GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Daglig leder til Idrætsbørnehuset Bavnehøj i Hadsten, Favrskov Kommune
Favrskov KommuneDaglig leder til Idrætsbørnehuset Bavnehøj i Hadsten

Favrskov Kommune

I Idrætsbørnehuset venter 15 dygtige og motiverede medarbejdere samt 85 børn i alderen 0-6 år og selvfølgelig alle deres forældre på en ny daglig leder. Du er en leder som brænder for at arbejde med pædagogisk idræt, og for at udvikle institutionen som idrætsinstitution. Konceptet pædagogisk idræt er udarbejdet i samarbejde med VIA og DIF.

Som daglig leder i Idrætsbørnehuset Bavnehøj får du mulighed for at præge udviklingen i Idrætsbørnehuset – i tæt samarbejde med medarbejderne, ressourcepædagogerne, forældrene samt ledelsesteamet i området. Du har det overordnede, daglige ledelsesansvar for driften, herunder personaleledelse, forældresamarbejde og samarbejdet med vores eksterne samarbejdspartnere.

En helt central opgave er at understøtte implementeringen af den styrkede læreplan, som vi arbejder med igennem professionelle læringsfællesskaber.

.
.: Serviceminded ildsjæl der brænder for at arbejde med aftenskoler, foreninger og landsbyer, Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande Kommune
Serviceminded ildsjæl der brænder for at arbejde med aftenskoler, foreninger og landsbyer

Ikast-Brande Kommune

Er du ansvarsfuld, struktureret og god til at bevare overblik over en alsidig opgaveportefølje? Har du lyst til at arbejde med fritidsområdet? Kan du lide at arbejde med tal og it-systemer? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en serviceminded administrativ medarbejder som skal arbejde med forskellige tilskudsordninger, fritidsfaciliteter samt sekretariatsbetjene diverse udvalg.

Hovedvægten er på administrative opgaver, hvor kendskab til Folkeoplysningsloven, flair for tal og brug af IT-redskaber vil stå centralt. En del af arbejdet vil være baseret på dialog med foreningslivet og lokalråd, så der vil blive lagt vægt på evnen til at indgå i dialog med mange forskellige parter.

.
.: Tysk- og engelsktalende, teknisk kvalitetsassistent, J.P. Group A/S
J.P. Group A/STysk- og engelsktalende, teknisk kvalitetsassistent

J.P. Group A/S, Viborg

JP Group a/s tilbyder en attraktiv stilling til en systematisk kvalitetsassistent, der i tæt samarbejde med vores kvalitetsmedarbejdere skal være med til at løfte serviceniveauet over for vores kunder samt at sikre tilfredsheden med kvaliteten af vores autoreservedele.

Dit udgangspunkt bliver JP Group a/s’ produktprogram på 30.000 varenumre til primært tyske, asiatiske og franske biler. Der indkøbes i over 40 lande og sælges til kunder worldwide.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Registrering og behandling af kundereklamationer
 • Kommunikation til vore kunder og sælgere om relevante kvalitetsforhold
 • Implementering og opfølgning på korrigerende tiltag på produktniveau
.
.: Lagerchef, RC Beton A/S
RC Beton A/SLagerchef

RC Beton A/S, Aars eller Rødkærsbro

Har du gode samarbejdsevner og brænder du for at stå i spidsen for et lager? Så har vi et spændende og alsidigt job til dig!

Du skal have lyst til at tage ansvar for udviklingen og optimeringen på lageret, og have fokus på kvalitet og service.

Som lagerchef har du direkte personaleansvar for 8 medarbejdere på 2 fabrikker. Fabrikkerne ligger i henholdsvis Aars og Rødkærsbro.

Dine primære opgaver bliver:

 • Sikre optimalt flow af varer til forsendelse
 • Vedligeholdelse/optimering af lager, herunder skabe og optimere processer og standarder for lagerarbejdet generelt
 • Vedligeholdelse og optimering af vores Navision-lagerstyringssystem
.
.: Daglig leder til plejecentret Gedvedhus, Horsens Kommune
Horsens Kommune
Daglig leder til plejecentret Gedvedhus

Horsens Kommune

Vil du sammen med et engageret og dynamisk personale være med til at fortsætte en udvikling, hvor der er fokus på at leve hverdagslivet sammen med beboerne? Så er stillingen som daglig leder af Plejecenteret Gedvedhus måske noget for dig.

Plejecentret Gedvedhus er et plejecenter med 24 plejeboliger, heraf to aflastningspladser.

Som daglig leder er opgaven at lede medarbejdergruppen og sikre, at kerneopgaverne løses med udgangspunkt i de kvalitetsstandarder og politiker, der findes i Horsens Kommune.

Ledelsesopgaven indebærer et fokus på at skabe et godt og udviklende samarbejde i organisationen med borgerne og deres pårørende, som samlet set viser sig i et godt ældreliv, hvor medindflydelse og medbestemmelse er bærende elementer.

.
.: Safety specialist til elektronisk udstyr, FORCE Technology
FORCE Technology
Safety specialist til elektronisk udstyr

FORCE Technology, Aarhus

Har du lyst til at hjælpe vores kunder med at løse deres produktudfordringer og lette deres markedsadgang? Så er du måske vores nye safety specialist!

Du kommer til at indgå i vores test- og godkendelsesområde, som fagligt dækker mange tekniske discipliner, hvor vi hjælper producenter med at få udstyr godkendt. I samarbejde med dine kolleger kommer du til at udføre el-sikkerhedstest, levere teknisk vejledning, drive kundeprojekter og bidrage til fortsat udvikling og markedsføring af nye ydelser. Dit primære arbejdssted er på vores kontor i Aarhus og dine nøgleopgaver bliver:

 • produktprøvning, herunder både kundevejledning, konstruktionsgranskning, dokumentationsinspektion og fysisk prøvning i laboratoriet, samt rapportskrivning
 • vejledning af kunderne i udarbejdelse af teknisk dokumentation og risikoanalyse
 • opbygning og forbedring af vores akkrediterede safety services
FORCE Technology
.
.: Senior .net-udvikler med Lead-potentiale, Ditmer a/s
Ditmer a/sSenior .net-udvikler med Lead-potentiale

Ditmer a/s, Åbyhøj

Brænder du for at skabe solide løsninger, som får smilet frem hos kunder og brugere? Så har vi jobbet til dig i et af landets bedste udviklingshuse, hvor vi både laver produkter og skræddersyede løsninger, der gør en forskel.

Vores vision er at skabe en positiv forandring igennem nysgerrighed, sund fornuft og godt håndværk – vi skaber løsninger, som skaber en reel effekt hos kunderne og brugerne.

Som seniorudviklingskonsulent i Ditmer varetager du oftest rollen som Lead i en projektgruppe – det vi på godt dansk kalder teknisk ansvarlig.

Du arbejder ud fra en stærk teknisk passion og har indsigt i hele teknologistakken – ikke dermed sagt at du er ekspert i alle facetter – og du kan udfolde løsningens arkitektur og agere som sparringspartner for projektledere, konsulenter og kunder på både tekniske og forretningsmæssige områder.

.
.: Leder af Genoptræning, Ikast-Brande Kommune
Ikast-Brande Kommune
Leder af Genoptræning

Ikast-Brande Kommune

Sundhed & Ældre i Ikast- Brande Kommune søger en leder med handlekraft og tydelig faglig retning til afdelingen for Genoptræning.

Som leder af Genoptræningen vil du få ansvaret for 24 medarbejdere – herunder fysioterapeuter, ergoterapeuter og administrativt personale. Genoptræning er en decentral driftsenhed i Sundhed- & Ældre. En vigtig opgave er at lede den daglige drift og kvalitetsudvikle både i egen enhed og sammen med øvrige ledere. Der er tre teams som er placeret i henholdsvis Ikast, Brande og Nørre Snede. Du vil være faglig ansvarlig og have det økonomiske ansvar i ledelsesområdet.

.
.: Business Relations Manager, Verdo A/S
Verdo A/S
Business Relations Manager

Verdo A/S, Randers

Til en spændende nyoprettet stilling søger Verdo en profil, som har stor forretningsforståelse og fremragende kommunikationsevner. I stillingen bliver du en integreret del i udførelsen af strategiske og taktiske elementer i en koncern i rivende udvikling.

Med reference til Kommunikation og Marketing skal du støtte og supportere direktionen, bestyrelsen og andre interessenter (interne og eksterne). Du skal bidrage til udviklingen af strategiske kommunikationsmaterialer, herunder stå for præsentationer, konferencer, møder og andre elementer til støtte for interne og eksterne begivenheder.

Du arbejder i hverdagen på tværs i koncernen, følger vores mediedækning og markedsundersøgelse og holder os ajour med nyeste forskning og økonomiske tendenser, som kan påvirke Verdos forretning på kort og længere sigt.

Verdo A/S
.
.: Intern salgsingeniør til byggeteknisk rådgivning, Eftex ApS
Jobindex A/S
Intern salgsingeniør til byggeteknisk rådgivning

Jobindex A/S søger for Eftex ApS i Herning

 • Kan du se fordelene ved at blive en del af en succesfuld virksomhed, med stærke brands som Lewis og Hody og et godt navn i branchen?
 • Vil du levere professionel rådgivning til kunderne og arbejde sammen med dygtige kolleger?
 • Kunne du tænke dig en bred generalistrolle med interessante udviklingsmuligheder?

Du bliver vores tekniske specialist, der har styr på statikken og rådgiver og vejleder entreprenører, ingeniører, arkitekter og mange andre,” fortæller CEO Flemming Andersen.

Rådgivning, beregning og salg
Du bliver en vigtig spiller for både kunder og kolleger, og i løbet af en typisk arbejdsdag beskæftiger du dig bl.a. med at udarbejde tilbud og udføre statiske beregninger på tagkonstruktioner og etageadskillelser.

Jobindex A/S
.
.: Butikschef til ny butik i Holstebro, Deichmann Sko
Deichmann SkoButikschef til ny butik i Holstebro

Deichmann Sko

Har du lyst til et lederjob i Europas største skokæde?

Så bliv en del af Deichmann! Du får en stilling med en spændende hverdag, hvor du får stort ansvar og bliver en del af et dygtigt og engageret team.

Som butikschef i Deichmann har du et meget alsidigt og travlt lederjob. Du tilbringer størstedelen af din tid i butikken, hvor du fungerer som rollemodel for dine medarbejdere og går foran. Du har en assisterende butikschef, der sammen med dig har ansvar for butikken og medarbejderne. Derudover vil dit team bestå af dygtige og motiverede salgsassistenter. Dit team vil bestå af 4-5 medarbejdere.

Det er dig, som har det daglige ansvar for, at butikken altid er præsentabel, at der ydes excellent kundeservice til vores brede kundegrupper samt, at dine medarbejdere trives og du har fokus på deres videre udvikling.

.
.: Løsningskonsulent/supporter – bindeleddet mellem menneske og system, FLEXMINDS ApS
FlexbilletLøsningskonsulent/supporter – bindeleddet mellem menneske og system

Flexbillet, Risskov

Du får ansvaret for vores kundesupport, og vil i samarbejde med den eksisterende supportorganisation sikre, at vores kunder får imødekommende, relevant og effektiv support. Hovedparten af supportopgaverne kommer ind via vores Zendesk-løsning, men vi tilbyder selvfølgelig også telefonsupport. En væsentlig del af supportopgaven er desuden at udbygge og vedligeholde vores online support (FAQ, how-to, m.m.).

Vi hjælper mange af vores kunder med at udarbejde og vedligeholde løsninger. Du vil blive en del af det team, der er i tæt dialog med kunderne udarbejder medlemssystem-, tilmeldings- og billetsalgsløsninger. Du vil blive ekspertbruger i Flexbillet-platformen og vil være med til at sætte retningen for den videre udvikling af systemet.

.
.: JYSK distributionscenter i Uldum søger medarbejdere til plukstationerne på aftenhold, JYSK
JYSK
JYSK distributionscenter i Uldum søger medarbejdere til plukstationerne på aftenhold

JYSK

Distributionscentret står for den daglige levering af varer til JYSK-butikkerne i Danmark, Norge, Holland, Belgien, England og Irland. Samt onlineleverancer til samme lande.

Fra distributionscentret i Uldum leverer vi desuden varer til vores franchisebutikker over det meste af verden.

Vores linje af plukstationer håndterer det fysiske pluk af varer til vores kunder. Linjen består i dag af 31 stationer - 5 depalleteringsstationer samt en robotdepalleteringsstation.

Arbejdsopgaverne vil være: pluk af varer til vores butikker samt depalletering af varer til vores mini load-lager.

You meet possibilities and we offer you…

 • Gode arbejdsforhold
 • En uformel omgangstone
 • Områdets bedste kantineordning
 • Fri adgang til vores motionsrum
JYSK
.
.: SAP BW Developer, JYSK
JYSK
SAP BW Developer

JYSK, Brabrand

You will be working with daily operation and development using state of the art SAP BI tools such has SAP BW on HANA, SAP HANA, SAP Data Services and the SAP Business Objects BI Platform.

In addition to SAP BW on HANA and SAP BI tools, our SAP landscape consists of SAP ECC Retail on HANA, SAP CAR, SAP Hybris Marketing, SAP Forecast & Replenishment, SAP PO, SAP HCM and SAP EWM. Coming up is a new unified commerce platform, where the BI tools will play a central role in bringing the commerce data to life and support the JYSK strategy aiming at even better usage of data through strong solutions for data exploration and analytics.

Going forward our roadmap therefore points out very interesting work and projects towards Advanced Analytics, SAP Analytic Cloud and SAP BW4/HANA.

JYSK
.
.: IT Portfolio Management Intern with Scrum Master capabilities, JYSK
JYSK
IT Portfolio Management Intern with Scrum Master capabilities

JYSK, Brabrand

For a 6-months internship in spring 2020 at JYSK’s international head office in Brabrand, we are looking for a bright student, who would like to work within the fields of IT and Business in our brand new Portfolio Management Office building on SAFe principles and agile methodologies.

Depending on your educational focus and interest, we will customise an interesting internship giving you an opportunity to use your theoretical knowledge and gain valuable practical insight, while contributing to JYSK. Our responsibilities covers: screening and maturing new business ideas with IT-development, prepare and facilitate portfolio prioritisation meetings for JYSK executive team, secure a smooth execution of prioritised IT-development projects through taking the role as Scrum Master, and finally implement portfolio management as a function in JYSK.

JYSK
.
.: DELTIDSRÅDGIVER, Telia Danmark
Telia DanmarkDELTIDSRÅDGIVER

Telia Danmark, Viborg

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Viborg.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Viborg består af 4 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

.
.: Regnskabschef søges til solid virksomhed vest for Grenaa, ProSelection
ProSelectionRegnskabschef søges til solid virksomhed vest for Grenaa

ProSelection søger for kunde

Som regnskabschef vil du i samarbejde med virksomhedens to bogholdere stå for driften af virksomhedens bogholderi. I det daglige bliver du den ledende medarbejder, der sørger for fordeling af arbejdsopgaver, ligesom du selv deltager aktivt i operationelle arbejdsopgaver.

Der er tale om en opgradering af stillingen i virksomheden, så virksomhedens økonomichef får frigivet tid til andre opgaver.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Daglig ledelse af 2 bogholdere
 • Deltagelse i den daglige bogføring
 • Finans
.
.: SELVSTÆNDIG OG ENGAGERET VVS-MONTØR, JKS
JKSSELVSTÆNDIG OG ENGAGERET VVS-MONTØR

JKS søger for Niels Mølgaard A/S i Højbjerg

Er du uddannet inden for VVS? Kan du lide at arbejde selvstændigt i en hverdag, hvor to dage ikke er ens? Er du glad for kundekontakt, og kan du lide at udføre mange forskellige opgaver hos alle typer af kunder? Så er det dig, vi søger til Niels Mølgaard A/S i Højbjerg!

Vores nuværende VVS-montør går på pension, og vi har derfor brug for en dygtig og passioneret medarbejder til at udføre spændende VVS-opgaver i og omkring Aarhus.

Du bliver en del af et stærkt team med 6 svende og 3 lærlinge, hvor der lægges stor vægt på godt kammeratskab og kollegialt sammenhold. Den gode omgangstone og det stærke samarbejde er essentielt for det gode arbejdsmiljø, som vægtes højt i virksomheden. Virksomheden er kendetegnet ved at have en åben og positiv kultur. Der er kort vej fra idé til handling og mulighed for at præge egne arbejdsopgaver og hverdag.

.
.: Maskinkonstruktør med ambitioner om medejerskab, JKS
JKSMaskinkonstruktør med ambitioner om medejerskab

JKS søger for Klovborg Maskinfabrik A/S i Horsens

Drømmer du om et job som maskinkonstruktør, hvor du skaber løsninger, der optimerer kundernes produktionsmiljø? Har du ambitioner om en dag at have ”foden under eget bord”? Så er det dig, vi søger til jobbet som maskinkonstruktør til Klovborg Maskinfabrik A/S i Horsens.

Succesen fortsætter for Klovborg Maskinfabrik, som er specialister i fremstilling af innovative rustfri transportanlæg. Vi søger derfor en dygtig maskinkonstruktør til deres konstruktionsafdeling.

Jobbet giver dig en hverdag, som er meget alsidig, og du tager del i alle projektets faser, fra tilbudsgivning til konstruktion, indkøb og et tæt parløb med produktionen, som foregår in house i værkstedshallerne. Det betyder i hverdagen, at du kan være omstillingsparat over for kunderne, når det er krævet.

.
.: Kantineassistent, JKS
JKSKantineassistent

JKS søger for Hørkram Foodservice A/S i Hørning

Til Hørkram Foodservice A/S i Hørning søger vi en faglært kantineassistent til virksomhedens serviceafdeling, som i dag består af 6 personer. Afdelingen sørger for driften af medarbejderkantinen samt rengøring af enkelte rum.

Du kommer til at arbejde både i det kolde og varme køkken samt deltage i varierende kantineopgaver såsom menuplanlægning, servicering ved interne arrangementer, egenkontrol og rengøring. Der stilles morgenmad frem til medarbejderne 3 forskellige steder i virksomheden, så du skal være indstillet på at gå ”den ekstra mil”.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Daglig fremstilling af mad til virksomhedens medarbejdere, herunder varm ret, udvalg af pålæg, salatbar, færdigblandede salater og madpakker til chauffører
 • Bidrage med inspiration til menuplanlægning
 • Oprydning og rengøring i køkkenet efter bespisning inkl. opvask
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |