GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Vil du med BørneMobilen ud som underviser og præsentere BørneTelefonen?, Børns Vilkår
Børns Vilkår
Vil du med BørneMobilen ud som underviser og præsentere BørneTelefonen?

Børns Vilkår, Aarhus

Børns Vilkår har sat BørneTelefonen på hjul under navnet ”BørneMobilen”. BørneMobilen skal i 2019-2021 besøge alle børn på folkeskoler rundt omkring i landet.

Vi søger friske og motiverede timelønnede undervisere, der sammen med en holdleder og en frivillig fra BørneTelefonen skal være med til at udbrede kendskabet til Børns Vilkår og BørneTelefonen, og til at styrke elevernes viden om handlemuligheder, hvis de har et problem, de ikke selv kan løse.

Det samlede hold på BørneMobilen skal hver dag gennemføre et aktivitetsprogram på skolerne. Programmet består af cases og fortællinger fra BørneTelefonen, samt oplæg, øvelser og dialog med eleverne.

Børns Vilkår
.
.: Vil du med ud som holdleder for BørneMobilen og præsentere BørneTelefonen?, Børns Vilkår
Børns Vilkår
Vil du med ud som holdleder for BørneMobilen og præsentere BørneTelefonen?

Børns Vilkår, Aarhus

Børns Vilkår har sat BørneTelefonen på hjul under navnet ”BørneMobilen”. BørneMobilen skal i 2019-2021 besøge alle børn på folkeskoler rundt omkring i landet – Denne gang i Norddjurs Kommune.

Vi søger en motiveret holdleder med børnefaglig baggrund, der bliver ansvarlig for, at BørneMobilen kommer godt ud på skolebesøg. I samarbejde med en gruppe unge undervisere og en frivillig fra BørneTelefonen, skal du være med til at udbrede kendskabet til Børns Vilkår og BørneTelefonen, og til at styrke elevernes viden om handlemuligheder, hvis de har et problem, de ikke selv kan løse.

Som holdleder på BørneMobilen er din primære rolle at holde involverende oplæg og aktiviteter for 0.-9. klassetrin i samarbejde med frivillige fra BørneTelefonen.

Børns Vilkår
.
.: Fagligt velfunderet financial controller med drive og interesse for selskabsskat til vækstvirksomhed i IT-branchen, Accountor Denmark A/S
Accountor Denmark A/SFagligt velfunderet financial controller med drive og interesse for selskabsskat til vækstvirksomhed i IT-branchen

Accountor Denmark A/S søger for EG A/S i Herning, Aarhus eller Ballerup

Trives du en i en stilling, hvor du løbende udvikler din faglighed, tager ansvar for dine opgaver, medvirker til at drive udviklingen i controlling-funktionen og kan sparre med dygtige og engagerede kolleger?

Som financial controller får du en ansvarsfuld rolle, hvor du driver dine opgaver selvstændigt og i samarbejde med teamet. Du forventes at byde ind med udviklingstiltag og samtidig være en del af den daglige drift. Dine vigtigste opgaver vil være:

 • Udarbejdelse af konsolideret måneds- og årsregnskab for koncernen efter IFRS
 • Medvirkende til udarbejdelse af periode- og årsregnskaber for alle koncernens selskaber – herunder ansvar for regnskabstemplates
 • Kvalitetssikring af regnskabsdata, herunder overholdelse af interne og eksterne regnskabskrav
.
.: Financial controller med forretningsforståelse til vækstvirksomhed i IT-branchen, Accountor Denmark A/S
Accountor Denmark A/SFinancial controller med forretningsforståelse til vækstvirksomhed i IT-branchen

Accountor Denmark A/S søger for EG A/S

Trives du en i en stilling, hvor du løbende udvikler din faglighed, tager ansvar for dine opgaver, medvirker til at drive udviklingen i controlling-funktionen og kan sparre med dygtige og engagerede kolleger?

Til vores kunde EG A/S, søges en forretningsorienteret profil til Group Controlling. Virksomheden er inde i en rivende udvikling, der forventes at fortsætte, blandt andet gennem opkøb – hvilket giver en dynamisk hverdag med mange faglige udfordringer, og gode udviklingsmuligheder.

Som financial controller får du en ansvarsfuld rolle, hvor du driver dine opgaver selvstændigt og i samarbejde med teamet. Du forventes at byde ind med udviklingstiltag og samtidig være en del af den daglige drift.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Finansiel- og forretningsmæssig controlling af koncernens forretningsenheder.
 • Cost controlling generelt.
 • Supportere forretningen.
.
.: Sundhedsfaglig visitering af akutte patienter i AMK (Akut Medicinsk Koordinering) Vagtcentralen, Region Midtjylland
Region MidtjyllandSundhedsfaglig visitering af akutte patienter i AMK (Akut Medicinsk Koordinering) Vagtcentralen

Region Midtjylland, Aarhus

Vi søger to sygeplejersker eller paramedicinere til sundhedsfaglig visitation af 1-1-2 opkald samt vores meldingsmodtagelse på Præhospitalets AMK Vagtcentral i Region Midt, da vi har en kollega, som går på efterløn, og en kollega, der er gået på barsel. Der er tale om henholdsvis en fast stilling samt et 12-måneders barselsvikariat.

AMK Vagtcentralen består af Vagtcentralen, Meldingsmodtagelsen og Kørselskontoret. Vagtcentralen vil være din primære arbejdsplads, og derudover vil du skulle varetage meldingsmodtagelsen, som modtager opkald fra hospitaler, vagtlæger og praksislæger.

Den sundhedsfaglige visitator arbejder tæt sammen med AMK-lægen og de tekniske kørselsdisponenter, der disponerer ambulancer, akutlægebiler og akutlægehelikoptere i hele Region Midt. Vi tager udgangspunkt i patienten og i at give rette hjælp i rette tid til alle patienter.

.
.: Pædagog til barselsvikariat i vuggestuegruppe i Børnehuset Villavej søges fra 17. februar 2020, Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande Kommune
Pædagog til barselsvikariat i vuggestuegruppe i Børnehuset Villavej søges fra 17. februar 2020

Ikast-Brande Kommune

Børnehuset Villavej er normeret til 35 vuggestuebørn og 62 børnehavebørn. Potentialeprofilen er en vigtig del af hverdagen og pædagogikken i Børnehuset Villavej. Potentialeprofilen er en faglig og skræddersyet indsats, som gennem et struktureret forløb medvirker til, at den nyeste viden om de bedste udviklingsbetingelser for børn kommer i spil samt at personalet hele tiden udvikler sig fagligt.

I Børnehuset Villavej er nøgleord som høj faglighed, humor, medansvar og nærvær vigtige elementer i dagligdagen.

Vi mangler en pædagog i et barselsvikariat hos Krudtuglerne – en vuggestuegruppe med 11 børn i alderen 0-2,8 år.

.
.: Vi har travlt og derfor søger vi en Teknisk Servicemedarbejder til Hjælpemiddeldepotet, Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande Kommune
Vi har travlt og derfor søger vi en Teknisk Servicemedarbejder til Hjælpemiddeldepotet

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en kollega som har lyst til at blive en del af vores team. En ”handyman” med teknisk snilde og som ikke er bange for at tage fat. Er du engageret og løsningsskabende, har du erfaring med depotdrift og/eller hjælpemidler og har du hænderne skruet rigtigt på, så er det dig vi har brug for.

Arbejdsopgaverne spænder lige fra vask af hjælpemidler, kørsel og reparation af blandt andet kørestole og lifte til det daglige tilsyn af drift og hjælpemiddeldepotets lokaler og udstyr. Et alsidigt job, hvor vi løfter i flok. Du bliver en del af et lille team, hvor alle kan det meste, og hvor vi hjælper hinanden.

Dine arbejdsopgaver sammen med resten af teamet vil blandt andet være:

 • Planlægning af din arbejdsdag.
 • Udkørsel og hjemtagning af hjælpemidler, klargøring og vask.
 • Opsætning af nødkald.
.
.: 2 kontorelever, Erhvervsakademi MidtVest
Erhvervsakademi MidtVest
2 kontorelever

Erhvervsakademi MidtVest, Herning

Kan du lide at arbejde med administration i it-systemer, sætte ting i struktur, lægge planer så deadlines overholdes og have en hverdag med kontakt til mange mennesker? Så er du måske vores nye kontorelev i Studieadministrationen.

Arbejdsopgaver:

 • Administration og sagsbehandling
 • Kommunikation og korrespondance
 • Brug af mange forskellige IT- systemer

Kan du godt lide at prøve nye ting og holde hovedet koldt - at arbejde med tal, statistikker/data, jura og ansættelsesforhold og kan du lide at sætte ting i systemer? Så er du måske vores nye kontorelev på HR og på Ressourceområdet.

Arbejdsopgaver :

 • Fakturamanagement
 • Daglige økonomiregistreringer
 • Lønregistreringer
.
.: Engineering Manager, Electrical & Automation – near Aarhus, Dansk IngeniørService A/S
DIS A/S
Engineering Manager, Electrical & Automation – near Aarhus

DIS A/S, Skanderborg

DIS in Aarhus is looking to hire an experienced Engineering Manager to develop and strengthen our business area within E&A.

As an Engineering Manager you will support the continued growth and development of the business area E&A, and you will have a great deal of contact to both customers, business partners and employees. In addition to sales planning and project execution, you will be responsible for customer care, business development, overview of competences, employee management and resource management of the department.

As part of the management team, you will also influence the strategic business development of competences in the E&A business area both nationally and internationally with colleagues from i.e. Germany and Poland.

DIS A/S
.
.: Slagtersvend, SuperBrugsen Karup, SuperBrugsen
SuperBrugsen
Slagtersvend, SuperBrugsen Karup

SuperBrugsen

Vi søger lige nu vores nye slagtersvend til et stærkt og nyt dynamisk team som er i en rivende udvikling!

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Opskæring af fersk kød
 • Produktion af conveniencevarer
 • Produktion af sæsonvarer som rullepølser, sylter, grillben mv.
SuperBrugsen
.
.: Erfaren kontraktforhandler til køb og leje af erhvervsejendomme, Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen
Erfaren kontraktforhandler til køb og leje af erhvervsejendomme

Bygningsstyrelsen, Skanderborg

Har du erfaring med at forhandle kontrakter om køb og leje af erhvervsejendomme? Og evner du at sætte dig for bordenden i sager med stor offentlig bevågenhed? Så er det måske dig, vi leder efter som konsulent til Center for Udlejning i Skanderborg.

Dine arbejdsopgaver indebærer derfor både indgåelse af erhvervslejemål med private udlejere, genforhandlinger, løbende kontraktuelle opgaver som led i administrationen af lejemålene samt håndtering af opsigelser og afleveringer af lejemål. I forbindelse med konkrete kundebehov kan du endvidere blive ansvarlig for at foretage professionel afsøgning af udlejningsmarkedet.

Endvidere består en del af dine arbejdsopgaver i selvstændig varetagelse af køb af erhvervsejendomme til brug for Bygningsstyrelsens kunder. I et vist omfang må du forvente, at der kan være andre arbejdsopgaver inden for det ejendomsjuridiske område, eks. servitutfortolkning m.v.

.
.: IT Architect, Inbound Logistics, Arla Foods
Arla Foods
IT Architect, Inbound Logistics

Arla Foods, Viby

Global Warehouse and Distribution (GWD) is an Agile Release Train within Arla IT Solutions, which is responsible for the development and maintenance of all applications and services used within our global logistics processes. Our main focus is to create value-based solutions for the business through digitalization and 3rd party integrations, and we are currently aiming towards standardizing our solutions across the European market.

Arla IT Solutions work according to the Agile Principles using the SAFe Framework. The self-governed teams are responsible for designing, building, and delivering full solutions that include IT systems, business process improvements, and organizational implementation effort. The position as IT Solutions Consultant will be based in the “Inbound Logistics” Development Team.

Arla Foods
.
.: Lager & Logistikelev Danmarks Protein - Videbæk, Arla Foods
Arla Foods
Lager & Logistikelev Danmarks Protein - Videbæk

Arla Foods

Som Lager & logistikelev i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med mange områder inden for lager og logistik.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Daglig brug af SAP.
 • Pakke og sende lastbiler til kunder og eksterne lagre.
 • Håndtering af vare flow intern på lageret.
Arla Foods
.
.: Administrativt stærk back-office supporter, Stemas Maskinsalg A/S
Stemas Maskinsalg A/SAdministrativt stærk back-office supporter

Stemas Maskinsalg A/S, Hadsten

Da vores nuværende salgs- og servicesupporter har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny medarbejder til vores afdeling i Hadsten.

Arbejdsopgaver:

Back-up til vores servicechef bl.a. i form af:

 • Behandling, anmeldelse og opfølgning af reklamationssager i samarbejde med servicechefen
 • Korrespondance med serviceorganisationerne hos vores leverandører
 • Ad hoc-opgaver

Back-up til vores salgsadministration og sælgerstab i form af:

 • Udarbejdelse af tilbud, ordrebekræftelser og fakturaer
 • Bestilling af maskiner hos leverandører
 • Godkendelse af leverandørbilag
.
.: Rengøringsassistent/ejendomsfunktionær, Foreningen Børglum Kollegiet
Foreningen Børglum KollegietRengøringsassistent/ejendomsfunktionær

Foreningen Børglum Kollegiet, Risskov

Du vil som stedets eneste rengøringsassistent stå for al rengøring egenhændigt. Du vil få stor grad af selvbestemmelse i jobbet, så opgaven udføres på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til at sikre de bedst mulige forhold for vore beboere.

Stillingen er ca. 75 % som rengøringsassistent og ca. 25 % som ejendomsfunktionær. Du har blandt andet ansvar for:

 • rengøring af trappeopgange i beboelsesblokkene på begge adresser
 • rengøring af gangarealer i hele bygningsmassen på begge adresser
 • kontrol med rengøringsstandarden af fællesområderne – både hvor vi selv har rengøringen, men også hvor beboerne har rengøringen
 • rengøring af fraflyttede værelser og lejligheder med mangelfuld rengøring
 • diverse maleropgaver
.
.: MES Solution Consultant, Arla Foods
Arla Foods
MES Solution Consultant

Arla Foods, Viby

Can you take our global MES solutions even higher? We are eager to delegate a large part of the responsibility to you, if you are up for it and capable of taking our solutions to the next level. We are on a journey to implement MES solutions at a global scale, and look forward to welcoming you onboard. “Dairy” is the department covering Manufacturing Execution & Automation across the global Arla organisation.

To be a success, you will play a big part in setting the overall direction for the next generation of MES solutions. You join our team in developing the architecture and will handle complexity in the processes both at the strategic and operational level. You will get the opportunity to work with extremely complex projects and bring your MES domain knowledge into our corporate solutions, and be responsible for a designated functional area within your area of expertise.

Arla Foods
.
.: Web & e-commerce koordinator, Done By Deer A/S
Done By Deer A/SWeb & e-commerce koordinator

Done By Deer A/S, Silkeborg

Vi står overfor en fuldstændig relancering af vores brand website & B2B-portal og søger derfor en dygtig online specialist, der magter opgaver og ansvar i både den kreative og udviklende proces og samtidig har talent for projektstyring. Projektet opstartes i samarbejde med eksternt bureau primo januar.

Primære arbejdsopgaver

 • Dagligt ansvarlig for at udvikle og optimere det visuelle og redaktionelle udtryk på hjemmeside og i B2B-shoppen. Du skal have lysten til også at udføre de operationelle opgaver, så dit fingeraftryk er at finde i hele processen
 • Optimere den digitale kunderejse og hjemmesidens samspil med vores SoMe-kanaler
 • Medvirke til fremstilling af grafiske materialer til websitet, sociale medier mv.
 • Forfatte SEO-optimeret content
 • Monitorere og analysere Google Analytics-resultater
.
.: Salgskoordinator, SORTH & CO
SORTH & COSalgskoordinator

SORTH & CO søger for DermaPharm A/S i Fårup

Brænder du for service og trives du med mange bolde i luften?

Som salgskoordinator hos DermaPharm bliver det din fornemmeste opgave at servicere virksomhedens kunder gennem et tæt samarbejde med DermaPharms kundeansvarlige. Du bliver del af et professionelt og erfarent salgsteam bestående af fire Key Account Managere og én salgskoordinator, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med kolleger inden for både salg/produkt, indkøb, udvikling og produktion, der alle arbejder målrettet med produkt- og projektsalg med henblik på udvikling og optimering af kundernes løsninger.

Du vil blive det vigtige bindeled mellem salg, indkøb, udvikling, produktion og økonomi og dine primære opgaver bliver:

 • Koordinering af salgsarbejdet i samarbejde med DermaPharms Key Account Managers.
 • Ordrehåndtering og ordreopfølgning.
.
.: Project Manager, Solutions, Confidence Search A/S
Confidence Search A/SProject Manager, Solutions

Confidence Search A/S recruiting on behalf of Metso Denmark A/S in Horsens

For our customer Metso Denmark A/S, we are looking for a Project Manager to handle our increasing volume of sales projects worldwide.

You will be responsible for the Metso’s newest concept within complete processing lines for waste recycling. The solutions are implemented world wide.

Your main responsibility will be a new solution, where Metso aggregates are combined with third party equipment, in order to supply a full processing line. You will work in close cooperation with both internal and external contacts, and your tasks will be:

 • Be an integral part of the sales phase and give actively work with the tender material provided as well as other quotation documents.
 • Work with sales and service to build the proposal and agreement.
 • Create the project in SAP and maintain this, through the active project period.
.
.: Praktikant til HR- og rekrutteringsopgaver, JKS
JKSPraktikant til HR- og rekrutteringsopgaver

JKS, Brabrand

Er du i gang med den sidste del af din uddannelse? Interesserer du dig for rekrutteringsbranchen og det danske erhvervsliv? Og står du og venter på en unik mulighed for at bygge praktisk erfaring på din uddannelse? Så er det DIG, vi søger som praktikant i foråret 2020.

Din primære opgave bliver at finde de dygtigste og mest kompetente kandidater på markedet til vores kunder. Du bliver superbruger i LinkedIn Recruiter, og du vil sammen med vores øvrige researchere afsøge kandidatmarkedet på relevante medier og databaser.

Dine opgaver vil ud over search ligeledes indeholde en stor del af håndtering af indkomne ansøgninger samt kommunikation med relevante kandidater omkring åbne stillinger, som annonceres igennem JKS CAREER, herunder løbende fokus på nye netværk, portaler og trends inden for research.

.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |