GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Værkfører til nathold, TMK/Svane Køkkenet
TCM Group A/SVærkfører til nathold

TCM Group A/S, Holstebro

TCM Group søger en dygtig og erfaren værkfører til nathold på fabrik 1 i Tvis ved Holstebro, hvor vi ordreproducerer individuelt tilpassede køkken-, bad- og garderobeløsninger primært til det skandinaviske marked.

Du skal i samarbejde med resten af værkførergruppen (dag/aftenhold) og med reference til produktionschefen være ansvarlig for udførelsen af opgaverne på nathold i maskin-, lak- og montageafdeling samt læssehallen.

Du vil blive en del af et team med en uformel omgangstone med respekt for hinanden. Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.

.
.: Rådgiver til projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engros-afdeling i Ringkøbing, Kleven & Partners Rekruttering ApS
Kleven & Partners Rekruttering ApSRådgiver til projektfinansiering i Ringkjøbing Landbobanks Engros-afdeling i Ringkøbing

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Ringkjøbing Landbobank

 • Er du analytisk stærk – og samtidig god til at tale med kunder?
 • Har du erfaring med erhvervssegmentet?
 • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

Du skal kunne lide at tale med kunder – både nuværende og nye. Herudover skal du have stor forretningsforståelse og erfaring fra erhvervssegmentet, hvilket indebærer, at du helt naturligt kan rådgive vores kunder med høj faglighed og kvalitet.

Din primære opgave bliver at udarbejde finansieringsløsninger til vores kunder inden for vores nicheområder, som fx investeringsejendomme, vindmøller og solceller. Du skal kunne tage udgangspunkt i kundens behov og tænke i konstruktive finansielle løsninger. Der er direkte adgang til bankens Direktion, da vi mødes med Direktionen hver uge og drøfter løsninger og bevillinger.

.
.: Consumer Insight Analyst, DANISH CROWN A/S
Tulip Food Company
Consumer Insight Analyst

Tulip Food Company, Randers

Som Consumer Insight Analyst får du i tæt samarbejde med vores Senior Consumer Insight Specialist ansvaret for at drive vores strategiske fokus på forbrugere både i Danmark og internationalt.

Herudover skal du sammen med Senior Consumer Insights Specialisten sikre, at consumer insights implementeres i kommercielle løsninger, og at der aktivt følges op på actions funderet i key insights.

Dit ansvarsområde dækker blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Sikre at viden om markeds- og forbrugerforhold står til rådighed og aktivt bliver delt med den omgivende organisation
 • Drive kvantitative og kvalitative analyseopgaver selvstændigt og i samarbejde med eksterne analysesamarbejdspartnere
 • Rådgive interne stakeholders i relation til valg af metode, analysedesign og valg af analysepartnere – samt sikring af høj kvalitet i alle dele af analyseprocessen
Tulip Food Company
.
.: Salgs- og marketingansvarlig for projektsalg, blue search & selection
Levehuse A/S
Salgs- og marketingansvarlig for projektsalg

Levehuse A/S, Silkeborg

Levehuse A/S oplever succes med et stærkt og velfungerende koncept indenfor byggeri af enfamilie-, dobbelt- og rækkehuse. Vi ønsker at styrke vores markedsposition og søger en troværdig salgs- og marketingansvarlig, der skal føre vores kunder trygt gennem processen ved et huskøb.

Samarbejdet med ejendomsmægler er tæt, og du har til opgave proaktivt at understøtte den vigtige indledende fase og som Levehuses repræsentant være synlig overfor køberne, skabe tryghed og stå til rådighed med sparring og specialistviden omkring husene.

 • Du planlægger i samspil med ejendomsmægler en løbende salgsstrategi.
 • Du har ansvar for udarbejdelse af salgsmateriale.
 • Du har ansvar for drift og vedligehold af prøvehuse.
 • Du skal være til stede ved åben hus-arrangementer.
Levehuse A/S
.
.: Critical Services Technician til 24/7-skiftehold – elektriker el.lign., CBRE Corporate Outsourcing ApS
Critical Services Technician til 24/7-skiftehold – elektriker el.lign.

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Viborg

Hos CBRE Data Center Solutions søger vi 14 (7 shift lead og 7 shift technician) dygtige teknikere, som skal indgå i skifteholdsarbejde.

Arbejdet skal udføres i Viborgområdet hos vores kunde, som er en global og verdenskendt IT-virksomhed. Du vil som vores nye kollega indgå i et dedikeret team, der sammen er ansvarlige for, at den tekniske drift altid kører optimalt.

Med reference til Engineering Supervisor vil din primære opgave være at indgå i vores skiftehold, som arbejder i 3-holds skift, da vi har døgnbemanding på vores kundes lokation alle årets dage. Som Shift Technician indgår du i et godt kompetent teknisk team, hvor teknik, samarbejde og kommunikation er i højsædet.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
.
.: Tekniker til Facility, Hilton Foods Danmark A/S
Hilton Foods Danmark A/STekniker til Facility

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

Har du erfaring med bygningsvedligehold, og værdsætter du muligheden for at præge din egen arbejdsdag, så kunne jobbet hos os være dit.

I jobbet bliver du ansvarlig for generel bygningstilsyn samt for at sikre forsvarligt vedligehold af bygninger og installationer. Derudover har du ansvaret for vedligehold af udendørsarealer, så de lever op til gældende lov, sikkerheds- og kvalitetskrav fremsat af myndigheder og HFD. Forefaldende vedligehold i produktionen, vil også kunne forekomme.

Primære opgaver:

 • Tilsyn af bygninger og udendørsarealer
 • Koordinering af forebyggende vedligehold – herunder udførelse af tekniske opgaver, svejseopgaver, skadedyrsbekæmpelse, almindelig vedligeholdelse og reparation etc.
 • Opsyn på CTS-anlæg og brandanlæg samt kontaktperson til Siemens og Falck ifm. eventuelle fejl
.
.: Senior Key Account Manager, Kamstrup A/S
Kamstrup A/SSenior Key Account Manager

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du bidrage til at formalisere og optimere store kundeaftaler? Evner du at have mange bolde i luften, uden at miste fokus på retning og prioriteter? Vil du være en del af et stærkt team, med fokus på kunderelation, produktforståelse og udvikling?

Med direkte reference til vores Head of After Sales & Services, bliver du en del af vores nordiske salgsteam, hvor du efter den indledende produkt- og procestræning, vil opleve stor frihed under ansvar og muligheden for selv at påvirke dine opgaver.

I den nyoprettede stilling som Senior Key Account Manager, vil du være ansvarlig for at servicere vores kunder på elmarkedet, og du bliver dermed Kamstrups ansigt udadtil.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

.
.: Teknisk specialist til arbejdssikkerhed, Grundfos A/S
Grundfos A/STeknisk specialist til arbejdssikkerhed

Grundfos A/S, Bjerringbro

Dine vigtigste opgaver bliver at yde teknisk ekspertbistand ift. risikovurderinger og sikre, at vi tester vores nye pumper og produktionsudstyr sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Du kommer til at have særligt fokus på alt arbejdsmiljø relateret til el og mekanik, men support i forhold til kemi og arbejdsstedets indretning vil også være en del af dit arbejdsområde, ligesom praktisk support ift. implementering af miljøprojekter vil blive en del af dine opgaver.

Det gør du, når du:

 • Yder dag-til-dag support i samarbejde med de øvrige arbejdsmiljøspecialister i Grundfos, herunder analyse af ulykker, kontrol af implementering, support til APV-arbejdet, træning og ad hoc-bistand til tolkning af regler og retningslinjer fra myndigheder og Grundfos-standarder
 • Assisterer udviklere og projektleder i forbindelse med ibrugtagningskontrol, arbejdsinstruktioner og evt. udarbejdelse af CEmærkning
.
.: Konsulent til psykosocialt arbejdsmiljø, Grundfos A/S
Grundfos A/SKonsulent til psykosocialt arbejdsmiljø

Grundfos A/S, Bjerringbro

Vil du styrke Grundfos’ forebyggelse af usund stress og stressrelateret sygefravær samt udvikle processer og værktøjer inden for faktorer, der påvirker det psykosociale arbejdsmiljø?

Med fuld ledelsesopbakning og i samarbejde med Group HR er det din fornemmeste opgave at udvikle metoderne og værktøjerne til, at vi kan arbejde strategisk og praktisk med psykisk arbejdsmiljø inden for de globale funktioner. Du kan forvente at skulle arbejde bredt og på både individ-, team- og organisationsniveau.

Dit primære ansvar bliver at:

 • identificere behov for udvikling af det psykosociale arbejdsmiljø og sætte mål for indsatsen i samarbejde med arbejdsmiljøorganisationen
 • udvikle og implementere initiativer, processer og værktøjer, der understøtter et godt psykosocialt arbejdsmiljø
 • bidrage til gennemførelse af arbejdspladsvurderinger, evalueringer og audits
.
.: Afdelingschef til Projektafdeling, Mindbiz
MindbizAfdelingschef til Projektafdeling

Mindbiz søger for Samn Forsyning ApS i Horsens

Har du kendskab til forsyningernes vitale rolle i samfundsudviklingen? Brænder du for at lede og derigennem bidrage til realiseringen af en ambitiøs og fokuseret strategi?

Som chef for Projektafdelingen får du et spændende job med mulighed for at gøre en forskel for kunderne og miljøet. Dine primære arbejdsopgaver er at sikre flow og udvikling i vores projekter: Fra det lille "standardprojekt" over data- og digitaliseringsprojekter til store klimaprojekter og innovative projekter.

Med projektafdelingens meget kvalificerede medarbejdere er kompetenceniveauet højt, hvorfor de fleste projekter udføres in house – med bistand udefra, når der er pres på. Der er stor faglig diversitet, hvor du til dagligt arbejder sammen med og kan trække på kolleger med mange forskellige kompetencer.

.
.: Servicerådgiver til kundeservice til Vestjysk Bank (barselsvikariat), vestjyskBANK
vestjyskBANKServicerådgiver til kundeservice til Vestjysk Bank (barselsvikariat)

vestjyskBANK, Herning

Har du smil i stemmen, og brænder du for at give kunderne en god og kvalificeret service?

Så søger vi dig til et job i vores Kundeservice i Herning. Her bliver du en vigtig del af et professionelt team sammen med 11 andre energiske, humoristiske og smilende kolleger.

Kundeservice er til for vores kunder og kolleger med det klare mål at give kunden en god oplevelse på samtalen og kompetent afhjælpning af konkrete økonomiske behov. Det betyder, at du som servicerådgiver i kundeservice bliver bankens stemme og smil udadtil.

Du formår at lytte til kundens behov, og samtidig identificerer du de økonomiske aspekter, så du finder den rigtige løsning for kunden.

.
.: Kontrolmedarbejder til projekt Pengeoverførsler i Skattestyrelsen, Aarhus, Skatteforvaltningen
SkattestyrelsenKontrolmedarbejder til projekt Pengeoverførsler i Skattestyrelsen, Aarhus

Skattestyrelsen, Tranbjerg J

Vil du bidrage til kontrol af borgere og virksomheder med fokus på de skattemæssige udfordringer, der er i en globaliseret verden? Motiveres du af opgaver, hvor du deltager i et specialiseret kontrolprojekt sammen med dygtige kollegaer? Så skal du måske være vores nye kollega i International Skatteunddragelse.

Som kontrolmedarbejder bliver du en del af et team, der arbejder med indsatsprojektet Pengeoverførsler.

Din primære arbejdsopgave vil være sagsbehandling i projekt Pengeoverførsler, hvor du foretager kontrol af pengeoverførselsvirksomheder, vekselbureauer og brugerne af disse virksomheder. Du skal i den forbindelse afdække skattemæssige problemstillinger med henblik på at identificere potentielle sager, hvor der i strid med lovgivningen holdes beløb uden for dansk beskatning. På baggrund af den skattemæssige gennemgang vil du skulle træffe afgørelser.

Skattestyrelsen
.
.: Telenor søger Souschef til butikkerne i Vejle & Horsens, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikkerne i Vejle & Horsens

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Som Souschef skal du sammen med Butikschefen sikre butikkens samlede performance, ligesom du er med til at understøtte den løbende udvikling af teamet og butikken.

.
.: Telenor søger Souschef til butikkerne i Århus & Tilst, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikkerne i Århus & Tilst

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Som Souschef skal du sammen med Butikschefen sikre butikkens samlede performance, ligesom du er med til at understøtte den løbende udvikling af teamet og butikken.

.
.: Telenor søger Souschef til butikken i Holstebro, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikken i Holstebro

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Du har lyst til at udvikle dit ”on the floor leadership” og er klar på at udvide dit perspektiv på butiksledelse i et forløb hos Telenor, hvor du bliver kastet ud i flere butikstyper eller butikker på tværs af forretningen.

.
.: Telenor søger Souschef til butikkerne i Viborg & Randers, Telenor
TelenorTelenor søger Souschef til butikkerne i Viborg & Randers

Telenor

Er du ambitiøs, dygtig og i stand til at opnå dine salgsmål? Har du samtidig en solid forståelse for butiksdrift og et ønske om at udvikle dig personligt og fagligt i en ny rolle, hvor du varetager et større ansvar i butikken?

Rollen som Souschef, er en helt ny rolle i Telenors butikker. Souschef rollen er for den ambitiøse og dygtige medarbejder, der ønsker at udvikle og forløse sit potentiale mod en fremtidig rolle som Butikschef. Vi ønsker altså med Souschef rollen at give den rette medarbejder mulighed for at forfølge en karrierevej inden for butiksledelse og udvikle sit ”on the floor leadership”.

Du har lyst til at udvikle dit ”on the floor leadership” og er klar på at udvide dit perspektiv på butiksledelse i et forløb hos Telenor, hvor du bliver kastet ud i flere butikstyper eller butikker på tværs af forretningen.

.
.: Funktionsleder til Skattestyrelsen, Afdeling Borgere i Struer, Skatteforvaltningen
SkattestyrelsenFunktionsleder til Skattestyrelsen, Afdeling Borgere i Struer

Skattestyrelsen

Er du handlekraftig, og brænder du for ledelse og drift? Trives du med at motivere fagligt dygtige medarbejdere, og besidder du en høj faglighed inden for driftsprocesser i en kompleks administrativ verden? Så er jobbet som funktionsleder i Borgere 6 i Struer måske noget for dig.

Du bliver leder for enheden Borgere 6 i Struer, hvor du skal lede 22 engagerede skattemedarbejdere. I enheden sikrer vi, at borgernes anmodning om genoptagelse af skatteansættelsen håndteres rettidigt og korrekt. Vi sikrer, at borgernes årsopgørelse fejlrettes og frigives. Desuden forestår vi behandlingen af borgere og virksomheders anmodninger om skatteforvaltningens udstedelse af skatteattester/hjemstedserklæringer. Vores vellidte og dygtige funktionsleder går på pension 1. oktober 2019.

I Borgere 6 bliver du en del af et spændende fagligt miljø,´hvor kvalitet, retssikkerhed, videndeling og effektivitet er højt prioriteret.

Skattestyrelsen
.
.: Senior Business Controller for Digital Service, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Senior Business Controller for Digital Service

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

You engage with the leadership team in the Digital Service function and acquire fundamental information about the digitalization activities of the business. You use this insight proactively to reach the business targets of the function.

What are my responsibilities?

 • You contribute with financial end-to-end insight to validate and follow-up on business cases for the digitalization transformation activities in Service, with the aim to drive value creation.
 • You are financial advisor and main focal point for all commercial and finance activities in the Digital Service function.
 • You continuously create consolidated transparency of the financial performance in the organization, so it is clear what proactively needs to be done to ensure that the function delivers according to budget and forecast on its operating cost and project cost for activities.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
.
.: Senior Materials Specialist, Polymers, Grundfos A/S
Grundfos A/SSenior Materials Specialist, Polymers

Grundfos A/S, Bjerringbro

Your main task will be to participate in core technology projects as a materials specialist, scouting for new opportunities within materials and bringing these into play to develop new technologies and capabilities within the area of polymer materials.

We have a strong focus on technologies that help advance Grundfos’ strategic sustainability agenda, and you will be involved in matters such as the qualification of bioplastics and recycled/reused materials as well as evaluating and testing chemical resistance and lifetime prediction of materials.

Alongside your projects, you will also be our go-to consulting specialist for advanced technical support within polymer-related issues across the organization. Such tasks can range from recommendations on material selection over root cause analysis to supplier assessment and suggested qualification tests.

.
.: Økonomikonsulent til LMO i Horsens, LMO
LMO
Økonomikonsulent til LMO i Horsens

LMO

Trives du med ansvar og daglig kontakt med kunder? Søger du et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og dygtige kolleger? Så har du nu muligheden for at blive en del af LMO – en af landets største rådgivningsvirksomheder i landbrugsbranchen.

Dit arbejdsområde er rådgivning inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du vil blive udfordret fagligt og personligt, og alt efter de kvalifikationer du kommer med, og den udviklingsvej du brænder for, får du ansvar for rådgivning hele vejen rundt om kundens virksomhed. Du får en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig fagligt og personligt.

Du brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk, og du har en kunde- og forretningsorienteret tilgang til stillingen.

LMO
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |