GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.
.: Flytekniker, North Flying A/S
North Flying A/SFlytekniker

North Flying A/S, Nørresundby

Til vores værksted i Aalborg søger vi en uddannet flytekniker, gerne med typecheck på typerne Metro 23 og Citation III/VII, ikke et krav, og/eller tilsvarende erfaring på turboprop/-jet.

Jobbet er et spændende fuldtidsjob i en virksomhed i god udvikling. Du vil blive en del af et dygtigt og professionelt team af flyteknikere i vores Part-145-godkendte værksted i Aalborg Lufthavn, der hovedsageligt er beskæftiget med vedligeholdelse af vor egen flyflåde.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, hvor omgangstonen er uformel, og hvor der er plads til humor.
 • Et udfordrende og afvekslende job i et dynamisk miljø hvor ikke to dage er ens.
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
.
.: Administrerende direktør til Aalborg Pirates A/S, pbang

Administrerende direktør til Aalborg Pirates A/S

pbang søger for Aalborg Pirates A/S

Til Danmarks mest succesrige ishockeyklub søger vi en kommerciel orienteret, selvstændig, kompetent, positiv og omgængelig Administrerende Direktør.

Med reference til Bestyrelsen vil du få ansvaret for fortsat udvikling, drift og målopfyldelse på det kommercielle niveau – i tæt samarbejde med sportschefen og øvrige interessenter.

I hverdagen vil du skulle varetage – og samle folk – i meget varierede opgaver, lige fra sponsorer, leverandører, frivillige, fans, udvalg m.m.

Opgaverne kan således sammenfattes i:

 • Ledelse
 • Forretningsudvikling
 • Publikumshåndtering i bred forstand (virtuelt og fysisk)
pbang
.
.: Graduates for Wrist Acceleration Program, Wrist Ship Supply
Wrist Ship Supply
Graduates for Wrist Acceleration Program

Wrist Ship Supply, Nørresundby

The Wrist Acceleration Program is an intensive 2-year journey built on practical learning designed to hone your professional development and prepare you to become a part of our talent pool.

Working under the guidance of a mentor, you will learn efficient decision-making and develop your own professional network. We offer a fun, energetic and challenging work environment within the disciplines of sales, procurement, logistics and warehouse management.

To supplement the practical education, you will participate in classroom training at four weeklong modules during the 2 years. The training will take place near Wrist’s headquarters in Denmark, where you will join your fellow WAP colleagues from around the world.

Wrist Ship Supply
.
.: Afdelingsleder til Den Kommunale Ungeindsats i Jobcenter Frederikshavn, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Den Kommunale Ungeindsats i Jobcenter Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at drive og videreudvikle Den Kommunale Ungeindsats (KUI) i Frederikshavn Kommune? Vi søger en afdelingsleder med visioner og med sans for drift og videreudvikling af uddannelses-, beskæftigelses- og socialområdet for unge mellem 15-29 år.

Som afdelingsleder for KUI står du i spidsen for at sætte retning og udvikle nye metoder og tilbud i arbejdet med ungeindsatsen på tværs.

Som person er du en tydelig kommunikator, du prioriterer inddragelse og dialog, du kan bevare roen og overblikket hos både dig selv og dine medarbejdere og du har en motiverende og anerkendende tilgang til at være personale- og driftsleder.

Du kan godt lide at sætte mål, planlægge og eksekvere og du er altid klar til at give medarbejderne sparring med fokus på udvikling af ungeområdet således, at de unge i Frederikshavn Kommune hjælpes i uddannelse eller job.

.
.: Afdelingsleder til dagplejen, dagtilbudsdistrikt nord, Frederikshavn Kommune
Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til dagplejen, dagtilbudsdistrikt nord

Frederikshavn Kommune, Skagen

Er du optaget af pædagogfaglig ledelse, faglig udvikling, relationer og det gode børneliv og har du flair for de administrative opgaver ? Så er det her noget for dig.

Hovedparten af din tid som afdelingsleder skal du bruge ude blandt dagplejerne i deres hjem og i legestuen.

Du vil som afdelingsleder blive en del af vores ledelsesteam på i alt 10 afdelingsledere samt dagtilbudsdistriktslederen. Ledelsesteamet samarbejder på tværs i distriktet om at skabe sammenhæng og helhed for børn, forældre og medarbejdere.

Afdelingslederjobbet indeholder også nogle administrative opgaver. Du bliver en del af en vagtordning, hvor du tager imod sygemeldinger fra dagplejerne. Dette foregår pt. hjemme hos dig selv, og der er vagt ca. hver 6. uge.

.
.: Key Account: intern sælger med produkt- og kundeansvar, Inu:It A/S
Inu:It A/SKey Account: intern sælger med produkt- og kundeansvar

Inu:It A/S, Thisted

Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur. På denne rejse mangler vi en energisk medspiller til at professionalisere salg og produktporteføljen i Danmark i tæt samarbejde med den globale produktchef. Rejsen indebærer også, at vores nye holdspiller skal understøtte virksomhedens professionelle tilgang til salgsprocessen, det kontraktuelle arbejde samt salgs- og udviklingsarbejde i samarbejde med de interne IT-konsulenter – alt med afsæt i virksomhedens strategiske pejlemærker.

Arbejdsområder og scope:

 • Salgsansvarlig.
 • Internt salgsarbejde: kontraktsansvarlig på danske kunder.
 • Kundepleje på eksisterende kundedatabase, samt opsalg på inu:its danske produktportefølje.
.
.: Senior Netværkskonsulenter, Inu:It A/S
Inu:It A/SSenior Netværkskonsulenter

Inu:It A/S, Thisted eller Nuuk

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet for at servicere vores kunder. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur. Vi har travlt og mangler Senior Netværkskonsulenter til at eksekvere tiltag (drift, projekter og designs) kontinuerligt for vores kunder.

Mødestedet er i Thisted Danmark eller Nuuk Grønland. Er mødestedet Nuuk, stiller vi bolig til rådighed.

Arbejdsområder og scope:

 • Rådgive og sparre med vores kunder omkring netværksarkitektur og kundernes behov.
 • Udvikle løsningskoncepter og strategier ude hos kunderne indenfor inu:its produktporteføljer. Dvs. analysere, designe, implementere og supportere komplekse netværksløsninger.
.
.: ISO 27001-konsulent/Compliance-konsulent, Inu:It A/S
Inu:It A/SISO 27001-konsulent/Compliance-konsulent

Inu:It A/S, Thisted

inu:it befinder sig i en spændende transitionsfase, hvor strategi, digitalisering og forretningsudviklende tiltag har højeste prioritet. Som følge af mange års vækst er vi i gang med en modningsproces for at formalisere virksomheden via implementering af governance, optimale forretningsunderstøttende systemer, processer og struktur. Vores overordnede formål er at opnå ISO 27001 compliance samt implementere et nyt ledelsessystem til at understøtte vores kerneprocesser og kvalitet. Hertil søger vi en ISO 27001-konsulent til at være omdrejningspunkt for vores fremadrettede ISO-aktiviteter.

Arbejdsområder og scope:

 • Udvikling og opretholdelse af nyt kvalitetsledelsessystem i overensstemmelse med fremtidigt ISO compliance-setup.
 • Udarbejde, kommunikere og implementere rammerne samt procedurer for ISO 27001 og være intern tovholder på GDPR.
 • Etablering af årshjul for aktiviteter for processer og informationssikkerhed.
.
.: Kundesupporter med sans for at finde løsninger, Applus Danmark A/S
Applus Danmark A/SKundesupporter med sans for at finde løsninger

Applus Danmark A/S

Applus Bilsyn er markedsledende både indenfor bilsyn og test af biler i Danmark. Derfor har vi hver dag kontakt med rigtig mange kunder. Desværre er der også kunder, der forlader Applus Bilsyn til fordel for vores konkurrenter.

Med fokus på vores branchekunder har vi brug for, at du kontakter dem, så vi præcist ved, hvad vi skulle have gjort anderledes, og hvad vi kan gøre anderledes for at få kunderne tilbage til Applus Bilsyn igen.
Størstedelen af din tid bruger du derfor på at tale med kunder, når du ringer rundt og bagefter i vores system informerer kollegaerne om din samtale og nødvendige aktioner.

Som person får du energi af at løse problemer, du arbejder struktureret og har smil i stemmen. Du forstår at skære ind til selve kernen af problemet og finde løsninger på baggrund af kundernes input, så vi kan genvinde de tabte kunder.

.
.: Gør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter, Universe Fonden (Kata Fonden)
Kata FondenGør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med kendskab til den danske grundskole og med flair for analyse, dokumentation og systematisering. Du vil indgå i vores LEAPS-team, hvor dit ansvar bliver at opbygge vores nye LEAPS-videnscenter, hvor vi opsamler, analyserer, udvikler og formidler bedste praksis i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere, projektchef og direktør. Tiltrædelse snarest muligt.

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der skal være vores ”knowledge manager”. Dine opgaver vil inkludere analyse af data fra LEAPS skoler, systematisering af LEAPS metoder, koordinere online formidling af LEAPS praksis gennem web-løsningen leapsskoler.dk og LEAPS PRO i samarbejde med en ekstern konsulent. Du vil være med til at lægge en flerårig strategi for udviklingen af et virtuelt LEAPS-videnscenter.

.
.: Servicemindede Sælgere, Philip Morris
Philip Morris
Servicemindede Sælgere

Philip Morris, Aalborg

Er du i dit rette element, når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interessede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

.
.: Souschef - Nykøbing Mors, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Nykøbing Mors

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: Area Sales Manager (m/k/d) med ansvar for Danmark, Norge og Sverige, Connecting Markets GmbH
HEWI Heinrich Wilke GmbHArea Sales Manager (m/k/d) med ansvar for Danmark, Norge og Sverige

HEWI Heinrich Wilke GmbH

Vi tilbyder

 • Frihed under ansvar og rig mulighed for at gøre en forskel
 • Skræddersyede kvalifikationsprogrammer og udviklingsmuligheder
 • Konkurrencedygtig løn og fleksibel arbejdstid

Dine opgaver

 • Betjening og rådgivning af vores kunder (arkitekter, bygherrer og forhandlere)
 • Udbygning og pleje af bestående og nye kundekontakter såvel som forretningspartnere
 • Styrkelse af vores brand og tilstedeværelse i Skandinavien
.
.: Laboratoriemedhjælper, Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Eurofins VBM Laboratoriet A/SLaboratoriemedhjælper

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Som laboratoriemedhjælper bliver du en del af vores Team Ung, der består af en bred vifte studerende fra gymnasier og universitetet, samt unge der skal arbejde i deres sabbatår. Et sabbatår ved os er et glimrende springbræt til et studiejob, når du starter din uddannelse.

Størstedelen af vores Team Ung studerer på det ingeniør- og naturvidenskabelige fakultet på Aalborg Universitet. Mange af vores fastansatte er startet som laboratoriemedhjælpere med relevant uddannelse, hvorfra de har arbejdet sig op i virksomheden.

Hvis du har interesse for at arbejde på et laboratorium, hvor fleksibilitet, alsidighed og troværdighed er i højsædet, er Eurofins VBM Laboratoriet A/S noget for dig.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
.
.: Weekendmedarbejdere til produktionen på stort industribageri, Lantmännen Unibake Danmark A/S
Lantmännen Unibake Danmark A/S
Weekendmedarbejdere til produktionen på stort industribageri

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Pandrup

Til vores bageri i Pandrup søger vi medarbejdere. Du vil starte med fire ugers oplæring, hvor vi lærer dig op i bl.a. sikkerhed, fødevaresikkerhed, kvalitet og bageriprocesser.

Fabrikken producerer 24/7, og arbejdstiden vil være 2*12 timer i weekender fra lørdag kl. 12.00 – 00.00 og søndag kl. 12.00 – 00.00 (svarende til fuldtid).

Vi skaber værdi for vores kunder via en stærk kultur, og derfor er det vigtigt, at alle vores medarbejdere er holdspillere, og ved, at hver enkelt medarbejders arbejdsindsats er vigtig. Man er forpligtet over for sit team og i forhold til hele virksomheden. Vi arbejder for hinanden og med hinanden.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
.
.: Senior C# Developer with Data Experience, Centrica Energy Trading A/S
Centrica Energy Trading A/S
Senior C# Developer with Data Experience

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg

Are you interested in working with software development and building a data platform as a foundation for analytics for a growing international business? Do you want to be part of an experienced, competent and agile development team? Do you understand the importance of data availability and trustworthiness?

In this role you will be part of a scrum team that develops and maintains platforms and tools for making data available to data scientists, meteorologists and traders in the business. In the team, we work closely with various business teams in collaboration with the product owner for our system portfolio.

You will experience a varied work day, with a very short distance from development to production. You will be working with modern technologies together with more than 60 skilled IT colleagues.

Centrica Energy Trading A/S
.
.: PRINCE2 Projektledelse (start 16. marts i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 16. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Jobindex Kurser
.
.: Erfaren softwareudvikler til udvikling af flextrafikken, FlexDanmark
FlexDanmarkErfaren softwareudvikler til udvikling af flextrafikken

FlexDanmark, Aalborg

Vil du være med til at skrive en succeshistorie om kollektiv trafik, der har vakt international opmærksomhed? Brænder du for at udvikle IT-løsninger, der bedst muligt understøtter brugernes behov? Så er du måske vores nye kollega?

Din hverdag vil være præget af variation og udfordringer i form af kravudvikling, kodning, implementering og dokumentering i en tæt dialog med produktmedarbejdere, andre udviklere, arkitekter og driftsmedarbejdere.

Dine opgaver skifter i takt med de aktuelle prioriteter, men omdrejningspunkterne vil være at:

 • Forstå og udfordre krav til prioriterede udviklingsopgaver.
 • Omsætte de aftalte krav til kode, der kan verificeres at opfylde kravene.
 • Gennemføre unit-tests og peer-reviews.
.
.: PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 16. marts i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 16. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
.
.: Leder til forsendelsen i moderne og bæredygtig virksomhed, AktivPersonale A/S
AktivPersonale A/SLeder til forsendelsen i moderne og bæredygtig virksomhed

AktivPersonale A/S søger for Lilleheden A/S i Hirtshals

Med naturlig gennemslagskraft og en ambitiøs tilgang til at varetage den daglige drift og ledelse af forsendelsen, er du vores nye medarbejder.

Vi søger en leder, som har erfaring med alle aspekter af afsendelse af varer og som drives af at arbejde hands-on med afdelingens opgaver og udfordringer.

 • Du er klar til at stille dig forrest for et team, hvor samarbejde og effektivitet er kendetegnende for alt, hvad I gør.
 • Du vil være primære kontakt mellem forsendelsen og resten af organisationen og have forståelse for at rutineopgaver følger med jobbet.
 • Du er økonomisk bevidst og har konstant fokus på transportomkostninger og mulighederne for optimering af disse.
AktivPersonale A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |