GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Salgskonsulent – med masser af drive & gåpåmod til distrikt Midt- og Nordjylland, White Avenue Group A/S
White Avenue Group A/SSalgskonsulent – med masser af drive & gåpåmod til distrikt Midt- og Nordjylland

White Avenue Group A/S

Som salgskonsulent vil du referere til salgsdirektøren og blive en nøgleperson i vores salgsstyrke. Dine primære opgaver vil bestå af følgende:

 • Gennemføre salgsaktiviteter og kampagner
 • Opfølgning på kampagner og lanceringer
 • Udvikling af og opfølgning på eksisterende kunder

Vi tilbyder et særdeles attraktivt og udviklende job – såvel fagligt som personligt – i en succesfuld, dynamisk og ekspansiv virksomhed. Gagepakken er attraktiv og består af en god fast løn, bonusordning, bil, tlf., m.m. Derudover kommer du til at indgå i et sjovt og ungt team.

.
.: Grønne anlægsgartnere/anlægsgartnermedhjælpere til Grøn Vækst, Grøn Vækst A/S
Grøn Vækst A/S
Grønne anlægsgartnere/anlægsgartnermedhjælpere til Grøn Vækst

Grøn Vækst A/S

Til sæsonstart 2020 søger vi dygtige og engagerede anlægsgartnere som har viljen og lysten til at gøre en forskel.

Vi har ledige stillinger på hele Sjælland, på Fyn samt i Holstebro området og vi glæder os til at høre fra dig!

Vi tilbyder

 • Dygtige og engagerede kollegaer.
 • En behagelig og uformel omgangstone.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt.
Grøn Vækst A/S
.
.: Håndværker, Ormstrup Gods A/S
Ormstrup Gods A/SHåndværker

Ormstrup Gods A/S, Bjerringbro

Vi søger en erfaren allround håndværker, gerne udlært tømrer, der er løsningsorienteret og selvstændigt kan varetage alle arbejdsopgaver indenfor faget.

Arbejdsopgaverne, der primært er med fokus på at service bygninger og huse på ejendommen, består hovedsageligt af større og mindre renoverings- og vedligeholdelsesopgaver, mindre om- og tilbygninger samt løbende ad hoc-opgaver. Det forventes desuden, at du har erfaring fra byggeledelse samt styring og tilsyn med underleverandører.

Vi tilbyder dig:

 • En fuldtidsstilling med mulighed for faglig udvikling og en varig ansættelse
 • Løn efter kvalifikationer
 • Ordnede arbejdsforhold med sundhedssikring og pensionsordning
.
.: Gemmolog/smykke- og urekspert, Lauritz.com Aarhus
Lauritz.com Aarhus
Gemmolog/smykke- og urekspert

Lauritz.com Aarhus, Aarhus

Til vores afdeling i Aarhus søger vi en fuldtids- eventuelt deltidssmykkeekspert til vores team i vurderingsafdelingen. Vi søger en person, der skal varetage det daglige ansvar for vores smykke- og urkategori. Du skal være engageret og selvkørende og kunne lide at give vores mange kunder en rigtig god service.

Du kommer til at arbejde sammen med resten af teamet og I vil sammen være ansvarlige for, at der hver dag håndteres ca. nye 100 auktionseffekter til sitet. Vi søger en kollega, der kan arbejde hurtigt og effektivt og med forståelse for det daglige vareflow i huset.

Stillingen består primært i håndtering, vurdering og beskrivelse af nye og brugte smykker der indleveres til auktion samt opsøgende salgsarbejde og servicering af vores kunder.

.
.: Koordinator på deltid, Home-Start Familiekontakt
Home-Start FamiliekontaktKoordinator på deltid

Home-Start Familiekontakt, Aarhus

Brænder du for frivilligt socialt arbejde og vil du gerne gøre en forskel? Trives du med stor selvstændighed i dit arbejde? Og har du svært ved at forestille dig noget mere meningsfuldt end at bidrage til at give børn en god start i livet? Så er det måske dig, der skal være kollega til vores koordinator i HOME-START Aarhus.

Som koordinator i HOME-START varetager du sammen med din kollega den daglige drift af lokalafdelingen under ansvar over for lokalbestyrelsen. Du håndterer mange forskelligartede opgaver. De vigtigste er relateret til den frivillige indsats og familierne:

 • Rekruttering og ledelse af frivillige
 • Undervisning og individuel rådgivning af frivillige
 • Besøg hos og match mellem frivillige og familier
 • Vejledning og opfølgning hos familier
.
.: Software Engineering Manager to world leading provider of guitar effects TC Electronic – part of MUSIC Tribe, Peak Rekruttering
Peak RekrutteringSoftware Engineering Manager to world leading provider of guitar effects TC Electronic – part of MUSIC Tribe

Peak Rekruttering recruiting on behalf of TC Electronic in Aarhus

TC Electronic is part of MUSIC Tribe which is one of the industry’s strongest business groups consisting of 12 audio brands. At Music Tribe their sole purpose is to empower you to become as creative as possible.

Based in Aarhus, Denmark, TC Electronic is an incredibly passionate and experienced team of musicians, engineers and other amazing talents. Come join the amazing journey and take part in making music history!

You will manage the SW team, primarily by driving the SW development of multiple projects from ideation through specification, implementation, test and release to production. Also, problem solving will be part of your tasks. You will facilitate technical discussions and be responsible for technical solutions and specify, quantify and prioritize SW features in line with the product vision.

Peak Rekruttering
.
.: Logistics Manager, Tornbjerg Schou ApS
Tornbjerg Schou ApS
Logistics Manager

Tornbjerg Schou ApS søger for STEA i Engesvang

Brænder du for logistik, udvikling, ledelse og coaching af medarbejdere? Trives du i en dynamisk organisation, hvor evnen til at turde træffe beslutninger uden at gå på kompromis med samarbejde på tværs er en nødvendig kompetence? Motiveres du af en høj grad af ansvar i et job, hvor du får stor indflydelse på den fremtidige retning og kan du agere på operationelt såvel som taktisk niveau? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til virksomhedens ledelse bliver du ansvarlig for den samlede logistik funktion indeholdende Transport og Lager, som – foruden ledelse af knap 20 medarbejdere – indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.

Du får ansvaret for at drive og udvikle afdelingerne – herunder at sikre det nødvendige flow både internt og mod kunder og samarbejdspartnere.

.
.: Engparken søger 1 social- og sundhedsassistent til nattevagt pr. 01.02.2020 eller 01.03.2020, Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande Kommune
Engparken søger 1 social- og sundhedsassistent til nattevagt pr. 01.02.2020 eller 01.03.2020

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er på 30 timer gennemsnitlig pr. uge med weekendvagt hver 2. uge, hvor vagterne er placeret med 7 dages arbejde/7 dage fri. Mødetid er enten 22.00-06.00 eller 23.00-07.00.

Brænder du for at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter hjemmelighed, aktivitet og sundhed højt, har vi stillingen til dig.

Som nattevagt vil du opleve et stærkt fagligt samarbejde med social- og sundhedspersonale, sygeplejersker, aktivitets- og plejepersonale, der blandt andet arbejder med udgangspunkt i Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage pleje- og omsorgsopgaver
 • Udføre akutte og komplekse plejeopgaver svarende til kompetencer
 • Hjælpe med overblik og koordinering af teamets opgaver
.
.: Spansktalende kundekonsulent, LINDBERG A/S
LINDBERG A/S
Spansktalende kundekonsulent

LINDBERG A/S, Åbyhøj

Til vores Customer Service-team i Aarhus søger vi en engageret kundekon­sulent med stærke sprogkundskaber i engelsk og spansk.

Brænder du for sprog og kundeservice – og lyder det attraktivt at bruge sine sprog dagligt som et af de primære værktøjer til at yde kundeservice i verdensklasse?

Vil du være en del af et internationalt miljø med de bedste kolleger, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet? Så er du måske lige den, vi søger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Kundeservice og produktrådgivning via telefon og e-mail
 • Opfølgning på kundehenvendelser
 • Support af og samarbejde med kørende sælgere

Du vil indgå i et team på 25 kompetente kolleger, som yder kundeservice i absolut topklasse til kunder i mere end 130 lande. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab med en god og uformel stemning i en til tider travl hverdag, hvor du skal kunne bevare overblikket og en god energi.

LINDBERG A/S
.
.: Serviceminded IT-Supporter (Århus), Mansoft A/S
Mansoft A/SServiceminded IT-Supporter (Århus)

Mansoft A/S

Vi leverer professionel support hos Danmarks største virksomheder og søger flere kolleger med både 1st og 2nd level erfaring.

Dine primære arbejdsopgaver

Som konsulent vil du skulle levere en solid og stabil support hos vores Enterprise kunder, om det er on-site eller i helpdesk. Det forventes at man er udadvendt, præsentabel, top motiveret og super professionel. Du vil blive en del af et dygtigt konsulentteam der har til opgave at:

 • Arbejde med 1st og 2nd level support
 • Udføre on-site support
 • Betjene en servicedesk og supportere via telefon og/eller mail
.
.: Prototype- og testtekniker, BLÜCHER
Blücher Metal A/S
Prototype- og testtekniker

Blücher Metal A/S, Vildbjerg

Hos Blücher A/S i Vildbjerg søger vi en Prototype- og testtekniker. Som Prototype- og testtekniker bliver du en vigtig del af vores udviklingsteam. Vi udvikler og vedligeholder afløbsløsninger til alt fra badeværelser over større industrielle faciliteter til luksuskrydstogtskibe. Dette inkluderer SMART-sensorer baseret på IOT-løsninger.

Opgaverne dækker alt fra fremstilling af prototyper, testopstillinger samt udførelse af test. Udover opgaverne i udvikling, vil du blive en del af vores vedligeholdelsesafdeling. Her vil de primære opgaver være deltagelse i den daglige vedligholdelse/reparation af produktionsudstyr. Vores udstyr spænder vidt, så kendskab til PLC/pneumatik/hydraulik vil være en fordel.

Ansvarsområder:

 • Fremstilling af prototyper
 • Udvikle og fremstille nye testopstillinger, både mekanisk og PC-/PLC-styring
 • Automatisere og forbedre vores testfaciliteter
Blücher Metal A/S
.
.: Erhvervsassurandør i Privatsikring, Codan Forsikring A/S
Erhvervsassurandør i Privatsikring

Codan Forsikring A/S

Jobbet som erhvervsassurandør i Privatsikring A/S er et krævende arbejde, hvor du er den hovedansvarlige for, at din forretning kører, og at du indfrier de forventninger, vi har til dig som medarbejder.

Jobbet foregår ude ved den enkelte kunde, hvor du skal rådgive og sælge den bedste forsikringsløsning, som matcher kundens behov. Du vil blive tilknyttet et af vores kontorer i Jylland eller Fyn, men vil i lige så høj grad skulle bruge energien på at besøge vores samarbejdspartnere, for at sikre samarbejdet fungerer.

Der er en høj grad af frihed i jobbet og samtidig mulighed for at påvirke din indtjening med en attraktiv løn- og pensionspakke.

.
.: Marketingassistent med flair for grafik & design, JWL A/S
JWL A/SMarketingassistent med flair for grafik & design

JWL A/S, Hedensted

Har du flair for grafik og design? Så er det måske lige netop dig, vi mangler.

Primære arbejdsopgaver

 • Emballage – design og opdatering af layout
 • Grafisk layout til præsentationsmateriale, annoncer, sociale medier etc.
 • Grafisk layout til messestande, bannere etc.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en kvalitetsbevidst og international virksomhed, der byder på gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.
 • Et job hvor du får masser af frihed under ansvar og muligheden for at sætte dit præg.
.
.: Assistent, Specsavers
Louis Nielsen A/S
Assistent

Louis Nielsen A/S, Holstebro

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Holstebro – beliggende i henholdsvis Bilka og Holstebro city.

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordner lettere administration.

Louis Nielsen A/S
.
.: Salgselev, Specsavers
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Holstebro

Louis Nielsen i Holstebro søger salgselev med ambitioner! Butikkerne er placeret i henholdsvis Bilka og Holstebro city.

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
.
.: Ambitiøs Butikschef til Djursland, Salling Group
NettoAmbitiøs Butikschef til Djursland

Netto

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde.

Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet.

Dette bliver dit ansvar:

 • Ansvarlig for butikkens drift og medarbejdernes trivsel
 • Ansvarlig for butikkens driftsresultater
 • Ansvarlig for motivering, coaching og opfølgning af alle dine medarbejdere
 • Ansvarlig for, at din butik altid lever op til kundernes forventning og Netto-konceptet
 • Ansvarlig for din egen tilstedeværelse på gulvet
.
.: Studiepraktik hos SCO // Salling Group, Salling Group
Salling GroupStudiepraktik hos SCO // Salling Group

Salling Group, Brabrand

Praktikantforløb med fokus på go-to-market plan, brandpositionering & markedsføring.

SCO cykler er i dag et af de største cykelbrands i Danmark. Vi er på en spændende rejse på vej tilbage som danskerne foretrukne cykelmærke. Til at lave en skarp go-to-market plan på et nyt cykelprodukt til 2021, søger kontoret Bikes & Leisure 2 praktikanter fra professionsbacheloruddannelsen i international handel og marketing.

I vil blive jeres eget lille selvstændige team, der med fokus på casen skriver jeres bachelorafhandling sammen løbende, i takt med at casen udvikler sig. I vil få tildelt et budget, som casen skal bygges op omkring, og erfaringen viser, at det der udarbejdes i casen i høj grad implementeres 1-til-1 i markedet, hvilket betyder stort ansvar og brugbare erfaringer.

.
.: Digital Copywriter & SoMe Manager, Kvik A/S
Kvik A/SDigital Copywriter & SoMe Manager

Kvik A/S, Vildbjerg

Do you believe words can spark dreams and sell products? We are looking for a colleague to fill a new position as Digital Copywriter & SoMe Manager. You will be part of an international environment and will be responsible ensuring a consistent Kvik Tone of Voice across all our marketing platforms.

As Digital Copywriter you will help write all our digital copy and make sure that we communicate the same way on all our channels such as newsletters, landing pages, Interactive guides, concept texts etc. You will do this in close cooperation with our digital & advertising agency partners and together with our in-house marketing automation team.

As SoMe Manager you will plan, manage & post content on our social media channels and you will succeed with our new SoMe strategy that we recently launched and are continuously improving, to meet the challenges of an ever changing SoMe landscape.

Kvik A/S
.
.: Serviceminded fuldtidssælger (tidsbegrænset), ILVA
ILVA
Serviceminded fuldtidssælger (tidsbegrænset)

ILVA, Viby J.

Er du et konkurrencemenneske, der brænder for at sælge, og kan du se fordelene ved et sælgerjob, hvor du:

 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandler med gode interne karrieremuligheder?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Så har vi måske jobbet til dig! ILVA Viby J. søger netop nu en serviceminded og resultatskabende fuldtidssælger. Stillingen er tidsbegrænset til og med august 2020, med men mulighed for forlængelse. Arbejdstiden følger butikkens åbningstider, hvorfor du vil kunne forvente weekendarbejde.

ILVA
.
.: Kølemontør, MSC Denmark A/S
MEDLOG Denmark A/S
Kølemontør

MEDLOG Denmark A/S, Aarhus

Vi har brug for kølemontører i vores nyopstartede afdeling af MEDLOG, og hvis du finder nedenstående interessant, så er det denne stilling som du skal søge.

Vi beskæftiger os med klargøring, opbevaring, reparation og transport af skibscontainere i alle typer og størrelser, og har containerterminaler og depoter over hele verden. Vi kommer til at operere ud fra et område på 25.000 m2 på havnen i Aarhus.

Jobbet er fuld tid og vil blandt andet indeholde følgende:

 • Reparation, vedligehold og eventuel opgradering af containermonterede køleanlæg.
 • Udføre PTI (Pre Trip Inspection).
 • Tæt dagligt samarbejde med andre faggrupper, herunder havnearbejdere og chauffører.
MEDLOG Denmark A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |