INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Barselsvikariat Studiekoordinator, Professionsbachelor i skat, Herning, VIA University College

VIA University College
Barselsvikariat Studiekoordinator, Professionsbachelor i skat, Herning

VIA University College

Professionsbachelor i skat er en ny uddannelse i VIA, der havde optag af studerende første gang den 1. september 2019. Der er for nærværende 22 meget motiverede studerende, som er ved at færdiggøre 2. semester, og vi forventer at modtage et hold nye studerende den 1. september 2020.

Den ene af uddannelsens to studiekoordinatorer går på barsel, og vi søger derfor en barselsvikar, der som stabsfunktion til uddannelseslederen skal medvirke til kvalitetssikring, udvikling og målopfyldelse i relation til uddannelsens opgaver og mål.

Dine nøgleopgaver
Ledelsesstøtte for uddannelsesleder bestående af en bred vifte af opgaver lige fra en række praktiske opgaver, sekretariatsmæssige opgaver til mere projekt-, proces- og analyseprægede opgaver.

VIA University College
.

 ●   Procesingeniør til renseanlæg og vandværker, Silkeborg Forsyning A/S

Silkeborg Forsyning A/SProcesingeniør til renseanlæg og vandværker

Silkeborg Forsyning A/S

Vi søger en kandidat med erfaring og ekspertise i primært bæredygtig spildevands- og slambehandling, men også gerne i drikkevandsbehandling.

Du bliver en del af en ambitiøs produktionsafdeling med ansvar for drift og udvikling af spildevands- og vandbehandling. Du får 25 dygtige kollegaer, der målrettet arbejder på klimaets vegne og på at skabe løsninger, der holder også for kommende generationer.

Som procesingeniør kommer du til at arbejde både med optimering af eksisterende anlæg og med at udvikle fremtidens spildevands- og drikkevandsbehandling.

Lige nu er vi i planlægningsfasen af etableringen af et nyt centralrenseanlæg med en kapacitet på 175.000 PE. Videre herfra får vi brug for din erfaring og aktive medvirken til ideudvikling, design, udførelse og til slut idriftsætning i forventeligt 2026.

.

 ●   Workshop Manager, Bucher Municipal A/S

Bucher Municipal A/S
Workshop Manager

Bucher Municipal A/S, Them

Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i stor udvikling? Så er du måske vores nye Workshop Manager, som med administrative evner, teknisk indsigt og godt håndværk kan hjælpe os i den rigtige retning i forhold til at arbejde effektivt og professionelt med serviceringen af vores kunder og give dem den bedste kundeoplevelse.

Dine opgaver bliver, at:

 • være synlig på værkstedet i dagligdagen, motivere dine medarbejdere og sikre, at de trives i deres arbejde
 • udvikle dine medarbejdere, så deres faglige kompetencer matcher opgaverne
 • have den daglige kontakt til kunderne ved ordreindtag og sikre processen omkring fakturering
Bucher Municipal A/S
.

 ●   Erfaren telefonsælger ”med hjertet på rette sted” søges til kontor i Silkeborg, Intryk ApS

Intryk ApS
Erfaren telefonsælger ”med hjertet på rette sted” søges til kontor i Silkeborg

Intryk ApS

Hos os kan du bruge dit salgstalent og samtidig indgå i et team med 3 kollegaer i Silkeborg centrum. Vi er en velfungerende virksomhed, hvor arbejdsmiljø ikke kun er noget, vi taler om! Dine kommende arbejdsomgivelser er et behageligt og lyst kontormiljø, der bl.a. er tilpasset af akustik-eksperter og virksomhedens arbejdsmiljøorganisation.

Du vil blive tilknyttet salgsafdelingen, hvor den gode trivsel er i højsædet, og der er plads til alle uanset alder. Vi har god erfaring med seniorer, så hører du til ”det grå guld”, er du også meget velkommen hos os.

Du får dit eget kontor, hvor du ringer B2B til nye samt eksisterende kunder og sælger støtteannoncer ud fra en klargjort liste.

Intryk ApS
.

 ●   Butiksassistent (deltid) - Holstebro, jem & fix A/S

jem & fix A/SButiksassistent (deltid) - Holstebro

jem & fix A/S

Brænder du for detailhandel, har du erfaring med samme, og vil du udvikle dig hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som butiksassistent arbejder du tæt sammen med dine kolleger, og du får ansvar for dine egne vareområder. Samtidig er du også med til at sørge for, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil derudover skulle fylde varer op og betjene kunder ved kassen, men før vi kaster dig ud i det, får du grundig oplæring og introduktion til jobbet.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

.

 ●   Marketing Intern, efterår 2020, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/SMarketing Intern, efterår 2020

Lidl Danmark K/S, Tranbjerg

Vil du være med til at drive brand performance i Europas største dagligvarekæde med over 10.000 butikker på verdensplan? Brænder du for at arbejde med marketing og branding i en stor international virksomhed? Og vil du udvikle og udfolde dine faglige og teoretiske kompetencer i et lærerigt og udfordrende praktikforløb? Så er du måske vores nye Marketing Intern til Marketingafdelingen.

Du bliver en del af Marketingafdelingens Projekt- og kampagneafdelingen, som hvert år udvikler en række projekter, kampagner, sponsorater og events, som understøtter vores overordnede brandstrategi. Du kommer til at arbejde sammen med afdelingens projektledere og Projekt- og kampagnechef.

I Lidl er vi positivt indstillet på at udbetale en økonomisk erkendtlighed på op til 3.000 kr. pr. måned for god performance. Det er selvfølgelig vores opgave at give dig forudsætninger for at kunne performe og derved lykkes i dit praktikforløb.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   Souschef - Skanderborg, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/S
Souschef - Skanderborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   IT-Assistent med flair for IT og administration, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/SIT-Assistent med flair for IT og administration

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Har du flair for IT og motiveres du af at administrere processer? Har du lyst til at være IT-Assistent på en spændende, dynamisk og international arbejdsplads, hvor du dagligt har kontakt med mange forskellige mennesker? Så er det måske dig, vi er på udkig efter!

Som IT-Assistent har du ansvaret for de administrative processer i IT-afdelingen. Dette dækker over håndtering af kontrakter med leverandører og samarbejdspartner, styring af software-licenser, anskaffelse af hard- og software igennem lokale og globale aftaler samt organisering af møder og events.

Du understøtter afdelingens specialister med relevant tal- og budget-materiale og kan analysere komplekse sammenhænge i disse. I vores team har vi en uformel omgangstone, og humøret er altid højt og kendetegnet ved masser af gåpåmod.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   Mentor Nonfood, SuperBrugs-kæden, SuperBrugsen

SuperBrugsenMentor Nonfood, SuperBrugs-kæden

SuperBrugsen

Vil du være med til at sikre kundemødet og optimere driften på Nonfood?

Vi søger lige nu mentorer, som skal supportere vores butikker:
Salgsglæde, daglig drift, inspiration, samt fastholdelse af vores koncepter i butikkerne er væsentlige faktorer i jobbet. Nøgleordene i arbejdet er høj service til vores butikker, inspirerende Skønhed og Helse, Isenkram og Tekstil-afdelinger samt sund drift.

Dine hovedopgaver bliver at:

 • Sikre et stærkt kundemøde på Nonfood i kædens butikker
 • Træne, coache, skabe følgeskab og motivere butikkerne
 • Skabe salgsdynamik samt salgs- og indtjeningsudvikling i butikkerne

Vi kan tilbyde:

 • Et job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder.
 • Fleksibilitet med stor frihed under eget ansvar.
 • Løn efter kvalifikationer.
.

 ●   Konsulent til Arbejdsgiversekretariatet, Dansk Byggeri

Dansk ByggeriKonsulent til Arbejdsgiversekretariatet

Dansk Byggeri, Risskov

Er du faglig konsulent og har du lyst til at arbejde med kollektive overenskomster? Dansk Byggeri søger en faglig konsulent til Arbejdsgiversekretariatet. Arbejdsstedet er med udgangspunkt i Dansk Byggeris kontor i Risskov ved Aarhus. Arbejdsgiversekretariatets opgaver er at varetage overenskomst- og ansættelsesmæssige forhold for bygge- og anlægsbranchen blandt organisationens medlemmer.

Som konsulent i Arbejdsgiversekretariatet indgår du i et team, hvor arbejdsopgaverne bl.a. består i

 • Rådgivning af Dansk Byggeris medlemmer om personalejuridiske forhold både mundtligt og skriftligt
 • Deltagelse i fagretslige sager og deltage i fagretlige møder med forbundene
 • Undervisning i Dansk Byggeris kurser om overenskomstmæssige forhold
.

 ●   Intern sælger/Produktspecialist, KRAMP Danmark

KRAMP DanmarkIntern sælger/Produktspecialist

KRAMP Danmark, Skjern

Er du glad for at tale med mennesker og brænder for at levere kompetent og teknisk rådgivning til kunder? Er du en person, der godt kan lide at yde lidt ekstra for kunden? Så bliv en del af vores KRAMP-familie som Produktspecialist!

Som Produkt Specialist hos Kramp har du din hverdag i vores interne salgsafdeling i Skjern. Du vil få ansvaret for produktrådgivning, tilbudshåndtering, forespørgsler og ordrer fra kunderne. Ligeledes kan du komme til at deltage i kundebesøg/arrangementer og ad hoc-projekter. Vores mål er altid at være den allerbedste partner for vores kunder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Salg og rådgivning til kunderne via telefonen
 • Sparring med kunderne vedrørende webløsninger
 • Tilbudshåndtering samt sikring af bedst mulig service i forhold til tilbudsprocessen
.

 ●   Bygningskonstruktør til byggeafdeling, Birch Ejendomme ApS

Birch Ejendomme ApSBygningskonstruktør til byggeafdeling

Birch Ejendomme ApS, Silkeborg

Vil du være del af en dynamisk og familiær virksomhed, som bygger og udlejer ejendomme?

I Birch Ejendomme beskæftiger vi os med udvikling/byggeri, udlejning, køb og salg af ejendom-me til private og erhverv. Vi er i vækst og søger derfor en ny kollega til vores tekniske team i byggeafdelingen. Teknisk team varetager mange forskel

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Håndtering af byggeteknisk materiale i forbindelse med salg og closing
 • Behandling, besvarelse og dialog om spørgsmål fra vores købere eller deres tekniske rådgivere
.

 ●   MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt database-server og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med databaser og Microsoft SQL.

Jobindex Kurser
.

 ●   MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online), Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
.

 ●   SAP Enterprise Architect, Brinch & Partners

Brinch & Partners recruiting on behalf of DLG Group in Fredericia, Aarhus, or Copenhagen

SAP Enterprise Architect

Will you be highly motivated, if you were responsible for driving the implementation and evolution of the Enterprise Architecture strategy in a group common SAP landscape? And is it one of your core competencies to align business needs with applications architecture? Then this role could be your future career path.

As the new Enterprise Architect, you are responsible for driving the implementation and evolution of the overall Enterprise Applications Architecture strategy in Solutions. You will be responsible for the creation, maintenance and management of architecture models and their solution components. You will also independently support the delivery of improved business results via better and integration utilization of the new S/4 platform.

.

 ●   Webshophaj til Danmarks stærkeste mediehus, Søgemedier A/S

Søgemedier A/S
Webshophaj til Danmarks stærkeste mediehus

Søgemedier A/S, Aarhus

Ønsker du at være en del af en virksomhed i rivende vækst? Hvis dit svar er "JA!", så er du måske vores nye kollega. Søgemedier søger i øjeblikket en webshop-udvikler, som brænder for e-handel og kan rådgive og supportere vores webshop-kunder.

Som udvikler hos Søgemedier vil du blive en del af vores webafdeling, som består af grafiske designere, frontend- og backend-udviklere. Vi sørger for, at vores kunder får en optimeret webshop, som er tidssvarende og imødekommer de ønsker og krav, som kunderne måtte have.

Vi har et stærkt team, hvor din fornemmeste opgave bliver at udvikle på vores kunders webshop-løsninger samt supportere vores eksisterende kunder med mindre udviklingsopgaver til deres webshops.

.

 ●   1. assistent - Århus N, ALDI Danmark

ALDI Danmark1. assistent - Århus N

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker

Du får de bedste muligheder for at udvikle dig og få din første ledererfaring på CV’et – og en mulig karrieresti, hvor du videreudvikler dit ledertalent på ALDI Academy, f.eks gennem vores Butikschefstrainee forløb.

.

 ●   Automatiktekniker/elektriker til solafskærmning, Fischer Group

Fischer Danmark A/SAutomatiktekniker/elektriker til solafskærmning

Fischer Danmark A/S, Brabrand

Danmarks stærkeste virksomhed indenfor solafskærmning, Fischer Danmark A/S, tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende virksomhed med et spændende produktprogram.

Vi søger en automatiktekniker/elektriker, som skal være med til at udvikle vores projektafdeling samt el- og automatikafdeling.

Dine hovedopgaver er

 • Salg, projektering og praktisk udførelse af el-opgaver i forbindelse med tekniske solafskærmningsinstallationer
 • At sætte nye solafskærmningsinstallationer i drift
 • At deltage i et team, der udvikler nye koncepter for styring, herunder specifik styring af solafskærmning, til både private samt små og store virksomheder
.

 ●   Butikschef i Netto - Viborg, Salling Group

NettoButikschef i Netto - Viborg

Netto

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde.

Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder.

Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder. Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen.

.

 ●   Butiksassistent under 18 år - Højbjerg, Salling Group

NettoButiksassistent under 18 år - Højbjerg

Netto

Som butiksassistent er du med til at sikre, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse. Din hverdag er varieret og ikke to dage er ens. Dine opgaver er blandt andet:

 • Kassebetjening
 • Lettere vareopfyldning
 • Oprydning og lettere rengøring af butikken

Som ansat i Netto har du mulighed for at benytte en lang række personalegoder:

 • Personalerabat i Bilka, føtex og Netto
 • Medarbejderrabat på Nettos eget mobilabonnement - Nettalk
 • Frisk frugt og grønt på arbejdspladsen hver dag
.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |