INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Midtjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Plastoperatører til dag-, aften- og nathold, Idé-Pro Skive A/S

Idé-Pro Skive A/S
Plastoperatører til dag-, aften- og nathold

Idé-Pro Skive A/S, Skive

Kunne du tænke dig at blive en del af en succesfuld virksomhed? Hos Idé-Pro i Skive har vi forrygende travlt og har brug for dygtige medarbejdere.

Går du og tænker på nye udfordringer i hverdagen, og har du evt. erfaring med plaststøbning, så er det dig, vi søger.

Dine primære opgaver vil være pasning af støbemaskiner (tømme bånd – pakke emner), løbende kvalitetskontrol, samt almen maskinbetjening og renholdelse af maskiner/produktionsområde.

Du arbejder selvstændigt og er meget omhyggelig. Du er desuden god til at bevare overblikket, selvom du har mange forskellige opgaver på én gang.

Idé-Pro Skive A/S
.

 ●   Havn i vækst søger kvalitetsmedarbejder, Grenaa Havn A/S

Grenaa Havn A/S
Havn i vækst søger kvalitetsmedarbejder

Grenaa Havn A/S

ET SPÆNDENDE JOB – PÅ EN AF DANMARKS STØRSTE ERHVERVS- OG INDUSTRIHAVNE

Til Grenaa Havns administration søger vi en kvalitetsmedarbejder til at drive vores forestående ISO-certificeringer. Grenaa Havn står foran en lang række spændende opgaver og fortsat udvikling indenfor havnens kernesegmenter. Et element i vores forberedelser er bl.a. en ny certificering med ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø samt ISO 45001 arbejdsmiljø. Dette bliver din primære opgave indledningsvis.

Du vil starte i en nyoprettet jobfunktion hos os og vil få rig lejlighed til at præge jobbet, og din fremtidige udvikling hos Grenaa Havn.

Grenaa Havn A/S
.

 ●   Sales Responsible - NOOS, ONLY & SONS

ONLY & SONS
Sales Responsible - NOOS

ONLY & SONS, Herning

Er du en dygtig og resultatorienteret sælger, der kan tage ONLY & SONS’ NOOS-forretning til nye højder? Kan du tage ansvar for eksportsalg til de største markeder i Europa?

Som NOOS Sales Responsible er dit overordnede ansvar, at kunderne altid har det rigtige NOOS-sortiment på hylderne. I samarbejde med resten af salgsteamet er det din opgave at NOOS-programmet bliver udnyttet til fulde, så vi forbliver en stærk samarbejdspartner for vores kunder.

Du får en central rolle i opfølgningen på bedst-solgte styles, og du udarbejder løbende rapporter og updates på NOOS-performance til gavn for både kunder og salgsteamet. Foruden deltagelse og afholdelse af diverse kollektions- og salgsmøder vil du ligeledes være i løbende dialog med vores sælgere ud i landene.

.

 ●   Forretningsorienteret Regnskabschef, Aarstiderne

Aarstiderne
Forretningsorienteret Regnskabschef

Aarstiderne, Barrit

Vil du være med til at sætte retningen for en forretningsorienteret økonomiafdeling i Danmarks førende økologiske online virksomhed, med fokus på mere end bare én bundlinje? Og brænder du for ledelse, samt optimering af arbejdsgange og rapportering via digitale værktøjer?

Så er jobbet som Regnskabschef hos Aarstiderne noget for dig!

Med reference til CFO’en får du ledelsesansvar for bogholderiet og ansvaret for, at afdelingen leverer finansiel og ikke-finansiel rapportering af høj kvalitet til bestyrelsen og øvrige interessenter. Du er den spillende træner, der går forrest ved selv at have hands-on på visse opgaver, samtidig med at du leder og udvikler dine medarbejdere.

.

 ●   Souschef – bliv varehuschefens højre hånd, Silvan A/S

Silvan A/S
Souschef – bliv varehuschefens højre hånd

Silvan A/S, Viborg

Har du været på detailgulvet i et par år? Og er du klar til at blive leder? Bliv Souschef hos Silvan i Viborg...

Som Souschef får du et tæt samarbejde med varehuschefen, Martin Olesen. Sammen har vi et konstant fokus på at optimere og drive butikken. Vi har et stærkt sammenhold og en udpræget vindermentalitet. Du skal derfor forvente at løbe stærkt og hver dag yde en stor indsats. Til gengæld bliver du del af en familie hvor vi altid er der for hinanden og altid holder humøret højt.

Som vores nye Souschef bruger du det meste af din tid på gulvet. Du starter typisk dagen, inden åbningstid, med at tage en runde i butikken og få et overblik over dagens opgaver. Det er dit ansvar at sikre en inspirerende og salgsklar butik. Herefter følger du typisk op på resultater og skal kunne analysere salgstal i forhold til at prioritere nye indsatser.

Silvan A/S
.

 ●   Salgsleder til vores butik i Skejby, Silvan A/S

Silvan A/S
Salgsleder til vores butik i Skejby

Silvan A/S, Aarhus

Har du detail- og ledelseserfaring eller har du mod på en karriere inden for detail, samt lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi en salgsleder til vores butik i Skejby.

Du vil som salgsleder være en fast del af butikkens ledergruppe og vil komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik
 • Servicere og rådgive kunder
 • Vareopfyldning og trimning
 • Ansvar for åbne- og lukkerutiner, samt butikkens daglige drift
 • Ansvar for ansættelse og udvikling af medarbejdere
Silvan A/S
.

 ●   Sælger til vores butik i Viborg, Silvan A/S

Silvan A/S
Sælger til vores butik i Viborg

Silvan A/S

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi en fuldtidssælger til vores butik i Viborg.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændig og i et team.

Silvan A/S
.

 ●   Deltidssælgere til vores butik i Skejby, Silvan A/S

Silvan A/S
Deltidssælgere til vores butik i Skejby

Silvan A/S, Aarhus

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi skal bruge… Lige nu søger vi deltidssælgere til vores butik i Skejby.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder
 • Vareopfyldning og trimning

Du vil komme i tæt kontakt med mange kunder og kollegaer hver dag, det er derfor vigtigt at du sætter en ære i at levere den bedste service hver gang, samt er i stand til både at arbejde selvstændig og i et team.

Silvan A/S
.

 ●   Daglig leder til højt specialiseret tilbud Autismeflex og Bostøtten Søren Møllers Gade – Specialområde Autisme, Region Midtjylland

Region MidtjyllandDaglig leder til højt specialiseret tilbud Autismeflex og Bostøtten Søren Møllers Gade – Specialområde Autisme

Region Midtjylland, Randers

Er du drevet af ledelse i krydsfeltet mellem drift og strategi og hvor faglighed er omdrejningspunktet – så har vi måske et job til dig.

Vil du være med til at stå i spidsen for to højtspecialiserede afdelinger bestående af dygtige tværfaglige sammensatte medarbejdergrupper, der yder 1:1 bistand i borgerens hjem? Har du en inddragende og anerkendende ledelsesstil, der gør det nemt for medarbejderne at gøre det, de er bedst til?

Vi søger en barselsvikar for vores daglige leder – med start 1. juni hvor du vil få en måneds overlap med nuværende daglig leder, så vi understøtter en god intro og opstart i afdelingerne.

.

 ●   Yard Planner til containerterminalen på Aarhus havn, APM Terminals – Aarhus A/S

APM Terminals – Aarhus A/S
Yard Planner til containerterminalen på Aarhus havn

APM Terminals – Aarhus A/S

I rollen som Yard Planner bliver dine vigtigste ansvarsområder, foruden at sikre, at den daglige drift kører stabilt, at bidrage til såvel den kortsigtede som langsigtede strategiske planlægning af vores Yard. Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå af opdatering af produktivitetsanalyser og håndhævelse af sikkerhedskrav for forsvarlig drift med tilhørende sikkerhedsforskrifter. I rollen som Yard Planner spiller du en central rolle i organisationen og du vil opleve at have en stor kontaktflade såvel internt som eksternt med vores kunder og leverandører.

Vi tilbyder en spændende og uformel arbejdsplads med udfordrende arbejdsdage, spændende daglige opgaver i samarbejde med engagerende kollegaer i et livligt miljø. Som Yard Planner vil du opnå erfaring med den praktiske drift på en container terminal med operation 24/7. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for videre karriereudvikling.

APM Terminals – Aarhus A/S
.

 ●   Produktionsmedarbejder skumproduktion, Carpenter ApS

Carpenter ApS
Produktionsmedarbejder skumproduktion

Carpenter ApS, Højbjerg

Vi søger 1 produktionsmedarbejder til vort team på daghold i vores skumningsafdeling, der producerer skum til både detail og den offentlige sektor.

Carpenter ApS er en af Skandinaviens førende producenter af skumprodukter. Måske kender du os ikke endnu – men du er i kontakt med vores produkter oftere, end du tror. For vi er med til at gøre din sofa hyggeligere, din seng mere komfortabel, og vi bidrager til mere komfort i alle de produkter, hvor blødt PU indgår.

Du skal indgå i et team med følgende arbejdsopgaver

 • Klargøring af skummaskine
 • Produktion af skum
 • Rengøring af skummaskine
.

 ●   Ingeniør til produktudvikling og konstruktion, Tornbjerg Schou ApS

Tornbjerg Schou ApS
Ingeniør til produktudvikling og konstruktion

Tornbjerg Schou ApS søger for HOUNÖ A/S i Randers

Brænder du for innovation, digitalisering og industri 4.0, og motiveres du af at sætte standarder for fremtidens niveau? Trives du blandt kompetente kolleger i en global markedsledende produktionsvirksomhed med alle funktioner under samme tag, og er du en dygtig mekanisk konstruktør? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Randers, får du en alsidig hverdag med mulighed for at arbejde med forskellige områder inden for mekanisk udvikling, design og konstruktion. Du bliver en del af et kompetent team, der alle brænder for at levere den bedste løsning til den aftalte tid, og din evne til at arbejde selvstændigt i kombination med samarbejde på tværs bliver essentiel.

.

 ●   Informations- og butiksmedarbejder, Aarhus Universitet

Aarhus UniversitetInformations- og butiksmedarbejder

Aarhus Universitet, Aarhus

Science Museerne ved Aarhus Universitet søger to nye medarbejdere til vores afdelinger på Steno Museet og i Væksthusene Botaniks Have. Stillingerne er på 37 timer ugentligt, deltagelse i aften- og weekendvagter er en del af arbejdsbeskrivelsen.

Vi søger to gode medarbejdere, som er yderst servicemindede, er stabile, har overblik, har flair for IT, pligtopfyldende, har let til smil og et glimt i øjet, kan samarbejde med andre faggrupper, har en struktureret indstilling og brænder for at få hverdagen til at glide for vores mange gæster.

Dine primære opgaver vil være:

 • Modtagelse af museets gæster og salg fra museets butik
 • Kontakt til leverandører, varebestilling og modtagelse samt egenkontrol
 • Ekspedition af bestillinger i Webshop
.

 ●   Lagermedarbejder Deltid, RTC Transport A/S

RTC Transport A/SLagermedarbejder Deltid

RTC Transport A/S, Risskov

Kunne du tænke dig at arbejde på et lager. Så er du måske vores nye kollega?

Det eksisterende team består af 2-3 kolleger. Du vil komme til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med en let omgangstone, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Som arbejdsplads har vi stor fokus på at yde en professionel og kvalitetsbevidst service til vores kunder.

Fra Bolia pick-up point i Risskov håndterer RTC Transport A/S det praktiske i forbindelse med udlevering af kvalitetsmøbler for Bolia.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Håndtere udlevering af Bolia varer til kunder - dvs. kundebetjening med et smil
 • Modtagelse af returvarer
 • Indpakning af møbler til Bolia Outlet
.

 ●   Fleksibel regnskabsmedarbejder til succesfuld handelsvirksomhed (25-30 timer), Fabrika A/S

Fabrika A/SFleksibel regnskabsmedarbejder til succesfuld handelsvirksomhed (25-30 timer)

Fabrika A/S, Randers

Fabrika A/S er en ung, international og dynamisk handelsvirksomhed, der hele tiden arbejder med at gøre tingene bedre og mere effektivt. Vi har speciale i elmotorer og leverer løsninger tilpasset kundernes behov.

Som en naturlig konsekvens af Fabrikas vækst har vi brug for endnu en kompetent medarbejder til en spændende nyoprettet stilling i Randers.

Vi søger en dygtig ”hands-on” regnskabsmedarbejder med et digitalt ”mindset” og som proaktivt kan assistere med at effektivisere de administrative arbejdsgange og udnytte mulighederne i vores ERP-system optimalt.

.

 ●   Kølemontør/elektriker, APM Terminals – Aarhus A/S

APM Terminals – Aarhus A/S
Kølemontør/elektriker

APM Terminals – Aarhus A/S

Har du lyst til at arbejde under åben himmel på en containerterminal? Har du en positiv indstilling? Har du fokus på sikkerhed, mens du arbejder? Så er du måske en af vores nye kølemontører/elektrikere.

Vores serviceafdeling er ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af containere hos APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus Havn, som er Danmarks største containerterminal.

De daglige arbejdsopgaver som kølemontør:

 • Kontrol af kølecontainere.
 • Fejlfinding og reparation.
 • Bidrage til godt samarbejde og et sikkert arbejdsmiljø.
APM Terminals – Aarhus A/S
.

 ●   Videojournalist/content developer til Kamstrup Agency i Stilling, Zupa Zite A/S

Zupa Zite A/SVideojournalist/content developer til Kamstrup Agency i Stilling

Zupa Zite A/S

Er du en dygtig kommunikatør, der mestrer både video og det skrevne sprog? Brænder du for at skabe nærværende videofortællinger fra idé til færdig produktion? Så er det dig, vi søger.

ZUPA ZITE søger en erfaren videojournalist og content developer til vores onsite-bureau hos Kamstrup. Din opgave bliver at skabe indhold til video, web og print – og vil spænde lige fra kundeinterviews og interviews med Kamstrup-medarbejdere til image- og produktfilm.

Vi tilbyder dig muligheden for at blive del af et nyetableret, kreativt marketingteam, hvor du arbejder sammen med søde og dygtige specialister i et ambitiøst og professionelt miljø med en uhøjtidelig omgangstone. Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

.

 ●   SØGES: Lektor/adjunkt der brænder for at videreformidle teoretiske og praktiske erfaringer, indenfor det finansielle område, til fremtidens finansprofiler, Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest
SØGES: Lektor/adjunkt der brænder for at videreformidle teoretiske og praktiske erfaringer, indenfor det finansielle område, til fremtidens finansprofiler

Erhvervsakademi MidtVest, Herning

Vi tilbyder et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job i en dynamisk institution, hvor dit eget engagement er med til at sætte barren for, hvor langt vi kan nå i udviklingen af de studerende.

Du kommer i samspil med meget motiverede kolleger til at undervise studerende på uddannelser, som vægter den praksisnære læring højt. Du vil primært skulle undervise på Finansøkonomen og PB i Finans, men vil også have undervisning og øvrige opgaver på PB i International handel og markedsføring, AU i finansiel rådgivning og AU i Økonomi og ressourcestyring.

Desuden vil du blive inddraget i at vejlede på fx afsluttende eksamens- og bachelorprojekter, samt løbende involveres i nogle af akademiets forsknings- og udviklingsopgaver.

.

 ●   IT Account Manager, Bunker Holding A/S

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
.

 ●   Sælger med stort iværksættergen, Pure Air Care ApS

Pure Air Care ApSSælger med stort iværksættergen

Pure Air Care ApS, Horsens

Her er en unik mulighed for at komme med på rejsen som partner og medejer af en mindre virksomhed med et stort potentiale. Du får ansvaret for at udvikle, drifte og stå i spidsen for virksomheden, da ejeren ønsker at træde ud af driften og fortsætte sit arbejde på sidelinjen med sparring.

Vi søger en ildsjæl med stærke salgskompetencer. Du skal have et stærkt ønske om at blive iværksætter med alt hvad det indebærer af op og nedture, hårdt arbejde osv. Som person har du et stort drive, et godt overblik, er struktureret samt trives med mange bolde i luften.

Værdisættet er bygget op om ordentlighed samt at være en troværdig samarbejdspartner, som leverer et fagligt højt niveau. Her er højt til loftet og omgangstoner er uformel, og vi hjælper og støtter hinanden.

.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk