INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Compliance Specialist, ROEQ ApS

ROEQ ApSCompliance Specialist

ROEQ ApS, Vissenbjerg

Would you like to be a part of a young, dynamic, and fast-growing company with international success and the opportunity to be a part of the journey from the start? Do you want a central role in driving our technical compliance and product safety forward? Can you see yourself in a passionate team where you can make a difference and new ideas are welcome? Then please apply for this job.

You will build up a position with great technical insight while making use of your strong communication skills. You will become a part of our dedicated team of development engineers and report to the R&D Manager.

From initial idea to final certification, you will be involved in all aspects of product safety and compliance, for all ROEQ products. You will manage the technical dossier for all products and maintain compliance related documentation.

.

 ●   Pædagoger, Den Selvejende Institution Storskoven

Den Selvejende Institution StorskovenPædagoger

Den Selvejende Institution Storskoven, Tommerup

På Nordskoven er vi altid klar til at modtage unge mennesker, som har brug for tydelig rammesætning, genkendelighed og autentiske voksne omkring sig. Nordskoven modtager unge i § 66 og § 107 samt unge i ungdomssanktion fase 2.

Nordskoven er beliggende på Nordfyn 9 km fra Bogense. Væk fra fristelser, hvilket giver os mulighed for at skabe en struktureret og beskyttet hverdag for unge mennesker, som kan have risikovillig og uhensigtsmæssig adfærd.

Vi løfter i flok og forventer af hinanden, at der er gensidig nysgerrighed på hinandens metoder og tilgang til opgaven, ligesom vi er åbne over for nye ideer og måder at arbejde på.

.

 ●   Teknisk Support Team Leder i Clayton Power, Clayton Power A/S

Clayton Power A/STeknisk Support Team Leder i Clayton Power

Clayton Power A/S, Odense

Er du typen, der griber de berømte bolde i luften og sørger for, at deadlines overholdes? Tænder du på teknik og god kundeservice, og trives du i et internationalt miljø? Så er jobbet som teknisk support team leder i Clayton Power sikkert noget for dig!

Du bliver den teknisk ansvarlige for vores support team og kommer til at indgå i et internationalt team som supporterer vores kunder og forhandlere fordelt på mere 18 markeder i EU. Ligeledes vil du komme til at indgå i vores kvalitet og udviklings team i Clayton Power.

.

 ●   Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation (barselsvikariat), FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation (barselsvikariat)

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu, hvis du fik et barselsvikariat, hvor du kunne udvide din interesse for IoT? Og få adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne prøve kræfter med at designe innovative løsninger til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få forskningsresultater ud i de danske virksomheder. Det indebærer, at du er i dialog med universiteter omkring forskningsprojekter, ligesom du arbejder tæt sammen med kunder omkring det konkrete udviklingsforløb.

En del af din rolle er også at deltage i kommercielle udviklings-projekter – ligesom du vil deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden for design og innovation.

FORCE Technology
.

 ●   Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation, FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu, hvis du fik mulighed for at udvide din interesse for IoT og adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne designe innovative løsninger til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få ny teknologi – og nogle gange nye forskningsresultater - ud i de danske virksomheder. Det indebærer, at du både vil være i dialog med universiteter omkring forskningsprojekter, ligesom du vil arbejde tæt sammen med kommercielle kunder omkring konkrete udviklingsforløb. En del af din rolle er derfor også at deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden design, forretning og innovation.

Du vil ret hurtigt komme til at arbejde på dine egne udviklingsprojekter. Det kan både være nye innovationsprojekter og udvikling af state-of-the-art-løsninger, hvor kunden allerede har et defineret behov for IoT-løsninger.

FORCE Technology
.

 ●   Designer/designingeniør til produktinnovation og forretningsdesign, FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til produktinnovation og forretningsdesign

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du fik adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne designe innovative løsninger og opbygge forretningsmodeller til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få ny teknologi ud i de danske virksomheder. Det kan indebære samarbejde med både universiteter omkring forskningsprojekter og samarbejde med andre teknologileverandører.

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med kommercielle kunder omkring konkrete udviklingsforløb og en del af din rolle er derfor også at deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden design, forretning og innovation.

FORCE Technology
.

 ●   Elektronikingeniør til teknisk projektledelse med IoT, FORCE Technology

FORCE Technology
Elektronikingeniør til teknisk projektledelse med IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du kunne være med til at gøre Danmark til det sted i verden, der er bedst til at udvikle og anvende IoT-løsninger? Og havde adgang til den nyeste forskning på området og de dygtigste specialister siddende in-house?

Dine primære ansvarsområder bliver først og fremmest at lede vores demonstrations- og innovationsprojekter. Dernæst bliver det at identificere og definere nye muligheder og nye projekter samt løbende at holde dig ajour på teknologifronten.

Det er altså ofte dig, som identificerer projekterne, og dernæst finder de bedste samarbejdspartnere. Det indebærer at identificere de rette eksperter i vores brede netværk til universiteterne samt de førende IoT-virksomheder, som det givne projekt vil være relevant for. At opbygge et netværk i forskningsmiljøet, hos leverandører og mulige kunder er derfor også en væsentlig del af denne stilling.

FORCE Technology
.

 ●   Automationsingeniør med interesse for IoT, FORCE Technology

FORCE Technology
Automationsingeniør med interesse for IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du kunne arbejde praktisk med IoT og være med til at øge digitaliseringen i danske produktionsvirksomheder?

Det kan du hos os. Som ét af de 7 danske GTS-institutter i Danmark er vi helt fremme på teknologiudviklingen. Du har altså den nyeste forskning og state-of-the-art teknologier til rådighed, når du sammensætter og afprøver løsninger fra ”slide wear” til ”street wear”.

Du bliver en del af teamet IoT Technology & Architecture, der består af 7 specialister. Vi indgår i forretningsenheden IDSI (se nederst), der arbejder med udvikling og validering af nye teknologier til produkter – hovedsageligt inden for IoT-området. Du kan læse mere om os her.

FORCE Technology
.

 ●   Chef for Center for Avancerede Sensorteknologier, FORCE Technology

FORCE Technology
Chef for Center for Avancerede Sensorteknologier

FORCE Technology, Hørsholm, Aarhus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du fik muligheden for at etablere et helt nyt center, der skal være et samlingspunkt for de virksomheder, som har brug for sparring omkring avanceret sensorteknologi og universiteterne, som forsker i dette?

Som chef for det nye center bliver din opgave først og fremmest at stå for etablering af centeret i tæt samarbejde med kolleger fra IoT-forretningsområdet.

Herunder skal du etablere et netværk af forskere til at bidrage med nyeste viden omkring f.eks. nye sensorteknologier og nye måder at verificere sensordata på. Og ligeledes skal du etablere centeret hos FORCEs kunder med henblik på samarbejde.

FORCE Technology
.

 ●   Er du vores nye kontorelev?, Eldan Recycling A/S

Eldan Recycling A/SEr du vores nye kontorelev?

Eldan Recycling A/S, Faaborg

Kunne du tænke dig en læreplads i en international virksomhed, der står klar til at hjælpe og udfordre dig gennem hele dit uddannelsesforløb?

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og muligheden for at kickstarte dit arbejdsliv med en god, allround kontoruddannelse hos os i Faaborg.

Arbejdsopgaver:

 • Almindeligt forefaldende kontorarbejde
 • Korrespondance på dansk, engelsk og tysk
 • Telefonpasning
 • Regnskabsføring
.

 ●   Medarbejder søges til butikken i Nyborg Statsfængsel, SPAR

Super Spar Ryslinge ApSMedarbejder søges til butikken i Nyborg Statsfængsel

Super Spar Ryslinge ApS

Allround opgaver, såsom ekspedition, pakning og vareopfyldning.

Du har/er:

 • Et smil på læben
 • Struktureret
 • Udadvendt
 • Positiv
 • Ikke nærtagende
 • Arbejder effektivt
 • Har overblik
.

 ●   Analytisk projektleder til Saxo Bank, Moment

Analytisk projektleder til Saxo Bank

Moment søger for Saxo Bank A/S

Moment søger en skarp analytisk projektleder til Saxo Bank, der brænder for at arbejde i et professionelt miljø, og som kan starte hurtigst muligt.

Du vil i jobbet agere som det koordinerende bindeled på diverse projekter. Det bliver i den forbindelse dit ansvar at stå for den nødvendige opfølgning med interne interessenter, og du vil desuden skulle sørge for, at alle deadlines overholdes til fulde – og ikke mindst sige til, såfremt deadlines er ved at blive overskredet. Af samme grund forventes det, at du har et veludrustet ’stakeholder management gen’, da dette er essentielt for at lykkes i jobbet.

Der er tale om et fuldtidsvikariat med opstart hurtigst muligt. Projektansættelsen vil vare året ud.

.

 ●   Kommerciel chef, New Business, Curia

Curia
Kommerciel chef, New Business

Curia søger for Jysk Fynske Medier

Brænder du for at skabe relationer til nye kunder, have effektskabende dialoger og lave opsøgende salg? Og er du generøs med din digitale viden og en stærk rådgivningspartner på tværs af brancher og segmenter?

Dine arbejdsopgaver bliver at møde de nye kunder og sætte deres behov i centrum, men du skal også:

 • Arbejde med større og eksisterende kunder.
 • Udarbejde en go-to-market-strategi.
 • Fortsætte væksten og ”bygge videre” på New Business-afdelingen.
 • Arbejde tæt med øvrige teams i koncernen.

Du er den coachende leder med ansvaret for fire teams med fire Team Leaders i reference, som sidder i henholdsvis København, Odense, Aarhus og Vejle. Stillingen er nyoprettet som en del af forretningsstrategien, og du vil referere direkte til salgsdirektøren hos Jysk Fynske Medier.

.

 ●   Erfaren revisor, AMBIZZION

AMBIZZIONErfaren revisor

AMBIZZION søger for Revision & Råd A/S i Odense

Revision & Råd er et selvstændigt og uafhængigt revisionsfirma, som er den mindre og mellemstore virksomheds nærmeste rådgiver, hvilket virksomhedens partnere har mere end 25 års erfaring med.

Du opbygger og udvikler langvarige kunderelationer og har den direkte kontakt med egne kunder. Som rådgiver lægger du vægt på en tæt kundekontakt og personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i kundens situation.

Udpluk af opgaver:

 • Revision og skat
 • Kundemøder og afdækning af kunders behov
 • Rådgivning af forskellig art i SMV-segmentet
 • Vidensdeling med kolleger

Det forventes, at du er på vej til at færdiggøre eller har færdiggjort en cand.merc.aud. (alternativt HDR) og medbringer min. 5 års relevant erfaring fra revisorbranchen.

.

 ●   Tekniker til Semler Retail Odense, Semler Gruppen A/S

Semler GruppenTekniker til Semler Retail Odense

Semler Gruppen

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Hvis det lyder spændende, så læs endelig videre.

Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en mekaniker, som sætter en ære i sit job, er kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde og resultater sammen med det øvrige team.

Det er vigtigt, at du trives i en hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at arbejde med service og reparation – store som små opgaver. Du kommer til at arbejde med mærkerne Volkswagen, SKODA og Audi – biler af højeste kvalitet – og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

.

 ●   Erhvervstekniker til Semler Retail Odense, Semler Gruppen A/S

Semler GruppenErhvervstekniker til Semler Retail Odense

Semler Gruppen

Vi søger snarest en tekniker til vores erhvervsteam, hvor du som vores nye medarbejder vil arbejde med et af branchens bedste mærker, de nyeste teknologier og blive en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor.

Du er serviceminded og brænder for at løse de afvekslende opgaver, der hurtigt får vores erhvervskunders vigtigste værktøj ud at køre igen. Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange erhvervsmodeller.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

.

 ●   Kundeorienteret brandtekniker til Bravida Fire & Security, Bravida Danmark A/S

Bravida Danmark A/S
Kundeorienteret brandtekniker til Bravida Fire & Security

Bravida Danmark A/S, Odense

Er du en person som brænder for at udvikle dine kompetencer og ønsker du at gøre en forskel i hverdagen? Så har vi måske jobbet til dig!

Bravida Fire & Security er i vækst, og derfor søger vi brandteknikere til vores brand og sikring afdeling i Odense. Du bliver en del af et kompetent team, der repræsentere innovation og god service – og vi betragter vores kunder som samarbejdspartnere.

Den rette person til stillingen er serviceminded, har lyst til at arbejde selvstændigt og vil have et job med stor indflydelse på hverdagen og udførsel af egne opgaver. Du værdsætter at have de dygtigste kollegaer i branchen og vil gerne være en del af en succes.

Bravida Danmark A/S
.

 ●   KAUFMANN SØGER ELEV TIL ODENSE, KAUFMANN

KAUFMANN
KAUFMANN SØGER ELEV TIL ODENSE

KAUFMANN

Start din karriere i modebranchen

Vi kan tilbyde

 • En spændende uddannelse som 2-årig herretøjselev i en af vores butikker.
 • Et elevjob med masser af udfordring.
 • At blive udlært i kundebetjening, service og personligt salg, indkøb og varesupplering.
 • Studieture og messer.

Om dig

 • Du har lyst til en karriere indenfor mode.
 • Du er udadvendt og serviceminded.
 • Du har et højt aktivitetsniveau.
KAUFMANN
.

 ●   Business Controller, Fiberline Composites A/S

Fiberline Composites A/S
Business Controller

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Do you have strong analytical skills and solid experience from a manufacturing company? Are you excited about taking a key position in a company that is expanding globally in the coming years? Do you have a proven track record of delivering results in an international environment? Then you may be the colleague we are looking for.

In recent years, Fiberline Composites has experienced strong growth and is now undergoing a transformation to prepare for the expansion of several production sites internationally.

To support this journey, we are looking for a strong Business Controller to be responsible for developing, implementing the executing the cost structure in Denmark and our global subsidiaries.

Fiberline Composites A/S
.

 ●   Salgsassistent til Odense C, Specsavers

Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Odense C

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded salgsassistent.

Som salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Som salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, at du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordne lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk