INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Social- og sundhedsassistentelever – optagelse marts 2021, Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistentelever – optagelse marts 2021

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger 12 social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart marts 2021.

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti. På uddannelsen opnår du færdigheder i at hjælpe ældre, syge og handicappede i eget hjem, på et plejecenter, sygehus eller indenfor psykiatrien.

Som social- og sundhedsassistent har du selvstændige plejeopgaver bl.a. indenfor praktisk og personlig hjælp, rehabilitering og aktivering samt sygepleje i komplekse borgerforløb. Uddannelsen veksler mellem praktik og skole.

.

 ●   Juridisk profil med tyngde søges til vores engagerede HR-partnerteam i Miljøstyrelsen, Miljø- og Fødevareministeriet

Miljø- og FødevareministerietJuridisk profil med tyngde søges til vores engagerede HR-partnerteam i Miljøstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Brænder du for understøttelse af god forvaltningskultur ved at bidrage til velfungerende processer inden for HR og understøttelse af den fortsatte udvikling af en ambitiøs HR-enhed? Og er du erfaren og fagligt stærk på det personalejuridiske område, så er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af Partnerteamet, der bl.a. arbejder med rekruttering, ansættelser og fratrædelser samt administration af forskellige personalemæssige opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil blive mangeartede, og du skal trives med en hverdag, hvor der hurtigt kan lande noget nyt på dit bord, der skal ekspederes straks. Du vil få et betydeligt selvstændigt ansvar og skal stå for faglig koordination af opgaver i partnerteamet samt understøtte og skabe udvikling af bl.a. kompetencer i partnerteamet. Stillingen rummer således en kombination af udviklings- og driftsopgaver.

.

 ●   Juridiske konsulenter, TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ ArbejdsgiverneJuridiske konsulenter

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Odense eller Glostrup

Er du en god forhandler, brænder du for arbejds- og ansættelsesret, og vil du gerne gøre en forskel for TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder, så læs videre her.

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger 2 jurister/advokater, som skal indgå i vores dygtige team i afdelingen for Overenskomster og Jura.

Sammen med kollegerne i afdelingen kommer I til at stå for den daglige rådgivning og sparring til medlemmerne vedrørende overenskomster og øvrige ansættelsesretlige spørgsmål. Der er tale om et spændende og alsidigt job, hvor I kommer til at arbejde selvstændigt med mange juridiske problemstillinger – fra overenskomstfortolkning og ansættelsesretlige sager til virksomhedsoverdragelse og vikarproblematikker samt deltage i møder med både vores modstående forbund, Dansk Arbejdsgiverforening og myndigheder.

.

 ●   Rehabiliteringsleder til Plejecenter Havebæk, Odense Kommune


Rehabiliteringsleder til Plejecenter Havebæk

Odense Kommune

Drømmer du om at blive leder af et stort plejecenter med ansvar for både ledere og medarbejdere? Har du solid erfaring med og en anerkendende tilgang til ledelsesopgaven? Så har du chancen for at blive leder af Odense Kommunes største plejecenter.

Du har ansvaret for at den økonomiske og driftsmæssige ramme overholdes i dine afdelinger. Det betyder, at du selvstændigt skal prioritere og håndtere de daglige ledelsesopgaver med fokus på økonomi, ansættelsesforhold, og målkrav mv. Du arbejder systematisk med planlægning, og opfølgning på afdelingens mål og indsatser. Samtidig sikrer du gennemsigtighed i processerne og er tydelig i forventningerne til medarbejderne.

Odense Kommune
.

 ●   HMO partner til SuperBrugsen, SuperBrugsen

SuperBrugsenHMO partner til SuperBrugsen

SuperBrugsen

Vil du være med til at optimere driften, sikre øget trivsel og øge indtjeningen i SuperBrugs-kæden?

SuperBrugsen vil indføre "Hverdag med overskud", og vi vil have et bredt fokus på flere regnskabslinjer, hvor vi kan øge vores indtjening.

Til implementering af dette søger vi nogle dygtige HMO partnere, typisk fra souschef niveau, som har mod på at prøve nye "græsgange" og udvikle egne evner. HMO vil være en lærerig uddannelse med flere aspekter; drive fremtidens sunde butik, herunder drift optimering, effektivisering af processerne i en butik, og for de rette kandidater vil HMO ligeledes kunne fungere som et springbræt til eksempelvis drømmen om at blive uddeler.

Vi kan tilbyde:

 • Et job med udvikling og fremtid
 • Fleksibilitet med stor frihed under eget ansvar.
 • Løn efter kvalifikationer.
.

 ●   Skab fundamentet for din karriere – bliv salgskonsulent, Storm Group

Storm Group
Skab fundamentet for din karriere – bliv salgskonsulent

Storm Group, Aarhus, Kolding, Odense eller København

”Helt fra starten lærer du jo at tage ansvar for opgaven og får følelsen af at være ”herre” over egen succes. Det styrker dig enormt, fordi du får en ballast og bliver tryg ved dine egne evner. Jeg har fået en selvstændighed med, som har hjulpet mig igennem hele min karriere også i dag som salgschef”.

Som salgskonsulent i Storm Group kommer du til at repræsentere stærke brands indenfor måltidskasser, velgørenhed eller energibranchen. Vores salgsteam starter dialogen med nye kunder om medlemstilbud, velkomstrabatter eller den gode sag.

Hvad får du med:

 • En læringsrejse hvor du både udvikler dig fagligt og personligt
 • Værdifulde kompetencer indenfor dialogsalg og kommunikation
 • Del af vores anderkendte uddannelsesprogram
.

 ●   Pædagogmedhjælper til børnehave/vuggestue, Frøbjerg-Orte Friskole

Frøbjerg-Orte Friskole
Pædagogmedhjælper til børnehave/vuggestue

Frøbjerg-Orte Friskole, Aarup

Er du initiativrig, nysgerrig, kærlig og omsorgsfuld? Har du lyst til at være en del af en medarbejdergruppe, der har mod på og lyst til udvikling og nytænkning, hvor der er plads til grin og forskellighed? En kultur, hvor motorik, kreativitet og høj faglighed danner baggrund for et stærkt fællesskab, hvor vilkår bliver til muligheder?

Vi søger en pædagogmedhjælper til vores børnehave/vuggestue, som består af en ældste-gruppe, 4-6 år, og en yngste-gruppe, 0-4 år. Du ville skulle færdes og kunne begå dig på begge grupper. Dine primære funktioner vil dog være hos de ældste.

 • Du understøtter naturligt børnenes egne initiativer, når de fordyber sig gennem kreativitet, leg og bevægelse.
 • Du har lyst til at lave aktiviteter både ude og inde hvori du inddrager f.eks. musik, kreativitet og bevægelse.
.

 ●   Fleksibel, erfaren og sprogkompetent kørselsdisponentassistent søges, Alex Andersen Ølund A/S

Alex Andersen Ølund A/S
Fleksibel, erfaren og sprogkompetent kørselsdisponentassistent søges

Alex Andersen Ølund A/S, Odense

Er du tilpasningsdygtig, effektiv og en rigtig holdspiller, så er du lige præcis den kørselsdisponentassistent, som vi står og mangler!

Din primære rolle vil være at bestå som assistent til vores kørselsleder. Du vil komme til at arbejde med disponering mellem vores kunder, chauffører og interne/eksterne leverandører fra vores hovedkontor i Odense. Du vil derfor komme til at indgå i et dynamisk team.

Vi søger en assistent, der med fordel har erfaring inden for disponering, og gerne en der har kendskab til IT-systemet Navision. Udover dette er det et krav, at du behersker litauisk flydende i skrift og tale.

Hos Alex Andersen A/S har vi altid haft en klar holdning til kvalitet, service og rettidig levering. Virksomheden er bygget op omkring et idégrundlag, hvor disse tre værdier er altafgørende i det daglige arbejde.

Alex Andersen Ølund A/S
.

 ●   Mekanisk Servicetekniker, BILA A/S

BILA A/S
Mekanisk Servicetekniker

BILA A/S, Svendborg

Motiveres du af kundekontakt, servicering og en alsidig hverdag? Så er du måske vores udadvendte og erfarne servicetekniker?

Som vores nye Mekaniske Servicetekniker bliver din base vores værksted og kontor i Svendborg, men langt de fleste af dine dage er primært ude ved kunderne på Fyn, men også på Sjælland, hvis behovet er der. I de perioder hvor der ikke er serviceopgaver hos kunderne, har du forskellige opgaver på værkstedet i Svendborg, såsom svejse- og andre smedeopgaver.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og varierende fra uge til uge. Bl.a. planlagt service og vedligehold på anlæg og robotter, men også akut udrykning ved driftstop er en del af jobbet. Jobbet vil primært være indenfor normal arbejdstid, der vil dog også være dage, hvor der skal arbejdes ekstra timer for at løse opgaven hos kunden.

BILA A/S
.

 ●   IT-Supporter, Alumeco A/S

Alumeco A/S
IT-Supporter

Alumeco A/S, Odense

Du indgår i IT-afdelingens serviceteam, hvor du vil deltage i first-line IT-support til vore brugere på lokationen i Odense, samt i vore datterselskaber i ind- og udland. Udover den direkte support til brugerne omfatter arbejdet også system- og brugeradministration tillige med udarbejdelse af user guides, indkøb, konfiguration og opsætning af udstyr som f.eks. tynde klienter, printere, håndscannere m.m.

Arbejdsopgaverne omfatter også brugeradministration i sekundære systemer som f.eks. telefonsystem, awareness-portal o.l. – opgaverne er talrige, så du kommer bestemt ikke til at kede dig.

Du deltager også i samarbejdet med de øvrige kolleger i afdelingen omkring udvikling og vedligehold af vores systemer samt i IT-vagten.

Alumeco A/S
.

 ●   Finansbachelorer til praktik fra august 2021, Sparekassen Kronjylland

Finansbachelorer til praktik fra august 2021

Sparekassen Kronjylland

Læser du til finansbachelor og skal i praktik på 5. semester fra august 2021? Så er du måske et match med Europas bedste arbejdsplads og Danmarks mest tilfredse kunder?

Målet for vores samarbejde er, at både du og vi ser en mulighed for, at du efter endt praktikforløb fortsætter i et studiejob og efterfølgende traineeforløb hos os.

Hos os får du et indblik i mulighederne i et stort pengeinstitut, der er inde i en spændende udvikling, og som tør gå mod strømmen: Vi åbner nye afdelinger og vægter den personlige rådgivning højt. Det kan vi se giver både tilfredse medarbejdere og kunder, og vi er netop blevet kåret til Europas bedste arbejdsplads af Great Place to Work, ligesom den seneste EPSI-undersøgelse blandt de danske banker for andet år i træk viser, at vi har landets mest tilfredse kunder.

Sparekassen Kronjylland
.

 ●   Auditor, Byggeriets Kvalitetskontrol A/S

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Auditor

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S, Vejen

Byggeriets Kvalitetskontrol søger en selvstændig og resultatorienteret person på enten freelance vilkår eller som fast medarbejder til, at udføre audit af kvalitetsledelsessystemer inden for byggeerhvervet, herunder i virksomheder der har autorisation inden for kloak-, VVS-, eller el-installationsområdet.

En væsentlig del af arbejdet består i at planlægge, forberede og efterfølgende gennemføre auditbesøg hos vores certificerede kunder. Da kunderne er placeret geografisk over hele landet, skal der regnes med fleksible arbejdstider, hvor der skiftevis er lange og korte arbejdsdage. Der må ligeledes påregnes med overnatning i et vist omfang.

Der er normalt mindst én ugentlig dag på kontoret til afrapportering, opfølgning, møder og planlægning m.v.

Byggeriets Kvalitetskontrol står tillige for forskellige uddannelses-, udviklings- og kontrolfunktioner for at fremme kvalitet og effektivitet indenfor byggeerhvervet.

.

 ●   Vejleder til PGU-spor; Mad og ernæring samt Omsorg, sundhed og pædagogik, FGU Syd- og Midtfyn

FGU Syd- og MidtfynVejleder til PGU-spor; Mad og ernæring samt Omsorg, sundhed og pædagogik

FGU Syd- og Midtfyn, Svendborg

FGU Syd- og Midtfyn, skolen i Svendborg søger en relationsstærk vejleder med tiltrædelse senest 1. januar 2021. Stillingen er en deltidsstilling på 25 timer pr. uge.

PGU-vejlederens primære funktioner og opgaver vil primært være:

 • Ind- og udmeldinger af elever på FGU- skolen i Svendborg (PGU-teamet). Herunder rundvisninger, opstartssamtaler, præsenterer uddannelsen på infodage.
 • Tovholder for skolens elevråd, der sikrer at elevrådet bliver valgt og støtter dem i afholdelsen af deres møder.
 • Støtte kontaktlærerne i arbejdet med at lærings- og progressionsdokumentation er lavet, herunder individuelle aftaler for læring, samt sikre at der er lavet evaluering/dokumentation på eleverne. Du arbejder sammen med lærerne om at afvikle vitaliserende samtaler (Jan Tønnesvang model), hvilket gøres en gang pr. måned.
.

 ●   Underviser til matematik, FGU Syd- og Midtfyn

FGU Syd- og MidtfynUnderviser til matematik

FGU Syd- og Midtfyn, Faaborg

FGU Syd- og Midtfyn, skolen i Faaborg søger en dygtig underviser til matematik med tiltrædelse 1. januar 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Underviseren skal være ansvarlig for elevernes målopfyldelse indenfor dette fag. Matematikundervisningen skal foregå på skolens værksteder (PGU) samt på basis og AGU og evt. som valgfag. Det vil være et plus hvis du også har undervisningskompetencer indenfor Naturfag. Der udbydes som et valgfag. Undervisningen skal planlægges i en helhedsorienteret kontekst og i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i teamet, omkring elevernes læring og progression.

Det er afgørende, at du kan lide unge mennesker med alt, hvad dette indebærer. Du skal være dygtig til at skabe og fastholde relationer, og din tilgang til eleverne skal være anerkendende, nysgerrig og ligeværdig.

.

 ●   E-COMMERCE OG GRAFISK KOORDINATOR, Raunsborg ApS

Raunsborg ApS
E-COMMERCE OG GRAFISK KOORDINATOR

Raunsborg ApS, Assens

Brænder du for salg- & markedsføring? Har du flair og erfaring med e-commerce, digital markedsføring og grafisk forståelse og indsigt. Og har du ambitioner om at skabe dig en karriere indenfor digital markedsføring, og lyst til at bringe vores online-salg til nye højder? Så er det her måske jobbet for dig?

Din rolle består af en lang række opgaver, der understøtter og videreudvikler vores succes på forskellige platforme. Overordnet sikrer du den røde tråd, samt opretholder den strategiske retning på alle vores platforme.

Dine primære opgaver vil være følgende:

 • Udarbejdelse og eksekvering af SoMe- og kampagneplaner i tæt samspil med eksterne partnere.
 • Vedligeholdelse og opdatering af hjemmeside i forhold til kampagneplaner, samt sikring af den daglige drift.
 • Udvikling af grafisk materiale til både det digitale univers, men også til brochurer, annoncer o.a.
.

 ●   Vikarbureau søger socialrådgivere til Jobcentre i hele landet, Kommune Konsulenterne

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Jobcentre i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vi søger myndighedsrådgivere til følgende områder:

 • Sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb
 • Forsikrede ledige
 • Revalidering og fleksjob
Kommune Konsulenterne
.

 ●   Partner Alliance Manager - Nordics, TimeXtender

TimeXtenderPartner Alliance Manager - Nordics

TimeXtender

Working from Anywhere/Aarhus

Are you passionate about what you do? Do you take pride in your results? Are you open-minded, agile, and used to working from anywhere? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

This role is a sales-driven position and the first point of contact in building relationships with potential and existing partners. The Partner Alliance Manager paves and coaches the way for our success of growing pipeline and sales wins with our partners.

Responsibilities:

 • Identify and recruit new partners
 • Manage and grow the current portfolio of partners
 • Maintain and grow pipeline
.

 ●   Er du jurist med en forkærlighed for datasikkerhed?, Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune
Er du jurist med en forkærlighed for datasikkerhed?

Nordfyns Kommune, Bogense

Er du brændt varm på persondataret og informationssikkerhed? Er du tiltrukket af at gøre en forskel for den kommunale behandling af den helt almindelige borgers data og rettigheder? Og kan du lide at kvalificere kollegers arbejde som led i den offentlige sagsbehandling. Så er du måske vores nye jurist og DPO.

I Nordfyns Kommune er vi rigtig langt med arbejdet med databeskyttelse og informationssikkerhed. Vi har arbejdet meget med vores organisering, retningslinjer, kompetencer og ledelsesopgaver. Men vi har brug for at tage det næste skridt i professionaliseringen af området. Det er her du kommer ind i billedet.

Det daglige ansvar for informations- og datasikkerhed i Nordfyns Kommune er ledernes. De er tæt på de daglige opgaver, systemer og borgernes data. I dagligdagen kan lederne søge rådgivning, vejledning og hjælp hos vores centrale informationssikkerhedsteam. Det team bliver du ansvarlig for at drive.

.

 ●   Servicetekniker til innovative vandforsyningsprodukter på Fyn og i Jylland, MJK Automation

MJK Automation
Servicetekniker til innovative vandforsyningsprodukter på Fyn og i Jylland

MJK Automation

Vi ved ikke, hvor du er i dag, men måske er du lige blevet udlært, eller også har du allerede erfaring og mod på at bruge din baggrund til at servicere vores produkter, der er med til at sikre samt forbedre vores vandkvalitet.

Som servicetekniker bliver det din hovedopgave at varetage service- og supportopgaver i ind- og udland samt yde teknisk support både til vores internationale forhandlere og til kollegaer i vores internationale organisation. Derudover bliver du professionel sparringspartner for vores salgsorganisationen, hvor du også opsætter og indkører løsninger.

Din hverdag er fyldt med forskellige opgaver, inden for service og/eller konfigurering af SRO-systemer, pumpestationer, vandværksstyringer, dataloggere, verificering af måleudstyr og flow/niveaumålere m.v.

MJK Automation
.

 ●   Erfaren projektleder til en af Danmarks største busoperatører, Tide Bus Danmark A/S

Jobindex A/S
Erfaren projektleder til en af Danmarks største busoperatører

Jobindex A/S søger for Tide Bus Danmark A/S i Odense

Har du projektledererfaring og teknisk eller driftsmæssig baggrund? Er du typen, der går forrest, og kan du skabe forandring med succes?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus!

”Vi er en af de største spillere inden for kollektiv transport, og vi har planer om at ekspandere. Dit arbejde med at køre flere større projekter i stilling er derfor en af hjørnestenene i vores målrettede vækststrategi indenfor området,” fortæller adm. direktør Steen Rügge, som du refererer til.

Her får du en spændende, nyoprettet stilling, hvor el-busser og den grønne omstilling er i fokus.

Nysgerrig?

Klik her og læs mere om dit nye job.

Jobindex A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |