INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.

 ●   To medarbejdere til Botilbud Psykiatri, Søndersø, Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune
To medarbejdere til Botilbud Psykiatri, Søndersø

Nordfyns Kommune

Botilbud Psykiatri, Søndersø leder efter 2 fagligt velfunderede medarbejdere, hvoraf den ene skal have en sundhedsfaglig baggrund

Vi søger 1 sundhedsfaglig medarbejder på 34 timer + 1 social- eller sundhedsfaglig medarbejder på 30 timer. Begge stillinger med ansættelse fra 1. september 2020.

Botilbud Psykiatri er beliggende centralt i Søndersø og er et visiteret tilbud for borgere i Nordfyns Kommune, der primært har en eller flere psykiske lidelser samt fysiske og sociale problemstillinger af forskellig karakter. Botilbud Psykiatri yder støtte efter ABL § 105 og SEL § 85. Der er tilknyttet 16 boliger til Botilbud Psykiatri. Aktuelt er de 14 boliger udlejet til borgere, der modtager støtte med udgangspunkt i en individuel VUM-udredning. Botilbuddet er aktuelt normeret til 5 medarbejdere.

.

 ●   Medarbejder på deltid søges – til opgaver indenfor økonomi og administrativ support, Larsen A/S

Larsen A/SMedarbejder på deltid søges – til opgaver indenfor økonomi og administrativ support

Larsen A/S, Ringe

Aktiviteterne i Larsen a/s er salg af sammenplantninger, løg, juledekorationer og juletræer.

Larsen A/S indgår i en familievirksomhed med flere selskaber i både ind- og udland. Heraf kan nævnes produktionsselskabet Kompozycje i Polen og Nature Impact A/S, som sælger grønne tage og vægge til byggebranchen.

Med baggrund i Larsen a/s’ størrelse vil du blive involveret i flere forskellige ansvarsområder i løbet af dag.

Af de væsentligste opgaver kan nævnes:

 • Alle forefaldende opgaver i en økonomiafdeling, såsom bogføring, bankafstemninger, kreditor- og debitorafstemninger m.m.
 • Generel back office som e-mail/indgående post, diverse bestilling til kontor/personale og lidt telefonpasning
 • Intercompany-fakturering m.m.
.

 ●   Montør – TV og HiFi, AV-Connection A/S

AV-Connection Odense ApSMontør – TV og HiFi

AV-Connection Odense ApS

Kan du montere og installere billede- og lydløsninger?

Her er en unik mulighed for at blive montør af AV-udstyr i AV-Connection i Odense, som er specialiseret og med høj kompetence indenfor AV-produkter.

Som montør vil du varetage montering og installering af AV-løsninger hos både privatkunder og erhverv. Du planlægger, udfører og sikrer hele monteringsopgaven hos kunden, så alt er korrekt installeret og fungerer optimalt. Dine opgaver omfatter bl.a.

 • Installation og montering af TV, Soundbar, højtalere, hjemmebiografer, ledningstræk, antennefordeling m.m. primært hos privatkunder
 • Mindre installationer hos erhvervskunder fx billede og lyd i mødelokaler, installation af projektorer, opsætning af TV til vinduesdisplay m.m.
 • Support i butikken i Dalum ved ekstraordinær travlhed og spidsbelastninger
.

 ●   MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt database-server og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med databaser og Microsoft SQL.

Jobindex Kurser
.

 ●   MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
.

 ●   Butikschef til Imerco Home, Svendborg, Imerco

Imerco
Butikschef til Imerco Home, Svendborg

Imerco

Sætter du altid tonen for en god shoppingoplevelse, når kunderne træder ind ad døren? Og kan du motivere dine medarbejdere til at gøre det samme?

Som butikschef i Imerco Home i Svendborg får du sammen med dine 6 kolleger ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser og inspirerende salgsopstillinger. Her står du nemlig i spidsen for en butik, hvor der stadig er mulighed for individuelle tilpasninger indenfor vores koncept.

Som butikschef i Imerco får du muligheden for at deltage på en grundlæggende certificeret lederuddannelse, og du starter din tid i butikken med et introduktionsforløb, hvor du bliver tilknyttet en mentor fra en nærliggende butik.

Vi tilbyder desuden:

 • en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer
 • pensionsordning med sundhedssikring
 • personalekøbsordning
Imerco
.

 ●   Økonomielev i en international virksomhed, Orifarm

OrifarmØkonomielev i en international virksomhed

Orifarm, Odense

Orifarm søger en økonomielev, som er serviceminded og tør tage ansvar til et 2-årigt uddannelsesforløb i et internationalt team med hovedsæde i Odense. Hverdagen er dynamisk, så det er vigtigt at du formår at holde fokus på løsning af opgaven og samtidig holde humøret højt.

Som økonomielev vil du blive ”højre hånd” til én eller flere af vores Accountants. Du kommer til at indgå i et uformelt team med gode kolleger, hvor du vil få kendskab til en bred vifte af opgaverne i afdelingen.

En stor del af dine arbejdsopgaver vil bestå af fakturahåndtering i vores automatiske invoice-scanningsystem, bogføring af bank og kassebilag, indberetning til offentlige myndigheder, månedsafslutning samt diverse regnskabsmæssige ad hoc-opgaver.

Orifarm
.

 ●   Driftsdirektør, Adapto Technologies ApS

Focus TelemarketingDriftsdirektør

Focus Telemarketing, Odense

Som Driftsdirektør bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og drift af Focus Telemarketing, og du skal lede, træne og udvikle vores 25 erhvervskonsulenter. Du bliver en del af den daglige ledelse, som udover dig består af en Salgsdirektør og en Administrerende Direktør.

Mere konkret bliver dine opgaver at:

 • Sikre dit teams trivsel og performance gennem målsætning, opfølgning og coaching
 • Indfrielse af salgsbudgetter
 • Rekruttering og onboarding af nye medarbejdere
 • Ressourceplanlægning
.

 ●   Brænder du for at komme ud og se hele verden? Og vil du sejle nogle af verdens største containerskibe?, CompanYoung for Maersk Line

Maersk Line
Brænder du for at komme ud og se hele verden? Og vil du sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til skibsfører hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden!

Vi søger dig, der har et stort overblik og som drømmer om at sejle verden rundt som kaptajn! Vi forventer, at du er ansvarsfuld og selvstændig, eftersom du skal tage del i det praktiske arbejde ombord på et af vores skibe. Til gengæld får du en spændende uddannelse i et internationalt miljø med gode karrieremuligheder.

Efter endt uddannelse kommer du til at bruge mange timer på havet, og du er ofte væk i mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som skibsfører hos os. For at komme i betragtning på vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line
.

 ●   Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?, CompanYoung for Maersk Line

Maersk Line
Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til maskinmester hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden.

Vi søger dig, der har teknisk forståelse, stort overblik og lyst til at se store dele af verden – en hverdag hos Maersk foregår nemlig ombord på et af vores skibe rundt om i verden! Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig og har et godt drive. Til gengæld får du en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder.

Din praktiktid foregår på havet, og du er væk mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som maskinmester hos os. For at komme i betragtning til vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line
.

 ●   Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home, Imerco

Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
.

 ●   Sygeplejerske til Dalumgruppen, Odense Kommune

Sygeplejerske til Dalumgruppen

Odense Kommune

Er du nysgerrig på den kommunale hjemmepleje, og er du interesseret i erfaring fra en udekørende gruppe? Så søger vi en sygeplejerske til Dalumgruppen, Forløb Fysisk Funktionsnedsættelse Syd til et vikariat på 32 timer ugentlig med weekendarbejde hver 4. uge med start hurtigst muligt og frem til 31. januar 2021.

Vi leverer sygepleje, hjemmepleje og genoptræning til omkring 500 borgere med høj mestringsevne og med midlertidige eller vedvarende fysiske funktionsnedsættelser. Der er stort flow af borgere i gruppen.

Hos os skal du bl.a. arbejde med:

 • Kompleks klinisk sygepleje, f.eks sårbehandling, kompression, hjemmeparenteral
 • Ernæring, stomipleje, kateter m.m.
 • Administration af medicin med udgangspunkt i FMK
Odense Kommune
.

 ●   Vil du som landinspektør være med til at udbygge Danmarks gasnet?, Evida

Evida
Vil du som landinspektør være med til at udbygge Danmarks gasnet?

Evida, Middelfart

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du ligesom os er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet. Og som landinspektør hos Evida får du en styrende rolle i forbindelse med vores gasinstallationer i det område, du bliver ansvarlig for.

Stillingen er placeret i vores afdeling Asset Management, som er ansvarlig for den fysiske infrastruktur i gasnettet.

Som landinspektør bliver du et af Evidas ansigter udadtil. En stor del af dit arbejde sker nemlig i mødet med myndigheder og lodsejere. Arbejdsopgaverne er varierede og spændende, og du får rig mulighed for sparring med kolleger både i og uden for din faggruppe.

Evida
.

 ●   Leasingsupporter, Bunker Holding A/S

Selected Car LeasingLeasingsupporter

Selected Car Leasing, Middelfart

Med reference til vores Business Manager og med base i Middelfart kommer du til at indgå i en nyetableret afdeling. Helt konkret bliver du en del af vores storkundeafdeling som administrerer leasingkontrakter for bilhuse i hele landet. Du bliver kontaktpunktet for sælgerne i disse bilhuse. Dine daglige opgaver vil bl.a. bestå i:

 • Behandling af indkomne sager og udarbejdelse af leasingkontrakter
 • Beregning af registreringsafgifter
 • Håndtering af leasingdokumenter og diverse opfølgningsopgaver relateret hertil
 • Dialog på tlf. og mail med sælgere
Selected Car Leasing
.

 ●   Børns Vilkår opnormerer og søger bisiddere til vores bisidderordning i hele Danmark, Børns Vilkår

Børns Vilkår
Børns Vilkår opnormerer og søger bisiddere til vores bisidderordning i hele Danmark

Børns Vilkår, Valby

Børns Vilkår har siden 2008 tilbudt børn og unge en børnefaglig uddannet bisidder, når de skal til samtaler med kommunen eller i Familieretshuset. Børnene får, via Børns Vilkårs bisidderordning, en uvildig og professionel bisidder, som alene har fokus på barnets inddragelse og rettigheder. Bisidderne er fysisk placeret i hele landet.

Vi søger socialrådgivere, der bor i hele landet, og som har kommunal erfaring fra børne- og familieområdet. Stillingen kræver kendskab til kommunal praksis, viden om relevant lovgivning på børneområdet og erfaring i at tale med børn og unge, der lever under belastende forhold.

Dine primære opgaver vil være:

 • Bisidning af børn ved møder i kommunalt regi og i Familieretshuset
 • Skabe tryghed for barnet ved samtaler med myndighed, samt skabe forståelse for sagsforløbet
 • Vejlede om barnets rettigheder
Børns Vilkår
.

 ●   Produktudvikler, Good Food Group A/S

Scandic Food A/S
Produktudvikler

Scandic Food A/S, Nørre Aaby

Scandic Food A/S søger en produktudvikler til vores fabrik i Nørre Åby på Fyn. På fabrikken producerer vi en lang række produkter såsom dressinger, condiments, saucer, gløgg m.v.

Jobbeskrivelse

 • Produktudvikling af nye recepter og processer
 • Afprøvning af nye råvarer og tilsætningsstoffer – udviklingsmæssigt
 • Deltagelse i testkørsel af produkter
Scandic Food A/S
.

 ●   Kommunikationsmedarbejder med stærke webkompetencer, Gældsstyrelsen

GældsstyrelsenKommunikationsmedarbejder med stærke webkompetencer

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vil du være med til at skabe klar webkommunikation for Gældsstyrelsens kernekunder? Kan du formidle svært og teknisk sprogbrug til enkel og korrekt vejledning? Brænder du for digitale medier? Så kan det være dig, som skal være med til at løse fordringshaveropgaven i Gældsstyrelsen.

Du får en central rolle i at udvikle og vedligeholde indhold på især Fordringshaverkontorets hjemmeside. Dine primære opgaver vil blandt andet være følgende:

 • Administrere, redigere og udvikle indhold til hjemmeside.
 • Udvikle og drive platform til webinarer og tutorial-videoer.
 • Udvikle og formidle spørgsmål/svar materialer til hjemmeside.
Gældsstyrelsen
.

 ●   Product Development Engineers, KOMPAN A/S

KOMPAN A/SProduct Development Engineers

KOMPAN A/S, Odense

KOMPAN A/S søger Product Development Engineers, som skal sikre gode konstruktioner, som er beregnet og dimensioneret, så vi har en høj kvalitet af produkterne. Du vil i stillingen få anvendt din faglighed og dyrket din indsigt i detaljer i udviklingen af legeredskaber og fitnessudstyr.

Du vil arbejde med produkternes tekniske løsninger, hvor du i samarbejde med projektlederen har en nøglerolle - fra frigivelse fra designerne til produktet frigives til produktion.

I overskrifter vil dine primære opgaver være:

 • Teknisk sparring og udvikling i alle faser af udviklingsprocessen fra ide til implementeret produkt med basis i et indgående kendskab til KOMPANs materiale- og teknologiportefølje
 • Søge nye muligheder/altemativer indenfor konstruktion, processer og materialer samt formidle disse
 • Udarbejde konstruktionsberegninger i forbindelse med udviklingsopgaver
.

 ●   Fullstack udvikler, Bloom

BloomFullstack udvikler

Bloom søger for NPS A/S i Odense

til markedsledende virksomhed i Odense

Vi søger en dygtig fullstack udvikler til vores kunde NPS A/S, som udvikler og producerer hardware og software til selvbetjente betalingsløsninger til brændstof- og bilvaskeanlæg. De oplever stor efterspørgsel på virksomhedens stødt voksende produktportefølje og udvider nu deres udviklingsteam.

Du kommer til at arbejde med design og udvikling af webløsninger på .Net platformen og SQL. Du deltager i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation til teknisk dialog med kunderne. Du får ansvaret for, og glæden ved at se de konkrete resultater af din indsats og at følge »dine« produkters succes. Du vil indgå i små teams á 2-3 kollegaer.

.

 ●   PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 29. juni i E-learning), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 29. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |