnene har brug for!

Vores ambitiøse team af fundraisere er en afgørende faktor i vores arbejde med at fremme børns rettigheder, sikkerhed, udvikling og trivsel. Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

UNICEF Danmark
.

 ●   Barselsvikar til kommunikation, Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen Barselsvikar til kommunikation

Bolig- og Planstyrelsen, København

Brænder du for klar og struktureret kommunikation – både intern og ekstern? Har du stærke formidlingsevner, flair for digital kommunikation og blik for det visuelle? Så er du måske vores nye barselsvikar til kommunikation.

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse i Indenrigs- og Boligministeriet, der har ansvar for en bred vifte af myndigheds- og udviklingsopgaver inden for bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet. Vores kommunikationsarbejde spænder bredt. Fra et stort hjemmesideprojekt, som omfatter ajourføring af styrelsens 35 hjemmesider til SoMe branding af styrelsen til pressehåndtering. Og vi har brug for dig til at sikre, at vi kommunikerer præcist og professionelt.

Vi er en mindre styrelse, hvor du vil arbejde i tæt samspil med husets fagområder, og herunder udgøre det naturlige bindeled mellem direktionens ønsker til styrelsens kommunikationsindsats og fagområdernes bidrag.

.

 ●   Vi søger en eller flere konsulenter til vores compliance-sektion, Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vi søger en eller flere konsulenter til vores compliance-sektion

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Vil du bidrage til, at Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) udnytter sine beføjelser fuldt ud til gavn for Danmarks sikkerhed inden for lovgivningens rammer? Motiveres du af at drive udviklingen af tværgående og strategiske compliance-initiativer i en operativt orienteret organisation med mange forskellige fagligheder? Befinder du dig godt i krydsfeltet mellem it, teknologi, data og forretningsforståelse målt op mod juridiske krav?

Vores opgave er at beskytte Danmarks sikkerhed. Vi arbejder inden for de lovgivningsmæssige spilleregler, der gælder særligt for os som udenrigsefterretningstjeneste, og det er afgørende, at vi er i stand til at demonstrere, hvordan vi løbende arbejder med at implementere tekniske og organisatoriske tiltag for at overholde de krav, der gælder for vores arbejde.

.

 ●   Er du økonomen bag DI’s næste 2030-plan?, DI Dansk Industri

DI Dansk Industri Er du økonomen bag DI’s næste 2030-plan?

DI Dansk Industri, København

Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og vil du arbejde med de økonomiske problemstillinger, der fylder i dansk økonomi? Så har vi jobbet til dig. DI's enhed for økonomisk politik og analyse søger en dygtig og engageret økonom, som kan videreudvikle DI’s 2030-plan, arbejde med politiske udspil og udarbejde økonomiske analyser om eksempelvis de offentlige finanser.

Du vil blive en del af DI’s analyseteam, der har til opgave at udarbejde egne analyser og bistå resten af DI med sparring. Du vil få dine egne ansvarsområder, hvor du er ansvarlig for at følge og beskrive udviklingen og lave analyser, og du vil arbejde tæt sammen med kollegaer i Økonomisk politik og analyse og andre dele af DI.

.

 ●   HR-jurist, Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
HR-jurist

Vejdirektoratet, København

Har du mod på at udvikle dig til en personalejuridisk specialist, eller tage de første skridt på vejen til at blive HR-partner? Så får du muligheden her hos os.

Vejdirektoratets HR-afdeling søger en jurist – gerne nyuddannet - som interesserer sig for personalejura og personaleadministration.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du kommer til at bruge dine juridiske kompetencer og får mulighed for at lære meget af dine nye kolleger.

Opgaverne varierer, men du skal primært bistå med juridisk og personaleadministrativ sagsbehandling.

Dine ansvarsområder bliver eksempelvis:

 • Fortolkning og implementering af overenskomster, regler om barsel, ferie, arbejdstid og lignende
 • Sagsbehandling i forhold til ansættelse på særlige vilkår (Socialt kapitel)
 • Support i forbindelse med evt. misligholdelse af ansættelsesforhold
 • Sagsbehandling i forhold til Vejdirektoratets Whistleblowerordning
Vejdirektoratet
.

 ●   Ambitiøs medarbejder, der kan understøtte topledelsen på Skatteministeriets it-område, Skattestyrelsen

Skatteministeriet
Ambitiøs medarbejder, der kan understøtte topledelsen på Skatteministeriets it-område

Skatteministeriet, København

Vil du arbejde med porteføljestyring og prioritering af it-porteføljen på statens største it-udviklingsområde, hvor der er stor politisk bevågenhed? Så er du måske den, vi søger i kontoret for It-strategi og styring i Skatteministeriet.

Vi vil gerne styrke den tværgående prioritering af statens største it-portefølje. Derfor har vi brug for en medarbejder, der kan udvikle, følge op på og drifte den tværgående prioritering. Du vil sammen med dygtige og engagerede kolleger skulle udvikle og understøtte Skatteministeriets koncerns porteføljeboard, som planlægger og prioriterer ressourcer på Skatteministeriets it-område.

Konkret skal du bl.a.:

 • sikre, at ledelsesrapportering om it-porteføljen er opdateret og transparent
 • udarbejde solide analyser og beslutningsgrundlag til porteføljeboardet
 • bidrage til koncernens arbejde med it-governance.
Skatteministeriet
.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk