GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Erhvervskundechef, UnikRecruitment ApS
UnikRecruitment ApSErhvervskundechef

UnikRecruitment ApS søger for Djurslands Bank i Grenaa

Med reference til erhvervsdirektør Lene Holm Pedersen bliver du en del af et dynamisk team – med 8 dygtige kolleger. Du vil få ansvaret for en spændende erhvervskundeportefølje i segmentet små og mellemstore virksomheder, herunder eventuelt kendskab til landbrug. Gode muligheder for såvel udvikling af bestående kundeforhold som tiltrækning af nye erhvervskunder.

Kernen i dit arbejde vil bestå af kompetent rådgivning, hvor du med kunden i centrum kan tilbyde individuelle og fleksible løsninger. Bankens vækstambitioner giver gode muligheder for at bidrage aktivt til det opsøgende og udadvendte arbejde på erhvervsområdet – i et tæt samspil med kolleger i Grenaa Erhverv, Kredit og bankens øvrige afdelinger.


Indrykket 21. august
.
.: Serviceorienteret koordinator til vores bygningsservicecenter, Raunstrup A/S
Raunstrup A/SServiceorienteret koordinator til vores bygningsservicecenter

Raunstrup A/S, Århus

Som følge af stigende efterspørgsel og udsigten til fremtidig vækst, søger vi en ny kollega til vores bygningsservicecenter. Du vil komme til at indgå i et servicemindet team, der varetager den daglige koordinering af indkomne serviceopgaver fra alle vores lokationer i hele landet.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage ordremodtagelsen
 • Være bindeleddet mellem kunde og håndværker
 • Håndtering af indkomne opkald på vores hovednummer 87 120 120
 • Registrering af indkomne sager i vores økonomisystem
 • Lettere administrative opgaver i forbindelse med salg og indkøb
 • Deltage i den løbende proces med at udvikle servicecentret
 • Forskellige ad hoc-opgaver indenfor bygningsserviceområdet

Indrykket 21. august
.
.: CRM Manager, Kamstrup A/S
Kamstrup A/SCRM Manager

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you have great insight into B2B sales, marketing and service processes and do you know how to support them in Microsoft CRM? Are you motivated about embedding change in an international organisation and across all customer-oriented functions?

In the position as CRM Manager, you will be the driving force of optimizing our customer-oriented processes as well as defining the scope of process support in Kamstrup’s CRM system.

As CRM Manager, you will be responsible for:

 • Identifying, design and implementing best practice within sales, marketing and service processes on a global level across all business areas
 • Defining roadmap for process and system development within customer oriented processes – primarily supported in Microsoft Dynamics CRM
 • Acting as project manager in relation to 1-2 year process and system development projects, after which you will have the responsibility of implementing the processes internationally

Indrykket 21. august
.
.: Support Technician for Central Service Desk, Kamstrup A/S
Kamstrup A/SSupport Technician for Central Service Desk

Kamstrup A/S, Skanderborg

Kunne du tænke dig at være med til at supportere driften af Danmarks største og mest omfattende løsning af intelligente elmålere? Brænder du for at yde verdensklasses service og support til vores kunder? Vil du være ansvarlig for professionel leverance i en international virksomhed i rivende udvikling?

Dine primære opgaver er at yde en professionel service og support af Kamstrups kunder og samarbejdspartnere via telefon, mail og vores ticketsystem. Dette sker ved at levere, imødekommende og selvstændig problemløsning og supportere drift af fjernaflæst målerdata med øje for opfyldelse af kundens servicekontrakt. Du håndterer dermed henvendelser fra både slutkunder og energiselskaber.


Indrykket 21. august
.
.: Compliance Officer, JN Data A/S
JN Data A/S
Compliance Officer

JN Data A/S, Silkeborg eller Roskilde

Som Compliance Officer er du omdrejningspunkt for forvaltning af vores compliance. Vi tager udgangspunkt i de krav, der stilles til finansielle virksomheder og har en proaktiv forvaltning af dette. Hvis du har erfaring inden for området, er god til at samarbejde bredt og arbejder struktureret, er dette jobbet for dig.

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur.

Som Compliance Officer skal du:

 • Løbende sikre dokumentation for at vi overholder gængs praksis i vores forvaltning
 • Koordinere auditeringer
 • Være ansvarlig for, at der træffes de rigtige beslutninger i vores IT-drift
JN Data A/S

Indrykket 21. august
.
.: Administrationsansvarlig til at præge udviklingen i en sund virksomhed – Horsens, HumanTrust A/S
HumanTrust A/SAdministrationsansvarlig til at præge udviklingen i en sund virksomhed – Horsens

HumanTrust A/S søger for Bolig Data Administration ApS

Motiveres du af at gå forrest og være leder for et erfarent og dygtigt team? Er du skarp på økonomi, og har du det forkromede overblik? Tager du ansvar og træffer de nødvendige beslutninger?

I stillingen som administrationsansvarlig bliver du sparringspartner for virksomhedens ejer. Du bliver overordnet ansvarlig for regnskaber, markedsføring, processer og forretningsgange samt IT. Du får selvstændigt ansvar for driften af ejerforeninger og andelsboligforeninger – herunder møder, regnskab, budget, vedtægter, forslag, lovgivning, handler med mere. Endvidere står du for private udlejere, inklusiv lovgivning og varslinger og til sidst klagesager.


Indrykket 21. august
.
.: Ambitious Embedded Software Developer, Kamstrup A/S
Kamstrup A/SAmbitious Embedded Software Developer

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du involveres i alle aspekter af produktet – lige fra idéudvikling til det færdige produkt? Brænder du for at udvikle produkter, der gør en forskel for miljøet og kundeoplevelsen? Vil du være en del af en teknologiafdeling, hvor kreativitet og nytænkning er i højsæde?

Du får en central rolle i udviklingen af Kamstrups nye produkter inden for varme- og flowmåling. Du vil indgå i projektteams af forskellig karakter og medvirke i hele processen fra idé til det færdige produkt. Et projektforløb starter typisk med en specifikationsfase, hvor teknikere og produktspecialister arbejder sammen om at specificere produktet, således at kundens behov bliver opfyldt. Her vil din opgave være at udarbejde løsninger med tilhørende specifikationer, som kan transformeres til en driftssikker C-kode. Efter specifikationsfasen vil du få ansvaret for at implementere og teste de valgte løsninger i den embeddede applikation.


Indrykket 21. august
.
.: IT-chef, LyderJohnsen A/S
IT-chef

LyderJohnsen A/S søger for kunde

Ledelse, strategier og hands-on projektopgaver hos BORG Automotive i Silkeborg

Med reference til koncernens CFO får du lederansvaret for de tre ansatte i IT på hovedkontoret samt funktionsansvaret for de 7 øvrige IT-medarbejdere i datterselskaberne i Polen, UK og Belgien.

BORG Automotive er igang med en koncern ERP (AX)-udruldning og upgrade, som fortsætter under din supervision de næste to år. Ydermere forventes fortsat og igangsat en række projekter i IT-sikkerhed, projekter til effektivisering, optimering af support, infrastruktur, sourcing, fastsættelse af standarder, dokumentation mv. Du er ansvarlig både for at få fastlagt de overordnede strategier og for at få dem ført ud i livet, og du går forrest ved selv at udføre din del af opgaverne.


Indrykket 21. august
.
.: Test Manager til Healthcare, Systematic A/S
Systematic A/S
Test Manager til Healthcare

Systematic A/S, Aarhus

Brænder du for at gøre en forskel inden for sundhedsområdet? Er du vild med at være tæt på kunden? Bliv vores nye Test Manager og gør en forskel for fagpersonalet i sundheds – og socialsektorerne.

Som Test Manager på vores Columna e-sundhedsløsninger er du med til at sikre et meget højt kvalitetsniveau i udviklingen af vores produkter og løsninger for kunderne. Vores produkter øger effektivitet, letter kommunikationen og skaber overblik til at træffe de rigtige beslutninger i sundhedssektoren, så klinikere og fagpersonale kan fokusere på kerneydelsen til gavn for patienter og borgere.

Du har en kundevendt rolle, hvor du inden for testområdet sikrer en succesfuld realisering af kontrakten i tæt samarbejde med kundevendte projektledere. Du driver projektet fremad og er skarp på vores og kundens forpligtelser. Rollen kræver at du er god til at kommunikere både i forhold til kunden og internt.

Systematic A/S

Indrykket 20. august
.
.: International Sales Manager, BESTSELLER
Jacqueline de Yong
International Sales Manager

Jacqueline de Yong, Brande

Har du salg i blodet, og drives du af ansvar og resultater? Har du lysten og drivet til at etablere og styrke relationerne til vores top 25 online kunder?

Din primære opgave bliver at opbygge et stærkt samarbejde med vores online kunder på tværs af alle markeder samt opsøge nye kunder. Du skal drives af at sælge varer og nærer et ønske om konstant forbedring. Du har passion for produktet og deltager aktivt i at sikre den rette produktpakke til kunderne.

Herudover vil dine opgaver inkludere:

 • Udarbejde og følge op på CBO-strategi
 • Indsalg af kollektioner til udvalgte kunder
 • Tæt samarbejde med sælgerne på CBO-kunder

Indrykket 19. august
.
.: Senior Platform Engineer to Mainframe, Architecture & Optimisation, Danske Bank
Danske BankSenior Platform Engineer to Mainframe, Architecture & Optimisation

Danske Bank, Ejby/Brabrand

Do you like to challenge the way we are doing things on the mainframe and come up with improvement suggestions? Are you interested in joining a highly professional cross-trained team of specialist to instrument and optimise usage of the mainframe platform? Then this might be the right job for you.

For our Mainframe team we seek an experienced Application Developer with insight into application tuning on the mainframe and preferably deep knowledge in one or more of the following areas:

 • PL/I and Cobol
 • DB2, MQ and CICS
 • Performance tools like Application Performance Analyser (APA), Omegamon, SMF records,..

Indrykket 19. august
.
.: Projektleder til Defence-projekt i Danmark, Systematic A/S
Systematic A/S
Projektleder til Defence-projekt i Danmark

Systematic A/S, Aarhus

Har du erfaring med drift og udvikling af IT-infrastruktur hos en professionel og krævende kunde? Kan du styre og levere i henhold til en kontrakt?

Du får det overordnede ansvar for drift og udviklingen af en kompleks IT-infrastruktur hos en meget central kunde. Stillingen kræver, at du er i stand til løbende at videreudvikle forretningsforholdet til kunden i forbindelse med igangværende projekter og at du bidrager i vores salgs-/tilbudsaktiviteter.

Du vil være central i alle vores kommercielle forhold til kunden, fra håndtering af nye tilbud frem til leverancen. Du er ansvarlig for den overordnede planlægning og styring af projektet samt underleverandører. Dit team består af erfarne og professionelle IT-specialister inden for primært Microsoft Server produkter og Cisco-netværk.

Systematic A/S

Indrykket 19. august
.
.: Datakonverteringsspecialist til fremtidens borgerjournal, Systematic A/S
Systematic A/S
Datakonverteringsspecialist til fremtidens borgerjournal

Systematic A/S, Aarhus

Har du interesse i at sikre en succesfuld implementering af kundens løsning? Har du erfaring med og passion for at sikre den gode datakonvertering og dermed en løsning der giver værdi i tæt samarbejde med kunden?

Vi søger flere profiler som har erfaring med datakonvertering i forbindelse med implementering af komplekse softwareløsninger.

Borgerjournalen Columna Cura – et af Systematics nyeste produkter – er en platform til pleje- og omsorgsområdet, der dækker kommunens services til ældre borgere og borgere med handicap. Stillingen er nyoprettet og dermed bliver der god mulighed for at påvirke hvordan proces og software omkring datakonvertering kommer til at se ud. En del af dine opgaver bliver således at udvikle konverteringssoftware, som kan sikre korrekt datakonvertering fra kundens eksisterende IT system til Cura i forbindelse med ”go-live”.

Systematic A/S

Indrykket 19. august
.
.: Salgsassistent til køkkener, 37 timer pr. uge, IKEA
IKEASalgsassistent til køkkener, 37 timer pr. uge

IKEA, Aarhus

Du ser lidt anderledes på tingene. Det gør vi også. Når kunderne skal købe ind til hjemmet, står du klar med råd og inspiration. Til gengæld står vi klar med et job, der udfordrer dine evner og inspirerer dig til udvikling. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

I vores møbelafdeling sælger vi møbler til hjemmet. I køkkenafdelingen på varehusets øverste etage sælger vi hver dag inspirerende køkkenløsninger med udgangspunkt i den enkelte kundes hjem. Du kommer til at spille en helt central rolle i mødet med kunden ved at guide, rådgive og inspirere. Samtidig lærer du en masse kolleger at kende og får derigennem et stærkt netværk.

En stor del af din dag opsøger du kunder og hjælper dem med at designe deres køkkendrømme. At inspirere vores kunder og give dem den bedste oplevelse er din vigtigste opgave.

IKEA

Indrykket 18. august
.
.: HR IT Business Consultant, MHI Vestas Offshore Wind
MHI Vestas Offshore Wind
HR IT Business Consultant

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus

Are you looking for a position where you can combine your IT and ERP knowhow with your HR experience? Would you like to join a dynamic, international organisation? Are you service-minded and do you thrive in a position where you will cooperate with various stakeholders? Then have a closer look at this unique opportunity!

As HR IT Business Consultant, your main responsibility will be to support and consult the organisation with IT-related issues, mainly focusing on the HR department. You will consult on existing processes, tools and systems and support the development and improvement of these.

MHI Vestas Offshore Wind

Indrykket 18. august
.
.: Chefkonsulent til organisatorisk transformation i kommunerne, Center for Offentlig Kompetenceudvikling
Center for Offentlig KompetenceudviklingChefkonsulent til organisatorisk transformation i kommunerne

Center for Offentlig Kompetenceudvikling, Aarhus/Herlev

Vil du være med til at styrke organisatorisk transformation gennem lærings- og kompetenceudviklingsforløb for ledere og medarbejdere?

COK søger en fagligt stærk og forretningsorienteret chefkonsulent med solid erfaring inden for proces-, projekt- og programledelse, som kan varetage udvikling og salg af kurser, efteruddannelsestilbud og skræddersyede læringsforløb inden for udvikling, organisatorisk implementering og omstilling i kommunerne. Du skal også kunne lide at være i spil som formidler og procesleder, da du selv forventes at skulle medvirke og undervise på udvalgte læringsforløb.

Du vil blive tilknyttet vores kontor i enten Herlev eller Aarhus afhængig af din bopæl, og da vores kunder er alle 98 kommuner, må du forvente en del rejseaktivitet.


Indrykket 18. august
.
.: Andelskassen i Grenaa søger en kunderådgiver, Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Andelskassen i Grenaa søger en kunderådgiver

Danske Andelskassers Bank A/S

Vil du arbejde i en bank, som er stærkt engageret i sit lokalområde, og som tager ansvar for lokal vækst og udvikling? Vi søger en kunderådgiver, som kan give rådgivning af høj kvalitet med udgangspunkt i kundens ønsker og planer.

Andelskassen i Grenaa ligger i et spændende område med vækstpotentiale. Vi er et hold på 7 medarbejdere, som nyder godt af en alsidig hverdag med et stærkt kundefokus.

Trives du med en god og uhøjtidelig stemning, og vil du være med til at sikre vores kunder gode oplevelser med kort ekspeditionstid og hurtige tilbagemeldinger, så glæder vi os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.

Danske Andelskassers Bank A/S

Indrykket 18. august
.
.: Konsulent med lyst til undervisning og rådgivning, AN GROUP A/S
AN GROUP A/SKonsulent med lyst til undervisning og rådgivning

AN GROUP A/S, Brabrand

AN Group A/S er et dansk konsulent- og ingeniørhus, der leverer rådgivning og uddannelser til produktionsindustrien inden for blandt andet automatisering, IT, procesoptimering, Supply Chain Management, Lean, Six Sigma, Projektledelse samt ledelses- og strategiudvikling (www.angroup.dk) og vi søger pt. en medarbejder til vores Management Consulting-afdeling, der både har lyst til at undervise medarbejdere og ledere, men også kan deltage aktivt i rådgivning om implementering af viden fra vores kurser.

Du vil have stor indflydelse på jobbet og udviklingen af afdelingen og kan forvente undervisningsopgaver på kurser inden for ledelse, Supply Chain Management, Lean, Six Sigma og Projektledelse samt salgs- og udviklingsopgaver.

Vi tilbyder

 • Job i en spændende virksomhed med mange afvekslende opgaver
 • Mulighed for at sætte eget præg på udviklingen af virksomheden

Indrykket 18. august
.
.: Salgsassistenter til farve- og haveafdelingerne, XL-BYG
XL-BYGSalgsassistenter til farve- og haveafdelingerne

XL-BYG, Møldrup

Vi søger to dygtige salgsassistenter til XL-BYG Møldrup. Vi har travlt og søger derfor to nye kollegaer, der er specialister i salg af maling og/eller haveartikler.

I Vorupgruppen, som vi er en del af, lægger vi vægt, at medarbejderne yder vore kunder den bedste service og løsning ved køb fra vort brede sortiment med alt til hus, have og byggeri.

Dine primære opgaver:

 • Salg til og servicering af vores mange loyale kunder i farve- og haveafdelingen.
 • Disponering af sortimentet i afdelingerne
 • Ansvarlig for en salgsklar afdeling

Indrykket 18. august
.
.: Driftstekniker, JN Data A/S
JN Data A/S
Driftstekniker

JN Data A/S, Silkeborg

TIL DIG DER BRÆNDER FOR AT LEVERE WINDOWS-SERVERE!

JN Data er en af de absolutte sværvægtere inden for IT-drift i den finansielle sektor. Vi råder over ekspertise inden for en række avancerede teknologier og har omfattende erfaring i effektiv og pålidelig håndtering af alle aspekter af IT-drift og IT-infrastruktur.

Dit primære ansvarsområde bliver installation af virtuelle Windows-servere via SCCM.

Det betyder, at du blandt andet skal:

 • Selvstændigt tilrettelægge ændringer/igangsætninger inden for området
 • Udføre installation, konfiguration og opsætning af VMware- og fysiske servere for kunder
 • Udføre nødvendig opfølgning og fejlretning efter installation
JN Data A/S

Indrykket 18. august
.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |