INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort & Casino
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med koordinatorfunktion til dagvagt i Skagen Hjemmepleje, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med koordinatorfunktion til dagvagt i Skagen Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Skagen Hjemmepleje søger en erfaren social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske til stillingen som koordinator på 35 timer i dagvagt

Dit daglige arbejde vil primært bestå i at disponere ruterne i dag, weekend og helligdage. Her vil du bruge dine gode evner til at planlægge og kommunikere, hvor det er afgørende, at du også kan bevare overblikket i en presset situation.

Disponeringen af ruterne kræver, at du kan arbejde selvstændigt men hvor det samtidig er vigtigt, at du samarbejder og har en tæt dialog med dine kolleger omkring hvordan ruterne tilrettelægges. Her vil du blandt andet have fokus på ensretning af ruterne samt medvirker til at arbejdsmiljølovgivningen og arbejdstidsaftalen overholdes.

.

 ●   Social- og sundhedsassistent med koordinatorfunktion til aftenvagt i Skagen Hjemmepleje, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneSocial- og sundhedsassistent med koordinatorfunktion til aftenvagt i Skagen Hjemmepleje

Frederikshavn Kommune

Skagen Hjemmepleje søger en erfaren social- og sundhedsassistent til stillingen som koordinator på 30 timer i aftenvagt

Dit daglige arbejde vil primært bestå i at disponere ruterne i aften, weekend og helligdage. Her vil du bruge dine gode evner til at planlægge og kommunikere, hvor det er afgørende, at du også kan bevare overblikket i en presset situation.

Disponeringen af ruterne kræver, at du kan arbejde selvstændigt men hvor det samtidig er vigtigt, at du samarbejder og har en tæt dialog med dine kolleger omkring hvordan ruterne tilrettelægges. Her vil du blandt andet have fokus på ensretning af ruterne samt medvirker til at arbejdsmiljølovgivningen og arbejdstidsaftalen overholdes.

.

 ●   FGU-underviser til matematik, samfundsfag og PASE, S/I FGU Vendsyssel

S/I FGU VendsysselFGU-underviser til matematik, samfundsfag og PASE

S/I FGU Vendsyssel, Dronninglund

Brænder du for at gøre en forskel for unge mennesker? Vil du arbejde med unge mennesker i et miljø der kombinerer boglig og praktisk læring? Vil du gerne omsætte dine faglige kompetencer til konkret læring og udvikling for unge mennesker? Så er du måske den lærer vi søger!

Vi er en nystartet institution der leverer forberedende grunduddannelse til unge mennesker mellem 16 og 25 år i tre forskellige spor: Almen grunduddannelse, erhvervsgrunduddannelsen og produktionsgrunduddannelsen.

Til vores skole i Dronninglund søger vi en lærer, der kan undervise i faget PASE (privatøkonomi, arbejdslære, samarbejdslære og erhvervslære), samfundsfag, engelsk og matematik. Vi ser gerne, at du bringer en stor portion faglig stolthed med i dit arbejde. Du skal desuden kunne bidrage til, i samarbejde med lærerne på værkstederne, at forbinde den teoretiske viden med det praktiske arbejde på vores værksteder.

.

 ●   Leder til produktionsenhed på jernstøberi, MAT Dania A/S

MAT Dania A/SLeder til produktionsenhed på jernstøberi

MAT Dania A/S, Aars

Karrieremuligheden for dig, der har erfaring med og ambitioner om at skabe udvikling og vækst i en produktionsvirksomhed gennem strømlinede processer og god ledelse.

Med reference til fabrikschefen bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af Kernemageriet, der består af ca. 40 medarbejdere, som bidrager med sandkerner til støbegods. Planlægning og koordinering af opgaver bliver dit overordnede ansvarsområde, ligesom overholdelse af sikkerhed, kvalitetskrav og deadlines skal have dit konstante fokus.

Vi søger dig, der samtidig med at være en aktiv medspiller i produktionen sikrer, at processer og arbejdsgange dokumenteres. Dig, der kan indtage en central rolle i forhold til at bringe lean-principper i spil i produktionen og skabe involvering og følgeskab blandt medarbejderne.

.

 ●   Key Account Manager, MAT Dania A/S

MAT Dania A/SKey Account Manager

MAT Dania A/S, Aars

I MAT Dania har vi fokus på at supplere og udbygge vores eksisterende forretning inden for salg af støbegods, og vi vil have en ambitiøs, tillidsvækkende og troværdig salgsprofil med på holdet. En profil med solid erfaring med teknisk salg inden for B2B – er det dig?

Med reference til salgschefen får du ansvaret for vedligehold og udbygning af et antal eksisterende kunder i virksomhedens portefølje, og skal, i samarbejde med det øvrige salgsteam i Danmark og Polen, medvirke til at udvikle forretningen og skabe mersalg gennem teknisk projekt- og løsningssalg til industrikunder i Danmark og udlandet.

Du vil indgå i et kreativt teknisk/kommercielt miljø, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen om den forretningsmæssige udvikling og med ingeniører, produktion og kvalitet om de innovative tekniske kundeløsninger.

.

 ●   Intern Salgskoordinator, Promando

MatchMakerIntern Salgskoordinator

MatchMaker søger for Smartlift i Nykøbing Mors

For Smartlift, en spændende internationalt orienteret teknisk virksomhed i vækst, søger vi en intern salgskoordinator til afdelingen i Nykøbing Mors.

For tiden med reference til virksomhedens CEO, bliver dine ansvarsområder:

 • At besvare henvendelser fra forhandlere og kunder
   – herunder yde rådgivning med fokus på høj grad af kvalitet og service.
 • Sikre kvaliteten i egen leverance
   – herunder fokus på levering af rette varer, til rette tid på rette sted.

Du tilbydes et selvstændigt job i en internationalt og vækst orienteret virksomhed.

.

 ●   Butikschef - K.Christensensvej - Ålborg, Lidl Danmark K/S

Lidl Danmark K/S
Butikschef - K.Christensensvej - Ålborg

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om at få en lederrolle med spændende udfordringer hos Europas største detailkæde?

I Lidl tager vi dine ambitioner seriøst og lægger en karriereplan sammen med dig helt fra start. Mød vores butikschef Daniel, der allerede har grebet chancen for at gøre karriere hos os, og hør om hans oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke virksomhed.

Det, der tiltalte mig, var udviklingsmulighederne og den aktive arbejdsdag, hvor jeg både er på kontoret og hjælper til i butikken. Min karriere startede egentlig som souschef, men her hos Lidl fik jeg de ledermuligheder, jeg søgte, fortæller Daniel på 34 år, der har været butikschef i Lidl i 10 år.

Som butikschef er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Du skaber rammerne for den gode oplevelse.

Lidl Danmark K/S
.

 ●   Sanistål søger erfaren digital marketingspecialist til hovedkontoret i Aalborg, Sanistål A/S


Sanistål søger erfaren digital marketingspecialist til hovedkontoret i Aalborg

Sanistål A/S

Er du på forkant med den seneste udvikling inden for digital markedsføring? Kan du skabe den kommunikative røde tråd på tværs af de digitale platforme? Og kan du omsætte de kompetencer til forretning? Så har vi jobbet til dig.

Sanistål har en ambitiøs strategi, hvor digitalisering står som et centralt element i at sikre gode kundeoplevelser. Sanistål har mere end 30.000 kunder, 1.000 kolleger, 36 butikker og markedets mest omfattende digitale løsninger, så du får rig mulighed for at sætte et markant aftryk i en spændende nyoprettet stilling.

Vi søger dig, der har begreber som workflows, inbound marketing, leadgenerering, konverteringsrater og CRM-markedsføring som en naturlig del af dit faglige DNA. Som digital marketingspecialist får du en central rolle i marketingafdelingen.

Sanistål A/S
.

 ●   Account Manager, Hammer Andersen Sales Recruitment

Hammer Andersen Sales Recruitment
Account Manager

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for EUROFAST

Har du teknisk erfaring og kendskab til flade tage og facadebyggerier, og er du salgsorienteret og opsøgende, så er du måske Eurofast's nye Account Manager.

Eurofast er en af Europas største producenter af fastgørelsesprodukter til flade tage og facader. Produkterne er kendt under brand navnet EUROFAST®.

Med reference til den danske salgschef bliver du ansvarlig for det opsøgende og vedligeholdende salg og indtjening i din region – og dermed opnåelse af eget salgsbudget. Du er den faste kontaktperson for dine kunder, og du skal sælge fastgørelsesprodukter til såvel slutforbrugere som til forhandlere indenfor flade tage og facadebyggeri. Du vil sikre, at alt er ordentligt organiseret for dine kunder.

.

 ●   Biludlejningsassistent til Aalborg Lufthavn (deltid), Sixt Danmark A/S

Sixt Danmark A/SBiludlejningsassistent til Aalborg Lufthavn (deltid)

Sixt Danmark A/S, Nørresundby

Er du på udkig efter et udfordrende job, hvor to dage sjældent er ens? Har du kundeserviceerfaring, og har du mod på mersalg og salg – så har vi jobbet til dig!

Til vores udlejningskontor i Aalborg Lufthavn søger vi en passioneret kollega til at servicere vores kunder fra hele verden med kvalitetsbiler i alle størrelser og prisklasser. Du bliver en del af et team, som vægter kundetilfredshed, service, salg og kvalitet meget højt, mens vi har det sjovt.

Jobbet vil være med skiftende arbejdstider, og arbejdstiderne er ca. 15 timer om ugen, som primært ligger eftermiddag, aften og weekend.

Sixt Danmark A/S
.

 ●   Field Service Engineer, SearchKompagniet

SearchKompagnietField Service Engineer

SearchKompagniet søger for OLYMPUS Danmark

– Technical Service, Support, Installation and training – complex imaging systems

Your tasks and responsibility as a Field Service Engineer will among other consist of:

 • Technical support within SSD (Scientific Solution Division) in Denmark and the Nordics primarily
 • Focus on research facilities at universities, university hospitals and pharmaceutical companies
 • Focus on complex imaging systems (confocal laser scanning microscopes, multiphoton microscopes, super-resolution technology and slide scanner microscopes)

Olympus offers an independent job with influence on your daily work and lots of responsibility. You will receive extensive education and training at the European Headquarter in Hamburg as well as at the office in Ballerup. Also, you will be among engaged colleagues and you will be part of an organization, known for quality, innovation, and strong team-spirit.

.

 ●   Chauffør (kørekort kat. B), Lagkagehuset

Lagkagehuset
Chauffør (kørekort kat. B)

Lagkagehuset, Aalborg

Lagkagehuset har travlt i Aalborg og omegn. Derfor søger vi en samvittighedsfuld, serviceminded og morgenfrisk chauffør, der kan tiltræde i jobbet hurtigst muligt.

Siden starten af 2008, hvor Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk grundlagde Lagkagehuset med to butikker, har Lagkagehuset oplevet konstant vækst. I dag har vi over 100 butikker og 36 produktionsbagerier med i alt ca. 3000 medarbejdere - og vi planlægger at vokse yderligere inden for de næste år både i ind-og udland. Derfor har vi hele tiden brug for nye medarbejdere til at hjælpe os med at drive succesen videre.

Lidt praktisk information

 • Jobbet vil primært bestå af at køre fødevarer mellem vores butikker
 • Stillingerne er planlagt til ca. 15 timer om ugen
 • Du skal have kørekort i kategorien B
Lagkagehuset
.

 ●   Produktionsarbejder til betonglitning søges til Ambercons elementfabrik, TEMP TEAM A/S

TEMP TEAM A/S
Produktionsarbejder til betonglitning søges til Ambercons elementfabrik

TEMP TEAM A/S søger for Ambercon A/S i Støvring

Er du parat til at påtage dig et ansvar som en del af en større produktionslinje? Føles det samtidig rigtig godt i maven, når detaljerne og finish er i orden? Så skal du gribe denne mulighed hos Ambercon A/S.

Rekrutteringsvirksomheden TEMP-TEAM søger på vegne af Ambercon A/S en arbejdsom produktionsmedarbejder til betonglitning.

Dine typiske daglige arbejdsopgaver kan fremhæves således:

 • Glitning af betonelementer, overfladepudsning og overfladefinish
 • Emnekontrol, tilpasning og færdiggørelse af støbte elementer
 • Forefaldende arbejde på fabrikken herunder elementstøbning
.

 ●   Erhvervsrådgiver, Sydbank

Erhvervsrådgiver

Sydbank, Aalborg

Vi tilbyder et job i et attraktivt miljø med fagligt højt niveau og kompetente kolleger i erhvervsafdelingen, der brænder for at skabe gode kundeoplevelser.

Vi søger en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver, der brænder for at skabe gode kundeoplevelser via kompetent rådgivning. Som erhvervsrådgiver får du din egen kundeportefølje af små og mellemstore erhvervskunder og bliver kundernes foretrukne sparringspartner.

Afdelingen er kendetegnet ved et stærkt fagligt fundament og et godt arbejdsmiljø med gode kolleger. Derudover er vi ambitiøse og arbejder målrettet på løbende at være den foretrukne erhvervsbank for erhvervskunder i markedsområdet.

Sydbank
.

 ●   Relations- og eksekveringsstærk Senior Project Manager, Norlys

Norlys
Relations- og eksekveringsstærk Senior Project Manager

Norlys, Aalborg

Brænder du for eksekvering og implementering af løsninger i et stærkt samspil med mange interessenter, hvor følgeskab er vigtigt? Trives du i en hverdag, hvor kontinuerlige forandringer er et vilkår? Kan du opbygge stærke relationer og sikre høj energi ved at gå forrest? Og vil du være med til at sætte sejlene for energidivisionen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Norlys Energi står overfor implementeringen af en for nylig godkendt strategi, som naturligt medfører flere strategiske projekter over den næste årrække, hvor du får det fulde ansvar for udvalgte projekter.

Du er garant for at sikre fremdrift og leverancer af høj kvalitet, og du sætter en ære i at tage et tydeligt ejerskab. Dette kobles med et naturligt fokus på forandringsledelse, en stærk involvering af specialister og relationen til den enkelte, hvilket skaber ro og tryghed om dine projekter.

Norlys
.

 ●   Tanker Operator, UNI-TANKERS A/S

UNI-TANKERS A/S
Tanker Operator

UNI-TANKERS A/S, Aalborg

Uni-Tankers is looking for a dedicated, energetic and proactive team member with the right team spirit to join the Operations Department in Aalborg, Denmark.

The job

 • Ensure compliance with agreed charter party terms
 • Communicate with charterers, brokers, agents, partners and vessels regarding planning, voyage orders and vessel itineraries
 • Ensure that the operational systems, processes, files, procedures and policies are maintained and up to date
.

 ●   Teknisk disponent, DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S
Teknisk disponent

DANISH CROWN A/S, Sæby

Har du teknisk indsigt og erfaring med indkøbsrelaterede opgaver? Og vil du være med til at varetage og støtte den fysiske fremskaffelse af reservedele på vores slagteri i Sæby? Så er du måske den friske og kompetente tekniske disponent, vi søger.

Du kommer til at indgå i vores indkøbsteam bestående af i alt 43 medarbejdere i teknisk afdeling. Du kommer til at varetage og støtte den fysiske fremskaffelse af reservedele samt yde god service over for slagteriets håndværkere. Vi arbejder i et uformelt miljø med en frisk omgangstone og højt til loftet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Indkøb til lager
 • Opsøgende indkøb af ikke-specificerede reservedel
 • Opfølgning på indkøbsordrer og afslutning af fakturaer
DANISH CROWN A/S
.

 ●   Senior IT Service Manager, NCC Danmark

NCC Danmark
Senior IT Service Manager

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platforms.

In Your role as Senior IT Service Manager at NCC, you will...
Have overall responsibility for the delivery of ServiceNow Platform (ITSM Tools Service) according to the defined service levels. This includes service availability and maintenance, process support, budgeting and tracking, as well as follow-up of SLA’s related to the service (internal and suppliers) ensuring compliance and IT security.

NCC Danmark
.

 ●   IT Sourcing Lead, NCC Danmark

NCC Danmark
IT Sourcing Lead

NCC Danmark

The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

We are currently recruiting IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey. We promise that you will face interesting challenges to be solved together with a team of smart colleagues in a rewarding work environment.

We are looking for a leader and a change driver that want to be part of our team of IT Improvement Leads and work with the whole spectrum of IT Procurement, taking functional leadership of all the IT Procurement practices.

NCC Danmark
.

 ●   Sygeplejerske til Hjemmeplejen syd, Team Midtthy og Team Sydthy, THISTED KOMMUNE

THISTED KOMMUNE
Sygeplejerske til Hjemmeplejen syd, Team Midtthy og Team Sydthy

THISTED KOMMUNE, Hurup thy og Snedsted

Som medarbejder i Hjemmeplejen Syd bliver du en del af Thisted Kommunes Sundheds- og Ældreafdeling, som i alt rummer ca. 1000 medarbejdere. Hjemmeplejen i Thisted Kommune består af hhv. Hjemmeplejen Nord og Hjemmeplejen Syd, som i alt repræsenteres af 400 fastansatte medarbejdere.

Vi søger en sygeplejerske, som:

 • kan supervisere plejepersonalet
 • er stabil og fleksibel
 • sætter patientsikkerheden på dagsordenen.

Vi kan bl.a. tilbyde en arbejdsplads hvor du vil blive oplært af kvalificerede og engagerede kolleger og medarbejdere, og vi har fokus på godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |