INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Engageret og indlevende pædagog - 34 t/u pr. 1. september 2021 Engskovgård 0-6 år - Skødstrup Dagtilbud, Aarhus Kommune

Aarhus Kommune
Engageret og indlevende pædagog - 34 t/u pr. 1. september 2021 Engskovgård 0-6 år - Skødstrup Dagtilbud

Aarhus Kommune

Møder du altid børn i øjenhøjde, og er du optaget af barnets verden og intentioner? Synes du, at arbejdet med børns leg, relationer og hverdagsrutiner er det vigtigste i verden, og er du som person omsorgsfuld, indlevende og nærværende?

Engskovgård er en integreret institution med 12 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Vi er et åbent hus, der arbejder både gruppevis og på tværs af vuggestuen/børnehaven. Vi bruger hver dag vores dejlige, store legeplads med mange kroge og plads til fordybelse.

Du vil blive en del af et hus i faglig udvikling med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

.

 ●   Bellisbo søger pædagogiske medarbejdere, Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger pædagogiske medarbejdere

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Borgerne på Bellisbo har meget forskellige støttebehov. Du skal derfor kunne trives med at yde omsorg til borgere med forskellige diagnoser i en struktureret hverdag med aktiviteter i og uden for huset.

Bellisbo er et socialpædagogisk botilbud. Fordelt i tre huse bor 19 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne. Borgerne er i alderen 20-65 år, og der er stor spredning i støttebehovet.

Vores definerede kerneopgave er at understøtte et ligeværdigt liv for den enkelte borger baseret på borgerens egne normer og værdier. Vi har fokus på den enkelte borgers ret til selvbestemmelse og på at skabe de rette muligheder for trivsel ud fra borgerens individuelle livsvilkår og udviklingspotentiale.

.

 ●   Regnskabsassistent, Elite Gaming A/S

Elite Gaming A/SRegnskabsassistent

Elite Gaming A/S, Tilst

Vi søger en regnskabsassistent, som kender sit ”bogholderi” og som har lyst til at indgå aktivt i et dynamisk, men meget kompetent team, hvor tonen er fri og uformel. Som organisation hylder vi fællesskaberne, både dem vi skaber internt, men også dem vi skaber hos vores kunder. Vi har glimt i øjet og smil på læben, og håber du har det ligeså.

Vi er en lille økonomiafdeling, og derfor skal du forvente opgaver inden for alle dele af afdelingen. Opgaverne vil være:

 • Kreditorbogholderi
 • Fakturering og bogføring af indbetalinger
 • Kundehenvendelser
.

 ●   Presse- og kommunikationskonsulent, Landsforeningen af Menighedsråd

Landsforeningen af MenighedsrådPresse- og kommunikationskonsulent

Landsforeningen af Menighedsråd, Sabro

Har du lyst til at arbejde med Danmarks mest lokale demokrati? Kan du navigere i et arbejdsfelt med mange politiske aktører og finde den rette vinkel på budskaberne? Er du god til at arbejde på tværs af fagligheder?

Landsforeningen af Menighedsråd er midt i en spændende udvikling, hvor vi både arbejder på at styrke vores politiske indflydelse og yder rådgivning og støtte til de 1.650 menighedsråd rundt omkring i landet.

Som kommunikations- og pressemedarbejder indgår du i et lille team med 2 andre kommunikationskonsulenter og er en del af ledelsessekretariatet.

Opgaver og ansvarsområder:

 • Pressehåndtering i samarbejde med sekretariatschef og kommunikationsteamet
 • Kommunikationsrådgivning af Landsforeningens bestyrelse og sekretariat
 • Skriftlig kommunikation, dvs. artikler og udarbejdelse af tekster til blandt andet medlemsblad, nyhedsbrev, web og sociale medier (Facebook)
.

 ●   Executive Advisor, APC Forsikringsmæglere A/S

APC Forsikringsmæglere A/SExecutive Advisor

APC Forsikringsmæglere A/S, København og Aarhus

Har du dybdegående viden om pension, og værner du om den gode kundeoplevelse? Brænder du for at levere uvildig pensionsrådgivning af højeste kvalitet?

Som pensionsrådgiver hos APC bliver din kerneopgave at afholde kundemøder med et bredt spekter af potentielle nye private og selvstændige kunder.

Du skal hos APC alene varetage kundens interesser og assistere kunderne i at vælge den helt rigtige pensionsløsning for lige netop dem.

Din profil:

 • Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet som pensionsrådgiver eller assurandør, og at du har pensionserfaring.
 • Du har et stort drive, er motiveret af at møde mange nye mennesker og af at opnå ambitiøse resultater.
.

 ●   Erfaren PROJEKTLEDER med baggrund i industrien, Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S
Erfaren PROJEKTLEDER med baggrund i industrien

Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S, Hvide Sande

Kan du se dig selv i en projektlederstilling, hvor du i høj grad selvstændigt planlægger din hverdag, får faglige udfordringer, og har mulighed for at udvikle dine kompetencer i en international virksomhed?

Med reference til vores Senior Project Manager tager du ansvaret for projekterne igennem hele forløbet:

 • (Opsøgende) salg, kalkulation og tilbudsgivning, økonomisk opfølgning, gennemførelse af projektet, dokumentation, fakturering og afslutning af projektet
Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri A/S
.

 ●   Klargøringsmedarbejder, Baastrup Vognen ApS

Baastrup Vognen ApSKlargøringsmedarbejder

Baastrup Vognen ApS, Hedensted

Vi søger hurtigst muligt en selvstændig klargøringsmedarbejder til vores klargøringscenter/værksted på Bredalvej 20 i Hedensted. På vores værksted bliver alle vogne klargjort og checket inden levering til kunderne. Værkstedet er ligeledes vores reservedelslager og serviceafdeling.

Vores nye klargøringsmedarbejder kan være:

 • Uddannet smed og/eller mekaniker, dog vigtigt at der er forståelse for jernindustrien.
 • Du skal kunne igangsætte dig selv og kunne trives med at mange dage kan være på egen hånd på værkstedet.
 • Der er påkrævet at du har truckcertifikat.
 • Det er vigtig for os, at du er fleksibel og god til at samarbejde, da der vil kunne være montørarbejde hos vores forhandlere. Der vil også kunne opstå arbejde udenfor normal arbejdstid i f.eks. højsæsoner.
 • Du skal kunne trives med at have kontakt med vores gode og mangeårige kunder, når de henvender sig på værkstedet.
.

 ●   Data Manager til fremtidens forsyning, AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus
Data Manager til fremtidens forsyning

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Vil du være en af de bærende kræfter i spændingsfeltet mellem data og forretning? Vil du højne datakvalitet og arbejde struktureret med BI, så AffaldVarme Aarhus kan fremvise grønne resultater til kunderne? Så er du måske vores nye Data Manager, der understøtter en vigtig strategisk dagsorden for vores grønnere fremtid.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Varetage it-ansvaret for Forretningslaget. På sigt kommer også varetage it-ansvaret for andre datatunge løsninger.
 • Forestå udvikling af fremtidige løsninger til datahåndtering i nært samarbejde med leverandører, kollegaer i it-afdelingen og resten af organisationen.
 • Forestå fortsat systematisering af data og understøtte for bedst muligt udbytte af vores datamængder. Herunder bistå etablering af governance for data.
AffaldVarme Aarhus
.

 ●   Leder af forsyningsbranchens bedste infrastruktur og it-support, AffaldVarme Aarhus

AffaldVarme Aarhus
Leder af forsyningsbranchens bedste infrastruktur og it-support

AffaldVarme Aarhus, Brabrand

Vil du gå forrest og sammen med dit team og skabe det store overblik over en kompleks it-infrastruktur? Og sikre, at den vedligeholdes, tilpasses og opgraderes i takt med den teknologiske udvikling, så vi altid kan tilbyde en stabil og sikker drift for fremtidens forsyningsselskab? Så har vi en spændende nyoprettet stilling til dig.

AffaldVarme Aarhus blev i 2020 udskilt fra Aarhus Kommune, og vi er ved at konsolidere it-funktionen. Dit store ansvarsområde er at videreudvikle driftsprocesserne, så vi sikrer høj oppetid, sikker fejlhåndtering, tidssvarende it-services og en serviceorienteret hjælp til AffaldVarme Aarhus’ it-brugere.

Cyber- og informationssikkerhed er også en integreret del af teamets opgaver, og du kommer til at lede det systematiske arbejde med IT-sikkerhed på flere planer.

AffaldVarme Aarhus
.

 ●   Demand Planner, Silvan A/S

Silvan A/S
Demand Planner

Silvan A/S, Brabrand

Som Demand Planner ved Silvan vil du være en del af teamet som står for Silvans demand og bestillingsprocesser. Teamet består af en Team Lead Demand Planning og tre Demand Plannere.

Din overordnede opgave bliver fortsat optimering og videreudvikling af vores set-up, så vi ikke har udsolgte varer i butikkerne. I den første tid vil du blive sat grundigt ind i opgaverne og lære Silvan at kende. Herefter vil du blive ansvarlig for dine egne kategorier og deltager samtidigt i det daglige koordinationsarbejde mellem primært indkøbsafdelingen og salgsafdelingen. Din dagligdag vil efter endt oplæring bestå af både drifts- og optimeringsopgaver.

I logistik samarbejder vi med alle funktioner i organisationen, og du skal synes om at blive involveret i tværgående projekter. Du er god til at kommunikere klart og tydeligt på tværs af alle niveauer.

Silvan A/S
.

 ●   Montør, Autoglasmanden Jan Ludvigsen ApS

Autoglasmanden ApS
Montør

Autoglasmanden ApS

Vil du være en del af Danmarks førende autoglasmontør og have ansvaret for dit eget område i Midtjylland? Få en stilling med stor frihed til at planlægge dine opgaver, når du skifter ruder og reparerer stenslag ude hos kunderne.

Når ordrerne tikker ind på din telefon, tager du kontakt til kunden og aftaler hvor og hvornår du løser opgaven. Det kan både være på autoværksteder eller andre steder, hvor bilen holder. Du har hele dit værksted med i bilen, så du kan løse opgaven hvor som helst.

Alt efter skadernes omfang har du 3-7 besøg om dagen og for at være effektiv med din tid, planlægger du altid opgaverne selv. Imellem opgaverne er du ofte på telefonen med dine kollegaer, som du deler dine erfaringer og sparrer med. Herudover mødes vi mindst 2-3 gange om året. Når chancen byder sig, tager vi også gerne på studieture til vores leverandører.

Autoglasmanden ApS
.

 ●   Behandlingscenter Tjele søger en rådgiver til behandling af ludomani i Aarhus, Tjele-Center A/S

Tjele-Center A/S
Behandlingscenter Tjele søger en rådgiver til behandling af ludomani i Aarhus

Tjele-Center A/S

Brænder du for at gøre en forskel? Har du lyst til at arbejde med ludomaner og deres familier? Så kan du blive en del af vores team.

Jobbet er afvekslende og indeholder bl.a. visitation og rådgivning af ludomaner, gruppeterapi og enesamtaler, samt rådgivning af deres pårørende i familiebehandlingen.

Ludomanibehandlingen er baseret på kognitiv adfærdsterapi samt Minnesotamodellens principper, så ansøgere specifikt uddannet inden for 12 trinsbehandling og med erfaring fra Minnesotabehandling foretrækkes.

Selve behandlingen foregår i tidsrummet 17:00 – 21:00 fire dage om ugen, og det betyder at arbejdstiden er fra 13:00 til 21:30 mandag til torsdag – og fri fredag.

.

 ●   Technical Purchase & Order Coordinator, Engsko A/S

Engsko A/STechnical Purchase & Order Coordinator

Engsko A/S, Randers

Are you able to combine a solid technical understanding with strong purchase, order management and project management skills? Are you enthusiastic about optimizing purchasing and order processing? Are you a self-starter who naturally is organized and creates the overall overview?

With reference to Management our new person is responsible for purchase, order processing and project management within the Engsko range of products; Grinding Mills, Grinding Mill Stones, Grinding Mill Plants, Raw material and handling our agency for Jacob Piping Systems servicing our existing and new customers.

.

 ●   SQL-specialist, Aarhus Kommune

Aarhus Kommune
SQL-specialist

Aarhus Kommune

Vi søger en SQL-udvikler til at indgå i et velfungerende team i vores Udviklingsafdeling, hvor vi løser forskelligartede spændende opgaver inden for bl.a. BI, RPA, AI, programmering og systemudvikling.

Du vil komme til at arbejde med en lang række centrale forretningsdata med komplekse datamodeller, hvor du skal kombinere faglig og teknisk tilgang til data med den nyeste teknologi og avanceret SQL. Vi søger en kollega med bred erfaring med Microsoft SQL.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:

 • Kode komplekse SQL-udtræk til understøtning af forretningsmæssige behov
 • Medudvikling og rådgivning ifm. ændringer og nyudvikling af databærende løsninger – både interne og eksterne, herunder også vores RPA og AI-løsninger
 • Produktionssætning og opfølgning på daglig drift
.

 ●   Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation (barselsvikariat), FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation (barselsvikariat)

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu, hvis du fik et barselsvikariat, hvor du kunne udvide din interesse for IoT? Og få adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne prøve kræfter med at designe innovative løsninger til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få forskningsresultater ud i de danske virksomheder. Det indebærer, at du er i dialog med universiteter omkring forskningsprojekter, ligesom du arbejder tæt sammen med kunder omkring det konkrete udviklingsforløb.

En del af din rolle er også at deltage i kommercielle udviklings-projekter – ligesom du vil deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden for design og innovation.

FORCE Technology
.

 ●   Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation, FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til teknisk produktinnovation

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu, hvis du fik mulighed for at udvide din interesse for IoT og adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne designe innovative løsninger til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få ny teknologi – og nogle gange nye forskningsresultater - ud i de danske virksomheder. Det indebærer, at du både vil være i dialog med universiteter omkring forskningsprojekter, ligesom du vil arbejde tæt sammen med kommercielle kunder omkring konkrete udviklingsforløb. En del af din rolle er derfor også at deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden design, forretning og innovation.

Du vil ret hurtigt komme til at arbejde på dine egne udviklingsprojekter. Det kan både være nye innovationsprojekter og udvikling af state-of-the-art-løsninger, hvor kunden allerede har et defineret behov for IoT-løsninger.

FORCE Technology
.

 ●   Designer/designingeniør til produktinnovation og forretningsdesign, FORCE Technology

FORCE Technology
Designer/designingeniør til produktinnovation og forretningsdesign

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du fik adgang til den nyeste teknologi og de dygtigste eksperter i Danmark, så du kunne designe innovative løsninger og opbygge forretningsmodeller til FORCE Technologys kunder?

Som designingeniør er du med til at få ny teknologi ud i de danske virksomheder. Det kan indebære samarbejde med både universiteter omkring forskningsprojekter og samarbejde med andre teknologileverandører.

Du kommer også til at arbejde tæt sammen med kommercielle kunder omkring konkrete udviklingsforløb og en del af din rolle er derfor også at deltage i salgsaktiviteter, hvor du vil være den faglige ekspert inden design, forretning og innovation.

FORCE Technology
.

 ●   Elektronikingeniør til teknisk projektledelse med IoT, FORCE Technology

FORCE Technology
Elektronikingeniør til teknisk projektledelse med IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du kunne være med til at gøre Danmark til det sted i verden, der er bedst til at udvikle og anvende IoT-løsninger? Og havde adgang til den nyeste forskning på området og de dygtigste specialister siddende in-house?

Dine primære ansvarsområder bliver først og fremmest at lede vores demonstrations- og innovationsprojekter. Dernæst bliver det at identificere og definere nye muligheder og nye projekter samt løbende at holde dig ajour på teknologifronten.

Det er altså ofte dig, som identificerer projekterne, og dernæst finder de bedste samarbejdspartnere. Det indebærer at identificere de rette eksperter i vores brede netværk til universiteterne samt de førende IoT-virksomheder, som det givne projekt vil være relevant for. At opbygge et netværk i forskningsmiljøet, hos leverandører og mulige kunder er derfor også en væsentlig del af denne stilling.

FORCE Technology
.

 ●   Automationsingeniør med interesse for IoT, FORCE Technology

FORCE Technology
Automationsingeniør med interesse for IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du kunne arbejde praktisk med IoT og være med til at øge digitaliseringen i danske produktionsvirksomheder?

Det kan du hos os. Som ét af de 7 danske GTS-institutter i Danmark er vi helt fremme på teknologiudviklingen. Du har altså den nyeste forskning og state-of-the-art teknologier til rådighed, når du sammensætter og afprøver løsninger fra ”slide wear” til ”street wear”.

Du bliver en del af teamet IoT Technology & Architecture, der består af 7 specialister. Vi indgår i forretningsenheden IDSI (se nederst), der arbejder med udvikling og validering af nye teknologier til produkter – hovedsageligt inden for IoT-området. Du kan læse mere om os her.

FORCE Technology
.

 ●   Chef for Center for Avancerede Sensorteknologier, FORCE Technology

FORCE Technology
Chef for Center for Avancerede Sensorteknologier

FORCE Technology, Hørsholm, Aarhus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du fik muligheden for at etablere et helt nyt center, der skal være et samlingspunkt for de virksomheder, som har brug for sparring omkring avanceret sensorteknologi og universiteterne, som forsker i dette?

Som chef for det nye center bliver din opgave først og fremmest at stå for etablering af centeret i tæt samarbejde med kolleger fra IoT-forretningsområdet.

Herunder skal du etablere et netværk af forskere til at bidrage med nyeste viden omkring f.eks. nye sensorteknologier og nye måder at verificere sensordata på. Og ligeledes skal du etablere centeret hos FORCEs kunder med henblik på samarbejde.

FORCE Technology
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk