INDHOLD
Lån Penge
Lån Penge - Mikro Lån
Lån Penge - Større Lån
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mad Opskrifter
Netradio
Sommer Musik
ONLINE SPIL
Action
Arkade
Blandet Spil
Blandet Spil 2
Blandet Spil 3
Klassisk
Kort
Multiplayer
Racing
Skydning
Sport
Strategi
........................
Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
UltraFun.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point | Medejer.dk - Find en medejer til din virksomhed
 ●   Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.

 ●   Hyggeligt plejecenter søger SSA eller SSH til barselsvikariat, Frederikshavn Kommune

Frederikshavn KommuneHyggeligt plejecenter søger SSA eller SSH til barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Fantastisk plejecenter beliggende i Skagen har et barselsvikariat ledig til besættelse fra 1.dec. Stillingen er på 32 timer i fortrinsvis dagvagt med vagt hver 2. weekend. Og løber til og med udgangen af januar 2022.

Vi er et lille plejecenter med i alt 21 beboer, hvor af en plads er en hotelplads. Disse er fordelt på 3 huse, hvor man vil have primær tilknytning til et hus. Vi lægger stor vægt på, at yde det bedste for vores beboer, blandet andet arbejder vi med tværfaglig triage. Vi er uddannelsessted for SSH og SSA elever i alle praktikforløb, samt for pædagog studerende.

Vi søger en kollega der:

 • Er uddannet SSA eller SSH.
 • Har et godt humør og en positiv tilgang til hverdagens udfordringer.
 • Brænder for at skabe gode rammer for vores beboers hverdag og livskvalitet.
.

 ●   Projektleder til fiberudrulning i Nord- og Midtjylland, Viktech P/S

Viktech P/SProjektleder til fiberudrulning i Nord- og Midtjylland

Viktech P/S søger for kunde

En af vores kundes erfarne projektledere har fået nyt arbejde internt i koncernen. Så er du en dygtig og engageret projektleder, så er du måske den ideelle kandidat til et spændende job i en virksomhed og branche, som konstant er i udvikling.

Du vil indgå i et team af projektledere og bevæge dig rundt i Nord- og Midtjylland for at møde samarbejdspartnere og kollegaer samt føre tilsyn ”ude i marken”.

 • Du får og har ansvaret for dine egne produktionsprojekter fra start til slut
 • Du står for forundersøgelser og besigtigelse, samt grov projektering og bestilling af materialer
 • Deltage og indkalde til forskellige møder, f.eks. opstarts-, bygge-, projektleder- og kundemøder
.

 ●   Konstruktør, HumanTrust A/S

HumanTrust A/S
Konstruktør

HumanTrust A/S søger for MESSAGE, Hjørring

Kan du forvandle designernes idéer til perfekte pasformer, som får modebevidste kvinder til at blive loyale kunder? Rimer din passion på konstruktion, fashion og tæt samarbejde med design og indkøb? Så er du måske ny konstruktør hos det internationale modehus, MESSAGE A/S?

MESSAGE er en international modevirksomhed der står bag de kommercielle brands MbyM, Global Funk og Frakment. Virksomheden går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller pasform, og derfor er MESSAGE på udkig efter en ny konstruktør, som har kompetencerne til at varetage et væld af produktgrupper, lige fra overtøj, strik og jersey til konfektionerede varer.

Som konstruktør bliver du ansvarlig for virksomhedens konstruktion og pasforme, og du kan bl.a. se frem til at jonglere med følgende opgaver:

 • Oprettelse af måleskema
 • Gradueringer og tilretninger
 • Produktionsgennemgang af salgsprøver
HumanTrust A/S
.

 ●   Slagtermester, SuperBrugsen Hirtshals, SuperBrugsen

SuperBrugsenSlagtermester, SuperBrugsen Hirtshals

SuperBrugsen

SuperBrugsen Hirtshals søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

Som slagtermester er din opgave hver dag at sikre en salgsklar og indbydende slagter, der lever op til vores slagterkoncept; SB Slagteren - og giver kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger. Det indebærer, at du:

 • tilbyder kunderne gode og lækre varer i salgsklare bokse, der afspejler kundens behov både først og sidst på ugen
 • rådgiver, betjener og inspirerer kunderne til retter og serveringsforslag - gerne med vin, der passer til
 • har fokus på hele måltidsløsninger og frokostretter
.

 ●   Projektleder, TRECO A/S

TRECO A/SProjektleder

TRECO A/S, Aalestrup

Jobbet som projektleder er en nøglerolle i TRECOs fremtidige strategi, idet vi forventer at skulle implementere et større antal nye kunder og produkter.

Som projektleder hos TRECO vil du være ansvarlig for gennemførelse af kundeprojekter fra start til slut. Derfor skal du være trænet i at koordinere og trives med at have stor kontaktflade til både leverandører, kunder samt løbende orientering af de involverede kolleger på TRECO. Du bevarer overblikket uden at miste øjet for detaljen og følger opgaven helt til slut.

Du vil få ansvaret for:

 • Planlægning af kundespecifikke produkter fra ide til levering af prototype.
 • Koordinering med kunder, leverandører og interne ressourcer.
 • Servicere kunder gennem løbende kommunikation på projekterne.
.

 ●   Konstruktionschef, TRECO A/S

TRECO A/SKonstruktionschef

TRECO A/S, Aalestrup

Vi udvider fortsat og søger derfor en Konstruktionschef. Stillingen er nyoprettet, og den person vi leder efter, har erfaring med både konstruktion og personaleledelse. Konstruktionschefen bliver en del af TRECO’s ledergruppe.

I konstruktionsafdelingen gøres alle produkter klar til produktion, ved udarbejdelse af produktionstegninger og tilhørende styklister. Konstruktionsafdelingen er med i udviklingen af produkter - fra ide til færdigt produkt - i samarbejde med andre afdelinger, kunder og partnere.

I stillingen som Konstruktionschef forventer vi at du selv tager del i det daglige arbejde samt udvikler og koordinerer arbejdet med dine 5 kollegaer i afdelingen.

.

 ●   Logistikchef, TRECO A/S

TRECO A/SLogistikchef

TRECO A/S, Aalestrup

Vi har travlt. Derfor søger vi nu en logistikchef, der med reference til Produktionsdirektøren bliver den overordnede ansvarlige for indkøb, logistik og lager på tværs af TRECOs fabrikker. Stillingen er nyoprettet og er central for TRECOs fremtidige strategi. Logistikchefen bliver en del af TRECOs ledergruppe.

Dine centrale arbejdsopgaver vil være at udvikle og sikre processer og rutiner på tværs af TRECOs fabrikker for:

 • Indkøb
 • logistik (intern og ekstern vareflow)
 • lager (intern og ekstern vareflow)
I Indkøb- og Logistikafdelingen får du ledelsesansvar for 4 funktionærer, hvor du skal sikre struktur og kvalitet i afdelingens processer og rutiner. I samarbejde med Kvalitets- og Indkøbsafdelingen er du med til screening, udvælgelse og opfølgning vedrørende leverandørsamarbejde.I samarbejde med Indkøbs- og Produktionsafdelingen: Tilretning og sikring af optimerede produktionsdata, alt efter produktionssted.
.

 ●   Fleksibel regnskabsmedarbejder med digital flair og lyst til at vokse på en af Danmarks bedste arbejdspladser, Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Fleksibel regnskabsmedarbejder med digital flair og lyst til at vokse på en af Danmarks bedste arbejdspladser

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Farsø/Aars

Er du fremtidens regnskabsmedarbejder med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som kompetent regnskabsmedarbejder bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos dine kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Kundernes forretning har gavn af dig, og vi får gavn af hinanden som kolleger, når vi skal rådgive og servicere vores kunder.

Som noget helt særligt skal du hjælpe os med at implementere vores digitale værktøj BeJour, der løfter kundernes administration ind i den digitale fremtid og gør rutinerne enklere. Derved kommer du til at bidrage med at udbygge og styrke den digitale udvikling omkring kundernes bogholderi.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
.

 ●   Sælger + Konsulent til Jylland, HallerupNet ApS

HallerupNet ApS
Sælger + Konsulent til Jylland

HallerupNet ApS

Vi begynder at have et brand inden for økonomistyring til danske virksomheder. Et brand vi dagligt udvikler og værner om. eRegnskab har det som ingen andre har.

Som sælger hos HallerupNet er du ikke kun sælger. Du er også konsulent som kommer for at tale med virksomheden om deres digitale fremtid.

Dit job som sælger er blandt andet følgende:

 • Selv at skabe kontakten til nye kundeemner og andre gange får du kundeemnerne
 • Præsentation af eRegnskab for kunderne
 • Beregne pris og lave tilbud
.

 ●   Teknisk projektleder, Mercuri Urval

Mercuri Urval
Teknisk projektleder

Mercuri Urval søger for kunde i Aalborg

Inopower er markedsleder indenfor fremtidens energisystemer og anlæg med øget elektrificering. Som følge af fortsat stigende aktivitetsniveau og dermed behov for øgede ressourcer, søges ny teknisk projektleder til mekanisk afdeling.

Som teknisk projektleder har du to roller alt efter størrelsen af de projekter, som du arbejder på. På mindre projekter kører du parløb med en kollega fra el, hvor I sammen koordinerer opgaverne. På mere krævende projekter – ofte internationale – får du ansvar for koordinering af de tekniske opgaver i projektet.

Dine væsentligste opgaver er:

 • Indgå i styringen af projektet fra kontrakt til leverance – herunder koordinering af de involverede ressourcer – både interne og eksterne
 • Bidrage til at projekterne når succesmålene, herunder produktkvalitet, kostpris, og leverings¬tid samt indkøring
Mercuri Urval
.

 ●   MICROSOFT AZURE SPECIALIST, IT Relation A/S

IT Relation A/S
MICROSOFT AZURE SPECIALIST

IT Relation A/S, Herning, Viby J., Kolding, Aalborg og København

IT Relation søger landets skarpeste Microsoft Azure kompetencer

Sammen med dine dygtige kolleger, som også brænder for at arbejde med Azure, vil du skabe løsninger, som ændrer landskabet i IT-branchen. Hos os skal du være med til at videreudvikle vores cloud platform og udbygge vores solide fundament af metoder og standarder for implementering af cloud services.

Du tænker som en leder og sætter dig grundigt ind i kundens IT løsning for at forstå, hvordan du kan bidrage med din erfaring til en optimal løsning for kunden. Du formår at omsætte din erfaring og viden til løsninger, og du arbejder målrettet sammen med dine kolleger i tæt samarbejde med resten af forretningen og kunderne.

IT Relation A/S
.

 ●   Kunderådgiver til Mariager, Sparekassen Kronjylland

Kunderådgiver til Mariager

Sparekassen Kronjylland

Ønsker du tæt kontakt til privatkunderne i en velplejet portefølje i Mariager? Og har du samtidig lyst til at blive en del af Europas bedste arbejdsplads, hvor vi tilmed har landets mest tilfredse kunder på både privat og erhverv?

Med afsæt i Sparekassen Kronjyllands mål om at give vores kunder en personlig rådgivning med fokus på ordentlighed og økonomisk tryghed får du stor indflydelse på udvikling og resultater i en afdeling, der praktiserer stor åbenhed med blandt andet hyppig faglig sparring og et særdeles godt samarbejde.

Du er sandsynligvis den rette til vores team i Mariager, hvis du har:

 • Stærke rådgivningskompetencer inden for særligt bolig, pension, investering og kredit
 • En oprigtig interesse for andre mennesker. I dit arbejde er du vant til at opbygge og vedligeholde værdifulde relationer
Sparekassen Kronjylland
.

 ●   Account Manager med passion for møbler og indretning, Mogens Daarbak A/S

Mogens Daarbak A/S
Account Manager med passion for møbler og indretning

Mogens Daarbak A/S, Aalborg

Vil du være med til at skabe fremtidens arbejdspladser?

Som Account Manager i vores møbelafdeling bliver din vigtigste opgave at skabe bedre arbejdsmiljøer i tæt samarbejde med Danmarks erhvervsliv og at tænke knivskarpt og kreativt, når det gælder opfyldelsen af kundernes behov! Lyder det tiltalende, er dette måske stillingen for dig.

Som Account Manager bliver du en del af vores driftsafdeling, som sælger kontormøbler til det danske erhvervsliv i hele landet. Jobbet som Account Manager indebærer:

 • Fastholdelse og udvikling af daglig drift hos dine kunder.
 • Du skal opbygge din egen ”forretning” og øge markedsandel med New Bizz både ved eksisterende kunder og helt nye kunder
 • Et stærkt samarbejde med en bred leverandørportefølje.
Mogens Daarbak A/S
.

 ●   Assurandør til GF Aalborg, GF Forsikring

GF Forsikring
Assurandør til GF Aalborg

GF Forsikring

 • Kan du lukke ordrer ude hos kunderne uden at gå på kompromis med professionel rådgivning?
 • Vil du selv bestemme, hvor mange penge du tjener, og kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt forsikringsselskab tæt på kunderne?
 • Vil du have en alsidig og selvstændig hverdag samt være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være Danmarks foretrukne forsikringsselskab?

Som assurandør kan du se frem til en særdeles selvstændig hverdag, hvor du opsøger nye kunder for at rådgive om og sælge forsikringer. Processen foregår typisk ved, at du kontakter kunderne via telefon for at booke kundemøder og efterfølgende afholder møderne hos kunderne. Desuden er du knivskarp til at skaffe dig møder via referencer og erfaren i at bruge dit netværk.

GF Forsikring
.

 ●   Finansbachelorer til praktik fra august 2021, Sparekassen Kronjylland

Finansbachelorer til praktik fra august 2021

Sparekassen Kronjylland

Læser du til finansbachelor og skal i praktik på 5. semester fra august 2021? Så er du måske et match med Europas bedste arbejdsplads og Danmarks mest tilfredse kunder?

Målet for vores samarbejde er, at både du og vi ser en mulighed for, at du efter endt praktikforløb fortsætter i et studiejob og efterfølgende traineeforløb hos os.

Hos os får du et indblik i mulighederne i et stort pengeinstitut, der er inde i en spændende udvikling, og som tør gå mod strømmen: Vi åbner nye afdelinger og vægter den personlige rådgivning højt. Det kan vi se giver både tilfredse medarbejdere og kunder, og vi er netop blevet kåret til Europas bedste arbejdsplads af Great Place to Work, ligesom den seneste EPSI-undersøgelse blandt de danske banker for andet år i træk viser, at vi har landets mest tilfredse kunder.

Sparekassen Kronjylland
.

 ●   Auditor, Byggeriets Kvalitetskontrol A/S

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S
Auditor

Byggeriets Kvalitetskontrol A/S, Vejen

Byggeriets Kvalitetskontrol søger en selvstændig og resultatorienteret person på enten freelance vilkår eller som fast medarbejder til, at udføre audit af kvalitetsledelsessystemer inden for byggeerhvervet, herunder i virksomheder der har autorisation inden for kloak-, VVS-, eller el-installationsområdet.

En væsentlig del af arbejdet består i at planlægge, forberede og efterfølgende gennemføre auditbesøg hos vores certificerede kunder. Da kunderne er placeret geografisk over hele landet, skal der regnes med fleksible arbejdstider, hvor der skiftevis er lange og korte arbejdsdage. Der må ligeledes påregnes med overnatning i et vist omfang.

Der er normalt mindst én ugentlig dag på kontoret til afrapportering, opfølgning, møder og planlægning m.v.

Byggeriets Kvalitetskontrol står tillige for forskellige uddannelses-, udviklings- og kontrolfunktioner for at fremme kvalitet og effektivitet indenfor byggeerhvervet.

.

 ●   Erhvervskonsulent, Morsø Erhvervsråd

Morsø ErhvervsrådErhvervskonsulent

Morsø Erhvervsråd, Nykøbing Mors

Vi søger endnu en erhvervskonsulent, som kan styrke erhvervsservicen over for øens virksomheder og iværksættere.

Har du en god forståelse for og indsigt i virksomheders behov? Forstår du processer, og kan du spotte de indsatsområder, som kan skabe vækst og udvikling? Så læs med her.

Erhvervsservice er Erhvervsrådets kerneydelse, som tager afsæt i virksomhedernes behov og daglige forretning. Arbejdet omfatter bl.a.:

 • individuel vejledning af virksomheder og iværksættere
 • arrangementer
 • erhvervsnetværk
 • rekruttering af nye medlemmer
 • projektudvikling
.

 ●   Dataudvikler, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Dataudvikler

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Blokhus

Er du en grundig og omhyggelig analytiker, der motiveres af at håndtere og analysere store datasæt? Evner du at videreformidle din indsigt i data på en enkelt og gennemskuelig måde, så det bliver et værdifuldt beslutningsgrundlag i udviklingen af Sol og Strand? Så er det dig, vi søger som vores nye Dataudvikler.

Som Dataudvikler hos Sol og Strand får du en central rolle i opbygningen, udviklingen og vedligeholdelsen af Datawarehouse Management platform med grænseflader til interne såvel eksterne systemer, applikationer og samarbejdspartnere. Grænsefladerne involverer også vores serverdrift og webudvikling APIs - on-premise såvel som cloud baseret.

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver:

 • Projektering, implementering og drift
 • Dialog med forretningen og stakeholders omkring behov
 • MS SQL scripting
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
.

 ●   Digitaliseringspartner, Aalborg Universitet

Aalborg UniversitetDigitaliseringspartner

Aalborg Universitet

Har du evnerne og ambitionen til at tage aktivt lederskab på den strategiske digitalisering? Så kan det være dig, vi netop mangler i vores team af digitaliseringspartnere. IT Services (ITS) på Aalborg Universitet (AAU) søger en strategisk sparringspartner, der kan understøtte den digitale transformation og skabe værdi for hele organisationen.

Som digitaliseringspartner er du med til at sikre, at ITS tager aktivt lederskab for den strategiske digitalisering af AAU og sikre, at ITS kan indgå i den øvrige organisations digitale udvikling. Dette er både rettet mod AAU’s kerneområder: forskning, uddannelse og videnssamarbejde og mod de administrative funktioner.

Den konkrete ledige stilling som digitaliseringspartner skal som udgangspunkt dække det administrative område på AAU, primært med fokus på tværgående digitalisering.

.

 ●   Værkførerassistent, Elgaard Mancom

Elgaard MancomVærkførerassistent

Elgaard Mancom søger for S.D. Kjærsgaard A/S i Aalborg

Du tilbydes en nøglefunktion i en dynamisk afdeling hos en af maskinbranchens førende og mest ambitiøse aktører.

Med reference til værkføreren får du ansvaret for:

 • Planlægning og booking af serviceaftaler og bestilling af reservedele hertil
 • Modtagekontrol af maskiner
 • Virksomhedens forhandlerportal (som administrator)

Derudover forestår du montørernes vagt- og ferieplanlægning og er efter aftale stedfortræder for værkfører og serviceledere. Endelig varetager du en række administrative supportopgaver, ordrebehandlinger og afløser på telefonen. Du får naturligvis en grundig oplæring i programmer, processer og opgaver.

.OM SIDEN | © Copyright 2020 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |