GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job på Fyn
Danmarks største jobmarked.
.: Værkfører, Ideal Engineering A/S
Ideal Engineering A/SVærkfører

Ideal Engineering A/S, Vester Åby

Vil du være med til at fortsætte udviklingen og væksten hos Skandinaviens førende leverandør af industrielle anlæg til overfladebehandling og blive en vigtig spiller i at sikre et optimalt produktionsflow?

Vi søger derfor en fagligt dygtig værkfører, som har sans for planlægning og kendskab til bearbejdning af tyndplade. Som værkfører vil du blive en vigtig spiller i udviklingen af vores processer og systemer og sikringen af produktionsflowet i den samlede produktion.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte afholdelse af såvel som deltagelse i briefingmøder, ledelse af afdelingen, planlægning af den daglige arbejdsgang samt at forestå taktisk indkøb af råvarer.


Indrykket 29. juni
.
.: Økonomichef, Rice A/S
Rice A/SØkonomichef

Rice A/S, Odense

Brænder du for at være med til at drive og videreudvikle en kreativ og dynamisk virksomhed? Er du en leder med humor og en praktisk tilgang, der får tingene fra hånden, og trives du med at være i ”maskinrummet” sammen med dine kollegaer? Drømmer du om at indgå i en udviklingsorienteret familieejet virksomhed i samspil med den administrerende direktør og de øvrige ledere i ledergruppen? Så er dette jobbet for dig.

Med reference til den adm. direktør og som medlem af ledergruppen bliver du ansvarlig for virksomhedens økonomi samt daglig leder af økonomiafdelingen med 2 ansatte.

Som en vigtig del af ledergruppen bidrager du med input omkring økonomi på tværs. Som proaktiv sparringspartner for direktøren er det din opgave at have det økonomiske overblik. Desuden er du controller og sparringspartner for de enkelte afdelingsledere i forhold til den daglige drift.


Indrykket 29. juni
.
.: Er du Dansk Servicerådgivnings nye udbudskonsulent?, Dansk Servicerådgivning
Dansk ServicerådgivningEr du Dansk Servicerådgivnings nye udbudskonsulent?

Dansk Servicerådgivning

For at styrke vores organisation inden for udbud af varer og tjenesteydelser søger vi en kompetent udbudskonsulent til tiltrædelse den 1. oktober 2017 eller snarest muligt efter nærmere aftale.

Dansk Servicerådgivning bistår en række offentlige myndigheder (kommuner, sygehuse, statsinstitutioner og selvejende institutioner) og private virksomheder i hele landet i forbindelse med udbud, analyser og kvalitetssikring. Du vil i Dansk Servicerådgivning blive en del af vores udbudsteam, som gennemfører udbud for vore kunder i hele landet.

Dit arbejde vil bestå i

 • selvstændig projektledelse i forbindelse med gennemførelse af udbudsprocesser i henhold til Udbudsloven
 • ansvar for kundens indkøb fra endelig behovsafdækning til underskrift af kontrakt (projekter af typisk 6-8 måneders varighed)
 • projektoverblik og -styring, herunder inddragelse af kollegaer

Indrykket 29. juni
.
.: Strategisk indkøbskonsulent (projektansættelse) til Odense Letbane, Odense Kommune
Strategisk indkøbskonsulent (projektansættelse) til Odense Letbane

Odense Kommune

Har du flere års erfaring som strategisk indkøbskonsulent? Vil du have en unik mulighed hos Odense Letbane?

Vi søger lige nu en strategisk indkøbskonsulent til projektansættelse under udbudsprocessen!

Odense Letbane P/S er i fremdrift. I juni 2017 blev kontrakterne med leverandørerne af henholdsvis transportsystem og rullende materiel underskrevet. Samtidig startede den første anlægskontrakt op.

Til at understøtte projektchefen for Drift og Vedligehold i udbudsprocessen søger vi nu en erfaren strategisk indkøbskonsulent, som vil være med til at sætte rammerne for den fremtidige drift og vedligehold af letbanen i Odense.


Indrykket 29. juni
.
.: Maskinoperatører søges til international emballagevirksomhed i Trekantsområdet, WolterJohannsen
WolterJohannsen
Maskinoperatører søges til international emballagevirksomhed i Trekantsområdet

WolterJohannsen

Det kører godt for vores kunde, som derfor har brug for et par ekstra på holdet til at styre maskinerne. Har du teknisk flair og lyst til at være en del af international emballagevirksomhed med fuld skrue på væksten, så send os din ansøgning.

Som maskinoperatør bliver du en del af et team med engagerede og positive kolleger. Din primære opgave er at betjene teknologiske procesanlæg foruden at fremstille virksomhedens kvalitetsprodukter.

Derudover skal du sikre:

 • En ensartet produktkvalitet
 • Mekaniske omstillinger
 • Fejlfinding og løsning af generelle fejl på maskiner

Indrykket 29. juni
.
.: Projektsalg – Vægsystemer, People Company
People CompanyProjektsalg – Vægsystemer

People Company, søger for Triplan International A/S

Opsøgende salg til bygherrer, arkitekter, entreprenører, bygmestre

Med udgangspunkt fra dit hjemmekontor i området, skal du opsøge byggeprojekter, hvor der indgår glasvægssystemer, ligesom der fra Triplans tilbudsafdeling udarbejdes mange tilbud, som skal følges op på og bearbejdes.

Med reference til salgschefen får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Opsøgende og gennemførende projektsalg af glasvægssystemer dit område. Du skal arbejde målrettet med at skabe new-bizz ved at være opsøgende i forhold til nye projekter i form af bearbejdning af såvel nye som eksisterende relationer i dit eget netværk med henblik på et senere salg
 • Du booker selv og afholder dine kundemøder. Du skal løbende ajourføre dit opsøgende salgsarbejde i CRM-systemet, som er et vigtigt værktøj for alle i salgsafdelingen

Indrykket 29. juni
.
.: Senior Business Development Manager - Large Enterprise B2B, Targus Europe Ltd
Targus Europe Ltd
Senior Business Development Manager - Large Enterprise B2B

Targus Europe Ltd

Targus is recognised as the market leading global provider of mobile computing and workspace solutions. They continue to set the standards of excellence for protection, craftsmanship, and functionality of carrying cases, accessories and docking and workspace solutions for businesses. As a truly global enterprise, Targus has offices in more than 30 geographies and sales in more than 150 countries.

Quite simply, we’re looking for a dynamic, experienced B2B corporate and Channel Business Developer who has the drive, energy and ambition to really make things happen. We need someone who understands the importance of forging strong relationships with channel partners (particularly the Enterprise Sales Teams) in order to leverage brand profile and demand creation whilst also winning direct end user corporate business.

Targus Europe Ltd

Indrykket 29. juni
.
.: Mødebooker – vil du have flere penge på lommen under studiet?, Alm. Brand
Alm. BrandMødebooker – vil du have flere penge på lommen under studiet?

Alm. Brand, Aalborg, Aarhus og Odense

Som mødebooker får du en rigtig god fast løn på minimum 120,00 kr. i timen plus bonusordning - afhængig af hvor mange møder du booker. Vi forventer, at du tager 2 vagter om ugen, enten om dagen fra kl. 10-14 eller om aftenen fra 17-21, men har du tiden til det, kan du selvfølgelig tage flere vagter.

”Vi har det mega godt socialt, lønnen er ganske god, og det er et godt job at have på CV´et,” fortæller 22-årige mødebooker, Joakim Herrestrup, der læser HA almen på CBS ved siden af. Han har været mødebooker i lidt over et år.

Book møder til vores assurandører
”Jeg fortæller om vores forsikringsprodukter og booker et møde til vores assurandører. Jeg sælger et produkt, jeg kan stå inde for. Det gør det væsentligt nemmere. Og så er der altid hjælp at hente fra mine kollegaer. Og fokus på at vi alle skal nå målene. Det er fedt, at vi lykkes i flok,” fortæller Joakim.


Indrykket 29. juni
.
.: Lærer til musik og drengeidræt - og gerne specialpædagogik, Odense Kommune

Lærer til musik og drengeidræt - og gerne specialpædagogik

Odense Kommune

Musik og drengeidræt på mellemtrinnet – er det dig?
Har du måske også interesse for specialpædagogik og talesproglige udfordringer?

Risingskolen søger en fastansat medarbejder på fuld tid fra 14. august 2017 til at varetage undervisningen i musik og drengeidræt på mellemtrinnet. Hvis du derudover brænder for specialpædagogik og/eller har interesse i elever med specifikke talesproglige udfordringer, så vil det kun være en fordel.

Vi søger en robust og velfunderet lærer, som er god til struktur, og som med varme og tålmodighed har lyst til at undervise forskellige aldersgrupper. Vi vægter teamsamarbejde og fællesskab omkring ledelse og undervisning i vores klasser og på vores årgange højt.

Odense Kommune

Indrykket 28. juni
.
.: Chauffør - skrotkørsel, Produkthandler Jørgen Rasmussen A/S
Produkthandler Jørgen Rasmussen A/SChauffør - skrotkørsel

Produkthandler Jørgen Rasmussen A/S, Middelfart

Vi er en lille virksomhed som udfører opgaver i hele landet. Firmaet er over 60 år gammelt, og beskæftiger sig med kørsel af skrot samt nedbrydning. Grundet travlhed i vores afdeling i Middelfart søger vi en chauffør.

Arbejdsopgaver vil være kørsel med hejseladbil & kran. Forefaldende arbejde på vort 16.000 m2 store plads vil også forekomme.

Vi forventer du har kørekort til C-CE & kranbevis samt førerkort.

Stillingen er fast, og løn aftales nærmere. Dette er en fastlønnet stilling, som typisk hedder 35-37 timer om ugen. Dog forventes der en fleksibel medarbejder.


Indrykket 28. juni
.
.: Vikarpuljen - Psykiatrisk Afdeling Svendborg, Region Syddanmark
Region SyddanmarkVikarpuljen - Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Region Syddanmark

Vi søger plejepersonale til vores vikarpulje

Vi søger sygeplejersker, sosu-assistenter og andet sundhedsfagligt personale med interesse for psykiatri til at indgå i vores vikarpulje på de 3 integrerede sengeafsnit på Psykiatrisk Afdeling Svendborg.

Du vil blive tilbudt ledige vagter via sms - og herfra er det så ellers efter først til mølle-princippet! Du skriver tilbage, hvis du vil have den pågældende vagt. Er du ikke interesseret i vagten, skal du ingenting gøre. Det er helt enkelt. Der vil også være mulighed for en fastansættelse hen over sommeren.


Indrykket 28. juni
.
.: Deltidssekretær søges, Region Syddanmark
Region SyddanmarkDeltidssekretær søges

Region Syddanmark

Hospice Sydfyn søger 15 timers sekretær pr. den 1. august 2017.

Sekretæren har direkte reference til Hospicechefen, men i det daglige vil det være sekretæren på fuld tid, der planlægger og koordinerer arbejdet.

Opgaver:

 • At være en imødekommende, serviceminded blæksprutte i ”hjertet” af vores Hospice
 • Telefonpasning
 • Bogføre i Region Syddanmarks økonomisystem
 • Varetage betalinger via PRISME og netbank

Indrykket 28. juni
.
.: Salgsansvarlig - Fersk - Tyskland, Mercuri Urval
Mercuri Urval
Salgsansvarlig - Fersk - Tyskland

Mercuri Urval søger for Vilsund Blue A/S

Stort potentiale • Stærkt brand • Selvstændigt ansvar

Kan du være med til at udvikle salget af ferske muslinger i Tyskland?

Vilsund Blue er en velkonsolideret virksomhed med et stærkt brand og et sundt image. Virksomheden har allerede en meget betydelig eksport, men for at udvikle og udnytte potentialet på det tyske marked søges nu en salgsansvarlig for afsætningen af ferske produkter i Tyskland. Der er tale om en nyoprettet stilling.

Du får ansvaret for afsætning af ferske produkter på det tyske marked, hvor der er et stort potentiale at jagte. For den rette kandidat vil der være mulighed for yderligere ansvar på sigt.

Mercuri Urval

Indrykket 28. juni
.
.: Inspirerende fagperson inden for elektrikerområdet med mod på at skifte spor, Syddansk Erhvervsskole
Syddansk ErhvervsskoleInspirerende fagperson inden for elektrikerområdet med mod på at skifte spor

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Kunne du efter flere år som f.eks. overmontør, sælger eller tekniker tænke dig at bruge dine erfaringer og din faglighed til at prøve noget helt andet?

El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Odense søger en inspirerende og fagligt erfaren el-person til job som underviser. Formelt skal du komme med minimum 5 års erfaring som elektriker og have suppleret din faglige uddannelse med overbygning som f.eks. el-installatør eller lignende. Desuden skal du have eller være villig til at erhverve to gymnasiale fag.

Nu er du nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du brænder for at kunne dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af Danmarks dygtigste elektrikere. Konkret vil du skulle have fokus på de elever som er i begyndelsen af deres uddannelsesforløb.


Indrykket 28. juni
.
.: ABA-servicetekniker til et stærkt Fire & Security team i fremgang, Odense, Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
ABA-servicetekniker til et stærkt Fire & Security team i fremgang, Odense

Bravida Danmark A/S, Odense

Vi har stor tilgang af ordrer, og søger derfor serviceteknikere til Bravidas kompetente afdeling for Fire & Security i Odense. Med markedets bredeste vifte af kompetencer håndterer vi alle typer brandsikringsanlæg.

Du skal have speciale indenfor drift og vedligehold af brandsikringsanlæg. Dine arbejdsopgaver vil være at udføre eftersyn og fejlfinding på vore installerede anlæg, samt mindre installationsopgaver.

 • Uddannet Elektriker eller lignende el-teknisk baggrund.
 • Brand 1 og 2 kursus er en fordel, samt erfaring med ABA-installationer
 • Erfaring med Service af ABA/ABDL og gerne ARS, - men ikke et must
Bravida Danmark A/S

Indrykket 28. juni
.
.: Skoleleder, Klinte Natur og Idræts Friskole
Klinte Natur og Idræts FriskoleSkoleleder

Klinte Natur og Idræts Friskole, Bogense

Klinte Friskole søger en ambitiøs, inspirerende, engageret, nysgerrig og synlig leder – som kan skabe vækst for skolen. Du skal kunne skabe et trygt læringsmiljø og gøre skolen til et godt lære- og værested for elever og lærere iht. skolens værdigrundlag.

Du vil få ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling og samtidig sikre et godt samarbejde og kommunikation med forældre, lærere og lokalområdet.

Klinte Friskole er en nærmiljøskole på Nordfyn. Vi er en Grundtvig-Koldsk friskole med plads til både traditioner og fornyelse. Vi er en skole med "højt til loftet" og bygger på et forpligtende fællesskab, hvor morgensang, udeliv/-undervisning er vigtige elementer.


Indrykket 28. juni
.
.: Vil du stå i spidsen for et professionelt team på 10 sælgere?, Würth Danmark A/S
Würth Danmark A/SVil du stå i spidsen for et professionelt team på 10 sælgere?

Würth Danmark A/S

Motiveres du ved at nå mål gennem dine medarbejdere og kan du udvikle dem igennem coaching og sparring?

.. og har du erfaring med salgsledelse på distancen, så er du måske vores nye regionschef til Vest?

Vi søger en chef til regionens 10 sælgere som primært kører til kunder som håndværkere, maskinforretninger, offentlige kunder, autoværksteder samt bearbejdnings- og produktionsvirksomheder.

I jobbet er det din opgave at skabe resultater gennem sælgerne og derfor er ledelse det vigtigste i jobbet. Din evne til at motivere og udvikle dine sælgere er afgørende for om du lykkes. Samrejse, sambesøg og sparringssamtaler, er væsentlige elementer, i forhold til udviklingen af den enkelte sælger. Samtidig er det din opgave at skabe rum for vidensdeling og erfaringsudveksling i regionen på tværs af individuelle mål og kompetencer.

Würth Danmark A/S

Indrykket 28. juni
.
.: Bioanalytiker til tappe- og fraktioneringsafsnittet, Region Syddanmark
Region SyddanmarkBioanalytiker til tappe- og fraktioneringsafsnittet

Region Syddanmark

Donortapning omfatter dels fuldblodstapning og dels donorplasmaferese. Ved donorplasmaferese er donor tilkoblet et posesæt via enkeltnålsadgang. Vha. apparatur separeres fuldblod til plasma og koncentrerede cellulære komponenter. Plasma opsamles og de koncentrerede cellulære komponenter reinfunderes til donor.

Terapeutisk plasmaferese og stamcellehøst udføres på patienter på deres stamafdeling. Denne funktion kan blive en del af stillingen. Til denne funktion hører rådighedsvagt fra bolig fredag fra 16-20, lørdag, søn- og helligdage 08-20. På nuværende tidspunkt er der vagt ca. hver 6. weekend.

Fraktionering og fremstilling af blodkomponenter udføres på OUH Odense for hele Region Syddanmark.


Indrykket 28. juni
.
.: Kølemontør/Køletekniker, F10 Human Resource
F10 Human Resource
Kølemontør/Køletekniker
- arbejdsom teamplayer med A-certifikat

F10 Human Resource søger for Exhausto A/S i Langeskov

Vil du have indflydelse på dit arbejde i en organisation hvor medarbejdere værdsættes og arbejdsmiljø betyder noget?

Exhausto er inde i en positiv udvikling og søger derfor en kølemontør/køletekniker til nyoprettet stilling.

Er du udadvendt, ansvarsbevidst og en teamplayer med stor faglig stolthed? Så ring til headhunter Bjarne Dahl på tlf.: 2144 5007 og få en snak om stillingen nu.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 5119

F10 Human Resource

Indrykket 28. juni
.
.: Sygeplejerske Hospice Fyn, Region Syddanmark
Region SyddanmarkSygeplejerske Hospice Fyn

Region Syddanmark, Odense

Har du en bred klinisk erfaring minimum 5 år og lyst til fordybelse at udvikle din kompetence og arbejde indenfor det palliative felt, så er stillingen på Hospice Fyn måske noget for dig?

Dine opgaver bliver:

 • At kunne rumme og respektere de enkelte hospicebeboere og deres pårørende og således varetage pleje ud fra deres behov ønsker og tanker om kvalitet ved livets slutning.
 • Planlægge, udføre, dokumentere og udvikle kvalificeret sygepleje indenfor den palliative indsats.
 • At indgå med respekt for de forskellige faggruppers viden og erfaring i et tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at koordinere den palliative indsats til gavn for den enkelte hospicebeboer og dennes pårørende.

Indrykket 28. juni
.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |