INDHOLD
●   Lån Penge
●   Lån Penge - Mikro Lån
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dating Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Webhosting Oversigt
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Dyremad / Dyrefoder
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
●   Hør Netradio - Webradio
●   Sommer Musik
SPIL
●   Actionspil
●   Arkadespil
●   Bilspil
●   Børnespil
●   Klassiskespil
●   Familiespil
●   Kortspil
●   Multiplayer
●   Skydespil
●   Sportsspil
●   Strategispil
●   Vendespil
●   Flash Spil
NYHEDER
Sjælland
Jylland
Fyn / Bornholm
NYHEDER
Vejret
Indland
Udland
IT / Media
Finans
Sport
Kendte / VIP
Kultur
Politik
IT Sikkerhed
Motor
JOB
København
Sjælland
Fyn
Syd Jylland
Midt Jylland
Nord Jylland
Bornholm
Grønland
Færøerne
Udlandet
Alle Steder
Medicin Job
       
BoLarsen.dk - Spil, Dating, Webhosting, Netradio
Indendørs Maling - Dyrup Maling og Flugger Maling | Malingshop.dk  | Filament.dk
Senior.dk - Dating & Mødested  | Billig 3D printer og filament - 3DPrinter.dk
Webhosting.dk  |  inkClub  |  YouGov.dk  |  Snor.dk  |  One.com - Få 82% rabat
Helsegrossisten.dk - Billig kosttilskud  |  Billigste blækpatroner og toner fra Pixojet


Lynhurtigt fibernet til lav pris ( 300 Mbit fra kun 259 kr./md. ) - ( 1000 Mbit fra kun 299kr./md. ) Bolignet.dk
 ●   Jobindex - Ledige job i Bornholm
Danmarks største jobmarked.

 ●   Personalized Internet Ads Assessor Denmark, TELUS International

TELUS International
Personalized Internet Ads Assessor Denmark

TELUS International

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily. You should also be flexible, reliable and have the ability to interpret and follow established guidelines. You will need to have the flexibility and freedom to work from your own home, working your own hours. Hours for this opportunity are up to 20 hours per week depending on task availability.

What are the main requirements for the opportunity?

 • You must be living in Denmark for the last 3 consecutive years.
 • You must have familiarity with current and historical business, media, sport, news, social media and cultural affairs in Denmark.
 • Fluency in English and the Danish language.
TELUS International
.

 ●   Salgs- og kommunikationskurser, Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
.

 ●   Kontor- og økonomikurser, Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
.

 ●   Marketing Ope­ra­tions Manager, The Network

Dataminr Marketing Ope­ra­tions Manager

Dataminr

Dataminr puts real-time AI and public data to work for our clients, generating relevant and actionable alerts for global corporations, public sector agencies, newsrooms, and NGOs. Our leading AI platform detects the earliest signals of high-impact events and emerging risks from vast amounts of publicly available information.

You're a B2B digital marketer with a passion for marketing operations, marketing automation and email marketing. You have expertise in building marketing automation programs, collaborating with senior leaders across sales and marketing, internal program stakeholders and agency/third party partners. You will help the team make data-driven decisions as you optimise activities around supporting business growth in measurable ways.

.

 ●   Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere, Red Hat Holdings Limited

Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

.

 ●   Speciallæge i almen medicin, Hejdoktor

Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Vi arbejder ud fra et mål om at bringe sundhedspleje tættere på brugerne, gennem en digital platform, hvor man kan foretage hurtige og effektive konsultationer. Det hele foregår gennem en sikker platform, hvor dygtige læger og sundhedspersonale kan give konsultationer og rådgivning direkte til patienten.

.

 ●   Udvikler til Residential College med fokus på studerende, innovation og bæredygtig udvikling i tilknytning til Energiø Bornholm , Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet Udvikler til Residential College med fokus på studerende, innovation og bæredygtig udvikling i tilknytning til Energiø Bornholm

Danmarks Tekniske Universitet

Ønsker du med dit arbejde at gøre en forskel for den grønne omstilling af vores samfund?

Vi søger en dygtig seniorudvikler der kan stå i spidsen for etablering af Residential College Bornholm og som med afsæt i dette kan udvikle og tilbyde et nyt og innovativt værditilbud til studerende, undervisere og vores samarbejdspartnere fra erhvervslivet.

Du vil være ansvarlig for etablering, opbygning og fortsat udvikling af Residential College Bornholm, spændende fra udvikling af de faglige tilbud til planlægning og implementering i de fysiske rammer, som vil blive stillet til rådighed på øen, samt sammen med gode kollegaer og samarbejdspartnere bidrage til at sikre den langsigtede finansiering til initiativet.

.

 ●   Skoleleder til Christiansø Skole - Genopslag, Forsvaret

Forsvaret
Skoleleder til Christiansø Skole - Genopslag

Forsvaret, Christiansø

Da vores leder gennem de seneste fire år har valgt at flytte videre med familien, søger vi en afløser med eventyr i blodet - gerne med tiltrædelse den 1. december eller snarest derefter.

Christiansø Skole er en velfungerende skole med tre dygtige lærere og et tæt og godt forældresamarbejde. Det er samtidig en af landets mindste og hyggeligste skoler beliggende på Danmarks absolut smukkeste ø. Vi har efter sommerferien 12 elever fra 0. til 7. klassetrin. Vi plejer at sige, at skolen er landets mindste, der ikke er truet af lukning, for uden skolen vil vi ikke kunne bevare det levende øsamfund på Christiansø.

Stillingen er en fuldtidsstilling fordelt med 60 % undervisning og 40 % ledelse og administration. Du vil indgå i en ledergruppe med chefen for Christiansø Administration og øens souschef, hvor vi sammen koordinerer vores arbejde og aktiviteter på øen og i fællesskab deler en vagtordning.

Forsvaret
.

 ●   SAP-kurser for ledige, Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
.

 ●   Projektledelse – e-learningkurser, Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
.

 ●   Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning, Jobindex Kurser

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
.

 ●   Forsyningstekniker, DANISH CROWN A/S

DANISH CROWN A/S
Forsyningstekniker

DANISH CROWN A/S, Rønne

Vi er i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid. Udfordrende nok for dig?

Som vores nye forsyningstekniker bliver du en del af teknisk afdeling i Rønne, der består af 18 medarbejdere. Du vil blive en del af forsyningsafdelingen, hvor du får nogle erfarende og dygtige kollegaer. Afdelingen drifter og vedligeholder forsyningsanlæg og bygningsinstallationer samt udvikler og optimerer anlæggene med fokus på at nedbringe omkostninger og energiforbrug.

DANISH CROWN A/S
.

 ●   Uddeler, Dagli'Brugsen Østerlars, Dagli'Brugsen

Dagli'Brugsen Uddeler, Dagli'Brugsen Østerlars

Dagli'Brugsen

Dagli’Brugsen er medlemsejet med egen bestyrelse, beliggende midt i Østerlars by.

 • Har ansvar for budget, resultater og andre administrative opgaver.
 • Sikre at dine medarbejdere løbende udvikler sig gennem coaching og træning
 • Udvikler butikken og præger salg og sortimentet

Størstedelen af din tid bruger du blandt medarbejdere og kunder i butikken, da du deltager i de daglige opgaver. Det er vigtigt, at du lærer vores kunder at kende, så vi kan tilbyde et sortiment, der imødekommer deres behov. Her er der i vid udstrækning frie rammer til at udøve ægte købmandskab og præge sortiment, bringe lokale varer i spil osv.

.

 ●   Product Owner, Tricent Security Group A/S

Tricent
Product Owner

Tricent, Copenhagen or remote

Ready to champion either our tool for Google Workspace or for Microsoft 365 and act as product owner?

Together with our Chief Product Manager you will champion either our tool for Google Workspace or for Microsoft 365 and act as product owner.

You will be responsible for plotting the roadmap for the product, including scrum/kanban planning, specifying epics and stories and screening incoming ideas. You will maintain the backlog, conduct retrospects, and prioritise bug fixes and be a pivotal part of implementing all new features.

.

 ●   QA Manager, Tricent Security Group A/S

Tricent
QA Manager

Tricent, Copenhagen or remote

Are you ready to build, implement, and operate the complete QA strategy in Tricent - continue reading.

Together with our DevOps team and with reference to our Chief Product Manager, you will secure the overall quality of our SaaS deliveries, for both our Google Workspace and Microsoft 365 product lines.

You will be responsible for beta and acceptance testing, prioritizing bug fixes, and determining when new features are ready for release. You will set quality standards for Tricent products, and work to continuously improve them. Measuring user satisfaction will also be part of your job.

.

 ●   Junior Frontend developer (Studentermedhjælper), Academic Work

Academic Work Junior Frontend developer (Studentermedhjælper)

Academic Work søger for Canvy ApS

Vil du være med på en vækstrejse, hvor grænserne for hvad der er muligt bliver udfordret? Er du skarp i JS, CSS, og HTLM og har øje for detaljer? Som studentermedhjælper hos Canvy får du helt frie rammer for hvorfra og hvornår du vil arbejde. Lyder dette som et match, ansøg allerede i dag!

Om stillingen:

På vegne af Canvy søger Academic Work en studentermedhjælper, der har et par år tilbage af sit studie og som har erfaring med JavaScript, CSS og HTLM. Du bliver en del af en startup virksomhed i rivende udvikling, hvor kvalitet er alfa omega, hvorfor der ikke arbejdes efter deadlines. I denne stilling får du muligheden for at bruge dine kompetencer til at kode nye website templates, der virker på alle platforme.

Arbejdsopgaver:

 • Omsætte designs fra Figma til frontend
 • Kode website templates, som virker på alle platforme
 • Mulighed for at udvikle og vedligeholde features på hovedsitet
.

 ●   Media Search Analyst - Work from home, TELUS International

TELUS International
Media Search Analyst - Work from home

TELUS International

Media Search Analyst - An exciting work from home opportunity related to Music, Video, App Store, Books, and HomePod.

What you will do: Complete tasks through a web-evaluation tool to improve the overall quality and relevance of online content and research.

What are the main requirements for the job?

 • Fluency in English & Danish is essential
 • You must be living in Denmark for a minimum of 1 year
 • iOS device owner & user
 • Apple user - Your email address must be associated with an Apple ID
 • Experience/know-how of Apple products is mandatory
 • All candidates will need to pass online evaluations to demonstrate capability of reading and applying the guidelines.
 • Completed online form that will be sent by the recruiter.
 • The hours are flexible; you choose your own schedule.
TELUS International
.

 ●   Techgigant søger skarpe supporters (hjemmefra) – opstart 4. november, Webhelp

Webhelp
Techgigant søger skarpe supporters (hjemmefra) – opstart 4. november

Webhelp

Ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for kundeservice og IT fra dit hjemmekontor?

Vi leder efter friske nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra for en af vores største klienter, som er et af verdens mest innovative og populære IT-brands med produkter som telefoner, tablets og computere.

Som kunderådgiver vil du hjælpe kunderne med innovative telefoner og computere og…

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.
Webhelp
.

 ●   Bornholm og Business Controller - Business Controller og Bornholm, Active Search

Active Search Bornholm og Business Controller - Business Controller og Bornholm

Active Search søger for Bornholms Energi og Forsyning A/S

I den nyoprettede stilling som Business Controller bliver du en vigtig sparringspartner på tværs af organisationen, da du får en central organisatorisk placering med stor berøringsflade.

En stor del af din arbejdstid bruges til sparring med afdelingsledere omkring økonomien ift. budgetter, både på driftssager og udviklingsprojekter. Her vil fokus være på optimeringspotentialer, business case-beregninger og analyser samt efterkalkulationer på projekter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indeholde følgende:

 • Sikre relevant og rettidig ledelsesrapportering
 • Drive udviklingen og implementeringen af systemer til understøttelse af budgettering og rapportering i samarbejde med koncerns IT-afdeling
 • Rådgive, servicere og supportere forretningen samt udarbejde analyser og præsentationer
Active Search
.

 ●   Deltidsjob som interviewer, Voxmeter A/S

Voxmeter A/S
Deltidsjob som interviewer

Voxmeter A/S

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S
.OM SIDEN | © Copyright 2022 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |          | 3Dprint.dk | Filament.dk | 3Dprinter.dk | FrækDate.dk |

                     ● ithjælp.dkSpilCafe.dkTransporten.dkSpilleCafe.dkFrækDating.dkBilligPatroner.dkBilligVærktøj.dk
                     ● Snor.dkMobileservice.dkLokalBasen.dkUfaglært.dkFuke.dkUltrafun.dkZike.dkUfaglært.dk