GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Fyn
Danmarks største jobmarked.
.: Servicetekniker med flair for elektronik, Multicheck A/S
Jobindex A/S
Servicetekniker med flair for elektronik

Jobindex A/S søger for Multicheck

Er du klar til at servicere og reparere branchens bedste kontrol- og inspektionsudstyr? Så kan du blive vores nye servicetekniker og få hele Danmark som din arbejdsplads, topprofessionelle sparringspartnere og verdens bedste kollegaer.

Først får du grundig oplæring, derefter kører du ud til kunder i hele Danmark, hvor du:

 • laver vores årlige servicering ude hos kunderne
 • giver dine kunder en professionel og ordentlig oplevelse – ved hvert besøg

Du kan forvente ca. 10 overnatninger om året, når du bliver sendt ud på en opgave, som ligger langt fra Horsens.

Læs mere om stillingen her.

Jobindex A/S
.
.: Finansiel Rådgiver, Lån & Spar Bank
Lån & Spar Bank
Finansiel Rådgiver

Lån & Spar Bank, Odense

Rådgivningscenter Odense søger lige nu endnu en dygtig kollega. En kollega, som vil arbejde med spændende privatkunder i en bank, der har det som en erklæret mission at fjerne så mange administrative opgaver som muligt fra rådgiverens bord.

I Rådgivningscenter Odense vil du komme til at arbejde med et yderst attraktivt kundesegment, så hvis du synes at boligfinansiering og udfordrende samtaler med kompetente kunder er spændende, så vil du komme til at synes godt om dit nye job hos os.

Størstedelen af de administrative opgaver, såsom udarbejdelse af dokumenter, overtræksbehandling, indsigelser, compliance og lignende, bliver varetaget af vores dygtige kollegaer i Support og Kundeservice. Du vil derfor i overvejende grad komme til at bruge dine høje kompetencer inden for kunderådgivning til at afholde møder og afdække kundernes behov og drømme.

Lån & Spar Bank
.
.: Key Account Manager til Boligsektoren, KAR+CO
KAR+CO
Key Account Manager til Boligsektoren

KAR+CO søger for kunde

Har du erfaring med salg til boligforeninger? Vil du sælge bæredygtige energi- og miljøløsninger?

Kan du få succes med at sælge og præsentere et innovativt koncept indenfor energi- og miljø til boligforeninger i Sydjylland og på Fyn?

Kender du målgruppen boligforeninger, og har du haft succes med at sælge til dem? Så ved du, hvordan de er organiseret, hvordan købsbeslutninger træffes, og hvilke love og regler de er underlagt.

Med reference til salgs- og marketingchefen får du selvstændigt ansvar for at opbygge en salgsmæssig succes i distriktet Sydjylland og Fyn - og på sigt får du det landsdækkende ansvar for en af de større kunder i boligsektoren.

KAR+CO
.
.: Kundesupporter med sans for at finde løsninger, Applus Danmark A/S
Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

.
.: Gør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter, Universe Fonden (Kata Fonden)
Kata FondenGør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med kendskab til den danske grundskole og med flair for analyse, dokumentation og systematisering. Du vil indgå i vores LEAPS-team, hvor dit ansvar bliver at opbygge vores nye LEAPS-videnscenter, hvor vi opsamler, analyserer, udvikler og formidler bedste praksis i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere, projektchef og direktør. Tiltrædelse snarest muligt.

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der skal være vores ”knowledge manager”. Dine opgaver vil inkludere analyse af data fra LEAPS skoler, systematisering af LEAPS metoder, koordinere online formidling af LEAPS praksis gennem web-løsningen leapsskoler.dk og LEAPS PRO i samarbejde med en ekstern konsulent. Du vil være med til at lægge en flerårig strategi for udviklingen af et virtuelt LEAPS-videnscenter.

.
.: Servicemindede Sælgere, Philip Morris
Philip Morris
Servicemindede Sælgere

Philip Morris, Odense

Er du i dit rette element, når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interessede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

.
.: Area Sales Manager (m/k/d) med ansvar for Danmark, Norge og Sverige, Connecting Markets GmbH
HEWI Heinrich Wilke GmbHArea Sales Manager (m/k/d) med ansvar for Danmark, Norge og Sverige

HEWI Heinrich Wilke GmbH

Vi tilbyder

 • Frihed under ansvar og rig mulighed for at gøre en forskel
 • Skræddersyede kvalifikationsprogrammer og udviklingsmuligheder
 • Konkurrencedygtig løn og fleksibel arbejdstid

Dine opgaver

 • Betjening og rådgivning af vores kunder (arkitekter, bygherrer og forhandlere)
 • Udbygning og pleje af bestående og nye kundekontakter såvel som forretningspartnere
 • Styrkelse af vores brand og tilstedeværelse i Skandinavien
.
.: Jurist, Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Jurist

Middelfart Sparekasse, Middelfart

Kan du transformere bankjura og finansiel regulering til håndterbar viden for kolleger i både afdelinger, specialistfunktioner og stabsfunktioner?

Vi søger en jurist til vores hovedsæde i Middelfart. Du får en central rolle i organisationen, tæt på ledelsen. Rent fysisk får du plads nær funktioner som compliance, risikostyring og AML. I bliver sparringspartnere, ligesom du også arbejder sammen med fagchefer inden for alt fra investering til HR.

Vores forventninger til dig:

 • Du er uddannet jurist og har flere års erfaring i at arbejde med bankjura
 • Du skal være sparringspartner for bestyrelsen og ledelsen i juridiske spørgsmål
Middelfart Sparekasse
.
.: Danmarks største feriehusudlejer søger stærke salgsprofiler til NOVASOL i Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn og på Sjælland, NOVASOL A/S
NOVASOL A/S
Danmarks største feriehusudlejer søger stærke salgsprofiler til NOVASOL i Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn og på Sjælland

NOVASOL A/S

NOVASOL, Danmarks største feriehusudlejer, oplever stor vækst i disse år og søger derfor efter dynamiske og solide salgsprofiler med fokus på at fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse. Stillingerne er baseret i henholdsvis Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn samt på Sjælland.

Det bliver bl.a. dit ansvar at tegne kontrakter på nye huse til udlejning gennem NOVASOL. En lige så vigtig arbejdsopgave er rådgivningen af nuværende feriehusejere i forbindelse med udlejning, ombygning og restaurering, med henblik på at optimere udlejningen af deres feriehus.

NOVASOL A/S
.
.: Business Controller, PeopleLink
PeopleLinkBusiness Controller

PeopleLink søger for Trioplast i Nyborg

Produktions- og supply chain controlling i et spændende miljø

Ansvar for analyser, KPI’er samt projekt- og investeringscontrolling

Trioplast Industrial Film er i en spændende udvikling. Som en del af Altor-koncernen, og som en af Nordens største producenter af plastfolie og -løsninger, er der store ambitioner, og der er igangsat en udviklingsproces, som indebærer investeringer i såvel produktionsapparat som organisation. Som Business Controller træder du ind i en nyoprettet stilling, og du får en central rolle i denne udvikling.

Din primære rolle er at opbygge rammerne for produktionscontrollingen og bidrage til at udvikle området ved at tilvejebringe analyser, nøgletal og beslutningsgrundlag samt at have fokus på investerings- og optimeringsprojekter relateret til produktionen. Du deltager endvidere i løsning af opgaver i forbindelse med udarbejdelse og rapportering af måneds- og årsregnskaber.

.
.: PRINCE2 Projektledelse (start 16. marts i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 16. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Jobindex Kurser
.
.: Drifts- og produktionsleder – internationalt frilandsgartneri, Greenpeas Entreprise ApS
Greenpeas Entreprise ApSDrifts- og produktionsleder – internationalt frilandsgartneri

Greenpeas Entreprise ApS, Ørbæk

Selvstændig og ansvarsbevidst drifts- og produktionsleder søges til international gartnerivirksomhed i vækst.

GreenPeas søger en visionær drifts- og produktionsleder, der både er i stand til at planlægge og etablere nye produktioner i andre europæiske lande – samt udvikle og sikre konkurrenceevnen for de eksisterende produktioner i takt med markedsudviklingen i de forskellige europæiske afsætningslande.

Drifts- og produktionslederen skal varetage det overordnede ansvar for dyrknings-, høst- og pakkerifunktionerne i Danmark og i de øvrige europæiske lande i samarbejde med de lokalt, ansvarlige ledere. Desuden skal drifts- og produktionslederen varetage koordineringen af de forskellige produktioner i en balanceret udvikling med virksomhedens salgs- og markedsudviklingsaktiviteter.

.
.: PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 16. marts i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 16. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
.
.: Kunderådgiver til Waoo, Energi Fyn
Energi Fyn
Kunderådgiver til Waoo

Energi Fyn, Odense

Har du flair for internet, TV og telefoni? Har du lyst til at arbejde med Danmarks stærkeste brand indenfor fibernet? Har du erfaring med salg, service og kundekontakt - og er du resultatorienteret? Så er du måske den nye kunderådgiver vi søger til en 1-årig tidsbegrænset ansættelse.

Du bliver en del af et team på 11 medarbejdere. Som team har vi ansvaret for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger som en naturlig del af hverdagen.

Som kunderådgiver i Waoo teamet rådgiver og vejleder du ved køb af internet, TV og telefoni. Du løser kundernes tekniske problemer og deltager i salgsaktiviteter og arrangementer.

Energi Fyn
.
.: Souschef - Odense M, jem & fix A/S
jem & fix A/SSouschef - Odense M

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi lægger stor vægt på din personlighed og eventuel erfaring fra detailhandel. Du får mere end 1700 dedikerede kolleger fordelt over hele landet, og som virksomhed har vi fokus på din faglige og personlige udvikling. Det kommer blandt andet til udtryk i vores målrettede lederuddannelse, hvor du vil få styrket dine evner og faglige profil.

.
.: Souschef - Middelfart, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Middelfart

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: IT-supporter-elever til Fyns største arbejdsplads, Odense Kommune

IT-supporter-elever til Fyns største arbejdsplads

Odense Kommune

Er du vild med IT, og er du klar på at yde en god service? Er du engageret, og kan du tage ansvar for egen læring og uddannelse?

Odense Kommunes IT-Drift søger to IT-supporter-elever med opstart henholdsvis den 1. maj 2020 og den 1. juni 2020.

Som elev hos os vil du indgå i turnusordning, hvor du vil veksle mellem at være i følgende afdelinger:

Helpdesk: Telefonisk support til ansatte i Odense Kommune samt deltagelse i diverse projekter. Vi bestræber os på at yde en god service og løse brugernes problemer med det samme. Vi hjælper brugerne med installation/fejlsøgning på IT-udstyr, programsupport, telefoni samt andre tekniske løsninger.

Onsite Support: Team af udekørende teknikere, der løser opgaver hos brugerne samt deltager i diverse projekter.

Odense Kommune
.
.: Finansmedarbejder, Nordfyns Bank
Nordfyns Bank
Finansmedarbejder

Nordfyns Bank, Odense

Vi søger en kompetent finansmedarbejder til vores hovedkontor, Dannebrogsgade 1, 5000 Odense C. Du vil indgå i et velfungerende team på 5 medarbejdere. Dit job vil bestå i løsning af opgaver inden for Finansafdelingens forskellige funktioner, der er økonomi, likviditet, fonds- og depotadministration samt udlandsområdet.

Du vil bl.a. skulle deltage med:

 • Udarbejdelse af eksterne og interne regnskaber, herunder årsrapporten
 • Ledelsesrapportering til bankens direktion og bestyrelse
 • Udarbejdelse af bankens kapitaldæknings- og likviditetsopgørelser

Det er ikke et krav, at du har kendskab til den finansielle sektor, man du skal have lyst og evne til at sætte dig ind i lovgivning, indberetningskrav og andre krav fra Finanstilsynet m.v.

Nordfyns Bank
.
.: Bliv salgstrainee i Bygma, Bygma


Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
.
.: Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma, Bygma


Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Bygma

Vil du være en af Danmarks dygtigste inden for lager og logistik? En del af en familieejet virksomhed med solide rødder, højt til himlen og et stærkt sammenhold? Så har vi store planer for din fremtid.

Som elev bygger du et solidt fundament til din fremtidige karriere. Efter uddannelsen kan du for eksempel blive pladsmedarbejder, kørselsleder eller logistikchef i en af vores mange forretninger landet over.

Under din elevtid får du en varieret hverdag, hvor en vigtig opgave er at holde styr på vores lagerkapacitet. Du lærer at modtage en ordre, finde varen frem og pakke den til videre transport.

Hos Bygma får du:

 • 2½ års uddannelse som lager- og logistikoperatør. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleperioder på den nærmeste erhvervsskole.
 • grundlæggende viden om transport, opbevaring og distribution af varer.
 • adgang til godt grej – og en hverdag med fokus på sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø.
Bygma
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |