INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
Har du brug for IT Hjælp / IT-Hjælp ?     Så kontakt www.ithjælp.dk
ithjælp.dk | Transporten.dk | YouGov.dk | Webhosting.dk | inkClub | Sportmaster.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Økonomimedarbejder med sekretærfunktioner – barselsvikariat, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneØkonomimedarbejder med sekretærfunktioner – barselsvikariat

Frederikshavn Kommune, Aalbæk

Da vores dygtige økonomimedarbejder ved Skoledistrikt Nord går på barsel, søger vi en økonomimedarbejder med skolesekretærfunktion med tjenestested indtil videre på Aalbæk Skoleafdeling. Stillingen er på 33 timer pr. uge og ønskes besat fra 1. maj 2021 eller efter nærmere aftale. Arbejdstiden fordeles på 42 uger.

Udover gode faglige kompetencer søger vi en venlig og omgængelig person med gode samarbejdsevner. Som distriktets økonomimedarbejder bliver du en nøgleperson for distriktslederen. Desuden er du en vigtig partner for afdelingsledere og sekretærer om distriktets administration og økonomi. Stillingen har for den rigtige store muligheder til selv at præge arbejdsdagen. Samtidig indebærer stillingen et stort ansvar.

.

 ●   Projektchef total- og hovedentrepriser Nordjylland, Lund HR ApS

Lund HR ApSProjektchef total- og hovedentrepriser Nordjylland

Lund HR ApS søger for JORTON A/S

Til at styre store total- eller hovedentrepriser i Nordjylland søger vi en erfaren og stærk projektchef. Du overtager projektet fra salgsafdelingen, idet du ofte selv har været involveret i vurdering og kalkulation af projektet. Du får et stærkt team af projektledere, formænd og håndværkere til din rådighed, og får det fulde ansvar for at køre projektet sikkert i mål.

Du er således total projektansvarlig, hvilket indebærer ansvar for projektering, økonomi, indkøb, tilsyn, KS og styring. Du er således med til at lægge linjen for afdelingen, og du får mulighed for at deltage i erfa-netværk med kollegaer i de øvrige regioner.

Vi tilbyder en tung lederstilling, hvor du får meget stort råderum og indflydelse på din dagligdag. Du styrer selv din tid og får de rammer, der skal til for, at du kan udfolde dig.

.

 ●   Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og elartikler – til ny butik i Frederikshavn, VVS-EKSPERTEN A/S

VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og elartikler – til ny butik i Frederikshavn

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

VVS-eksperten har nu 29 butikker fordelt over hele Danmark og er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper).

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen.

.

 ●   Backoffice (vikariat), B6 NORDIC A/S

B6 NORDIC A/S
Backoffice (vikariat)

B6 NORDIC A/S, Sæby

Med reference til COO hos B6 Nordic A/S, søges en Backoffice-koordinator til ordrehåndtering, kundeservice og andre administrative opgaver, til et vikariat med opstart 1. marts 2021.

Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer opgaver, bl.a.:

 • Ordrehåndtering
 • Oprettelse ordrer i AX (Axapta)
 • Kundeservice
B6 NORDIC A/S
.

 ●   Sales Coordinator til forhandlersalg i USA, BILA A/S

BILA A/S
Sales Coordinator til forhandlersalg i USA

BILA A/S, Nykøbing Mors

Er du en udadvendt, selvstartende og sprogkompetent salgsprofil? Hos BILA Logistics producerer og sælger vi pallemagasinet PALOMAT og den selvkørende truck, Global AGV. Vi søger netop nu en kollega til at varetage det amerikanske marked og være dedikeret til at supportere vores amerikanske forhandlere.

Som Sales Coordinator, hos BILA Logistics bliver du en del af teamet på 15 kollegaer, hvor engagement, humør og købmandskab er i højsædet. Vi er gode til at fejre hinanden og vores sejre, og du får gode sparringspartnere i både din leder og dine kollegaer.

Vi fokuserer og investerer i din oplæring og giver dig rammerne for succes, sådan at du efter endt oplæring får det daglige ansvar for dine egne forhandlere.

BILA A/S
.

 ●   Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Hadsund, SuperBrugsen

SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hadsund

SuperBrugsen

I SuperBrugsen Hadsund bliver du en del af en travl afdeling med i alt 7 dygtige medarbejdere. Slagter- og delikatesseafdelingen er inde i en rivende udvikling og har derfor brug for en dygtig delikatesseassistent.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode karrieremuligheder
 • 37 timer
 • Løn efter kvalifikationer

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Disponering, rengøring og egenkontrol
.

 ●   Java Softwareudviklere – til en af verdens største & førende virksomheder inden for sit felt, Change Direction ApS

Change Direction ApSJava Softwareudviklere – til en af verdens største & førende virksomheder inden for sit felt

Change Direction ApS søger for SSI Schäfer i Hadsund

Du har nu en unik mulighed for at komme om bord i en softwareafdeling bestående af 25 dygtige medarbejdere, hvor hverdagen er fyldt med humor, medbestemmelse og softwareudvikling.

Du får lov til at være med i hele processen med softwareudvikling til de fuldautomatiske lager- og logistiksystemer. Du er med på alle niveauer og i alle lag i de kundetilpassede løsninger, både back-end og front-end, og du vil være med igennem udvikling, verificering og efterfølgende deployment hos kunden.

Din kontaktflade bliver stor og med alsidige opgaver, som blandt andet inkluderer interfaces, forretningslogik, databaser, ruteoptimering og kapacitetsstyring.

Change Direction ApS
.

 ●   Wordpress frontend-udvikler søges, Indexed ApS

Indexed ApSWordpress frontend-udvikler søges

Indexed ApS, Hadsten eller hjemmefra

Vi søger en Wordpress-udvikler til fuldtidsstilling, som skal udbygge og vedligeholde løsninger for vore kunder og egne services. Du vil komme til at sidde i et team med andre erfarne udviklere som også kan være dine sparringspartnere. Dine opgaver kan typisk bestå af udvikling af Webshops på Wordpress, opsætning af designs, udvikling af nye temaer eller plugins.

Du vil få en plads på vores kontor i Hadsten og/eller muligheden for at arbejde hjemmefra. Det er derfor ikke så vigtigt hvor du sidder i landet.

Du skal være udvikler med erhvervserfaring, og du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaver. Du har en bred viden med webløsninger. Du kan varetage opsætning og design i Wordpress samt lettere kodningsopgaver.

.

 ●   Teamleder til CLAAUDIA (Research Data Services), Aalborg Universitet

Aalborg UniversitetTeamleder til CLAAUDIA (Research Data Services)

Aalborg Universitet

IT Services (ITS) på Aalborg Universitet (AAU) søger en teamleder til CLAAUDIA-teamet. CLAAUDIA-teamet leverer rådgivning, support og kompetenceopbygning af AAU’s forskere inden for data science og datamanagement, der er funderet på en portefølje af forsknings-IT-infrastruktur, herunder Cloud og HPC, og tekniske løsninger, som vi ofte skræddersyer til det enkelte forskerteams behov.

Dine vigtigste opgaver bliver - ofte i et samarbejde med medarbejderne - at:

 • Navigere blandt CLAAUDIA’s mange interessenter og samarbejde om den strategiske planlægning
 • Facilitere, at medarbejderne gør det, de er bedst til ved at sikre, at beslutninger tages de rette steder, og eskalere, når det er nødvendigt
 • Koordinere og prioritere daglige opgaver og samtidig holde fremdrift i de længerevarende projekter, som ofte går på tværs af organisationen
.

 ●   Elsker du kundekontakt, og har du et stort servicegen?, Plus Bolig

Plus Bolig
Elsker du kundekontakt, og har du et stort servicegen?

Plus Bolig, Aalborg

Så har du muligheden for at blive kontorelev med speciale i administration hos Plus Bolig, et boligselskab med godt 4000 lejeboliger - og med kontor beliggende på Eternitten i Aalborg Centrum.

Hos os bliver du betragtet som en ligeværdig medarbejder og ikke bare som en elev. Du får en god og bred uddannelse, der giver dig eftertragtede, faglige og personlige kompetencer. Din faste base vil være i vores kundeserviceteam, hvor du vil komme til at arbejde i et travlt, men sjovt og uformelt miljø med en bred vifte af administrative opgaver. Dette gør, at du får en spændende og afvekslende arbejdsdag.

Vi er 30 engagerede kolleger på kontoret, som altid står klar til at hjælpe - heriblandt en 2. års elev, som du vil få meget sparring med. Du vil desuden få tilknyttet en fast elevansvarlig under hele dit uddannelsesforløb. Dette er med til at sikre, du gennemfører din uddannelse på en god og tryg måde.

.

 ●   Lageransvarlig/afspærringsmontør til vores afdeling i Aalborg, Saferoad Daluiso A/S

Saferoad Daluiso A/S
Lageransvarlig/afspærringsmontør til vores afdeling i Aalborg

Saferoad Daluiso A/S

Har du lyst til at arbejde for at forbedre trafiksikkerheden på vejene? Så er det måske dig vi har brug for.

Jobbet vil primært være på lageret, hvor du skal servicere de kunder, der kommer ind, lave færdselstavler og sende varer og sørge for, at der er varer på hylderne, og at pladsen er rengjort og velholdt. Derudover vil du indgå i teamet, der udfører alle former for afspærrings- og montageopgaver inden for vejskilte og vejudstyr samt tilsyn og diverse ad hoc-opgaver.

Der kan opstå behov for både aften/nat- og weekendarbejde i perioder. Enkelte overnatninger i forbindelse med arbejdet kan også forekomme, men dine primære opgaver vil være hjemme på lageret.

Saferoad Daluiso A/S
.

 ●   CTS-teknikere til EL:CON Bygningsautomatik, EL:CON A/S

EL:CON A/S
CTS-teknikere til EL:CON Bygningsautomatik

EL:CON A/S, Aalborg, Hornslet, Odense eller Glostrup

Vi søger lige nu CTS-teknikere til både Jylland, Fyn og Sjælland. Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte. Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Du har base i vores afdeling i enten Aalborg, Hornslet, Odense eller Glostrup, hvorfra du kan komme til at løse opgaver for kunder i hele landet.

Projekter rangerer fra mindre opgaver som implementering af lysstyring til de helt store projekter, hvor vi leverer totalløsninger i form af styring og regulering af lys, varme, ventilation, alarmer m.m.

EL:CON A/S
.

 ●   Revisortrainee i EY, EY

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
.

 ●   Butikschef, ONLY STORES, Bispensgade Aalborg, ONLY

ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Bispensgade Aalborg

ONLY

Til vores ONLY-butik i Bispensgade Aalborg søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

.

 ●   Kørende Sælger til Danmark – Barselsvikariat, Hoptimist ApS

Hoptimist ApS
Kørende Sælger til Danmark – Barselsvikariat

Hoptimist ApS

Vores dygtige Danske sælger og Key Account skal snart på Barsel, og vi søger derfor en udadvendt salgsprofil, som har lyst til at løfte opgaven, mens hun er væk.

Jobbet indeholder bl.a. følgende opgaver

 • Butiksbesøg, salg og kundeservicering
 • Merchandising/trimming i samarbejde med vores kunder
 • Administrative opgaver og rapportering
 • Evt. messedeltagelse

Hoptimist® er et dansk designbrand grundlagt i 1968 af Gustav Ehrenreich og relanceret i 2009 i Aarhus. I dag er Hoptimisterne en del af Dansk designhistorie og skaber glæde i hele verden.

Hoptimist ApS
.

 ●   Bookkeeper, Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow
Bookkeeper

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Are you structured and do you have previous experience with bookkeeping from an E-commerce company? Do you have a can-do attitude and know how to work independently? Then this job opportunity is for you.

We are looking for a bookkeeper to join our existing Finance department at our HQ in Aalborg. You will be referring directly to our Finance Manager and become a part of a young team of dedicated Shapers whose main focus is going the extra mile to support the organization.

As the newest member of Finance, you will play a key role of being responsible for daily postings of bills, disbursements, deposits, etc. Also, you will have the opportunity to be involved in implementing our new ERP system. The job is a full-time position.

Shaping New Tomorrow
.

 ●   IT Manager, Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow
IT Manager

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Are you an IT expert and do you thrive in a fast-paced environment? Do you want to help design and implement our IT and digitalization strategy? Would you like to be a member of the passionate Shaper community? Then we suggest that you keep on reading.

We are looking for an experienced IT Manager who has technical skills and experience with managing a cloud-based IT environment. The perfect candidate has a positive attitude and always seeks to find effective solutions and has the competences to drive and implement the solutions hands-on.

Working in a scale-up company as SHAPING NEW TOMORROW requires that you have the the ability to create and implement a basic IT Strategy, but also that you are able to be in charge of handling and maintaining both IT soft- and hardware.

Shaping New Tomorrow
.

 ●   Lagermedarbejder til NATHOLD, STARK A/S

Lagermedarbejder til NATHOLD

STARK A/S, Aalborg

Hos STARK Distribution Aalborg har vi travlt og søger derfor medarbejdere til arbejde på nathold. Du vil blive en del af et aktivt team, som målrettet betjener områdets håndværkere, virksomheder og private selvbyggere.

Du arbejder godt med frihed under ansvar, og har gode samarbejdsevner og et godt humør. Du vil hovedparten af året komme til at arbejde på fast nathold. Der kan forekomme perioder om vinteren på daghold.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Plukning, pakning og emballering af varer til levering med vore egne lastbiler.
 • Truckkørsel og læsning af lastbiler.
STARK A/S
.

 ●   Lagermedarbejdere, STARK A/S

Lagermedarbejdere

STARK A/S

Hos STARK Aalborg har vi travlt og søger derfor lagermedarbejdere til vort daghold.

Du vil blive en del af et aktivt team, som målrettet betjener områdets håndværkere, virksomheder og private selvbyggere.

Du arbejder godt med frihed under ansvar, og har gode samarbejdsevner og et godt humør. Du møder kunder og kollegaer med et smil, også når vi har travlt, og der er mange bolde i luften.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Plukning, pakning og emballering af varer til vores leveringsservice.
 • Ekspedition af kunder som handler på vort lager.
 • Sikre orden og for at området er klar til at tage i mod kunder.
 • Sætte nye varer på plads.
STARK A/S
.

 ●   Visual Merchandiser, Tommy Hilfiger

PVH
Visual Merchandiser

PVH

PVH Nordic is looking for an independent, flexible and fashion conscious Visual Merchandiser to our Tommy Hilfiger and Calvin Klein stores in Denmark. You have passion for VM and are always willing to go that extra mile for a great result!

The Visual Merchandiser has full ownership of all VM related subjects and assignments in the appointed area of responsibility within the stores in Denmark.

The Visual Merchandiser is responsible for the look and feel of selected owned and operated destinations in the Tommy Hilfiger and Calvin Klein stores in Denmark according to Global PVH VM guidelines.

The Visual Merchandiser must assure that stores live up to the standards and quality expected in the presentation of the product in line with Global Guidelines and Brand Values.

PVH
.OM SIDEN | © Copyright 2021 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster | Har du brug for ithjælp / it-hjælp, så kontakt www.ithjælp.dk