GRATIS
.: Sommer Musik
.: Netradio
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point

FreeStuff.dk - Find gratis ting på internettet

              


.: Jobindex - Ledige job i Region Nordjylland
Danmarks største jobmarked.
.: "Hos Mogens Daarbak A/S kundeservice, du taler med...", Mogens Daarbak A/S
Mogens Daarbak A/S
"Hos Mogens Daarbak A/S kundeservice, du taler med..."

Mogens Daarbak A/S, Aalborg

Elsker du at hjælpe andre, at yde en ekstraordinær god service og at sikre et salg? Så er du måske den kundeservicemedarbejder, vi søger til vores afdeling i Aalborg.

Som kundeservicemedarbejder kommer du til at være på frontlinjen. Via enestående kundeservice skal du sikre, at kunderne får en god kundeoplevelse, når de taler med dig. Dit vigtigste redskab er telefonen, hvor du med et smil skal hjælpe de mange kunder, som dagligt ønsker at tale med os. Jobbet indebærer også besvarelse af e-mail, udsendelse af tilbud samt administrativt arbejde i øvrigt.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Kundeservice ved henvendelser omkring ordrestatus, levering, reklamationer mv. samt hjælpe kunderne på vores WEB-shop
 • Salg og tilbudsafgivelse over telefon og mail
 • Udgående kald til eksisterende kunder vedr. salg, kampagner m.m.
Mogens Daarbak A/S
.
.: Software Development Specialist, Curia
CuriaSoftware Development Specialist

Curia søger for AskCody i Aalborg

Vil du være med til at skabe innovative og gennemskuelige løsninger på et produkt, der er anerkendt som en af verdens bedste på sit felt?

AskCody er etableret i 2011 og har hovedkontor i Aalborg og et datterselskab i Boston, USA. Med 33 dedikerede medarbejdere udvikles, serviceres og sælges virksomhedens SaaS-platform, der er behjælpelige med alle organisatoriske aspekter inden for håndtering af møder. Siden virksomheden i 2017 blev VC-funded, har den årligt vækstet markant.

Teamet har fuldt ejerskab over egne processer, værktøjer, tekniske valg og kvalitet i arbejdets udførelse, og præger desuden i høj grad de taktiske valg AskCody foretager på produkt-siden. Teamet er ansvarligt for drift, vedligeholdelse og videreudvilkling af AskCodys produkter.

.
.: Area Sales Manager, Covidence A/S
Covidence A/SArea Sales Manager

Covidence A/S, Rønde, Aarhus eller Støvring

Med reference til CSO bliver du ansvarlig for at opbygge og udvikle virksomhedens ordreindgang i forhold til eksisterende, såvel som nye kunder. Du skal overfor kunderne agere som betroet rådgiver og dermed bibringe kunden teknisk support og træning i brugen af Covidences produkter. Gennem dit arbejde skal du medvirke til at udbygge vores nuværende segmenter og markedspotentiale.

Du tilbydes en faglig udfordring med fokus på kvalitet i en virksomhed, der er i kraftig vækst med en god økonomi. Du bliver en del af en engageret organisation med et dynamisk og uformelt miljø, hvor professionalisme og initiativ er nøgleord, og hvor fundamentet for opgaveløsningen er kunnen, handlekraft og ikke mindst frihed under ansvar

.
.: Erfaren revisor, Aalborg, EY
EY
Erfaren revisor, Aalborg

EY

Er du en erfaren revisor, som er klar til næste step op ad karrierestigen? Er du ambitiøs, og drømmer du om at blive en del af et stort internationalt netværk?

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener masser af spændende kunder, lige fra de helt store internationale og børsnoterede virksomheder til de mindre lokale kunder. Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den træning og hands-on erfaring, som du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig til en kompetent og betroet rådgiver.

Du vil få ansvaret for dine egne projekter og kunder, men det vil ofte være i tæt samarbejde med dine kolleger, hvor I sammen skal sikre, at arbejdet udføres ud fra bedste kvalitet og til aftalt tid.

EY
.
.: Færdselsstyrelsen søger 2 teamledere til bilsynsområdet, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
Færdselsstyrelsen søger 2 teamledere til bilsynsområdet

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Har du lyst til at stå i spidsen for et antal engagerede udkørende inspektører, hvor faglighed og holdånd er i førersædet? Motiveres du af en afvekslende dagligdag, hvor vi arbejder for at gøre vejene mere sikre? Så er du måske én af vores nye teamledere på bilsynsområdet.

Som teamleder på bilsynsområdet bliver du ansvarlig for et team på ca. 8 udkørende inspektører, der enten har praktisk tilsyn med synsvirksomhederne (Team Biltilsyn) eller vejsidesyn (Team Vejsidesyn) som primær opgave.

Biltilsynet udføres hovedsageligt ude hos synsvirksomhederne, men vi laver også administrative tilsyn bag skrivebordet i Færdselsstyrelsen. Vejsidesynene sker i samarbejde med politiet og foregår i hele Danmark på alle tidspunkter af døgnet.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen
.
.: SAP Intro TERP1E - kursus på dansk (start 8. jan. i Aalborg), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP Intro TERP1E - kursus på dansk (start 8. jan. i Aalborg)

Jobindex Kurser

Med kurset får du en unik mulighed for at få et grundlæggende indblik i SAP og dermed forbedre dine jobmuligheder væsentligt. Der er stor mangel på medarbejdere med SAP-kendskab og med SAP-kendskab er du dit mål om ansættelse i en af de store SAP-virksomheder et skridt nærmere.

Kurset er for dig, der ønsker en grundlæggende introduktion til SAP. Med dette kursus er du en velegnet kandidat til stillinger, der efterspørger kendskab til SAP både inden for finans, salg, indkøb, produktion, lager og HR.

Du kan efterfølgende vælge at supplere kurset med et kursus i videregående SAP, hvor du kan specialisere dig inden for netop dit arbejdsområde.

Jobindex Kurser
.
.: Scrum Master Certified - Online kursus (start 6. jan. i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified - Online kursus (start 6. jan. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til software leverance-projekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser
.
.: PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 6. jan.), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse - e-learning (start 6. jan.)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et online-kursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Jobindex Kurser
.
.: PRINCE2 Agile (start 6. jan. i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Agile (start 6. jan. i E-learning)

Jobindex Kurser

Lær at kombinere agile metoder som eksempelvis Scrum, Kanban eller Lean Startup med verdens mest udbredte projektmodel: PRINCE2. Certificeringseksaminer er inkluderet i forløbet.

Du lærer de mest udbredte agile metoder som Scrum, Kanban og Lean Startup, og hvordan du bruger dem i dine projekter. Du får blandt andet værktøjer til at gøre dine projekter mere effektive uden at miste overblik og styring

PRINCE2 Agile Practitioner er den førende internationale certificering inden for agil projektledelse. Den forudsætter, at du har bestået PRINCE2 Foundation, som du bruger de første tre uger af forløbet på at gennemføre.

Jobindex Kurser
.
.: Produktionsformand til fersk fisk, Insula Hanstholm A/S
Insula Hanstholm A/SProduktionsformand til fersk fisk

Insula Hanstholm A/S

Til vores fabrik i Hanstholm søger vi en dygtig og erfaren produktionsformand.

Jobbeskrivelse:

 • Planlægge og lede produktion i tæt samarbejde med den lokale direktør.
 • Motivering og ledelse af ca. 20 personer.
 • Daglig og løbende egenkontrol af effektivitet, timeforbrug (overtid, sygefravær), ressourcer og høj kvalitetsstandard.

Du tilbydes en nøglerolle i en spændende virksomhed med en stærk korpsånd og en kultur med fokus på engagement, udvikling og resultater. I Insula praktiserer vi en flad organisationsstruktur og hylder medarbejdere, der kan og vil.

.
.: Internship til Large Corporates, Spar Nord Bank A/S
Spar Nord Bank A/SInternship til Large Corporates

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Du vil komme til at assistere vores kundechefer i deres daglige arbejde og finde anvendelse af din økonomiske og finansielle teori i praksis, og vil få et stort kendskab til de finansielle markeder. Du vil opbygge faglig relevant erfaring, der vil gøre dig rustet til en karriere inden for den finansielle verden.

Det er vores erfaring, at man som Internship, med mulighed for efterfølgende studiejob, har rigtig gode og attraktive jobmuligheder efter endt studietid enten i Spar Nord Bank eller i en anden finansiel virksomhed, andre store selskaber og koncerner, ministerier og lign.

Det daglige arbejde kan blandt andet indebære opgaver, hvor du skal:

 • Udarbejde konsoliderede balancer for koncerner.
 • Udarbejde brancheanalyser herunder benchmarking ift. eksisterende eller potentielle kunder i Spar Nord.
Spar Nord Bank A/S
.
.: Pædagogisk leder til Hanstholm Børnehus, THISTED KOMMUNE
THISTED KOMMUNE
Pædagogisk leder til Hanstholm Børnehus

THISTED KOMMUNE

Hanstholm Børnehus er en integreret institution for børn 0-6 år. De har p.t. 20 vuggestuebørn og 24 børnehavebørn og er beliggende lige ved nationalparken og benytter sig af alle de muligheder, der er i lokalområdet i form af natur. Børnehuset arbejder målrettet med krop, sanser og bevægelse og har lige nu fokus på at arbejde med fysiske læringsmiljøer og heldagslæringsmiljø.

Hanstholm børnehus er et hus med en meget alsidig børne- og forældregruppe, hvor der er en stor andel af tosprogede børn med mange forskellige nationaliteter og kulturer repræsenteret i gruppen. Vi arbejder med inklusion og medinddragelse af alle børn og forældre.

I Hanstholm Børnehus møder man et fagligt velfunderet og engageret personale, som gerne vil dygtiggøre sig og udvikle på pædagogikken i huset.

.
.: Kørende Sælger til salg af tryghed, Verisure
Verisure
Kørende Sælger til salg af tryghed

Verisure

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

Vi ved, at vi ikke er bedre end vores medarbejdere – så vi vil have de bedste i branchen. Derfor tilbyder vi de udviklingsmuligheder, der gør, at du kan forfølge dine karrieredrømme. I Verisure har vi et performancedrevet og uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer, salgskonkurrencer m.m.

Derudover tilbyder vi:

 • En attraktiv lønpakke uden loft – med en fast garanteret provision hver måned.
 • Firmabil, tablet og smartphone
 • Sundhedsforsikring
Verisure
.
.: Souschef - Brønderslev, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Brønderslev

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
.
.: Produktionsmedarbejder, Hartmanns A/S
Hartmanns A/SProduktionsmedarbejder

Hartmanns A/S søger for kunde

Til én af Hartmanns' kunder med afdelinger i hele landet, søger vi netop dig, der vil arbejde i en produktion - muligvis har du erfaring og er uddannet i produktionsregi eller også er du ufaglært og vil gerne yde en indsats for virksomheden og dermed tjene nogle penge i en periode.

Det er kortere og længere vikariater, og der arbejdes på skift, så der er mulighed for fleksibilitet i forhold til dag/aften og nat, såfremt du ønsker det. Opgaverne er typisk ved maskiner, samlebånd eller på lager.

Vil du arbejde i nogle af Danmarks ypperste produktionsvirksomheder? Er du stabil, omhyggelig og har lysten til at anvende dine kompetencer og vokse med opgaven, så kig på jobbet og lad os få en dialog.

.
.: Solar O&M Coordinator, European Energy A/S
European Energy A/S
Solar O&M Coordinator

European Energy A/S, Nykøbing Mors

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities? Would it motivate you to be responsible for the daily operation of Solar PV projects in Jutland? Then perhaps you are our new Solar O&M Coordinator.

European Energy covers all phases of wind and Solar PV projects, from early development to operation and/or divestment of assets. Our company of 140 employees has since 2004 installed more than 1000 MW of renewable energy. We operate globally and employ 21 different nationalities at our office in Søborg, Copenhagen. Our mission is to be a significant force in the global transition to a fossil free society.

Areas of responsibility:

 • Coordination of daily operation
 • Monitoring of the relevant operating data for the solar plant during the production phase
 • Coordination of corrective maintenance - fault detection and initiation of troubleshooting and corrective measures.
European Energy A/S
.
.: SENIOR KEY ACCOUNT MANAGER – BI-/GIS-LØSNINGER – SOLUTION SELLING, People Company
SENIOR KEY ACCOUNT MANAGER – BI-/GIS-LØSNINGER – SOLUTION SELLING

People Company søger for Geoinfo A/S i Glostrup, Kolding eller Aalborg

Salg til eksisterende og nye kunder – fra geografi til værdi!

People Company søger for Geoinfo A/S en kommerciel og analytisk stærk Senior Key Account Manager til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om at transformere geografiske data af enhver slags til værdi.

Som et led i at sikre den fortsatte vækstrejse for Geoinfo søges en Senior Key Account Manager (KAM) til hovedkontoret i Glostrup (eller efter nærmere aftale i Kolding/Aalborg) til at udvikle en eksisterende kundemasse såvel som at skabe ny forretning.

Geoinfo tilbyder et spændende, selvstændigt og udadvendt salgsjob, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på hverdagen og Geoinfo’s udvikling i de kommende år.

.
.: Automationsingeniør til propulsion-kontrol, MAN Energy Solutions
MAN Energy Solutions
Automationsingeniør til propulsion-kontrol

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

Vi søger en medarbejder til vores udviklingsteam, der skal arbejde med avancerede automationsløsninger til alle vores grønne fremdrivningsløsninger. I teamet har vi ansvar for at optimere motor, batterier, gear, generator og propeller således at kunden får den mest optimale løsning.

Arbejdsopgaver:

 • Udvikling af grønne fremdrivningsløsninger baseret på PLC-systemer.
 • Udvikling af nye standardfunktioner, der indgår i alle vores kontrolsystemer AT3000.
 • Ansvar for: Sensorer, speciel hardware, der matcher vores kommende løsninger.
MAN Energy Solutions
.
.: Software Developer til Danmarks dygtigste IT-virksomhed, Commentor A/S
Commentor A/S
Software Developer til Danmarks dygtigste IT-virksomhed

Commentor A/S, Aalborg

Vi får fortsat mange spændende opgaver i hus og har derfor brug for endnu flere skarpe kompetencer til at hjælpe med at løse dem. Er det dig, der skal med på vores hold?

Du har nu muligheden for at være med til at gøre en forskel på de mange spændende IT-projekter, vi arbejder med. Ud fra devisen om mere kode – mindre bureaukrati søger vi ambitiøse og dygtige udviklere med forskellige profiler. Vi søger både dig, der er nyuddannet, og dig med flere års erfaring. Det vigtigste er, at du trives i en dynamisk virksomhed i vækst, og at du både kan og vil gøre en forskel.

Du kommer til:

 • at udvikle softwareløsninger, der imponerer vores kunder – og hvor DU vil spille en vigtig rolle i hvert eneste projekt.
 • at arbejde med design af løsningen til udvikling og levering hos kunden.
 • potentielt at agere som konsulent, når vores kunder har behov for hurtig og kompetent udviklingsbistand.
.
.: Mødekonsulent, Alm. Brand
Alm. Brand
Mødekonsulent

Alm. Brand, Aarhus, Odense og Aalborg

Som mødekonsulent i Alm. Brand får du hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende.

Så er du klar til at få nye venner og noget godt på CV’et?

Så grib chancen her.

Alm. Brand
.OM SIDEN | © Copyright 2019 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |