INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Netradio
Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Blandet Spil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk  |  Ufaglært.dk - Ufaglært
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
40plus.dk - Dating  |  Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Storkøbenhavn eller Nordsjælland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Supportkonsulent med teknisk flair og lyst til applikationssupport, cBrain A/S

cBrain A/S
Supportkonsulent med teknisk flair og lyst til applikationssupport

cBrain A/S, Nordhavn

Vil du være med til at løse teknisk komplicerede opgaver for vores kunder som en del af vores tekniske applikationssupport? Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din tekniske forståelse og dine medmenneskelige egenskaber til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse? Og ønsker du at være en del af et fagligt stærkt team, hvor opfindsomhed og udvikling er vigtigt for os enkeltvis og som gruppe?

Så er det dig, vi leder efter til vores Supportafdeling i cBrain midt i Nordhavn!

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Deltagelse i den daglige supportvagt i kontorets åbningstid
  • Visitering af nye incidents via telefon og gennem vores Helpdesk system
  • Dokumentation af incidents i samarbejde med kunden via telefon og skærmdeling
cBrain A/S
.

 ●   Projektleder, bibliotheca A/S

bibliotheca A/S
Projektleder

bibliotheca A/S, Brøndby

Projektlederen vil arbejde i et globalt team, og være ansvarlig for end-to-end levering af biblioteksløsnings-projekter, i overensstemmelse med aftalte tidsplaner og budgetter. Dette vil involvere at tage ejerskab for projektplaner, processer og ressourcer for at levere resultater af høj kvalitet, der sker i overensstemmelse med kundens forventninger. Projektlederen vil desuden arbejde tæt sammen med kunder, teknikere, entreprenører og nøgleinteressenter for at sikre, at projekter bliver gennemført med succes.

Jobbets indhold

  • Administrer og eksekver en portefølje af biblioteksløsnings-projekter, på tværs af flere geografiske lokationer
  • Opret og aftal realistiske og opnåelige projektplaner med kunderne, som klart definerer projektets rammer
  • Proaktivt lede, overvåge og kontrollere projekter for at sikre, at de bliver leveret i henhold til budget og tidsplan
bibliotheca A/S
.

 ●   Vi har så mange dygtige kollegaer - Vi mangler også bare dig!, OK-Fonden

OK-Fonden
Vi har så mange dygtige kollegaer - Vi mangler også bare dig!

OK-Fonden, København

Ok-Hjemmet Arendse er et mindre plejehjem beliggende centralt på Østerbro i København. Vi er et hjem, hvor vi gør os umage for at skabe en attraktiv hverdag med mening, og hvor livet leves – hele livet. Derudover er vi et hjem, hvor drømme håb, tryghed lever sammen med komplekse problemstillinger. I denne hverdag er der brug for dig til at skabe rammer, stabilitet, ro, liv samt til at lytte, grine, give omsorg og støtte.

Vi søger en social- og sundhedshjælper til primært aftenvagter på 28 timer ugentligt. Du må gerne være en, der kan skabe tillid og relationer, så beboerne oplever tryghed, omsorg og bliver mødt i deres behov, dér hvor de er

.

 ●   Struktureret og løsningsorienteret ledelsessekretær til Forvaltnings- og administrationsuddannelserne, Københavns Professionshøjskole

Københavns Professionshøjskole Struktureret og løsningsorienteret ledelsessekretær til Forvaltnings- og administrationsuddannelserne

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

På Københavns Professionshøjskole (KP) er vi fælles om fremragende undervisning, og som en del af vores stab vil du som ledelsessekretær få en central rolle i at understøtte Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser på bedste vis.

Du vil blive ansat i instituttets stab, hvor du, med din positive tilgang og dit overblik, sikrer, at du både får løst egne opgaver samt fulgt op på opgaver knyttet til sekretariatet.

Dine konkrete opgaver vil være:

  • Betjening af ledelsen i instituttet
  • Daglig drift af administrative opgaver
  • Sekretariatsbetjening af uddannelsesudvalg og lokalt samarbejdsudvalg (LSU)
  • Supportere og drive gode rekrutteringer og onboarding af nye medarbejdere i samarbejde med relevante samarbejdspartnere
.

 ●   DM søger praktikant til studerende og nyuddannede i DM, KM2JOB IVS

DM
DM søger praktikant til studerende og nyuddannede i DM

DM, Frederiksberg

Interesserer du dig for samfundstendenser og karriere blandt studerende og nyuddannede? Bring din viden i spil, og sæt dit præg på vores indsats som vores nye praktikant.

DM har brug for en praktikant, der er interesseret i at få indgående kendskab til områderne med arbejdsliv, karriere og formidling i en politisk ledet organisation. Du vil især få rig mulighed for at opbygge kompetencer og viden inden for arbejdet med medlemmer som er studerende og nyuddannede både i forhold til rådgivning, analyse og formidling. Praktikperioden vil være efterårssemestret 2022 (1. september 2022 til ca. 31. januar 2023)

Du skal understøtte DM’s eksisterende arbejde med at udvikle relevante arbejdsmarkedsrettede tilbud til vores studiemedlemmer. Det kan være udvikling af arrangementer, tekster og andet materiale f.eks. under temaerne: digitalisering og automatisering, bæredygtighed og grøn omstilling, ligestilling og diversitet.

DM
.

 ●   Business Unit Director, der vil styrke dansk erhvervsliv, Egn Danmark A/S

Jobindex A/S
Business Unit Director, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i Svendborg eller København

Kunne du tænke dig et job med mange gode kollegaer, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

I denne rolle får du en unik mulighed for at dyrke din interesse for forretningsudvikling, daglig drift og videndeling. Samtidig vil du stå i spidsen for en række professionelle netværk, som du driver og videreudvikler.

Du får ansvaret for Business Unit ”Operations” med 12 dedikerede netværksledere, ca. 100 netværksgrupper indenfor ca. 15 fagområder som produktion, indkøb, projektledelse, facility management, produktion, logistik, etc.

Jobindex A/S
.

 ●   Økonomi- og kontraktansvarlig, Euroskills 2025 I/S

Euroskills 2025 I/S Økonomi- og kontraktansvarlig

Euroskills 2025 I/S, København

I september 2025 skal Danmark være vært for afviklingen af europamesterskaberne for alle erhvervsuddannelser. Konkurrencen hedder EuroSkills2025 og skal afvikles i Herning. Frem mod afviklingen skal der opbygges et sekretariat i henholdsvis København og efterfølgende en satellit i Herning.

Det er denne rejse, du nu har mulighed for at komme med på helt fra starten af.

Som økonomi- og kontraktansvarlig kommer du til at arbejde med en meget bred vifte af økonomi- og kontraktopgaver, da organisationen står helt ved start. Du kommer således til at kunne præge hele udviklingen omkring hvordan budgetter, regnskaber og kontrakter skal opbygges og arbejder i tæt dialog med direktøren herom.

.

 ●   Operationel Development Advisor, Volvo Danmark A/S

Volvo Danmark A/S
Operationel Development Advisor

Volvo Danmark A/S, Taastrup

Har du passion for at drive forandringsprocesser samt gåpåmod til at påtage dig rollen som den primære drivkraft i arbejdet med optimering af Volvos retail netværk i Danmark?

Vi søger en rådgiver, der skal stå i spidsen for diverse optimeringsprocesser og sikre den operationelle udvikling og optimering i forhandlernetværket. Vi er en del af Servicemarkedet & Retail, der alle har til opgave at sikre den operationelle udvikling i vores forhandlernetværk. Forhandlernetværket består af fire forhandlere og deres 20 servicepunkter, hvilket giver de bedst mulige vilkår for at give vores slutkunder den bedste kundeoplevelse og driftstid.

Du vil i rollen opnå succes gennem et solidt samarbejde med kunder, værksteder og kolleger. Derfor er det altafgørende, at du evner at opbygge sunde relationer til alle, du omgås med og helt naturligt skaber respekt og tillid omkring din person.

Volvo Danmark A/S
.

 ●   Sekretær til direktør i EuroSkills 2025 I/S, Euroskills 2025 I/S

Euroskills 2025 I/S Sekretær til direktør i EuroSkills 2025 I/S

Euroskills 2025 I/S, København

I september 2025 skal Danmark være vært for afviklingen af europamesterskaberne for alle erhvervsuddannelser. Konkurrencen hedder EuroSkills2025 og skal afvikles i Herning. Frem mod afviklingen skal der opbygges et sekretariat i henholdsvis København og efterfølgende en satellit i Herning.

Det er denne rejse, du nu har mulighed for at komme med på helt fra starten af.

Som sekretær for direktøren kommer du til at arbejde med et bredt opgavespænd af såvel operationelle som taktiske opgaver. Eksempler kunne være kalenderstyring, mødebooking, personalerelaterede opgaver, indretning, IT-setup og diverse administrative kontoropgaver i bred forstand.

Opgavespændet er stort og vil udvikle sig løbende, og du skal have en struktur, der gør, at vi altid når i mål, men samtidigt kunne trives i, at du ikke kender dagens opgaver eller løsningerne herpå, når du møder ind om morgenen.

.

 ●   Undervisere i musik, fysik og matematik til Vestskoven Gymnasium, NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København Undervisere i musik, fysik og matematik til Vestskoven Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Albertslund

På NEXT – Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til Next Vestskoven Gymnasium søger vi lige nu to undervisere, optimalt i musik-fysik eller musik-matematik, men andre fagkombinationer kan evt. være mulige.

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse – også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

.

 ●   Pædagog og pædagogmedhjælper til ny opstart af børnehus med gamle aner, Landsorganisationen Danske Daginstitutioner

Børnehaven ved Havet Pædagog og pædagogmedhjælper til ny opstart af børnehus med gamle aner

Børnehaven ved Havet, Gilleleje

Er du en energisk, nærværende og engageret pædagog eller pædagogmedhjælper? Og har du lyst til at være med til at påbegynde et nyt kapitel i et børnehus med gamle aner? Så er du måske Børnehuset ved Havets nye pædagog eller pædagogmedhjælper.

Børnehuset ved Havet er inde i en rivende udvikling. Vi er netop på vej ud på et nyt, stort eventyr, hvor vi er flyttet i nye lokaler i Kringelholm, i Gilleleje. Det giver mange nye og spændende muligheder, og samtidig behov for flere nærværende og dygtige pædagoger og pædagogmedhjælpere til at udleve det børnesyn og de værdier, vi som børnehus står for.

Som pædagog og pædagogmedhjælper bliver du en del af et mindre team, og er med til at planlægge dagen. Dit primære fokus og ansvar vil ligge på vores børnehave, men vi har ikke opdelt børnene i stuer. Vi fokus på fællesskaber og fleksible rammer på tværs af børnenes alder og interesser.

.

 ●   Kreativ webredaktør, Industriens Fond

Industriens Fond
Kreativ webredaktør

Industriens Fond, København

Tænker du kreativt, og kan du kommunikere fængende og vinkle skarpt? Motiveres du af at skabe brugerrejser, der fastholder læseren? Har du erfaring med redigering af nyheder og formidling til forskellige målgrupper? Så skal du læse med her.

Industriens Fond er en privat, uafhængig fond, og formålet med vores uddelinger og aktiviteter er særligt at give danske virksomheder viden, indsigt og redskaber til at forbedre deres konkurrenceevne. På den måde skaber vi værdi til gavn for Danmark og dansk erhvervsliv. Den historie skal du være med til at fortælle.

Vi har for nyligt udviklet en helt ny hjemmeside, som skal være omdrejningspunkt for formidling af den viden og de værktøjer vores projekter og fondens sekretariat skaber. Derfor søger vi en erfaren webredaktør, der kan forløse det formidlingspotentiale vores hjemmeside indeholder.

Industriens Fond
.

 ●   Lagermedarbejder , Auto Mobil ApS

Auto Mobil ApS Lagermedarbejder

Auto Mobil ApS, Greve

Har du erfaring med lagerarbejde, er du energisk, idérig, har en udvidet ordenssans, evner at gå fra tanke til handling? Og føler du, der er meget mere i dig, end du tidligere har fået vist - så læs videre her.

Vi søger en lagermedarbejder med stort potentiale til en nyoprettet stilling. Vi har store forventninger til rollen, som skal hjælpe os med at strømline forretningen og blive endnu dygtigere. Dine vigtigste opgaver bliver at supportere vores produktion og eftermarked samt at kontrollere vores lagerbeholdning og udfordre vores praksis.

.

 ●   Vi vokser og søger servicegartner , Deichmann Planter ApS

Deichmann Planter ApS
Vi vokser og søger servicegartner

Deichmann Planter ApS, Hørsholm

Vi søger ny kollega hos Deichmann Planter til fuldtidsstilling på 37 timer/uge.

Har du et stort servicegen i blodet? Har du grønne fingre og elsker natur/design? Er du en teamplayer, der også kan lide at arbejde selvstændigt? Så er det dig, vi søger til at indgå i vores dygtige team af servicegartnere. Som kollega i vores serviceteam vil du passe og varetage planter hos vores kunder ud fra en fast tilrettelagt tur.

Som medarbejder hos Deichmann Planter bliver du en del af et positivt og humørfyldt team. Du vil opnå velfungerende arbejdsforhold og gode kollegaer samt få masser af nye spændende udfordringer/oplevelser. Vi arbejder med service og pasning af indendørsplanter hos vores erhvervskunder. Vi er en moderne virksomhed, som altid er i udvikling. Tidens trends og udvikling inden for planteverdenen er en vigtig del af vores hverdag.

Deichmann Planter ApS
.

 ●   Nye stjerner søges til J & R Gruppen, J&R Gruppen ApS

J&R Gruppen ApS Nye stjerner søges til J & R Gruppen

J&R Gruppen ApS, Herlev

Vil du have et godt og stabilt job, hvor både malersvende, lærlinge og ledere har begge ben solidt plantet på jorden?
Og har du det bedst et sted, hvor kvalitet altid kommer i første række?

”Vi har ikke kun nogle rigtig gode arbejdsforhold, vi har også de sjove og spændende opgaver, som gør faget interessant. Og du får indflydelse på, hvilke opgaver du vil udføre,” fortæller malersvend Benjamin Jespersen.

J&R Gruppen har ekspertisen til at klare alt lige fra de helt store projekter til de mindre og mere specialiserede opgaver på hele Sjælland. Vi er 3 firmaer med forskellige kundegrupper under ét tag.

Du arbejder både indendørs og udendørs, med stor variation i dine opgaver. Og så bliver du en del af en arbejdsplads, hvor I altid forlader kunden med et professionelt stykke kvalitetsarbejde bag jer.

.

 ●   Pædagog søges til vuggestuen i Børnehuset Blåmejsen. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt pr. 1 august 2022, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Pædagog søges til vuggestuen i Børnehuset Blåmejsen. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt pr. 1 august 2022

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for det pædagogiske arbejde? Elsker du at inspirere børn og følge deres spor? Så er det måske lige dig vi står og mangler, i vores vuggestue, hvor Børnehuset Blåmejsen savner en pædagog som kan bidrage med aktiviteter, der er både sjove og lærerige.

Blåmejsen er et integreret hus, med plads til 86 børn, i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper, med 16 faste medarbejdere og ledelse fast i huset. Vores hus er af ældre dage med hyggelige lokaler og gammel legeplads.

Egedal Kommune
.

 ●   Vi søger to friske medhjælpere til Børnehuset Blåmejsen, Egedal Kommune

Egedal Kommune
Vi søger to friske medhjælpere til Børnehuset Blåmejsen

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Blåmejsen søger medhjælpere til hhv. børnehaven og vuggetuen. Stillingerne er på 32-37 timer ugentligt, med start 1/8 2022.

Brænder du for arbejdet med børn? Og kan du se dig selv i et hus hvor leg, udvikling og læring hos børnene prioriteres højt. Så er det måske lige dig vi står og mangler, i vores hus, hvor Børnehuset Blåmejsen savner medhjælpere som kan bidrage med aktiviteter der er både sjove og lærerige.

Blåmejsen er en integreret daginstitution, med plads til 86 skønne børn, i alderen 0-6 år. Børnene er fordelt på 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper, med 16 faste medarbejdere og ledelse fast i huset.

Egedal Kommune
.

 ●   Teamleder til Sahvas Kompetencecenter, Sahva A/S

Sahva A/S
Teamleder til Sahvas Kompetencecenter

Sahva A/S, Brøndby

Har du stærke administrative kompetencer og talent for ledelse? Så kan det være dig, vi leder efter!

I Kompetencecentret varetager og koordinerer vi administrative opgaver mellem kunder, behandlere og kommuner. Afdelingen består af 3 teams, som betjener vores forretningsområder – Proteser og Ortoser, Kompression og Fodtøj og Indlæg.

Med reference til kompetencecenterchefen bliver du teamleder for Fodtøj og Indlæg. Som teamleder er dit primære fokus på den daglige ledelse af teamet, hvor du er garant for, at alle henvendelser bliver modtaget professionelt og med et højt serviceniveau, så vi kan skabe unikke kundeoplevelser hver dag.

Sahva A/S
.

 ●   Regnskabskonsulent i Storkøbenhavn , ProAccount

ProAccount Regnskabskonsulent i Storkøbenhavn

ProAccount, Glostrup

ProAccount er inde i en rivende udvikling med mange nye kunder og søger derfor en dejlig ny kollega, som har erfaring som regnskabschef/regnskabskonsulent eller lignende. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men også til at indgå i et stærkt team af medarbejdere, der leverer en bred vifte af bogholderiydelser til vores trofaste eksisterende kunder og til de nye, der løbende kommer til.

Du skal have mod på en hverdag med alt fra operationelle regnskabsopgaver, til mere krævende opgaver der indebærer, at du kan sparre med kunderne omkring deres regnskab og økonomi.

Dit arbejde vil i høj grad være præget af kontakt og kommunikation med ledelse og HR-medarbejdere hos kunden, og det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere på alle niveauer og har en serviceminded tilgang til kunder og samarbejdspartnere.

.

 ●   Baltorp Business Gymnasium søger lærere til engelsk, virksomhedsøkonomi, afsætning og samfundsfag, NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København Baltorp Business Gymnasium søger lærere til engelsk, virksomhedsøkonomi, afsætning og samfundsfag

NEXT Uddannelse København, Ballerup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi to gymnasielærere, der kan undervise i et eller helst flere af følgende fag: engelsk, virksomhedsøkonomi og afsætning på Baltorp Business Gymnasium. Der er tale om fastansatte stillinger.

Derudover søger vi en lærer, der kan undervise i samfundsfag - også på Baltorp Business Gymnasium. Her er der tale om en tidsbegrænset stilling på deltid i 2 år.

.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dk