GRATIS
.: Sommer Musik
.: Konkurrencer
.: Netradio
.: Gratis Gaver
.: TV Guide
.: Lån Penge
.: Horoskop
.: Mad Opskrifter
.: Find Priser
1.000vis NYE SPIL!
ONLINE SPIL
.: Action
.: Arkade
.: Blandet
.: Blandet 2
.: Blandet 3
.: Klassisk
.: Kort & Casino
.: Multiplayer
.: Racing
.: Skydning
.: Sport
.: Strategi
........................
.: Flash Spil
REGIONALE NYHEDER
- Sjælland
- Jylland
- Fyn / Bornholm
NYHEDER
- Vejret
- Indland
- Udland
- IT / Media
- Mobil
- Finans
- Sport
- Kendte / VIP
- Kultur
- Politik
- IT Sikkerhed
- Motor
JOB
- København
- Sjælland
- Fyn
- Syd Jylland
- Midt Jylland
- Nord Jylland
- Bornholm
- Grønland
- Færøerne
- Udlandet
- Alle Steder
- Medicin Job
   
GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Fuke.dk | ZiKE.DK | Film-Klip.dk | NewBeat.dk | Webhosting.dk
SommerMusik.dk | YouGov.dk - Tjen Point


.: Jobindex - Ledige job på Bornholm
Danmarks største jobmarked.
.: JYSK Danmark søger Store Manager/Butikschef-trainee til JYSK i Rønne, JYSK A/S
JYSK A/S
JYSK Danmark søger Store Manager/Butikschef-trainee til JYSK i Rønne

JYSK A/S

Du går med en drøm om, at blive chef i din egen butik. Du vil trives med, at have ansvaret for op mod 15 medarbejdere og en omsætning på +30 mio. om året? Du vil gerne være del af en dynamisk virksomhed i vækst, hvor det er resultaterne som tæller og hvor du har mulighed for en lynkarriere!

Vi starter vores næste Store Manager-traineeforløb op d. 1/9-17 og er allerede nu på jagt efter Danmarks mest talentfulde kandidater.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

 • Gennem hårdt arbejde får du muligheden for at udvikle dig selv og opnå dit mål om at blive Store Manager indenfor 1-2 år
 • Du bliver trænet i butikken i Rønne, samt vil få enkelte ophold i udvalgte mentorbutikker, og du vil deltage aktivt i alt fra salg, planlægning til varemodtagelse og vareopfyldning mv.
JYSK A/S

Indrykket 28. juni
.
.: Souschef – Nexø, Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/SSouschef – Nexø

Lidl Danmark K/S

Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle?

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere, så de lykkes i deres job

Indrykket 27. juni
.
.: Skademedarbejder, Bornholms Brandforsikring A/S
Bornholms Brandforsikring A/SSkademedarbejder

Bornholms Brandforsikring A/S, Rønne

Da en af vores dygtige medarbejdere har fået nye spændende udfordringer i huset, søger vi en ny kollega til vores skadeafdeling i Bornholms Brandforsikring. Vi behandler alle typer af skader, og derfor leder vi efter en ny kollega, som både synes det er spændende og evner at være generalist og specialist på samme tid.

Du bliver en del af et skadeteam bestående af 3 taksatorer og 3 skadebehandlere, som behandler alle typer skader indenfor privat og erhverv. Vi er ikke så mange, og derfor betyder ansvarsfølelse for både opgaven og kollegaerne enormt meget for os.

Jobbet som skadebehandler sikrer dig udfordringer og forskelligartede arbejdsopgaver hver dag, og du vil følge kundens skade fra start til slut og dermed sikre den personlige kommunikation og de optimale løsninger for kunden.


Indrykket 22. juni
.
.: Udbeningsmester, Rønne, DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Udbeningsmester, Rønne

DANISH CROWN A/S

Til vores slagteri i Rønne på Bornholm søger vi en udbeningsmester til brystflæsk-afdelingen, der bliver en del af et dynamisk team af arbejdsledere i produktionen.

Du bliver leder af en afdeling, der beskæftiger ca. 65 medarbejdere, og dine opgaver bliver:

 • Ledelse og udvikling af medarbejderne i afdelingen
 • Udbytteopfølgning og løbende optimering
 • Planlægning af det daglige arbejde ved udarbejdelse af bemandings- og produktionsplaner i forbindelse med udbeningsprocessen
DANISH CROWN A/S

Indrykket 20. juni
.
.: Appudvikling med HTML5 - E-learning - 6 ugers kursus for ledige (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Appudvikling med HTML5 - E-learning - 6 ugers kursus for ledige (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Højere fleksibilitet og kortere udviklingstid - det er kodeordene for web-apps baseret på HTML5, CSS3 og JavaScript. Dette er kurset for dig, der gerne vil lære meget mere om web-apps - og have bevis på din viden.

MCSD-certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3, 70-481 Essentials of Developing Windows Store Apps Using HTML5 and JavaScript samt 70-482 Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript.

Jobindex Kurser

Indrykket 20. juni
.
.: Appudvikling med HTML5 - E-learning - 6 ugers kursus for ledige (start 3. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Appudvikling med HTML5 - E-learning - 6 ugers kursus for ledige (start 3. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Højere fleksibilitet og kortere udviklingstid - det er kodeordene for web-apps baseret på HTML5, CSS3 og JavaScript. Dette er kurset for dig, der gerne vil lære meget mere om web-apps - og have bevis på din viden.

MCSD-certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3, 70-481 Essentials of Developing Windows Store Apps Using HTML5 and JavaScript samt 70-482 Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and JavaScript.

Jobindex Kurser

Indrykket 20. juni
.
.: MCSD: Web Applications - course language: English (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSD: Web Applications - course language: English (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurserne vil give dig en indgående forståelse for moderne webudvikling. Ligeledes vil dine evner inden for HTML5, CSS3 og JavaScript komme på et niveau, som vil gøre dig særdeles attraktiv i forhold til mange typer udviklerjobs.

Certificeringen består af tre kurser på højt niveau: 70-480, Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3, 70-486, Developing ASP .NET MVC Web Applications samt 70-487, Developing Microsoft Azure and Web Services.

Webudviklingskurset er på et videregående niveau - og den certificering som du efterfølgende tilbydes, er svær.

Jobindex Kurser

Indrykket 20. juni
.
.: Slagterlærlinge, Rønne, DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Slagterlærlinge, Rønne

DANISH CROWN A/S

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater? Og er du samtidig nysgerrig og villig til at lære nyt? Så har du lige nu muligheden for at blive en af Danish Crowns nye slagterlærlinge med start i efteråret 2017.

Som slagterlærling i Danish Crown lærer du at opskære og omsætte kødet til produkter, der sælges i både ind- og udland. Du lærer at bruge den automatiske styringsteknik, ligesom du kommer omkring både kvalitets- og kødkontrol m.v.

Uddannelsen til slagter tager to år med mulighed for et tredje specialiseringsår til enten industri- eller kreaturslagter. Begge uddannelser giver dig et svendebrev og gør dig til en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab – både på arbejdspladsen og i branchen.

DANISH CROWN A/S

Indrykket 20. juni
.
.: Lean- og vedligeholdelseskoordinator, Rønne, DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Lean- og vedligeholdelseskoordinator, Rønne

DANISH CROWN A/S

Til vores slagteri i Rønne på Bornholm søger vi en teknisk funderet medarbejder med stærke planlægnings- og vedligeholdelseskompetencer, der har lyst til og mod på at indgå i en funktion, hvor overskriften er løbende forbedringer.

I samarbejde med den centrale Lean-afdeling på hovedkontoret i Randers vil dine primære opgaver være:

 • Træning og coaching af organisationen ift. forandringsprocesser
 • Indsamling og analyse af data ift. konkrete forbedringstiltag
 • Ledelse af forbedringsprojekter
DANISH CROWN A/S

Indrykket 19. juni
.
.: Videregående IT-kursus - course language is English (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Flere hundrede tusinde mennesker verden over kan skrive på deres CV, at de er CompTIA Server+-certificerede. Det gør den til en af de absolut mest attraktive og essentielle IT-certificeringer på markedet. Og ikke at forglemme: en af de mest kendte og udbredte.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: SAP ABAP-programmering (TAW1E) E-learning (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP ABAP-programmering (TAW1E) E-learning (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursets indhold er specielt udviklet til udviklingskonsulenter, der er ansvarlige for udvikling og tilpasning af ABAP-programmer. Kurset henvender sig også til løsningskonsulenter og andre SAP-konsulenter. Som kursusdeltager på dette kursus er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt på et højt niveau.

Det er centralt for dette kursus, at du har programmeringserfaring eller relevant erhvervserfaring. Det forudsættes også, at du har konkret erfaring med SAP eller tilsvarende ERP-systemer. Har du ikke en sådan erfaring, bør du istedet overveje vores SAP Introkursus. Du skal være i stand til at følge undervisning på videregående niveau og arbejde selvstændigt med selvstudie og opgaveløsning. Du skal være i stand til at læse og forstå teknisk engelsk.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: Microsoft Windows Server 2012 R2 - MCSA (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Windows Server 2012 R2 - MCSA (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) er for dig, der godt ved, hvad der er op og ned på en Windows Server, men som trænger til at opgradere CV'et med et struktureret, fleksibelt og dokumenterbart kursus.

Her får du de grundlæggende kompetencer til at komme godt i gang med at arbejde med Windows Server 2012 i et ægte forretningsmiljø - for eksempel som netværksadministrator, systemadministrator, eller i forskellige specialist- og konsulentjobs.

Forløbet udbydes som et fagspecifikt kursus under reglerne om 6 ugers selvvalgt uddannelse, og er tiltænkt ledige IT-professionelle, som vil arbejde med serveradministration på Windowsarkitektur i komplekse miljøer i mellemstore og store virksomheder.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: Microsoft Sharepoint Administrator 2010 (MCITP) for ledige (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Sharepoint Administrator 2010 (MCITP) for ledige (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Microsoft Certified IT Professional - MS Sharepoint 2010 Administrator er for dig, der vil arbejde med drift og udvikling på Microsofts Sharepoint-platform.

Certificeringen sætter dig i stand til at varetage support-, specialist- og konsulentjobs. Det samlede forløb varer 6 uger, og de to eksaminer der udgør MCITP-certificeringen, er selvfølgelig inkluderet i forløbet.

Som kursist skal du være i besiddelse af en mellemlang eller videregående uddannelse, og bør derudover have erfaring med ASP .NET 3,5 - udvikling i MS Visual Studio 2008 samt erfaring med webudvikling og drift af løsninger baseret på Sharepoint 2007 eller senere.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering.

Arbejder du med IT - og mangler du vigtig viden om IT-sikkerhed? Der følger certificering med i kursuspakken. Du behøver ikke at have specialviden på forhånd, for at komme på kurset, men det er nødvendigt kunne IT på brugerniveau og være rigtig god til engelsk.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: Dataanalyse med SAP HANA (HAIMPe) E-learning (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Dataanalyse med SAP HANA (HAIMPe) E-learning (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

SAP HANA er softwaren, der giver virksomheder mulighed for at analysere store mængder data i realtid - og dermed træffe de rette beslutninger i tide. HANA bygger på in-memory computing, og på dette kursus får du et komplet overblik over SAP HANA og hele arkitekturen bag.

Kurset henvender sig til dig, der vil arbejde med IT-infrastruktur og -drift i en virksomhed, der benytter SAP.

Dataanalyse med SAP HANA (HAIMPe) er et specialiseringskursus. Det er en klar fordel, hvis du på forhånd har konkret erfaring med SAP eller andre ERP-systemer. Du vil også opleve det som en fordel at have kendskab til databaser og til SQL.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: Cisco Certified Network Professional - CCNP (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Cisco Certified Network Professional - CCNP (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Cisco CCNP, Cisco Certified Network Professional, er målrettet dig, der vil opgradere dine netværkskompetencer til et højt, professionelt niveau.

Kurset gør dig i stand til at bestride jobs som netværksadministrator og udvikler samt en bred vifte af specialist- og konsulentjobs. Du skal have gennemført og bestået en Cisco CCNA-certificering for at blive optaget på CCNP.

Har du allerede en CCNA-certificering, er den videregående Cisco CCNP den naturlige - og meget eftertragtede - overbygning. Kurset er det rigtige valg for dig, som gerne vil arbejde med store, komplekse netværk som netværksadministrator, udvikler, konsulent eller andre stærkt specialiserede jobs indenfor netværkshåndtering.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: Cisco Certified Network Associate (CCNA) (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Cisco Certified Network Associate (CCNA) (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

CCNA, Cisco Certified Network Associate, er målrettet dig, der vil øge dine grundlæggende kompetencer inden for netværk.

Kurset sætter dig i stand til at bestride jobs som netværkstekniker og -administrator samt en bred vifte af specialist- og konsulentjobs.

Kurset forudsætter et ønske om en fremtid som netværksspecialist eller administrator, gode engelskkundskaber og internetadgang. Du har tillige en videregående uddannelse på mindst bachelorniveau eller en kort videregående uddannelse.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: Certified Ethical Hacker (CEH v8) - E-Learning (start 17. juli i E-learning), Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Certified Ethical Hacker (CEH v8) - E-Learning (start 17. juli i E-learning)

Jobindex Kurser

Vil du arbejde professionelt med IT-sikkerhed? Certified Ethical Hacker er for dig, som vil lære om de forskellige dicipliner som ondsindede hackere i stor stil benytter sig af, for dermed at kunne beskytte en virksomhed eller organisations IT-infrastruktur bedst og mest effektivt.

For at kunne gennemføre kurset bør du have erfaring med feltet - ikke nødvendigvis med alle kursets emner, men med de fleste. De fleste kandidater har en IT-teknisk baggrund, men det er ikke noget krav.

På kurset lærer du blandt andet om DDoS-angreb, trojanske heste og forskellige former for hacking samt SQL-injection. Du lærer også om ikke-tekniske dicipliner som personmanipulation, identitetstyveri med mere.

Jobindex Kurser

Indrykket 19. juni
.
.: Socialkoordinator til en delt stilling i Region Bornholm og Centerenheden i København, Røde Kors asylafdeling
Røde Kors asylafdelingSocialkoordinator til en delt stilling i Region Bornholm og Centerenheden i København

Røde Kors asylafdeling

Der er tale om en stilling, hvor socialkoordinatoren dels skal bistå vores socialkonsulent i København med en række opgaver inden for rådgivning og kvalitetssikring, dels skal koordinere det tværfaglige samarbejde og indsatsen mod særligt sårbare beboere i Region Bornholm. Basens geografiske placering på Bornholm eller på Sjælland vil være afhængig af den enkelte ansøgers behov, dog skal der forventes rejseaktivitet mellem landsdelene.

Vores opgave er at skabe en tryg, meningsfuld og værdig hverdag for asylansøgerne. Arbejdsopgaver tilknyttet Region Bornholm:

 • Varetage og udvikle den socialfaglige indsats på centeret
 • Identificere beboere med særlige behov og yde socialfaglig sparring
 • Sikre en tværfaglig koordinering af sociale indsatser

Indrykket 16. juni
.
.: JYSK søger elever, JYSK A/S
JYSK A/S
JYSK søger elever

JYSK A/S

I JYSK har vi fuld fokus på din karriere, dine ønsker og dit potentiale. Vi belønner initiativ og engagement, så er dine ambitioner høje, er der ingen grænser for, hvor vidt du kan drive det.

Elevuddannelsen i JYSK er én af landets bedste – faktisk har den så godt et omdømme, at du står stærkt i hele detailbranchen, hvis du har lyst til at søge nye udfordringer som færdiguddannet elev. Det har du nu efter al sandsynlighed ikke. Langt de fleste elever vælger at fortsætte i JYSK – og det med god grund.

I JYSK har vi nemlig et klart mål om at udvikle vores egne talenter. Et godt bevis på det er, at over halvdelen af vores butikschefer startede deres karriere på elevuddannelsen.

JYSK A/S

Indrykket 15. juni
.OM SIDEN | © Copyright 2017 BoLarsen.dk | Kontakt Webmaster |
| GaverGratis.dk | SuperToplist.dk | Film-Klip.dk | Topliste.dk | Top-100.dk |