INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Brænder du for økonomi og uddannelser – så er du måske vores nye økonomimedarbejder?, VIA University College

VIA University College
Brænder du for økonomi og uddannelser – så er du måske vores nye økonomimedarbejder?

VIA University College, Aarhus

Som økonomimedarbejder i VIA University College får du en bred samarbejdsflade både i og uden for VIA. Du kommer til at indgå i kollegaskab med fokus på samarbejde og faglighed. Vi søger to nye kollegaer med de nedenfor angivne profiler.

Økonomimedarbejder på kreditor- og debitorområdet, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Afstemning af finanskonti
 • Betalingsopgaver

Økonomimedarbejder, debitorområdet, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Debitorbogholderi
 • Fakturering og bogføring
 • Rykkerprocedurer, rykkerbehandling
VIA University College
.

 ●   Sektionsleder for Drifts- og Serviceaftaler, Aarhus Kommune

Aarhus Kommune
Sektionsleder for Drifts- og Serviceaftaler

Aarhus Kommune

Brænder du for at bruge dine evner som leder for en sektion med dygtige og fagligt kompetente medarbejdere, hvor du er med til at samle trådende, sætte retningen og få brugernes behov og økonomien til at gå op i en højere enhed? Så er du måske på vej til et spændende job som Sektionsleder for sektionen Drifts- og Serviceaftaler, i Indkøb & Udbud, Aarhus Kommune.

Du bliver en del af lederteamet i Indkøb & Udbud og indgår i et tæt samarbejde med kollegaerne i afdelingen, for at sikre en koordineret og velstruktureret opgaveløsning, der motiverer og skaber værdi for vores brugere, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Som leder for sektionen Drifts- og Serviceaftaler får du ansvaret for tre veletablerede teams: Team Kørsel, Team Grønne Områder og Team Rengøring.

.

 ●   Selvstændig regnskabsansvarlig, Factum Books Fond

Factum Books Fond Selvstændig regnskabsansvarlig

Factum Books Fond, Aarhus

FACTUM Books søger en erfaren regnskabsmedarbejder med flair for IT til vort hovedkontor i Aarhus. Som vor nye medarbejder får du ansvaret for bogholderi og administrative systemer, lagerstyring, kasseterminaler og webportal samt for rapportering.

Dine arbejdsopgaver vil i hovedtræk bestå af:

 • Bogholderi i Dynamic NAV incl. afstemninger og lønbehandling
 • Betaling af kreditorer, registrering af debitorindbetalinger og debitorstyring
 • Rapportering til offentlige myndigheder af moms, intrastat m.m.
 • Rapportering til medarbejderne om salg og avancer
 • Sikre at de mange transaktioner er korrekt registreret for lager og avanceberegning
.

 ●   Software Engineering Team Lead, Eltronic a/s

Dynatest A/S
Software Engineering Team Lead

Dynatest A/S, Ballerup eller Hedensted

Are you a driven and passionate Software Engineer, and do you want to take your career to the next level as Team Lead, then you might be the one we are looking for!

As Software Engineering Team Lead, you will be responsible for a team of three highly skilled Software Engineers. You are driven by developing software applications and you understand technical needs as you manage to turn these into unique software solutions in collaboration with our R&D Manager.

You and your team will play a central role in developing the next-generation Dynatest software platform that will set the newest standards for the pavement industry. Your team will, alongside the rest of the Software & NPD R&D team, take part in developing exciting data analysis and data collection applications targeting problems such as automated pavement inspection and mobile mapping tasks.

Dynatest A/S
.

 ●   Engageret underviser i matematik, FGU Danmark

FGU Midt-Vest Engageret underviser i matematik

FGU Midt-Vest, Skjern

Vi mangler en underviser i faget matematik på niveauerne intro til d-niveau (svarende til folkeskolens 5.-10. klasse). Du vil blive tilknyttet både den Almene grunduddannelse (AGU) og Produktionsgrunduddannelsen (PGU). Har du tillige dansk, engelsk eller samfundsfag som linjefag, vil det være helt perfekt.

FGU er kendetegnet ved en ny pædagogisk og didaktisk tilgang til de unge, hvor læring kobles til det praksisnære og produktion. Du har derfor en innovativ tilgang til dit fag og har lyst til at sætte dit præg på den spændende udvikling, vi som skole er i fuld gang med.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en spændende organisation, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

.

 ●   HR-business partner i Jylland, Imerco

Imerco
HR-business partner i Jylland

Imerco

Vi er i gang med en spændende transformation af vores HR-organisation, og i den forbindelse søger vi en HR Business Partner til at servicere vores distrikter i Jylland.

Du vil i denne tillidsskabende og rådgivende rolle være go to, når vores tre distrikter i Jylland har brug for HR. Opgaverne er mangeartede, men det kunne f.eks. være at hjælpe med rekruttering af ledere, onboarde nye butikschefer og ledere, træne ledere og butikschefer i distrikterne og sparre vedrørende udviklingsindsatser og juridiske udfordringer.

Vi søger en ny kollega, som selvstændigt kan varetage følgende opgaver:

 • Rekruttering
 • Onboarding
 • Træning af butikschefer og ledere
Imerco
.

 ●   Bliv handelselev, Saint-Gobain Distribution Denmark A/S

Brødrene Dahl
Bliv handelselev

Brødrene Dahl, Kolding eller Silkeborg

I Brødrene Dahl er du hver dag dedikeret til at hjælpe vores kunder med at holde Danmark i gang. Du sørger for, at vores kunder - håndværkerne - altid har de varer, som de skal bruge, så hele Danmark sparer på energien, får et sundere indeklima og passer på vores miljø.

Du kommer til at arbejde i en af vores butikker.

Dine dage bliver aldrig ens. Du ekspederer ved kassen, finder varer frem, fylder varer op, rådgiver håndværkerne, bestiller varer, administrerer og hjælper hver dag dine kolleger med at sikre, at håndværkerne kan arbejde så sikkert, effektivt og smart som muligt.

Hos Brødrene Dahl tæller din mening. Du får masser af ansvar og den fedeste tid sammen med nogle skønne, sjove kolleger.

Brødrene Dahl
.

 ●   Projektleder til nyt europæisk digitaliseringsinitiativ ved Institut for Elektro- og Computerteknologi, Aarhus Universitet

Aarhus Universitet Projektleder til nyt europæisk digitaliseringsinitiativ ved Institut for Elektro- og Computerteknologi

Aarhus Universitet

Er du en dygtig projektleder, og har du erfaring med projektledelse af projekter, der ligger i krydsfeltet mellem virksomheder og vidensinstitutioner? Motiveres du af at være del af et stort EU-initiativ, hvor du skal være med helt fra starten og være med til at forme det undervejs? Vil du gerne støtte virksomheder i deres digitale udfordringer? Har du lyst til at arbejde i et professionelt miljø med de nyeste teknologier?

Så er du måske den projektleder, vi søger på Institut for Elektro- og Computerteknologi, Aarhus Universitet.

Udover at være instituttets professionelle tovholder vil du være ansvarlig for identificering, udvikling og levering af de ydelser og services, som skal leveres til projektet. Du vil spille en kernerolle i matchmaking mellem virksomhedernes behov for ydelser og hvilke(n) kollega(er), der skal inddrages for at løse den enkelte opgave.

.

 ●   HR- & lønassistent, For Selfmade®/STOF & STIL

For Selfmade®
HR- & lønassistent

For Selfmade®, Herning

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem løn og HR og har du sans for detaljer, et udpræget servicegen og kan lide at have afvekslende arbejdsopgaver? Så er du måske den vi har brug for.

Du bliver en del af HR- og lønafdelingen, som består af en Lønansvarlig og HR Manager. Afdelingen varetager alle HR- og lønrelaterede processor for de i alt 350 medarbejdere i Danmark, og har et stort samarbejde med kollegaerne på hovedkontoret i Birk/Herning, samt butikscheferne i vores 9 danske butikker.

Som HR- og lønassistent vil du have en alsidig hverdag, hvor du vil beskæftige dig med koordinering og administrative opgaver indenfor HR- og lønområdet. Herunder vil du i samarbejde med vores lønansvarlige være back up for lønudbetalingen til vores 350 medarbejdere i Danmark.

For Selfmade®
.

 ●   IT-sikkerhedsspecialist til global IT-enhed, AVK Holding A/S

Jobindex
IT-sikkerhedsspecialist til global IT-enhed

Jobindex søger for AVK Holding A/S i Galten

Brænder du for IT og sikkerhed, og kunne du tænke dig at sætte dine kompetencer i spil i en nyoprettet sikkerhedsafdeling? Vil du arbejde i en global virksomhed, der arbejder med en moderne teknologi-stack, og hvor der er mulighed for at udvikle dine kompetencer?

”Du kommer med på en rejse, hvor du får et medansvar i at sikre et højt IT-sikkerhedsniveau,” fortæller Group CISO Benjamin N. Vejgaard.

Efter din morgenkaffe vil du blandt andet få ansvar for at:

 • overvåge sikkerhedshændelser, analysere data og efterforske på systemer, der kan blive påvirket
 • koordinere håndteringen af alle sikkerhedshændelser, der kan påvirke forretningen.

Erfaren kollega med gode kommunikationsevner

 • Du har god erfaring fra en lignende bred stilling inden for IT-sikkerhed, hvor du måske har arbejdet med en teknologi-stack baseret på Microsoft, Cisco, VM-Ware, Trend Micro, m.fl.
Interesseret?
Jobindex
.

 ●   Brande Åcenter søger pædagoger, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger pædagoger

Ikast-Brande Kommune

Har du som pædagog lyst til at blive en del af Brande Åcenter, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som pædagog har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge den faglige retning?

Brande Åcenter er et kombineret bo- og aktivitetstilbud med 32 lejligheder og en aflastningsenhed med seks pladser. Aktivitetscenteret har 22 pladser. Målgruppen er voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller med erhvervet hjerneskade.

Som pædagog på Brande Åcenter tilbyder vi dig bl.a.:

 • At du er med til at præge den faglige udvikling med din viden og erfaring
 • At være med i en spændende proces, hvor vi har øget fokus på at udvikle pædagogfagligheden med nye tiltag og uddannelse, fx diplom i neuropædagogik, autismepiloten og KRAP
 • Fagfaglig sparring internt i afdelingen eller på tværs af afdelinger
.

 ●   Køkkenleder, Jordbrugets Uddannelsescenter Århus

Jordbrugets Uddannelsescenter Århus
Køkkenleder

Jordbrugets Uddannelsescenter Århus, Beder

Vi søger en ny leder af køkkenet på Aarhus’ grønne erhvervsskole. Tiltrædelse 1. december 2022.

Som køkkenleder har du hovedansvaret for den daglige drift af skolens køkken i samarbejde med det øvrige køkkenpersonale, som p.t. er et team på 10 personer. Du er ansvarlig for bespisningen af elever og kursister, og du opfordrer gennem din tilrettelæggelse til sunde, varierede kostvaner. Som køkkenleder er du en del af det pædagogiske personale på skolehjemmet, og du er med til at sikre den gode oplevelse for elever, kursister og øvrige gæster på JU.

Vi forventer, at du har lyst til at arbejde med unge mennesker og at udvikle og nytænke vores køkken- og kantineområde. Vi tilbyder dig til gengæld en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger og klare målsætninger for bl.a. mindsket madspild og mere økologi.

Jordbrugets Uddannelsescenter Århus
.

 ●   Sekretær til almen praksis i Harlev ved Aarhus , Lægehuset Gl. Stillingvej 409

Lægehuset Gl. Stillingvej 409 Sekretær til almen praksis i Harlev ved Aarhus

Lægehuset Gl. Stillingvej 409

Vi søger en lægesekretær, evt. en social- og sundhedsassistent eller farmakonom med relevant erfaring til en fast stilling i vores lægehus. Stillingen er på 32-37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt eller senest 01.01.23.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, men med hovedfunktion i receptionen, hvor du vil stå for telefonvisitationen og håndtering af patienthenvendelser ved skranken, tidsbestilling, godkendelse af medicin og receptfornyelser samt selvstændige konsultationer i form af bl.a. blodprøvetagning, CRP-måling, urinundersøgelser, udlevering og forsendelse af div. prøver m.m.

.

 ●   Udviklingsorienteret beskæftigelsesrådgiver til Danmarks erhvervskommune, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Udviklingsorienteret beskæftigelsesrådgiver til Danmarks erhvervskommune

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en beskæftigelsesrådgiver til indsatsen for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, der brænder for at lykkes med kerneopgaven. Kerneopgaven er at skabe forandring i borgernes liv i retning mod arbejdsmarkedet og sikre virksomhederne kvalificeret arbejdskraft.

Vores mål er, at borgerne i videst muligt omfang finder fodfæste på arbejdsmarkedet og kommer i job og småjob. Som beskæftigelsesrådgiver spiller du en afgørende rolle og din tro på, at du lykkes i samspil med borgere, virksomheder og kolleger skinner igennem. Det er altafgørende, at du er imødekommende, ordentlig og anerkendende.

Du har en beskæftigelsesfaglig tilgang, hvor du skaber mening sammen med borgeren. Du skaber naturligt relationer, arbejder helhedsorienteret og formår at samarbejde på tværs – også når det bliver komplekst. Du har god erfaring med at motivere borgerne og få det bedste frem i dem.

.

 ●   Vi mangler dig - Brande Åcenter søger vikarer, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Vi mangler dig - Brande Åcenter søger vikarer

Ikast-Brande Kommune

Brande Åcenter er et kombineret bo-, aktivitets- og aflastningstilbud. Vi holder til i skønne omgivelser i udkanten af Brande. Generelt for borgerne på Brande Åcenter er, at de har betydelige funktionsnedsættelser både hvad angår deres kognitive og fysiske formåen.

Vi tilbyder dig:

 • Relevant oplæring hos den enkelte borger
 • Informationer og instruktioner i håndtering af faglig praksis omkring den enkelte borger, herunder metodeplaner, dokumentation, medicin mv.
 • Et godt personalesamarbejde og kollegaer, der er klar til at hjælpe dig godt i gang
 • Faste timer, hvis du ønsker det, eller fleksible arbejdstider/dage, hvis du ønsker dette.
.

 ●   Salgskonsulent, HCH Gruppen A/S

L.C. Lauritzen A/S
Salgskonsulent

L.C. Lauritzen A/S

Vil du være en del af et salgsteam som servicerer den danske håndværksbager?

Med reference til vores Salgsdirektør vil du indgå i et dygtigt og professionelt salgsteam, som forestår salget af vores fødevarer i Danmark. Dine primære arbejdsopgaver bliver at tage hånd om vores kunder i distriktet Midt/Nordjylland via kundebesøg, opfølgning og servicering.

Vi tilbyder en meget spændende arbejdsplads med en dagligdag, der ikke er rutinepræget og hele tiden stiller nye krav til dig. Du tilbydes ligeledes en udfordrende stilling med store frihedsgrader, samt en lønpakke bestående af fast løn, pension, hospitalsdækning og andre personalegoder.

L.C. Lauritzen A/S
.

 ●   Tandlæge, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Tandlæge

Ikast-Brande Kommune

Tandplejen i Ikast-Brande søger pr. 1.1.2023 en engageret og fagligt dygtig kollega til en fast stilling. Stillingen er på 35 t/ugen, men evt. færre timer kan være en mulighed.

Vi forventer, at du har et positivt menneskesyn med hjerte og vilje til at arbejde med sundhedsfremme til gavn for tandsundheden hos børn og unge i Ikast-Brande Kommune.

Som afdeling nyder vi at dele viden med hinanden. Vi gør meget ud af sparring og faglig dialog, og det er muligt at dyrke særlige interesseområder. Vi prioriterer efteruddannelse og kurser højt, både interne og eksterne.

Tandplejen servicerer på nuværende tidspunkt godt 9.000 børn og unge mellem 0 og 18 år, hvoraf ca. 1.300 behandles i privat praksis i Nørre Snede. Målgruppen udvides i løbet af de kommende år med knap 2.000 unge voksne 18-21 årige.

.

 ●   Økonomichef, Trelleborg Marine Systems Denmark A/S

Trelleborg Marine Systems Denmark A/S
Økonomichef

Trelleborg Marine Systems Denmark A/S, Aarhus

Som økonomichef for Navigation and Piloting Product Group (PG) vil du være ansvarlig for den finansielle rapportering og compliance for den globale Navigation & Piloting forretning samt varetage de daglige regnskabsaktiviteter og juridisk compliance for den danske juridisk enhed.

Du vil være ansvarlig for rettidig og nøjagtig finansiel (juridisk og operationel) rapportering og er en vigtig bidragyder til at drive virksomhedens økonomiske resultater.

Trelleborg Industrial Solutions (TIS) er en global leder inden for innovative polymerbaserede løsninger til nøgleindustrier og kritisk infrastruktur. Vi er et af tre forretningsområder i Trelleborg-koncernen med i alt omkring 6.000 ansatte rundt om i verden.

Trelleborg Marine Systems Denmark A/S
.

 ●   Revisorassistent, Danrevi Leif Mikkelsen & Partnere A/S

Danrevi Leif Mikkelsen & Partnere A/S
Revisorassistent

Danrevi Leif Mikkelsen & Partnere A/S, Horsens

Står fleksibilitet i arbejdslivet, udvikling af dine faglige kompetencer og gode kolleger højt på din karriere-ønskeseddel? Så har vi det helt rigtige job til dig, der er revisor.

Vi – Danrevi Leif Mikkelsen & Partnere A/S – har oprettet en helt ny stilling specielt til dig, der drømmer om en karriere i et veletableret revisionsfirma med plads til din faglige udvikling. Vi har nemlig brug for dine stærke kompetencer inden for revision og regnskab til at hjælpe med alt fra kundekontakt til udviklingsopgaver og kvalitetssikring.

Hos os er der store muligheder for udvikling af både personlige kompetencer og faglige kvalifikationer. Så drømmer du eksempelvis om at læse cand.merc.aud. eller at uddanne dig som statsautoriseret revisor, vil vi støtte dig i dine karriereambitioner.

.

 ●   Financial controller til vores udviklingsafdeling , Hemonto A/S

Hemonto A/S Financial controller til vores udviklingsafdeling

Hemonto A/S, Aarhus

Er du en økonomi-profil med flair for tal og kendskab til finansverdenen og investeringer samt med en interesse for FinTech?

Hemonto er en dansk fintech-virksomhed, som hjælper formuende organisationer, virksomheder og private investorer med at skabe et stærkt grundlag for deres investeringsmæssige beslutninger, når vi leverer konsolideret rapportering på tværs af forvaltere og yder strategisk rådgivning om kapitalforvaltning.

I vores udviklingsafdeling sidder vi ca. 30 personer, som er en blanding af studentermedarbejdere og fuldtidsansatte, som har udvikling og finansielle kompetencer. Vi har et stærkt fællesskab, hvor der ofte bliver taget initiativ til sociale aktiviteter uden for arbejdstiden, som man kan deltage i, hvis man har lyst.

.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk