GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.
.: Teknisk assistent & tegner til rumfartsområdet, Danish Aerospace Company ApS
Danish Aerospace Company ApSTeknisk assistent & tegner til rumfartsområdet

Danish Aerospace Company ApS, Odense

Danish Aerospace Company søger en dygtig teknisk assistent/tegner/designer med erfaring inden for mekanisk design, kendskab til Autodesk Inventor, Solid Works eller lignende, samt gode formidlingsevner på dansk og engelsk. Erfaring med kvalitetsstyring er en stor fordel.

Arbejdsområder

 • Tegning af mekaniske dele i Autodesk Inventor og/el. Solid Works.
 • 2D-dokumentation af mekaniske dele og samlinger.
 • Deltage i udvikling af kvalitetsstyringsprocesser AS9100 og tilhørende dokumentation.

Indrykket 21. august
.
.: Mangler du et job, og kan du starte med det samme?, SalesPartners TM A/S
SalesPartners TM A/S
Mangler du et job, og kan du starte med det samme?

SalesPartners TM A/S, Odense, Vanløse, Roskilde og Aalborg

Som telefonsælger hos SalesPartners TM bliver du en del af en social arbejdsplads, hvor du som fuldtidsansat f.eks. kan sælge lønforsikringer, tv-abonnementer, mobilabonnementer eller hjælpe en velgørenhedsorganisation med at skaffe støttemidler. Lyder det interessant?

Så har SalesPartners Telemarketing jobbet til dig:

 • Du får minimum 110 kr/timen (+ feriepenge)
 • Du får en høj salgsbonus udover timelønnen (mange af vore medarbejdere tjener over 250 kr/timen)
 • Du får gode og ordnede forhold
 • Du bliver en del af en social virksomhed med masser af fester

Indrykket 21. august
.
.: OUH søger sygeplejersker til nyoprettede stillinger i projekt Aktiv Patientstøtte, Region Syddanmark
Region SyddanmarkOUH søger sygeplejersker til nyoprettede stillinger i projekt Aktiv Patientstøtte

Region Syddanmark

Kan du motivere, vejlede og coache mennesker med kroniske sygdomme til bedre at mestre livet med en sygdom? Tror du på, at en coachende indsats gør en forskel og kan være med til at forebygge indlæggelser? Og vil du bidrage til at afprøve et nyt koncept for telefonstøtte? Så er du måske vores nye patientstøttesygeplejerske.

Du vil indgå i et team med andre sygeplejersker, hvor du har ansvaret for indsatsen til dine egne borgere. Du skal i samarbejde med borgeren afklare dennes udfordringer og ønskede mål for hverdagen - først gennem et fysisk møde, hvilket følges op af coachende telefonsamtaler.

Du vil ud fra en række fælles kriterier også skulle ringe til borgere for at screene, hvem der kan indgå i tilbuddet. Det er også dig, der løbende vurderer, hvornår støtteforløbet kan afsluttes. Typisk følger du borgeren i 6 til 9 måneder, og du skal forvente at have ca. 60 borgerforløb.


Indrykket 18. august
.
.: Sæt 4G turbo på din karriere som butiksrådgiver i Rosengårdscentret ved Odense (fuldtid), Telia Danmark
Telia DanmarkSæt 4G turbo på din karriere som butiksrådgiver i Rosengårdscentret ved Odense (fuldtid)

Telia Danmark

Vil du vinde hver gang? Så læs videre

Stillingen er en fuldtidsstilling i vores Shop Rosengårdscentret, på 37 timer, og din vagtplan fastlægges af Shop Manager, som du også refererer til.

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål er derfor meget vigtig for os. Med en grundig oplæring på vores onboarding kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne.

Kort tid efter din ansættelse får du dine egne indsatsmål, som du bliver evalueret på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som rådgiver. Med andre ord: Lykkes du med dine indsatsmål vil din løn og karrieremuligheder ligge i den absolutte top i detail.


Indrykket 18. august
.
.: Sæt 4G turbo på din karriere som Salgsrådgiver i Shop Rosengårdscentret (deltid), Telia Danmark
Telia DanmarkSæt 4G turbo på din karriere som Salgsrådgiver i Shop Rosengårdscentret (deltid)

Telia Danmark

Kan du se dig selv på sejrsskamlen? Så læs videre

Vi søger en ny deltidsmedarbejder til vores Shop i Rosengårdscentret ved Odense.

Hver dag skal vi gøre det lidt bedre, og det kræver en indsats fra alle. Din indstilling til udfordringer, og dét at komme i mål er derfor meget vigtigt for os.

Med en grundig oplæring på vores onboarding-kurser kombineret med træning på jobbet klæder vi dig på til at møde kunderne. Kort tid efter din ansættelse får du dine egne salgsbudgetter, som du bliver målt på, og som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som salgsrådgiver.

Har du på et senere tidspunkt lyst at arbejde fuldtid, er det også en fordel, da vi løbende ansætter nye fuldtid salgsrådgivere i vores distrikter.


Indrykket 18. august
.
.: Sygeplejerske til Mågebakkegruppen - Deltid, Odense Kommune

Sygeplejerske til Mågebakkegruppen - Deltid

Odense Kommune

Mågebakkegruppen i Vedvarende Sygdomsudvikling søger en sygeplejerske pr. 1. oktober 2017 til en fast stilling på 32 timer ugentligt og med weekendvagt hver 4 uge. Du får et tæt samarbejde med 3 øvrige sygeplejersker. Vi lægger vægt på kvalitet i opgaveløsningen og fokus på kerneopgaven.

Mågebakkegruppen er en udkørende gruppe, som varetager sygeplejefaglige opgaver ved borgere, der pga. vedvarende sygdomsudvikling kan klare mindre. Vi har stort fokus på tværfagligheden og rehabilitering.

Medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, fysioterapeut og træningsassistent.

Odense Kommune

Indrykket 18. august
.
.: Mediegrafiker - er du vores nye kollega?, Nordfrim A/S
Nordfrim A/S
Mediegrafiker - er du vores nye kollega?

Nordfrim A/S, Otterup

Til vores in-house marketingafdeling søger vi en dygtig og effektiv mediegrafiker, der brænder for sit job og som trives med en travl hverdag. Du vil blive en vigtig medarbejder i vores afdeling, hvor vi lægger vægt på kompetencer, effektivitet, selvstændighed, samt konstruktivt og godt teamwork.

Du vil primært komme til at arbejde med strukturering og produktion af vore trykte brochurer (8 forskellige sprog) ud fra vort halvautomatiske produktionssystem, men også med web, social media og e-mail marketing.

Nordfrim tilbyder:

 • En udfordrende og central stilling hos en virksomhed i udvikling
 • Et inspirerende, motiverende og uformelt arbejdsmiljø
Nordfrim A/S

Indrykket 18. august
.
.: Supply Chain Direktør, SAM International
SAM InternationalSupply Chain Direktør

SAM International søger for KEN HYGIENE SYSTEMS i Broby

Strategisk ledelse og udvikling af supply chain – central nøgleposition med stort ansvar.

Med reference til den adm. direktør bliver du et centralt medlem af ledelsen, og du får det overordnede ansvar for virksomhedens supply chain funktion. Ansvarsområdet omfatter indkøb, logistik, PTA samt to fabrikker i henholdsvis Danmark (Brobyværk) og Slovakiet (Košice). Området omfatter i alt ca. 100 medarbejdere på tværs af de to fabrikker.

SAM International er én af Danmarks og Nordens største headhunting-virksomheder. Gennem indsigt i vores kunders strategier og udfordringer er vi deres foretrukne sparringspartner inden for rekruttering og kompetenceoptimering. Vi finder direktører, ledere og specialister i Danmark og udland.


Indrykket 18. august
.
.: Projektmedarbejder, KFUM's Sociale Arbejde
KFUM's Sociale ArbejdeProjektmedarbejder

KFUM's Sociale Arbejde, Middelfart, Aarhus, Odense og Vejle

KFUM’s Sociale Arbejde søger en projektmedarbejder til et nystartet, frivilligt rådgivningsprojekt for unge i mistrivsel. Det drejer sig om unge i alderen 12-25 år, der ikke er syge nok til en indlæggelse i det psykiatriske system, men som heller ikke er stærke nok til at fungere i et uddannelses- og ungdomsliv præget af høje krav, omstillingsparathed og præstationspres.

Som koordinator for rådgivningen bliver din opgave at rekruttere, træne og lede de frivillige rådgivere i tre byer (Odense, Vejle og Århus) samt sørge for rammerne for rådgivningen. Du skal i princippet ikke selv rådgive, men du skal kunne give feedback og faglig sparring til de frivillige. Hvis der er sygdom, skal du kunne træde til i en af rådgivningerne.

Alle opgaver udføres i tæt samarbejde med projektleder og kommunikationsafdelingen. De frivillige bliver tilbudt introduktionskurser og supervision.


Indrykket 18. august
.
.: Akademisk medarbejder til Direktionssekretariatet på OUH, Region Syddanmark
Region SyddanmarkAkademisk medarbejder til Direktionssekretariatet på OUH

Region Syddanmark

Vil du arbejde tæt på beslutningerne på et af Danmarks største sygehuse, og vil du være med til at understøtte vores direktion i dens opgaveløsning?

Du kommer helt ind i maskinrummet på et af landets største sygehuse og får en bred kontaktflade i alle stabe og i de fleste afdelinger, når du bliver tovholder og bidragsyder i sagsbehandlingen af en række konkrete og forskelligartede sager.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • At bidrage til sagsbehandlingen i Direktionssekretariatet, herunder udarbejdelse af beslutningsoplæg og præsentationer.
 • At medvirke til koordinering af og opfølgning på nogle af de mange opgaver og beslutninger, som passerer forbi direktionens bord.
 • At sikre besvarelse af eksterne henvendelser fra borgere, patienter, myndigheder m.v. til direktionen – herunder koordineringen af aktindsigtsbegæringer.

Indrykket 18. august
.
.: Oversygeplejerske til Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S, OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus, Region Syddanmark
Region SyddanmarkOversygeplejerske til Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S, OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus

Region Syddanmark

Brænder du for et lederjob i en afdeling, som er i rivende udvikling og som sætter patienten først? Muligheden er her!

I Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme S søger vi en oversygeplejerske pr. 1. november 2017, der sammen med den ledende overlæge vil være et retningsgivende og motiverende lederteam, der aktivt bidrager til afdelingens udvikling, faglige profil og at sikre højeste kvalitet i patientbehandling og pleje på vej mod Nyt OUH.

Afdelingen er i konstant udvikling, og rammen er behandling, pleje, uddannelse og forskning inden for specialet. Afdelingen er uddannelsessted for læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og lægesekretærelever. Derudover er der tilknyttet 2 patientskoler.


Indrykket 18. august
.
.: Sygeplejerske til Palliativt sengeafsnit, Onkologisk Afdeling R, Odense Universitetshospital, Region Syddanmark
Region SyddanmarkSygeplejerske til Palliativt sengeafsnit, Onkologisk Afdeling R, Odense Universitetshospital

Region Syddanmark

Vi har 1 fast stilling ledig på Palliativt sengeafsnit for Specialiseret Palliation, pr. 1. november. Har du lyst til at være en del af en personalegruppe, hvor faglighed og arbejdsglæde går op i en højere enhed, skal du søge nu.

Stillingen er i blandede vagter, lige nu dag- og nattevagter. Der er vagt hver 3. weekend i 12-timers vagter.

Sengeafsnittet har 11 senge til patienter med alvorlig, livstruende sygdom, hvor helbredelse ikke er mulig. Målet er gennem specialiseret palliativ indsats at fremme patienternes livskvalitet ved at lindre de gener, som deres sygdom kan medføre.


Indrykket 18. august
.
.: Sundhedsservicesekretær, Region Syddanmark
Region SyddanmarkSundhedsservicesekretær

Region Syddanmark

Har du overblik, is i maven og smil på læben? Så kan det være, at du er vores næste kollega!

Vi søger en uddannet sundhedsservicesekretær på 30 timer ugtl. pr. 01-11-2017 eller efter aftale.

Dine opgaver bliver:

 • Administration af kørslen af vores dialysepatienter i Odense
 • Bestilling af depotvarer
 • Postfordeling

Indrykket 18. august
.
.: Fysioterapeut til intensiv afsnit, Region Syddanmark
Region SyddanmarkFysioterapeut til intensiv afsnit

Region Syddanmark

Der er tale om 37 timer om ugen i perioden 15/11 2017 til 31/5 2018, og det forventes, at der kan blive mulighed for forlængelse.

Du indgår i det daglige kliniske arbejde på afdelingerne, primært på afdeling VITA og sekundært på de hjertemedicinske og thoraxkirurgiske afdelinger. Du skal vurdere og iværksætte den rette behandling og træning til patienter indlagt på afdeling VITA. Dette gælder både indenfor lungefysioterapi samt træning af langtidsindlagte patienter. Afdelingen er præget af både korte og lange indlæggelsesforløb.

På VITA er det især træningen af de langtidsindlagte patienter (LIP), der er i fokus og særligt igennem tidlig mobilisering. Som fysioterapeut igangsætter og varetager du den rette træning, vurdere løbende funktionsevne og er her med til at vejlede personalet ift. f.eks. forflytnings- og træningsmuligheder af den enkelte patient.


Indrykket 18. august
.
.: Salgskonsulent til svejseudstyr, Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Hammer Andersen Sales Recruitment & Development
Salgskonsulent til svejseudstyr

Hammer Andersen Sales Recruitment & Development søger for V. Løwener A/S

Der søges en salgskonsulent til Industriteknik til salg af Svejseudstyr. Optimal bopæl vil være Fyn/Trekantsområdet, men vi leder efter den rette kandidat! Der er mulighed for hjemmekontor.

Du får ansvaret for at sælge svejseudstyr og håndplasma-skæreudstyr i hele Danmark. Du skal servicere både nye og eksisterende kunder (split 70/30). Kunderne findes typisk i industrien, det maritime, forsynings- og uddannelsessektoren. Du vil typisk være 4 dage på kundebesøg og 1 dag på kontoret.

Jobbet indebærer kvalificering af kunder, mødebooking og kundebesøg. Salgsprocesserne kan være alt lige fra det kvikke styksalg til mere komplekse projekter. Salgsprocessen kan indebære flere møder og flere beslutningstagere og påvirkere.


Indrykket 18. august
.
.: Vi søger en dygtig sikringstekniker til vores afdeling i Odense, Certego A/S
Certego A/SVi søger en dygtig sikringstekniker til vores afdeling i Odense

Certego A/S

I CERTEGO har vi travlt og med tiltrædelse hurtigst muligt, søger vi en dygtig sikringstekniker med tilknytning til Certegos afdeling i Odense. Du er uddannet eller har erfaring inden for elarbejde, adgangskontrolsystemer, IT-netværk, videoovervågning eller låsesmedarbejde. Primært arbejdssted er fyn, men der vil også være arbejde i Certegos øvrige afdelinger tilknyttet Certego i Region Syddanmark.

Vi tilbyder:
 • Ansættelse i en spændende virksomhed i rivende udvikling.
 • At du kommer til at arbejde med bl.a. mekaniske og elektroniske låseprodukter, ARX, Aptus, SMARTair, Aperio, Salto, Ruko Cliq Remote m.m.
 • Et afvekslende job i en professionelt drevet virksomhed med fokus på kvalitet og høj kundeservice.

Indrykket 18. august
.
.: El-ingeniør (stærkstrøm) 4 måneders projektansættelse, EXHAUSTO A/S
EXHAUSTO A/S
El-ingeniør (stærkstrøm) 4 måneders projektansættelse

EXHAUSTO A/S, Langeskov

Vi søger en dygtig og erfaren stærkstrømsingenør, til at indgå i vores dynamiske udviklingsteam. Du vil arbejde indenfor det el-faglige område og automatikken på vores produkter. Du har dyb indsigt i industrielle el-installationer og kan sikre den elektriske funktion og sikkerhed for produkterne. Du kan også vise erfaring med design af elektriske maskiner og motorcontrollere.

I forbindelse med vores udviklingsprojekter, vil du indgå i et projektteam. Dine opgaver vil f.eks. være

 • Design, dimensionering og beregning af elektriske løsninger og systemer
 • Projektering af styringer, el-tavler og kabelforbindelser
 • Udvikling og specifikation af automatik i samarbejde med projektgruppen

Indrykket 18. august
.
.: Digitaliseringskonsulent med bred erfaring, Odense Kommune

Digitaliseringskonsulent med bred erfaring

Odense Kommune

Vi søger en digitaliseringskonsulent med bred erfaring med de forskellige opgaver, der er i en stor organisation med fokus på effektivisering.

Vi har i Forvaltningsunderstøttelse og IT Projekter brug for en kollega, der kan løse et bredt felt af forskellige digitaliseringsopgaver, herunder også varetage rollen som projektleder, eller teknisk projektleder i Odense Kommunes 5 forvaltninger.

Som projektleder skal du:

 • Lede og koordinere både små og store digitaliseringsprojekter i Odense Kommune
 • Typisk indgå i en projektorganisation med en projektejer og en projektgruppe
 • Have ansvar for bla. planlægning af projektet samt motivation af deltagerne og fremdrift
Odense Kommune

Indrykket 18. august
.
.: Konsulent til Kontrolenheden mod social dumping, Odense Kommune

Konsulent til Kontrolenheden mod social dumping

Odense Kommune

Har du ben i næsen, formår du at gå i dialog med alle slags mennesker og er du ”mand” for at analysere dokumentation og kontrakter? Så har vi en stilling til dig.

Odense Kommune går forrest i kampen mod social dumping. Derfor har vi vores egen Kontrolenhed, der arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår for de medarbejder, der varetager opgaver og projekter for Odense Kommune. Vi er fysisk tilstede på vores byggerier og handler resolut, når der er behov for det.

Kontrolenheden mod social dumping arbejder med at oplyse, opdrage og rådgive virksomheder i kampen mod social dumping. Det primære arbejde ligger i kontrol af løn- og arbejdsvilkår (arbejdsklausulen), men der arbejdes ligeledes med andre typer af sociale klausuler i kommunens kontrakter. Lærlingeklausuler samt krav til leverandører om, at aftage forskellige typer af ledige i kommunes kontrakter, prioriteres højt i Odense Kommune.

Odense Kommune

Indrykket 18. august
.
.: PET-/MR-fysiker, Region Syddanmark
Region SyddanmarkPET-/MR-fysiker

Region Syddanmark

Afdelingen lægger vægt på kvaliteten af rutineundersøgelserne, forskning, udvikling samt uddannelse i samarbejde med hospitalsafdelinger, universitetsinstitutter, primærsektoren samt nationale og internationale partnere.

Din primære funktion vil især være knyttet til forskning og kvalitetssikring på vores nye PET-/MR-skanner, som vil blive installeret på Nuklearmedicinsk Afdelings PET- & Cyklotronenhed i løbet af efteråret 2017.

Funktioner vil omfatte:

 • Implementering, udvikling og forskning
 • Kvalitetssikring
 • Udarbejdelse af MRI-sekvenser

Indrykket 18. august
.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |