GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.
.: Butikssælger, Akzo Nobel Deco A/S
Akzo Nobel
Butikssælger

Akzo Nobel, Odense

Er du aktivt sælgende, resultatorienteret og vant til at yde en sublim kundeservice, så er det netop dig, vi søger til vores Nordsjö Professional, Cikorievej, Odense.

Vi handler udelukkende med professionelle malere, og det stiller høje krav til vores faglige viden og service. Du skal kunne gå kunderne i møde og være god til at kommunikere, da det er din indsats der tæller.

Du er:

 • Uddannet farvehandler alternativt har du et godt kendskab til maling
 • Aktivt sælgende
 • Rutineret IT-bruger
Akzo Nobel
.
.: Sygeplejerske til Hunderupgruppen, Odense Kommune

Sygeplejerske til Hunderupgruppen

Odense Kommune, Odense

Vil du være en del af Hunderupgruppen? En af vore sygeplejersker skal på barsel, så har du mod på at prøve noget nyt, hvor hver dag er uforudsigelig.

Vi søger en sygeplejerske 32 timer ugentligt i dagvagt med vagt hver 4. weekend.

Som vores nye sygeplejerske vil du blive en del af Hunderupgruppen, som er en udekørende cykelgruppe, hvor flere faggrupper samarbejder om at arbejde målrettet med borgere, der har en vedvarende lidelse.

Vi arbejder rehabiliterende og forebyggende ud fra borgerens retningsgivende mål på tværs af fagligheder. Der er masser af opgaver, som vi i fællesskab lykkedes med, og sammen er vi stærke, så vi støtter borgeren i sine mål. Gruppen er en daggruppe, hvor fagligheden er mangfoldig.

Odense Kommune
.
.: Bygningskonstruktør/arkitekt til Realdania By & Byg – Odense, Dezignated ApS
Dezignated ApSBygningskonstruktør/arkitekt til Realdania By & Byg – Odense

Dezignated ApS søger for kunde

Har du stor lyst og passion for drift og vedligeholdelse af først og fremmest fredede og bevaringsværdige bygninger? Er du konstruktør/arkitekt med flere års erfaring og gerne med afsæt i en håndværksmæssig baggrund? Så er det måske dig, vi leder efter. Vi har fornyelig ansat en tilsvarende profil, men vi ønsker at styrke afdelingen yderligere med en profil, som har et solidt erfaringsgrundlag.

Som medarbejder bliver du en del af en spændende virksomhed med rigtig mange forskellige kompetencer, og du bliver placeret i en stærk og kompetent afdeling, som har ansvaret for driften og vedligeholdelsen af Realdania By & Bygs ejendomsportefølje. Du får ansvaret for egen portefølje af ejendomme. Du skal arbejde ud fra kontoret i Odense midtby, og du refererer til afdelingschefen for henholdsvis Jura og Drift. Din portefølje dækker hele Danmark, der må derfor forventes en del transport rundt i landet.

.
.: Mediegrafiker - er du vores nye kollega?, Nordfrim A/S
Nordfrim A/S
Mediegrafiker - er du vores nye kollega?

Nordfrim A/S, Otterup

Til vores in-house marketingafdeling søger vi en dygtig og effektiv mediegrafiker, der brænder for sit job og som trives med en travl hverdag. Du vil blive en vigtig medarbejder i vores afdeling, hvor vi lægger vægt på kompetencer, effektivitet, selvstændighed, samt konstruktivt og godt teamwork.

Nordfrim A/S er en af verdens førende virksomheder indenfor salg af frimærker, mønter og tilbehør til samlere i hele verden. Udover vores hovedkvarter i Danmark har vi datterselskaber i 10 forskellige lande, blandt andet Frankrig, Italien, Spanien og Kina. Vi servicerer kunder i +90 lande på tværs af gruppen.

Du vil primært komme til at arbejde med strukturering og produktion af vore trykte brochurer (8 forskellige sprog) ud fra vort halvautomatiske produktionssystem, men også med materiale til websites, udstillingsmateriale og andre grafiske opgaver.

Nordfrim A/S
.
.: Assisterende butikschef til Rosengårdcentret, Deichmann Sko
Deichmann SkoAssisterende butikschef til Rosengårdcentret

Deichmann Sko, Odense

Har du lyst til et udfordrende job i Europas største skokæde?

Så bliv en del af Deichmann! Du får en stilling med en spændende hverdag, hvor du sammen med butikschefen får ansvar for butikken og bliver en del af et dygtigt og engageret team.

Du brænder for detailbranchen, trives med travlhed og en udfordrende dagligdag med mange forskellige opgaver.

Dine opgaver

 • Støtte butikschefen i at udvikle et positivt salg for at nå butikkens mål
 • Sikre en høj kundeservice
 • Sikre, at Deichmanns koncept bliver fulgt
.
.: Produktchef, MatchMaker
MatchMakerProduktchef

MatchMaker søger for Senmatic A/S i Søndersø

Senmatic har i mere en 40 år været en væsentlig producent af sensorer til måling af temperatur, fugtighed og gasarter samt af forskellige produkter til styring af klimaet i væksthuse indenfor gartneribranchen.

Som Senmatics produkchef for ”Sensorer”, bliver du projektejer af forretningsområdets produktsortiment. Det bliver således din fornemmeste opgave at drive produktstrategien ved at fungere som katalysator på nye produkter samt ved at understøtte eksisterende produkter.

Du vil være et væsentligt omdrejningspunkt med en bred berøringsflade internt såvel som eksternt. Du vil være det kompetente bindeled mellem på den ene side kunderne og salget og på den anden side organisationen internt.

Som produktchef bliver dit ansvar:

 • Ansvarlig for produktportefølgens livscyklus – fra ”vugge til grav”.
 • Sparringspartner for Senmatics organisation.
 • Diverse projekter og ad hoc-opgaver.
.
.: Juridisk assistent søges til virksomhed i vækst!, Academic Work
Academic WorkJuridisk assistent søges til virksomhed i vækst!

Academic Work søger for kunde

Søger du en stilling, hvor du kan kombinere din interesse og høje faglighed hvad angår lovgivning og kontraktaftaler? Er du motiveret af at arbejde med stort ansvar, og leder du efter et deltidsjob, hvor du kan arbejde, hvor du vil?

På vegne af vores kunde, søger Academic Work en juridisk assistent til at gennemgå kontrakter inden for ejendomsbranchen.

Arbejdsopgaver

 • Oprette kontrakter og hensigtserklæringer til bl.a. retsformer, ejendom, selskab, personale, leverandører
 • Forberede præsentationer i PowerPoint
 • Research af investorer

Vi søger dig, som

 • Læser jura eller HA(jur.) og er på sidste år af din bachelor eller er startet på din kandidat – eller: Er uddannet ejendomsmægler og har cirka 2 års erfaring som ejendomsmægler med meget fokus på kontrakter
 • Har en god grundforståelse inden for kontrakter
.
.: Alsidig koncernjurist og DPO, 3C RETAIL A/S
3C RETAIL A/SAlsidig koncernjurist og DPO

3C RETAIL A/S, Odense

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs vækstkoncern med brands som L’EASY, D|E|R Privat Finans og Facit Bank A/S, med aktiviteter på finansieringsmarkedet i Danmark, Norge og Sverige?

Som koncernfunktion understøtter Legal-afdelingen alle vores forretningsenheder. Legals vigtigste opgave er at levere juridisk rådgivning på alle niveauer i koncernen, samt sikre at 3C-koncernen er på forkant med al lovgivning, som kan tænkes at påvirke forretningen.

Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle de juridiske discipliner finansiel regulering, forbrugeraftaleret, generel kontraktsret og compliance. Derudover skal du fungere som DPO i 3C RETAIL-koncernen og Facit Bank A/S. Arbejdsopgaverne er derudover mangfoldige og kan foruden ovennævnte fx være:

 • Generel servicering af koncernens ansatte inden for alle juridiske områder
 • Gennemgang og udarbejdelse af kontrakter inden for alle retsområder
 • Undervisning af koncernens ansatte
.
.: Kvalitets- & produktionstekniker der ikke går på kompromis med kvalitet, TEMP TEAM A/S
TEMP TEAM A/SKvalitets- & produktionstekniker der ikke går på kompromis med kvalitet

TEMP TEAM A/S søger for Seri Q Sign A/S i Odense

Vejskilte viser vej til forskellige steder – skal denne annonce føre dig til dit næste job? Jobbet er til dig som brænder for kvalitetssikring og certificeringsarbejde i en virksomhed med høj grad af frihed i opgaveløsningen.

Seri Q Sign søger en ny medarbejder, der selvstændigt kan drive og udvikle deres kvalitetsprocesser og varetage følgende opgaver:

 • Produktcertificering CE-mærkning
 • Intern sagsbehandling, strukturering og dokumentation i forbindelse med CE-mærkning
 • Udvikle og vedligeholde kvalitetsstyringssystem samt løse kvalitetsrelaterede drifts- og produktionsopgaver

Du refererer til produktionschefen og bliver en del at det produktionstekniske team. Du får et tæt samarbejde med produktionschefen med ugentlige statusmøder herudover vil du have ansvaret for at planlægge og rapportere eget arbejde fx i Excel.

.
.: Vil du have et attraktivt og fleksibelt studiejob, hvor du arbejder hjemmefra og kan dygtiggøre dine skrivefærdigheder?, Partnertekst.dk ApS
Partnertekst.dk ApSVil du have et attraktivt og fleksibelt studiejob, hvor du arbejder hjemmefra og kan dygtiggøre dine skrivefærdigheder?

Partnertekst.dk ApS, Ikast

Er du studerende, eller er du i gang med dit sabbatår?
Partnertekst.dk ApS søger netop nu tekstforfattere med flair for at skrive tekster til hjemmesider. Din opgave som tekstforfatter bliver at skrive inspirerende og fængende tekster til hjemmesider, som kan sælge vores kunders produkter og ydelser.

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at arbejde, hvor end du befinder dig
 • Et fleksibelt studiejob hvor du helt selv bestemmer, hvor mange timer du ønsker at arbejde
 • Et spændende og anderledes studiejob som styrker dine kompetencer inden for kommunikation og SEO
.
.: Eksportsælger søges til virksomhed i vækst, Jemac Kommunikation ApS
Eksportsælger søges til virksomhed i vækst

Jemac Kommunikation ApS søger for TVS Designradiatorer A/S i Bogense

Vores kunde TVS Designradiatorer A/S søger en velkvalificeret eksportsælger til virksomhedens hovedafdeling i Bogense. Hvis du kunne tænke dig en eksportstilling, hvor dine salgsmæssige kompetencer for alvor kommer i spil, og hvor du vil have stor indflydelse på din egen succes, så hører vi meget gerne fra dig.

Opgaver

 • En central opgave er opbygning af et forhandlernet på de nære eksportmarkeder Tyskland/Holland og på sigt Benelux-landene
 • Opsøgende salg
 • Booke møder hos potentielle samarbejdspartnere

Du vil komme til at indgå i et mindre team af engagerede kolleger – i et uformelt miljø. Du har gode muligheder for at præge din egen hverdag, og du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, som svarer til stillingens karakter, bestående af fast løn + en attraktiv provision af dit salg. Bonusordning, pension inkl. sundhedssikring og gulpladebil til demovarer.

.
.: International Sales Manager til PTR Robots, Blue Ocean Robotics ApS
Blue Ocean Robotics ApSInternational Sales Manager til PTR Robots

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

Efter 3 års udviklingsarbejde står vi nu foran markedslanceringen af vores Multi Tower Robot. Det er en introduktion af en ny og banebrydende teknologi, der kan hjælpe patienter med reducerede motoriske evner efter eksempelvis et slagtilfælde, traume, alvorlige sygdomsforløb eller ved ældrepleje.

Vi søger derfor en ambitiøs International Sales Manager med en baggrund inden for medico, der kan være en vigtig del af teamet bag en ambitiøs go-to-market-plan og udvikling af virksomheden.

I dit arbejde med kunder og samarbejdspartnere/forhandlere vil du blive støttet af PTR Robots marketing- og vores tekniske supportafdeling, som du ligeledes vil være en vigtig sparringspartner for ved den fremtidige udvikling af både robottens funktioner og stærke marketingværktøjer.

.
.: Lagermedarbejder (aften eller nat), MHI Vestas Offshore Wind
MHI Vestas Offshore Wind
Lagermedarbejder (aften eller nat)

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo

Til vores service- og reservedelslager i Lindø, Munkebo søger vi erfarne og ansvarsbevidste lagermedarbejdere, som kan være med til at sikre, at vores offshore vindmølleparker hver dag får leveret de rette varer på rette sted til aftalt tid. Har du lyst til et job, hvor forandringsparathed og udfordringer i hverdagen er nøgleord, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Vi søger lige nu både medarbejdere til vores faste 4-dags aftenhold og 5-dags nathold. Vores service- og reservedelslager leverer reservedele ud til vores offshore vindmølleparker, hvor vi arbejder med at opbygge parkerne med verdens største vindmølle V164. Som lagermedarbejder indgår du i et team på fire medarbejdere, som alle sætter en ære i at yde den bedste service i enhver opgave.

MHI Vestas Offshore Wind
.
.: Sygeplejerske til spændende og ansvarsfuld stilling til Bostedet Munkehatten, Odense Kommune

Sygeplejerske til spændende og ansvarsfuld stilling til Bostedet Munkehatten

Odense Kommune

Brænder du for at arbejde med sundhedsfaglige indsatser i en socialfaglig kontekst med borgere med en betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne? Så er det måske dig, vi søger.

Munkehatten søger en sygeplejerske til en fast stilling på 37 timer om ugen. Det vil primært være dagvagter med enkelte aftenvagter og weekender, som tilrettelægges ud fra beboernes aktuelle behov.

Munkehatten er en stor veldreven organisation med høj faglighed og specialisering, som består af flere tilbud for borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, hvoraf nogen har dobbeltdiagnose.

Vi tilbyder

 • Et selvstændigt, udfordrende og afvekslende arbejde med stor indflydelse på egen arbejdsdag og opgaveløsning
 • En spændende stilling på en højt specialiseret arbejdsplads med fokus på kerneopgaven og det gode arbejdsmiljø
Odense Kommune
.
.: Bogholder, Vinens Verden A/S
Vinens Verden A/SBogholder

Vinens Verden A/S, Odense

Vi søger en kvik, udadvendt generalist som vores nye bogholder og lover en dagligdag med afvekslende opgaver og dygtige kolleger med godt humør i en spændende branche.

Du er rutineret bruger af C5 og Office 365 og udover den daglige bogføring står du for både vores debitorer og kreditorer. Hertil kommer afregning af afgifter og moms, tilgang af varer og afstemninger. Du tager dig også af timeløn, ferieregnskab, statistikker, forberedelse til månedsregnskab og årsrapport og er også behjælpelig med ordremodtagelse pr. telefon og fakturering.

Stillingen er på ca. 30 timer ugentligt, fordelt over 4 dage. Har du evner udover ovenstående, kan der måske på sigt blive tale om et fuldtidsjob.

Vinens Verden A/S
.
.: Udadvendt og vild med marketing og formidling?, ADHD-foreningen
ADHD-foreningenUdadvendt og vild med marketing og formidling?

ADHD-foreningen, Odense

- så kan du muligvis være den, vi leder efter

I ADHD-foreningen oplever vi en stigende efterspørgsel på viden om ADHD og redskaber til at hjælpe børn, unge eller voksne med ADHD. Den kommer fra både mennesker med ADHD, deres pårørende og fra fagprofessionelle.

Vi ønsker derfor at øge formidlingen og markedsføringen af vores viden og vores kompetencer, så den når længere ud i befolkningen, end den gør idag. Vi ønsker, at flere skal have viden om ADHD og indsatser. Kun på den måde kan vi som samfund blive bedre til at forstå og handle. Og derfor har vi brug for dig!

Nogle af dine opgaver som marketingkoordinator vil være at:

 • Lede og udbyde vores udbud af kurser og konferencer til både mennesker med ADHD og professionelle
 • Varetage, udvikle og markedsføre vores område for konsulentarbejde
 • Udvikle og markedsføre årlige konferencer og andre lignende tiltag
.
.: Serviceminded rejsemontør til gartnerisektoren i ind- og udland, Senmatic A/S
Jobindex A/S
Serviceminded rejsemontør til gartnerisektoren i ind- og udland

Jobindex A/S søger for Senmatic A/S i Søndersø

Sætter du en ære i god kundeservice? Motiveres du af afvekslede og udfordrende arbejdsopgaver i en spændende branche?

Senmatic A/S søger en rejsemontør til servicering, montage og fejlfinding af vores teknologiske produkter og komplette løsninger indenfor klimastyring, vanding, gødning og LED-belysning til gartnerisektoren.

De primære opgaver vil være i Danmark samt hos kunder placeret i Europa, Asien og Syd- og Nordamerika. Du skal forvente rejseaktivitet på 30-60 rejsedage pr. år. Arbejdsopgaverne er drevet af enten projekter eller ad hoc-service, hvorfor varigheden af den enkelte rejse er forskellig. Service og projektopgaverne vil både omfatte el-opgaver, rørarbejde, softwareopgaver og hardwareopgaver.

Jobindex A/S
.
.: Salgsansvarlig for underleverandørarbejde af spåntagning- og smedearbejde, Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma
Jobindex A/S
Salgsansvarlig for underleverandørarbejde af spåntagning- og smedearbejde

Jobindex A/S søger for Mark & Wedell

Med reference til den ene af selskabets to ejere bliver du salgsansvarlig for teknisk løsningssalg af maskinforarbejdede emner og smedearbejde, og dermed øverste ansvarlig for at vækste Mark & Wedells forretningsaktiviteter inden for dette område.

Du får ansvaret for M&Ws samlede salg af underleverandørydelser inden for CNC maskin- og smedearbejde til danske og evt. sydsvenske virksomheder.

 • Dit primære ansvarsområde som salgsansvarlig bliver at udvide kundeporteføljen med nye kunder samt udbygge samarbejdet med de nuværende kunder. Dette indebærer, at din hverdag primært vil komme til at foregå hos kunderne 3-4 dage om ugen.
 • En del af dit virke vil bestå i at rådgive kunderne om de muligheder, som M&W kan tilbyde i tillæg til at skaffe muligheden for at M&W kan byde på kommende ordrer.
Jobindex A/S
.
.: CFO, Humain ApS
Humain ApS
CFO

Humain ApS søger for kunde

– Til international koncern i stor vækst

Med reference til CEO sikrer du rettidig og præcis analyse af budgetter, økonomiske trends og prognoser. Du rådgiver om økonomiske konsekvenser af forretningsaktiviteter på tværs af lokale og internationale skatteforhold.

Som CFO står du i spidsen for en økonomifunktion med 35 medarbejdere, hvoraf de fleste har arbejdssted i udlandet (Europa). Du udvikler effektive interne kontroller samt sikrer overholdelse af gældende lokale lovgivninger og regler for finansiel og skattemæssig rapportering.

Du strømliner, udvikler og effektiviserer økonomifunktionens arbejdsprocesser og forretningsgange. Samtidig sikrer du, at relevante medarbejdere, gennem uddannelse/træning, har det rette kompetence- samt forståelsesniveau.

.
.: Scrum Master Certified - Online-kursus (start 14. okt. i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Online-kursus (start 14. okt. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Jobindex Kurser
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |