INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Tilkaldevikarer samt vågen nattevagt-vikariat, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneTilkaldevikarer samt vågen nattevagt-vikariat

Frederikshavn Kommune, Sæby

Vågen nattevagt (vikariat) samt tilkaldevikarer til Granly i Understed.

Granly er Frederikshavn Kommunes døgninstitution, og er godkendt til 9 unge imellem 10 og 23 år.

Vi modtager normalt begavede omsorgssvigtede unge, der har været udsat for forsømmelser af fysisk og/eller psykisk karakter.

Som vågen nattevagt vil din primære opgave bestå i, at varetage omsorgen for de unge, der i løbet af natten har behov for støtte samt være en del af morgenrutinen.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være fire dage fra mandag til fredag morgen fra kl. 22.45 til 06.15 eller fra fredag til mandag morgen 22.45 til 06.15 i alt 32 timer.

Tilkaldevikarer: Med mellemrum er der behov for at tilkalde en vikar, så har du lyst, tid og evner til denne opgave, hører vi også gerne fra dig.

.

 ●   Selvkørende kølemontørJobbet, Cowtech

CowtechSelvkørende kølemontørJobbet

Cowtech, Mariager

Vi søger en kølemontør til at indgå i vores serviceteam. Som kølemontør kommer du både til at montere ny-anlæg, lave forebyggende service og ad hoc-opgaver indenfor mælkekøling ved hovedsageligt landbrugskunder, men også installation af varmepumper, jordvarmeanlæg og lign. Vi søger en med tiltrædelse snarest muligt, men venter gerne på den rette.

Din tilgang til stillingen kan være mange, dog er det et krav, at du har et gyldigt kølemontørcertifikat (min. A- certifikat) Vi ser også nogen erfaring inden for faget som et stort plus.

Vi tilbyder

 • Fast servicevogn, telefon og bærbar PC/tablet.
 • En afvekslende hverdag i en vækstvirksomhed.
 • Oplæring i produkterne og relevant efter uddannelse.
.

 ●   Sales Engineer med ansvar for det svenske marked, MAT Dania A/S

MAT Dania A/SSales Engineer med ansvar for det svenske marked

MAT Dania A/S, Aars

Er du en ambitiøs og troværdig salgsprofil med erfaring inden for teknisk salg B2B, så har du nu chancen for at blive en del af en produktionsvirksomhed med stor ordreindgang, loyale kunder og udvikling for øje.

MAT Dania er et moderne jernstøberi med hovedsæde i Aars og maskinfabrik i Polen. Vi leverer til førende kunder inden for segmenterne hydraulik, arbejdskøretøjer og maskinkomponenter.

Med refence til salgschefen vil du indgå i et kreativt teknisk og kommercielt miljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen om den forretningsmæssige udvikling og med ingeniører, produktion og kvalitet om de innovative tekniske kundeløsninger.

.

 ●   Salgselev, SuperBrugsen, Løgstør, SuperBrugsen

SuperBrugsen
Salgselev, SuperBrugsen, Løgstør

SuperBrugsen

En god sælger eller har ambitioner om at blive det? Kom ind i en branche hvor det går stærkt og man kan prøve en masse, udfordre sig selv og blive en god købmand.

Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Løgstør. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

SuperBrugsen
.

 ●   Team Lead - Mechanical, Curia

CuriaTeam Lead - Mechanical

Curia søger for kunde i Nordjylland

Er du ingeniør, og har du erfaring inden for mekanisk produktudvikling? Og vil du med dine kompetencer bidrage til, at dit team leverer grønne og bæredygtige løsninger?

Som Team Lead for Mechanical teamet bliver det dit ansvar at sikre, at teamet til enhver tid kan indsætte de nødvendige ressourcer og kompetencer i projekterne. Derudover sørger du for, at teamets fem medlemmer, der alle er specialister, er topmotiverede til at levere grønne og bæredygtige løsninger.

Gennem faglige diskussioner er du ansvarlig for innovationen i produktudviklingen, herunder at omsætte produktkrav til roadmaps af konkrete udviklingsaktiviteter for teamet. Dette indebærer også, at du løbende har fokus på tilpasning af processer og forretningsgange.

.

 ●   Senior Research Consultant, Unique Human Capital

Unique Human CapitalSenior Research Consultant

Unique Human Capital, Aarhus eller Aalborg

Nysgerrig og forretningsorienteret searcher med smil og godt humør

Unique Human Capital løser opgaver inden for Executive Search samt Search & Selection i alle brancher. Vi har nogle fantastiske kunder, og vi har rigtig travlt med mange komplekse search opgaver på højt specialiseret niveau. Derfor søger vi to erfarne Senior Research Consultants til vores search-afdeling, som vil være med til at fortsætte vores positive udvikling.

Som Senior Research Consultant hos os er det din fornemmeste opgave at drive en effektiv og kvalitativ search-proces fra opstartsmødet med kunden, udarbejdelse af materiale og search-strategi, til identifikation, kontakt og kompetenceafdækning af potentielle kandidater, screening og testinterview, referencetagning og løbende dialog med kunden.

.

 ●   Analytisk projektleder til Saxo Bank, Moment

Analytisk projektleder til Saxo Bank

Moment søger for Saxo Bank A/S

Moment søger en skarp analytisk projektleder til Saxo Bank, der brænder for at arbejde i et professionelt miljø, og som kan starte hurtigst muligt.

Du vil i jobbet agere som det koordinerende bindeled på diverse projekter. Det bliver i den forbindelse dit ansvar at stå for den nødvendige opfølgning med interne interessenter, og du vil desuden skulle sørge for, at alle deadlines overholdes til fulde – og ikke mindst sige til, såfremt deadlines er ved at blive overskredet. Af samme grund forventes det, at du har et veludrustet ’stakeholder management gen’, da dette er essentielt for at lykkes i jobbet.

Der er tale om et fuldtidsvikariat med opstart hurtigst muligt. Projektansættelsen vil vare året ud.

.

 ●   Student til it-sikkerhed og projektassistance, Ankestyrelsen

Ankestyrelsen
Student til it-sikkerhed og projektassistance

Ankestyrelsen, København eller Aalborg

Er du ferm med en computer, og synes du, at det kunne være spændende med et studiejob, hvor du arbejder med digitalisering og it-sikkerhed? Så er det lige dig, vi har brug for i Digitalisering!

Du bliver en del af kontoret Digitalisering. Vi arbejder med en række forskellige teknologier ud fra en forretningsmæssig vinkel, og vi gennemfører årligt en række it-projekter på tværs af styrelsen.

Du vil udføre administrativt arbejde, som er nødvendigt i arbejdet med projekter og it-sikkerhed. Eksempler på konkrete opgaver er at:

 • opdatere kontraktstyringssystem
 • bistå med opdatering af systemoverbliksdatabase
 • lave diverse registreringsopgaver i forbindelse med vores interne it-projekter
 • følge op på krav om revisorerklæringer
Ankestyrelsen
.

 ●   Udbuds- og kontraktkonsulent til Aalborg, Ankestyrelsen

Ankestyrelsen
Udbuds- og kontraktkonsulent til Aalborg

Ankestyrelsen

Er udbud og kontrakter din hjemmebane, og har du lyst til at udvikle og sætte dit præg på udbuds- og kontraktfunktionen i Ankestyrelsen i Aalborg?

Din hverdag vil være præget af dialog, samarbejde og høj faglighed. Du får en nøglerolle i vores arbejde med at samle og udvikle vores kompetencer inden for udbuds- og kontraktret.

Funktionen er ansvarlig for alle former for udbud og kontraktstyring: fra udbud af it-systemer til kantineudbud og fra kontraktindgåelse til løbende controlling af kontrakter. Størstedelen af anskaffelserne foretages inden for SKI og rammeaftaler.

Din hverdag er præget af samarbejde både med kollegaer i Digitalisering og på tværs af kontorer og funktioner i Ankestyrelsen, og du repræsenterer Ankestyrelsen i dialogen med eksisterende og fremtidige leverandører.

Ankestyrelsen
.

 ●   Erfaren pr- og kommunikationsrådgiver (B2B), BrainSearch Network

BrainSearch NetworkErfaren pr- og kommunikationsrådgiver (B2B)

BrainSearch Network søger for Public Image i Aalborg

Public Image søger en pr- og kommunikationsrådgiver på seniorniveau, der kan være med til at drive og udvikle vores B2B-kunder gennem førsteklasses rådgivning og eksekvering.

Public Image er et strategisk pr- og kommunikationsbureau i Aalborg med kunder i både ind- og udland, som vi blandt andet hjælper med at skabe synlighed i nationale og internationale medier, specialiserede fagmedier og via kundernes egne kanaler.

Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling eller som erhvervsjournalist og er klar til det næste skridt i din karriere hos os, hvor du kommer til at yde rådgivning og eksekvere presse- og kommunikationsindsatser for en række spændende B2B-virksomheder.

Velkommen til et dybt specialiseret bureau i vækst, hvor du har mulighed for at spille en central rolle. Ansvar flytter sig derhen, hvor det bliver taget. Kom og tag det!

.

 ●   Electrical Project Manager, Cimbria Manufacturing A/S

Cimbria Manufacturing A/S
Electrical Project Manager

Cimbria Manufacturing A/S, Thisted

Har du lyst til et spændende og alsidigt job i en international virksomhed, og har du relevant erfaring? Så er du måske den nye medarbejder i Cimbrias automationsafdeling. Jobbet indebærer design og programmering af Cimbrias anlægsprojekter.

Opgaver og ansvar:

 • Design af elinstallationer
 • Programmering af PLC og HMI
 • Opstart og online support

Cimbria tilbyder dig en global arbejdsplads på tværs af faggrupper, rejseaktivitet, mulighed for at præge egen faglige udvikling og stor grad af fleksibilitet.

Cimbria Manufacturing A/S
.

 ●   Ledertrainee, SuperBrugsen, Løgstør, SuperBrugsen

SuperBrugsen
Ledertrainee, SuperBrugsen, Løgstør

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

SuperBrugsen
.

 ●   Informationssikkerhedskonsulent, Rebild Kommune

Rebild KommuneInformationssikkerhedskonsulent

Rebild Kommune, Støvring

Brænder du for informationssikkerhed? Har du lyst til at arbejde i en stor og spændende organisation med masser af forskelligartede opgaver og projekter? – så læs videre her. Vi opruster nemlig på området og søger derfor en informationssikkerhedskonsulent.

Du vil komme til at samarbejde tæt med især vores DPO, informationssikkerhedskoordinator og digitale arkivar samt derudover den øvrige IT-afdeling som består af drift, supportfunktion og projektledelse.

Du vil blive mødt af mange spændende arbejdsopgaver, som udfordrer din viden og din evne til at holde trådene samlet. Du skal både kunne mestre analyse samt kunne forstå og arbejde med informationssikkerhed på mange niveauer.

Du vil derfor skulle:

 • gennemgå revisionserklæringer
 • udarbejde databehandleraftaler og føre tilsyn med databehandlere
 • etablere risikostyringsmetode (i samarbejde med informationssikkerhedskoordinator)
.

 ●   Bliv revisor i vores team i Aalborg, BDO

BDO
Bliv revisor i vores team i Aalborg

BDO

Vil du arbejde med revision i en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder i hjertet af Aalborg? Søger du et job med høj faglighed, stor arbejdsglæde og gode karrieremuligheder? Så har vi det helt rette job til dig.

Hos BDO rådgiver vi rygraden af dansk erhvervsliv. Derfor får du hos os nye muligheder for at udvikle dine kompetencer inden for rådgivning, revision og regnskab. Du skal bidrage til, at vores kunder bliver en succes, og succes skabes bedst ved indlevelse. Derfor skal du kunne sætte dig i dine kunders sted, og rådgive dem med udgangspunkt i deres specifikke forretning og behov.

Du tilbydes en høj grad af selvstændighed, hvor du skal kunne skabe et godt overblik i forhold til egen kundeportefølje, og hvor du på sagsniveau kan styre en opgave fra start til mål.

BDO
.

 ●   Rengøring og kantine - Servicemedarbejder, FlexDanmark

FlexDanmarkRengøring og kantine - Servicemedarbejder

FlexDanmark, Aalborg

Er du PARAT til at hjælpe os med den daglige rengøring, mødeforplejning og anretning af vores frokost?

Så er vi PARAT til at blive din nye arbejdsplads. PARAT er sammensat af ordene i vores værdigrundlag: Problemløsende, Aktiv, Resultatskabende, Ansvarlig og Tillidsfuld tilgang til tingene.

Vi søger en energisk og selvstændig rengøringsassistent med flair for professionalisme, rene linjer og smil.

I FlexDanmark går vi aldrig i tomgang, så din hverdag begynder typisk kl. 6. Du bliver en del af Team HR, men ene på rengørings- og kantineområdet. Vi har åbent 24/7- 365 dage om året, du skal arbejde på hverdage fra kl. 6 til 14.00.

Vi får kantinemaden leveret udefra, det bliver din opgave at sørge for at maden gøres klar og fremstår præsentabelt og indbydende. Ligeledes skal du sørge for forplejning til møder.

.

 ●   Warranty Engineer, Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S
Warranty Engineer

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Arbejder du altid løsningsorienteret, har du et veludviklet servicegen og besidder du en bred teknisk forståelse? Så er det præcis dig vi er på jagt efter til stillingen som Warranty Engineer!

Som Körber Supply Chain DK’s nye Warranty Engineer i vores PM & Engineering afdeling kommer du til at spille en central rolle i afdelingen. Du får et stort ansvar for håndteringen af vores kunders henvendelser, og du bliver et vigtigt bindeled til de øvrige medarbejdere i virksomheden.

Vi kan garantere en varieret arbejdsdag med mange spændende opgaver, hvor der ofte vil være korte deadlines, fordi kunden har brug for vores hjælp her og nu. Ingen dage er ens, men de primære opgaver vil være følgende:

 • Håndtering af- og overblik over indkomne Customer claims
 • Sikre den hurtigst mulige fejlanalysering og udbedring af fejl, samtidig med at kunden holdes løbende orienteret
 • Sikre at al relevant information bliver dokumenteret ifht. intern læring
Körber Supply Chain DK A/S
.

 ●   Project Manager, Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S
Project Manager

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Do you aspire to be known as a great Project Manager, juggling numerous tasks and responsibilities while securing a successful completion of projects? Then we have the job for you!

As a project manager, you will play a central and important role in the company. You will be the focal point of the project, with responsibility for the entire project delivery, and ensure that the projects follow the company’s Project Excellence and associated documentation.

We can guarantee a diverse working day with many challenging tasks and often with short deadlines – primarily your responsibility will be the following:

 • Handle contractual challenges and ensure justifiable risk management
 • Manage project teams, which normally includes Electrical engineers, Mechanical engineers, PLC software engineers and Software engineers from WCS/WMS teams.
Körber Supply Chain DK A/S
.

 ●   Mechanical Site Supervisor, Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S
Mechanical Site Supervisor

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Er du klar på at få verden som din arbejdsplads, med 150 + rejsedage om året, og hvor din hverdag består af at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger? Så er det netop dig vi søger til en stilling som Mechanical Supervisor!

I samarbejde med Site Manageren og den ansvarlige mekaniske konstruktør forbereder du installationen og montagesekvenserne i detaljer, inden du på site forestår den tekniske ledelse og vejledning af underleverandørerne. Du måler og sikrer kvaliteten på den udførte montage og sørger for, at tidsplaner bliver overholdt.

Vi kan garantere en varieret arbejdsdag med mange spændende opgaver, hvor der ofte vil være korte deadlines, fordi kunden har brug for vores hjælp her og nu. Ingen dage er ens, men de primære opgaver vil være følgende:

 • Udarbejdelse af montageplaner for den mekaniske montage.
 • Bidrage montagerelevant under konstruktionen.
 • Sikre kvalitet på udført montagearbejde.
Körber Supply Chain DK A/S
.

 ●   Commissioning Engineer, Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S
Commissioning Engineer

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Vil du have en plads på holdet i en innovativ og markedsledende virksomhed med spændende karrieremuligheder? Så er det netop dig vi søger til en stilling som Commissioning Engineer!

Som Commissioning Engineer deltager du I testning af systemer, udstyr og anlæg for at sikre at de fungerer optimalt og yder det forventede. I den forbindelse søger du altid for at anlægget bliver optimeret, og derved effektiviseret. Det er derfor vigtigt at du som Commissioning Engineer besidder en indgående viden om fremstilling og produktbrug, samt forståelse for kundernes forventninger.

Stillingen indebærer installation og idriftsættelse af logistikanlæg, og arbejdsopgaverne omfatter bl.a.

 • Identifikation af fejl og mangler på eksisterende anlæg
 • Koordinere test- og idriftsættelses-aktiviteter og rådgive omkring procederer og dokumentation
 • Udarbejde/deltage i udarbejdelsen af al test og idriftsættelses-dokumentation
Körber Supply Chain DK A/S
.

 ●   Electrical Site Supervisor, Körber Supply Chain DK A/S

Körber Supply Chain DK A/S
Electrical Site Supervisor

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Er du klar på at få verden som din arbejdsplads, med 150 + rejsedage om året, og hvor din hverdag består af at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger?

I samarbejde med Site Manageren og den ansvarlige el-konstruktør forbereder du el-installationen og montagesekvenserne i detaljer, inden du på site forestår den tekniske ledelse og vejledning af underleverandørerne. Du måler og sikrer kvaliteten på den udførte montage og sørger for, at tidsplaner bliver overholdt.

Vi kan garantere en varieret arbejdsdag med mange spændende opgaver, hvor der ofte vil være korte deadlines, fordi kunden har brug for vores hjælp her og nu. Ingen dage er ens, men de primære opgaver vil være følgende:

 • Udarbejdelse af montageplaner for el-montage.
 • Bidrage montagerelevant under el-konstruktionen.
 • Sikre kvalitet på udført montagearbejde.
Körber Supply Chain DK A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk