INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Vi søger snarest en dygtig værktøjsmager, Röttger's Værktøj A/S

Röttger's Værktøj A/S
Vi søger snarest en dygtig værktøjsmager

Röttger's Værktøj A/S, Odense

Vi søger en dygtig værktøjsmager til CNC-tråd og sænkgnistning samt kontrolmåling på vores Zeiss-målemaskine. Vi råder over i alt 11 Agie-gnistmaskiner.

Jobbet består i selvstændig planlægning fra programmering til færdigt fremstillet emne. Vi fremstiller typisk værktøjsdele med høj præcision og lavt stykantal.

Vi tilbyder et interessant og varigt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

.

 ●   Tekniker med lyst til at lære, Doms ApS

Jobindex A/S
Tekniker med lyst til at lære

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Gilbarco Veeder-Root installerer og servicerer forpladsudstyr på landets tankstationer. Som tekniker kører du servicebesøg på stationer og udmåler brændstofmængderne på benzinpumperne.

”Arbejdsmiljøet er i fokus, og forholdene skal være i orden. Så vi sørger for at du har alt hvad du skal bruge. Både når det gælder dit sikkerhedsudstyr og løfteværktøj, men også i form af dygtige kolleger med en høj faglighed,” fortæller din nye leder Operations Manager Martin Lillegaard.

Jobindex A/S
.

 ●   Regional Sales Manager til Danmarks største kæde af hørecentre, Sonova Audiological Care Denmark ApS

AudioNova Hørecenter
Regional Sales Manager til Danmarks største kæde af hørecentre

AudioNova Hørecenter

Er du klar til at tilslutte dig en succesfuld virksomhed i rivende udvikling? Har du talent for at hjælpe andre til udvikling og succes? Trives du med at have fart på i et professionelt og uformelt miljø, så læs med nedenfor.

I AudioNova søger vi en Regional Sales Manager med ansvaret for flere af vores hørecentre/butikker i det sydlige Jylland og på Fyn.

Vi søger dig, som har dokumenteret erfaring med motiverende ledelse af butikspersonale, herunder også gerne distanceledelse, og som drives af kontinuerligt at booste medarbejderengagement og salg.

AudioNova Hørecenter
.

 ●   Miljøstyrelsen søger marinbiolog med lyst og evne til at sikre et godt havmiljø, Miljøministeriet

MiljøministerietMiljøstyrelsen søger marinbiolog med lyst og evne til at sikre et godt havmiljø

Miljøministeriet, Odense

Kunne du tænke dig at arbejde med at sikre den rette balance mellem et godt havmiljø, erhvervets interesser og behovet for menneskelige aktiviteter?

Stillingen er placeret i Erhvervs Hav-team, som bl.a. har ansvaret for administration af havmiljølovens regler om klapning af havbundssediment og råstoflovens regler om indvinding af råstoffer på havet. En væsentlig del af dette arbejde er at udarbejde tilladelser til at efterforske og indvinde råstoffer og føre tilsyn med, at vilkårene i tilladelserne overholdes.

Afhængig af dine kompetencer og erfaring kan du bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Sagsbehandle ansøgninger om tilladelser til efterforskning og indvinding af råstoffer på havet.
 • Være med til løbende at optimere vores sagsbehandling.
 • Føre administrativt tilsyn med overholdelse af vilkårene i tilladelser.
.

 ●   Programmer in Design and Engineering Software, KOMPAN A/S

KOMPAN A/SProgrammer in Design and Engineering Software

KOMPAN A/S, Odense

KOMPAN’s mission is to build happier and healthier communities. We aim to do that by designing, manufacturing and constructing outdoor playgrounds and fitness areas that wows children to come play, that motivates to stay and come back, and that develops children’s and adult’s health and life-skills. Similarly, for fitness areas. And everybody needs to be included. So, our playgrounds and fitness areas are made for all ages and for all abilities. Fortunately, the business is blooming so we need talented and energetic employees to join our team.

Your responsibilities will include:

 • Programming of routines that can integrate an extensive CAD-library of product and component files from AutoCAD to Rhino, SolidWorks, etc.
 • Analyse, together with CAD Specialist, the system that needs to integrate from and to as well as make sure that key stake holders’ knowledge is included in the system analysis
.

 ●   Wordpress frontend-udvikler søges, Indexed ApS

Indexed ApSWordpress frontend-udvikler søges

Indexed ApS, Hadsten eller hjemmefra

Vi søger en Wordpress-udvikler til fuldtidsstilling, som skal udbygge og vedligeholde løsninger for vore kunder og egne services. Du vil komme til at sidde i et team med andre erfarne udviklere som også kan være dine sparringspartnere. Dine opgaver kan typisk bestå af udvikling af Webshops på Wordpress, opsætning af designs, udvikling af nye temaer eller plugins.

Du vil få en plads på vores kontor i Hadsten og/eller muligheden for at arbejde hjemmefra. Det er derfor ikke så vigtigt hvor du sidder i landet.

Du skal være udvikler med erhvervserfaring, og du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver. Du har en bred viden med webløsninger. Du kan varetage opsætning og design i Wordpress samt lettere kodningsopgaver.

.

 ●   Studentermedhjælper til Miljøstyrelsen i enheden Vandforsyning, Miljøministeriet

MiljøministerietStudentermedhjælper til Miljøstyrelsen i enheden Vandforsyning

Miljøministeriet, Odense

Har du lyst til arbejde med drikkevand, spildevand, vandteknologi og klimatilpasning i et travlt og ambitiøst miljø med gode kolleger? Vi søger en studentermedhjælper snarest muligt.

Som studentermedhjælper i Vandforsyning vil du få en bred berøringsflade med reguleringen af vandsektoren og områderne drikkevand, spildevandshåndtering, klimatilpasning samt internationalisering af dansk vandteknologi.

Arbejdsopgaverne varierer og består bl.a. i at assistere områdets medarbejdere med lettere sagsbehandling, udarbejdelse af notater, informationssøgning, besvarelse af borgerhenvendelser, teknisk bistand i forhold til web og aktindsigt. Andre arbejdsopgaver vil være af praktiske opgaver, herunder logistik, mødeafholdelse, udenlandske delegationsbesøg m.m.

.

 ●   CTS-teknikere til EL:CON Bygningsautomatik, EL:CON A/S

EL:CON A/S
CTS-teknikere til EL:CON Bygningsautomatik

EL:CON A/S, Aalborg, Hornslet, Odense eller Glostrup

Vi søger lige nu CTS-teknikere til både Jylland, Fyn og Sjælland. Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte. Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Du har base i vores afdeling i enten Aalborg, Hornslet, Odense eller Glostrup, hvorfra du kan komme til at løse opgaver for kunder i hele landet.

Projekter rangerer fra mindre opgaver som implementering af lysstyring til de helt store projekter, hvor vi leverer totalløsninger i form af styring og regulering af lys, varme, ventilation, alarmer m.m.

EL:CON A/S
.

 ●   Revisortrainee i EY, EY

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
.

 ●   Bliv assurandør i Codan - og bliv kollega med de bedste privatassurandører i branchen!, Codan Forsikring A/S

Bliv assurandør i Codan - og bliv kollega med de bedste privatassurandører i branchen!

Codan Forsikring A/S, Odense

Lever du for at skabe resultater, overgå forventninger og kan du sælge et premiumprodukt? Er du allerede uddannet assurandør, men søger nye udfordringer?

Som salgskanal er vi nysgerrige og forsøger hele tiden at finde måder, hvorpå vi sammen kan gøre det bedre. Vi lytter til dine gode ideer, så du er med til at præge den måde vi når vores målsætninger på.

For at du får de bedste forudsætninger for at lykkes, leverer vi 10-15 møde af høj kvalitet hver uge. Derudover får du fast høj grundløn, samt en bonusmodel uden loft og mulighed for en høj halv- og helårsbonus.

.

 ●   Student Assistant, EY Local M&A, EY

EY
Student Assistant, EY Local M&A

EY, Odense

Here at EY, you’ll have the chance to build a truly exceptional experience. We’ll empower you with the latest technology, surround you with high-performing teams, and provide the global scale and diverse and inclusive culture you need to discover your full potential. T

As a Junior Analyst, you will support the team on several key M&A tasks, including the following:

 • Preparation of presentation material including management presentations, information memoranda and client meeting material
 • Assisting in preparing company valuations (DCF, LBO, multiples, operational modelling etc.)
 • Peer group screenings
EY
.

 ●   Field Service Engineer, Agilent Technologies Denmark

Agilent Technologies Denmark
Field Service Engineer

Agilent Technologies Denmark, Odense

Agilent Technologies Services is looking for a new Field Service Engineer (FSE) responsible to deliver professional Service activities and provide support to the Danish and Nordic customers. As Nordic Service Engineer with primary responsibility Seeland, Funen and southern part of Jutland, you will report to Nordic Service Manager. You will enjoy the flexibility and travel opportunity that comes with a home office.

Your responsibilities:

 • The primary responsibility of the FSE is to perform field service activities, such as instrument installations, periodic maintenance and troubleshooting/repairs. In addition, you will be responsible to provide responsive telephone and on-site support in a Nordic language or English, contributing to the overall Agilent Technologies team effort to maximize customer satisfaction with Agilent Technologies instruments and solutions.
Agilent Technologies Denmark
.

 ●   Accounts Assistant, UNI-TANKERS A/S

UNI-TANKERS A/S
Accounts Assistant

UNI-TANKERS A/S, Middelfart

Uni-Tankers A/S is looking for a dedicated and responsible Accounts Assistant to our head office in Middelfart. You will be referring to the Group Finance Manager and will have the accounting responsibility for some of our vessels.

Your primary tasks and assignments

 • Daily bookkeeping of invoices, payments, cash statements etc.
 • Handling of accounts payable and receivables, including follow-up on due payments
 • Reconciliations around month-end

Uni-Tankers offers an exciting and attractive position in an ambitious international environment where all employees strive for the common goal. The culture is characterized by an informal and open-minded atmosphere, a high level of dedication and trustworthiness.

.

 ●   Lønningsbogholder til TV 2 Fyn: Danmarks mest konstruktive nyhedshus, TV 2/Fyn

TV 2/FynLønningsbogholder til TV 2 Fyn: Danmarks mest konstruktive nyhedshus

TV 2/Fyn, Odense

TV 2 Fyn søger lønningsbogholder med interesse for HR og vagtplanlægning samt lyst til at udvikle sine kompetencer. Er det dig, vil du komme til at bidrage til, at vi de kommende år bliver blandt Danmarks mest foretrukne arbejdspladser for de bedste og mest ambitiøse medarbejdere med høj faglighed.

Som lønningsbogholder skal du derfor have lyst til også at udvide dine kompetencer til at spænde over flere områder. Vores værdier er høj faglighed, ordentlighed og en innovativ tilgang til opgaverne.

Vi søger derfor en person, der er fagligt stærk inden for håndtering af løn og samtidig har lyst og overskud til at varetage opgaver inden for HR og vagtplanlægning.

.

 ●   Kørende Sælger til Danmark – Barselsvikariat, Hoptimist ApS

Hoptimist ApS
Kørende Sælger til Danmark – Barselsvikariat

Hoptimist ApS

Vores dygtige Danske sælger og Key Account skal snart på Barsel, og vi søger derfor en udadvendt salgsprofil, som har lyst til at løfte opgaven, mens hun er væk.

Jobbet indeholder bl.a. følgende opgaver

 • Butiksbesøg, salg og kundeservicering
 • Merchandising/trimming i samarbejde med vores kunder
 • Administrative opgaver og rapportering
 • Evt. messedeltagelse

Hoptimist® er et dansk designbrand grundlagt i 1968 af Gustav Ehrenreich og relanceret i 2009 i Aarhus. I dag er Hoptimisterne en del af Dansk designhistorie og skaber glæde i hele verden.

Hoptimist ApS
.

 ●   Sygeplejerske til Mågebakkegruppen, Odense Kommune


Sygeplejerske til Mågebakkegruppen

Odense Kommune

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Vi søger en sygeplejerske til fast stillinger i dagvagt på 32 timer ugentligt (kan ændres, hvis ønskes) samt weekendarbejde hver 4. uge. En sygeplejerske til barselsvikariat i dagvagt på 32 timer samt weekendarbejde hver 4. uge.

Om jobbet

 • Du bliver en del af en tværfaglig gruppe, hvor der er et højt fagligt niveau, hvor rehabilitering er grundlaget for samarbejde med borgerne, og kollegaerne.
 • En arbejdsplads med en foranderlig og spændende hverdag, hvor samarbejde, hjælpsomhed og de forskellige fagligheder, skaber de bedste samarbejdsrelationer.
 • En gruppe som hele tiden udvikler sig, er hjælpsomme, kompetente, og indgår i et ligeværdigt samarbejde.
Odense Kommune
.

 ●   Software Arkitekt, EG A/S

EG A/SSoftware Arkitekt

EG A/S, Odense eller Ballerup

Har du et øje for effektiv og robust arkitektur? Har du en holdning til hvad det vil sige at skrive Clean Code? Er du en stærk formidler af tekniske løsninger? Er du arkitekt i hjertet, men fortsat ønsker at bevare hands-on erfaring?

EG Digital Welfare er en del af EG-koncernen og leverer fagligt funderede digitale løsninger til det private og offentlige marked. Vi er en professionel, agil it-udviklingsorganisation med dybt engagerede kolleger, som har en fælles vision om at levere værdiskabende digitale løsninger af højeste kvalitet.

Du vil indgå i vores nyoprettede infrastrukturteam, der har til formål at sikre høj grad af sammenhørighed og kvalitet hele vejen rundt blandt vores produkter. Fra arkitekturdesign til drift. Du vil arbejde sammen med erfarne DevOps og arkitekter for andre produkter, der alle sammen arbejder for at leverer best-in-class løsninger til digitalisering og automatisering af det offentlige danmark.

.

 ●   Visual Merchandiser, Tommy Hilfiger

PVH
Visual Merchandiser

PVH

PVH Nordic is looking for an independent, flexible and fashion conscious Visual Merchandiser to our Tommy Hilfiger and Calvin Klein stores in Denmark. You have passion for VM and are always willing to go that extra mile for a great result!

The Visual Merchandiser has full ownership of all VM related subjects and assignments in the appointed area of responsibility within the stores in Denmark.

The Visual Merchandiser is responsible for the look and feel of selected owned and operated destinations in the Tommy Hilfiger and Calvin Klein stores in Denmark according to Global PVH VM guidelines.

The Visual Merchandiser must assure that stores live up to the standards and quality expected in the presentation of the product in line with Global Guidelines and Brand Values.

PVH
.

 ●   Sales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia, The Network

BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

.

 ●   Fysioterapeut til barselsvikariat, Jesper Damgaard

Aarup Fysioterapi & TræningscenterFysioterapeut til barselsvikariat.

Aarup Fysioterapi & Træningscenter, Aarup

Stillingen er 30 timer ugentligt, men mere eller mindre kan aftales.

Du forventes at være alsidig og kunne varetage en blanding af behandling, holdtræning, instruktion/programlægning i træningscenter og hjemmebehandling. Kørekort og egen bil er derfor en fordel.

Klinikken har store faste behandlingsrum og gode træningsfaciliteter i form af et motionscenter samt en sal til holdtræning. Vi er 4 fysioterapeuter, en sekretær samt diverse instruktører på klinikken. Vi vægter en seriøs tilgang til vores arbejde og en munter omgangstone.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk