INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Sygeplejerske søges til Rolighedsparken, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Sygeplejerske søges til Rolighedsparken

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en ny kollega der ligesom os, brænder for at skabe et sted, hvor beboere bliver støttet i at leve et godt og trygt hverdagsliv, og hvor personalet trives i et godt og udviklende arbejdsmiljø. Rolighedsparken er praktiksted for social- og sundhedselever og for sygeplejestuderende.

Vi er en arbejdsplads hvor trivsel, medindflydelse og engagement prioriteres højt. Vi arbejder ud fra Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg. Vi skaber trygge rammer tilegnet den enkelte beboer, og arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang, så beboerne kan forblive aktive.

.

 ●   Kantineleder til nyt Campus Horsens, VIA University College

VIA University College
Kantineleder til nyt Campus Horsens

VIA University College

Har du de kompetencer og erfaringer, VIA har brug for, når vi skal starte en ny kantine? Brænder du for dygtig og involverende ledelse? VIA University College, Campus Horsens søger med tiltrædelse 1. maj 2021 en kantineleder, som skal stå i spidsen for kantinen i det nye Campus Horsens på Banegårdspladsen i Horsens. Vi forventer, at kantinen åbner primo august.

Kantinen skal være et dynamisk og spændende samlingspunkt for de studerende, de ansatte og for besøgende gæster. Mange af kantinens brugere vil være internationale studerende, så blandt andet derfor skal kantinens udbud kunne præsentere mangfoldighed og åbenhed i menuerne, både ernæringsmæssigt og kulturelt.

Kantinens vision er at inspirere og begejstre vores kunder med den mad, vi serverer og derved bidrage til et godt studiemiljø på campus.

VIA University College
.

 ●   Ingeniør til hydrauliske beregninger, AffaldVarme Aarhus, AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus
Ingeniør til hydrauliske beregninger, AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus

Brænder du for at fordybe dig i hydrauliske beregninger og se dem blive til virkelighed? Vil du være med til at udvikle bæredygtig varmeforsyning i et område, der konstant vokser? Så er du måske vores nye ingeniør til hydrauliske beregninger i System.

AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For afdelingen System betyder det, at vi har fokus på intelligent brug af data og digitalisering for at sikre kapacitet til fremtidens behov og samtidig bidrage til den grønne omstilling.

Dit ansvarsområde består af projekter relateret til hydrauliske opgaver, hvor du beregner dimensioner og teknik for nye kunder i TERMIS, f.eks. ved by fortætning. Du har en forståelse for den samlede fjernvarmeforsyning, med et øget fokus på samspillet mellem kunden, distribution og produktion.

AffaldVarme Aarhus
.

 ●   Kyndig lægesekretær 30-32 timer pr. uge, Aros Privathospital

Aros PrivathospitalKyndig lægesekretær 30-32 timer pr. uge

Aros Privathospital, Aarhus

Det går for stærkt her, selv for vores dygtige sekretærer. Derfor søger vi en kyndig lægesekretær 30-32 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vores sekretærer er først og fremmest vores ansigt udadtil. Deres vigtigste opgave er, at informere og vejlede patienter og kunder, til den rigtige undersøgelse eller behandling – selvfølgelig altid med direkte adgang til vores sygeplejersker og læger, for afklaring af specielle faglige spørgsmål.

AROS Privathospital kan tilbyde en spændende stilling hvor opgaverne blandt andet er:

 • Telefonsalg og information og patientbooking
 • Journalekspedition og evt. fakturering
 • Deltagelse i udvikling af sekretariatets funktioner
.

 ●   Pædagoger til botilbud for unge hjemløse, Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Pædagoger til botilbud for unge hjemløse

Blå Kors Danmark, Egå

Får du god energi af at hjælpe andre mennesker? Så har vi måske dit drømmejob klar til dig. Vi søger to nye kollegaer til vores botilbud i Aarhus, der skal være motiveret for at hjælpe unge hjemløse videre til egen bolig.

Du skal være fagligt stærk og have en god forståelse for hjemløses situation. Du har stor empati og gode relationsevner, så du i dit arbejde kan motivere og hjælpe vores beboere med at finde gode løsninger i tæt samarbejde med den enkeltes hjemkommune.

Egåhus er et nyopstartet botilbud for unge hjemløse efter Servicelovens § 110. Vi arbejder ud fra Housing First-strategien, herunder recoveryorienteret rehabilitering af hjemløse.

Blå Kors Danmark
.

 ●   Research Assistant to Ambitious Start-up Company, Unikum Therapeutics ApS

Unikum Therapeutics ApSResearch Assistant to Ambitious Start-up Company

Unikum Therapeutics ApS, Aarhus

UNIKUM Therapeutics is seeking an experienced Research Assistant to join our facility at Aarhus University (AU). We are a growing company with an R&D group that currently consists of 3 scientists and 1 laboratory technician. The group investigates high quality cell therapy technologies and various molecular and cellular assays in the field of immuno-oncology.

We are specifically looking for a Research Assistant who takes ownership and can navigate and collaborate in an energetic and entrepreneurial organization, and who is ready to set ambitious high standards for the output of the group.

The tasks include:

 • Responsibility for the daily operation of the laboratory facility
 • Responsibility for the purchase of necessary materials and equipmen
 • Participating in the internal research projects by performing various in vitro experiments
.

 ●   Programmør søges til SAXE Automation Solutions, Saxe Hansen A/S

Saxe Hansen A/S
Programmør søges til SAXE Automation Solutions

Saxe Hansen A/S, Laurbjerg

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

Vores produkter er overvejende automationsanlæg til medico- og fødevareindustrien, samt andre robotceller til plastforarbejdende virksomheder. Vores anlæg bliver fremstillet fra bunden i vores afdeling i Laurbjerg. Vi sælger anlæg i hele verdenen, men primært koncentreret i Skandinavien.

Anlæggene vi leverer, er komplekse, men mindre anlæg og vi arbejder med SIEMENS TIA platform, Beckhoff PLC, IO og HMI, samt Rockwell PLC, IO og servo.

Som programmør skal du stå for software og idriftsættelse af anlæg, herunder programmering af bl.a. 3, 4 og 6 aksede robotter, PLC, Servo, HMI, i samarbejde med vores mekaniske og elektriske konstruktionsafdeling og tekniske chef.

.

 ●   Speditør til B2C-service – møbler Danmark, LGT Logistics A/S

LGT Logistics A/SSpeditør til B2C-service – møbler Danmark

LGT Logistics A/S, Horsens

LGT er Nordens førende udbyder af logistikydelser til møbelbranchen. Til en stilling på vores kontor i Horsens, søger vi en speditør til at varetage den daglige drift af vores B2C-service for møbler i Danmark.

Stillingen vil referere til vores trafikchef på Skandinavien. Du vil – i tæt samarbejde med vores øvrige organisation – få ansvaret for at drive og videreudvikle vores premium service for levering af møbler til private.

LGT tilbyder:

 • En spændende og travl hverdag med stor indflydelse på udviklingen af denne B2C-platform
 • Et godt arbejdsmiljø med højt aktivitetsniveau
 • Mulighed for at have direkte indflydelse på forretningens succes og udvikling
.

 ●   Byggesagsbehandler til Teknik- og Miljøafdelingen, Silkeborg Kommune

Silkeborg KommuneByggesagsbehandler til Teknik- og Miljøafdelingen

Silkeborg Kommune

Teknik- og Miljøafdelingen i Silkeborg Kommune søger en engageret og serviceorienteret byggesagsbehandler med flair for god dialog.

I Silkeborg Kommune har vi fuld fart på byudviklingsopgaverne. Nye boligprojekter skyder op i bymidten og omegnsbyerne, og der er mange spændende erhvervsprojekter med både højhuse og etablering af større virksomheder. Hvis du er til samarbejde og dialog, effektivitet og kvalitet i sagsbehandlingen, så er et job som byggesagsbehandler i Silkeborg Kommune måske noget for dig.

Vi søger en kollega, der motiveres ved at levere gode bygge- og planafgørelser i et borger- og virksomhedsrettet fokus, hvor det er vigtigt, at der bliver lyttet til ønsker samtidig med at lovens anvisninger følges. I stillingen vil du blive bredt beskæftiget med mange forskellige typer af byggerier, og afhængigt af dit erfarings- og kompetenceniveau, vil vi tilpasse det konkrete jobindhold.

.

 ●   Afløser til rehabiliteringscenter, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Afløser til rehabiliteringscenter

Ikast-Brande Kommune

Er du uddannet social - og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, ergoterapeutstuderende, sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelev, social- og sundhedshjælperelev eller uuddannet og måske har du overvejet om sygepleje og omsorg er noget for dig, så tilbyder vi dig mulighed for ansættelse på Rehabiliteringscenter Ikast-Brande Kommune som afløser.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling på vores Rehabiliteringscenter der ligger i Engesvang, hvor borgere med midlertidig brug for personlig pleje, sygepleje og genoptræning kommer i kortere eller længere perioder.

Vi er et hus med flere faggrupper, der arbejder godt sammen, om at skabe de bedste rammer for borgerne, i den periode de er hos os. Vi har borgere med mange forskellige sygdomme og udfordringer, så et sted hvor dine faglige og omsorgsmæssige færdigheder kan udvikle sig.

.

 ●   Formand, Region Midt/Syd, PEAB Asfalt A/S

PEAB Asfalt A/SFormand, Region Midt/Syd

PEAB Asfalt A/S

Peab Asfalt A/S søger en dygtig formand. Opgaverne spænder bredt inden for alle typer af udlægning af asfalt.

Dine primære opgaver består af planlægning/deltagelse af udlægningsarbejde, løbende kontrol med kvalitet og materialeforbrug i samarbejde med entrepriseledere og holdet på pladserne. Derfor lægger vi vægt på, at du har et godt overblik, og at du har blik for kvalitet.

Derudover forventer vi, at du

 • Er selvstændig, men samtidig forstår vigtigheden af samarbejde
 • Har et godt humør
 • Har blik for at udføre håndværksmæssigt godt arbejde
 • Er fleksibel, da udlægningsopgaverne varierer
.

 ●   Bliv sanitør/rengøringsmedarbejder hos Recover Randers, Recover

Recover Nordic ApS
Bliv sanitør/rengøringsmedarbejder hos Recover Randers

Recover Nordic ApS

Hos Recover Randers søger vi lige nu flere sanitører med forskellige fokusområder:

 • Sanitører, der har lyst til at være med på alle vores forskellige opgaver
 • Sanitører, der har lyst til at have fokus på rengøring af indbo

Dit nye team arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste skade-, håndværk- og specialservice. Vi lægger vægt på ærlighed, kvalitetsarbejde og ordentlighed. Og så har vi selvfølgelig altid fokus på sikkerhed.

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere.

.

 ●   Erfaren salgsingeniør til teknisk projektsalg inden for pulverhåndtering, TEKFA A/S

Jobindex A/S
Erfaren salgsingeniør til teknisk projektsalg inden for pulverhåndtering

Jobindex A/S søger for TEKFA A/S i Galten

”Du bliver grundigt oplært i vores løsninger, så du sammen med erfarne kolleger kan sikre kundespecifikke løsninger til en lang række kunder i forskellige industrier,” fortæller direktør Kasper Borup.

 • Kan du se fordelene ved at være en del af et tværfagligt hus med alle fagligheder samlet under et tag?
 • Har du lyst til at deltage aktivt i alle projektfaser i en nichevirksomhed, hvor du får stor indflydelse?
 • Og vil du på sigt blive specialist på vores best-in-class løsninger inden for pulverdosering?

Har du den rette tekniske baggrund og erfaring?

 • Den ideelle kandidat har en mellemlang teknisk uddannelse som maskinmester, teknikumingeniør eller tilsvarende kombineret med minimum 5 års erfaring fra procesindustrien, maskinanlægsbranchen, fødevareindustrien eller lignende.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
.

 ●   Tekniker med lyst til at lære, Doms ApS

Jobindex A/S
Tekniker med lyst til at lære

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Gilbarco Veeder-Root installerer og servicerer forpladsudstyr på landets tankstationer. Som tekniker kører du servicebesøg på stationer og udmåler brændstofmængderne på benzinpumperne.

”Arbejdsmiljøet er i fokus, og forholdene skal være i orden. Så vi sørger for at du har alt hvad du skal bruge. Både når det gælder dit sikkerhedsudstyr og løfteværktøj, men også i form af dygtige kolleger med en høj faglighed,” fortæller din nye leder Operations Manager Martin Lillegaard.

Jobindex A/S
.

 ●   Rejsemontør – byg dansk kvalitet til ambitiøse brands, Easy Fair A/S

Easy Fair A/SRejsemontør – byg dansk kvalitet til ambitiøse brands

Easy Fair A/S, Herning

Er du parat til at få stemplet passet og bagagen fyldt med gode oplevelser? Og vil du bygge flotte og kreative løsninger for kunder, der vil have noget ud over det sædvanlige?

”Det er jo nok lidt en skør branche, vi er i. Men på den fede måde. For i montørteamet er hver dag et nyt eventyr, fuld af sjove udfordringer og godt håndværk. Den ene dag bygger du en 700 m2 messestand i 2 etager, den næste er det et tv-studie.”

Som montør tager du ud til vores kunder og bygger de løsninger, som dine kolleger i værkstedet har gjort klar. Det kan både være i Danmark og i udlandet.

Når du kommer frem, overlader vi trygt ansvaret i dine hænder, og det er dig, der træffer beslutningerne.

.

 ●   Snedker eller tømrer, Easy Fair A/S

Easy Fair A/SSnedker eller tømrer

Easy Fair A/S, Herning

Er du træt af store serieproduktioner og ensformige standardløsninger?

”Vi er helt sikkert den frække dreng i klassen. Vi tænker i helt nye og kreative baner, og vi har ingen standardløsninger. Vi vil ikke være de største men de bedste i vores branche.”

I vores velforsynede træværksted møder du dine 3 kommende kolleger, som alle er faglærte tømrere og snedkere. Det er jer, der bygger alle komponenter til vores kunders forskellige løsninger ud fra specifikationer fra vores projektledere.

 • Du bygger unikke designs, der fremhæver vores kunders brands. Dine opgaver omfatter alt fra messestande og shop-in-shops til butiksinventar og tv-studier.
 • Du arbejder selvstændigt på projekter eller i samarbejde med dine kolleger.
.

 ●   Salgschef, Enprom Sp. z o. o.

Enprom Sp. z o. o.Salgschef

Enprom Sp. z o. o., Aarhus

ENPROM er en dynamisk virksomhed, der garanterer den højeste kvalitet af tjenester i kraftindustrien.

Ansvarsområder er blandt andet:

 • At skaffe nye kunder inden for kraftteknik i Danmark
 • At skabe et professionelt forhold med kunden
 • At skabe et positiv image af virksomheden

Vi tilbyder:

 • Attraktive ansættelsesforhold
 • Udvikling af dine kompetencer og god faglig sparring
 • Nødvendige arbejdsredskaber
.

 ●   Field Sales Representative, Essity

EssityField Sales Representative

Essity

Har du lyst til at blive sælger i ét af dagligvarebranchens bedste salgsteams, så er chancen der nu, hvor vi har en åbning i distriktet Syd-/Vestsjælland.

Du bliver konsulent med ansvar for dit eget distrikt og kommer til at arbejde med salg og rådgivning omkring vores internationalt kendte mærkevarer – Libero, Libresse, Tena og Lotus - til store supermarkeder og varehuse. Du kommer til at indgå i et professionelt salgsteam, hvor der arbejdes analytisk og kunderettet, og du får naturligvis en professionel salgsuddannelse, som er tilpasset dit erfaringsmæssige niveau.

Din indgang til jobbet kan være, at du er uddannet i butik, gerne med ledererfaring fra butik, og du har solid erfaring som salgskonsulent i dagligvarebranchen. Du kan dokumentere gode salgsresultater. Vi møder dig uddannelsesmæssigt, der hvor du er og arbejder systematisk med udvikling af vores medarbejdere.

Essity
.

 ●   Wordpress frontend-udvikler søges, Indexed ApS

Indexed ApSWordpress frontend-udvikler søges

Indexed ApS, Hadsten eller hjemmefra

Vi søger en Wordpress-udvikler til fuldtidsstilling, som skal udbygge og vedligeholde løsninger for vore kunder og egne services. Du vil komme til at sidde i et team med andre erfarne udviklere som også kan være dine sparringspartnere. Dine opgaver kan typisk bestå af udvikling af Webshops på Wordpress, opsætning af designs, udvikling af nye temaer eller plugins.

Du vil få en plads på vores kontor i Hadsten og/eller muligheden for at arbejde hjemmefra. Det er derfor ikke så vigtigt hvor du sidder i landet.

Du skal være udvikler med erhvervserfaring, og du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver. Du har en bred viden med webløsninger. Du kan varetage opsætning og design i Wordpress samt lettere kodningsopgaver.

.

 ●   CONSTRUCTION PROJECT MANAGER, BESTSELLER

AAA United A/SCONSTRUCTION PROJECT MANAGER

AAA United A/S, Aarhus

Er du på udkig efter muligheden for at udnytte dit talent og udbygge din eksisterende erfaring ved at tage ansvaret for spændende byggeprojekter som bygherrerepræsentant? Så er det måske netop dig, vi leder efter.

Til AAA United søger vi lige nu en projektansvarlig til en stilling, hvor du vil få ansvaret for at drive og styre diverse byggeprojekter. Du vil fra start få ansvaret for vigtige projektmæssige beslutninger og skulle varetage bygherres ønsker og projektstyre arkitekter, ingeniører, entreprenører m.m.

Du vil have ansvaret for større og mindre byggeprojekter, som styres og planlægges selvstændigt i samråd med din leder. Konkret tæller din opgaveliste lige nu ét meget stort projekt og tre mindre. Disse vil du blive daglig ansvarlig for med reference til den ansvarlige i selskabet.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk