INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   Assisterende rehabiliteringsleder til Plejecenter Lille Glasvej, Odense Kommune


Assisterende rehabiliteringsleder til Plejecenter Lille Glasvej

Odense Kommune

Vil du være med til at skabe rammerne for et specialiseret plejecenter og er du leder med de rette kompetencer inden for vores målgruppe, som er borgere, der er ramt af en hjerneskade – typisk efter blodprop eller hjerneblødning – så er du måske den nye assisterende rehabiliteringsleder, som vi leder efter.

Lille Glasvej har gennem de sidste fem år været i en proces hvor målgruppen ændrer sig fra, at have huset ældre borgere til yngre borgere, der er ramt af en hjerneskade. Vi er derfor inde i en spændende proces, hvor der er behov for ny viden og erfaring, som skal omsættes til praksis for den nye målgruppe.

Din rolle bliver bl.a. at understøtte de komplekse borgerforløb, vi hver dag står over for, og derfor skal du både have det store overblik, men det er også vigtigt, at du kan indgå som sparringspartner på opgaveniveau efter Ældre- og Handicapforvaltningens rolle- og ansvarsmodel.

Odense Kommune
.

 ●   Elektriker, Fipros A/S

Fipros A/S
Elektriker

Fipros A/S, Ebberup

Vi søger en dygtig og engageret elektriker til vores produktion i Ebberup på Vestfyn.

Har du sans for opbygning, vedligehold og fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye elektriker.

Vi producerer 24/7 næsten hele året rundt, hvorfor stor fleksibilitet er en nødvendighed, og du er derfor formodentlig bosat i lokalområdet.

Det inkluderer, at du bl.a.:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • er en aktiv spiller i identifikation af løsninger samt gennemførelse af diverse tekniske opgaver, herunder optimeringsforslag
.

 ●   Juridisk sagsbehandler til fastansættelse, PROSA, Forbundet af It-professionelle

PROSA, Forbundet af It-professionelleJuridisk sagsbehandler til fastansættelse

PROSA, Forbundet af It-professionelle, Odense

PROSA søger juridisk sagsbehandler til vores kontor i Odense fra den 1. november 2020, da vores gode kollega går på efterløn. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du skal yde vores medlemmer og tillidsrepræsentanter rådgivning, herunder telefonrådgivning inden for ansættelses- og arbejdsret. Du skal desuden kunne forhandle med arbejdsgivere og/eller arbejdsgiverforeninger i enkeltsager. Derudover vil du på sigt få mulighed for at afholde kurser for vores medlemmer og bidrage med artikler til Prosabladet og hjemmesiden.

PROSA kan tilbyde dig et udviklende og alsidigt arbejde med direkte medlemskontakt og en arbejdsplads med gode kolleger, der brænder for at skabe de bedste vilkår og yder den bedste service over for PROSAs medlemmer.

.

 ●   Drømmer du om at blande kosmetik?, Australian Bodycare Continental ApS

Australian Bodycare Continental ApSDrømmer du om at blande kosmetik?

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

Du ved hvordan man styrer de fine og naturlige processer, samt sikrer at mikrobiologien er i orden, så der kommer kvalitetsprodukter ud i den anden ende. Du ved hvor vigtigt det er at være omhyggelig, for ikke at ødelægge det gode resultat.

Hos Australian Bodycare kan du bruge alle dine erfaringer med blandeprocessen fra din uddannelse som mejerist, kok, bager eller lignende til at blande kosmetiske produkter der bliver solgt i mere end 15 lande. Du vil varetage en af de vigtigste opgaver i virksomheden; nemlig at være med til at sikre at fundamentet er i orden, så vores produkter altid er af den højeste kvalitet, når de tages ned fra hylderne hos vores forhandlere.

.

 ●   Inspirerende automatiktekniker med mod på at blive instruktør - barselsvikar, Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole
Inspirerende automatiktekniker med mod på at blive instruktør - barselsvikar

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Kunne du efter flere år som f.eks. automatiktekniker tænke dig at bruge dine erfaringer og din faglighed til at prøve noget helt andet? Så læs videre om muligheden for at blive instruktør i skolepraktikken på automatikteknikeruddannelsen!

Robot, teknologi og automatik på Syddansk Erhvervsskole i Odense søger en inspirerende og fagligt erfaren automatiktekniker til barselsvikariat som skolepraktikinstruktør.

Du har lyst til at arbejde med unge elever og synes, det er spændende at udfordre dem både på de faglige og personlige områder. Det er vigtigt, at du er opmærksom på elevernes faglige mål og har fokus på en struktureret organisering af deres opgaver i hverdagen.

.

 ●   Kunderådgiver med flair for forsyning, Energi Fyn

Energi Fyn
Kunderådgiver med flair for forsyning

Energi Fyn, Odense

Vil du være en del af Fyns største Energiselskab? Brænder du for at give enestående kundeservice og motiveres du af service, salg og administration?

Du bliver en del af et team, som har ansvaret for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger som en naturlig del af hverdagen. Det er afgørende for os, at kunderne er tilfredse med vores produkter og service og vi tilbyder løsninger, der skaber værdi for kunden.

Som kunderådgiver i forsyningstemaet rådgiver og vejleder du indenfor alle forsyningsarter hovedsageligt i forståelse af kundeafregning herunder aconto rater, månedsafregninger, årsopgørelser og flytteopgørelser

Energi Fyn
.

 ●   Kunderådgiver til salgsteamet, Energi Fyn

Energi Fyn
Kunderådgiver til salgsteamet

Energi Fyn, Odense

Er du klar til en salgskarriere i Fyns største Energiselskab, og vil du være en del af et succesfuldt salgsteam? Drives du af at gå aktivt ind i en salgsdialog med nye og eksisterende privatkunder? Så er du måske vores nye kunderådgiver til 1-årig tidsbegrænset ansættelse i salgsteamet.

Du bliver en del af et salgsteam, som har ansvaret for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger som en naturlig del af hverdagen.

Som kunderådgiver er din vigtigste opgave at levere ekstraordinære kundeoplevelser gennem salg og service. Du rådgiver indenfor el og naturgas, og sammen med kunden finder du den bedste løsning.

Energi Fyn
.

 ●   Medarbejder til økonomi og administration, Jens Himmelstrup

KokkenborgMedarbejder til økonomi og administration

Kokkenborg, Stenstrup

Vi søger en energisk kollega til en nyoprettet stilling i en dynamisk landbrugsvirksomhed, hvor du skal varetage en økonomi- og administrativ stilling med en varieret opgaveportefølje.

Du bliver ansvarlig for bogholderiet, økonomirelaterede opgaver, administrative opgaver og skal kunne medvirke til løbende IT-forbedringer. Opgaverne omfatter den fulde regnskabsføring for to virksomheder. Dine opgaver omfatter bl.a. modtagelse og godkendelse af fakturaer, bogføring, betalinger samt styring af finans, debitor og likviditet.

Du har også ansvar for den løbende afstemning af beholdninger og salg ift. produktionen og salget af avlsdyr.

Derudover er der en række varierende administrative opgaver såsom: timeregnskaber, sygedagpenge, dialog med kunder, modtagelse af gæster og kursister mv.

.

 ●   Field Service Engineer, SearchKompagniet

SearchKompagnietField Service Engineer

SearchKompagniet søger for OLYMPUS Danmark

– Technical Service, Support, Installation and training – complex imaging systems

Your tasks and responsibility as a Field Service Engineer will among other consist of:

 • Technical support within SSD (Scientific Solution Division) in Denmark and the Nordics primarily
 • Focus on research facilities at universities, university hospitals and pharmaceutical companies
 • Focus on complex imaging systems (confocal laser scanning microscopes, multiphoton microscopes, super-resolution technology and slide scanner microscopes)

Olympus offers an independent job with influence on your daily work and lots of responsibility. You will receive extensive education and training at the European Headquarter in Hamburg as well as at the office in Ballerup. Also, you will be among engaged colleagues and you will be part of an organization, known for quality, innovation, and strong team-spirit.

.

 ●   Underviser til træfagenes uddannelser, Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole
Underviser til træfagenes uddannelser

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Vil du dele din viden og begejstring for tømrerfaget med kommende svende? Er du udadvendt og brænder for at arbejde med unge elever? Så er jobbet som underviser på træfagenes uddannelser sikkert interessant for dig.

Syddansk Erhvervsskole søger underviser til træfagenes uddannelser inden for bygge- og anlægsområdet, tømrer.

Du kommer til at undervise på grundforløb og hovedforløb på erhvervsuddannelserne og de erhvervsrettede fag på EUX. Desuden kan der være brobygningsforløb for elever fra grundskolen, der i korte forløb skal introduceres til træfagene.

Vi arbejder i kreative lærerteam på et højt fagligt niveau i en hverdag med udfordringer og rige muligheder for at præge udviklingen af uddannelserne på både faglige og pædagogiske områder. Det kan for eksempel være inden for energioptimering eller bæredygtighed, som er tværfaglige indsatsområder i byggeriet.

.

 ●   Training Facility Assistant, MHI Vestas Offshore Wind

MHI Vestas Offshore Wind
Training Facility Assistant

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo

Can you undertake a wide range of diverse practical tasks? Do you find the wind industry exciting, and would you like to take part in improving the safety training of employees, ensuring that training runs smoothly?

You will be responsible for the maintenance of the Lindø training facility, including the buildings, assets and outdoor area. As part of the position, you will assist with practical course preparations for safety training, as well as facilitate site inductions and guidance to visitors.

Join us, if you want to work in an international and ambitious company where we always strive to be the global leader in the offshore wind market. You will be part of a dedicated team in an ambitious, innovative and professional organisation.

MHI Vestas Offshore Wind
.

 ●   Vinduespudser, MV Polering ApS

MV Polering ApSVinduespudser

MV Polering ApS

Skal du have det eftertragtede job som vinduespudser?

Fri som fuglen, masser af frisk luft, solen skinner fra en skyfri himmel, fuglene kvidrer friskt fra morgenstunden, og du kan være tidligt hjemme og nyde resten af dagen med familien.

Når vi samtidig giver rigtig god løn, nogle fede rammer, når der skal hentes arbejde, samt masser af dejlige kolleger i et godt og stabilt firma med over 35 år på bagen, så kan der vel ikke være den store betænkningstid?

Hvad enten du er erfaren vinduespudser, eller aldrig før har prøvet det, så er der et job til dig med en god løn, hvis du er fra Midt-/Østjylland - fortrinsvist fra området omkring Vejle.

.

 ●   Målermontør, el-, vand- og varmemålere, TREFOR

TREFOR
Målermontør, el-, vand- og varmemålere

TREFOR

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

TREFOR
.

 ●   Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer, Sydbank

Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Det giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Under praktikforløbet vil du få indblik i Sydbanks arbejdsområder, som bl.a. omfatter rådgivning af erhvervs- og privatkunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor, som du får tilknyttet i hele praktikperioden.

Som finansbachelor har du mulighed for at komme i praktik i en privatfilial, som kunderådgiver- lokal erhverv eller i en erhvervsafdeling, som erhvervsrådgiver.

Sydbank
.

 ●   Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst?, Sentia Denmark A/S

Sentia Denmark A/S
Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst?

Sentia Denmark A/S, Herlev, Odense eller Aarhus

 • Så er du måske vores nye kollega som Senior Databaseadministrator (DBA) for Microsoft SQL?

Vi søger en serviceminded Senior DBA med fokus på Microsoft SQL, der kan løse SQL-drift i Sentia til næste niveau. Du mestrer DBA-disciplinerne og har et godt kendskab til de muligheder, der findes i Public Cloud. Du kan se dig selv i et cloud-baseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter.

En stor del af den daglige opgaveløsning fordeler sig indenfor følgende områder:

 • Design af standardløsninger i dialog med Sentias presales team
 • Performanceoptimering/tuning i samarbejde med kunder og øvrige kolleger
 • Best practice for drift af SQL-løsninger
Sentia Denmark A/S
.

 ●   Arbejdsmiljøkoordinator, PeopleLink

PeopleLink
Arbejdsmiljøkoordinator

PeopleLink søger for Tempur + Sealy i Aarup

Ansvar for arbejdsmiljø og sikkerhed for 300 medarbejdere i Danmark

Som ansvarlig for Health & Safety området på Tempur + Sealys største produktions site udenfor USA – Dan-Foam i Aarup bliver din opgave at videreføre det sikkerheds- og arbejdsmiljøarbejde som allerede har høj prioritet.

Du får en nøglerolle i virksomhedens HSEQ-afdeling, hvor din primære opgave er at være omdrejningspunkt for aktiviteter der sikrer et højt niveau for både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Det er er naturligvis herunder dit ansvar at sætte dig ind i gældende lovgivning og at formidle denne og virksomhedens sikkerhedspolitikker til organisationen, så lederne har de bedste forudsætninger for at understøtte en gennemgående sikkerhedskultur på virksomheden.

.

 ●   Senior IT Service Manager, NCC Danmark

NCC Danmark
Senior IT Service Manager

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platforms.

In Your role as Senior IT Service Manager at NCC, you will...
Have overall responsibility for the delivery of ServiceNow Platform (ITSM Tools Service) according to the defined service levels. This includes service availability and maintenance, process support, budgeting and tracking, as well as follow-up of SLA’s related to the service (internal and suppliers) ensuring compliance and IT security.

NCC Danmark
.

 ●   IT Sourcing Lead, NCC Danmark

NCC Danmark
IT Sourcing Lead

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey. We promise that you will face interesting challenges to be solved together with a team of smart colleagues in a rewarding work environment.

We are looking for a leader and a change driver that want to be part of our team of IT Improvement Leads and work with the whole spectrum of IT Procurement, taking functional leadership of all the IT Procurement practices.

NCC Danmark
.

 ●   Erfaren bygningskonstruktør, Jemac Kommunikation ApS

Erfaren bygningskonstruktør

Jemac Kommunikation ApS søger for AI Arkitekter & Ingeniører i Odense

Vores kunde, AI Arkitekter & Ingeniører, oplever et højt aktivitetsniveau og søger en erfaren bygningskonstruktør, der forstår at sætte fokus på bæredygtighed.

Har du erfaring fra en tilsvarende stilling på en tegnestue, er iderig og målrettet i din tilgang til opgaverne, og hvis du kunne tænke dig at være med til at sætte dagsordenen inden for nybyggeri, så er dette job med sikkerhed det rigtige valg for dig.

Opgaver

 • Projektering og løsninger i forbindelse med større prestigebyggeprojekter inden for nybyggeri og renovering af boliger, skoler, hoteller og erhverv
 • Samarbejde med hovedkontoret i København om større projekter
 • IKT og kvalitetssikring
.

 ●   Kunderådgiver til Danmarks stærkeste brand indenfor fibernet, Energi Fyn

Energi Fyn
Kunderådgiver til Danmarks stærkeste brand indenfor fibernet

Energi Fyn, Odense

Har du flair for internet, TV og telefoni? Har du erfaring med eller interesse for salg, service og kundekontakt - og er du resultatorienteret? Så har vi brug for dig som kunderådgiver i 1-årig tidsbegrænset ansættelse i vores Waoo-team i Odense.

Vi er et team på 12 kunderådgivere, med vidt forskellige baggrunde, som hver dag arbejder målrettet for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger som en naturlig del af hverdagen. Vores vigtigste opgave er at levere suveræn kundeservice til vores kunder.

Som kunderådgiver i Waoo-teamet rådgiver og vejleder du ved køb af internet, TV og telefoni. Du løser kundernes tekniske problemer og deltager i salgsaktiviteter og arrangementer.

Energi Fyn
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |